Jeg slapp ikke unna jeg heller !! Det var bare et spørsmål om tid !

 

Alt man skal bli rammet av altså !

Nå er vi nede for telling

hele familien  og


(Bilde fra Google)

 

det eneste som hjelper er

å ta tiden til hjelp.

 

Hilsen synskepeggy.

25 kommentarer

wenchepia

03.10.2017 kl.10:05

Masse god bedring:)

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.11:08

wenchepia:
Takk så mye for det :)
Hilsen synskepeggy.

S

03.10.2017 kl.10:10

Bra,håpes nu du holder opp med løgner og mobbing å svindel for en Stund

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.11:22

S:
???? - Hva er det du vil nå da ???
Hilsen synskepeggy.

Toril

03.10.2017 kl.10:23

Huff da! Så kjedelig. Sånt passer aldri! Har heldigvis sluppet unna i høst, men var jo skikkelig forkjøla med feber i juni/juli i år.

God bedring, plei deg godt selv <3 <3 <3 :)

S: Disse ufyselige komentarene dine med beskyldninger om at Synskepggy er en svindler kan du dra til h.... med! Jeg forstår godt at du ønsker å være en feig anonym som skriver slike ufyselige kommentarer på andres blogger! Du aner ikke hva svindel er for noe. Les deg opp på definisjonen om hva svindel er! Kanskje du ikke kan lese en gang. Skjerp deg!

Ønsker deg Synskepeggy en kjempefin tirsdag <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.11:21

Toril:
Hei,hei Toril :)
Ja,dette var kjedelig og det kunne ikke passet dårligere.Jeg måtte ringe meg inn syk (og jeg liker det ikke) rett før langfri og min datter måtte avlyse en venninnetur til Danmark som hun har gledet seg til lenge.
Vi vet godt hvem S er selv om det byttes ip-nr i ett kjør så kjenner man ord og utrykk.Jeg er bare glad for at bloggeren S holdt seg vekke fra tarotkort-lesingen og ikke begynte med sine vanlige anklager og krangel der.
Å komme med sånne kommentarer bare for å være ekkel passer jo også dårlig med påstander om at bloggeren ikke vil ha noe med noen av oss "klanen" å gjøre.
Kanskje det er selveste Tarva som kjeder seg,det er en merkelig "tilfeldighet" at nettopp Tarva blei nevnt i en av flere svært ufine kommentarer i går som bla.nevnte både deg og meg.
Nå skal jeg bare tenke på meg selv i dag og unne meg ubegrensede mengder med egenpleie og kanskje en sjokolade etter to.
Ha en kjempefin tirsdag du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Sølvi waage

03.10.2017 kl.10:26

Uffda. Ønsker deg god bedring...

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.11:09

Sølvi waage:
Takk,takk,heldigvis så er det sånt som går over,men det er slitsomt når det står på.
Hilsen synskepeggy.

Lulu

03.10.2017 kl.11:52

Jeg leste de kommentarene jeg også,jeg tenkte det samme.Det er litt for tilfeldig at det skrives nedsettende og hetsende kommentarer om sp og Toril så kommer reklame for en annen blogg.Jeg tenkte egenreklame med en gang.

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.12:40

Lulu:
Tanken slo meg da jeg leste kommentarene i en annen blogg i går og det er derfor jeg nevner det i min kommentar til,Toril K her i dag.
Det er antakelig bare en blogger igjen her på blogg.no av tilhengerskaren til den reinspikka mobbebloggen,så det er ganske naturlig at det er den ene tilhengeren som blir forsvart,samtidig er det bare mobbebloggen som har vist og uttrykt så ekstremt hat og avsky mot Toril K og meg,jeg vet hvorfor og jeg vet akkurat hvordan det startet.Det vet også Toril K og det handler om at vi har en felles bekjent,noe som ikke blei tålt fra mobbebloggens side,mer kan jeg ikke si om det,dessverre,da mer forklaring kan,i verste fall,gå på person og personvern løs og det ønsker jeg ikke.Så nok om det.Videre kan jeg ikke forstå at noen andre enn eieren av mobbebloggen skulle gidde å reklamere for den,det er vel svært få av "den svært lojale tilhengerskaren" igjen har på blogg.no og de som for tiden er aktive på blogg har vel ikke engang hørt om den mobbebloggen.Og å oppfordre noen til å gå inn i en blogg å lese der man stort sett får opp "siden eksisterer ikke" kan umulig være i andre enn mobbeblogg-eiers egen interesse.
Så,summa summarum og reint logisk så tror jeg det snart er duket for dramatikk i en viss annen blogg,det vil si,om mobbebloggeren er smart bør det opprettes ny blogg i nytt navn,det tar litt lenger tid da,før noen lukter lunten.
Vi får se....
Hilsen synskepeggy.

Madcow

03.10.2017 kl.12:47

Usj :/ Masse god bedring! Selv har jeg foreløpig sluppet unna, men er ganske sikker på at det ikke varer så voldsomt mye lenger. Ha en fin tirsdag =)

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.12:55

Madcow:
Takk så mye for det :)
Vi får håpe at du styrer unna og holder deg frisk :)
Vi har visst smittet hverandre her i huset,min datter blei syk først og da er det umulig å slippe unna.
Ha en flott tirsdag du også :) Hilsen synskepeggy.

Lulu

03.10.2017 kl.13:07

2+2=4

Interessant resonnement :-))

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.13:19

Lulu:
Ikke sant :)
Kanskje vi får lokket fram en "lortelarve" eller flere..
Hilsen synskepeggy.

Wenche

03.10.2017 kl.14:09

Riktig god bedring synskepeggy! :)

Livet mitt som klarsynt.

03.10.2017 kl.16:27

Wenche:
Takk for det,Wenche :)
Jeg har vært en tur på apoteket og kjøpt litt av hvert som skal lette på plagene.Det vi kjøpte på lørdag er brukt opp allerede.
Det går unna på influensamedisinen her for tiden !
Hilsen synskepeggy.

Sara

03.10.2017 kl.20:34

Nei, så dumt at dere skulle bli syke nå. Huff, da er det bare å ta tiden til hjelp, gjøre gode ting mot seg selv, og ta det med ro.

God bedring til deg og din datter. :)

Livet mitt som klarsynt.

04.10.2017 kl.09:16

Sara:
Takk så mye for det :)
Ja,vi holder oss i ro og prøver å bli bedre.Jeg syns jeg er litt bedre nå,men det er om kvelden og natten det er verst.Det tar vel noen dager til før vi er helt oppe å går igjen,noe som er vanskelig for meg som er så utålmodig og vant med å holde på med noe hele tiden.Nå orker jeg rett og slett ingenting.
Ha en flott dag i dag :) Hilsen synskepeggy.

Iris

04.10.2017 kl.16:53

Uff, god bedring synskepeggy! Det er vel snart høysesong igjen, så det går jo sin gang. Håper ikke bloggen din blir sykmeldt da, det forekommer jo en del virus og bakterier her inne ser jeg..men du har de vel under kontroll;)

Livet mitt som klarsynt.

05.10.2017 kl.22:50

Iris:
Takk for det,Iris :)
Ja,de har jeg under kontroll - verre er det med hybelkaninene og den voksende haugen på skittentøyskurven.
Nå har jeg lagt flat ut på sofaen og stort sett bare sett på TV i to dager,det er drepende kjedeligt,men har null energi til noe annet.
Jeg er allikevel optimistisk og tror jeg er oppe å går i morgen :)
Ha en fortsatt fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Glafo

07.10.2017 kl.15:15

Uff. Det passer egentlig aldri å bli syk. Vi damer har rett og slett ikke tid til det.

Håper du snart blir fisk. Hold deg god og varm og trøst deg med kakao med krem.

Glafo

07.10.2017 kl.15:16

Herregud!

Jeg mente selvsagt FRISK og ikke fisk

Ørjan

08.10.2017 kl.03:48

Hei synske peggy.

God bedring.

Hvet ikke om dette er måten å kontakte deg på, men jeg gjør et desperat forsøk.

Jeg har en samboer som har kontakt med åndeverden. Hun mener det er en ond kraft på tomten huset vårt står på. De som bygget huset bodde her i 5 år, så gikk de fra hverandre. Min mor kjøpte huset av de og bodde her i 6 destruktive år, så kjøpte vi huset av henne. Vi har jobbet i motgang siden. Vi har hatt besøk av husrensere 3 ganger. Det var fint her i ca en uke og så var tyngden her igjen. Den tapper oss helt for energi og det oppstår uforståelige konflikter oss i mellom hele tiden. Det sliter oss helt ut. Min samboer har ett "røykerom" mellom huset og garagen. Der kan hun sitte hele natten uten erindring om å gjøre noe som helst. En gang tok hun selfi bilder av seg selv der, og de bildene var grusomme. Hun så ut som en demon. Helt ufattelig skremmende. Bildene bare forsvant fra telefonen kort tid etter. Når hun har hvert der hele natten og jeg våkner og skal på jobb, så er hun alltid svært fientlig mot meg uten at hun merker det selv. Det er til tider ganske skremmende. Selv klarer jeg ikke å oppholde meg i det rommet særlig lenge. Som om noe vil ha meg vekk der fra, og ha hun der for seg selv.

Hva kan det være, og er det noe du kan hjelpe med.

Livet mitt som klarsynt.

15.10.2017 kl.16:09

Ørjan:
Dette høres dramatisk ut,og jeg er nok enig med Iris over her,jeg ville ha flyttet,det er bare det at det er en rekke praktiske hensyn å ta ved en evt.flytting fra det huset.
Du må gjerne tilkalle såkalte profesjonelle husrensere,men jeg tviler på at det har noen effekt på sikt g som kan løse problemet.
Denne historien minner meg om en lignende episode som jeg var borti for en tid tilbake.Der klarte vi å "rydde" huset og det var langt enklere enn det vi hadde forventet,til dags dato er det rolig der.
Men,det som er forskjellen her (føler jeg) er at dette er noe som følger dere og ikke huset.
Du må rett og slett gjøre krav på plassen og det som er ditt !
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Iris

08.10.2017 kl.14:56

Nå er jeg ikke synskepeggy, men er i overkant intr i det paranormale. Jeg vet hva JEG hadde gjort, og det er å flytte, eller så hadde jeg kontaktet en av de mer "kjente" klarsynte som er i media. Tror det skal litt mer enn en husrens for å si det sånn. Det praktisk talt umulig å "slåss" mot sånne ting på egenhånd.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits