Hun vet det nok selv.

 

At hennes bestevenn og 

trofaste turkamerat

er borte,

 


 

og kommer aldri

tilbake <3

 

Hilsen synskepeggy.

43 kommentarer

Toril

15.10.2017 kl.20:24

Vil bare gi en stor klem <3 Jeg forstår godt at dyr sørger, og de forstår godt at noen blir borte <3 :(

Stor klem til deg også <3

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

15.10.2017 kl.20:37

Toril:
Hei,hei Toril :)
Jeg tror at hun sørger,hun er ikke seg selv for tiden og har vært "rar" helt siden sykehusinnleggelsen torsdag i forrige uke.
Hun er tydelig trist,trekker seg tilbake og vil være for seg selv og bryr seg ikke når Charlie prøver å få oppmerksomhet fra henne.Alt sammen helt ulikt sånn som hun er til vanlig.
Jeg passer på å ha litt kvalitetstid med henne hver kveld,hun liker å få trøst.
Klem fra synskepeggy

julietalivstil

15.10.2017 kl.20:33

<3

Livet mitt som klarsynt.

15.10.2017 kl.20:38

julietalivstil:

Takk så mye.
Hilsen synskepeggy.

due

15.10.2017 kl.23:35

<3

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2017 kl.23:53

due:
Tror du hun vet det,Due ? Hun har oppført seg veldig rart i det siste.
Hilsen synskepeggy

ida

16.10.2017 kl.20:53

Hei! Jeg og min mann har mistet våre pass og håper derfor at du kan hjelpe med å finne ut hvor de kan være? På forhånd takk.

Livet mitt som klarsynt.

16.10.2017 kl.23:57

ida:
Jeg tar ingen alternative oppdrag på/via blogg.
Må samtidig få si (med respekt å melde) at å komme med et sånt spørsmål under et sånt innlegg er sjokkerende respektløst.
Hilsen synskepeggy.

due

17.10.2017 kl.01:00

Jeg tror at hunder merker slikt. Men her har det vært/ er løpetid, så jeg vet ikke. Bestefar sin hund måtte avlives da han døde. Han ble aggressiv, selv om bestemor levde og tok seg av han.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.09:42

due:
Huff,det var trist med hunden til din bestefar.
Her er det ikke løpetid og ingen aggressiv oppførsel,vil heller si tvert i mot,Luca virker trist og lei seg,trekker seg tilbake og vil være for seg selv og jeg ser tydelig at hun ikke er så tålmodig med Charlie (valpen) som hun bruker å være.
Jeg liker ikke å se henne sånn og håper at det snart er tilbake til normalt med henne.Samtidig er det interessant å følge med på henne,reaksjonene og oppførselen hennes i sorgen.
Hilsen synskepeggy.

due

17.10.2017 kl.11:00

Ja det virker som hun sørger. Men kan hun vite at faren din døde? Bodde hun sammen med han? Jeg kunne forstått det om de bodde sammen, men jeg forstår ikke dette om de ikke bodde sammen. Hunden er også din, så det er litt merkelig. Hun har vel heller ikke sett han etter at han døde? Hunden til bestefar så bestefar død. For bestefaren min sovnet inn en natt, og de tok bestefar far soverommet og til stua. Teddy hadde også lagt seg oppå brystet til bestefar, og det var mens selveste presten var der. Bestemor hadde syntes at dette var flaut. Han reagerte også når de hentet bestefar. Så Teddy var til stede...

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.11:16

due:
Jeg syns også det er rart.Min far og hunden hadde et spesielt nært vennskap,hun var svært knyttet til han og han til henne.De traff hverandre daglig og ofte hadde han henne hos seg i noen dager for selskaps skyld.De to fikk koste seg sammen,men allikevel vet hun hvem eieren hennes er.
Jeg merket at noe ikke var som det pleier å være med henne natten før minn far blei innlagt på sykehuset.Hun var veldig urolig den natten,gikk fra sengen sin (på rommet mitt) til stuen flere ganger i løpet av den natten og hun roet seg ikke.Jeg koblet selvsagt ikke hennes oppførsel til det som skjedde med han før jeg fikk telefon tidlig på morgenen.Hun var urolig og ikke seg selv hele den uken han låg på sykehus og nå etterpå er det som om hun forstår at det er som det er og hun sørger over det.
Hilsen synskepeggy.

Glafo

17.10.2017 kl.13:22

Hunder føler savn like mye som oss mennesker og de sørger også like mye som oss. Jeg glemmer ikke da jeg hadde overtatt en liten kaninunge som var livstruende syk. Hunden vår viste så mye kjærlighet til dette vesle knøttet og den morgenen det døde, ble jeg vekket av hunden som gikk bort til buret der den døende kameraten hans lå. Dessverre stod ikke livet til å redde, selv om vi gjorde det vi kunne for at den lille vennen skulle leve.

Da den døde kaninen ble lagt i sofaen, satt hunden vår og så på den og han la seg til slutt ned sammen med kaninen for å passe på bestekameraten sin.

Får fremdeles tårer i øynene når jeg tenker på det og folk som sier at dyr ikke har følelser, vet ikke hva de snakker om

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.14:54

Glafo:
Så trist :(
Men samtidig er det godt å se hvordan dyr går videre fra sånne tragedier.
Hunden min hadde et helt spesielt forhold til min far og han til henne.Jeg er ikke i tvil om at hun vet hva som har skjedd og at hun sørger over det.
Hilsen synskepeggy.

due

17.10.2017 kl.14:23

Stakkars henne. Jo det kan være at hun forstår, men jeg greier ikke helt å forstå dette. Jeg mener at om dyr ser eller bor sammen med noen forsvinner, så er det klart at de sørger. Jeg har selv overtatt en tispe på 8 år her. Hun verken sørger eller noe annet etter tidligere eiere. Hun har vært hos oss i tre uker og 1 dag. Jeg er spent på hvordan det blir når de som eier henne kommer hit. For meg så virker det som hun forstår at hun skal være her. Jeg vet godt at dyr har følelser og at de kan sørge, men hvor mye forstår de av det som skjer? Kan det være din tristhet som har uroet henne. For jeg regner med at det er følelser fra dine side etter at din far døde. Kanskje du overfører dette til henne?

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.14:57

due:
Det er vel ikke mulig å sammenligne det at noen gir fra seg en hund og det at noen dør som sår hunden veldig nære.Det blir helt feil sammenligning.
Nei,hunden bodde ikke fast hos min far,men hun var hos han ofte og de hadde daglig kontakt med hverandre.
Hilsen synskepeggy.

Jorun

17.10.2017 kl.18:41

Åhr, jeg tror helt klart at hunder sørger når de mister en person som står dem nær, og jeg tror også de på en måte forstår forskjellen på et dødsfall kontra det å bli omplassert.

Med den nære kontakten hunden og din pappa hadde, vil det nok merkes at han er borte.

Slutter aldri og undre meg over hvor kloke dyr er ❤

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.21:04

Jorun:
Det er et interessant spørsmål - hvor mye forstår egentlig hunden ? Jeg vet at hunden min begynte å oppføre seg merkelig kvelden og natten før min far blei innlagt på sykehus.I uken som fulgte skjedde det flere ting som hundene mine ikke er vant med,som fks.at vi reiste ut av huset uten å ta dem med.
Nå i ettertid er det først og fremst hennes ønske om å være i fred,hennes utålmodighet med valpen og hennes tydelige triste utrykk som er mest påfallende.
Jeg er sikker på at hun vet det.
Hilsen synskepeggy.

Iris

17.10.2017 kl.20:09

Da det ble slutt mellom meg og min x-mann, lå hunden min og sørget sammen med meg innpå rommet. Den gikk ned i vekt og lå bare der, viste ikke så mye tegn til glede. Vi flyttet avgårde, jeg og hunden og nå har han det kjempefint. Vekten økteigjen , og nå er han verdens gladeste lille hund som virkelig elsker livet:)

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.20:58

Iris:
Det er helt klart for meg at hunder forstår mer enn vi tror.Katter også.Min sønns katt sørget da han reiste i militæret,katten låg bak sofaen i ti dager og det var ikke mulig å få den frem der i fra,jeg tok den frem,men han la seg tilbake og til slutt lot jeg den bare ligge,satte mat og vann nærheten og den var bare fremme å spiste etter at vi hadde lagt oss om kvelden.Det var først da min sønn var hjemme på sin første perm at katten blei som før igjen.
Hilsen synskepeggy.

due

17.10.2017 kl.20:33

Hva er feil med det? Det hadde ikke vært så merkelig om hunden som var her hadde sørget. Hun har bodd sammen med eieren i 8 år. Det er da mer merkelig om en hund sørger over noen som er døde, så lenge hunden ikke har vært til stede. Jeg tror i så fall at du overfører sorgen til hunden....

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.20:53

due:
Javel,men det tror ikke jeg.Jeg tror at hunder har flere sanser enn det vi vet.
Hilsen synskepeggy.

due

17.10.2017 kl.21:08

Nei det tror jeg ikke noe på. Hunden må merke det på deg, på lik linje som barn merker ting med foreldrene.....

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.21:16

due:
Jeg sa bare at å sammenligne det å omplassere en hund og at noen dør som står hunden nær blir feil.Jeg tror hunder vet forskjellen veldig godt selv
Det finnes millioner av eksempler på at hunder har sanser som vi et lite om.
Det blir også feil å påstå at hunden blir påvirket av min sorg og tristhet,om så var riktig så tror jeg hunden hadde reagert helt annerledes,som fks.holdt seg i nærheten av meg.Det er det hun vanligvis gjør når noe uvanlig eller trist skjer.
Hilsen synskepeggy.

due

17.10.2017 kl.21:34

Ja det som høres feil ut for noen, kan høres riktig ut for andre. Jeg håper at du finner ut av det ....

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.22:10

due:
Det var da voldsomt da!Hvor mye vil du ha rett nå ?
Ok,men hvordan forklarer du at hunden oppførte seg svært "unormalt" og rart etter siste samtale med min far,kvelden og natten FØR han blei innlagt på sykehuset,da jeg visste INGENTING før tidlig på morgenen dagen ETTER,og ingenting i den siste samtalen kvelden før var "mistenkelig" eller uvanlig.Mener du at hunden var påvirket av meg da også.
Jeg sier bare at hunden har oppført seg rart og ikke som hun pleier etter sykehusinnleggelsen - som kom brått på oss alle (unntatt hunden).Hva er din forklaring på det ?
I dag har hun vært litt mer sosial og en tur eller to i matskålen og det er et godt tegn.

Hilsen synskepeggy.

S

17.10.2017 kl.23:11

Kjenner jeg blir l provosert på dine vegne nå sp på ida med passene,hvem pokker tenker på andres bortkomne pass i situasjonen du er i nu.Makan! Å due som vil krangle,minner om kverulere som hu holder på.

Livet mitt som klarsynt.

17.10.2017 kl.23:32

S:
Hun med passene fikk beskjed om hva jeg mente,så det er greit.
Den andre får få en sjanse til - til å svare på spørsmålet før jeg bestemmer meg for om du har rett.
Hilsen synskepeggy.

18.10.2017 kl.00:13

Jeg vet ikke hva det er som gjør at noen mener at jeg kverulerer. Du spurte meg om hva jeg trodde om dette, og det er vel ikke å kverulere om man skriver det man kanskje tror. Jeg kjenner heller ikke hunden din, men jeg er oppvokst med hunder og har to hos meg. At jeg tror at ikke hunder merker at noen er døde, får bli det jeg tror. Og jeg ser heller ikke bort i fra det du tror, men jeg synes at det er merkelig om en hund merker slikt. Jeg kunne forstått det om det hadde vært din far sin hund, for da hadde hunden merket at eieren hadde blitt borte. Jeg beklager at det ble sett på som kverulering, men det var ikke min mening.......

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2017 kl.00:20

Anonym:
Hvorfor plutselig "anonym" ?
Og,du svarte ikke på spørsmålet mitt....
Hilsen synskepeggy.

due

18.10.2017 kl.00:20

Beklager men jeg ble anonym, ser jeg. Tror uansett at du skjønte at det var meg som svarte på kommentaren om kverulering.....

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2017 kl.00:28

due:
Det kan vel være at noen oppfatter dine kommentarer som forsøk på kverulering,det er mulig.Jeg har lagt godvilje til og avventer til spørsmålet mitt er besvart.
Jeg regner med at du kan svare på det ettersom du har vært mer enn villig til å mene noe om dette tema tidligere i diskusjonen.
Nå har du postet to kommentarer her uten å svare på spørsmålet,"noen" (S) vil kanskje tolke det som en bekreftelse på sine observasjoner og sitt inntrykk av diskusjonen her.
Hilsen synskepeggy.

due

18.10.2017 kl.08:54

Jeg forstår ikke, og ikke bryr jeg meg heller, egentlig. At man har to profiler synes jeg bare er uhørt. Du vet lite om mine evner. Men det å ha to profiler som en og samme person sitter bak ,det må du for all del bare fortsette med for min del. Og det at du ikke tåler andre sine meninger, det bør du legge av deg. Jeg kommer heretter ikke til å kommentere noe mer på din blogg. Takk for meg!

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2017 kl.09:42

due:
Jeg skjønner ikke denne kommentaren og det er greit for den har jo ingenting med det vi diskuterer å gjøre.
Hilsen synskepeggy.
Det er et rørende innlegg du skriver om hunden som savner faren din :( <3 Dyr enser mer enn vi mennesker, og det har jeg sett på kattene mine.

Jeg tolker ikke Due sine svar til deg som provoserende, men hun stiller seg undrende.

Det skjønner jeg at Due gjør siden hun ikke har opplevd det samme som du gjør med prinsessen deres etter din kjære fars bortgang.

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2017 kl.09:56

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
Det er jeg helt enig i,Toril og som vi vet så vel nå så er det noen i bloggverden som mener at alle diskusjoner og meningsutvekslinger på blogg er provoserende.
Man må selvsagt få være undrende,jeg er det selv i dette tilfelle med prinsessa mi.Hun har vært rar og lite sosial etter at min far blei innlagt på sykehus.
Bloggeren mente at jeg overførte min sorg på hunden,det kunne jeg ha vært enig i om det ikke hadde vært for at hun begynte å oppføre seg rart kvelden og natten før han blei innlagt og da visste jeg ingenting om hva som skulle skje,hvordan kan jeg da påvirke hunden ?
Siden bloggeren kom til den konklusjonen at det var jeg som påvirket hunden,ville jeg høre hva bloggeren mente om oppførselen før jeg selv visste noe,det spørsmålet har jeg ikke fått svar på selv om bloggeren har skrevet flere kommentarer her etter at jeg spurte om det.
Så,ettersom spørsmålet ignoreres flere ganger så har man en viss erfaring med akkurat det.Og nå har bloggeren takket for seg- spørsmålet er fremdeles ubesvart,og det er greit for meg.

I dag er forresten prinsessa nesten seg selv igjen,hun har iallefall forsøkt seg på tigging,kranglet med Charlie og fisket etter min oppmerksomhet,alt dette er jo gode tegn :)
Ha en kjempefin onsdag du også :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2017 kl.10:12

Toril sin hverdag med musikken:
Hehehe :)
Etter svaret til due å dømme kan det se ut for at sverta har hatt en travel morgen med å komme med sine vanlige anklager - sverta kunne nok ikke holde impulskontrollen i sjakk lenger da det plutselig dukket opp en anonym kommentar her,hehe,jaja,det er bare sånn sverta er...
Det er litt flaut og pinlig for den som skriver anklagene for seinere å oppdage at anklagene er fullstendig feil,men det er jo sånn det er i bloggveden,anklager om både det ene og det andre hagler i alle retninger av og til...
Klem fra synskepeggy.
Jeg toket ikke Due sine kommentarer for å være provoserende eller kverulerende på noen måte.

Personlig på meg virket det som om Due kun stilte seg undrende ved prinsessa deres sitt savn etter et kjært familimedlem. Det var i alle fall min tolkning når jeg leste kommentarene hennes i kommentarfeltet ditt. Vi lar det ligge :)

Ta vare på hverandre i denne tiden tiden <3 :( Dere har mer enn nok å henge fingrene i nå. Vi var selv i bisettelse i går til svigerfaren til broren til mannen min. I går kveld fikk jeg nok et sjokk. En god studievenninne døde av kreft 13.10.2017 :( Det er to uerstattelige hull i klassebildet vi tok våren 1991. De hullene vil aldri bli tettet, men minnene om de begge vil alltid leve <3

Purr, pur, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

18.10.2017 kl.11:43

Toril sin hverdag med musikken:
Huff,ja.Dødsfall kommer alltid som et sjokk.For min familie og meg føles det ut som om vi ikke har kommet oss fra et dødsfall så skjer det et nytt.Vi kommer liksom ikke i gang igjen.Jeg håper at vi får et pusterom nå,det trenger vi virkelig.
Jeg er enig i at vi lar falske anklager og løgnaktige beskyldninger mot uskyldige ligge nå i denne stund.Samtidig må man få reagere på usaklige og løgnaktige kommentarer.Jeg må si at jeg blei sjokkert over den siste fra "due",men jeg skjønner jo at det er andre som har vært på blogger for å prøve å "hjernevaske" noen....
Ja,søsknene mine og meg har mye å rydde opp i nå,det blir ingen lett oppgave for noen av oss,men må gjøres.
Klem fra synskepeggy.

Jorun

19.10.2017 kl.23:16

Så utrolig fascinerende, hvis jeg kan bruke det ordet i en vond situasjon, at hunden ble urolig når din far ble innlagt, og FØR du visste noe!

Man leser jo også flere ganger at dyr kan reagere på ting som vi vanlige mennesker ikke kan se, så jeg tror absolutt at dyr er tunet inn på en frekvens som vi ikke forstår!

Livet mitt som klarsynt.

20.10.2017 kl.00:38

Jorun:
Ja,kvelden og natten før min far blei innlagt oppførte hun seg veldig rart.Hun bruker å gå på rommet mitt å legge seg i sengen sin når jeg begynner å slukke lys,det gjorde hun ikke denne kvelden.Det gikk lang tid før hun kom inn og hun la seg ikke ned i sengen sin engang før hun gikk tilbake til teppet sitt i stuen.Sånn holdt hun på hele natten,frem og tilbake og hun fant ikke roen.Jeg kommenterte det til og med til min datter at jeg syns det var noe rart med hunden.
Ingen visste noenting om hva som skulle skje,min far hadde tilkalt min søster,som bor nærmere han enn det jeg gjør,de er nære naboer,tidlig på morgenen og da hastet det med å komme seg på sykehus,det var etter at de var kommet frem til sykehuset at min søster informerte oss andre om det som var skjedd.Etter det har hunden vært rar i oppførselen og etter at min far døde såg det ut for meg som om hun sørget.
En kommentar under dette innlegget ville ha det til at jeg overfører min sorg til hunden,det kunne jeg gått med på som forklaring om det ikke hadde vært for det som skjedde med hunden kvelden og natten før jeg visste noe selv.Jeg etterlyste en forklaring på det siden det blei påstått t jeg overførte sorg til hunden,men det oppsto visst et forklaringsproblem der.
Frem til i går var hunden ikke sitt vanlige jeg,men nå har hun vist interesse for folkene sine og omgivelsene igjen,så det går rette veien.
At hunder føler andre frekvenser nn det vi gjør er hevet over all tvil hos meg,både etter denne erfaringen,men også andre hendelser tidligere.Hunden min har varslet både store og små hendelser mange ganger.
I denne uken som har gått etter dødsfallet har det skjedd flere ganger at jeg har trodd (og følt) at hun "har besøk" av noen bare hun kan se.
Hilsen synskepeggy.

Jorun

20.10.2017 kl.07:10

Det er så rørende det du skriver. Tror det er ei stor lykke at den søte hunden kom til akkurat deg. For var det ikke slik med henne; at hun trengte mye trygghet da hun kom til deg?

Det at hun har sett "noe" siste uken har kanskje vært beroligende for henne - kanskje din far har tatt farvel med henne? Vel, det blir synsing fra min side, men her er jo nok en historie på hva dyr oppfatter!

Ønsker deg en så fin dag du bare kan klare nå.

Hilsen Jorun

Livet mitt som klarsynt.

21.10.2017 kl.00:44

Jorun:
Det stemmer,prinsessa var i en elendig tilstand da hun kom til oss.Vi ga henne alt hun trengte fra behandling hos veterinær til hundekurs for å bygg selvtillit og psyke opp igjen.
Det tok oss all fritid,feriepenger og tålmodighet,men i dag ser vi at det var så verdt det - og jeg hadde gjort det samme igjen uten å nøle.
Min far og den lille prinsessa falt for hverandre fra første øyeblikk og de hadde stor glede av hverandres selskap de to,de gikk turer,koste seg inne på ruskeværsdager,han hadde henne ofte hos seg for selskaps skyld.
Alt man ikke ser (fks.alternativt,energier og "har på følelsen" osv.blir ofte synsing,man vet jo egentlig ikke,men når det gjelder hunden og måten hun har oppført seg på i det siste så er jeg ikke i tvil,hun visste før noen andre og hun har sett noe vi ikke har sett.Bla.har hun hatt mange turer til ytterdøren og der sitter hun som om hun vet at noen er på vei inn,etter å ha sittet der en tund kommer hun inn igjen og legger seg på teppet sitt i stuen.
I dag har hun bare vært til døren en gang,det var i dag morges,ellers har hun vært mye roligere i dag enn hun har vært den siste tiden.
Ha en fin kveld :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits