hits

Kommer ikke som noen overraskelse akkurat nå !

Hva er det første man tenker

når man oppdager at 

man har hatt over 350 sidevisninger,

men bare noen og 70 lesere

på bare noen par timer.....

 


 

Da er det helt sikkert

en eller flere besatte og kverulerende bloggstalkere

som åler seg rundt i kullissene :))

Hilsen synskepeggy.

229 kommentarer

J

26.11.2017 kl.21:21

Oiii,det var full treff det :)

Livet mitt som klarsynt.

26.11.2017 kl.22:27

J:
Trenger ikke være "synsk" for å se det kverulerende,patetiske uvesenet komme......
Hilsen synskepeggy.

J

27.11.2017 kl.11:59

Like greit og kveruler å krangle som Anonym,da slipper vi å få det evige mobbeoffermaset:))

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.13:27

J:
Det er sant og da faller jo mye av "moroa" vekk for den/de som kverulerer også - og bra er det (at "Anonym" sørger for at ingen kan ta noe personlig og tro at noe er myntet på seg)
Hilsen synskepeggy.

Gry

27.11.2017 kl.13:14

Jeg synes ikke noe om slike innlegg som det du har skrevet. Å kalle noen for et patetisk uvesen gjør en bare ikke. Det var ufint skrevet.

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.13:31

Gry:
Det er absolutt ingen grunn for at noen skulle føle seg truffet av dette innlegget her,ikke du heller da ingen er spesifikt nevnt
Det handler rett og slett om en generell observasjon man har gjort seg !
Hilsen synskepeggy.

Gry

27.11.2017 kl.13:55

Det er tydelig for meg at du sikter til noen spesielle når du skriver "trenger ikke være synsk for å se det kverulerende,patetiske uvesenet komme......" Da sikter du til noen spesielle slik jeg tolker det.
Jeg synes ikke det er meget ufint at voksne bloggere kaller andre for et patetisk uvesen samme hvem det gjelder.

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.14:00

Gry:
Nei,det kan være mange og mye som kan være et uvesen.
Et uvesen er,for meg,ALT man ikke liker,som fks.bloggstalkere,bloggkverulanter - eller snøstorm eller rampestrekene hos en valp.....
Men,du er selvsagt fri til å legge i dette innlegget akkurat hva du vil :)
Hilsen synskepeggy.

Toro

27.11.2017 kl.15:39

Ro ro til fiskeskjær,ser at det står dårlig til med saklig argumentasjon fra deg også sp,men for all del,du har en festlig blogg-:)

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.16:13

Toro:
Det er ikke lett å forholde seg saklig når kommentarfeltet blir nedspammet av usaklige,kranglete og kverulerende svada.
Jeg syns jeg er flink,tross alt,jeg er saklig,høflig og grei med alle dem som er saklige selv.
Hilsen synskepeggy.

anonym

27.11.2017 kl.15:49

Frøken feilfri tatt med buksa nede.Det er ikke 1 gang sannheten kommer frem å.

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.16:14

anonym:
Tatt med buksa nede ??? Sannheten,hvilken sannhet ???
Forklar deg !
Hilsen synskepeggy.

Krimskrams.

27.11.2017 kl.16:12

Og true Andre er straffbart. Også og komme med hat kommentarer SP. Men det vet jo du godt fra før. Så hvorfor gjort du da det? Kanskje denne bloggen burde vært klaget inn til blogg.no sin ledelse. Noen bør reagere på dette snarest. For det har gått langt over streken, både i innlegg og i kommentarfeltet. Du står ansvarlig for alt på din blogg. Men det vet du godt.

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.16:15

Krimskrams.:
Bring it on !!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.11.2017 kl.16:21

Krimskrams.:
Vil gjerne ha konkrete eksempler på både trusler og hatkommentarer takk,jeg kan ikke finne noen,men kanskje jeg er forblindet av min egen feilfrihet. Krimskrams !!!!!
Hilsen synskepeggy.

J

27.11.2017 kl.16:33

Krimskrams:

Trusler,hatkommentarer!Det er ikke småtterier du beskylder SP for her!

Jeg vil også ha konkrete eksempler på dette,jeg har nemlig aldri sett noe i nærheten av det du beskylder SP for.Aldri fra henne selv,men ofte for andre anonyme som truer henne og bloggvennene hennes.

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.00:33

J:
Jeg tror denne "Krimskrams" er svært hardt rammet av fri fantasi !
Svar skyldig også til og med og ingenting å bry seg om.
Hilsen synskepeggy.

Kristin

27.11.2017 kl.16:58

Hele denne bloggen handler jo om krangling og bloggfeider. Det har den gjort hele tiden, og det er et ord for det: Barnslig!

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.00:18

Kristin:
Du må se hvem som kverulerer og krangler,det er stadig noen som spyr ut av seg ugreie og uriktige påstander her,og det er uansett hva jeg skriver om.
Nettrollene og bloggmobberne har gitt både meg og mine bloggvenner svært mye ufortjent pes og pepper mange ganger.
Du ser vel at helt greie og saklige diskusjoner til stadighet blir ødelagt av nettrollene,spesifikt to stykker som er helt besatte.
Hilsen synskepeggy.

Gry

27.11.2017 kl.18:05

Jeg har i likhet med det Kristin skriver over meg lagt merke til at det har foregått mye krangling og bloggfeider på bloggen din. Det er ikke hyggelig å lese. Jeg mister lysten til å lese bloggen din igjen.
Skal ikke blogg være hyggelig? Hvordan kan det være hyggelig å blogge når det ender opp med krangling og ukvemsord frem og tilbake?
Jeg har sett at du og noen av bloggvennene dine har fått mange usaklige stygge kommentarer. Det er veldig trist for dere alle :-(
Hvis jeg får komme med et godt råd er innlegget som du har skrevet med på å få flammene til å blusse opp. Om du ønsker det stille og ro på bloggen din er ikke den typen innlegg som du har skrevet måten å gjøre det på. Det vekker de anonyme nettrollene som ligger i dvale for å bite fra seg. Du provoserer frem reaksjonen til de anonyme nettrollene. Det er slik jeg oppfatter innlegget du har skrevet.

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.00:30

Gry:
Jeg kan til en grad være enig med deg,men så er det jo også sånn at uansett hva jeg skriver så må noen begynne å bråke og det virker som om jo mere saklig og grei tone en diskusjon er jo mer besatte blir nettrollene etter å ødelegge stemningen her.
Som fks.denne Krimskrams som,ut av det blå kommer med svært alvorlige og usanne påstander,men som blir svar skyldig når man ber (høflig) om eksempler og forklaring på påstandene.
Dette innlegget handler om en objektiv og riktig observasjon,jeg er sikker på at flere bloggere har opplevd de samme og gjort seg de samme tanker som jeg har gjort,og det blei skrevet rett før krangel og kverulering startet under mitt forrige innlegg.Min observasjon viste seg å være helt korrekt og det at jeg stadig har rett er vanskelig å svelge for enkelte og føler derfor at de må lage kvalme og ugreie.
Det tåles ikke at jeg alltid får rett,noen kan ikke fordra synskepeggy nettopp på grunn av det og det må gis uttrykk for.
Du må selvsagt selv velge å ikke lese denne bloggen,men om du gjør det så må du være forberedt på at nettrollene og kverulantene holder koken og noen av dem i snart åtte år.
Hilsen synskepeggy.

Tina

28.11.2017 kl.18:48

Det er ulovlig og drive reklame og fronte botox.Jeg syns at bloggen KM burde fjernes fra blogg.no og alle andre som fronter den behandlingen.

De som reklamerer bryter loven og burde straffeforfølges.Her må blogg.no vise ansvar.I mine øyne er de medskyldige hvis de lar det fortsette.

Dessuten mener jeg at sånn fronting og reklame er avskyelig og det er flott at det er forbudt.

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.19:48

Tina:
Jeg er helt enig med deg.Her må,det ryddes opp,både hos den/de som er direkte medskyldig og den/de som er indirekte skyldig.
Den bloggeren du nevner har vært svært detaljer med både bilder og ord om diverse behandlinger.Kanskje tidligere handlinger slår tilbake for fullt nå.Vi får se.
Hilsen synskepeggy.

J

28.11.2017 kl.19:24

22-23 sider med fremsnakk og forsvar av botox,restilane,jurvidem kan ikke være lov det heller.Fatter ikke at hun får holde på.Kan se ut som moderator er tilhenger av botox selv.Kommer nok unna med det meste i alle forum om moderator er enig.

Livet mitt som klarsynt.

28.11.2017 kl.19:44

J:
Såpass,22-23 sider ?
Jeg følger ikke med lenger,jeg blir helt matt og orker ikke følge med på kveruleringen lenger og er glad for at jeg ikke må forholde meg til det.
Hilsen synskepeggy.

Kari

29.11.2017 kl.00:56

Je er overrasket over at tråden for det har vært mye mindre personangrep i den tråden enn andre tråder Miss Piggy Wanabee har vært med på. Nå står hun mutters alene mot flertallet som er kritiske. Og hun har ikke med seg sin gode bloggvenninne som slikker henne med øgletungen langs ryggen.

Det er betenkelig at de ulike bloggplattformene ikke er klar over loven som de linker til i tråden og for meg var det klare lover som mange bloggere bryter.

Klager bloggerne inn de bloggerne som skriver om disse behandlingene eller sitter de fleste passive og kjenner ikke til lovene? Jeg tror de fleste ikke er klar over at det finnes lover for dette.

Den kveruleringen til Miss Piggy Wannabee er verre en barna mine som de var da de kranglet da de var små. Miss Piggy Wannabee har ikke kommet over trassalderen enda. Forsinket utvikling:))))

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.13:52

Kari:
Hun er mutters aleine,usaklig og argumenterer skandaløst dårlig,men gir seg pokker ikke.Utholdenhet kan være en god egenskap,men i denne sammenhengen er det bare tragisk og trassig oppførsel.
Hilsen synskepeggy.

ufo

29.11.2017 kl.08:53

Blir ekstremt sjokkert når jeg leser enkelte av kommentarene over her. Skjønner ikke att det er mulig at voksne mennesker kan oppføre seg verre en barnehagebarn. Vet ikke om jeg skal le eller grine.

Til dere som på død og liv blir provosert av bloggen hennes. Slutt å les bloggen hennes da vell. Da slipper dere å bli provosert. Dere oppfører dere akkurat likt som bønnene, dem blir også provosert over småting som en ulv på en melkekartong. Lurer på om dere faktisk blir provosert, eller om dere bare synes det er gøy å kverulere.

Og hvis dere faktisk blir provosert, hvorfor ikke komme med saklige argumenter da? Hadde dere gjort det hadde dere nok blitt tatt mer seriøst også.

Håper dem tar til vettet snart synskepeggy. Beundrer virkelig din pågangsmot. Hadde det vert meg hadde jeg ikke orket å fortsette blogge. Men man skal vell heller ikke la Trolla ødelegge.

Ønsker deg en fin onsdag:)

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.14:11

ufo:
Hei,hei ufo :)
Jeg blir ofte sjokkert selv over hva folk kan få seg til å skrive her.Det er fælt å si det,men det har nesten blitt en vane nå at hat og provoserende kommentarer forekommer ganske ofte.
Det meste syns jeg er latterlig og lett å gjennomskue for det det er,men sånn som kommentaren til "Krimskrams" som kommer med hatefulle og usanne anklager mot meg,er verre å overse.Nå blei jo denne "Krimskrams" helt taus da det blei bedt om eksempler og forklaring og da ser vi som er oppegående hva som var hensikten med kommentaren.
Jeg har sagt at nettroll aldri skal få meg bort fra blogg og det mener jeg - til stor irritasjon for nettrollene selvfølgelig.
Ha en flott torsdag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Kari

29.11.2017 kl.19:36

Der var dobbeltmoralisten og den selvutnevnte bloggpolitiet Inger J på banen igjen på bloggen til Mss Piggy Wannabee og hun beskylder din gode bloggvenninne T for å hetse dette oppblste botoxtrynet til Miss Piggy.

Inger J fornekter seg aldri.

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.13:49

Kari:
Det var jo bare et spørsmål om tid,noe jeg antyder i innlegget her også,man ser det komme,for å si det sånn.
Jammen holder hun ut på KG hun ene venninnen.Er det på tredje døgnet non-stopp med usakelig svada og smilefjes.
Hilsen synskepeggy.

Kari

30.11.2017 kl.13:13

Nå har det tippet over for den sleipe lystløgnerslangen Ijr. Hun legger jo all skyld på din gode bloggvenn T.....

Ijr er den mest ondskapsfulle bloggeren som er fylt av hat og løgn og hun tar ikke fem flate øre for å sverte andre uskyldige bloggere for noe Miss Piggy Wannabe er årsak i selv.

Miss Piggy Wannabe og den sleipe lystløgnerslangen er de to mest motbydelige bloggerne på blogg jeg har møtt. De passer godt sammen de to der og de fortjener hverandres bloggvennskap. Det er bra de har hverandre for oppegåede bloggere vil ikke ha noe med dem og gjøre:)))))

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.13:45

Kari:
Huff,ja :(
Jeg såg det nå.Hva kan man si annet enn oppfordre folk til å se med egne øyne hva som foregår og forhåpentligvis slutter å anklage oss for provosering.Det er slett ikke vi som er provoserende nettroll og nå har hun selv sørget for at det er bevis for det også.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.11.2017 kl.14:03

Kari:

DU snakker med splittet tunge og Dobbelmoralen ligger Tjukt utenpå.

Du leser ikke den Tragisk bloggen men sannheten kommer fram for du kommentere innlegg.

Sannheten er Vanskelig å skjule.DU ER TATT I LØGN å buksa nede!

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.14:21

Anonym:
At det er mulig å ha et så forvrengt syn på sannheten er forbi meg.Jeg råder deg "Anonym" til å slette innlegget der du rakker ned på min bloggvenninne for det innlegget er bevis for hva sannheten er.
Og,en ting til,alt snakket om hat er avslørende også.Det er kun de som selv hater som bruker hat-ordet så flittig som du gjør.Folk som ikke hater,har ikke det ordet i sitt vokabular engang !
Hilsen synskepeggy.

Kari

30.11.2017 kl.14:08

Snakk for deg selv du din sleipe lystløgnerslange.

Jeg har ikke blitt tatt i løgn for jeg regner med du i hodet ditt med fantasier tror at jeg er en annen enn den jeg er. Jeg fryder meg grønn når du tar inderlig feil hver eneste gang.

Mohahaha:)))) Evner har du ikke. De kan du vaske deg bak med. Det er der evnene dine hører hjemme.

Sp har evner og evnene hennes kommer fram.

Den som er tatt i løgner deg du sleipe lystløgnerslange.

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.14:25

Kari:
Innlegget om min bloggvenninnne er langt over streken av normal oppførsel og hun burde være anstendig nok til å slette det - akkurat like fort som hun slettet bildet som var "lånt".
En stor unnskyldning fra henne hadde vært på sin plass,selv om jeg tror at min bloggvenninne er så drittlei anklager,hat og løgn som kommer fra den kanten at jeg tror ikke det hadde hjulpet stort.Det skjer for ofte at min bloggvenninne får sånne nettroll mot seg.
Hilsen synskepeggy.

Kari

30.11.2017 kl.14:51

Innlegget om din bloggvenninne var noe av det styggeste og usmakelige jeg har lest på lenge.

Jeg har fugt med Ijr siden hun blogget i 2008 og jeg fatter ikke at hun fremdeles holder på med den smakløse oppførselen sin på bloggene hun har.

Tanken på det sjofle hun gjorde mot en bloggvenninne av seg da hun sendte mail til kommunen hvor bloggvenninnen bodde og ba om at bloggvenninnen måtte umyndiggjøres. Bloggvenninnen din Else Marit som kaller seg Ofmariel på bloggen har publisert mailen denne bloggvenninnnen til den sleipe lystløgnerslangen.

Den sleipe lystløgnerslangen har ikke selvinnsikt nok til og be andre om unnsskyldning, Vi må ikke glemme at hun er feilfri. Usj. Kvalmende oppførsel.

Det jeg fryder meg grønn over er at Ijr alltid skryter av "evnene" hun mener å ha men bommer alltid på sine antakelser:))) Snakk om å drite seg ut a som og tro at jeg er T noe jeg ikke er. Je bor på en helt annen kant av landet enn T.

Det tippet over for den sleipe lystløgnerslangen når T skrev det flotte og veloverveide innlegget sitt i går og mer skal det ikke til før sjalusien i lystløgnerslangen sprer seg og hatet kommer fram.

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.20:00

Kari:
Jeg får ikke fulgt med så mye i dag,må sove også på grunn av har vært og skal på jobb.
Men,jeg har sett innleggene du nevner og jeg er helt sjokkert,det er rein personhets og nettmobbing og det er slått fast,seinest de siste dager,at det er straffbart !
Det spekuleres i det vide og brede i en annen blogg om at Toril K,jeg og våre øvrige bloggvenner nå er grepet av panikk fordi at "sannheten" kommer frem.Det er så hinsides latterlig at jeg gidder ikke engang å kommentere det.
Og evner,NEI det eksisterer ikke,men fri og syk fantasi og ønsketenkning,JA,i bøtter og spann og vel så det.
Toril K har hatt denne hatefulle,besatte bloggstalkeren etter seg fra 2008.Jeg har hatt det samme på slep etter meg fra 2010. Og det ser ikke ut for at hun er blitt noe mindre hatefull og besatt med tiden,tvert i mot !
Tipper ny blogg på blogg.no er like om hjørnet nå...
Hilsen synskepeggy.

Lolle!!!

30.11.2017 kl.18:55

Hva gjør ditt innlegg og kommentarer fra både deg og de såkalte vennene dine til et bedre og "snillere innlegg enn Ingers ? Denne bloggen står jo på repeat. Du blogger kun innlegg der du kan provosere til bråk! Skam deg! Heia Inger! Kjør på med sannheten!!

Livet mitt som klarsynt.

30.11.2017 kl.19:42

Lolle!!!:
Hva er denne tullete kommentaren da, ? Det er et kroneksempel på forsøk på provosering !
Hilsen synskepeggy

Lolle!!!

30.11.2017 kl.21:48

Det var svaret sitt det!! Hvorfor klarer du bare å svare på kommentarer som er drittslenging om disse to du/dere hele tiden konsentrerer dere om? Jævlig merkelig at tastaturet går seg varmt og avhandlingene er lenger enn lengst fra både deg og siameserene dine når dere er på "tokt" .

Jeg er ikke klarsynt.... Men jeg kan se at det kommer til å flomme over av nedsettende innlegg og kommentarer fra dere om disse to som er omtalt på både din og en viss annen judasblogg i fremtiden! Tiden vil vise om jeg får rett!!

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.09:35

Lolle!!!:
Selvfølgelig kan du se det komme,det er jo DU som bidrar med nedrakking,drittslenging og forsøk på å provosere nå,akkurat som jeg "så det komme" i din første kommentar her.
Hilsen synskepeggy.

Kari

30.11.2017 kl.22:31

Unnskyld at jeg spør deg Lolle Bolle. Er det bare Miss Piggy Wannabe som har enerett på blogg.no?

Det er fader meg mer interessant og meningsfylt og lese bloggen til T og kattene hennes enn de hjernedøde blogginnleggen til Miss Piggy Wannabe.

T har ikke sleng noe dritt om noen og hun er ikke inne på kommentarfeltet til Sp. NEI JEG ER IKKE T. DU HOLDER FAEN MEG T UTENFOR NÅ. Det er den selvsentrerte og selvopptatte Miss Piggy Wannabee at hun tror at alle innlegg som T skriver om de ekle giftbehandlingene hun tar som har ET STORT PROBLEM.

Jeg bor på en annen kant av landet enn T. Hadde kontakt med den sleipe giftslangen Ijr i 2008 men da jeg så hvordan hun oppførte seg mot bloggvenninnen sin fra Nord Norge fikk jeg henne i vrangstrupen en gang for alle. En sleipere ondskapsfull slange skal du lete lenge etter.

Plager det deg at T blogger på blogg.no? T er en av de bedre voksne bloggerne med flotte meninger men det oser av ondsinnet sjalusi mot T.

NÅ STOPPER DERE FOR FAEN OG LEGGER SKYLDEN PÅ T OG SP.

Lolle!!!!

30.11.2017 kl.22:50

LOLLELOLLELOLLE!!!!! Hahahahahahaha!!! Der var jo den ene siameseren !!! Blablabla!!! Henger den andre i rævva de eller har du kommet deg løs.. For meg kan du bu på månen!! Er det noe jeg driter i så er det nettopp hvor du befinner deg. Kom deg inn igjen i romskipet ditt og stikk!! Ta med deg de andre skinnhellige ju"dassene" på turen.

Dere elsker jo drittslenging mot andre , så dette må være god mat i de hjertegode sinnene deres at noen gidder å bruke litt tid på å gi dere tilbake av samme mynt!! Pjuuk!! Eller skal jeg si råbra!!! Spar forsvarstalen din og start en egenvurdering av hva dere holder på med mot andre!

Purr purr!!! Ha en råbra kveld videre!!!

Lolle!!!

30.11.2017 kl.23:01

Forresten så lurer jeg litt på hvor du har sett at jeg skriver at dette handler om bokstaven T... Har du fått for mye luft i romvesenhjelmen din , siden du virker så forstyrret? Eller har dere ikke lært flere bokstaver på "månen" ? Kanskje du kan bruke din egen M ? Hmm..

Kari

30.11.2017 kl.23:29

Hvor jeg har lest det Lolle Bolle?

Det står skrevet I KLARTEKST I KOMMENTARFELTET TIL MISS PIGGY WANNABEE OG I INNLEGGET PÅ BLOGGEN TIL DEN SLEIPE GIFTSLANGEN IJR,

DU, DEN SLEIPE GIFTSLANGEN OG MISS PIGGY WANNABEE LAR T VÆRE I FRED. HUN ER IKKE OG KOMMENTERER PÅ I KOMMENTARFELTET.

NAVNET MITT ER KARI OG DET HAR VØRI NAVNET MITT SIDEN JEG BLE DØPT.

Hva er forskjellen på når anonyme kommenterer på bloggen til Miss Piggy Wannabe og anonyme kommenterer på bloggen til Sp? Jeg bare spør?

T HAR LIKE STOR RETT SOM MISS PIGGY WANNABEE OG BLOGGE OG DE EKLE INNLEGGENE SOM MISS PIGGY WANNABE SKRIVER. DET ER FORNUFT I BLOGGINNLEGGENE TIL T I MOTSETNING TIL BLOGGINNLEGGENE TIL MISS PIGGY WANNABE.

DRA TIL HELVETE OG LA T OG SP VÆRE I FRED. JEG MENER DET.

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.09:43

Kari:
Miss Piggy Wannabeen må vel snart kollapse,er det på tredje døgnet hun holder på non-stopp å kverulere på KG,eller er det fjerde ? Er nesten så man begynner å synes synd på mennesket.
Jeg har lest innlegg og kommentarer som rakker ned på Toril K i andre blogger og jeg ser at ingen av bidragsyterne har noe form for grenser for hva de får seg til å skrive av løgn,reint oppspinn og fantasi om andre.Det er skammelig,rett og slett og mer kommentar fra meg er helt unødvendig,folk ser selv og heldigvis er de fleste andre mer oppegående enn de to tragiske bloggvennfigurene.
Jeg,Toril K og våre øvrige bloggvennerskal,ifølge en av dem,ha panikk nå - det er fortsatt ikke utdypet hva man skal ha panikk for,er det den såkalte "sannheten" de gnåler om nå igjen....
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

30.11.2017 kl.23:46

Nå er jeg regelrett fly forbannet kjenner jeg. Det er typisk å gjøre Toril til hakkekylling for noe som denne Botoxpiggyen er skyld i.
Toril har rett til å dele sine tanker om hvorfor hun er mot kosmetiske behandlinger uten at Botoxpiggyen skal tro at innleggene Toril skriver handler om henne. Det er ikke bare Botoxpiggyen som blogger. Jeg vil tro det skjærer Botoxpiggyen lang inn i sjelen å se at mange støttet Toril på innlegget som hun skrev. Og det hun skrev er rene fakta.
Jeg kjenner Toril BEST av dere ALLE fordi jeg er barndomsvenninne av henne. Og jeg VET med 100% sikkerhet at hun er FERDIG med Inger J.
Når det gjelder Inger J sine siste stunt på bloggen hennes har hun sunket lavt ned i gjørmen som det går an å gjøre.
Inger J sine konspirasjonsteorier om at Toril og SP er sjalu på bloggvennskapet beviser at Inger J ikke er riktig skrudd sammen i topplokket sitt. Og at hun tror at noen er sjalu på bloggvennskapet til Botoxwannabeen henger ikke på greip. Ingen oppegående bloggere er sjalu på deres bloggvennskap;))
Jeg er lyne forbanna på det STØRSTE nettrollet som finnes i bloggverden Inger J. Det er ikke overraskende at selvinnsikten er fraværende hos den bloggeren. Og det har den ALLTID vært. Det er IKKE normalt at en godt voksen dame lager seg fantasier som hun tror på. Og noe sier meg at det er en alvorlig diagnose som er grunnen til det.
Jeg beskytter min aller beste venninne for alt det er verdt. Og jeg tar IKKE fem flate øre for å si hva jeg mener om den avskyelige, hatefulle, ondskapsfulle og kvalmende oppførselen til Inger J.
De beskyldningene som Inger J og Botoxpiggyen retter mot Toril er det verste jeg noen sinne har sett. Og inni begge to er det ONDSKAP og HAT.
Det gnager dem at Toril ikke går på limpinnen og lar seg provosere. Og det gnager dem at bloggvennene til Toril synes hun er en godhjertet, omtenksom, snill og real blogger som har blitt kåret til Ukens Blogger hos flere av sine bloggvenner.
Jeg aksepterer IKKE den ondskapsfulle oppførselen som Inger J og Botoxpiggyen holder på med Og jeg er lyne forbanna. Sånn oppførsel tolerer ikke jeg. Og det er usmakelig,

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.01:03

Else Marit:
Hei,Else Marit :)
Nå har det vært forholdsvis stille fra IngerJ i en liten stund og hun har heller ikke fått verken omtale eller oppmerksomhet her.Det liker hun ikke og derfor slår hun like godt på stortromma og poster grusomme personangrep i innlegg etter innlegg,får hun ikke oppmerksomhet på,det første så følger flere enda mer grusomme og det er ldri tvil om hvem hun omtaler.
Det er sånn hun holder på.Opp gjennom årene har hun slettet flere blogger enn jeg kan telle,men her i denne bloggen er ingenting av hennes oppførsel slettet,det ligger i arkivet,tilgjengelig for alle,alt hun har postet her.Og oppførselen hennes følger et klart mønster.
Hun holder seg forholdsvis rolig i perioder,men det er helt tydelig hva som trigger henne til å begynne forsøke å bråke og krangle.Hun tar helt av før påskefeiring,før ferie,før julehøytiden og ellers andre spesielle tider på året.
Det siste utspillet hennes var ondskapsfullt,men ikke det verste jeg har sett fra henne.
Hun har aldri tålt at det foregår hyggelige,saklige debatter her i min blogg,da gjør hun alt i forsøk på å,avspore og bråke,seinest da mannhadde en svært hyggelig stund med å trekke kort,og hver gang hun blander seg inn er det for å angripe Toril K eller meg eller,det hun kaller nettbygjengen.Hun vet at da får hun en reaksjon som hun bruker til sin "fordel" i egen blogg.Sutre,sutre og atter sutre over hvor slemme vi andre er mot henne - bare løgn og fantasier selvfølgelig og flere og flere ser det.
Jeg har noen ganger prøvd å være hyggelig mot henne og det har ikke vært hyggelig i det hele tatt når man i ettertid blir beskyldt for både å være falsk og å ryggsleike.
Hun er farlig,hun bør ikke få vite identiteten til våre "anonyme" bloggvenner,vi vet at hun har sendt Mattilsynet hjem til folk på grunnlag av ondskapsfulle og grunnløse anklager og vi vet at hun har tatt kontakt med kommunen for å få en uskyldig blogger tvangsinnlagt,hadde hun truffet på den rette byråkrat da hun tok kontakt så er det ikke godt å vite om den uskyldige bloggvennen hadde blitt tvangsinnlagt i tvangstrøye - og bare gudene vet hva hun kan komme til å gjøre neste gang.....
Den eneste bloggvenninnen hennes bør bryte all kontakt og iallefall ikke møte henne for å drikke kaffe.....Nei,det bloggvennskapet kan de ha i fred for meg,men en advarsel er kanskje på sin plass...
IngerJ er sjalu og misunnelig på det gode bloggvennskapet til Toril K og meg og våre øvrige bloggvenner.Hun har gjort mange simple og skitne utspill i forsøk på å ødelegge det,det eneste hun har klart med det er å gjøre vennskapet sterkere og hun er helt i fra seg selv av sjalusi på grunn av det.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

01.12.2017 kl.14:11

Jeg kan ikke se at Botoxpiggyen har gjort noe galt. Ikke har hun skrevet noe stygt om T, som dere mener er hun Toril K. Det er jo dere som driver å kaller folk med økenavn, og oppfører dere som barnehagebarn! T har jo ikke gjort annet enn å provosere Botoxpiggyen på bloggen sin. Alle innlegg er myntet på henne. Det skjønner alle som følger med på dette tullet deres. Som jeg kan se er Botoxpiggyen den som har holdt seg saklig på Kvinneguiden. Kan ikke si det om alle de som prøver iherdig å angripe henne. Skjerp dere og bli voksne! Hvor lenge har dere holdt på som dette nå? Det begynner å bli et ti år snart vil jeg tro..Og når skal dere slutte å angripe KM?

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.14:25

Anonym:
Litt paranoid i dag,kanskje....
Du kan da ikke mene dette her seriøst.Da må du enten være hjernevasket av en viss annen "bloggvenninne" ellers så må du ha fortrengt sannheten - og det tror jeg ikke "bloggvenninnnen" hadde likt,så opphengt som hun er av sin egen "sannhet".
Skal forøvrig ikke kommentere "diskusjonen" på KG,det snakker for seg selv det som foregår der.Jeg fatter bare ikke at de andre deltakerne gidder å fyre opp et allerede sprekkeferdig ego - på fjerde dagen.Det viser jo bare hvor seigliva en ekte kverulant er !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

01.12.2017 kl.15:59

Jo jeg mener hvert eneste ord! Sant er det også!

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.16:41

Anonym:
Oppps,selvfølgelig mener du ALT,man har fått bekreftet det tydelig i det siste !!! Med smilefjes ( =D ) til og med !!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

01.12.2017 kl.17:03

Er det noe galt med smilfjes? :=D..

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.17:43

Anonym:
Haha,smilefjes er gode å ty til når man ikke har noe fornuftig argumentasjon å komme med.Noen vil kalle det for tafatt og mislykket forsøk på hersketeknikk !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

01.12.2017 kl.22:34

Her har du litt hersketeknikk :=D

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.22:49

Anonym:
Hersketeknikk ?? Si heller hjernedødt forsøk på kverulering.Det er det du prøver på her ! "Anonym" !
Hilsen synskepeggy.

J

01.12.2017 kl.22:55

Nå prøver den Anonyme å få kommentarfeltet ditt til å handle om seg.

Det ringer en bjelle eller to her nu.

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.23:00

J:
Hehe,Anonym er ikke så nonym allikevel.Flere enn meg lukter lunta.Det er den samme "Anonyme" som prøvde seg på å være anonym for ikke så lenge siden.,men blei avslørt.
Flaut,men ikke overraskende.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

01.12.2017 kl.23:34

:=D :0) :-) :D :) :-P Litt mer hersketeknikk :=))

Livet mitt som klarsynt.

01.12.2017 kl.23:35

Anonym:
Sånn går det når folk er sykelig opptatt av seg selv,da oppfører de seg som komplette idioter.
Hilsen synskepeggy.

A

01.12.2017 kl.23:56

Til anonym

Hvis du seriøst mener at MN har holdt seg saklig på kvinneguiden da har du en helt annen tolkning av av det å være saklig enn hva de fleste av oss andre har. Jeg er dypt over fremtredenen på kvinneguiden til KM.

Jeg kan ikke se et eneste sted at T har provosert KM med innleggene sine og hun nevner ikke navnet til KM en gang. At KM tolker blogginnleggene til til T for å handle om henne får være hennes eget problem. Det får da være måte på å være selvopptatt og egosentrisk om seg selv.

Det er ikke første gangen at KM med det store egoet sitt tror at innlegg fra noen som ikke støtter kosmetiske behandlinger handler om henne. Hvor mange bloggere som blogger om kosmetiske behandlinger? Det er mange. Ikke bare KM. Hun er ikke den eneste som blogger om dette.

Ijr sine stygge utspill mot T er noe av det styggeste jeg har sett fra Ijr sin side. Det er typisk Ijr å legge skylden på feil person, og denne gangen igjen som vanlig bommet Ijr stygt på hvem hun skyldte på.

Først så prøver hun å overbevise om sine fraværende "evner", og hun nekter å ta inn over seg at utenforstående lesere rister på hodet av at hun har evner. Det neste hun gjør er å sverte S P for at hun har evner. Når S P utfordrer henne i for eksempel å lese tarotkort som det S P gjorde kommer det eder og galle fra Ijr.

Ijr og KM står alene sammen som bloggvenner. Det er flott at to likesinnede har funnet et godt bloggvennskap siden andre ikke ønsker å ha noe å gjøre med de to bloggvennene.

Når motgangen er stor kommer de faste beskyldningene om at S P eller T er alle som kommenterer og er enige med dem. Hakket i plata fortsetter med beskyldninger om at bloggvennene som T og S P har er falske eller hjernevasket. Jada jada jada. Slik går dagne. Hvis alle anonyme støttekommentarer som S P og Toril får er falske. Hva med de anonyme støttekommentarene på bloggen til KM?

Til deg spesielt Ijr og deg KM la T og S P få blogge i fred uten at dere tror at alt handler om dere. Både T og S P har like rett på å skrive kritiske blogginnlegg om det de er engasjerte i som dere har. Ta dere sammen KM og Ijr.

Jeg ønsker deg en fin kveld :=)

Fra A

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2017 kl.00:39

A:
Det var akkurat det jeg "spådde" i innlegget mitt som skjer her nå,så evnene mine som "synsk" blei enda en gang dokumentert :)
Forøvrig er jeg enig med hvert ord du skriver i kommentaren din til "Anonym" her.
Ha en fin kveld du også :) Hilsen synskepeggy.

A

01.12.2017 kl.23:58

Det kan se ut som om denne "smilende" anonyme du har fått i kommentarfeltet ditt kjeder seg når tråden på kvinneguiden er satt til moderering.....

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2017 kl.00:22

A:
Det er akkurat det vi andre ser også.Og vi har mer i vente fra den kanten av hjernedød kverulering nå som det ser ut for at hele botoxtråden er ryddet.Det var på tide,det er vel grenser på KG hvor lenge en oppblåst selvsentrert kverulant får beholde rampelyset der inne.Det var alt for lenge denne gangen,fire døgn er drøyt.
Den "Anonyme" får ikke fokuset på seg som anonym og det må vel svi godt,men hva skal "Anonym" gjøre,det har jo blitt sverget flere ganger på at "Anonym" er ferdig med synskepeggy.Og "Anonym" vil vel ikke gi det inntrykket at en eier verken skam i livet eller selvkontroll,så da er eneste måte å være "Anonym",men fy som det svir....
Hilsen synskepeggy.

Anonym

02.12.2017 kl.00:16

Ja jeg har forstått at du er sykelig opptatt av deg selv. Både du og de såkalte bloggvennene dine har jo de samme fornektende bortforklarende, ro ro til fiskeskjær svarene hver gang dere svarer og kommenterer her :=)

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2017 kl.00:25

Anonym:
Samme gamle kverulering ser jeg.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

02.12.2017 kl.00:27

Takk i lige måde :=D

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2017 kl.00:31

Anonym:
Du er mest aktiv om natten,det er ikke jeg.Så du får fortsette å kverulere med deg selv.For,tro det eller ei,så har folk flest mer givende og fornuftige ting å holde på med enn å kverulere med deg,som fks.en JOBB !!!!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

02.12.2017 kl.01:16

Kari her i kommentarfeltet bruker jo nattvakt jobben sin til å sitte å kverulere på bloggen din, så vet ikke om det er noe bedre. Og du, jeg har en 100% stilling, men har fri i dag. Og ja jeg er B menneske. Tro ikke du er så mye bedre enn alle andre Synskepeggy!!!

anonym

02.12.2017 kl.01:30

Anonym:

Jada du har nok en 150%stilling på rampelys og på blogg.LOL

Liker ikke antydningene du slenger ut av deg om at sp og Kari ikke gjør jobben sin.Det er alvorlige anklager.Hvordan i all verden kan du uttale deg om de er på jobb eller ikke,kan aldri tenke meg at du er en kollega.

Anonym

02.12.2017 kl.02:03

Hun sa selv hun var på nattevakt når hun kommenterte her. Jeg har ikke sagt hun ikke gjør jobben sin! Jeg er ingen kollega, men har en 100% stilling. Du har nok misforstått noe kraftig hvis du tror jeg er Miss Piggy Wannabee. Men morsomt at du tar så feil, og lurer på hvem jeg er :=D Det finner du nok aldri ut Synskepeggy :=D

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2017 kl.12:08

Anonym:
Du får varsle arb.giver om at nattevaktene kverulerer på nett om natten på jobb.
Det er mye man kaller for "en jobb",til og med blogging.....
Miss Piggy Wannabee,hvem er det da,tror du ?
Hilsen synskepeggy.

anonym

02.12.2017 kl.08:42

Hysterisk morsomt.=D

Livet mitt som klarsynt.

02.12.2017 kl.12:05

anonym:
Det som er hysterisk morsomt er "Anonym" : "Du har nok misforstått noe kraftig hvis du tror at jeg er Miss Piggy Wannabeee" - hmmm,altså,her forsøker "Anonym" å dreie alt om å handle om seg.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

02.12.2017 kl.12:49

Ja det hele er både hysterisk morsomt og patetisk :=D

anonym

02.12.2017 kl.14:51

Anonym:

Som jeg skulle sagt det selv,du er hysterisk og patetisk her.

A

02.12.2017 kl.20:59

Ærlig talt Anonym. De beskyldningene dine om at S P og Kari ikke gjør jobbene sine er alvorlige anklager. Du har ikke anelse om hvor de jobber eller hva de jobber med. Ikke kjenner du noen av de to.

Det er en blogger som sitter og skriver kommentarer og innlegg om natten... Nevner at tråden på kg ble borte i løpet av natten.....

Kommentarer til S P klokka 00.16, klokka 00,27, klokka 01.16, klokka 01.30 og klokka 02.03...

Det ble fort kjedelig for deg når tråden ble fjernet, og du ikke fikk diskutere og kverulere på kg. Lett å gjennomskue den anonyme :=)

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2017 kl.20:48

A:
"Anonym" er ikke snauere enn å lage seg en ny bruker på KG om en kjeder seg,men vil tro at det sitter litt lenger inne å lage seg nye brukere etter å ha blitt fersket med buksa nede opp til flere ganger.....
Det var riktig å fjerne tråden,etter at bilder begynte å hagle inn var det vel ikke annet å gjøre.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

03.12.2017 kl.02:25

Skal si det er skikkelig detektiv arbeid her i gjengen til SP :=D Dere må virkelig ha lite å fordrive tiden med....Å nei jeg er fremdeles ikke Miss Piggy Wannabee :=D

Toro

03.12.2017 kl.12:14

Anonym:

Må skuffer deg, gitt!

Du er ingens 1.pri her!

Anonym

03.12.2017 kl.19:23

Ikke jeg nei, men selvsagt er Miss Wannabee 1 pri her. Innlegget er jo myntet på henne!

Livet mitt som klarsynt.

03.12.2017 kl.20:43

Anonym:
NOPE !!! Du tar skammelig feil der - igjen !
Men,det hadde nok vært mat for egoet om du hadde hatt rett !
Hvordan du kan få dette innlegget til å handle om en spesiellt er forbi meg,forståelig når det kommer fra deg.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

04.12.2017 kl.04:13

Å nekte på noe som er så åpenbart er forbi meg, men fullstendig forståelig når det kommer fra deg!

Livet mitt som klarsynt.

04.12.2017 kl.13:24

Anonym:
OK !

Anonym- nå

07.12.2017 kl.20:09

Kari=Toril K fra Trondheim!

Slutt og lat som du heter Kari for å erte opp Inger J. Hun går ikke på den lenger.

Livet mitt som klarsynt.

07.12.2017 kl.20:40

Anonym:
SLUTTE Å ERTE OPP IngerJ - er du helt.....nei,jeg skal holde meg for god til å nevne ordet !
Ta å les IngerJ sine personangrep på folk i hennes egen blogg,så kommer du nok på andre tanker - om du ikke er helt......
Kari er ikke Toril K,jeg kjenner Kari personlig !
Slutt å anklag andresortering alle mulige ting som ikke har noe med virkeligheten å gjøre,du vet INGENTING,"Anonym" og det plager deg noe forferdelig,stakkars.....!
Hilsen synskepeggy

Kari

07.12.2017 kl.21:06

Ha det helt klart for deg Anonym at je er ikke Toril K og kommer ALDRI TIL OG BLI TORIL K.

Det er faen så typisk dere feige anonyme nettroll når dere ikke vet identiteten til SP sine lesere og bloggvenner lager dere konspirasjonsteorier om hvem som er hvem og det faller dere tungt for brystet at Toril K og SP har mer støtte enn hva dere noen gang har hatt.

Blir ikke du og gjengen din lei av å gnage på det samme hele tida. Hakk i plata, hakk i plata.

Je kjenner SP gjennom mange år og har kjent familien til SP.

Inger J har fint klart det selv og det er hun som har helt bensin på bålet denne gangen med et innlegg som var noe av det verste og ekle innlegget jeg har sett fra dette hatefulle damemennesket.

Livet mitt som klarsynt.

07.12.2017 kl.22:20

Kari:
Jeg leste også innleggene der Toril K blir kalt bla.psykopat og innlegget der Toril K nærmest blir latterliggjort for bla.en operasjon.At ikke IngerJ skjemmes ! Kjeder hun seg så fryktelig at hun må angripe uskyldige så må hun få seg et liv,hun har jo holdt på sånn i åresvis.
IngerJ har aldri hatt snev av troverdighet hos meg og mine bloggvenner.Vi snakker her om en godt voksen på 54 snart 55 som har syke fantasier om sex med avdøde,syke fantasier om unge gutter på 28 som har barn og familie og hun påberoper seg både "magefølelse" og synske evner.
Enhver må jo forstå at det er noe som ikke stemmer !
Det gnager virkelig at IngerJ,bloggvenninen og miss Piggy Wannabee ikke har verken kontroll eller anelse om hvem mine mange anonyme bloggvenner er.
Og det passer oss utmerket at våre bloggvenner forblir anonyme.Det er ingen av våre bloggvenner som risikerer mattilsynet,barnevern og lensmann på døra...
Hilsen synskepeggy.

Kari

07.12.2017 kl.22:48

De skyter seg selv i foten. Miss Piggy Wannabe får ofte inn kommentarer som er skrevet av anonyme eller av blogglesere med navn og uten blogg. Det er merkelig at disse kommentarene ikke er nevnt med ett eneste ord. Åh jeg glemte det. Det gjelder ikke for Miss Piggy Wannabe og Inger J.

Jeg forstår bloggvennene dine og leserne dine godt at de ikke vil dele linkene til sine blogger når de har å gjøre med dette kvinnemennesket.

Jeg leste innlegget og jeg forstod fort hvem innlegget var ment på. Noe så ondskapsfullt gjort av Inger J. Det kvinnemennesket er fylt med ett ord og det er ONDSKAP.

Inger J er tatt i løgn nok en gang for hun skryter jo at hun aldri setter diagnoser på noen hun ikke kjenner. Hva faen er de hun gjør da? HUN SETTER DIAGNOSER OM AT NOEN ER PSYKOPAT. Det er og sette diagnose. Hun kan tørke av seg den skinnhelligheten sin i rassen.

Jeg veit for jeg fulgte med henne og den evige kranglingen hun hadde med en bloggvenninne fra Nord Norge og jeg veit hva Inger J gjorde da hun sendte mail til hjemkommunen til denne bloggvenninnen sin hvor hun ba om at bloggvenninnen måtte umyndiggjøres fordi Inger J mente at bloggvenninnen var psykisk ustabil. Jeg leste et innlegg skrevet av dine bloggvenner om denne mailen.

Jeg har ikke hatt troverdighet til dette damemennesket siden jeg så hvordan hun oppførte seg mot andre bloggere så tidlig som i 2008 før du begynte og blogge.

Damemennesket Inger J er godt voksen dame som lever i egen fantasiverden. Jeg trenger ikke være utdannet noe for og skjønne at noe ikke er som det skal.

Fin kveld:))))

Kari

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.00:26

Kari:
Du har rett,det er bare rein ondskap som får noen til å skrive sånt om andre.Og en stor dose sjalusi og misunnelse.Vi har hatt våre trofaste bloggvenner gjennom alle årene med blogging samt fått endel nye,IngerJ tåler det rett og slett ikke og gjør alt for å sverte,rakke ned,lyve og anklage,først og fremst Toril K,men også våre øvrige bloggvenner.
Det kommer vel noen kvalmende og ekle innlegg fra henne i morgen om hvor mye hun er savnet på blogg.no osv - som vanlig.
Hilsen synskepeggy.

J

07.12.2017 kl.22:58

Var nyskjerrig og var innom den bloggen og leste de omtalte innleggene.Det var rystende lesning,jeg har ikke ord!

Hva er det som driver voksne folk til så hatefulle utsagn om andre de ikke engang kjenner.Den dama må ha mye hat i seg.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.00:41

J:
Det kan du si.Og det er nok bare IngerJ som kan svare på det,om hun vet det selv da.
Vi har latt oss sjokkere mange ganger over hva hun der har fått seg til å skrive om oss.Det er ikke småtterier.Selv så innbiller hun seg at vi blir provosert av "hennes ærlighet",hun fatter jo ikke forskjellen på sjokkert og provosert engang !
Toril K har fått svært mye ufortjent drittkasting fra henne,mye er rein hets og hatet skinner godt igjennom.Hun har til og med indirekte oppfordret Toril K og meg til,å ta selvmord,"gjøre andre en tjeneste å fjerne oss selv fra denne verden" og dette kommer fra en som påberoper seg å ha "evner" - jeg blir kvalm ved tanken på at sånne hatefulle mennesker skulle hatt noen form for "evner.IngerJ fortjener ikke en eneste (alternativ) evne før hun vet hva RESPEKT er ! Først og fremst respekt for andre mennesker,men også respekt for det å,ha "evner" og hvordan evnene skal brukes.
En person som har ekte evner vet ikke hva hat er,det er helt fremmed for dem.
Det har vært mye rystende lesing fra henne etterhvert,hun skriker etter (negativ) oppmerksomhet og hun skyr ingen midler for å få det.Etter at hun har fått oppmerksomhet,lusker hun seg tilbake til,sin egen blogg og skriver sutreinnlegg etter sutreinnlegg om hvor slemme folk er med henne,mobber henne osv.Ikke ulikt hennes eneste bloggvenninne sin oppførsel.De fortjener hverandre,de to,begge er skikkelig tungvektere i kverulering,krangling,hetsing,hat og falske beskyldninger og anklager.
Hilsen synskepeggy.

Kari

08.12.2017 kl.01:21

J

Inger J vet heller ikke hva ærlighet er for det hun anser som ærlighet er blank løgn og fantasier som hun selv tror er virkelighet.

Hun kan tørke seg bak med den ærligheten hun mener og ha. Den er ikke vert kumøkken en gang.

ingersform

08.12.2017 kl.07:23

Hahahaha.

Kari. Gikk ikke helt som du hadde ventet dette.

GOD JUL TIL DERE ALLE GAMLE NETTBY GJENGEN. Nå er det lenge siden jeg leste denne bloggen. Den blir ikke noe bedre i kommentarfeltet ser jeg. men men, det er JO JUL SNART. Sånn er det hvert år. Ikke sant KARI.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:58

ingersform:
IngerJ,man vet at julehøytiden nærmer seg når du begynner å skrive hatefulle innlegg,lyve,personhetse og beskylde uskyldige.
Forsøkene dine på krangel og forsøk på å provoserer eskalerer til nye høyder dag for dag nå fremover.
Du får lese deg opp på forskjellen på sjokkert og provosert for den forskjellen vet du ikke !
Du påstår at jeg og mine bloggvenner blir provosert av "din sannhet" og "din ærlighet" IngerJ - alvorlig talt !
Du lyver når du påstår at du ikke leser denne bloggen hver dag,flere ganger for dag ofte.Du starter dagen med å lese denne bloggen,det er sannheten !
Og,du er helt på bærtur med de ville Kari spekulasjonene dine,du kan bare innrømme det - du vet ingenting,det vet vi.
Hahahahaha.God Jul.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

08.12.2017 kl.08:25

Min oppriktige mening er at det er synd på Ijr,hun mangler desverre en del i toppen.En som er 28 år yngre skal være interessert i henne,hun har telepatiske samtaler med en annen( eller kanskje det er den samme,litt forvirrende hele greia) og "ser" en mann kjøre forbi i arbeidsbil og tolker det som et tegn på et eller annet.Hun er ikke frisk.Rett og slett.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:51

Wenche:
Jeg er forbi det stadiet at jeg syns synd på henne,det er rett og slett ikke mulig lenger.Hun har en lang fartstid her på blogg.no der hun hetser,hater,beskylder og anklager totalt uskyldige for hva hun måtte finne på i øyeblikket.
Prøver man å være hyggelig med henne blir man beskyldt for ryggsleiking,så ille er det faktisk !
Hilsen synskepeggy.

Sara

08.12.2017 kl.10:09

Jeg tror INJ er et svært ensomt menneske. Hun har nesten ikke venner og er alene omtrent hele tiden. Da er det fort at man bgynner å dikte opp ting i sitt eget hode. ( Eksempel: Unge, kjekke menn som hun faktisk kunne vært moren til.) :( Og det er ikke måte på hvor interessert han er etter henne i hennes hode. De har ikke vekslet ett eneste ord til hverandre, og dette "forholdet" har pågått i maaange år. Det hele er jo bare trist og tragisk!

Det kan ikke være enkelt å sitte mutters alene. Til og med hennes eneste bloggveninne vegrer seg for å ta en kaffekopp med henne. Og det forstår jeg godt, etter alt det vonde INJ har sagt og gjort mot henne i fortiden.

Jeg synes skikkelig synd på INJ. Det er en grunn til at hun oppfører seg så aggressivt og frekt mot andre. Håpper hun snart får seg en venn eller to. Det trenger hun. :)

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:47

Sara:
Fantasiene om denne gutten på 28 har gått over stokk og stein,fyren har både barn og kone og å "ønske" seg et forhold til han sier litt om hvor lav moralen er.
Jeg hadde aldri risikert å treffe henne for å ta en kopp kaffe,hun tar ikke ett øre for å dolke folk i ryggen.Og de (bloggerne) hun kjenner identiteten til kan vente seg mattilsyn,barnevern og lensmann på døra når som helst,hun har anmeldt folk før og vil garantert sikkert gjøre det igjen.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

08.12.2017 kl.11:17

Sara:Jeg er så enig med deg.

Jeg tror også at hun er veldig ensom og at hun får utløp for bitterheten på nett.

Det er trist å være vitne til.

Men på den annen side-vi kan alle ha et dårlig liv eller dårlige dager,men det går an å oppføre seg for det.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:43

Wenche:
En ting er helt sikkert,hun er fullstendig og helt ute av stand til å ha selvinnsikt nok til å se at hun går frem på helt feil måte om det er sympati og venner hun er ute etter.
Hvem vil være venn med en som notorisk rakker ned på andre mennesker som de ikke engang kjenner !
Hilsen synskepeggy.

A

08.12.2017 kl.11:36

De syke fantasiene om at yngre menn er interessert i henne har hun holdt på med i mange år. Alle vi som fulgte med henne for 10 års tid siden husker hvor opphengt Inger J var i programlederen i Sonen han som het Espen K.

De syke fantasiene om at yngre menn er interessert i henne har hun holdt på med i mange år. Alle vi som fulgte med henne for 10 års tid siden husker hvor opphengt Inger J var i programlederen i Sonen han som het Espen K.

Ta dere god tid og lese bloggen og kommentarene på alle innleggene til Espen K her

http://espenk.blogg.no/ for da vil dere se hvordan Inger J drev og terroriserte stakkars gutten.

Jeg tipper det ikke faller i god gjord at jeg linker til bloggen til Espen K men jeg synes du og bloggvennene dine kan gå inn på linkene for å lese hvordan Inger J drev på i 2008-2009.

Det verste var at Inger J beskyldt ham for at han hadde hacket datamaskinen hennes, fulgte etter henne i bygda der hun bodde og avlyttet telefonen.

Ingen normale voksne mennesker holder på slik Inger J har gjort gjennom mange år og det verste er at hun ikke selv skjønner hvordan hun oppfører seg. Det har hun aldri gjort.

Hun slenger beskyldninger hit og dit uten mål og mening og pilen for beskyldninger er ute av

Jeg tipper det ikke faller i god jord at jeg linker til bloggen til Espen K men jeg synes du og bloggvennene dine kan gå inn på linkene for å lese hvordan Inger J drev på i 2008-2009.

Det verste var at Inger J beskyldt ham for at han hadde hacket datamaskinen hennes, fulgte etter henne i bygda der hun bodde og avlyttet telefonen.

Ingen normale voksne mennesker holder på slik Inger J har gjort gjennom mange år og det verste er at hun ikke selv skjønner hvordan hun oppfører seg. Det har hun aldri gjort.

Hun slenger beskyldninger hit og dit uten mål og mening og pilen for beskyldninger er ute av kurs.

Jeg synes ikke synd på henne for hun er ond.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:40

A:
Jeg husker hvordan hun holdt på å stalke og plage og beskylde den stakkars gutten for noe som bare eksisterte i hennes egen fantasiverden.Det skjedde på den tiden jeg begynte å blogge og jeg må si at jeg var temmelig sjokkert over hennes fanatiske forfølgelse av ham.Stakkars den gutten på 28 som nå er gjenstand for hennes syke fantasier.Håper (om han i det hele tatt eksisterer) at han aldri får vite om det.
Jeg blei overbevist om at noe var galt fatt da hun postet et nokså detaljert innlegg som handlet om sex med en avdød i en av sine utallige slettede blogger.
Hun slenger ut grunnløse beskyldninger,anklager,hets og hat i håp om å få oppmerksomhet,og når hun får det setter hun seg på sin høye hest og erklærer at hun ikke vil "leke med barna i barnehagen mer"- bare sutring verre enn en treåring.
Hilsen synskepeggy.

08.12.2017 kl.14:50

Det kan da umulig være voksne mennesker som sitter å skriver sånne kommentarer til andre!? Mye av dette minner mer om språkbruken til 13-14 års gamle gutter som gjør alt de kan for å være tøff blandt kompisgjengen.... 😅

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:30

Anonym:
Du kan lese noen av innleggene i bloggen til den omtalte "damen" på 54 snart 55,innlegg som er rein personhets,hat og fri fantasi.
Hilsen synskepeggy.

A

08.12.2017 kl.14:51

Det kom ikke som neon bombe at Inger J viet et blogginnlegg til vi som kommenterer på bloggen din Synske Peggy:-) Du fikk rett:-)

Hun har snudd det til at vi sitter og sutrer fordi hun i fantasiene sine tror at hun har slått hånden av noen:-) Det er andre som har slått hånden av henne for mange år siden og det tåler hun ikke.

Hun går i sin egen felle hver eneste gang, men problemet er at hun ikke ser fellen sin.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:28

A:
Ja,hun poengterer støtt og stadig at noen sutrer etter at hun har slått hånden av dem.Mine bloggvenner og jeg kunne ikke brydd oss mindre om hvem det mennesket slår hånden av,vi er sjeleglad for at vi ikke regnes blant hennes "innerste krets".
Hilsen synskepeggy.

Kari

08.12.2017 kl.21:52

Ikke nok med innlegget du nevner A men SP fikk enda mer rett at det kom et stakkars-meg-innlegg om at hun var blitt mobbet. Intet nytt under solen når det gjelder det kvinnemennesket der:)))) Igjen viser hun at hun er blottet for selvinnsikt til egen atferd men det er ikke nytt det heller.

Jeg synes det blir for latterlig atferd av IJR som er en voksen dame i 50 årene.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:25

Kari:
Ja,itastaturet hennes har glødet i dag,det er ikke bare ett stakkars-meg innlegg som er postet i den bloggen i løpet av dagen.
Hilsen synskepeggy.

08.12.2017 kl.22:14

Botoxpiggyen? Miss piggy wannabe? Gud fader så frekke dere er. Uff! At dere gidder.

Livet mitt som klarsynt.

08.12.2017 kl.23:23

Anonym:
Ja,Gud Fader så frekke vi er ! Men så er det jo reint fakta at de derbotox,restylane og juviderm-junkiene faktisk ligner på griser i tryne etter x-antall giftsprøyter.
Hilsen synskepeggy.

Anna

09.12.2017 kl.11:57

Kommentarfeltet ditt er det verste jeg har sett av usaklig barnehageoppførsel,men så ber du om det på innlegget også da.

Hvor gamle er dere egentlig?Er dere sikker på at dere er over puberteten?

Det er fin at du advarer andre mot farlige bloggere,det ville enhver god bloggvenn gjort,men jeg tror KM kan passe på seg selv.

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.12:09

Anna:
Det er jo helt typisk at man blir kalt for usaklige barnehagebarn når man prøver å forsvare seg mot ufyselige nettroll som bare sprer eder og galle,lyver og beskylder i alle retninger.
KM ? Hvem har nevnt navn ? Alle bør advares mot livsfarlige bloggere som ikke nøler med å anmelde folk på falskt grunnlag,dolker i ryggen med en gang de får en sjanse og anklager og beskylder andre på fullstendig falske og usanne påstander.
Hilsen synskepeggy.

J

09.12.2017 kl.12:35

Anna:

Det kommer heller ikke som en overraskelse at innleggene på ingerform som er diskusjonstema her,er slettet!

Så i ingers hode eksisterer de ikke og dermed har hun ikke gjort noe galt,hun fortsetter innbille seg at hun blir urettferdig og umotivert angrepet av SP og gjengen.

Fornektelse og virkelighetsflukt fortsetter i beste velgående i Ingers eget hode og bare der å nye sutreinnlegg ventes fortløpende.

Kari

09.12.2017 kl.17:13

Du J har rett.

De fantasiinnleggene henger ikke på grep. Først et innlegg hvor kvinnemennesket prøver og bedyre at hun har evner. Alle oppegående lesere skjønner at det er langt fra sannheten som det går an og komme. Evnene hun tror hun har er fantasier og oppdiktede historier i sitt eget hue.

Sannheten hun mener og ha som hun aldri har hatt er basert på løgn og hun er en nymfoman = lystløgner.

Lystløgnere lever i en fantasiverden med historier de alene tror på.

Hun spekulerer og spekulerer hvem av dine bloggvenner som kommenterer på bloggen til SP og det gnager henne voldsomt at hun ikke greier og finne det ut.

Bloggvennene til SP tar ikke sjansen på og legge igjen link til bloggene sine i frykt for og få den hatefulle IJR inn på bloggene sine. Hvis jeg hadde hatt blogg ville jeg aldri turt og legge igjen bloggadressen min når jeg visste at slike som IJR herjer rundt på blogger. Ingen ønsker virus på kommentarfeltet sitt.

Det er en ekkel og kvalmende bloggatferd hun viser når hun sitter på bloggen sin og spiller uskyldig.

Jeg håper dere leste bloggen til Espen K som var programleder i Sonen som A la igjen linken til?

Til og med da levde hun i sin egen lille fantasiverden der hun diktet opp historier om at hun og Espen K var et par. Mannen var samboer jo. Hun skrev mange innlegg om gutten på bloggene sine og hun var overbevist om at han sendte personlig hilsen til henne. Det er langt fra normal oppførsel. Det er mye som skurrer når det gjelder det kvinnemennesket der.

ingersform

09.12.2017 kl.18:20

Kari:

Bor ESPEN K På DOKKA??

.

ingersform

09.12.2017 kl.18:25

Kari:

Jobber ESPEN K i Spar konseptet?

Hehehe

Kari

09.12.2017 kl.18:38

Spar deg Inger J for du veit eksakt hva jeg sikter til når jeg nevnte hvordan du sjikanerte Espen K på bloggen hans da han jobbet i Sonen.

http://espenk.blogg.no/

På den bloggen ligger det mange kommentarer som du skreiv under navnet Inger, Tyra og jeg veit ikke hva du kalte deg på den tiden. Ikke kom her og spill uskyldig.

ingersform

09.12.2017 kl.18:47

Det er 10 år siden det, Og det er jeg ferdig med. jeg spør om ESPEN K Bor på Dokka, og jobber i Spar Konseptet? Svar på det du. Kan du ikke svare på det, da er du på villspor. Mannen jeg skriver om er og 17 år yngre en meg, så da kan du selv regne ut 55 minus 17. Og da finner du og ut at alderen IKKE stemmer . For som jeg vet er ikke Espen K så ung, er han? Du vet jo alt om han. Så da venter jeg spent på svar på om ESPEN K Bor på Dokka, og jobber i Spar konseptet. Og er 38 år.

Det finnes andre menn der ute en Espen K.

ingersform

09.12.2017 kl.18:51

Kari: Jeg vet svaret på dette så jeg er ferdig med denne saken.

Hva som skjedde for 10 år siden, er for 10 år siden. Tidene forandrer seg for oss alle. jeg aner ikke engang om den mannen ESPEN K, lever engang. Og har heller ingen interesse av han. Jeg har en på 37 år, som svermer med meg pr,sms og messenger. Har mer en nok med han. Han 37 åringen har jeg datet et par ganger på Lillehammer også. UPPS. så vet dere det. Men pytt sann. Tiden går, og man har lov og ha det gøy, med yngre kavalerer på sms. hehe

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.20:37

ingersform:
Ro,ro,ro til fiskeskjær,stakkars deg IngerJ som har så store forklaringsproblemer !
Vet du hva IngerJ,det at du i det hele tatt vurderer et "forhold" til en yngre gift småbarnsfar sier svært mye om den lave moralen din og lav moral = ingen evner !
Jeg har også fått flørtende sms,blikk osv. fra yngre menn,fedre og samboer/gift,men jeg holder meg for god til å svare.
Den historien og forfølgelsen din av han stakkars Espen fra sonen kan du ikke lyve deg fra,alle husker det fremdeles,det er ikke sånn at ekle og ubehagelige handlinger man har gjort går i glemmeboka,selv etter ti år.Man husker også mye mer av dine ondskapsfulle sprell og alt sammen står i dag som eksempler på hva noen (du) kan få seg til å,gjøre mot andre,uskyldige.
Hilsen synskepeggy.

Kari

09.12.2017 kl.19:12

Komentaren om stakkars Espen K som du dreiv på og sjikanerte på bloggen hans var et eksempel på fantasiene dine da du trodde at han var betatt av deg.

Det er okke som ingen fornuftige som tror på fantasiene du forteller om på bloggen din om yngre menn som i følge hue ditt skal være betatt av deg. De som er fornuftige tar fantasiene dine som humor for de ler av det du skriver:))))

ingersform

09.12.2017 kl.19:34

Dine ord. Betyr ingenting. Du kjenner ikke til hvem jeg møter eller ei. Hehehehe.

Og du er fri til og tro akkurat det du vil, for meg. Vært forlovet med en som var 10 år yngre en meg og jeg. Vi skulle til og med gifte oss. Uff, hvor feil noen kan ta Kari. Som jeg sier. Du vet ikke mye, du. Om du har det vondt i ditt liv. Så har jeg det helt perfekt. I min verden. I din drøm en fantasi. Og i min verden et virkelig liv. Der jeg blir tatt kontakt med ofte av en yngre mann fra Dokka. Det ser ut som det et vondt for deg og svelge akkurat den. Du terpe ikke mindre om melken som ble solgt for 10 år siden. Ja jeg så kona til Espen K, på stedet jeg bodde for 8 år siden. Hva de gjorde det, vet ikke jeg. Ikke bryr jeg meg heller. Da var jeg på tur hjem fra nattevakt. Ja, stemmer. Jeg jobbe og. Harru sett. For i dine øyne så gjorde jo ikke det heller. Sukk. Godt jeg vet alt om meg selv. God helg Kari.

Gjør meg en tjeneste

Fortsetter og skrive dritt på meg på nett. Det går meg til og føle meg savnet og elsket av dere. Selv om jeg ikke vil være venn med dere.

Det er godt og se mail aldri blir glemt. Og det er det ingen fare med, at jeg blir.

Ps: God helg, God jul. Og puff. Da blir jeg borte for dere her inne.

Hege

09.12.2017 kl.19:40

Rare greier dere "voksne" damer driver med. Like ille alle sammen. Hadde dere klart å komt dere over det så tror jeg dere hadde fått et litt bedre liv. Sånn her krangling på nett må jo slite litt på? På tide å gi seg kanskje?

ingersform

09.12.2017 kl.19:47

Det er derfor legene har en del og gjøre Hege.

Kari

09.12.2017 kl.19:57

Særlig Inger J:))) Alt er fantasi i hue ditt og det forstår alle som er fornuftige. Det er fantasi og løgn at du så kona til Espen K og Espen K på stedet hvor du bodde for 8 år siden.

Din verden er fylt med fantasi og løgn. Vår verden virkelighet. Ha det klart for deg.

Du er en ensom bitter sjel.

Vi skal se hvor lenge det holder at du blir borte men SP vet at du overvåker bloggen hennes.

Kari

09.12.2017 kl.19:58

Skulle du ikke forsvinne fra bloggen a? Så lenge gikk det:))))

ingersform

09.12.2017 kl.20:14

Kona hans kjøpte 2 kopper kaffe. De kjørte bilen til en slektning av Espen K. HAN STO UTENFOR BENSINSTASJONEN.

klart det er fantasi og løgn at jeg kan beskrive det i detalje.

Hva annet forventer du,?

Ja, bra det ar SP vet hvor jeg er. For da kan jeg ikke lyve fra meg at jeg er her ihvertfall. Eller skal dere ha det til at jeg lyver on at jeg er her og nå?

Ikke rart det er mye sjalusidrap i Norge og I nære relasjoner.

Kari

09.12.2017 kl.20:25

Alvorlig talt Inger J og trekke frem sjalusidrap i denne sammhengen er usmakelig og ufyselig skrevet.

Hva med løgnene og fantasiene at han hadde hacket datamaskinen din?

Hele deg er bygget på løgn og fantasier og alt du skriver er bygget på fantasier som du lager deg i hue ditt og som du er alene om og tro på.

En ting kan ingen ta fra deg at vi som leser alt du skriver får oss en god latter:)))

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.20:43

Kari:
IngerJ ror så det fosser,men kommer ikke av flekken !
Enkelte ting kan man rett og slett ikke verken bortforklare,lyve eller ro seg vekk ifra,selv om mange av eksemplene er ti år gamle.Dette er bare nok et eksempel på at man aldri vet når fortidens synder innhenter de som ikke vet å oppføre seg mot andre.
Å trekke inn sjalusidrap er å dra det alt for langt og helt usmakelig,men jeg forstår at det er er desperat forsøk på avsporing - fra debatt om hennes onde handlinger og syke fantasier.
Hilsen synskepeggy.

ingersform

09.12.2017 kl.20:32

KARI:Du høres ut som en sjalu elsker.

Skulle til og si, ta deg av kone og barn. Og så skal jeg Ta meg av min unge elsker. Han som vet og behandle kvinner med respekt. Og et Ærligheten selv..

Det er mer en man kan si om deg Kari.

Du må bare styr på. Meg får du usett ikke.,som venn. Eller noe annet.

Du virker sjalu, for at det er andre som liker meg. Synd for deg.

Men én glede for meg. At alle menn ikke er like.

Lykke til. Nå tar jeg helg. Og jada jeg overvåker denne bloggen. Ler så jeg risset meg ut.

Lykke til med dit ærlige liv.

Ps. Jeg kjenner da til bloggene til dere som har blogg av de som kommentere her inne. Men, jeg leser eller er ikke innom dem. For det interessere meg ikke og lese om katter, eller hva ungene deres gjør.

Ellers har alle det bra. Men tror flere av dere får det bedre etter jul. Det er menneskeheten lagt hatet ned litt. Og dere går annet og tenke på om hvor mange jeg har sex med i uka. Eller hvor gammel elskeren min et. Haha.

Kari. Nå stikker jeg atter en gang. Må for godt. Ser deg utenfor en dag.

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.21:02

ingersform:
Nå må du bruke tid fram til nyttår på å komme deg ut av villfarelser og fantasier istedenfor å dumme deg mer ut her enn det du har gjort.
Du er tatt i løgn g anklager og med buksa nede,sånn er det med den saken.
Uansett hvor mye du prøver å avspore,bortforklare og lyve så vet du,og vi andre SANNHETEN !! Om oppførselen din.
Og for dem som ikke vet det så finnes det nok av beviser her i bloggen,ligger i arkivet.
Sjalu på deg - hva tror du at du er egentlig ?
Hilsen synskepeggy.

Kari

09.12.2017 kl.20:46

HA DET KLART FOR DEG JEG HAR IKKE BLOGG.

Du er ikke ærligheten selv for du er lystløgneren og falskheten selv.

Ha ha ha ha 😂😂😂😂 INGEN ER SJALU PÅ DEG.

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.20:56

Kari:
Nok et desperat forsøk på avsporing,mislykket denne gangen også.
Stakkars IngerJ.....
Hilsen synskepeggy.

ingersform

09.12.2017 kl.21:08

Jeg drar inn sjalusidrap i denne diskusjonen.

For jeg er regelrett livredd det hatet jeg opplever dere skriver her.

SÅ jeg er redd for eget liv.

Det sier vel hvor mye jeg stoler på dere.

Ta det til dere. Og tenk over oppførselen deres på nett.

Det lyser hat, i hele kommentarfeltet her.

SÅ ja, jeg er redd for mitt liv.

Da fikk jeg endelig satt ord på min innerste følelser ang hva jeg føler av og lese i kommentarfeltet her.

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.21:27

ingersform:
Nå løper fantasien av med deg igjen IngerJ.
Vi har alle gang etter gang sagt at vi IKKE hater DEG eller noen andre.
Ordet hat finnes ikke i mitt vokabular og det blir KUN brukt når DU bringer det opp.
Lær deg forskjellen på sjokkert og provosert.
Jeg er ikke og har aldri vært provosert av deg og din "sannhet" og din "ærlighet" men jeg har mange ganger vært SJOKKERT og har gitt utrykk for det mer enn en gang - det betyr IKKE at jeg har noe form for hat mot deg !
Du gjør alt nå i forsøk på å avspore det man egentlig diskuterer,nemlig dine handlinger på nett gjennom årevis,jeg forstår at du ønsker avsporing,men det gjør ikke saken bedre for deg at du prøver å fremstå som et offer som frykter for sitt liv - det er drama på høyt nivå tatt ut av løse luften og din egen fantasi.
Den siste kommentaren din er avslørende og dårlig forsøk på hersketeknikk og avsporing,men,igjen,det er forståelig at du reagerer sånn,å bli påminnet er pinlig og flaut for deg !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.21:42

ingersform:
Og husk en viktig ting til.Det var DU som startet diskusjonen her da du skreiv ondskapsfulle og hatefulle innlegg i din egen blogg mot min bloggvenn.Og da vi reagerte og kommenterte hva du hadde gjort så slettet du de grovt krenkende innleggene og fremstår nå som offer,sånn som du alltid gjør,fremgangsmåten din er helt forutsigbar.
Før du postet de innleggene blei du ikke nevnt med et ord her !
Det ser ut for at du har "glemt" de innleggene -tilsynelatende veldig bekvemmelig for deg det der !
Hilsen synskepeggy.

Kari

09.12.2017 kl.21:15

Den som det lyser hat av er deg Inger J. Jeg veit ikke hva det og hate vil si og jeg har aldri følt hat noen gang. Hat er et alt for sterk ord for meg.

anonym

09.12.2017 kl.23:09

IJR fortsetter å ro så det fosser med desperate forsøk på å bortforklare seg.

Nå er forklaringen at det er politiet som hacker pcen hennes og ikke han som hun har beskyldt tidligere.

Ja,hun kaver for harde livet nå,forklaringsproblemet blir større for hvert minutt.

Hehehe

Livet mitt som klarsynt.

09.12.2017 kl.23:54

anonym:
Det kom et hasteinnlegg der i rekordfart som bare roter henne inn i mer tull og forsøk på bortforklaringer på egen ufyselige oppførsel.
IngerJ er så desperat nå at hun skjønner ikke selv at troverdigheten synker som en stein.
Hun reagerer nøyaktig sånn som desperate folk gjør.Hun trodde kommentaren der hun vaser seg inn i. tull og tøys om hat og frykt for evt liv ville vekke sympati,det skjedde ikke som hun forventet,da prøver hun desperat å skylde på andre,i dette tilfellet politiet.
Det er ekkelt å se hvordan hun forsøker å åle seg ut av tullet hun selv er årsak til.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

10.12.2017 kl.00:03

Når skal hetsen og hatet mot Inger ta slutt,dette er mobbing!

Dere er nådeløse mot en som kanskje har gjort noen feilsteg i livet.Har ingen av dere hørt om tilgivelse?

La nå Inger være i fred for dere.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.00:31

Anonym:
Hvordan kan du "Anonym" få det til å bli mobbing og netthets at man kommenterer ting folk har gjort.Det er ikke mobbing eller netthets,det er uttalelser på,bakgrunn av observasjoner man har gjort seg gjennom flere år.
Jeg kan si så mye at jeg har prøvd å være hyggelig mot IngerJ mange ganger.Det har endt opp som svært lite hyggelig for min del når hun beskylder meg for å være falsk,uærlig og forsøker å sleike henne oppetter ryggen,for så å skrive innlegg etter innlegg i sin egen blogg om falske og uærlige mennesker som bare er ute etter å ryggsleike henne.Man må jo være bra tett i toppen om man ikke skjønner hvem sånne innlegg er myntet på,nemlig folk som prøver å være hyggelig mot henne.
IngerJ hadde fått tilgivelse,som alle andre,for en "tabbe",men sånn som hun har holdt på å hetse folk (bloggere) gang etter gang i årevis så er abbekvoten oppbrukt for lenge siden.
Hilsen synskepeggy.

Kari

10.12.2017 kl.00:59

Det innlegget kom fort du og det er den dummeste bortforklaringen jeg har sett når hun på kommentarfeltet til Espen K skrev at han hadde hacket pcen hennes:)))) Beviset ligger på bloggen til Espen K og hun skrev det på en av sine mange blogger som hun hadde den tiden.

Kvinnemennesket må for all del fortsette men jeg er 100% sikker på at de som leser bloggen hennes ikke har tillit til henne og det kan hun takke seg selv for.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.10:54

Kari:
Det innlegget var også et forsøk på avsporing.Det vistes tydelig at det var skrevet i full fart.
Jeg var innom Espenk-bloggen igjen,allerede i 2008 blir det stilt spørsmål om hva hun der Inger holder på med i kommentarfeltet hans.Det er lett å se at hun både skriver og svarer på mange av kommentarene der selv om hun prøver å kamuflere seg med flere nicnavn.
Sånn går det når man overvurderer hvor smart man er !
Hilsen synskepeggy.

Wenche

10.12.2017 kl.09:44

Jeg tror det beste er å være litt overbærende med IJR,dama er ikke frisk på en flekk.Alle disse "sannhetene"og "magefølelsen" sier meg at hun lever i en fantasiverden,og det er (p)sykt.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.11:08

Wenche:
Jeg har vært både overbærende,forsøkt å være hyggelig og alltid høflig mot henne.Det eneste jeg har oppnådd tilbake er at hun begynner å anklage meg for å være falsk og prøver å ryggsleike henne.
Hun har skrevet innlegg etter innlegg å rakket ned på meg og mine bloggvenner og alle bloggene sletter hun etter å ha fått sjokkerende reaksjoner fra oss.
Hun har slettet alle bloggene,men måten hun har oppført seg på mot oss og andre ligger helt synlig for alle i kommentarfeltene mine,så langt tilbake som 2010,da hun begynte å herje her.
Innleggene i hennes egen blogg om fantasier om yngre menn viser hennes ekstremt lave moral,andre innlegg hun skriver er stort sett bare vas og svada og hun får være i fred med fantasiene sine fra oss.
Hun ønsker bråk og krangel og da skriver hun grovt krenkende innlegg som omhandler meg og/eller mine bloggvenner.Hun begynner forsiktig,men får hun ingen reaksjon blir innleggene mer og mer krenkende.Hun kan bruke lang tid og mange innlegg i forsøk på å få en reaksjon.
Når så vi syns det har gått for langt med medrakking og krenkende nnlegg så sletter hun og later som om vi angriper henne uten grunn og helt umotivert.Det er forøvrig aldri tilfelle,hun starter alltid opp og gir seg ikke før hun har fått reaksjonen hun er ute etter,så hun får spille offer en stund.
IngerJ har ikke fjerneste anelse om hva ekte evner er og det vet jeg med sikkerhet etter årelang erfaring med hennes ufyselige oppførsel.En med ekte evner vil aldri i livet forbindes med sånn oppførsel.
Hilsen synskepeggy.

Kari

10.12.2017 kl.10:30

Veit du Wenche overbærende er en ting men når hun skriver avskyelige blogginnleg om folks lyter og avskyelige innlegg som vi forstår handler om enkeltbloggere går det for langt. Ingen kan sitte stille og se på de avskyelige angreopene

Det hun blogger om på bloggen sin ellers har vi ingenting med for vi ser at innleggene er usammenhengende, fylt med fantasier og løgner men det er den avskyelige oppførselen henne en reagerer på.

Sara

10.12.2017 kl.10:45

Men kjære INJ. :)

Er du redd for sjalusidrap?

Virker noen her virkelig sjalue på deg?

Har du angst for at noen som kommenterer på Synskepeggy sin blogg skal ringe på døren din, stå utenfor, for så å plaffe deg ned med en revolver?

Har du hatt et syn igjen med din klarsynthet?

Jeg tror du kan slappe helt av, kjære deg. :)

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.11:19

Sara:
Den kommentaren om at IngerJ frykter for sitt liv var et desperat forsøk på å få sympati sånn at hun får spille offerrollen.Det gikk ikke helt etter hennes plan.
Jeg ser klare "symptomer" i sånne kommentarer.
Det blir som kjæresten sier til kjæresten "går du fra meg så tar jeg livet av meg" - kun i den hensikt å prøve å skaffe seg et psykisk overtak.Det blir det samme som hun prøver på,men den taktikken nytter ikke her
Som jeg sa,jeg har vært ute en vinternatt før og den typen adferd hun viser med den kommentaren er jeg godt kjent med etter en mannsalder og vel så det i mitt yrkesliv.
IngerJ får anmelde oss til politiet hvis hun mener at det er grunn for å frykte for eget liv,det er det folk gjør når de føler seg truet (på livet)
Hilsen synskepeggy.

10.12.2017 kl.11:37

Bra du støtter IJR anonym. IJR klarer seg godt mot hetsingen.

Sterk dame hun IJR.

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.11:53

Anonym:
Hahaha.....
Ny (gammel) taktikk ser jeg !
"anomym"(t) selvskryt,den er ikke ny,den heller når det kommer ra deg,IngerJ.
Hahaha - du skal få for forsøket,IngerJ,men sterk....jeg vet nå ikke jeg....
Hilsen synskepeggy.

J

10.12.2017 kl.12:01

Ijr skriver anonyme støttekommentarer til seg selv nå,dette dramaet hun startet blir bedre og bedre-:(

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.12:20

J:
Det er ikke noe nytt at IngerJ skifter til selvskryt-taktikk,men det ser ut for at ingenting funker etter hensikten for henne denne gangen (heller).
Hun er velkjent for denne taktikken,bare ta en titt bakover i mitt arkiv eller gå inn på espenkbloggen,der ligger beviser på rekke og rad.
Hilsen synskepeggy.

J

10.12.2017 kl.12:27

Er det like før en ny mobbeofferblogg fra en gammel traver ser dagens lys på blogg.no nu?

Livet mitt som klarsynt.

10.12.2017 kl.12:33

J:
Mønsteret fra tidligere tider og erfaringer kan tyde på at du er inne på noe.
I bunn og grunn er jo IngerJ temmelig forutsigbar.
Hun føler vel etterhvert en ukontrollerbar impuls for å slenge om seg med noen par diagnoser snart og ingen steder er bedre å gjøre det på enn blogg.no når man vil være sikker på å bli sett og lest !
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

10.12.2017 kl.15:01

Inger J:
Jeg har en ting å si til deg. Og det er at det var DU som begynte. Du skrev motinnlegg da Toril skrev sine flotte og reflekterende blogginnlegg at hun er imot kosmetiske behandlinger. Og det gjorde du fordi DU og din gode bloggvenn KM fikk dere for dere at innleggene til Toril var myntet på KM.
Hvor mange bloggere finnes det på blogg.no som skriver at de tar kosmetiske behandlinger? Det finnes MANGE. Ikke bare KM. Navnet til KM var ikke nevnt et eneste sted i innleggene til Toril.
Du henger ut andre bloggere i bloggen dine. Og du kaller dem for psykopater. Men ikke nok med det. Du skrev et blogginnlegg som ALLE av Toril sine bloggvenner forstod handlet henne når du nevnte nyoperert arm. Innlegget var motbydelig og kvalmt skrevet.
Greit nok at du ikke hadde skrevet navn i innleggene dine. Men alle som kjenner til Toril gjennom bloggen og personlig VET at hun gjennomgikk en operasjon i håndleddet for noen uker siden. Ingen av oss er dumme eller blinde hvis det er det du tror.
Neste gang du skryter av at du aldri setter psykiske merkelapper på folk du ikke kjenner så HUSK at du har tråkket i salaten MANGE ganger når du har skrevet at en eller annen blogger må være psykopat. Og det kaller jeg å sette psykiske diagnoser på andre. Det er IKKE første gangen du har gjort dette. Denne skinnhelligheten din kler deg ikke.
Hva med innlegget du skrev som handlet om Sp der du beskyldte henne for å være alkoholiker. Og du mente at barnevernet burde blitt koblet inn. Du slenger om deg med STYGGE beskyldninger om bloggere du IKKE kjenner PERSONLIG uten mål og mening.
Jeg har til gode å se at Toril og Sp skriver BLOGGINNLEGG hvor de stempler bloggere de IKKE kjenner som psykopater. Men hva Sp sine lesere skriver i sine kommentarer får de selv stå for.
Jeg beskytter Toril som er en av mine bestevenninner fra barndommen. Og jeg beskytter henne med nebb og klør. Det akter jeg å gjøre i fremtiden også.

synskepeggy

11.12.2017 kl.12:37

TIL

INGERJ :

For noen uker siden,da jeg trakk kort for leserne mine,UTFORDRET jeg deg til at du trakk kort for dine egne leser.Den utfordringen tok du ikke og for meg tyder det på både FEIGHET og mangel på evnene du stadig påberoper deg.

Grunnen til at jeg nå utfordrer deg igjen er at jeg har planer om å lese kort for mine lesere ganske snart og før jeg gjør det vil jeg ha ryddet all tvil ut av veien.

Jeg utfordrer deg også på bakgrunn av dine grunnløse påstander om at jeg "svindler","lurer folk","fusker med kortene" osv,osv.Alt sammen fantasier som du tar rett ut av løse luften.Det forteller alle hvilken løgner du er at du beskylder meg for alt dette samtidig som du ikke tar utfordringen fra meg som kunne ha reinvasket deg for fremtiden.Det er feigt,det også,og skurrer kraftig !

Vil samtidig si at jeg leser deg,IngerJ som en åpen bok,men ikke en eneste gang har jeg satt deg i noe form for forlegenhet eller brukt noe mot deg på en måte du ikke har kunnet forsvare.Bevis for at jeg leser deg som en åpen bok ligger i massevis her i bloggen,oppmerksomme lesere vil se at jeg ALLTID ligger minst et stepp fremfor deg ! Dine stunts her,er alltid forutsagt på forhånd.

Som sagt,jeg utfordrer deg igjen til å lese kort for dine leser og jeg gjør deg en STOR tjeneste ved at du,med å akseptere utfordringen,en gang for alle får vist hva "evnene" dine er god for.

Du tar nok ikke utfordringen denne gangen heller,til det du har nok ikke evnene som kreves og du er i tillegg alt for FEIG....

Hilsen synskepeggy.

J

11.12.2017 kl.12:47

Du er en herlig evig optimist sp-:)

Tror du hun Inger J tar utfordringen nå?

Det er fint og raust gjort av deg og gi henne en sjanse til.

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2017 kl.13:01

J:
Det bør jo være i hennes egen beste interesse å ta utfordringen,om ikke annet så iallefall for å redde de få stumpene hun har igjen (om hun noen hos noen) av troverdighet.
Jeg vet nøyaktig hva hun gjør nå,men røper ingenting (før i ettertid slik hun bruker gjøre det) i "frykt" for å trigge og trykke på noen "uheldige" knapper hos henne.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

11.12.2017 kl.13:07

Desperat etter krangel igjen SP?

La nå Inger være i fred =D

Livet mitt som klarsynt.

11.12.2017 kl.13:14

Anonym:
Mener du at min kommentar til IngerJ er provoserende på noen måte !
Det er en høflig og velbegrunnet forespørsel,ingenting annet og tåler hun ikke såpass så er hun temmelig hårsår - til felles med en viss annen kverulant som er en gammel kjenning her,ikke sant "Anonym".
Å prøve å vri en høflig forespørsel til å bli forsøk på krangel krever ganske så mye kverulerings-talent !
Hilsen synskepeggy.

Sara

12.12.2017 kl.13:22

Hjelpes!

Jeg har vært inne og lest kommentarene på Espen K sin blogg, og det der var noe av det mest rystende jeg har lest i hele mitt liv. :( Det var rett og slett skremmende.

Unge mannen i et fast forhold pluss barn, også driver INJ og skriver DE kjærlighetsærklæringene til ham hele tiden. Hun tror jo de er sammen, og at han prater til henne gjennom tv-ruta! Og han sier SÅ ifra til henne flere ganger at han ikke er interessert. Stakkars mann! Og over flere år!

Nei huff, kjenner det på meg at det der burde jeg ikke ha lest, kjenner jeg på meg... Nitrist.

Livet mitt som klarsynt.

12.12.2017 kl.19:25

Sara:
Det er det som er så fint,espenk har heller ikke slettet noe av galskapen hun har holdt på med.
I bloggen hans ligger kommentar etter kommentar med et utall nicnavn,men alle ser hvem som skjuler seg bar.
Det er som du sier,man får en ekkel følelse når man leser hvor ille det er,men man må se det for å tro det.
I forsøk på å åle seg ut av nettet av løgner,vrangforestillinger og dårlig moral prøver nå IngerJ å gi politiet skylden for å ha hacket hennes pc - hvor troverdig er det !!
Jeg syns oppriktig synd på alle som,helt uskyldig og uvitende,havner i nettet hennes av løgn,fantasi,vrangforestillinger og dårlig moral.Det har jo vist seg at har man først kommet i klørne på henne,tar det flere år å komme seg ut av det.
Hilsen synskepeggy.

Kari

12.12.2017 kl.15:35

Sara

Det er mange 7 - 8 år siden dette men tanken hvordan hun holdt på inne på bloggen til Espen K ryster fremdeles og det beviser at det kvinnemennesket den gangen som nå levde i sin egen lille fantasiverden.

Stakkars mann det sa vi alle sammen som fulgte med den stakkar mannen på bloggen han på den tiden.

Livet mitt som klarsynt.

12.12.2017 kl.19:29

Kari:
Du satte IngerJ grundig til veggs,hun fikk store forklaringsproblemer og blei avslørt for akkurat den hun er.
Ikke engang IngerJ klarer å åle seg ut av påstander man kan underbygge med bevis,men du verden hvordan hun kavet og rodde og ålet seg i forsøket.
Hilsen synskepeggy.

ingersform

12.12.2017 kl.18:28

Føler meg virkelig beæret over at det blir brukt 160 kommentarer om meg på denne tråden, også.

Jeg vet jeg aldri blir glemt. Det tar jeg som en æresbetegnelse.

Må få takke så meget for flott omtanke. Og hat omtanke. Det et alt for meget fra dere, og være så omtenksom.

Og jeg glede til og date kjekkasen på 37 fra Dokka. Fy fader, det kommer til og gå en kule hot. Han er virkelig viril.

Livet mitt som klarsynt.

12.12.2017 kl.19:16

ingersform:
Stakkars mann på 37 fra Dokka som er plaget med dine vrangforestillinger - hvis han eksisterer da,annet enn i ditt hode !

Det er fryktelig for deg å få så store forklaringsproblemer at du må finne på ville historier i forsøk på å åle deg ut av løgner og vrangforestillinger.
At du ikke nevner utfordringen min,som du burde takke meg for at du får,viser det vi alle vet og det er at du skryter på deg evner du ikke har.
Ingen beskylder deg for å ha noe som helst form for moral,det har du sørget for selv.
Dumt for deg at verken espenk eller jeg sletter bevis for din oppførsel gjennom flere år !
Hilsen ynskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.12.2017 kl.19:31

ingersform:
Folk blir i sjokk og vantro over oppførselen din og gir uttrykk for det - og du føler deg beæret !! Hallllooooo,er det noen der !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

12.12.2017 kl.19:43

Hvor tar du det fra Inger J? Det er INGEN som hater deg. Men vi som er SP sin bloggvenenr og SP sine lesere tar AVSTAND og MISLIKER atferden din. Og det STOR forskjell på å hate og mislike.

SP og alle vi som er SP sin bloggvenner reagerte voldsomt på angrepene dine uten mål og mening som du rettet mot Toril K. Du gikk til angrep på bloggen mot Toril da hun skrev de reflekterte innleggene angående kosmetiske behandling. Du og bloggvenninnen din KM fikk det til at innleggene var rettet mot KM. Og enda Toril IKKE har skrevet navnet til KM ett eneste sted i innleggene sine. Det toppet seg når du skrev innlegget på bloggen din hvor du trekker frem operasjon i en arm.

SP, Toril og jeg har MANGE av de samme bloggvennene. Og vi som er bloggvennene til SP og Toril mener det er FORKASTELIG atferd fra din side å beskylde andre bloggere for noe de IKKE har sagt og gjort. Det er IKKE første gangen DU beskylder andre bloggere i hytt og pine for ting som IKKE stemmer.

Jeg VET med 100% sikkerhet at Toril har fått beskjed fra SP om at hun skal holde seg unna kommentarfeltet til SP når det sånn diskusjon foregår.

Ingen hater deg Inger J. Men vi MISLIKER og tar avstand. Der er INGEN som kan hate noen man IKKE kjenner som privatperson.

Jeg synes du misbruker begrepet å hate. Hat har noe å gjøre med noe dyptforliggende følelser. Og hat er større enn sinne. Tenk på de pårørende i en drapssak. De har grunn til å hate drapsmannen. Men mange etterlatte velger og ikke bruke energien på hat. Jeg reagerer når du mener du blir hatet av oss som kommenterer under dette innlegget. Det er INGEN som hater deg. Men vi reagerer på atferden din.

Else Marit

Sara

13.12.2017 kl.13:33

Selv om forfølgelsen av denne Espen K var for flere år siden, så var jo INJ langt oppi 40-årene da dette skjedde. Ingen voksne damer holder på slik! Til og med samboeren hans var redd for at hun skulle dukke opp på døren deres!

Og til deg INJ, som skriver om denne nye virile unge mannen her på Synskepeggy sin blogg: Dette kan ende så galt for deg. Du kan være sjeleglad for at Espen K ikke politianmeldte deg etter flere år med stalking på høyt plan.

Vær så snill: Søk hjelp!

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2017 kl.15:56

Sara:
Jeg er enig med deg,hun burde søke hjelp !
For mønsteret i adferden hennes er jo det samme,men nå,i de årene jeg har blogget,har hun hatt fokus på å forfølge og stalke bloggene til meg og mine bloggvenner,skrive krenkende motinnlegg og forsøk på falske ryktespredning (som da hun,og ved flere andre anledninger) kalte meg en alkoholiker.
Nå har hun kastet sine øyne på en stakkars mann på 37 med kone og barn,tiden vil vise hva det kan føre til av elendighet,først og fremst for den stakkars uskyldige familien.
Hennes reaksjoner når man prøver å si at det hun holder på med er galt,hennes "latter" av det og hennes forsøk på å vri seg ut av løgn og dårlig moral,ved bla.å prøve å legge skylden på andre er et SYMPTOM som har en diagnose.
Det unnskylder på ingen måte all løgn,usanne anklager og beskyldninger samt forsøk på ryktespredning og personangrep hun er ansvarlig for gjennom flere åresvis.Men,det hadde hjulpet litt om man hadde sett,om ikke annet,ørsmå tegn til forbedring.
Hilsen synskepeggy.

anonym

13.12.2017 kl.16:29

Å du jobber i helsevesnet sp.Lure på hva arbeidsgiveren din sier Til at du Slenger diagnoser på folk på Blogg.

Livet mitt som klarsynt.

13.12.2017 kl.17:34

anonym:
Nå har du prøvd alt fra å vri deg unna,spille offer,påstå at andre hater deg og ønsker livet av deg og annet drama på høyt nivå,men uten å få oppmerksomhet på tullet ditt.
Siste forsøk er nå å prøve å vri fokuset over på meg med å påstå noe så latterlig som at jeg slenger ut av meg diagnoser på folk.Jeg er den siste du burde beskylde for noe sånt,jeg vet hvor grensene går for slenge diagnoser osv.
Forsøket mislyktes denne gangen også ,men bare for nysgjerrighet skyld - hvilken diagnose mener du at jeg har slengt ut av meg ?
Hilsen synskepeggy.

Kari

13.12.2017 kl.18:45

Anonym = Den vi veit

Sp har ikke satt noen diagnoser på noen og ikke kom og prøv deg og hva Sp skriver på bloggen sin på fritiden sin har ikke arbeidsgiveren hennes noe med.

Sp er den siste du kan beskylde for og sette diagnoser på andre men når det gjelder og sette diagnoser og komme med stygge beskyldninger er det du som leder og det til gangs.

Sara

14.12.2017 kl.00:25

Kalte hun deg for alkoholiker helt ut av det blå? Hun vet jo ikke hvem du er, og har aldri møtt deg før? Du er jammen tøff og hardhudet som orker å holde ut all denne dritten ifra flere, Synskepeggy. Jeg er imponert. :) Håper de hyggelige kommentarene overveier de slemme. Hadde det vært meg, så hadde jeg slettet bloggen tvert, tror jeg.

Jeg setter ihvertfall stor pris på bloggen din, og gleder meg til flere innlegg. :)

Ønsker deg en riktig god natt.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.14:37

Sara:
Takk skal du har for det :)
IngerJ kalte meg for en alkoholiker og mente at barnevernet burde varsles fordi at jeg hadde ansvar for små barn.Seinere har hun ved flere anledninger,når hun blir svar skyldig eller tatt med buksene nede,antydet at "man har kommet langt ned i vinflaska" og lignende tull.
Det har vært mange stygge kommentarer etterhvert,både til og om meg,men også Minge bloggvenner.
Jeg begynte å blogge i 2010 og jeg hadde ikke blogget lenge før bla.IngerJ kom med trollingen sin.Jeg bestemte meg for å aldri ta noe av trollingen personlig,noe som har blitt lettere med tiden.
Men,at jeg ikke tar noe som er rettet mot meg personlig,er det verre å ikke reagere og forsvare mine gode bloggvenner når de blir angrepet.
De gode kommentarene og de gode diskusjonene man har hatt her i bloggen overveier absolutt de slemme trollene og det er ikke så mange troll som man skulle tro,to-tre troll tror de klarer å gjemme seg bak utallige nicnavn og "anonyme".
Jeg vet om flere som har sluttet å blogge fordi at de orker ikke IngerJ sin oppførsel og stalking.Jeg har sagt mange ganger at slike toll aldri skal være årsak til at jeg slutter å blogge her på blogg.no.Dessuten har jeg og mine bloggvenner opplevd mye verre trolling enn det IngerJ,hennes eneste bloggvenn og deres utallige nicnavn noen gang klarer å stable på beina.

Ha en kjempefin dag :) Hilsen synskepeggy

M

14.12.2017 kl.09:10

Det er veldig lett å se hvem som er Kari M og Inger her i måten de skriver på....De har begge store feil innen rettskriving, og de lyser lang vei.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.14:56

M:
Ja,det er hysterisk morsomt at de faktisk tror selv at de er "anonyme" !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.15:00

M:
Som denne kommentaren fra "anonym" kl.13.49 - hvem er den som prøver å være anonym tro.......Ikke vanskelig å se - og legg merke til hvordan jeg ordla meg i svaret.2+2 blir fortsatt 4 !
Hilsen synskepeggy.

14.12.2017 kl.13:49

Dere som vet alt om IJR.

HVEM er denne L, hun fantasere om?

Som hun påstår at kontakter Hemne på sms og messenger.

Har dere klart og snus opp det?

En gift opptatt mann. Ja IJR et virkelig Nymfoman.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.14:54

Anonym:
Det eksisterer ikke enn mann på 37 som er interessert i IgerJ,jeg tror det er en fantasi som er skapt og finnes bare i hodet.
Jeg tror heller ikke det eksisterer noen kommentar fra bokstaven L,jeg tror at det er en elendig unnskyldning for å skrive et innlegg i forsøk på å spore av den meget flaue og pinlige debatten som pågår om tidligere synder.
Fra den kanten er det helt vanlig å dikte og fantasere opp kommentarer som aldri har blitt postet av noen.Jeg har fått nok av beskyldninger og lange innlegg om kommentarer jeg skal ha postet anonymt - noe jeg vet med sikkerhet er blank løgn.
Det er jo rart,med tanke på troverdighet,at det skrives lange avhandlinger om kommentarer som aldri kommer gjennom spamsperren - fordi de ikke eksisterer !
Hilsen synskepeggy.

14.12.2017 kl.15:11

Så det er du som er L, som kommentere til IJR. Aha

Det forklarer mye. Hahahaha. Genialt og lure henne slik. Å få henne til og tro hun er shizofren. Genialt påfunn av deg.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.15:15

Anonym:
Det er nettopp på grunn av denne kommentaren jeg nå er sikker på at påstått kommentar fra L - som IKKE er postet er oppdiktet og fri fantasi !
Og,det at du anklager meg for å ha skrevet den bare bekrefter hva jeg tror.
Du får poste kommentaren fra L.....
Hilsen synskepeggy.

Toro

14.12.2017 kl.15:20

IJR:

Tenk nu litt

L=Lovelulu!

Du er vist lurt trill rundt nu LoL hahaha.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.15:31

Toro:
Nå fikk IngerJ litt å tygge på tror jeg - om den påståtte (ikke kommet gjennom spamsperren ) kommentaren fra L ikke bare er fri fantasi og et forsøk på avledningsmanøver.
Hilsen synskepeggy

Kari

14.12.2017 kl.15:51

Denne L finnes ikke i virkeligheten men i fantasien Inger J. Fakta er at hun ikke får en eneste kommentar på bloggen sin for de som leser bloggen hennes forstår etter en stund at noe er riv ruskende galt fatt. De trekker seg unna og vil ikke ha noe med henne og gjøre.

Hvis hun hadde fått så mange positive kommentarer på bloggen sin som hun vil ha det til hadde hun publisert dem for lenge siden.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.16:15

Kari:
Hvem gidder å skrive kommentarer til IngerJ når man vet på forhånd at kommentaren ikke kommer gjennom spamsperren,og om man kommer igjennom med hyggelige kommentarer blir man beskyldt for å være en falsk ryggsleiker.Du husker sikkert hva hun beskyldte med for etter at jeg hadde skrevet en hyggelig kommentar til henne og ønsket henne velkommen tilbake på blogg.no
Jeg,og jeg er ganske sikker på at mine bloggvenner heller ikke bruker energi og tid på å skrive noe som helst i IngerJ sitt kommentarfelt.
Jeg blir mer og mer sikker på at det ikke eksisterer en mann på 37 som er interessert i IngerJ og jeg blir mer og mer sikker på at den påståtte ufine kommentaren fra L heller ikke eksisterer,særlig når hun ikke slipper den gjennom spamsperren.Andre ville jo ha postet en kommentar de ville kommentere,det er mer enn merkelig at hun ikke gjør det.
Hun er vel ikke interessert i å ha troverdighet,blir ofte sånn med sånne med et absolutt lavmål av moral.
Hilsen synskepeggy.

14.12.2017 kl.16:17

L var jo en mann. Så en kommentar tidligere i bloggen til IJR. Men hun slettet den. For 3 til 4 mnd siden. Tror det er en kjendis faktisk. Som har vært med i jakten på kjærligheten. Jeg må være synsk.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.16:36

Anonym:
For tre-fire måneder siden skreiv IngerJ et langt innlegg i bloggen sin om at hun var overbevist om at jeg var en mann med navnet Lars og denne Lars (som hun var overbevist om var meg) skulle ha skrevet kommentarer til henne,menskal også ha skrevet e-poster til henne under nicnavnet Bente mfl,men i hennes hode var alle de samme,Lars,som hun hadde fått for seg var meg og som var interessert i henne.
Alt dette tullet har hun slettet nå,men det må da være flere enn meg som husker "galehuset" da hun holdt på med å fantasere om denne Lars - som hun var overbevist om at var meg.
Er ikke rart hun skylder på meg nå igjen når det dukker opp en L (eller ikke) i kommentarfeltet hennes.
Forslaget til hvem den "mystiske" kan være - L = Lovelulu lenger oppe er vel ikke helt skivebom heller,ikke så lenge ingen vet hvem den "mystiske" L er.
Jeg tror fortsatt at hele historien om L er IngerJ sitt tafatte forsøk på å få litt oppmerksomhet !
Hilsen synskepeggy.

14.12.2017 kl.17:01

L er nok ikke lulu.

L er en mann.

L er en mann som IJR kjenner fra før.

IJR vet hvem L er.

IJR HAR MANGE Ganger skrevet i gåter. For og forvirre sine lesere. Og for og skape spenning.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.17:15

Anonym:
Var det "en gåte" at du skreiv at jeg alias Lars var blitt en sur,gammel gubbe etter at du avviste Lars meg.
Du må ikke la "gåtene'" ta sånn overhånd at det blir vrangforestillinger,paranoia og fri fantasi.
Akkurat som påstandene om mann på 37 som er interessert.Menn på 37 er det mange av,men sukk,ingen som er interesserte i deg !
Post kommentaren du påstår du fikk fra denne L,så tror jeg og alle andre på deg,før du gjør det er alt sammen vrangforestillinger og fri fantasi i mine øyne.
Bevis det du babler om !!!!!!
Hilsen synskepeggy.

ingersform

14.12.2017 kl.17:21

PS. Jeg hadde noen sms, fra Hamar fra 1 dame dere klanen kjenner til. Som kom med usaklige beskyldninger om flere av dere.

Det var langt fra koselig. Jeg har svartelistet henne. For jeg hater slik dritt.

Kan ikke dere ordne opp med Hu bæra fra Hamar. Så slipper jeg og få møkka derfra.

Jeg har ingenting med denne krangelen som er mellom henne og T. Jeg nekter og være med på dette spillet dere spiller.

Håper dere finner ut av dette selv.

Mvh

Inger J

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.17:34

ingersform:
Blei sannheten for pinlig og flau for deg - og du har ikke bevis for noe av påstandene dine.
Da må du prøve å avspore og tåkelegge igjen med noe svada som antakelig også er vrangforestillinger.
Du må ha skrevet i gåter nå.Krangel mellom ei fra Hamar og Toril K som du får drittkasting for - det henger ikke på greip det du skriver IngerJ.
Jeg skulle "røyke deg ut" etter alle de "anonyme" kommentarene i dag - og jaggu klarte jeg det denne gangen også.
Nå regner jeg med at du vil redde opp i alle "misforståelsene" du slenger av deg som "anonym" .
Og,jeg tror fortsatt ikke at du har mottatt kommentarer fra L,jeg tror definitivt ikke på påstanden om at "ei fra Hamar" plager deg på grunn av en krangel med Toril K,jeg tror ikke at Toril K krangler med ei fra Hamar !
Og,jeg tror ikke at en gift mann på 37 har snev av interesse for deg !
Og,ja,jeg er klarsynt - hvordan ellers kunne jeg vite alt dette - og det er opp til deg å bevise meg feil,jeg venter i spenning......
Hilsen synskepeggy.

ingersform

14.12.2017 kl.17:26

Nei. Jeg kommer aldri til og legge ut L sine kommentarer.

Det er en sak mellom meg og L.

Og hans sambo og barna hans skal få slippe problem pga enkelte jeg ikke stoler på på ditt kommentarfelt.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.17:39

ingersform:
Du avslørte jo nå det jeg har "spådd" - at kommentarer fra L ikke eksisterer.
Du skriver også at du ikke poster dem av hensyn til L og familie,det henger ikke på greip når du tidligere i dag har beskyldt meg for å være L !
Det er slett ikke meg og mine bloggvenner man bør være redd for !!
Hilsen synskepeggy.

ingersform

14.12.2017 kl.17:43

Hva som skjer mellom K og T, har ikke jeg noe med. Og hvem som er hvem, det er revnende likegyldig for meg.

GOD JUL, Til deg og din klan her inne på ditt kommentarfelt.

Gråt ikke for manglende info og bekreftelser fra meg. hehehe.

Jeg har nok mer spenning i hverdagen en alle dere til sammen.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.17:55

ingersform:
Hva er det du babler om !
Du er avslørt og tatt med buksene nede,du har løyet og beskyldt og forsøkt å tåkelegge og avspore sannheten om oppførselen din.Og alt dette har du gjort i dag her i mitt kommentarfelt.
Jeg har ventet på at du kommenterte her annet enn anonym og jeg trengte ikke vente lenge.
Da du forsto at jeg visste sannheten om tullet og vrangforestillingene du skriver om så klarte du ikke styre deg,du måtte gjøre et forsøk på å få sympati under eget bloggnavn,og hvordan du prøver å få sympati faller på,stengrunn her når du blander inn min gode venn Toril K og at hun er årsak til at du blir plaget med sms og meldinger fra ei "bæret" på Hamer.
Kom igjen,ingerJ - jeg blir flau på dine vegne,rett og slett.
Men,du har iallefall igjen bekreftet mine synske evner,det skal du ha ! Igjen gikk det akkuret som jeg "spådde" med god hjelp fra deg,IngerJ ! Stakkars deg,det må svi skikkelig at du,med din oppførsel,hjelpe til med å bekrefte mine synske evner igjen og igjen.Det blir jo litt tafatt av deg å påstå at jeg er en svindler og en fake i ettertid....hehehehe - God Jul IngerJ.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.22:03

ingersform:
Du ror så det fosser igjen ser jeg !
Så sørgelig da,at ingen tror på bortforklaringene og beskyldningene dine.
Jeg er sjeleglad for at du ikke vet hvem jeg er,da risikerer jeg ingen på døra som du har sendt hit.
Det siste forsøket ditt å få fokuset bort fra deg med å komme med gammelt oppgulp som DU har skyld i,men som er ordnet opp i for lenge siden bare viser det lavmålet du klarer å havne på.
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy.

Toril

14.12.2017 kl.18:05

Inger J: Jeg har ikke noe kontakt med noen fra Hamar, og heller ingen krangler med noen fra Hamar. Kjenner ingen som bor på Hamar heller!

Har ikke snakket med denne personen på Hamar som du sikter til siden 2011! Den gangen jeg snakket med henne var det takket være deg! Du anga en venninne av deg da du løy til meg om at hun stod bak en viss "humorblogg" hvor det foregikk mobbing.

Takket være deg Inger J ene og alene fikk du meg til å kontakte arbeidsgiveren hennes på falsk grunnlag for å gi dem beskjed om at hun drev på med en viss "humorblogg" i arbeidstiden, noe hun ikke gjorde!

Denne personen fra Hamar og jeg ordnet opp oss imellom! Etter dette har jeg over hodet ikke snakket med vedkommende fra Hamar! Det er pokker meg 6 år siden jeg snakket med vedkommende!!!! Jeg er nok glemt fra vedkommendes side for mange år siden.

Skjerp deg!

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.22:22

Toril:
IngerJ ror så det fosser i forsøk på å få fokus vekk fra sin uhørte oppførsel.Hun tror at ved å nevne gamle ting som er ordnet opp i for lenge siden er nok til at debatten om hennes utallige mer eller mindre skandaløse løgner,vrangforestillinger og paranoia vris over på noe annet.Det klarer hun ikke,selv etter å ha prøvd alle triks fra at man ønsker livet av henne til frekke påstander om at man skriver ufine kommentarer til henne.Ingenting funker,da må hun inne seg en "syndebukk" og hun tror det funker.Det gjør ikke det,tvert imot !
Etter så mange ulike påstander om kommentaren til den ikke-eksisterende L ,har hun nå virkelig overbevist meg om at påstanden om at L skal ha plaget henne med kommentarer,og nå har det kommet frem at L plager henne på SMS også,er oppspinn og løgn fra ende til annen.
Stakkars L (som er en fantasifigur) som nå blir truet ! Hun truer til og med fantasifigurene sine nå !

Hilsen synskepeggy.

Kari

14.12.2017 kl.18:55

Er det mulig?

Den saken husker jeg men jeg har ikke forstått hva som egentlig skjedde. Det Toril forteller er rystende og det viser det faktum at Inger J direkte er farlig.

Hvem er det som lyver om en venninne og får noen andre til og kontakte arbeidsgiveren til venninnen sin? Litt av et vennskap det der.

Det er ingen andre enn Inger J. Jeg har lest mange ganger at Inger J har truet andre bloggere med og kontakte arbeidsgiver for noe de har skrevet på bloggene sine.

Toril gjorde det rette den gangen og det skal Toril være stolt av:))) Hun prøvde å stoppe mobbing den gangen. Hvis det hadde vært noen som hadde sittet på datamaskinen i arbeidstiden og blogget på en blogg hvor det var mobbing skal arbeidsgiver ha beskjed. Jeg ville gjort det samme i en slik situasjon:)))

Det er flott og høre at du og den det gjaldt gjorde opp mellom dere:)))

Livet mitt som klarsynt.

14.12.2017 kl.22:09

Kari:
IngerJ er ute av stand til å forholde seg til all elendigheten og direkte simple og ekle ting hun,og hun aleine er skyld i.
Istedet gjør hun som hun alltid gjør,gnager på gammelt oppgulp som er ordnet opp i av voksne oppegående folk for lenge siden.
Det og offerrollen er IngerJ sin måte å forholde seg til konstruktiv kritikk av hennes oppførsel.
Hilsen synskepeggy.

Toril

14.12.2017 kl.23:39

Synskepeggy: Hun får bare styre på for min del, og takk og lov er det ikke min blogg :)

Inger J skal ha det klart for seg at vedkommende fra Hamar har jeg ikke pratet med siden 2011!!!!

Selv om vedkommende og jeg pratet ut om det som da skjedde har jeg garantert gått i glemmeboken til vedkommende. Jeg lovte vedkommende èn ting, og det var at jeg aldri skulle nevne navnet på vedkommende på noen blogger, og løftet har jeg holdt. Kommer fortsatt til å holde det løftet!

Jeg skjønner ikke hva som er vitsen med å trekke fram snøen som falt i fjor? Nå er det 8 år siden Inger J og jeg kom på kant med hverandre første gangen. Kan hun ikke bare late som jeg ikke eksisterer?

Det virker som Inger J er provosert over å se at du og jeg er kjempegode bloggvenner og hun er sjalu når hun ser at vi to får støtte fra våre bloggvenner og dine blogglesere som følger deg. Jeg har flere av de samme bloggvennene/fase lesere som fulgte meg den gangen som følger meg i dag. Noen av dem blogger ikke selv, men de kommenterer på bloggen min.

Plutselig blander hun inn vedkommende fra Hamar som jeg over hodet ikke har pratet med siden 2011! Jeg har gitt opp og i det hele tatt forstå Inger J.

Hun får bare dumme seg loddrett ut på bloggen sin, for det er det hun gjør uten at hun er klar over det selv.

Jeg skal ha meg frabedt at Inger J til støtt og stadig trekker meg inn i diskusjoner uten å ha noe grunnlag! Du og jeg har en klar avtale om at jeg skal holde meg unna kommentarfeltet ditt når du ser at det blusser opp en krangel, og dèt løftet holder jeg ord på!

Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2017 kl.11:06

Toril:
Hei,hei Toril :)
IngerJ blir helt fra seg av sjalusi når folk ordner opp og fortsatt er venner.Hun forsøker til stadighet å spille deg og meg opp mot hverandre i håp om at vennskapet vårt skal få seg et skudd for baugen.Når hun ser at anstrengelsene hennes får motsatt effekt begynner hun å slenge om seg med grunnløse beskyldninger,anklager og løgn.Hun er jo desperat og det vises godt i hennes desperate og løgnaktige innlegg.
Hun provoserer bevisst for at du skal gi lyd fra deg her i min blogg,det er målet hennes og de gangene hun ikke klarer det kommer det krenkende og personhets-innlegg fra henne.
I dag har hun skiftet "side" hun har slettet en god del av fantasi-innleggene og nå legges all skyld på menn som angivelig skal ha vært interessert i henne og sjekket henne opp,samt at hun gir inntrykk av at hun er plaget med nettmobbere.
Alt sammen viser at jeg har hatt rett hele tiden.Det finnes ingen kommentar fra L - en ikke-eksisterende kommentar som hun laget et stort drama av i går.Og det finnes heller ingen mann på 37 som er interessert i henne.Alt er bare fri fantasi,ønsketenkning og oppspinn fra ende til annen.Hun skreiv et langt innlegg i går til fantasifiguren på 37 der hun bla.truet fantasifiguren om at hun skulle varsle samboeren om fantasifiguren ikke ga seg.
Kari har flere ganger satt IngerJ til veggs her,hun blir svar skyldig og blir tatt med buksa nede - reaksjonen til IngerJ på avsløringene er alltid den samme - hun lusker seg tilbake til egen blogg med halen mellom beina og begynner å sutre.....
Kari sine observasjoner og mine synske evner bør INGEN kimse av - sammen er vi livsfarlige for folk som ikke har reint mel i posen og som er ute i uærlige hensikter - de blir alltid avslørt,akkurat som IngerJ blir.
Ha en flott fredag og god helg,Toril :) Klem fra synskepeggy.

ingersform

15.12.2017 kl.11:53

Den siste saken der jeg ber K og T ordne opp selv. Er helt ny. Den siste sms med tull fra K, fikk jeg for 1,5 uke siden. Jeg driter en lang faen i hvem Kari er i dette kommentarfeltet. Like mye som jeg driter en lang faen i hveM Toril er, eller SP. For meg kan dere være Paven. Putin og Mor Teresa. Jeg liker ingen av de heller. Like lite som jeg har empati for noen i denne bloggen. Jeg har ikke empati for slike som dere.

Så den nye beskyldningen fra Kari er ny. Forstått.

Da er jeg ferdig

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2017 kl.12:04

ingersform:
Selvfølgelig begynner du å bli ufin når du blir tatt i løgn og med buksa nede.
Vil du ha noen til å tro ett ord av det du skriver så må du komme med konkrete bevis.
Det er sånn det går med sjalue lystløgnere,de blir ikke trodd og det er temmelig arrogant av deg å avfeie det med "gir blanke faen",men svært avslørende for alle oss andre.
Du tålte ikke å bli tatt i løgn og fantasi igjen i går,du slettet "bevis" som avstedkom dramaet og avsløringene her.
Det var nok ikke "dama fra Hamar" som tok kontakt for en uke siden - om det var noe kontakt,noe jeg tviler sterkt på,så var det DU IngerJ som tok kontakt i håp om å få litt suppe å koke spikeren på i håp om å få noe å bruke mot Toril K - du har gjort samme desperate forsøk på å få noe du kan bruke til sverting av uskyldige før.
Vi er kjent med fenomenet,for å si det sånn !
Dramaet ditt blir rimelig fort avslørt her,jeg er synsk - og når du blir avslørt reagerer du som alltid med bannskap,fornekting og ufin oppførsel !
Hilsen synskepeggy.

Toril

15.12.2017 kl.12:06

Inger J: Den kan du dra lengre på landet med! Det er løgn og oppspinn fra ende til annen! Jeg tror ikke et fnugg på deg, og jeg tror ikke du har mottatt noen sms i det hele tatt! Sms finnes bare i ditt eget hode i fantasien din!

Jeg bryr meg katta om du har fått sms fra vedkommende, for jeg har ikke kontakt med vedkommende. Vedkommende du sikter til og har ikke noe uoppgjort mellom oss!

Det du gjør er å legge skylden på uskyldige for å prøve og redde ditt eget skinn! Jeg lurer meg på om vedkommende blir glad hvis vedkommende får høre hva du holder på med? Da får nok pipen din en annen lyd!

Frekkheten din lenge leve! Du eier ikke noe som heter empati, samvittighet og selvinnsikt til egen oppførsel. Det er ord ikke forstår eller vet definisjonen på!

Hva dine innbilte fantasier angår er det ikke mitt problem! Det er du som står naken, ribbet til skinnet og i din egen gjørme full av dritt.

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2017 kl.13:17

Toril:
Vi har fått bekreftet at mesteparten av dramaet IngerJ har stått i spissen for er fantasi og løgn.
Det endelige beviset for at hun lyver og fantaserer er den foreløpig siste ufine kommentaren fra henne der hun ikke har annet å fare med enn bannskap og svada.
Jeg vet med sikkerhet at endel av de anonyme som kommenterer her er anonyme KUN av redsel for at hun skal begynne å stalke,kverulere og være ufin i bloggene deres,samt at de ikke vil ha noe med fantasiene,konspirasjonen og forfølgelsene hennes å gjøre.Jeg vet hvem mange av de anonyme bloggerne er,noen har blogg selv og noen har ikke og det er greit,alle er velkommen med objektive,saklige synspunkter her.Felles for alle er jo,som alle ser,sjokk og å ville utrykke hva man syns om det.
IngerJ kan ikke angripe noen som skriver her eller lage kvalme i noen av dem sine blogger,hun aner ikke hvem det er og det er grusomt for henne.Hun tipper feil hver gang hun forsøker seg,hun vet ikke hvem fks.Kari er,og forsøkene på å tippe har vært sørgelig langt fra sannheten.
Jeg håper bare at hun ikke tenker på å ødlegge et samboerskap bare på grunn av sine egne fantasier.Det er et faktum at hun har gjort ALT for å ødelegge for folk før,som Fks.da hun prøvde å få bloggvennen tvangsinnlagt.Det er jammen gode grunner for å være anonym overfor henne !!Jeg tviler ikke ett sekund på at hun hadde sørget for å sende barnevernet på døren min om hun bare hadde visst hvem jeg er !
IngerJ har vel brukt opp både tabbekvote og troverdighet for lenge siden,det er vel derfor hun nå kastr seg på bokskriving - tipper det blir spennende lesning,fullt av løgn og fantasi,men så er det jo det bøker stort sett blir til av - fri fantasi.
Klem fra synskepeggy.

A

15.12.2017 kl.12:13

Er du i ferd med å tippe helt over Inger J? Det kan virke slik. Du skal ha en ting helt klinkende klart for deg. Det har ikke vært noe kontakt med deg og en annen person. Du er en ynkelig og løgnaktig person som er febrilsk i forsøkene dine på og stille folk opp mot hverandre og det har du alltid gjort.

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2017 kl.12:17

A:
Jeg tror heller ikke at det har vært noe kontakt mellom IngerJ og den hun kaller "dame fra Hamar" .Jeg tror like lite på det som på påståtte kommentarer fra "L" ,at en mann på 37 er interessert i henne osv.osv....
IngerJ roter seg så til de grader inn i forklaringer,bortforklaringer og fri fantasi at det man trenger ikke være synsk for å skjønne at alt er LØGN og tafatte forsøk på å få litt oppmerksomhet.
Hilsen synskepeggy.

Akkovee

15.12.2017 kl.12:31

Ikke forstår hun forskjellen på provosert og sjokkert som sp har påpekt mange ganger.

Å at hun ikke forstår det har ført til mang en god latter etter latterlige å malplasserte påstander fra henne.

IJR er i den vrangforestilling at sp å hennes bloggvenner er provosert av hennes ærlighet.Herlighet,sjokkert av sjokkerende utspillene hennes er det rette ordet.

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2017 kl.12:38

Akkovee:
Ja,man er i store og hele temmelig sjokkert - ikke provosert :)
Hilsen synskepeggy.

Anonym

15.12.2017 kl.12:35

Det sp og hønsegjengen hennes holder på med er organisert mobbing.Dere gjenger dere sammen mot Inger,la henne nå være i fred.

Livet mitt som klarsynt.

15.12.2017 kl.12:37

Anonym:
Der blei mobbeofferkortet dratt - igjen !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

15.12.2017 kl.15:44

Tror du ikke Anonym = Den vi veit at vi vet hvem du er? Du avslører deg gjennom kommentarene dine gang på gang!

Vi reagerer med avsky på Inger J sin oppførsel for den er på jordet.

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2017 kl.11:09

Kari:
Vi vet bare om en eneste "Anonym" som,tilsynelatende" ikke føler avsky og tar avstand til IngerJ sin oppførsel.
IngerJ fortsetter å ro så det fosser og sletter innlegg etter innlegg for så å skrive nye,like virkelighetsfjerne,vrangforestillinger og løgn som de første.
Men,forsøkene mislykkes totalt når oppførselen,fantasiene og vrangforestillingene kan dokumenteres her i bloggen og slettes aldri !
Hilsen synskepeggy.

Sara

15.12.2017 kl.16:24

Hi hi hi. Måtte le høyt av kommentaren din Synskepeggy, over at INJ truer sin fantasifigur. Den var god. :)

Og jammen var det godt å le nå, for slikt forfølgelsesvannvidd som hun driver på med er jo noe man bare ser i skrekkfilmer og ikke i det virkelige liv!

Huff, jeg grøsser av dette fenomenet, og jeg har faktisk gått med en ekkel følelse i kroppen etter at jeg ble oppmerksom på hva hun driver med. Man kan jo bli mørkredd på høylys dag!

Livet mitt som klarsynt.

17.12.2017 kl.10:54

Sara:
Hei,hei :)
IngerJ fortsetter fantasiene,vrangforestillingene og løgnene :)
Hun fremstår nå som en desperat løgner som prøver å redde stumpene.Det siste innlegget hennes er totalt skivebom og forvrengning av sannheten slik den virkelig er.
Men,fra IngerJ er dette "normalt" !
Hun røpet deg kraftig i et fantasiinnlegg før hun endret overskrift.Hun skreiv bla.at fantasifiguren som er interessert i henne kjører grønn lastebil.Det er selvsagt søppelkjøreren som kjører forbi en gang i uka,is hennes hode,ikke for å hente søppel,men fordi at han er interessert i henne.Vrangforestillingene blir bare verre "as we speak".
Hun lager et voldsomt drama om påståtte sms hun påstår at hun har mottatt - det er også bare løgn og oppspinn og forsøk på å fremstå som offer.Mer enn en gang har hun selvpåført rotet seg inn i et virkelighetsfjernt drama om påståtte meldinger,sms og e-poster jhun påstår at jeg skal ha postet til henne - bare løgn og forsøk på å lage drama og krangel.Jeg kan med sikkerhet si at jeg IKKE har skrevet noe til henne.Hun har påstått at jeg har sendt henne meldinger å svertet og hetset mine gode bloggvenner,spesielt Toril K,men det er også et forsøk på å spille Toril K og meg opp mot hverandre.Hun tåler ikke det vennskapet og hun tåler ikke at Toril K og jeg har hatt privat kontakt gjennom flere år.Hun er sjalu og misunnelig og det er tydelig at det svir at hun ikke vet hvem jeg er og hun vet heller ikke hvem mange av mine trofaste "anonyme" bloggvenner er.
De siste innleggene hennes er bare til å riste på hodet av - fantasifiguren har fått skylden for alt og en telefon til fantasifigurens samboer er like om hjørnet,jeg tør å vedde på at hun vet telefonnr.til fantasifigurens fantasisamboer er !
Ha en flott søndag :) Hilsen synskepeggy.

A

15.12.2017 kl.16:48

Tenk på det Sara at Inj har holdt på slik på blogg siden 2007. Jeg ble klar over henne da jeg begynte å blogge i 2007, men jeg ble advart av andre bloggere som kjente til henne fra forskjellige andre nettsider og forum.

Det sier nokså mye om Inj når hun truer sin egen fantasifigur :-)

Kari

17.12.2017 kl.23:24

Sp: Jeg har sett hvordan Inger J holder på å ro seg ut på tynnere og tynnere is. Isen holder på å sprekke av nye løgner og enda mer fantasier og hun vet ikke opp ned på innleggene hun skriver:)))

Jeg er ikke overrasket over det du forteller når du forteller at hun er sjalu på bloggvennskapet mellom deg og Toril K. Sjalu har hun alltid vært og hun tåler ikke at andre bloggere blir gode bloggvenner og har kontakt med hverandre og hun er flink på og prøve og sette bloggvenner opp mot hverandre med sverting og løgn.

Jeg tror deg når du skriver at du aldri har sendt henne e-post og det hadde jeg heller ikke regnet med.

De usammenhengende innleggene hennes er pinlige å lese og jeg sitter og gapskratter når jeg leser dem for hun vet ikke selv hva hun skriver og roter seg lengre og lengre ut på tynn is med fantasiene og løgnene sine og hun kommer ikke ut av dem. Hun prøver men det er altfor sent:)))

Det er ikke normalt av en voksen dame på 54 år og ha slike vrangforestillinger.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.11:51

Kari:
De seineste innleggene til IngerJ bærer tydelig preg av panikk og desperate forsøk på å ro seg i land etter all skriving som ikke henger på greip.
Jeg sluttet å lese,det blei for flaut på hennes vegne,men fikk allikevel med meg årets tabbeinnlegg der overskriften var :Tarotkort er spennende og fascinerende" og et bilde av bøker om stjernetegnet vekten.
IngerJ har vært sykelig sjalu og misunnelig på bloggvennskapet til Toril K og meg i alle år og har gjort alt i sin makt + litt til i sitt forsøk på å ødelegge det.Hun er også sykelig sjalu på mine klarsynte evner,til en sånn grad at hun notorisk driver svertekampanje hver eneste gang evnene mine lar seg bevise her i bloggen.Og det er ikke få ganger evnene mine har blitt bevist,skriftlig,i denne bloggen.
IngerJ har rotet det sånn til for seg selv nå med løgn,anklager,paranoia og beskyldninger at det umulig lar seg gjøre å komme ut av uføret uten å ha fått noen kraftige trøkk mot ego,stolthet og troverdighet.Det letteste er sletting,som hun alltid gjør når hun blir avslørt.
Det er jul nå,ugreiene,anklager,kverulering og bråk bruker å ta seg kraftig opp.......
God Jul :) Hilsen synskepeggy.

J

22.12.2017 kl.19:45

IJR legger ut en post med overskriften Tarot er spennende og fascinerende med bilder av bøker om stjernetegn!

Hahahaha,der viser hun hvor mye peil hun har på tarotkort og tarotkorttolkning.

Hjelpes! Inger overgår seg selv med selvavsløring igjen.Ingen behøver å avsløre henne,hun gjør det selv!

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.11:35

J:
Ja,jeg såg det !!
Måtte bare riste på hodet.Men jeg tviler ikke på at hun er frekk nok til å fortsette å kalle meg en svindler og en fake.Det blir nok ikke fullt så troverdig etter hennes megatabbe der nei,bare så synd at flauseinnlegget er borte !
Det nærmer seg julefred nå,jeg ser ikke bort ifra at vi vil merke det i de kommentarfeltene enkelte herjer vilt i fri dressur !
God Jul :) Hilsen synskepeggy.

Kari

23.12.2017 kl.22:30

Hahahahaha:)))) Jeg dauer av latter:))) Tror dere ikke at Inger J har slettet bloggen sin da? Det var et spørsmål og tid før hun slettet den og det er et sprøsmål om tid før hun har en ny blogg på blogg.no hvor hun avslører at det er henne. Det er samme mønsteret som går igjen.

Troverdigheten hennes er lik null og hun hadde ikke troverdighet igjen på på det bloggstedet hvor hun hadde bloggen sin:)))

Du må ha en fin jul SP:)))

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.11:00

Kari:
Etter alle fantasier og løgner hun har skrevet i bloggen sin i det siste,er det vel bare en ting å gjøre,ligge lavt og håpe på,at om hundre år er allting glemt.
Ja,en blogg på blogg.no er like om hjørnet.
Ha en fin jul du også :) Hilsen synskepeggy.

Ijr

24.12.2017 kl.05:27

Så feil du tar Kari over her.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.10:53

Ijr:
Du nekter å ta innover deg at du selv har skyld i at vi ler sist og best.Og du nekter å ta innover deg at vi har avslørt løgn etter løgn som du har kommet med.Du roter deg så til de grader inn i dine egne nett av bortforklaringer,fantasier og paranoia at du til slutt ikke vet hva du selv har skrevet og slettet.Alle ser jo hva du driver med.Vi ser jo også at du mister nattesøvnen på grunn av oppførselen din,kommentaren er skrevet kl.05.27....Jeg vil si at det betyr at du mister nattesøvnen ja.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv