hits

Nå igjen - skjerp dere på rampelyset !!

 

 

For siste gang !

Nei og atter nei,

 


 

det er ikke jeg som er

hemmelig bruker på KG

og starter tråder i 

tide og utide for å

syte og klage over andre slemme bloggere

som nettroller og mobber meg

i den hensikt å

forsøke å få flere lesere !

Men,jeg har en ganske så stor 

"magefølelse" på hvem

det kan være.

Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

Toril

22.11.2017 kl.21:32

Hva skjer?? Unnskyld at jeg sier det. Kvinneguiden skal jeg aldri sette min fot inn på kvinneguiden. Jeg har hørt så mye negativt om enkelte forum der inne, og de jeg kjenner forteller at enkelte underforum holder man seg langt unna.

Vi skjønner jo hvilke to som er aktive der. Det er jo perfekte forum for de to bloggvennene der :)

Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.21:43

Toril:
Ja,Toril,du er inne på noe.
De to bloggvenninnene,og særlig den ene,kan ikke,av rein "stolthet" vise seg i min blogg,men er svært så aktiv ed å dra meg og min blogg inn i debattene om nettroll og nettmobbing - og den andre sørger for å holde debatten (om meg) gående.
Igjen blei det nå antydet at synskepeggy er hemmelig bruker og driver å syter og klager der.Og det er ikke første gangen det har blitt antydet.
To + to blir fortsatt fire,og jeg forstår at,iallefall hun ene vil pynte på lesertallene sine.Seinest i dag leste jeg (i den bloggen) at "nå gidder hun ikke lenger å bruke penger på å ligge forran en annen blogger på blogglisten så hun ga fra seg plassen og konkurransen om å være "best" med flest lesere.
Klem fra synskepeggy.

Doc og Dask

22.11.2017 kl.22:40

Er det noen som er misunnelig på lesertallene dine eller? Har opplevd selv at noen gjør hva de kan for å overgå mine innlegg :p Ser det av og til skjer fortsatt, men eg overser det og kjører mitt løp eg ;)

Kvinneguiden har eg aldri vært innom, men har hørt min del om det...

Livet mitt som klarsynt.

22.11.2017 kl.23:51

Doc og Dask:
Det kan umulig være misunnelse for lesertallene som er årsak til besettelsen og stalkingen.Tror heller det er et par stykker som ikke klarer å legge ting bak seg - noe som er svært vanskelig for dem,da de er tatt i både løgn,grunnløse anklager,buksa nede osv.Sånt svir gjerne i flere år hos enkelte.
Hilsen synskepeggy.

23.11.2017 kl.00:54

Det er ikke du som er beskyldt for å starte tråder på kvinneguiden. Det er hun med veskene.

Livet mitt som klarsynt.

23.11.2017 kl.09:40

Anonym:
Ja,jeg vet at hysteriske veskeguri er svært aktiv inne på rampelyset.Selv etter at hun blei avslørt med flere brukernavn der hun ville "diskutere" og rose seg selv opp i skyene samtidig som hun rakket ned på andre bloggere.
Jeg skjønner ikke at hun gidder,de har forstått det nå,inne på KG så hun blir stadig ryddet bort.I går prøvde hun seg igjen og det tok ca femten minutter så var hun ryddet bort.
Det har flere ganger blitt antydet at jeg er hemmelig bruker på KG og i går blei det antydet igjen.Det stemmer ikke,jeg er ikke bruker på KG,er inne å leser av og til,men det er ikke ofte.
Hilsen synskepeggy.

anonym

26.11.2017 kl.12:24

Det er rart dette,den som sier at Kari og du er aktive medlemmer i rampelyset er en av de mest aktive selv.

Det nytter ikke å si imot når det er gjort opp en mening om saken,det blir det bråk og kverulering av.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.13:25

anonym:
Tro meg,flere enn meg har prøvd å få inn litt fornuft der - foreløpig fullstendig uten hell og sånn vil det vel fortsette,enkelte er forbi trege i toppen.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.11.2017 kl.13:33

Jeg har sovet noen timer etter nattevakten min i natt og jeg har en nattevakt igjen før jeg har friuke:)))

Merkelig fenomen anonym. Det er ikke første gangen og ikke den siste gangen at beskyldninger av den sorten blir kastet ut i løse luften.

IGJEN TIL MISS PIGGY WANNABEEEN VIL JEG SI AT JEG ER IKKE MEDLEM AV KVINNEGUIDEN.

Kvinneguiden er et møkkaforum. Miss Piggy Wannabeeen vet jo at for og skrive på den siden på forumet må de være medlemmer av kvinneguiden for og skrive men det går fint an å lese de skriver. Det har den mest iherdigste som diskuterer på diskusjonen glemt:)))

Kari

26.11.2017 kl.13:37

Du snakker om og bli avkledd og avslørt i natt da Miss Piggy Wannabee prøvde og skjule seg bak anonym i kommentarfeltet ditt samtidig som hun shoutet innlegg:)))

1+1+1 = Alle forstår hvem den anonyme i kommentarfeltet ditt var.

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.13:56

Kari:
Huff,ja,at noen aldri forstår hvor idiotisk de er.Hvor mange ganger skal man stå igjen med buksene nede,avslørt,skutt seg selv i foten og skitt seg selv på leggen før man syns at tabbekvoten er brukt opp.
Ingen har,så langt klart å lure meg,noen ganger lar jeg forsøkene på å være "anonym" gå forbi i stillhet,men det er bare fordi at jeg ikke gidder å bry meg om det,det er aldri fordi at den "anonyme" ikke blir avslørt.
Miss Piggy wannabe har blitt litt mer profesjonell i sine forsøk,det skal hun ha,men ikke nok.
Det er rett og slett morsomt at hennes eneste bloggvenninne også er tatt med buksa nede da et bilde av en skog som var rasert av stormen blei stjålet.Ærligheten selv er ikke så ærlig likevel...
- Og det kan se ut for at vennskapet der i gården henger i en tynn tråd når nå den ene av de to bloggvennene syns at bloggvennskapet har gått litt vel mye "bare en vei" og t et bloggvennskap bør gå "begge veier".Stakkar,bare den ene følger opp,den andre er for opptatt med å kverulere og krangle andre steder,det kan fort bli evigvarende uvennskap av sånt,iallefall når begge syns å være like selvdyrkende og hårsåre.
Hilsen synskepeggy.

Jorun

05.12.2017 kl.20:09

At de gidder å bruke natt og dag på dette her, de må seriøst ha fritidsproblemer!

Synes du alltid svarer greit for deg, og du lar deg ikke vippe av pinnen. Så at de gidder og fortsette? Fatter det Ikke!

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.00:05

Jorun:
Disse reine gjettingene og spekulasjonene dukker opp med jevne mellomrom,det er alltid de samme og det er klart de kan holde på både dag og natt,de er jo ikke i jobb som vanlige folk.
En ting er sikkert,jo mindre spekulantene vet,jo mer spekulerer de.
Jeg lar ikke sånne spekulanter og kverulanter vippe meg av pinnen - jeg har vært ute en vinternatt før og,for meg er sånne nettroll for bare barnematen å regne.
Takk så mye :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv