Gode spørsmål - avslører mye !

 

Jeg liker gode spørsmål som

 krever laaange svar.

Og jeg,som er kjent for å snakke på 

både inn og utpust går aldri av veien for å

benytte meg av sjansen til å svare på dem :)

Spørsmålet som virkelig bør få et svar nå er :

"Hvor blei alle de gode gamle bloggene av ?"


(Bilde fra Google)

 

Ikke bare viser dette spørsmålet en 

total fornektelse for egne handlinger,

men også en ansvarsfraskrivelse som grenser til

arroganse og totalt blind for realitetene.

Mange av de gode gamle bloggerne som etterlyses har

gitt opp å blogge på grunn av en annen bloggere ufyselige 

oppførsel mot dem,de orket ikke mer av stalking,krangel og

ufin oppførsel,så for å slippe mer av bråket så slettet de bloggen sin.

Flere av dem har til og med i seinere tid gitt uttrykk for at det var 

den eneste grunnen til at de "aldri mer skulle blogge på blogg.no"

og at de "er så overlykkelig for at de ikke har blogg" og

det blir ofte nevnt når det stormer som verst

 når noen få bloggere,som er gjengangere, bråker,kverulerer,anklager og beskylder

i uskyldige bloggeres kommentarfelt.

Til tider har den ufyselige oppførselen grenset til

rein personhets og trakassering og til og med 

indirekte oppfordring til å ta selvmord :"gjøre verden en tjeneste

å fjerne oss selv fra den"

Er det rart at folk ikke orker mer og legger ned bloggene sine spør jeg.

Det som forskrekker meg,er hvem som stilte spørsmålet,

den bloggeren som stilte spørsmålet er totalt blottet for selvinnsikt,

det er helt sikkert !

 

Hilsen synskepeggy.

 

9 kommentarer

Iris

29.09.2017 kl.18:48

Ironisk at vedkommede klager over hets i egen blogg, men hetser gjerne andres i tide og utide. Ønsker deg en god helg synskepeggy!

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.19:04

Iris:
Det er også ironisk (tragisk) at akkurat den bloggeren stiller et sånt spørsmål.
Bloggeren er den direkte årsaken til at flere av de gode gamle bloggerne ikke orket mer av den ufyselig oppførselen.Bloggeren skrøy høylytt for hver eneste blogger som bloggeren greide å mobbe og trakassere vekk fra blogg.no.Bloggeren har uttalt at det fremste året er å få synskepeggy vekk også.Det lykkes aldri,ingen forsøk på å få meg vekk og ingen forsøk på å sette meg opp mot mine bloggvenner,eller mine bloggvenner opp mot meg har lyktes,derfor også den evige stalkingen,drittkastingen og bloggeren dårlige forsøk på å spille offer - det er alle andre som er slemme.
Bloggerens innlegg,myntet på "alle oss andre" er jo også så tragisk lett å gjennomskue at det blir komisk.
Hetsen i egen blogg har ingen sett noe til,påståtte ufine kommentarer blir jo ikke postet,allikevel har man hørt svært mye om angivelige hat og hets kommentarer som skal være skrevet av bla.meg,man lurer jo på om bloggeren i det hele tatt har fått noen eller om det bare er et dårlig fiske etter sympati.
Ha en god kveld og en flott helg du også :)
Jeg vurderer å trekke kort igjen i helga,vi får se :)
Hilsen synskepeggy.

due

29.09.2017 kl.19:57

Jeg er ikke så gammel på denne bloggen, ettersom jeg begynte den 15 mai i år. Har virkelig folk sluttet å blogge på grunn av stygge kommentarer og intriger? Det er jo forferdelig. Håper det går fint dem nå, og at det er ro rundt dem. Ikke greit når man mistrives med ting man holder på med.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.20:14

due:
Ja,bloggeren som stilte spørsmålet er den direkte årsaken til at flere sluttet å blogge.Da hadde bloggeren som stilte spørsmålet kranglet og kverulert i flere blogger,med bloggere inkludert i min og bloggeren tok det som en personlig seier og påstander om at "sannheten var for tøff" at de ikke orket å forholde seg til den ekle og ufyselige oppførselen lenger.
Jeg sa den gang som jeg sier nå,den bloggeren skal ikke være årsak til at (om) jeg slutter å blogge,men jeg må innrømme at forsøkene på å få meg vekk har vært mange og har pågått i mange år.
Nå,lenge etterpå etterlyses de samme bloggerne som bloggeren var svært så aktiv i å mobbe,hetse og krangle vekk herifra.Forstå det den som kan.
Jeg har fortsatt følgerne som har vært med hele tiden inkludert Allisbloggen,den er fortsatt oppe å går,men ikke så aktivt som før.
Får håpe at bloggeren styrer unna din blogg og lar deg være i fred,om du ikke vet det så omtaler bloggeren deg også som "en del av klanen" og det påstås også at vi andre i "klanen klarte å sette kloa i deg".Snart kommer beskyldningene om at "klanen" prøver å hjernevaske deg - at vi hjernevasker er en gjenganger på repeat.
Ha en fin kveld due :) - Og så kjempefint av deg å fremsnakke min gode venninne Toril K :)
Hilsen synskepeggy.

due

29.09.2017 kl.20:23

what? Hvilken klan? Ingen har satt noen klør i meg hehehe

Hjernevaske meg? Nei jeg har aldri latt meg hjernevaske. Hva i alle dager skjer?

Vi får se hva som skjer. Men jeg forstår ikke hva klan og alt har med meg å gjøre?

Toril fortjente virkelig å bli farmsnakket. Hun virker som ei meget rettferdig og koselig dame :)

Ønsker deg en god helg <3

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.20:34

due:
Alt røret og alle vrangforestillinger og løgner er et resultat av en viss bloggers løgnaktige fantasier og påstander.
At vi er en klan som liker å slå kloa i nye bloggere for å hjernevaske dem er en påstand som slenges ut fra den bloggeren både titt og ofte.
Ingen lar seg hjernevaske,selvsagt ikke,men det hindrer ikke bloggeren i å gjenta påstanden hver eneste gang bloggvennine mine og jeg reagerer på oppførselen som stort sett er fullstendig lavmål.
Prøver man å være hyggelig med bloggeren blir man beskyldt for å ryggsleike og svarer man bloggeren slik bloggeren kontakter oss blir vi stemplet som mobbere og nettroll.
Det er jammen ikke lett å forholde seg til.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.20:40

due:
Det siste innlegget,med flere ufyselige antydninger er nok et svar til noen som har prøvd å være litt hyggelig - og da får de så hatten passer,det er vanlig fremgangsmåte hos den bloggeren - det er antakelig et svar på en kommentar som ikke kom ORBO spamsperren - som vanlig kommer det et svar på påståtte kommentarer som ingen har sett !
Hilsen synskepeggy.

due

29.09.2017 kl.23:06

Utrolig røre dette. Jeg må nesten bare le :) Er det virkelig slik? Eller har det vært?

Livet mitt som klarsynt.

29.09.2017 kl.23:26

due:
Det har vært slik siden jeg begynte å blogge i 2010,det roer seg innimellom,men før man vet ordet av det så braker det løs igjen med ufine kommentarer,hetsende innlegg og jeg vet ikke hva og når det er skrevet så mye idiotisk svada og tull at bloggeren ikke kan stå for det lenger så slettes bloggen.Har ikke tall på hvor mange ganger det har skjedd og det vil skje igjen.Bloggeten hadde nok helst sett at jeg slettet alle spor etter kverulering og krangel også,men det skjer ikke,vil man ha dokumentasjon på hvor ille bloggeren har oppført seg er det bare å lese bakover i arkivet her,bloggeren har vært svært då aktiv i omtrent alle kommentarfelt her i bloggen gjennom alle år.
Det er komisk,sjokkerende og tragisk og det sier jo sitt at både bloggeren og bloggvenninnen,som er minst like ille,om ikke verre,er uønsket og forhatte i alle forum de viser seg på både her på blogg.no og andre steder på nett.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits