Tarotkort - jeg trekker kort igjen - ett kort til hver :)

 

Etter braksuksessen sist og

og mange spørsmål om å gjøre det igjen,

ser jeg ingen grunn til å ikke gjenta suksessen.

 

Står du fast,kan ikke helt bestemme deg for hva du skal gjøre,

eller situasjoner som du prøver å få litt klarhet i ?

Da kan kanskje kortene hjelpe til med

å få litt overblikk.

 


 

Man velger kortstokk selv :

Gudinnekort,

tarotkort i den grønne posen eller i den svarte posen,

eller Budskap fra Engler.

I tillegg kan man velge kort fra min favorittkortstokk

i den "hemmelige" esken - den er ikke med på bildet.

Jeg trekker ett kort til hver fra valgfri kortstokk og

jeg tolker kun kortene betydning og 

ikke evt.informasjon som kommer opp

underveis i tolkningen.

 

Det er alltid spennende å se om kortene kan

bekrefte noe,gi svar på noe eller avkrefte noe - 

- og så lenge man tar det for det det er - 

- uskyldig moro med litt alvor så

er det jo gøy å holde på med,det er allikevel

ofte helt utrolig hvordan kortene på

mystisk vis treffer riktig.

Lykke til - og jeg håper at kortene 

spår rett til dem som vil prøve :))

 

Hilsen synskepeggy.

68 kommentarer

Madcow

30.09.2017 kl.11:00

Hei syneskepeggy! =)

Jeg vil gjerne ha en fra den svarte posen denne gang.

Håper du har en fin dag =)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.12:02

Madcow:
Det skal du få :) Hvordan gikk det sist du trakk kort forresten ?
Kort fra den svarte posen er Vognen :
Du føler at din frie vilje og din integritet er truet,du prøver å kontrollere den fysiske verden,men det resulterer ofte i misforståelser og uoverensstemmelser med omgivelsene dine.Du har vanskelig for å gi slipp på fortiden din og det gjør at du gir etter for dine lavere instinkter,du ser ikke alltid skillet mellom dine egne følelser og andres,du tilpasser deg omgivelsene dine på deres prinsipper og ikke dine egne,på grunn av det oppfattes du noen ganger som unnvikende og konfliktsky.
Du har behov for forutsigbarhet,en plan som vil gi deg riktig retning i livet,for øyeblikket er du opptatt av hvordan du skal klare deg på egenhånd,du føler ikke at omgivelsene dine er det sikkerhetsnettet og den tryggheten du har behov for.
Du har stor tro på at dine egne overbevisninger og ideer skal gi deg selvtillit og tro på at du vil møte utfordringene du står overfor med mot og integritet.
Kortet sier : Vær din egen læremester i å ta kontroll over eget liv,start innenfra og ta kontroll over deg selv,først da klarer du å sette fri vilje,integritet og kontroll i dets rette perspektiv.

Hilsen synskepeggy.

Kris

30.09.2017 kl.11:27

Hei du!

Jeg ønsker meg et kort fra den grønne posen:-)

Ha en fin dag!

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.12:25

Kris:
Det skal du få og kortet jeg trakk til deg fra den grønne posen er :
Ni staver :
Dette kortet står for stor mental og indre styrke som du har fått gjennom utallige erfaringer,både gode og vonde.Kortet antyder at det er de vonde erfaringene det oftest fokuseres på og det kan føre til at du oppfattes som kontrollerende og konfronterende av omgivelsene dine.Du kan,til tider,føle deg i konflikt med "hele verden" og det å stadig være i konflikt med omverden gjør deg ofte mentalt sliten og det blir vanskelig å ha fokus på de ting som er viktige i livet.
Du oppfattes som en person det er vanskelig å forholde seg til,du sender ut forvirrende signaler til omverden og derfor føles relasjoner ofte overfladiske.Grunnen kan være dine negative erfaringer med tidligere relasjoner,forhold og kontakt med omgivelsene.
Kortet sier : Vær deg bevisst den posisjonen du har i livet,ha tillit til deg selv og andre og ta i mot hjelp fra andre for å vinne over negativ innflytelse.

Hilsen synskepeggy.

Anny

30.09.2017 kl.11:59

Hei.

Ønsker et kort fra. Budskap fra engler.

Ha en fin lørdag.

Anny

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.15:38

Anny:
Her er kortet ditt fra Budskap fra Engler :)
Engelen Celeste :
" Det er tid for flytting og jeg arbeider sammen med dine andre engler for å holde din energi og ditt mot oppe under denne flyttingen.Selv om det kan se ut til at flyttingen krever masse anstrengelse,vil du se at når du se at når du arbeider med meg og de andre englene kan det faktisk bli en tid med mye glede.Jeg vil hjelpe deg med å finne et nytt sted og deretter vil jeg bistå deg med nødvendige detaljer.Jeg vil også hjelpe dine andre familiemedlemmer med å tilpasse seg denne flyttingen.Bare be om det !
Det eneste jeg ber om er din tillit.Stol på at Englene er istand til å finne det riktige stedet for deg.Hvis du bestemmer deg for et sted og det viser seg å ikke fungere,er det fordi vi bringer deg noe som er enda bedre.Forvent mirakler som gjør det mulig for deg å realisere denne forandringen.Forbli positiv og ikke la deg påvirke av illusjoner og tanker om mangler og knapphet.Vi vil gjøre veien smidig for deg og hjelpe deg å møte nye mennesker som kan lyse opp din sti."

Hilsen synskepeggy.

Line

30.09.2017 kl.12:04

Hei! Ønsker meg et kort fra den hemmelige esken:)

Spennende, ønsker deg en flott dag!

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.16:40

Line:
Kortet du fikk fra den hemmelige esken er
Ace of pentacles :
Du er en person som er svært flink til å prioritere det som er viktig i enhver situasjon.Du er flink til å ta ledelsen i vanskelige situasjoner og du trives best med å ha flere muligehter åpne.Du har lett for å sjarmere dine omgivelser og du har en vinnende personlighet.Du kan oppfattes som en som er materialistisk og du arbeider hardt for å sikre din økonomiske fremtid.Du har stort behov for å bli anerkjent og respektert for det harde arbeidet du gjør og du er glad for alle påskjønnelsen som kommer som et resultat av din innsats.
Kortet sier : Du må passe på så ikke arbeid går på bekostning av familieliv.

Hilsen synskepeggy.

Wenche

30.09.2017 kl.12:06

Ønsker et kort fra Budskap fra engler.

Jeg ønsker deg en riktig fin lørdag.

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.15:55

Wenche:
Kortet jeg trakk til deg er :
Rochelle :
" Du har Englenes fulle støtte og vi har hørt din bønn om økonomisk hjelp.Vær sikker på at vi ser penger som et symbol på den overflod som tildeles alle.Den jordiske negativitet om penger kommer fra menneskesinn aleine.I himmelen ser vi penger som en utvekslingsenergi.Vi vet at du trenger et godt materielt grunnlag.Som en kjærlig forelder vil Gud at sine barn er komfortable,trygge og glade.Dette er en av grunnene til at han sender deg beskyttende engler.
Din økonomi har blitt blokkert i fortiden på grunn av skyld og andre negative oppfatninger og emosjoner.Jeg har hjulpet deg å helbrede og forløse mye av dine negative assosiasjoner med penger.Vit at jeg er her for å hjelpe deg så du kan hjelpe flere mennesker.Jo mer du lar meg gi deg,jo mer vil du kunne gi til andre.I nær fremtid vil du få muligheten til å manifistere alle dine behov.I mellomtiden,la meg hjelpe deg gjennom mine himmelsk bidrag"

Hilsen synskepeggy.

Madcow

30.09.2017 kl.12:12

Synskepeggy:

Sist jeg trakk kort så stemte alt sammen veldig bra! Det var da budskap fra engler. Også denne gangen stemmer det veldig godt. Syntes det er en fin ting at du gjør dette! =)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.12:27

Madcow:
Takk så mye for tilbakemelding :)
Jeg håper alt går bra med deg fremover og at kortene har gjort ting litt klarere for deg :)
Ha en flott lørdag og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Glafo

30.09.2017 kl.12:42

Jeg velger den svarte posen :)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.16:51

Glafo:
Kortet du fikk fra den sorte posen er
Skjebnehjulet :
Du er inne i en tid der det skjer svært lite,men det er stillstand før progresjon.Du ser etter ny muligheter eller forfremmelse der du er.Du er rastløs og ønsker nye utfordringer,du trives ikke i omgivelser som ikke utvikler seg og der mønstre ser ut for å gjenta seg.
Du ønsker forandring,men du ser virkeligheten slik du har skapt den,du evaluerer dine egenskaper med tanke på å gripe muligheter når de er der.
Kortet sier : På veien mot målet er det viktig å huske at alt er rett til sin tid og at ingenting er tilfeldig.

Hilsen synskepeggy.

Silje

30.09.2017 kl.14:29

Hei 😁 Jeg vil gjerne ha et budskap fra engler ,jeg trenger litt positivit og hyggelige budskap nå 😁 om du kan sende det på min mail , så hadde æ blitt veldig glad for det..

Mvh Silje

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.15:58

Silje:
Jeg trekker kort her,ikke privat på pm :)
Hilsen synskepeggy.

Iris

30.09.2017 kl.15:36

Hei!

Jeg ønsker meg gjerne Budskap fra engler:)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.16:14

Iris:
Kortet jeg trakk til deg fra Budskap fra Englene er
Oceanna :
" Ta affære,du er i kontakt med din egen sannhet i en bestemt situasjon.Du trenger å stole på din egen magefølelse,og kjærlig hevde din rett.
Stup i det ! Det er ikke behov for mer granskning eller tid.Her kan du stole på dine følelser.Jeg vil veilede deg gjennom de handlinger som er nødvendige i forhold til omstendighetene.Unngå utsettelser.Bryt situasjonen opp i små steg så du ikke føler deg overveldet,så kan du ta stegene med jevne mellomrom.
Du vet allerede hva du skal gjøre med denne situasjonen og du har bestemt deg for å ta affære.Jeg er her for å bekrefte at din avgjørelse er på lysets vei.Selv om det kan bli litt kortvarig hardt arbeide eller følelsesmessig opprør,vil dette snart bli erstattet med mental letthet som kan minne om å sveve avsted.
Noen ganger vil du kanskje føle deg for følsom eller trøtt til å handle.Det er fordi du er usikker på om dine avgjørelser er riktige.Det er ugrunnet skyldfølelse som drenerer din energi og glede.Det er i disse situasjonene det er spesielt viktig å tilkalle Englene til å støtte deg i din tro.Legg merke til hvordan dørene med letthet åpner seg for deg for hvert steg du tar.Det er et tegn på at du er på rett kurs."

Hilsen synskepeggy.

Sara

30.09.2017 kl.15:49

Jippi, Synskepeggy! :)

Dette ER så gøy og interessant. Jeg tar gjerne et kort ifra den hemmelige esken igjen.

Gleder meg til tolkingen din. :)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.17:15

Sara:
Ja,det er spennende og en hyggelig måte å tilbringe lørdagskvelden på.Og,for ikke å glemme,enda hyggeligere blir det når ingen bråkebøtter har vist seg - enda :)
Kortet du fikk er
Ti staver :
Du føler deg nedtrykt av plikter og ansvar.Det kan føre til at du har vanskelig for å få en oversikt over din egen livssituasjon og hvor du vil gå videre.Du ser ikke alltid hva som er ditt ansvar og hva som er andres og det gjør at du har vanskelig for å delegere ut oppgaver og sammarbeide med andre.Du er flink til å ha fokus på viktige mål i livet og du reagerer på muligheter som du seinere kan dra nytte av.Du har evnen til å komme tilbake til utgangspunktet å starte på nytt tiltross for at du har ervervet deg mye i livet.
Kortet sier : Utfordringen din ligger i å kunne legge fra deg det som ikke har noe med deg personlig å gjøre og fokusere på det som gir deg fremgang og reduserer stress.

Hilsen synskepeggy.

due

30.09.2017 kl.16:14

Hei :)

Jeg har aldri vært med på dette tidligere, kan jeg bli med nå?

Jeg tror jeg ønsker meg et kort fra den grønne posen. Håper jeg får være med på dette :)

Ønsker deg en fin lørdag <3

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.23:28

due:
Hei,hei due:) Klart du får være med :)
Kortet du fikk fra den grønne posen er
Styrke :
Du har en indre ro og trygghet som virker tillitsvekkende på dine omgivelser.Du er en person man kommer til med sine bekymringer og problemer og du er en utmerket lytter.Du bruker din intuisjon og din magefølelse når du trøster og beroliger andre.
Du fortsetter med noe som er påbegynt,men du frykter utfallet av den situasjonen du befinner deg i,men har du utholdenhet og tro på det du driver med så blir ikke motgangen så stor.Du har en strek vilje til å lykkes og du har et stort behov for å markere din egenverdi og din kreativitet,disse egenskapene har blitt undertrykket,enten av deg selv eller av dine omgivelser.
Du har en sterk tro på at det som ikke knekker deg,bare kan gjøre deg sterkere og at ingen blir utsatt for mer enn man er istand til å tåle.Du har ofte en uforklarlig følelse av frykt og du forstår ikke årsaken til de fobier du har og det gjør det vanskelig å kontrollere dine lavere instinkter.
Frykten er forbigående og dempes av din velutviklede selvfølelse,din kjærlighet og din sterke selvdisiplin.
Kortet sier : Det er viktig at du gjennomlever tilstander du frykter for å åpne for kjærligheten til deg selv og andre.

Hilsen synskepeggy.

Aud-marit

30.09.2017 kl.16:17

jeg er med ønsker meg fra din favoritt eske som ikke er med på bilde.

Jeg har alltid syntes dette er litt skummelt men jeg prøver meg alikevel jeg.

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.23:47

Aud:
Nei,dette er ikke skummelt i det hele tatt,bare spennende og hyggeligt :)
Kortet du fikk fra den hemmelige esken er
Tre mynter :
Du bærer på en inderlig lengsel og et stort ønske og du arbeider utrettelig i håp om å kunne gjennomføre ønsket du har.Du er åpen og ydmyk i forhold til hvordan du kan få det bedre og du har tillit til de råd du får.Du ønsker å skape noe som kan bli stort i fremtiden og du sammarbeider gjerne med andre mot et felles mål.
Du vet at du trenger en helhet i tilværelsen,og du forstår at flere krefter må jobbe sammen for å få det til.Du lengter etter trygghet i det å være flere,men for øyeblikket er du ute av stand til å ta tak i problemer som du føler er overveldende.Allikevel ser du håp langt der fremme for du føler at ting går seg til og kommer på plass.
Kortet sier : Alt til sin tid,veien blir til mens du går.

Hilsen synskepeggy.

Rita

30.09.2017 kl.16:53

Hei , ønsker gjerne gudinnekort.

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.00:07

Rita:
Gudinnekort du fikk er
Gudinnen Frøya :
" Slipp løs din eventyrlystne side.Ta sjanser og vær vågal.Unngå å holde deg på den sikre siden nå.Vær istedet vågal og handle i retning av ditt hjertes sanne ønsker..Suksess kommer ikke av engstelse,men av å fullt og helt forplikte deg til å realisere din drøm.Hold fokus på en klar intensjon om suksess og du vil få det.
Nyt spenningen i å ta sjanser,vær dristig og stortenkt og sørg for å feire din suksess med en fest eller ved å skjemme deg selv bort skikkelig.
Gjør en dristig endring i livet ditt,verdsett deg selv,flørt og ha det gøy."

Hilsen synskepeggy.

Sara

30.09.2017 kl.17:25

Tusen takk for svar. :)

Det du sier stemmer på en prikk.

Blir målløs her jeg sitter. Du er dyktig, og vet hva du driver med.

Ønsker deg en strålende kveld. :)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.17:30

Sara:
Så bra da :) - Og da vet du hva du må gjøre,stikkord fra meg : slappe av mer :)
Ha en strålende kveld du også :)
Hilsen synskepeggy.

stavangerinmyheart

30.09.2017 kl.17:37

Ja takk snille deg:)) jeg ønsker kort fra den grønne posen:))

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.00:36

stavangerinmyheart:
Kortet du fikk fra den grønne posen er
Seks staver :
Du har en sterk tillit til deg selv og du har et godt overblikk over situasjoner og hendelser som gjør at du lett finner løsninger som er til beste for alle parter.Du har vist at du tar ansvar for eget liv og står for de verdier du har.Du har nylig gjort et gjennombrudd på det personlige plan og det har ført til at du har overvunnet endel motstand fra dine omgivelser og relasjoner.Du har vist hva du er god for og du har fått respekt.
Du lar deg lede av din samvittighet og du avanserer og ekspanderer på grunnlag av tidligere godt gjennomtenkte handlinger.
Du er en god og rettferdig leder,du har et vinnende vesen og du har gode evner til å overtale andre om det innebærer fordeler og goder for alle involverte.
Du er en evig optimist og du håper på det beste i alle situasjoner.Du er sjelden i tvil og du har stor tro på dine egne evner og egenskaper.
Kortet sier : vær åpen for forandringer,en ny jobb,et tilbud som får konsekvenser for din videre utvikling eller et nært forhold tar en lykkelig vending og blir løftet opp til et nytt plan.
Hilsen synskepeggy.

Line

30.09.2017 kl.19:49

Hei igjen, synskepeggy, takk for svar! Her var det mye som stemte! Første gang jeg prøver dette, spennende og interessant:-)

Ønsker deg en fin kveld! :-)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.20:06

Line:
Takk så mye for tilbakemelding :)
Det er både moro og spennende å holde på med kortene,og ekstra hyggelig er det at det blir så mange "treff" :)
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Lykketun

30.09.2017 kl.20:05

Du er så god som gjør dette❤ Tusen takk, jeg velger et kort fra din hemmelige eske😊

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.00:58

Lykketun:
Det er bare hyggeligt og moro å trekke kort,og så får jeg jo trene meg på kortene samtidig :)
Kortet du fikk fra den hemmelige esken er
Judgement :
Du er midt isen forandring på det personlige plan.Du lærer deg å høre på din indre stemme og du blir mer bevisst din egen samvittighet,du lærer å akseptere deg selv som du er og du lærer kunsten å tilgi.
I denne forandringen er du svært sårbar,du takler ikke så godt velment og konstruktiv kritikk og du har lett for å dømme deg selv for hardt.
Du får en mulighet som du må slå raskt til på og denne muligheten åpner for godt sammarbeide med andre for å komme videre i din egen utvikling.
Du angrer på noe fra fortiden og du ønsker å gjøre det godt igjen,men du føler at du ikke klarer å gjøre det riktig.
Du viser verden at man lever som man lærer og det gjør at du noen ganger blir oppfattet som mistenksom,du føler at andre har underliggende motiver og du har vanskelig for å både ta imot og vise tillit
Kortet sier : Livet er ikke en prøve man må bestå,du trenger ikke å bevise noen ting for noen andre enn deg selv.

Hilsen synskepeggy.

Iris

30.09.2017 kl.21:42

Tusen takk, da fikk jeg faktisk mye mer klarhet i ting:)

Livet mitt som klarsynt.

30.09.2017 kl.23:54

Iris:
Så veldig godt å høre,Iris :)
Hilsen synskepeggy.

Irene

30.09.2017 kl.23:04

Hadde inderlig ønske om ett kort fra den grønne posen.Dette e jo så fantastisk.På forhånd tusen takk🌸🌸🌸

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.01:30

Irene:
Det er et ønske som jeg kan innfri nå med en gang :)
Kortet du fikk fra den grønne posen er
Solen :
Du er livsglad og til tider svært impulsiv,man opplever deg som bekymringsløs.Det fører ofte til at andre prøver å utnytte deg og du tiltrekker deg energityver som stjeler din glade og lyse energi.Det kan føre til at du føler deg trist og lei,trett og urolig og du forstår ikke grunnen til de følelsene.
Du finner det vanskelig å sette grenser for deg selv og andre og du føler at andre utfordre din komfortsone.Du er flink til å skjule dine sanne følelser bak din væremåte,du liker ikke konflikter og du flykter fra konfrontasjoner.
Du føler at du er i en konflikt mellom dine ønsker og dine plikter og du finner det vanskelig å uttrykke det til dine omgivelser.Du er så omtenksom at det rammer deg selv.
Du forstår motsetningene,men du klarer ikke å handle deretter,du trekker deg tilbake for å lade batteriene for så å fortsette som før.
Kortet sier : Vær oppmerksom på dine egne ønsker og handle etter dem,da vil du finne en likevekt,en sannhet og en ny forståelse om hvem du er.

Hilsen synskepeggy.

Aud-marit

30.09.2017 kl.23:56

Herligheten dette stemmer på en prikk,nei det var ikke skummelt i det heletatt.

ja veien blir til mens du går og alt til sin tid.

Du får ha en fortsatt god lørdags kveld.

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.00:10

Aud:
Så flott,og jeg tror du vet hva du må gjøre :)
Du kan få et stikkord fra meg : tålmodighet.
Ha en fortsatt flott lørdagskveld du også :) Hilsen synskepeggy.

stavangerinmyheart

01.10.2017 kl.00:55

Tusen takk. Jeg ble litt satt ut her... for det kan stemme... :)))

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.01:02

stavangerinmyheart:
Ja,er det ikke helt utrolig hvordan kortene bare stemmer for dem som skal ha dem.
Tilbakemeldingene her tyder på at kortene er svært samarbeidsvillig for tiden og da er det ekstra moro å,trekke kort også :)
Hilsen synskepeggy.

Wenche

01.10.2017 kl.02:10

Tusen takk!

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.02:14

Wenche:
Bare hyggeligt det :)
Jeg håper at du fikk litt perspektiv og hjelp fra kortet du fikk :)
Hilsen synskepeggy.

Lisbeth

01.10.2017 kl.02:21

Hei og god kveld Synske Peggy! Syns dette var spennende sist, da fikk jeg kortet "Ni Staver" fra den hemmelige esken. Velger et kort fra den igjen hvis det er mulig, og er spent på å se hva jeg eventuelt får denne gangen :)

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.15:02

Lisbeth:
Klart du skal få trekke kort igjen :)
Kortet du fikk denne gangen fra den hemmelige esken er
King Of Wands :
Du har en sterk vilje og du er istand til å lede og dirigere andre gjennom din viljestyrke.Du er sikker i troen på deg selv og din selvtillit er et resultat av de erfaringer livet har gitt deg.Du vet at din måte å gjøre ting på er riktig fordi du har testet og prøvd ut det du står for.Du setter pris på praktiske og håndfaste beslutninger og du krever konkrete resultater for den tid og anstrengelse du legger ned i ditt arbeide.
Du er entusiastisk,energisk og en rett-på-sak type,men du er også preget av den selvdisiplin du har skaffet deg gjennom livet.Du er tålmodig,noen ganger for tålmodig og det kan føre itil at muligheter du har ventet på går deg hus forbi og de er for seint å slå til på.
Du liker suksess som er et resultat av stor utholdenhet og hardt arbeide.
Du er ærlig i dine tilbakemeldinger og du er tolerant samtidig som du er dyktig til å sette grenser.Du er flink til å ta riktige avgjørelser som påvirker mange.
Du har en sterk selvbevissthet og kan noen ganger oppfattes som hissig og temperamentsfull av dine omgivelser.

Hilsen synskepeggy.

Irene

01.10.2017 kl.09:14

Tusen hjertelig takk.Dette var jammen sannheten servert på ett fat.Heilt utrulig hvor godt dette stemmer.Må nok prøve å gjøre noe med dette ja.Tusen hjertelig takk,kjære deg😘😘

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.14:41

Irene:
Det er bare hyggeligt,Irene :)
Og nå som det er blitt gjort oppmerksom på ting,er det letter å gjøre noe med det :)
Du skal få et stikkord du også : Gjør krav på din personlige plass,si nei !
Hilsen synskepeggy.

Celine

01.10.2017 kl.11:27

Hei

Jeg ville blitt veldig glad om du ville trekke et budskap fra engler til meg.

På forhånd tusen tusen takk <3

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.15:28

Celine:
Kortet du fikk fra Budskap fra Englene er
Erkeengelen Gabrielle :
" Du har et viktig formål med ditt liv i forbindelse med kommunikasjon og kunst.La ikke usikkerhet holde deg tilbake.Jeg vil hjelpe deg.
Jeg er med deg som en av dine skytsengler.Du lurer kanskje på hvorfor en erkeengel er med deg.Jeg hjelper mange mennesker samtidig og du er en av dem.Jeg hjelper de som har en livsoppgave innen kunst eller kommunikasjon og jeg er her for å hjelpe deg med å forfine og ha tillit til dine naturlige talenter.Deretter vil jeg åpne dører for deg så du kan uttrykke disse talentene på en måte som kan hjelpe og glede andre.
Det jeg trenger fra deg til gjengjeld er ærlighet og samarbeid.Fortell meg om din frykt,ditt håp,din forvirring,din usikkerhet og dine drømmer.Be meg om å hjelpe deg og så må du passere gjennom de dører jeg åpner for deg.Jeg er på din side,min funksjon er å være din rådgiver og jeg vil hjelpe deg fremover.Vit at jeg passer deg kun fordi at jeg vet at du trenger en liten oppmuntring fra oven."

Hilsen synskepeggy.

Mia

01.10.2017 kl.14:34

Jeg ønsker gjerne et kort fra din hemmelige kortstokk. Takk!

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.16:11

Mia:
Kortet du fikk fra den hemmelige esken er
Fire staver :
Du liker deg best i trygge og hjemlige omgivelser og stabilitet og forutsigbarhet er viktig for deg.
Du kjenner en helhetlig harmoni med deg selv,men blir ofte usikker i uvante situasjoner.
Du forbereder deg på fremtidige prøvelser og du jobber hardt for å etablere orden rundt deg.
Du er på vei inn i et nytt arbeidsmiljø der du har store muligheter til å realisere dine karrieremål.
Du får en positiv opplevelse som du ikke har forventet og det resulterer i fornyet optimisme og følelsen av at du har oppnådd et ønsket resultat.
Kortet sier : Ta sjanser som byr seg og ikke vær redd for å kaste deg ut på dypt vann !

Hilsen synskepeggy.

Aud-marit

01.10.2017 kl.15:27

Jeg vil være med en gang til og da vil jeg ha fra budskap fra engelen denne gangen hvis det går.

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.15:32

Aud:
Beklager så mye,men jeg trekker bare ett kort til hver,men følg med her for jeg kommer til å trekker kort for leserne mine flere ganger,dette blir ikke den siste :)
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Toril

01.10.2017 kl.16:39

Tilbake på hotellrommet i Falun i Sverige etter to dager på utstilling kaster jeg meg på. Velger englekort :)

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene på hotellrommet i Falun

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.17:21

Toril:
Klart du skal få et englekort :)
Jeg tenker det gikk over all forventning på utstillingen :)

Kortet du fikk fra Budskap fra Englene er
Engelen Bridgette :
" Forsiktighet er påkrevet.Se dypere inn i en situasjon før du fortsetter.
Du har bedt om himmelens veiledning og den blir nå gitt.Denne situasjonen er ikke riktig for deg.En del vesentlig informasjon har blitt skjult for deg og du trenger å undersøke nærmere og stille flere spørsmål til de som er involvert.Stol på din magefølelse,for det er på den måten jeg kommuniserer med deg.
Ikke bekymre deg for at denne situasjonen er den eneste muligheten som står åpen for deg.Det er den ikke.Det er noe bedre som venter,men først må du frigjøre deg selv.Husk at naturen avskyr tomrom,så du må skape et tomrom og da vil den nye situasjonen åpenbare seg for deg.
Det er klart at det krever mot og tillit å forlate en situasjon som du har lagt så mye av deg selv i.Du føler deg skuffet og forrådt og det er derfor du skal påkalle meg og dine andre engler så vi kan hjelpe deg å være sterk og sann mot deg selv.
Du fortjener situasjoner som er fylt med tillit og kjærlighet.Du behøver ikke å nøye deg med noe mindre."

Hilsen synskepeggy

Toril

01.10.2017 kl.17:27

Tusen takk <3 :) Det stemmer på en prikk! Kjempevakre ord dette her ja <3 :)

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Mette

01.10.2017 kl.17:52

Jeg ønsker meg kort fra din hemmelige kortstokk. Tusen takk :)

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.22:46

Mette:
Kortet du fikk fra den hemmelige esken er
Page of Cups :
Du er et følelsesmenneske som ofte lar deg rive med av sterke følelser det gjør at du iblant mister oversikten over situasjoner som oppstår og god intensjon kan bli destruktiv.
Du søker etter balanse i deg selv og det kan ofte føre til overdreven bruk av stimuli eller andre rusmidler.Du har sterke opplevelser av sympati og antipati og du viser åpent skepsis overfor mennesker du føler at du ikke kan stole på.Du har ofte store,nesten urealistiske idealer om kjærlighet.Du trives best i mellommenneskelige forhold og du liker å utveksle følelser med andre.
Du syns det er vanskelig å leve i øyeblikket og du har vanskelig for å leve opp til andres forventninger.
Kortet sier : Sett grenser og vær konsekvent.

Hilsen synskepeggy.

Lykketun

01.10.2017 kl.19:33

Hjelpes! Blir nesten litt redd deg jeg, I alle fall veldig imponert! Dem som tviler på deg må snarest dra inn geipen. Stemte uhyggelig dette her. Tusen takk! Ha en nydelig kveld😊❤

Livet mitt som klarsynt.

01.10.2017 kl.22:24

Lykketun:
Du må ikke bli redd,imponert er greit :)
Det viktigste er at den som skal leses har tillit og et åpent sinn,det gjør lesingen lettere for meg.
Det har vært mye hyggeligere denne gangen når den/de som anklager meg for svindel ikke har prøvd seg på krangel og ugreie,stemningen har vært vedig god.Kanskje den/de anonyme bråkebøttene har skjønt det nå,at jeg faktisk er klarsynt.
Det blir ikke lenge til neste gang vi gjør dette,så du må følge med :)
Ha en nydelig kveld du også og takk så mye selv for tilliten :)
Hilsen synskepeggy.

synskepeggy

01.10.2017 kl.23:32

Hei alle sammen :)

Da har alle som har bedt om det fått trukket ett kort hver og da avslutter vi for denne gangen.Som sist har det vært svært hyggeligt og en stor suksess.Dette må bare gjentas snart :)

Denne gangen har jeg brukt mine egne evner som klarsynt vel så mye,om ikke mer,som jeg har brukt kortene i tolkningen og det har helt klart gjort tolkningene mye bedre og mer omfattende.Jeg må innrømme at i minst tre tolkninger har jeg rett og slett lagt vekk kortene og tolket kun på bakgrunn av de inntrykk jeg selv har fått inn,det gleder meg stort å se at tolkningene mine (nesten) uten kort har vært så treffsikker,så neste gang vil jeg lese mye mer ut i fra mitt eget klarsyn enn det jeg har gjort før.Jeg trekker kort og legger dem slik jeg bruker å gjøre,men det er mer for å få klarhet i hvilken retning jeg skal ta i tolkningen og forholde meg til den.Så her er det bare å vente i spenning på neste kortlesing.

Takk så mye til alle som har bidratt til enda en hyggelig opplevelse med lesing av tarotkort og ikke minst for tilliten :)

Hilsen synskepeggy.

Jorun

02.10.2017 kl.16:57

Åhr; fikk ikke se denne før nå 😢

Får satse på at jeg får det med neste gang 😁

Ha en fin dag.

Her på Sørlandet er det bare regn, regn og atter regn - og flom

Klem fra Jorun

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2017 kl.23:21

Jorun:
Ja,neste gang må du være med :)
Det er bare regn,regn,regn her også.Skulle gå en tur med hundene før i kveld og hadde kledt både meg selv og hundene for været.Tispa gikk til naboens innkjørsel,tisset og satte seg så på bakbeina og ville ikke gå lenger.Det blei en kort tur,for å si det sånn.
Ha en fortsatt fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Sara

02.10.2017 kl.18:32

Det er vi som skal takke deg, Synskepeggy. :)

At du bruker en hel helg på oss lesere for å trekke og tolke kort, er veldig fint gjort av deg. Og jeg liker veldig godt holdningen du har vedrørende din klarsynthet. Du skryter ikke over at du er flink og har evner, samt at du er kritisk til det kommersielle alternative miljøet. ( Det har jeg også blitt i løpet av de siste årene.) Du er også svært ydmyk.

Jeg har vært hos flere healere i løpet av mitt liv, (noe som koster skjorta), og resultatene har vært så som så. Noe bra, og noe ikke så bra.

Du har stor treffsikkerhet i dine tolkinger, ikke bare hos meg, men hos veldig mange, ser jeg. :)

Jeg har stor respekt for deg, og gleder meg til neste gang vi får dine visdomsord.

Du har iallefall fått en til fast leser av bloggen din.

Stå på videre, og jeg ønsker deg en fin mandagskveld. :)

Livet mitt som klarsynt.

02.10.2017 kl.23:46

Sara:
Takk så mye for denne fine kommentaren :)
Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe tiden på,jeg liker å holde på med alternative ting og favoritten er tarot og klarsyn-lesing og jeg er svært opptatt av at noen må være et alternativ til det alternative miljøet som tar seg uhørt godt betalt for sine tjenester.Jeg vil at folk skal være nysgjerrig på det alternative,men at det ikke skal koste penger.En sånn lesing som jeg har gjort i helgen ville nok kostet fra kr.800+ for hver og det syns jeg er helt forkastelig og grenser til grov umoral.Jeg mener at det er noe grunnleggende feil i det at man skal ta seg betalt for å bruke noe (klarsyn) som man selv har fått helt gratis.Det er flere blogger som tilbyr diverse alternative tjenester mot betaling,det gjør ikke jeg,jeg vil at det skal være en hyggelig stund og kanskje litt lærerikt (for dem som blir lest) og det skal ikke koste en krone.
Jeg har vært inne på tanken om å ha tarotkortlesing fast her i bloggen fks.hver siste helg i måneden (forutsatt at jeg ikke har arb.helg som er hver tredje),så det har jeg tenkt å prøve å få til.
Jeg har alltid vært skeptisk til det alternative miljøet og det kommer seg rett og slett av at jeg ikke får det de driver med til å stemme med mine egne alternative evner,for meg er det noe som skurrer voldsomt,jeg forstår ikke betingelsene de jobber ut i fra,bla.dette med at man betaler på forskudd og det gis ingen garantier for et godt resultat eller at man får noe som helst igjen for betalingen,det er bare i det alternative miljøet sånt er mulig å komme unna med,i alle andre sammenhenger ville det blitt kalt svindel.
Jeg har flere,mer eller mindre,tvilsomme eksempler på hvorfor jeg er svært kritisk til det alternative miljøet og jeg har skrevet mye om det her i bloggen tidligere.
Du må en fortsatt fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Stine

29.10.2017 kl.19:47

Hei.

Jeg vil gjerne trekke et kort med budskap fra engler.

Hilsen Stine

Livet mitt som klarsynt.

02.11.2017 kl.20:39

Stine:
Du er alt for seint ute for denne gang,men følg med,jeg trekker snart kort igjen :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits