hits

Stygge "bivirkninger" etter botox og annen kosmetisk fix !!

 

Det første som slår meg er

den konstante og notoriske nedrakking

på og av alle som tar avstand fra plastikken og giften.

Det andre som slår meg er forsvarstaler fra dem som sverger til 

sprøyter,gift og plast,som er omtrent like innholdsrike 

og faglig begrunnet som et tomt egg.

Det tredje som slår meg er den store mangelen på 

innsikt og kunnskap om hva de putter i kroppen.

Forsvarstalene begrenser seg stort sett til å kalle

enhver som er kritisk for sjalue nettroll og

nettmobbere.


Det fjerde som slår meg er dobbeltmoralen og kynismen.

Og det femte som slår meg er det mest uhyggelige,

den kvalmende og ekle selvdyrkelsen de som 

 går rundt med gift og plastikk diverse steder

på kroppen viser i alt

de gjør og sier,utallige selfier

er svært avslørende....

Jeg kan ikke skjønne annet enn at

selv og ego- dyrkelse er en bivirkning av 

gift og plast man fyller kroppen med.

Fornektelsen er større enn huset man bor i 

når man hevder at : "hadde jeg ikke bydd meg (les :

dyrket meg selv) 

så hadde jeg veid hundre kilo" -

,man nekter altså å ta innover seg at 

alder,livsstil (bak pcen24/7),osv.

kan være en årsak til at man ikke lenger kan

sammenligne seg med en attenåring - 

og er det ikke litt forbi sykt at man 

vil se yngre ut og ender opp som en opplåst

plastikk-figur i forsøket !

 

Hilsen synskepeggy.

95 kommentarer

Toril

22.11.2017 kl.18:47

Amen! Tommel opp for innlegget ditt!

Jeg er kjempesint bare ved tanken på at bloggere, youtubere og instagrammere uansett alder sitter og skryter av at de tar botox, restylane eller et plastisk operasjon!

Det som er latterlig er de tåpelige unnskyldningene deres for gjøre ødelegge seg og det naturlige utseende sitt med lik- og nervestoffer!

De må jo tro at vi motstandere er født i går når de tror at de tar så lite at det ikke vises! Jo, det vises. De kan like det eller ikke, men det vises på lang vei at skinnet og huden i ansiktet er for stramt! Det hjelper ikke med overbevisning på videoer der de sitter og drar seg selv i skinnet for å overbevise!

En annen tåpelig unnskyldning er når de trekker frem sjalusikoret hvor de mener at vi som er motstandere er sjalu. Hadde jeg ønsket å ta botox hadde jeg gjort det, men jeg er ikke interessert i å ødelegge utseende mitt på lik- og nervestoffer! Det kommer aldri til å skje! Ikke om jeg fikk betalt 1 million kroner en gang!

Så har du standardfrasen med at vi motstandere mobber! Saken om kosmetiske behandlinger og plastisk kirurgi er et økende samfunnsproblem, for det gir usikre unge jenter og usikre kvinner kjempemasse kroppspress om å se "perfekt" ut. Det er en syk trend i samfunnet at man ikke skal ha rynker, man skal ha store pupper og store lepper! Den trenden er farlig å spre rundt seg, for det er alt for mange usikre unge jenter og usikre kvinner som har så lavt selvbilde og forakter sitt eget utseende nettopp fordi de tror at det er slik det skal være!

Det er stor forskjell på å mobbe og det å være samfunnskritisk til et økende problem og trend i dagens samfunn!

Jeg så et intervjue med bloggeren Kristin (Styleconnection) i God Kveld Norge på lørdag, og hun var ikke nådig i sine ord til denne sykelige trenden! Heia Kristin! Jeg støtter Kristin, og hun fortjener at flere engasjerer seg i dette temaet! Jeg er enig med Kristin (Styleconnection) at de som tar botox og restylane ender opp å se ut som noen billige horer!

Når bloggere, youtubere og instagrammere velger å promotere kosmetiske behandlinger og plastiske operasjoner offentlig hvor det florerer av påvirkelige unge jenter og kvinner som forakter utseende sitt må de regne med at motstandere sier i fra at nok er nok!

Jeg fikk en kommentar på bloggen min på blogg.no fra en 17 år gammel jente som skrev i klartekst at hun hadde skjemtes hvis moren hennes hadde tatt botox for å fjerne rynkene sine. Når en 17 år gammel jente er mer fornuftig enn bloggere over 40 år, ja da sier det nokså mye!

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.20:10

Toril:
Hei,hei Toril :)
Standardsvarene til noen av de botoxbefengte er på repeat,og det er tankevekkende at det eneste de kan komme med som sitt forsvar er angrep og meningsløs nedrakking på motstanderne.
Kroppspresset på unge jenter og gutter (og umodne "voksne") er umenneskelig og grusomt.Det verste er at alle som fronter kosmetiske inngrep,sprøyter med gift osv.tjener på det,med unntak av dem som benytter tjenestene.Til og med blogg.no tjener jo på å fronte kroppspresset.
Det er en tanke å boikotte bloggshouten for å markere avsky mot indirekte medvirkning til at det fortsetter.Det blir litt feil å "sponse" blogg.no med å betale for bloggshouter og dermed indirekte bidra selv til at det fortsetter.
Det er ikke bare kroppspresset ungdommen er utsatt for,myndighetenes krav til stadig bedre prestasjoner,karakterer og kompetanse hjelper jo ikke akkurat på allerede stor prestasjonsangst,mange ender opp som rusmisbrukere i sitt forsøk på å bli "best i klassen"
Nå er det jo så ille at 40-50 åringer,som har en grunnutdannelse og som har skaffet seg reel kompetanse i bøtter og spann gjennom en mannsalder i jobben sin må ut på skolebenken igjen for i det hele tatt få beholde jobben - noe er galt fatt,og når til og med 40-50 åringer ikke slipper unna prestasjonspresset så forsterker det bare inntrykket av at noe er feil.
Jeg leste innlegget ditt og kommentarene,og jenta på 17 bare bekrefter det man allerede vet,man lever som man lærer....og man lærer først og fremst fra sine nærmeste.
Vi har mye mer påvirkningskraft på ungdommen selv etter fylte 20 enn mange syns å tro,både med gode og mindre gode holdninger.Det er lettere å "overbevise" ungdommene om at de er gode nok,pene nok og grei nok som de er,enn det motsatte,som alt for ofte fører til tragedie av noe slag.
Jeg leste at selvmord og selvmordsforsøk-statistikken blandt unge mellom 13 og 25 år aldri har vært høyere,og det bør få flere til å steppe opp å ta ansvar,det er jo ikke meningen at ungdommene våre skal være ulykkelige nok til å ville ta sitt eget liv !
Jeg leste også noen forsvarstaler for kosmetiske inngrep i kommentarfeltet ditt og det var det samme svada,nedrakking og beskyldninger om mobbing som alltid.Lurer på om den ene er den bloggeren som gjør sitt beste for til slutt å se ut som et opplåst grisetryne,jeg fikk det på følelsen da jeg leste forsøkene på kverulering.,..
Ha en fin onsdagskveld du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

anonym

22.11.2017 kl.19:20

SP er som alltid falsk å fare med løgn.Dommer oG bøddel.Og skal Belære andre om rett og galt.

DU er full av doBbelmoral,å sannheten er Avslørt en gang for alle for mange år Siden,så falsk du er.

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.19:36

anonym:
Hva snakker du om,anonym ?
Du må da ha sett det samme som alle andre gjør,at de som sprøyter giften inn i ansiktet ser (unnskyld utrykket) "for jævlig ut" og noen av dem ligner mer og mer på et grisetryne.
Implanter i kroppen er jo heller ikke så lett å skjule etter en stund,implantene har en lei tendens til å begynne å "leve sitt eget liv" i noe utakt med resten av kroppen og det kan se svært komisk ut.
Hvis ikke du "anonym" ser det så må du ha skylapper - til felles med de som har sprøytet gift eller operert inn implanter i kroppen også ofte har.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

22.11.2017 kl.19:59

Råbra skrevet;)) Og det er som jeg skulle ha sagt det selv;))

Jeg kan ikke nekte for at jeg er motstander av kosmetiske behandlinger og plastiske operasjoner. Men det er jeg stolt av;))

Jeg er mamma til to jenter i 20 årene. Og de tar avstand fra den typen behandling. Begge to sminker seg. De bryr seg om utseende sitt. Når de forteller hvor stort press det er på utseende og det å se perfekt ut blir jeg skremt. Min ene datter har en venninne hvor moren som er i 50-årene jevnlig tar botox og restylane. Og venninnen til datteren min har samme holdninger som moren sin. Venninnen til datteren min kan finne på å kritisere brystene til vennene sine og andre ting med utseende som hun mener er feil.

Det siste datteren min fortalte var at venninnen hennes hadde operert nesen sin fordi Sophie Elise hadde gjort det. Sophie Elise var 19-20 år da hun opererte seg. Og hun var 18 år da hun tok silikon for første gang.

Men når voksne bloggere ikke har vett i skallen til at de vil forstå hvor feil signaler de sender ut når de skriver innlegg om at de tar botox, restylane og plastiske operasjoner da er det ikke håp.

Jeg ble kalt for skrukketroll hos en voksen blogger som er glad i å blogge om hennes kosmetiske behandlinger.

Noen av de som er forkjempere for kosmetiske behandlinger er frekke og nedlatende mot motstanderne. Jeg synes det er stygt gjort å henge ut de som er mot som mobbere.

Det er mange som er mot kosmetiske behandlinger. Og så lenge som bloggere ikke vet å bruke sunn fornuft må de regne med å få kritikk.

Jeg er dritt lei av at de som er for kosmetiske behandlinger mener vi som er motstandere er sjalu. Hvem orker å være sjalu på de oppblåste trynene hvor leppene kan brukes som kjøleskapsmagneter? Ikke jeg.

Jeg tror det skjer noe med selvinnsiktet når de sprøyter botox og restylane inn i kroppene sine, for det virker som om vettet og selvinnsikten forsvinner. Hahaha;)) Kanskje en alvorlig bivirkning av botox og restylane;))

Hør før deg når de bortforklarer seg med at botox blir gitt som medisin. Som medisin er noe annet enn bruk som celledrepende i fjeset for å kvitte seg med rynker for å se ut som en 20 åring.

Jeg tipper at ungdommer som ser en voksen dame som har tatt botox ler seg skakk og skjemmes av damen. De fleste ungdommer mener at voksne er patetiske når de skal late som om de er yngre enn hva de er. Jeg vet hva ungdommene mener om det. For jeg har to døtre som har vært tenåringer selv. Og jeg har hørt døtrene mine diskutere kosmetiske behandlinger med vennene sine.

Ha en råfin kveld;))

Hilsen Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

23.11.2017 kl.00:09

Else Marit:
Hei,Else Marit :)
Jeg har også en datter på 20 som liker å pynte seg og sminke seg,det er helt greit for meg.Jeg er glad for at diverse inngrep og botoxinnsprøytninger aldri har vært et tema i verken venninnegjengen hennes eller hjemme.Vi har alltid lagt større vekt på personlighet og deres selvfølelse enn utseende både hos min datter og vennene hennes.
Da datteren min var ca 17 ville hun ha en tatovering,den var ganske fin og diskret,men jeg sa blankt nei,hun måtte vente,iallefall til hun var atten.Etter den første har hun skaffet seg to til,like fine og diskrete som den første,men da hun ville ha enda en måtte jeg sette foten ned,det var nok med de tre.
Det er helt latterlig at motstandere av kosmetisk behandling og botoxbruk blir kalt alt fra sjalu til mobbere og nettroll,men angrep er o det eneste de har å "forsvare" seg med.Generelt syns jeg at brukerne av denne giften har skremmende lite kunnskap om hva de sprøyter inn i kroppen.
Som jeg sa,man lever som man lærer,og når mor ikke har fnugg av betenkeligheter eller reservasjoner mot bruk av gift så er det vel gitt at en sånn holdning ofte går i arv.
Det er skremmende hvordan plast og botox har blitt normalisert og enda mer skremmende at noen kan syns det er pent.
Ha en råfin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

Else Marit

22.11.2017 kl.20:01

Skjerm deg du feige anonym. Kommentaren din er kvalm og motbydelig. Det er sånne som deg som kalles N.E.T.T.R.O.L.L.

tenkerier

22.11.2017 kl.20:09

Jenter er best naturlige. :)

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.21:05

tenkerier:
Ja,helt klart og jeg har (heldigvis) ei jente på 20 som syns akkurat det samme,for det er det hun har lært hjemme hos meg.
Hilsen synskepeggy.

Bente

22.11.2017 kl.20:19

Anonym= IJR?

Inger kjeder seg.Derfor litt trolling

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.20:56

Bente:
Kanskje,jeg har sjekket ip-nr,men det ingen av de tre ip-nr bloggeren har brukt før,det betyr kanskje at bloggeren bruker enda et nytt nr.Du vet,bloggeren har jo også bla.selvoppnevnt seg til ip-nr-ekspert,så......
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy

Kari

22.11.2017 kl.20:29

Du Bente selvfølgelig er det Ijr som holder på.

Hun gulper ut av seg mindre kloke ting på bloggvenninnen sin blogg og stiller seg som ufaglært selvutnevnt psykolog for hvordan andre har det. Snakker med splittet tunge at hun aldri gir folk diagnoser men det ligger skjult i kommentarene hennes på to av innleggene til sin eneste bloggvenn.

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.20:52

Kari:
Det er jo bare en blogger som har selvutnevnt seg selv til bloggpsykolog og diagnosene har ofte sittet løst,også diagnoser jeg har fått...
Jeg har ikke blogget på en stund,det har vært så mye annet,så jeg har hatt lite trolling,men med en gang jeg skriver noen ord så er trollene på plass.
Jeg tror,spesielt to bloggere har varsel på for å få med seg all aktivitet hos synskepeggy.Sånt kaller jeg å være helt besatt !
Hilsen synskepeggy.

Per Erik

22.11.2017 kl.23:12

Det er vitenskaplig bevist at botox trenger inn i hjernen. Kanskje det er svaret du leter etter :P

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.23:48

Per Erik:
Takk,jeg har bla.lurt på hvorfor mange botoxbrukere blir så aggressive,spesielt om man gir utrykk for skepsis ved bruken av det.
Jeg har også lurt på den totale fornektelsen av farene (bivirkningene).Ifølge dem er det jo bare fordeler og ingen bakdeler,men for meg blir det som å kjøpe seg ca en halvtimes "vakker lykkefølelse".

Hilsen synskepeggy.

23.11.2017 kl.01:03

Ha ha ha 🤣 Det er synd man ikke kan gi «likes» på innleggene her! Kl 23:12 og 23:48 er gull!

Livet mitt som klarsynt.

23.11.2017 kl.09:45

Anonym:
Sannheten om botoxbruk og kosmetiske inngrep er stygge greier.De som er mest fanatiske både i bruken og forsvaret av det tåler ikke å høre sannheten.Det er greit,sannheten vil gå opp for dem før de vet ordet av det og da er det alt for seint.
Hilsen synskepeggy.

Bente

24.11.2017 kl.19:29

Innlegget ditt er spot on!

Følger med på rampelyset just no og symptomene du beskriver er klart synlige underveis i diskusjonen der inne.

Miss piggy wannabe er i storform!

Livet mitt som klarsynt.

25.11.2017 kl.22:54

Bente:
Det er det vanlige svada som går igjen og igjen ispedd en stor iver etter å kverulere.
Noen svar er jo totalt hjernedøde og dønn kjedelig å følge med på.
De andre debatantene prøver,som alltid,å få noe fornuftig ut av diskusjonen,men det nytter jo ikke med enkelte folk.
Hilsen synskepeggy.

Kari

24.11.2017 kl.20:12

Jeg følger med jeg med og merkelig nok foregår den tråden uten drittslenging. Miss piggy wannabeen står nokså alene mot de som er med og diskuterer og hun har store problemer med og svare for seg:))) De stiller henne til veggs. Me like:)))

Livet mitt som klarsynt.

25.11.2017 kl.23:03

Kari:
Det er sant,det er ikke mye av drittkasting,men du verden for et forklaringsproblem den ene av debattantene har,det er helt pinlig og flaut å se.
Me like too :)
Hilsen synskepeggy.

Guro

25.11.2017 kl.23:50

Sier bare:!Enig!

Anonym

26.11.2017 kl.00:37

Miss Piggy leder jo stort :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.00:44

Anonym:
Leder i hva da ? - bortforklaringer,gjenta seg selv,forsvarstaler for diverse pynting på utseende som er like velbegrunnet og opplysende som et tomt egg.Er det det du mener så,ja da leder miss piggy wannabeen stort.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.01:07

Hun fikk satt enkelte på plass Miss Piggy wannabeen! :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.01:35

Anonym:
Hvem ???
Hilsen synskepeggy.

Bente

26.11.2017 kl.01:21

Anonym:

Patetisk å gjennomskulig forsøk du prøver på her. =DU!

Pass på så du ikke blir avslørt,SYnskepeggy er flink sånn.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.01:37

Bente:
Det begynner å vise seg velkjent oppførsel her nå !
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.01:21

Miss Piggy wannabeen har ikke fått satt noe på plass. Andre har satt henne på plass og til de grader:)))) Hun har tapt diskusjonen på kvinneguiden for lenge siden:))) Mohahahahahah:)))

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.01:30

Kari:
Det er bare en jeg vet om som er så full av seg selv,selvdyrkende og fullstendig tett i nøtta som denne "Anonym" som komme med en så virkelighetsfjern påstand !
Noe vi har sett mange ganger før.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.01:29

Tror nok ikke det gitt. Er det vanskelig å godta at Miss Piggy wannabeen har satt dere på plass så det smeller? Det er nok det ja :=D Mohahahahahah :)))

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.01:33

Anonym:
OK !
Vi skjønner at alle forsøk på å kverulere på KG i dag var mislykket.
Sånn kan det gå,vet du !
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.01:40

Dere? Hva i heiteste er det du babler om? Har du sett for dypt i rødvinsglasset nå Anonym = Den vi veit

Jeg er ikke på kvinneguiden. Ikke som jeg veit om og jeg tror denne rødvinen din har gjort til at du får hallusinerer. Der kommer usaklige beskyldninger mot noe som lar seg underholde når Miss Piggy wannaeen har tapt diskusjonen mot fornuftige kvinneguidenbrukere:)))

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.01:43

Kari:
Jeg er heller ikke bruker på kvinneguiden,så hvem påstanden "dere" er vil jeg også vite.
Anonym er visst hardt rammet av paranoia igjen.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.01:48

Paranoiaen har overtidsarbeid etter brutalt nederlag og konsekvensen av det er at paranoiaen jobber på høygir:))) Paranoia + selvdyrkelse = må gå galt til slutt.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.01:56

Kari:
Absolutt !
Noen burde trukket seg fra diskusjonen der inne da det blei sagt,men neida så enkelt er det ikke,noen må bare dumme seg ut litt mer.For så å dumme seg ut enda mere med å komme på andres blogger å beskylde uskyldige for å ha deltatt i noens tragiske nederlag i debatten som har pågått.

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.02:07

Kari:
Anonym blei visst satt på plass her og,fikk et stort forklaringsproblem da det blei stilt spørsmål om forklaring på hvem "dere" var.
Sånn kan det gå når man beskylder uskyldige,da dummer man seg ut igjen.
Hilsen synskepeggy

Anonym

26.11.2017 kl.02:31

Det er dere :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.09:32

Anonym:
Sleng ikke rundt deg med falske anklager når du ikke har peiling !
Jeg er IKKE et medlem på kvinneguiden,men jeg er inne å leser litt av og til.
Jeg kunne aldri vært medlem av et sånt forum,men syns at mye av argumentasjonen i tråden om "bloggere og kosmetiske behandlinger" ligger over gjennomsnittet (der inne) fornuftig.
Det er ikke debattantene der inne sin feil at enkelte deltakere i debatten NEKTER å høre på fornuft.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.02:50

FÅ DET INN I DET EGOSENTRISKE OG SELVDYRKETE NØTTA DI AT JEG ER IKKE PÅ KVINNEGUIDEN ANONYM = DEN VI VEIT

KVINNEGUIDEN ER ET MØKKAFORUM.

SKAL DU IKKE SOVE SNART? DET ER BARE EN BLOGGER SOM SITTER OG KOMMENTERER SOM DET DU GJØR OM NATTEN.

JEG ER NATTEVAkT OG DET ER STILLE PÅ JOBBEN FREM TIL KLOKKEN SYV.

Anonym

26.11.2017 kl.03:14

Du har jo selv sagt du er på Kvinneguiden, og Synskepeggy også lenger opp her. Husker du ikke selv hva du skriver?..Sikker på at du ikke sitter og super vin? Mohahahah..... Jeg er også på nattevakt, og vi jobber sikkert med det samme :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.09:35

Anonym:
Nå må du roe ned paranoiaen din !
Hvor har jeg (synskepeggy) sagt at vi er medlemmer på KG - det er rein løgn og oppspinn fra din side "Anonym" !
Skjerp deg !
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.03:39

Jeg er ikke medlem på kvinneguiden. KAN DU FÅ DET INN NØTTA DI. Det er stor forskjell på og lese en diskusjon og på og være medlem, På den siden du = den vi veit diskuterer på må de som skriver være medlemmer, Betal meg en mill så blir jeg medlem på møkkaguiden,

Særlig at du jobber ja 😱 Julenisden sluttet jeg og tro på da jeg var 4 år. Narr meg ikke til og le,

J

26.11.2017 kl.10:32

En skal være rimelig virkeligsfjærn når en innbiller seg at en har vunnet en diskusjon etter å ha blitt ryddet bort x antall ganger.

Alle vet hvem som skyter seg selv i foten på kg med forsøk på krangel,frekk opptreden ,røper seg med å gå seg vill i sine egne brukernavn å gjennomgående opptrer på en usympatisk måte.

Usanne anklager å beskyldninger er forsøk på hersketeknikk å brukes ofte av folk som ikke har noe forsvar for sin væremåte å som har serdeles dårlig usaklig å lite holdbar argumentasjon å komme med.

miss piggywannabee hehehe.En treffende beskrivelse.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.13:13

J:
Da har jeg jammen blitt utsatt for mange forsøk på hersketeknikk opp gjennom årene som blogger.Jeg har fått anklager og beskyldninger mot meg om at jeg er en svindler,løgner,at jeg er alkoholiker,at jeg har flere brukernavn,at barnevern burde kontaktes på grunn av omsorgssvikt.Jeg har også mottatt trusler av diverse slag.
Jeg ser hvilke typer som står bak trusler og anklager og skjønner at de ikke har det så godt med seg selv.Det er på ingen måte en unnskyldning for å holde på som de gjør og man blir jo temmelig lei av stalking,utskjelling og bloggere som er helt besatte av bloggen min.
Noen bloggere er bare motbydelig usympatiske og blir verre med en gang noen forsøker å konstruktivt være uenige med dem.
Hilsen synskepeggy.

J

26.11.2017 kl.10:40

Forleden dag forsøkte den ene av de to venninnene å stjele et bilde å gi inntrykk av at det var hennes.Da det samme bildet dukket opp i en artikkel på nettet,var ikke den ene venninnen sein om å slette.

Rart at en som sverger til sannhet å ærlighet kan være så uærlig?

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.13:22

J:
Jeg fikk med meg det stuntet der.Jeg leste innlegget i bloggen til bloggeren og like etter var samm bildet å se i en reportasje fra nrk.
Jeg var ikke sikker på om jeg hadde sett rett så jeg gikk inn igjen på bloggen for å sjekke og da var bildet og innlegget slettet.
Før jeg oppdaget at bildet var slettet i bloggen,tenkte jeg at det var nrk som hadde lånt det av bloggeren,men tenkte seinere at det ikke kunne stemme,da det ikke kom et selvskrytende innlegg på bloggen (som hadde rappet bildet)
Bildet og innlegget "Ylvas herjinger,se hva jeg våknet opp til i dag" var en innertier det,helt til samme bildet dukket opp i nrk.
Moralen må jo være å være forsiktig med hva man stjeler,det kan svi og koste mer enn det smaker.
Den bloggeren som stjal vet ikke hva ærlighet og sannheter,bloggeren lever i en fantasiverden.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.13:44

Det fikk jeg ikke med meg men det forundrer meg ikke. Hun som er moralens vokter og når andre bloggere gjør en liten feil og så tråkker hun i salaten selv. Mohahahaha:))))

Den bloggeren har ikke anelse om hva sannhet og ærlighet er og det er et fremedord for den selvutnevnte moralens vokter og som opptrer som bloggpoliti.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.14:12

Kari:
Jeg fikk det med meg selv,det stuntet og må si at jeg stusset litt på det.Jeg hadde forøvrig ikke tenkt å nevne det her i frykt for forfølgelse og besettelse,men nå blei jo episoden nevnt allikevel.
Må også si at den "anonyme" = den som alle vet hvem er,er den som SELV antyder hvem Miss Piggy wannabee muligens er.Ingen av oss andre har vært i nærheten av å nevne person på en gjennkjennelig måte.Det greide "Anonym" helt selv,bare så det er sagt (for å forsøke å unngå evt anklager og beskyldninger i ettertid) - så noen har skutt seg selv i foten igjen i natt.
Moralens vokter ? Nei,jeg kan ikke se noe moral der jeg,bortsett fra dobbeltmoral i bøtter og spann.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.15:40

Det Er ikke 1 gang Kari prøve provosere fram krangel.Jeg holder meg Langt unna Denne barnehagen

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.15:48

Anonym:
Her i denne bloggen er det lov å si sin saklige og objektive mening uten at man står i fare for å bli uriktig og ubegrunnet anklaget for forsøk på provosering,det må du bare finne deg i "anonym".
I din egen blogg er det DU som bestemmer,her bestemmer du ingenting,og lar du deg provosere av diskusjonene her så er det jammen meg ditt problem og ingen andre sitt.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.15:51

Anonym:
Forøvrig så er det DIN temmelig frekke kommentar her som er nedlatende og provoserende,så det er vel i bunn og grunn DU som prøver å provosere til krangel nå !
Hilsen synskepeggy.

ufo

26.11.2017 kl.18:21

Synes det har tatt helt av. For det første er det ikke pent når folk fyller kroppen med plast. De bloggerene og youtuberne som skryter av det er ikke gode forbilder for noen. Dessverre er mitt inntrykk av at følgerskaren til dem er unge jenter ned til 12-13 års aldren, noen er sikkert yngre også. Det skaper ett feil bilde av hva som er en sunn og normal kropp.

Mener å ha hørt at mange av de som tar silikon og slik for senskader av det senere i livet. Samtidig som mye av det dem sprøyter i kroppen inneholder giftstoffer. Lurer på om dem i det hele tatt har tenkt på at dem ødelegger psyken til unge barn/ tenåringer.

Ønsker deg en fin kvled:)

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.23:34

ufo:
Hei ufo :)
Det er akkurat det,kropps og utseendehysteriet har tatt helt av,hvor man snur og vender seg så er det kropp i en eller annen sammenheng og det verste er at det er kropp som andre har bestemt er "perfekt"
De ungdommene jeg har og har hatt kontakt med tar heldigvis fullstendig avstand fra botox,kosmetisk kirurgi og annen "oppjustering" av kropp og utseende,ingenting av det hysteriet er et tema i fks.min datters vennegjeng,og takk og lov for det.
De eneste som tjener på hysteriet er de som utfører tjenestene !
Det er veldig mange sårbare og usikre ungdommer som har disse plastikkdukkene som forbilder,det er skremmende,rett og slett.
Det minste man burde kunne forvente av de såkalte voksne brukerne og svorne tilhengere av gift og plast er at de er sitt ansvar bevisst og slutter å fremme den type ting fks.via blogg.
Det er langt flere senskader ved bruken av disse tjenestene enn det som kommer frem offentlig,de blir ofte stoppet ved forlik lenge for de når offentligheten,allikevel kan man danne seg et bilde ved å se på fks.madonna,hun er et glimrende eksempel.
Jeg fastholder fortsatt min påstand om problemene med eget utseende er psykisk og ikke fysisk.
Motstanderne mot kroppspress,giftinnsprøytninger og kosmetisk kirurgi må alltid rope høyere enn tilhengerne og jeg deltar mer enn gjerne i "hylekoret"
Ha en flott kveld du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.18:50

Miss Piggy Wannabeen har våket og er i gang på kvinneguiden men blir satt kraftig til veggs av de andre som diskuterer.

Jeg vil kalle alle som diskuterer med henne for særs fornuftige og de fortjener en stjerne og pluss i boken:))) Det er lenge siden jeg har lest en diskusjon på den siden på kvinneguiden har vært saklig uten personangrep men saklige og fornuftige svar. Miss Piggy Wannabee har ikke ett fornuftig svar og komme med og uten at hun veit det selv har hun tapt for argumenter:))))

Like it:)))

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.22:25

Kari:
Jeg er enig,for en sjelden gangs skyld er det faktisk greit å følge med uten å bli flau og pinlig berørt på andres vegne,unntatt en av dem.
Jeg ser det jeg og,det er syltynne argumenter,mest bare svada og gjentakelser som kommer fra den kanten nå,samt desperate forsøk på å være "midtpunktet".Det er bare patetisk !
Hilsen synskepeggy

Anonym

26.11.2017 kl.20:50

Er det vanskelig for deg Kari å svelge at Miss Piggy Wannabeen leder stort? :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.21:05

Anonym:
Hvem tror du Miss Piggy Wannabeen er da,du "Anonym".Det høres ut som om du vet hvem vi har i tankene,men vet du hva - du vet ikke !
Det eneste du gjør er å dumme deg ut igjen med synsingen din.
Men,både Kari og jeg elsker å fyre opp sånne som deg,det er lettere enn å stjele godterier fra en baby - ingen utfordring for Kari og meg,men moro tidtrøyte på en ellers litt kjedelig søndagskveld.
Vi får se hvor lenge du gidder å innbille deg selv og andre om at du vet hvem vi snakker om.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.20:51

Miss Piggy Wanabeen leder ikke stort. HUN TAPER ANONY = DEN VI VEIT HVEM ER:))))

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.21:18

Kari:
Sviende nederlag kaller jeg det.
- Og den "anonyme" har vel avslørt seg selv forlenget med å gi inntrykk av å vite hvem vi mener med Miss Piggy Wannabee.
Det er jo en sykdom og temmelig avslørende at absolutt alt MÅ handle om og være myntet på seg selv.
Anonym = dum,dummere "As we speak".
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.20:53

Vet du hvem jeg er? Hvem da? Og jo hun har vunnet den diskusjonen forlengst :=D

Kari

26.11.2017 kl.21:07

HUN HAR IKKE VUNNET NOEN DISKUSJON:)))) Hvem du er vet du selv. Tilfeldig at du skriver "anonyme" kommentarer i kommentarfeltet til Sp og at det skrives på kvinneguiden ca.samme klokkeslett? Ikke tilfeldig nei.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.22:19

Kari:
Det er slett ikke tilfeldig og det enorme behovet for å få frem et fullstendig feil og forvrengt bilde av fakta er,mildt sagt, latterlig og patetisk !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.21:13

Så hvem tror du at jeg er da? :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.21:19

Anonym:
Typisk svar fra sånne tungvektere i kverulering som deg !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.21:20

Har dere vanskeligheter med å svare på det?..

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.21:30

Anonym:
Da må jeg spørre deg "Anonym" om å oppklare følgende : På hvilken måte kan det på noen måte angå DEG hvem vi mener ? Har du noen slags rettighet på å få vite det,og i så fall hvilken rettighet dreier det seg om ?
Nå må du "Anonym" opplyse meg litt om hvorfor jeg skulle ha interesse av å informere deg om noe som helst !
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.21:24

Spill ikke dummere enn du er Anonym = Den vi veit hvem er.

Anonym

26.11.2017 kl.21:42

Fordi du sier du vet hvem jeg er...Skjønte du ikke det?..

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.21:51

Anonym:
Det svaret er også typisk - ignorere spørsmålet og fortsette kveruleringen.

For å påminne deg så var spørsmålet : hva er det som får deg til å tro at du vet hvem Kari og jeg mener er Miss Piggy Wannabee ? Du skriver jo her som om du vet det - det gjør du ikke !!
Hilsen synskepeggy.

Bente

26.11.2017 kl.22:39

Fryder meg stort å se Anonym bli svar skyldig

Velfortjente 0-1 til SP og & Heia gjengen.

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.00:11

Bente:
Hehe :)
Jeg vil si at det er bedre å bli svar skyldig enn å fylle et kommentarfelt med totalt hjernedøde og kverulerende svada.
0 - 2 til meg og gjengen tenker jeg vi sier nå :) - Men kvelden er enda ung......
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.22:45

Ikke minst mistenkelig stille fra Anonym både her og både der:)))

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.23:16

Kari:
Ja,stille før stormen,oppmerksomhetsbehovet og selvdyrkelsesfenomenet tar snart over....Det er ikke fullt så tilfredsstillende for de ulike behovene å være "Anonym" for lenge,for hva er vitsen med det når man liker å vise seg frem...
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.22:46

Jeg spørr igjen, hvem er jeg da? Dere påstår dere vet?..Så kom med svaret da. Ikke vanskelig å skjønne hvem Miss Piggy Wannabeen er, når en har fulgt med dette :=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.22:58

Anonym:
Det er DU "Anonym" som later som om du vet hvem vi omtaler som Miss Piggy Wannabee,det er patetisk å se forsøkene på synsing.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.22:47

Du har ikke svart på spørsmålet fra Sp.....

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.22:55

Kari:
Anonym er for feig til å gjette svaret og skulle hun,mot alle odds gjette rett så bekreftes da det vi allerede vet :)
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.22:50

Dere har ikke svart på mitt..

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.22:52

Anonym:
Igjen et typisk kverulerende svar og forsøk på hersketeknikk !
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.22:54

Alvorlig talt. Det er du som er frekkere enn flatlusa som vanlig og kommer inn på kommentarfeltet til Sp og kverulerer verre enn en tenåringsjente i verste pubertetsalder.

Du er bare ikke sann "Anonym". Skjerp deg.

Kari

26.11.2017 kl.22:56

Du Sp jeg nekter og tro at "noen" kan være så dumme at de ikke skjønner at de har litt avslørt fra første sekund....

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.23:02

Kari:
Noen er tydeligvis det,men det er vanskelig å få alt til å handle om seg selv når en gjemmer seg bak "Anonym".
Hilsen synskepeggy.

Anonym

26.11.2017 kl.23:01

:=D

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.23:03

Anonym:
Nå er jeg overbevist !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.23:06

:))) Jeg er overbevist om at jeg skal kommer til å få en rolig nattevakt i natt:)))

Kari

28.11.2017 kl.16:15

Denne Miss Piggy Wannabeen begynner og bli temmelig usaklig på denne tråden på kvinneguiden nå. Hun har kommet til kort og når hun har blitt sagt i mot gjennom en hel tråd hva skjer da? Miss Piggy Wannaeen begynner kverulere som en unge i trassalderen. De som diskuterer på tråden har et tålmod som jeg beundrer dem. Jeg ville ha bedt Miss Piggy Wannabeen om å dra til helv....

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.17:51

Kari:
Det er merkelig hvordan Miss Piggy Wannabeen alltid klarer å fremstille seg selv som en kverulerende idiot.Ikke ulikt den "Anonyme" sine kommentarer her.
Brukerne på rampelyset har klart å oppføre seg,noe jeg vet er svært vanskelig når man har med sånne Miss Piggy Wannabeen å gjøre.
Jeg bruker ikke å ønske eller be folk dra til hel....men,jeg kan love deg at det kreves selvdisiplin av stål for å klare å la være av og til.
Jeg må jo prise min lykkestjerne for at vi hører lite til Miss Piggy Wannabeen her i min blogg.Noen sprell og stunt har det jo vært,men så snart de blir svar skyldig så stikker de med halen mellom beina.
- Stakk med halen mellom beina gjorde enda et nytt nicnavn "Krimskrams" i går,også etter å ha blitt svar skyldig.
Miss bloggansatt ville nok likt at "Krimskrams" sine uhørte anklager var sanne ! (Du vet hva og hvem jeg mener)
Hilsen synskepeggy.

Kari

28.11.2017 kl.17:42

Jeg følger tråden om kosmetiske behandlinger med store øyne.

Nå sliter Miss Piggy Wannabee og hun har et forklaringsproblem når en av de som skriver på tråden henviser med link til at det ikke er lov for bloggere å skrive om at de bruker botox:)))

We like it:)))

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.17:54

Kari:
Hahaha - jeg ler meg ihjel - er det MULIG !!!!
Viser forøvrig til min kommentar til deg rett over her :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.18:08

Kari:
Ikke nok med at den ene av de to bloggvenninnene driter seg fullstendig ut på rampelyset i full offentlighet,den andre av de to bloggvenninnene har også begynt å riste med sablene og forberede seg til "forsvar" for sin eneste venninne.Bloggeren skriver om at hun såg to damer i et syn og hvem det var fantes det ikke tvil om,de to damene var dessuten gjennomsyret av ondskap i synet hun fikk og budskapet (i synet) var at damene var livsfarlige og man måtte holde seg unna dem for enhver pris.Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hvor og hva sånne fantasier vil....Damenes utseende blei beskrevet i detaljer,men det var så til de grader skivebom at jeg mistenker beskrivelsene for å være et forsøk på å skalke luker og bortforklaringer om det skulle bli nødvendig ved en seinere anledning om enten venninnen eller hun selv står i fare for å bli stilt til veggs og bli svar skyldig.
Hilsen synskepeggy.

Kari

28.11.2017 kl.18:18

Hahahaha:)) Je dauer:))) Gal, galere, galest:)))

Bloggen bestisen til Miss Piggy Wannabee gidder je ikke og lese for den er bare tragisk og trist.

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.18:32

Kari:
Ja,helt utrolg,nå får vi se,med en gang det roer seg på KG og Miss Piggy Wannabeeene begynner å kjede seg i sitt eget selskap tør jeg vedde på at de "Anonyme" får et kraftig oppsving i mitt kommentarfelt - igjen.
Jeg e ingen fast leser der jeg heller,men følger litt med på diverse syke fantasier.....
Hilsen synskepeggy.

Sara

28.11.2017 kl.23:37

Hei Synskepeggy. :)

Jeg tar botox i panna p.g.a migrene, tar det 3 ganger i året. Og fy søren, jeg er reddet ifra hodepinehelvetet. Og Guri Malla så stram og fin panna mi er til en hver tid.

Jeg skal innrømme at jeg har sett på resten av ansiktet mitt, som består av rynker rundt øyne, munn, og hake og tenkt : Oi, så fin jeg vil bli hvis jeg tar botox, så mye undommeligere jeg vil se ut! ( Jeg er 52 år gammel.)

Men det har jeg altså ikke gjort, det har blitt med tanken.

Vedrørende andre som tar botox, fillere, resrylane, silikon, m.m. ... Vet du: Jeg bryr meg ikke,. Det er deres kropp, deres bestemmelser.

MEN: De som reklamerer for det er dårlige forbilder etter mitt syn...

Men verst av alt er skjønnhets/mote industrien. Det er de som påvirker og pusher oss. Det er min mening midt oppi alt dette kroppshysteriet!

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.19:50

Sara:
Hei Sara :)
Du er et eksempel på forskjellen på dem som bruker botox i medisinsk sammenheng og dem som bruker det for å fikse på utseende.Du nevner det i en bisetning der det er naturlig,mens en som bruker det for å fikse på utseendet gjerne legger ut detaljerte bilder av innsprøytningen,behandlingen steg for steg og ellers uhemmet skryting over noe de ikke aner hva er og konsekvensen av det.
Jeg kunne aldri tenktmeg å sprøyte botox og andre gifter inn i kroppen bare for utseendet sin del,jeg vil mye heller se ut som et skrukketroll å vite at jeg ikke hadde brukt noe som kunne blitt skadelig for meg.
Men,hadde det vært snakk om å bruke det som medisin mot fks.migrene så ville jeg kanskje vurdert det på en annen måte.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv