Hold kjeft i fem minutter !!

 

Tenk om verden kunne holdt kjeft i 

fem minutter !

 


 

Man trenger ikke mange ord,

for å få frem et poeng !

 

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

julietalivstil

22.10.2017 kl.11:05

fint bilde☻

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2017 kl.11:14

julietalivstil:
Ja :)
Stillhet - en herlig tanke,men føles uoppnåelig :)
Hilsen synskepeggy.

stavangerinmyheart

22.10.2017 kl.11:45

så sant... bare en kan formulere seg:)) Ha en flott søndag.....

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2017 kl.23:47

stavangerinmyheart:
Det er lett å formulere seg for å få frem et poeng,ofte er et ord nok.Problemet er vel å finne rette ordet.
Tanken min er at det er så mye unødvendig støy overalt.Man blir bombardert av alt fra reklame til trafikkstøy og prøver man å få litt stillhet i huset,kan du være sikker på at kjøleskapet begynner å dure eller at varmepumpen begynner å gå og alt sånt er jo støy det også når man prøver å få stillhet.
Det er for mye støy,rett og slett,overalt.
Hilsen synskepeggy.

Hun

22.10.2017 kl.14:49

Veeeeel...kommentar fra meg en vakker sommerdag en gang: Så fint og stille det er!

Svar fra voksen datter: Joda, hvis bare de jævla fuglene kunne holde kjeften litt!

Får legge til at jeg faktisk regnet fugler som en del av stillheten. :D Det gjorde ikke hun.

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2017 kl.23:42

Hun:
Jeg skjønner hva du mener :)
Det er rart at disse døtrene våre reagerer på fuglekvitter (og her hos oss,bølgeskvulp) når de ikke akkurat er lydløse å ha i nærheten.
Hilsen synskepeggy.

Lillja.blogg.no

22.10.2017 kl.16:43

Da kunne man kanskje fanget opp litt mer enn bare seg selv. Stillheten kanskje? Tid til å nyte? Lytte? Slett ingen dum tanke :)

Livet mitt som klarsynt.

22.10.2017 kl.23:39

Lillja.blogg.no:
Jeg nyter stillhet og prøver å få en stille stund med meg selv hver dag,det er ikke hver dag jeg får det til og da føler jeg meg urolig med en gang.
Et øyeblikk i livet var da strømmen blei borte fra kl.20 til 23 på lillejulaften for to år siden.Min datter låg til sengs med influensa,så det var bare meg og masse stearinlys i stua - og total stillhet.Jeg har prøvd å gjenskape øyeblikket flere ganger men det er aldri så stille som den gangen.
Noen alternative meditasjonskurs tilbyr "stille meditasjon" min søster og jeg prøvde et sånt kurs en gang og aldri mer,"stille meditasjon" inkluderte bakgrunnsmusikk !
Ha en fin kveld,Lillja :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits