hits

Ingen gjemt.Ingen glemt :)

 

God og fredelig Jul

til alle mine lesere der ute :)


Ja,du også IJR,jeg har ikke

glemt deg i år heller :)

 

GOD JUL !

 

Hilsen synskepeggy.

287 kommentarer

Toril

24.12.2017 kl.13:55

Ønsker deg og datteren din en kjempefin og god jul ❤️❤️🎄😊

Purr, purr, og stor juleklem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.14:09

Toril:
Takk så mye,Toril og i like måte deg deg.
Julen blir veldig rar for oss i år.Først og fremst fordi at alle i nærmeste familie,som det ville vært naturlig for oss å feire jul sammen med,er borte nå,men også fordi vi bestemte oss for å ikke gjøre så mye ut av julen i år.Da vi såg juleturnusene våre blei vi egentlig litt glad fo at vi jobber nesten hele julen begge to.I kveld jobber min datter til kl.22.00 så det blir sein julemiddag her.I morgen 1.juledag jobber hun seinvakt og jeg er gått på jobb når hun kommer hjem.2.juledag jobber hun tidlig og jeg natt til 3.juledag,etter det har vi begge fri i romjulen og vi planlegger litt ekstra mye julekos da.Begge har fri nyttårsaften,men v gjør ikke så mye ut av den heller siden min datter jobber mellomvakt (12.00 til 21.00) første nyttårsdag.
Sånn blir det hos oss,men det er helt greit for oss begge.
Tusen takk for hyggelig melding,skal svare på den etterpå :)
Ha en hyggelig og fredelig julekveld,Toril :) Juleklem fra synskepeggy.

anonym

24.12.2017 kl.13:57

REgistrere nytt lavmål Fra deg SP.

Bruke jula sOm sleipe Forsøk av å slikke ijr oppover ryggen.

DU er avslørt å ijr ler av deg.GOD JUL.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.14:12

anonym:
Juletrollene er igang ser jeg.
Dette gidder jeg ikke svare på,det er for dumt.
En hyggelig julehilsen til IngerJ fra meg blir altså oppfattet som forsøk på sleiking oppetter ryggen.Javel !

IJR

24.12.2017 kl.14:23

Det må jeg si. Få egen julehilsen fra SP, det var mer en forventet.

God Jul tilbake.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.14:42

IJR:
Bare hyggelig,og hyggelig å se at du forstår at jeg mener det også.
Hilsen synskepeggy.

anonym

24.12.2017 kl.14:49

Jaja,du kan kalle det hva Du vil SP

Kommentaren å hilsen på innlegget drypper av Sleip ironi å sakarisme,ekkelt.

JEG er tålmodig å alle får snart sannheTen å Hva du Vil

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.14:55

anonym:
IngerJ forstår og legger ikke mer i det enn en hyggelig julehilsen,hvorfor DU aser deg opp er forbi meg !
Hilsen synskepeggy.

J

24.12.2017 kl.15:07

Noen tåler ikke jula å andre helligdager,da kommer nettrollet i dem fram å de blir kranglevoren og kverulerende.Jeg har lest noen kommentarfelt på bloggen din å noen ble jeg så rystet av at jeg måtte lese flere ganger.

Ønsker deg å dine en god jul-:)

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.16:17

J:
Vi har sett nok av eksempler på at høytider og ferier ofte bringer frem det verste i folk,det er nok av beviser for det bakover i arkivet mitt.
Takk så mye og God Jul til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Sara

24.12.2017 kl.15:19

Riktig god jul til deg, Synskepeggy. :)

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.16:15

Sara:
God Jul til deg også,Sara :)
Hilsen synskepeggy.

Inger J

24.12.2017 kl.15:27

Når jeg leser de anonyme kommentarene. Da forstår jeg hvorfor jeg gjorde det grepet, jeg har gjort med bloggen min i dag. Den er langt fra slettet.

MEN, ja, orker IKKE ha slike som anonyme over her, inne på mitt kommentarfelt. Ikke på SMS, heller. Har tatt grep der også.

Og forstår, at noen og har det veldig morsomt, med og utgi seg for og være meg, i andre sine blogger.

Men, for all del. Man kan ikke forvente mer.

Da sier jeg ha en fredfull jul ( Vel det var mye forlangt, ser jeg )

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.15:59

Inger J:
Du må ikke glemme at noen ga seg ut for å være meg i ditt kommentarfelt,du påsto til og med at jeg hadde sendt deg private e-poster og vært ufin mot deg.
Du skreiv flere innlegg der du sverter meg for å ha skrevet kommentarene og e-postene du mener å ha mottatt fra meg under nicnavn som Bente/Lars/L osv.
Seinere skrives det en anonym kommentar som innrømmet å ha gitt seg ut for å være meg i ditt kommentarfelt og på e-poster,men selv etter den innrømmelsen skriver du side opp og side ned i din egen blogg og da har du fått for deg at jeg er den anonyme også som innrømmet skylden.
Man kommer ingen vei med de anonyme,det vet du selv og du har prøvd å være anonym mange ganger her i min blogg - avslørt alle ganger !
Jeg vet hvem flere av de anonyme kranglefantene er,flere av dem er ikke alltid så flink eller husker ikke på i farten å skjule sine spor,og når de glemmer seg eller blir for ivrig finner jeg ut hvem de er.
Hvordan kan jeg vite at det ikke er du som skriver anonymt over her,ikke ta for gitt at jeg ikke vet hvem det er,legg merke til svarene mine,jeg bruker å gi hint.......
Ingen av mine bloggvenner,anonyme eller ikke har noe form for interesse av å plage deg på private meldinger,sms,e-post eller noe annet,det kan jeg då godt som garantere.
Jeg ville kikket den eneste bloggvennen du har litt etter i sømmene,var jeg deg.Bloggvennen din får ikke oppmerksomhet i noen forum for tiden og,egobefengt og oppmerksomhetssyk som noen er så bare må noen prøve seg.
Ofte ser man ikke det som ligger rett fremfor nesa,avskjed du skulle begynne der...
Jeg liker slett ikke antydningene dine om at det skal være bloggvennene mine eller meg som står bak fine sms osv.som du får !!
Hilsen synskepeggy.

Inger J

24.12.2017 kl.19:03

Hvilken innrømmelse ?Nå er det visst noe som har gått meg hus forbi her.

Jeg følger deg ikke nå.

Det er nå ihvertfall noe som foregår. Vel jeg har vel et navn og forholde meg til, gjennom epost adresse. som de må signere med.

Jeg har googlet opp denne Bente forresten. jeg fant nok info. Jeg slipper og bekymre meg mer for henne. Det ble helt stille. Både fra henne, og denne Lars, som så ut til og være en kvinne. hehe. Så jo da, hatt det mye gøy, med at jeg har epost adresser , da finner jeg ut mye. Som du sier, JA DE RØPER SEG TIL SLUTT. Det er derfor jeg forstår, at noen begynner og bli nervøs nå. Når selv fakta, der jeg har beviser, benektes. Hehehe. det er det samme som at man røper seg selv.

Jeg fikk en tlf, for ca 1 mnd siden. De hadde mitt tlf nummer, men det var ikke meg de skulle snakke med. Det var noen som var innklaget visst nok. Saken handlet ikke om meg. Noe er nå stille ihvertfall.

Om de er dine bloggevenner, hun KARI, jeg fikk SMS fra eller ikke. Bryr jeg meg ikke om. Var mye dritprat om deg og Toril ihvertfall. Beskyldninger så det holdt. Jeg svartelistet dette mennesket, jeg orker ikke mer drama fra noen. De som har noe ugjort med hverandre på ditt kommentarfelt, får ordne opp selv. jeg nekter og være mellom kvinne. Dere kjenner tydeligvis til hverandre, så lenge dere navngis i sms til meg.

Jeg koser meg uansett.

Nå skal jeg finne meg en film, og kose meg med resten av julekvelden. Ha en fin kveld.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.20:32

Inger J:
Denne kommentaren tolker jeg dithen at det er enda et forsøk på å spille Toril K og meg opp mot hverandre.Det funker ikke,det vet du godt.
Det er bare EN av mine bloggvenner somkjenner meg privat og som vet mer om meg enn det jeg deler på bloggen min og den bloggvennen har jeg hundre og ti prosent tillit til,denne bloggvennen min har vist seg tilliten verdig flere ganger enn jeg kan telle gjennom flere år.
Er det noen som har kontaktet deg (noe jeg finner totalt usannsynlig) og beskyldt meg (og Toril K) for noe som helst så er det blank løgn eller så har vedkommende (som kontaktet deg) tilranet seg personlig og privat informasjon (om meg) på ulovlig vis.
Du aner ikke hvem jeg er,du har ikke min e-postadresse,du har heller ikke mitt ip-nr noen steder i din blogg,så at du kan påstå at jeg er navngitt og at du med sikkerhet kan påstå at den navngitte er meg finner jeg helt usannsynlig og nok et bevis for fri fantasi.
Telefonsamtalen du påstår å ha fått har jeg kommentert før og jeg gidder ikke gjenta meg selv nå.
Hilsen synskepeggy.

J

24.12.2017 kl.20:45

Dine private opplysninger ijr mener å ha om deg kan ha kommet henne i hende fra utro tjenere som i kraft av sin stilling skaffer og videreformidler personlige data.Bare en tanke,men like fullt mulig.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.21:24

J:
Meget mulig ja,men jeg tror ikke det.
Det er nok enda et forsøk fra IngerJ sin side på å lage litt drama.Hun følger et velkjent mønster :
Påstår seg å ha fått kommentarer som bla.baksnakker og avslører - fiktive i mine øyne,de påståtte kommentarene blir aldri postet.
Påstår seg å ha fått avslørende smser fra ulike "anonyme" med pikante avsløringer om meg og mine bloggvenner.
Påstår seg å vite sannheten så det er best vi alle begynner å skjelve i buksene av frykt for hva hun vet.Sannheten er at hun vet ingenting og bevis for det er at hun tror at min gode bloggvenn Kari har ringt henne opp og beskyldt Toril K og meg for diverse (noe uklart) ting samt beskyldninger mot oss.Kari,slutt å ringe og melde IngerJ om Toril K og meg sine private ting hører du !! Jeg ler meg ihjel,IngerJ hadde fått hakeslepp om hun hadde visst,bare en brøkdel av sannheten.
Vi er flere som vet,men IngerJ er ikke en av dem.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

24.12.2017 kl.21:16

Jeg videreformidler kun de sms jeg fikk fra Kari, for noen uker siden.

Har sagt det flere ganger nå. Jeg vil ikke ha noe med denne saken.

Den har ingen ting med meg og gjøre.

Mer vet ikke jeg.

Jeg har sagt mitt.

Og derfor godkjenner jeg ingen kommentarer, som kun skal krangle om alt og ingenting. Jeg for jo uansett skylden for ting, andre gjør.

Spør ikke meg hva noen prøver på. Spør dem selv. Dere vet godt hvem det er.

Lykke til. Dere får finne sannheten selv. Det er en grunn til at jeg melder meg vekk.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.21:28

Inger J:
Du kan umulig ha fått smser fra Kari som baksnakker Toril K og meg,det er ikke mulig !!! Det må være en annen Kari - som vet nada om meg og Toril K,men som liker å drive tull med deg.
IngerJ vær litt forsiktig med beskyldningene dine heretter,du tar som regel alltid feil.

Livet mitt som klarsynt.

24.12.2017 kl.21:30

Inger J:
Når du ikke godkjenner kommentarer bør du også holde deg for god til å kommentere ikkegodkjente kommentarer i innlegg etter innlegg,det er bare rett og rimelig.
Hilsen synskepeggy.

Kari

25.12.2017 kl.00:10

Nå må du slutte med de bortforklaringene og de idiotiske bortforklaringene i forsøket ditt på og komme deg bort fra at du har blitt tatt i og lyve.

DET FINNES INGEN KARI SOM HAR SENDT DEG SMS ELLER MAILER OG DET ER BLANK LØGN, LØGN, LØGN OG FANTASI, FANTASI, FANTASI OG FANTASI. Ingen tror på pølsevevet du fantaserer og dikter opp i hodet ditt.

Du har blitt avslørt og tatt med buksene nede Ingersengel som du heter på bloggstedet hvor du blogger. Atferden og løgnene dine dine er det som er kjennetegnet for en lystløgner.

Serr? Forventer du at vi skal tro på det du skriver? Ingen tror på deg og hvem sin skyld er det? Din egen og ingen andre.

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2017 kl.10:55

Kari:
Det har blitt mye roing og forsøk på tåkelegging og bortforklaringer fra IngerJ i det siste.
Hun må passe på at hun ikke snakker seg vekk "gåter" så til de grader at hun ikke engang klarer å løse gåtene sine selv.
IngerJ videreformidler ingenting annet enn påstander om mottatte sms,Mail og kommentarer og pussig nok kan hun ikke fremskaffe ett eneste bevis for påstandene.
Vi vet at det er et spørsmål om troverdighet i påstandene når hun velger seg Kari som den som har ringt og skrevet til henne.Det vet vi med sikkerhet er blank løgn.
Det høres noe suspekt ut at en person,som IngerJ selv skriver,har ringt feil nr allikevel,ifølge IngerJ skal ha kommet med grove beskyldninger om Toril K og meg og vi skal visst begge to være navngitte også.Altså,ingen ringer feil for så å legge ut i det vide og brede beskyldninger om andre.Det høres "for godt ut" til å være sant,rett og slett.
IngerJ har ikke videreformidlet noen sms,hun har bare påstått seg å ha fått den.
Ellers så stiller IngerJ seg HELT uforstående til alle fakta som vanlig,og som vanlig,når hun får et forklaringsproblem så begynner hun å angripe meg/oss med sine latterlige påstander,barnehagebarn osv....
Hilsen synskepeggy.

Inger J

25.12.2017 kl.05:51

Det er trist og si det.

Dere oppfører dere som 3 åringer.

Vel, beklager alle dere på 3 år, dere oppfører dere mye bedre en ungene som styrer denne bloggen. Ikke rart folk styrer unna så mye falskhet, man finner her inne.

Og sende en spesiell julehilsen til meg, i ens mening og skape en krangel. Det et så lavmål, som selv ikke jeg trodde om dere. Men så feil kan man ta av medmennesker.

SÅ jeg får innfinne meg med at lavmål på denne bloggen. Enda ikke har nådd bunnen. Den nærmer seg mnd for mnd.

Ønsker dere lykke til. Dere mister stadig lesere ser jeg. Det er ikke så rart.

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2017 kl.10:19

Inger J:
Det som er lavmål IngerJ er at du beskylder meg for å ville starte krangel når jeg sender deg en hyggelig julehilsen.Det er lavmål det !! Like mye lavmål som når du beskylder meg for å prøve å ryggslikke deg når jeg bare er hyggelig mot deg.
Det er lavmål at uansett hva man gjør for å være hyggelig så får man beskyldninger mot seg !
Det er lavmål å kalle voksne folk for treåringer på barnehagestadiet.Og det er lavmål beskylde folk for å være falske når de prøver å si deg sannheten om din oppførsel og at du blir tatt i løgn etter løgn !

Du roter det til for deg selv når du bla.skriver at du "videreformidler" opplysninger du skal ha fått og som omhandler navngitte,det må være løgn for ingen har navngitt meg - og du videreformidler ingenting du bare påstår ting samtidig som du nekter å legge frem bevis for påstandene.Sånt gjør flere enn meg mistenksom og spesiellt med tanke på at din fartstid på blogg ikke akkurat er preget av tillit og sannhet.
Hilsen synskepeggy.

25.12.2017 kl.09:14

God jul:-)

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2017 kl.10:55

Anonym:
God Jul :)
Hilsen synskepeggy.

S

25.12.2017 kl.12:32

Jeg har følget med på IJR siden tidlig på 2000 tallet.Hun har hatt mangen blogger, to av dem husker jeg veldig godt.Jeg husker godt hennes stalking av Espen fra sone2.

IJR har aldri hatt ryggrad til å stå for noe hun sier,hun har ikke ryggrad til å innrømme at hun alltid er skyld i motviljen andre viser og hun har ikke ryggrad nok til å be noen om unnskyldning for usann ryktespredning og andre ubehageligheter hun utsetter andre for.Den arrogansen hun oppfører seg med kan være provoserende for noen.

Det er synd på henne men hun oppfører seg så uspiselig og feilfri arrogant at det er alt annet enn enkelt og ha medlidenhet med henne.

Du har rett i at det var lurt av henne å slette bloggen i now Synskepeggy,som du sa,det ble for flaut og pinlig på slutten.

GOD JUL-:)

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2017 kl.13:30

S:
Jeg syns du oppsummerer problemet slik det er,dette du nevner om arroganse og ingen evne til å se egne feil og sin rolle i ugreiene er spot on.
Nå anklager IngerJ meg for å ha ønsket henne god jul som et påskudd til å starte krangel.Hun har visst helt glemt at det var hun som reagerte negativt på en anonym kommentar lenger over her som helt tydelig ønsket IngerJ på banen,og hun stilte opp som vanlig og gir meg skylden !
God Jul :) Hilsen synskepeggy.

Kari

25.12.2017 kl.12:33

SP

Inger J er på dypt vann og dypere går det ikke an og komme.

Det er langt fra tilfeldig at Inger J kommer med fantasihistorien sin at en Kari angivelig skal ha sendt henne mail og sms hvor du og bloggvenninen Toril K blir baksnakket og løyet om. Det er en blank løgn Inger J kommer med. Ingen oppegående sender sånne mailer og smser og hvis det hadde skjedd hadde det sagt mye om hva det mennesket var laget av. Fantasihistorien og løgnene til Inger J henger nederst i den tynne tråden og det er like før den ryker:)))

Vi vet at lystløgnere eller mytomaner ikke klarer og skille mellom løgn og fakta som i Inger J sitt tilfelle og når de blir satt til veggs reagerer de med og bli mer usaklig. De har bygget en mur rundt seg seg og ingen kommer igjennom til deres fantsiverden og løgnverden.

Inger J kommer med påstander men nekter og legge fram bevis for bevisene finnes ikke. Der er i fantasien og løgnene hennes bevisene finnes.

Inger J har ødelagt for seg selv og det kan hun takk seg selv for. Hun har ikke noe som heter troverdighet igjen. Troverdigheten hennes har blitt borte for mange år siden.

Du må ha en fortsatt god jul SP:)))

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2017 kl.13:46

Kari:
Denne gangen har vi tatt henne i en konkret løgn som vi vet med sikkerhet er oppdiktet.Kari ville aldri i livet finne på å sende sms til IngerJ med "inside informasjon" om Toril K og meg - det har aldri skjedd.At noen har gitt seg ut for å være Kari er godt mulig,men da har ikke den som har gitt seg ut for å være henne hatt riktig informasjon å gi til IngerJ.
Det er nettopp denne fare for å bli lurt opp i stry selv som gjør at jeg ber IngerJ være litt forsiktig med å anklage uskyldige.
En ukjent person ringer feil nummer og havner hos iIngerJ,ikke bare nok med det,men den som har ringt feil har masse informasjon å komme med om Toril K og meg som den som har ringt til feil nr deler villig vekk.Hvor troverdig er det ? Sannsynligheten for at det har skjedd er NULL !!!
S sin kommentar over her oppsummerer hele problemstillingen på en fin måte og det e tydelig at den anonyme S har fulgt med på stuntene til IngerJ minst like lenge som vi andre har gjort.Startet vel bekjentskapet med IngerJ slik vi alle har gjort,so bloggvenn,til hun begynte å vise sitt sanne jeg,da slettet hun oss alle i tur og orden med begrunnelser ttt ut av det blå som at hun nektet å være bloggvenn med så umulige og falske folk som oss,allt er alltid alle andre sin skyld.
Løgnen om smser fra Kari kan hun ikke verken ro seg fra eller bortforklare !
Fortsatt God Jul til deg også :) Hilsen synskepeggy.

Kari

25.12.2017 kl.12:35

S

Hun har ikke slettet bloggen sin på nouw men endret bloggnavn til ingersengel:))) Hahahahahahahaha:))))

Livet mitt som klarsynt.

25.12.2017 kl.13:26

Kari:
Ja,Kari,den som ler sist ler best !
Jeg "spådde" jo akkurat det i min kommentar til Sara.Jeg skreiv at jeg trodde ikke at IngerJ har slettet bloggen,jeg "spådde" at hun bare hadde "gjemt" den.Jeg "spådde" også at en hel del idiot-innlegg også er fjernet,bla.megatabben i innlegget om tarotkort/stjernetegn.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

26.12.2017 kl.00:10

God jul Sp;)) Jeg håper at du og familien din har hatt en fin julefeiring? Vi hadde en fin julaften i går;)) I dag hadde vi julelunch for hele familien. Og det var råkost;)) I morgen andre juledag skal min yngste storesøster ha julemiddag for alle oss i familien;))

Det forteller mye om Ijr når hun sitter og skriver kommentarer i kommentarfeltet ditt kl.05.27 om morgenen. Og den kan hun ikke vri seg unna. Hun avslører seg selv at hun er besatt av bloggen din. For det første hun gjør om morgenen er å skrive hjernedøde kommentarer. Hun sier hun ikke bryr seg. Den kjøper ingen.

Hvem er det som har STORE problemer i julen? Det er Ijr. Og INGEN andre. For når hun sitter på selveste julaften og krangler i kommentarfeltet på en blogg. Det viser TYDELIG at Ijr er DEN som har problem i julen.

Det verste er de idiotiske forsøkene sine når hun prøver å ro seg i land med løgnene om at hun har fått sms, kommentarer og mailer fra noen som skriver stygge ting om deg og Toril. Det er blank LØGN og OPPSPINN. Hvis det hadde vært tilfelle hadde hun gladelig delt kommentarene på bloggen sin. For INGENTING har hindret henne tidligere i å godkjenne kommentarer hvor bloggere hun IKKE liker blir rakket ned på. Den skinnhelligheten hun prøver seg på kler henne ikke.

Ijr er den falskeste og løgnaktige bloggeren som finnes. Og oppførselen til Ijr er ikke en oppførsel jeg forbinder med noen som har evner. Hun fremstår som kvalmende arogant og kvalmende feilfri.

Ha en fortsatt råfin jul Sp;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

26.12.2017 kl.15:30

Else Marit:
I like måte,Else Marit God Jul til deg og dine også :)
Både min datter og jeg jobber denne julen så det blir ikke den helt store feiringen her.Men det syns vi er greit akkurat i år begge to.Vi har begge fri fredag og lørdag før nyttår og planlegger å kose oss litt ekstra da,slappe av i ro og fred bare vi to før jobb igjen nyttårshelgen.

Det er tydelig at IngerJ forsøker å provosere.De siste innleggene hennes er ikke riktig kloke.Hun gnåler igjen om denne sannheten sin,at folk nærværet livredde "bevisene" hun påstår at hun har og den evige gnålingen om karma og skinnhellig ærlighet.
IngerJ aleine sørget for ugreie kommentarer her i mitt kommentarfelt da hun bare MÅTTE svare en anonym kommentar,etter at jeg hadde greid å feie den "anonyme" av banen dukket IngerJ opp av det blå og ville ikke la saken ligge.Hun er selv skyld i det som har skjedd etterpå.
Paranoiaen hennes er verre enn noensinne,hun ser jo spøkelser ved høylys dag !
Hun går på repeat om bevis,linker til og med,men det blir latterlig og pinlig for henne at linken ikke funker,altså så har hun ingen "bevis" å linke til !
Tanken har vel aldri slått henne at en av de anonyme her kan være "den eneste hun stoler på på blogg.no"(hennes egne ord).
Hun er tatt såpass mange ganger med buksa nede og store forklaringsproblemer nå at jeg forstår godt at hun "tok til vettet" å "kamuflerte" bloggen sin.
Jeg er enig i at hun ikke eier det som kalles ryggbein nok til å stå for sine mange og stygge angrep på andre bloggere,istedet snur hun fakta til å bli en ekkel løgn og unnskyldning for å dra mobbekortet.
Jeg er nesten glad for at jeg må jobbe og sove og ikke rekker å følge med så mye på hva hun foretar seg for tiden.Men en ting er sikkert,hun har store problemer i høytidene,det er da hun herjer som verst.
Jeg er ikke livredd IngerJ og kommer heller aldri til å bli det,for meg er hun og blir hun en kverulerende løgner som prøver alt for å få kranglle og bråke og,det siste nå,komme med nye trusler.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

26.12.2017 kl.16:49

NEI ESPEN K

JEG HAR INGEN FØLELSER FOR DEG. HAR ALDRI HATT DET, OG FÅR DET ALDRI,.

Fatter ikke problemet med det.

Det males på fra deg i ett. Hver gang jeg nevner jeg har noe på gang med en mann. Så kommer det kommentarer om Espen K på en eller annen blogg i denne klanen.

Er det rart jeg føler meg truet? Nei. Er ikke det.

Slutt og fantasere om meg Espen K. Jeg har lekt med deg, slik du lekte med meg. Du vet selv hva jeg snakker om.

Livet mitt som klarsynt.

26.12.2017 kl.17:20

Inger J:
Unnskyld uttrykket,men har det tippet over for deg nå ?
Du forstår jo ikke at den rystende historien med deg og din besettelse av espenk er et glimrende eksempel på å vise et mønster som går igjen og igjen og igjen....
Og du har jo selv innrømmet at du er besatt av meg og min blogg !
Nå forsøker du igjen å gi andre skylden for dine fantasier og besettelser når du skriver at espenk fantaserer og leker !!!!! med deg !!!!!
Du har selv skylden for at denne debatten handler om deg,du klarte ikke å la være å kommentere den anonyme lenger oppe her,og for å være sikker på at du klarte å starte krangel,beskylder du MEG for å utgi meg for å være deg ! Hvordan kan JEG vite at det ikke er DU som skriver kommentarer som anklager meg for forsøk på å sleike deg oppetter ryggen når jeg ønsker deg god jul ?
At du føler deg truet av meg er nok bare din egen paranoia som slår til,men at andre bloggere har grunn for å føle seg truet av dine tomme trusler og krenkende innlegg er hevet over tvil.
Oppfør deg skikkelig så blir du også behandlet skikkelig,det vet du godt,du blir alltid møtt som du kommer her og mange ganger starter det hyggelig,men på et tidspunkt,uvisst av hvilken grunn,sporer du fullstendig av og begynner å anklageog beskylde uskyldige for alt mellom himmel og jord.Det skjer hver gang og det vet du.
Du kan gjerne ha syke fantasier om hvem du vil og så unge du vil,men det blir bare kvalmt å lese.Du må jo forstå at vi som har unge sønner føler avsky over dine fantasier om unge menn som du innbiller deg er interessert i deg.Noen av mødrene kan faktisk føle seg både støtt og krenket på sine sønners vegne,har du tenkt på det ?
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

26.12.2017 kl.17:39

Nå må du faen se til å slutte med tullet ditt Inger J. For det du holder på med nå er en UAKSEPTABEL bloggoppførsel. Bloggppførselen din hører ikke hjemme hos ei kjerring på 54 år. Og bloggoppførselen din er usmakelig og kvalmende.

Det var DU som begynte å krangle på Sp sitt innlegg og INGEN andre. Ta deg sammen kjerring. Nå er jeg lyne forbanna på deg når du IKKE kan la Sp være i fred og at du skriver USMAKELIGE og kVALMENDE innlegg som vi BLOGGVENNENE til Sp forstår handler om Sp og bestevenninnen min Toril. Du lar for faen Toril og Sp være i fred. Det mener jeg. Nå er det faen meg nok fra din side.

Jeg VET med 100% sikkerhet at det ene innlegget DU har skrevet på bloggen din er myntet på Toril. Du skal være klar over at Toril og jeg snakker sammen på sms og chat på facebook hver dag så fremt vi har anledning. Og jeg vet med 100% sikkerhet at uttalelsen om deg som du mener er strfaffbart er tatt fra løse luften.

En tidligere blogger fortalte oss dette inne på en bloggfacebookgruppe for oss 40+ bloggere for 2-3 år siden. Da Toril og din ENESTE falske bloggvenninne var bloggvenner fortalte Toril dette til henne i full fortrolighet. Din ENESTE "ærlige" bloggvenninne som du har har misbrukt Toril sin tillit da hun videresendte deg kopi fra denne chatsamtalen.

Det var NØYAKTIG det samme som vedkommende hadde skrevet på facebookgruppa som Toril sendte til din ENESTE bloggvenninne.

Hvem denne personen som skrev dette på facebookgruppa får du ALDRI i verden vite.

Du FORTJENER din eneste "ærlige" bloggvenninne. For dere passer godt sammen siden dere har masse like personlighetstrekk til felles;))

Ha det klart for deg at vi er IKKE noen klan. Vi er OPPEGÅENDE folk som tar AVSTAND fra din ekle, ufyselige og kvalmende bloggoppførsel. Vi tar AVSTAND fra ALLE de ONDSKAPSFULLE og HATEFULLE løgnene dine. Og du kaller deg Ingersengel? Bloggnavnet ditt er feil. For du er INGEN engel. Vingene dine er fylt av skitt og lort. Og de blir aldri rene. For du ikke i nærheten av å ha noe som heter SELVINNSIKT, SELVERKJENNELSE og SAMVITTIGHET.

Jeg er IKKE redd for å si min ÆRLIGE mening om hva du er laget av. Det er tydelig for oss at jula for deg er en vanskelig høytid. Og det samme gjelder når det nærmer seg påske. Da er du også på krigsstien. Du er en ensom bitter sjel som IKKE har noe liv annet enn å lage helvete for bloggere du hater.

Jeg er glad for at jeg publiserte innlegget med BEVISET hva DU gjorde mot din bloggvenninne fra Nord Norge da du sendte kommunen mail om at de måtte umyndiggjøre henne fordi du mente hun var psykopatisk. Jeg fikk kopi av mailen fra bloggvenninnen din. Den hadde hun fått videresendt fra kommunen. Og bloggvenninnen din sa IKKE noe om at jeg ikke fikk dele den videre. De av Sp sine bloggvenner og følgere kan lese mailen som Inger J skrev inne på MIN blogg;)) Og da får de se hva DU er i stand til når hatet tar overhånd.

J

26.12.2017 kl.19:56

Helt utrolig og veldig trist når en uskyldig post med ønsker om god jul til alle fører til at voksne folk går helt av skaftet.

Helt utrolig-:)

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.09:19

J:
Du har rett,det er helt utrolig og ikke til å fatte at en godt voksen blogger får for seg at jeg prøver å ryggsleike henne og starte krangel når jeg ikke har andre motiver enn å ønske henne god jul.
I dette tilfellet så kommer det en anonym kommentar som anklager meg for å forsøke å ryggsleike,IngerJ kaster seg på,etter at jeg har svart den anonyme på en grei måte,og da er krangelen i gang.Det er nesten som om man vil mistenke IngerJ selv for å ha skrevet den anonyme kommentaren,for hvorfor ellers skulle hun være så rask til å anklage meg for akkurat det samme.Hun startet bra med å være grei,men så sporet hun av og skreiv et innlegg i egen blogg om at jeg brukte julehilsen som en felle for å starte bråk,hun gjør som hun alltid gjør,skylder på andre.
Ja,det er trist at noen vrir og vender på absolutt alt så det ender med noe helt annet enn det man mente.
Hilsen synskepeggy.

Kari

26.12.2017 kl.23:59

Jeg er enig med deg J. Det er trist når en voksen blogger på 54 år begynner og krangle når Sp skriver et hyggelig blogginnlegg hvor hun ønsker leserne sine godt jul. Til og med sitter Inger J til ut på ettermiddagen på julaften og krangler med bloggeier. Jeg er rystet. Det er pinlig oppførsel fra hennes side men det evner hun ikke og se selv. For i hodet hennes er det Sp og bloggvennene hennes sin feil. Den holdningen hennes om at hun er perfekt og fri for feil er ekkel.

Det verste er de beskyldningene og løgnene hun sverter Sp og bloggvennene til Sp med i ulke former. Hun tror hun skal redde sitt eget skinn når hun bedyrer sin ærlighet det som vi andre av oss vet er løgn og fantasi.

Meg

27.12.2017 kl.01:31

Som passivt innvolvert i denne «konflikten» i bloggverden, så gjør det vondt å se hvor mye dere engasjerer dere i å ta en blogger som åpenbart har mye å stri med fra både fortid og nåtid. Skjønner at det er frustrende å være vitne til lystløgnere, men tror kanskje det er på tide å ignorere det som kommer fra den kanten og fokusere på de dere synes fortjener det. Det fungerer jo ikke å prøve å være hyggelig da det blir tolket som smisking/ ryggsleiking etter år med «konflikter» Det er helt sykt provoserende når noen lever i sin egen verden. Har selv erfaring med det og etter mange års fundering på hvorfor, så ligger svaret i oppmerksomhet. Det er trist og ingen burde ha det sånn. Det nytter ikke å belære de som dyrker sin egen sannhet/oppfatning, men prøv og ikke hell bensin på bålet for da slukker det kanskje etterhvert! :-)

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.09:39

Meg:
Tro meg,vi har prøvd ignorering,men da blir anklagene,beskyldningene og løgnene grovere og grovere og rein personhets noen ganger,innleggene hennes blir verre og verre helt til vi ikke orker å se på det lenger og hun får den reaksjonen hun ønsker.Det er grenser for hvor mye sverting,løgn og forsøk på ryktespredning man finner seg før man føler at man må si fra og det vet IngerJ godt.
Vi vet at hun har store problemer,men hennes eplekjekke,arrogante og frekke måte å oppføre seg på gjør det veldig vanskelig å ha medlidenhet med henne,man føler at man hele tiden må forsvare seg selv og sine bloggvenner mot løgnene og beskyldningene hun finner på.Det er bare en naturlig reaksjon å ville forsvare seg selv og sine bloggvenner.
De siste blogginnleggene hennes er så grove beskyldninger,trusler og hets at man ikke kan la det gå forbi i stillhet.
Jeg og mine bloggvenner opplever stadig at det er IngerJ selv som kaster bensin på bålet med sine innlegg og kommentarer etter at bålet er slukket.Hun har mange ganger vært direkte årsak til at krangel,som forlenget var gitt seg,har startet opp igjen etter hennes angrep på oss.
Jeg er helt enig med alt du skriver,men erfaring med IngerJ i åresvis viser at uansett hva man gjør så kommer hun tilbake i gamle spor med ugreie kommentarer og ute etter krangel og bråk.
IngerJ har flere ganger innrømmet at hun er besatt av meg og bloggen min og resultatet av det er at jeg og mine bloggvenner til stadighet må forholde oss til hennes ufine oppførsel.
Bålet slukkes ikke når IngerJ selv sørger for å holde liv i det med forskjellige ekle og ufine metoder.
Jeg har lest flere av de siste innleggene hennes i sjokk og følelse av at det ikke kan være sant at noen kan oppføre seg å skrive om andre som hun gjør.Jeg vil ikke linke til bloggen for jeg vil ikke være et "gratis" clikkbait for henne.
Hilsen synskepeggy.

TO

27.12.2017 kl.10:08

Skam dere voksne folk,gjenger dere sammen å mobbe andre på det groveste!

Flere av dere i mobbegjengen burde bli anmeldt for grov mobbing mot IJR.

Det er jul,kan dere ikke holde fred i julen engang!

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.10:31

TO:
Jeg har ventet på at både mobbeofferkort og anmeldeseskort blei tatt i bruk.
Nå er jeg skikkelig redd altså !!!
Det er jo fritt fram for å anmelde,jeg ser frem til å bli innkalt som vitne......
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.10:39

TO:
Det er er merkelig og komisk femomen dette her,at når man ikke lenger har saklig argumentasjon å komme med og man får store forklaringsproblemer etter alle løgnene så kommer truslene...
Hilsen synskepeggy.

Kari

27.12.2017 kl.11:40

Skjelve, skjeve 😱 Den som skal være overlykkelig for at hun ikke allerede er anmeldt er Inger J. Det er mange som har hatt god grunn til og anmelde henne.

Jeg nevner da Inger J sendte e-post til den kommunen i Nordland der hun påstod at en bloggvenn hun ofte kranglet med måtte umyndiggjøres fordi i Inger J sine øyne var denne bloggvennen psykopat. Herre Gud hvem kan sende en slik mail om en bloggvenn som en ikke kjenner godt men bare gjennom nettet? Ingen oppegående bloggere.

Espen K hadde god grunn til og anmelde Inger J for brudd på privatlivets fred slik hun drev og trakasserte ham på bloggen hans og sin egen blogg.

Inger J skulle blitt anklaget da hun ringte inn falsk anklage om en blogger som hun ikke kjente til Mattilsynet.

Inger J skulle ha blitt anmeldt av Sp og noen av bloggvennene hennes når hun i en kommentar som jeg husker indirekte ba Sp og en blogger til ta selvmord.

Hva med truslene Inger J har kommet med om og kontakte barnevern og hva med krenkende uttalelser om andre bloggere at de er alkoholikere og psykopater. Det er brudd på privatlivets fred og krenkende personuttalelser.

Hva med alle kommentarer Inger J har forfalsket fra andre bloggere i sin iver etter og få de bloggvennene hun hadde til og tro på at andre bloggere skrev kommentarer til seg selv. Inger J var frekkere enn flatlusa og kopierte kommentarene som bloggvenner til andre bloggere hadde skrevet og hun forfalsket underskriften med bloggeier sitt navn og det gjorde Inger J for at hennes bloggvenner skulle tro på løgnene hun fortalte om at bloggere skrev kommentarer til seg selv.

Hva med alle truslene om og ringe arbeidsgiver og lyve om at andre bloggere satt på data i arbeidstiden og mobbet. Hun lyktes en gang med den stygge løgnaktige kjeften sin da hun beskyldte en tidligere bloggvenn for og være eier av en blogg hvor det var mobbet og takket være Inger J sin løgn ble arbeidsgiver kontaktet....

Jeg behøver ikke si noe mere men Inger J skal være sjeleglad at hun ikke allerede har blitt anmeldt. Det er fordi at fornuftige bloggere forstår at politi ikke har kapasitet til og ta slike saker.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.12:48

Kari:
Huff,ja,listen over tidligere synder er flere mil lang.Folk bruker å skjerpe seg,men denne bloggeren fortsetter som før.
IngerJ trenger ikke å innrømme at hun er besatt av meg,bloggen min og mine bloggvenner "bevisene" på det taler for seg selv.
Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at jeg hadde fått barnevernet på døra etter grunnløse beskyldninger fra IngerJ den gangen hun anklaget meg for å være alkoholiker og at barnevernet burde kobles inn.Anklagene kom etter at jeg la ut et bilde av en (uåpnet) flaske rødvin som jeg hadde fått i gave,og selv om rødvinsflasken fortsatt er uåpnet og står i vinstativet så fortsetter hun jevnlig å antyde at jeg er alkoholiker.
Det er en ting jeg er sjeleglad over og det er at IngerJ ikke har fjerneste ide om hvem jeg er,hadde hun visst det,er jeg overbevist om at hun hadde sendt alt fra lensmann til prest til avholdsbevegelsen til politi til barnevern til mattilsyn osv.osv på døra til meg.
Hilsen ynskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.13:07

Kari:
Jeg må bare hovere litt når jeg ser at jeg igjen "spådde" rett.Som jeg "spådde" var det bare et spørsmål om tid før IngerJ var tilbake med blogg i "ny" utgave og med de fleste mest pinlige og flaue innleggene slettet.
En advarsel til IngerJ er på sin plass - mine klarsynte evner svikter aldri !! Og er mye mer pålitelig enn din påståtte "magefølelse" og dine påståtte "evner" noen gang kan bli !
Måtte bare hovere litt nå Kari :)
Hilsen synskepeggy.

Kari

27.12.2017 kl.11:51

Mistanken min om hvem denne TO er går i retning av en blogger for det er bare hun som bruker ordet gjenger 😂😂😂 Du snakker om og bli tatt med buksen nede. Noen bedyrer sin uskyld og hevder hardnakket at hun alltid kommenterer med navn og nick....

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.12:35

Kari:
Jeg kan si deg så mye,Kari at den "anonym" TO her,har skrevet anonyme kommentarer her i bloggen flere ganger enn det er brukt bloggnavn eller eget navn.
Felles for alle de "anonyme" gangene er at hver gang jeg gir et hint om hvem den "anonyme" er så begynner anklagene og beskyldningene om at det er jeg eller at noen har gitt seg ut for å være bloggeren.Det skjer hver gang,eller at bloggeren beskylder meg for å skrive kommentarer til meg selv for å tåkelegge og få fokuset vekk fra seg selv og at vedkommende er avslørt.
Jeg kan også si så mye at jeg noen ganger har tatt i bruk ett - 1 nicnavn hos andre bloggere.Den eneste som kjenner til det nicnavnet er min fortrolige bloggvenn Toril K,men nå er det så lenge siden jeg har brukt det at jeg tviler på at hun husker det.
At Toril K kjenner til mitt nicnavn er forferdelige irriterende for den "anonyme" og det gnager skikkelig.
Hilsen synskepeggy.

anonym

27.12.2017 kl.14:58

Lurer på om denne Inger sliter med å forstå begreper som sjalusi og mobbing.Hun bruker begrepene ofte men i gale sammenhenger.

En leser kan komme til å tro at andre er sjalu på Inger for det var hun som var navngitt på innlegget å at noen kan bli sjalu for det har jeg vanskelig for å tro.

Kan hende er hun helt bevisst på feil bruk av begreper nettopp for å skape misforståelser å provosering.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.15:13

anonym:
Det er er godt spørsmål ! Og jeg ser ikke bort fra at du traff spikeren på hodet her.
IngerJ vet godt at det ikke var sjalusi på grunn av en julehilsen som laget drama her.Det var på grunn av at IngerJ kom ut av det blå med en ufin kommentar som antydet at enten jeg eller noen av mine bloggvenner skreiv en ufin kommentar om forsøk på ryggsleiking etter min julehilsen.Seinere har hun antydet at hun "blei lokket i en felle" osv.osv.
Det er trist at hun har den oppfatningen,når alt tullet i ettertid kunne vært unngått hvis hun bare hadde klart å la være å svare den "anonyme",da IngerJ kom ut av det blå,hadde jeg allerede klart å stoppe den "anonyme" i å komme med flere anklager og beskyldninger og fremdeles har det vært stille fra den "anonyme".
Hilsen synskepeggy.

Kari

27.12.2017 kl.15:43

Hun blander sammen og misbruker begreper støtt og stadig når hun mener at andre er sjalu på henne. Jeg for min del kommer aldri til og bli sjalu på henne. Inger J skriver ofte at andre hater henne og også der misbruker hun begrepet. Det er flere av Sp sine lesere som har skrevet kommentar til Inger J at det går ikke an og hate et menneske vi ikke kjenner og Inger J vet ikke hva hat vil si. Når Inger J beskylder andre for å være sjalu tror jeg med sikkerhet at det er Inger J selv som er sjalu.

Inger J er sjalu for at bloggvennene til Sp støtter henne og for at gode bloggvenner står sammen og slik har det alltid vært.

Det er ikke første gangen at Sp og bloggleserne hennes blir beskyldt for og drive ryggslikking. Hva med Inger J selv? Hun slikker sin eneste bloggvenninne langs ryggen:)))

Det hagler med løgnaktige påstander om Sp og flere av hennes bloggvenner. Inger J er flink til og påpeke at andre bloggere ikke skal kalle sette medisinsk diagnose på andre bloggere som de ikke kjenner men selv tar hun ikke et rødt øre for å offentlig beskylde Sp og noen andre bloggere for å være alkoholikere og psykopater.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.20:13

Kari:
Det verste for IngerJ er nok at Toril K og jeg er gode venner også utenfor blogg.Det er hun sykelig sjalu på og hun gjør fortsatt alt hun kan for å sverte oss og vennskapet vårt.
Selv har IngerJ,etter eget utsagn,kun en bloggvenn på blogg.no som hun stoler på,men selv denne pålitelige bloggvennen holder en viss avstand og vegrer seg for å ha for mye og for privat kontakt med henne.
IngerJ drar hatkortet både titt og ofte og jeg fastholder det jeg alltid har sagt om det : det er kun de som hater selv som tar hatordet i sin munn,de som ikke hater føler heller ikke behov for å bruke ordet.
At det plager IngerJ at hun ikke vet hvem jeg er,er hevet over tvil.Det gnager så hun mister nattesøvnen og bevis for det kan man se på tidspunktene hun poster kommentarer her,ofte natt eller grytidlig..
Det blei antydet at IngerJ bruker begrep som sjalu,hat osv. helt bevisst i forsøk på å provosere,men så "smart" tror jeg ikke hun er,forklaringen på det er vel ganske enkelt at hun ikke forstår begrepene,jeg er sikker på det nå etter at hun kalte meg en heks,som,selv om hun ikke verken vet det eller mente det,faktisk er en positiv ting.En heks (Wicca) har en hel del svært gode egenskaper og jeg har ingenting i mot å assosieres med en heks.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

27.12.2017 kl.16:26

Bestandig vært en TYRAN, Mot dine lesere som ikke er enig med deg du e-SP-en.

Du er en grinebiter. Glad jeg ikke har kontakt med deg irl.

Noen sa det godt. Du liker dårlig og ikke ha rett hele tiden. Det gnager mye, ser jeg. Kan en mann være HEKS?

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.17:03

Inger J:
Nå må du ikke la vrangforestillingene dine ta sånn overhånd på deg at du begynner å bli ufin og beskylde meg for ting som ikke har noen rot i virkeligheten !
Du må gjerne tro at jeg er en mann,men spar oss for fantasier og vrangforestillinger om at jeg er en mann som er sur og grinete fordi at du har avvist han.Den vrangforestillingen har du brukt opp.
Hvem er det nå som bruker stygge økenavn på folk,eplekjekke Sverteinger ?????

Jeg sendte en julehilsen til deg fordi at jeg visste at du skulle tilbringe julen aleine (selvvalgt,men allikevel) og ville være litt hyggelig mot deg.Hadde jeg visst at det skulle ende i rabalder,bråk,ufyselige økenavn anklager og beskyldninger så tror jeg at jeg hadde tenkt med mer om først.
Å kalle meg en heks (om du ikke vet hva det står for,leit det opp på Google : Wicca ) tar jeg rett og slett som en kompliment,selv om du ikke aner at det er det :)

Hilsen synskepeggy

Kari

27.12.2017 kl.16:57

Huff da Inger J det vises at det gnager deg at du ikke vet identiteten til Sp verken kjønn eller navn:)))

Jeg tror ikke vi som er bloggleserne til Sp synes hun er en tryan mot oss og Sp tåler at leserne er uenig.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.17:07

Kari:
Feil begrep i feil sammenheng igjen,IngerJ vet tydeligvis verken hva en heks er eller en tyrann er.
e-SP-en - den var faktisk morsom - hadde det ikke vært for at vi vet at det er nok en vrangforestilling.

anonym

27.12.2017 kl.19:47

IJR spiller et sykt psykologisk spill med dere alle.Hun sletter innlegg dere kommenterer her å på den måten ønsker hun å fremstille dere som idioter samtidig som hun selv ønsker å fremstille seg som ærlighetens engel.

De som følger med på IJRs blogg forstår hva hun prøver på,men hvem vet hva dem som ikke vet sannheten tenker.

Håper det ikke er noen tvil om hvem som er de mest oppegående å troverdige av aktørene av sirkuset.

Jeg heier på deg å loggvennene dine-:)

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.19:56

anonym:
Spot on,må jeg si - det er akkurat som om jeg skulle sagt det selv,det er sånn hun holder på.År etter år etter år.Hun er besatt av meg og min blogg og det er derfor bloggen min er hjemsøkt av henne og hennes ufyselige oppførsel.
En kommentar skreiv at hun ikke eier ryggben til å stå for all drittkastingen hun slenger om seg med,hun velger heller den feige måten,sletting når det blir stilt spørsmål med anklager og beskyldninger og løgner hun kommer med.
Hilsen synskepeggy.

Vilde 17

27.12.2017 kl.20:30

Herregud for en gjeng voksne nettmobbere.Nettroll i fri utfoldelse på nett.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.20:46

Vilde 17:
Med respekt å melde så tror jeg ikke du har "fulgt med i flere år" sånn som vi andre har og som derfor har rimelig grunn og bevis for våre påstander.
Det bare å se litt lenger oppe i kommentarfeltet,der blir jeg bla.kalt for tyrann,anklaget for å lure folk "i en felle" når jeg ønsker god jul med mere....
Hilsen synskepeggy.

27.12.2017 kl.21:17

Nei, heldigvis har ikke alle stagnert i tiden for 5 til 10 år siden. Noen hår videre. Og slutter og gnåle pm gamle ting. Det er bare du SP som gnåle og aldri hår ut døra. På andre siden av døra, kan du finne et nytt liv. Prøv selv. Så andre slipper dette gnåle om fortiden. Enig med jente 17.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.21:46

Anonym:
Hvem er det som stadig legger ut "bevis" ,kommer med trusler,ærekrenkende personangrep og gnåler støtt og stadig om snøen som falt i fjor.
Det er iallefall ikke vi !
Og hvem er det som fabrikerer "sannheter" og "bevis" for sine vrangforestillinger.
Det er iallefall ikke vi !
Tror ikke Vilde 17 har fulgt med så lenge at vedkommende kan komme med en velbegrunnet uttalelse,dessuten kan det jo være IngerJ og alle de "anonyme" det vises til med uttalelsen.Ikke vet jeg,men ønsker en nærmere forklaring på påstanden til Vilde 17.
Kan du finne et nytt liv og ikke bruke så mye tid på å hjemsøke bloggen min på jakt etter noe å bråke om !
Hilsen synskepeggy.

Vilde 17

27.12.2017 kl.22:02

Vurderer seriøst å rapportere denne bloggen til blogg.no nå pga.mobbing og hatefulle personangrep mot bloggere.

Livet mitt som klarsynt.

27.12.2017 kl.22:39

Vilde 17:
La oss si det sånn,om du er hundre prosent sikker på at du ALDRI har vært en (til tider) ivrig deltaker i "debattene" som pågår og som har pågått og under x-antall nicnavn så syns jeg at du må følge "magefølelsen" og gjøre det du syns du må gjøre.Men om du ikke er sikker på at du aldri har vært en av debattantene (under x-antall) nicnavn så ville jeg latt det være,det kunne blitt pinlig om sannheten kom frem.
Vilde 17 var et "genialt" stunt,de fleste vil jo tro at det er en jentunge på 17,du glemmer visst at det finnes "bevis" i form av ip-nr,ett treff på ip-nr lyver ikke !
Hilsen synskepeggy.

28.12.2017 kl.05:25

Vilde 17

Raporter bloggen her du. Flere har nok gjort det.

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2017 kl.09:17

Anonym:
Javel,hvem da ??? DU ???
Det kan bli ganske så interessant !
Du må passe på å ha "din sti ren" om du skal komme noen vei med klager..Det minste man må kunne forvente,er at den som klager har sørget for å IKKE selv være medskyldig i det som det klages på,og det er på ingen måte innfridd her.
Men,ok for meg om de "anonyme" her vil stå igjen med buksa nede og til spot og spe.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

28.12.2017 kl.07:01

Ikke vanskelig å skjønne hvem "Vilde 17" er.:)

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2017 kl.09:29

Wenche:
Det er en gammel kjenning med ny taktikk,kan man si.
Det er ille når noen er så ivrig etter å true folk til taushet at man helt glemmer å kamuflere ip-nr.sitt.
Når alt er prøvd,trusler,økenavn,anklager,løgn og forsøk på ryktespredning og møtes med en vegg av motstand uansett hva man prøver,er det lett å ty til metoder som slår tilbake på en selv.
Jeg tror ikke vi hører mer til denne Vilde 17,etter å ha blitt avslørt så grundig er det bare en av to ting for henne å gjøre,enten kamuflere seg bedre og komme med et nytt nicnavn eller rett og slett innse nederlaget,slikke sitt sårede ego og holde kjeft.
Men,forsøket var bra,det skal hun ha.Det er bare så sørgelig at hun til stadighet glemmer at jeg er synsk...
Hilsen synskepeggy.

Kari

28.12.2017 kl.08:56

😂😂😂 Thiiiihihihi 😂😂😂 «Vilde 17» har avslørt seg selv og ikke vanskelig og skjønne hvem det er. Hun må tro vi er dumme som tror på det patetiske forsøket og hun som skryter av at hun alltid skriver kommentarer under sitt eget navn 😂😂😂

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2017 kl.09:38

Kari:
Desperate folk tyr til desperate handlinger og hun er jo temmelig tett i toppen når hun truer med rapportering og samtidig glemmer å kamuflere sitt (sine) ip-nr.
Noen tror de har ryggen fri og ærlighet og sannheten i egen person etter å ha slettet ærekrenkende,løgnaktige og falske anklager i innleggene sine,så enkelt er det ikke,vi følger med..
Hun skyter seg selv i foten igjen,men forsøket var (i mangel på et bedre ord) kreativt.
Hilsen synskepeggy.

Kari

28.12.2017 kl.09:44

Denne «Vilde 17» avslørte seg selv på en annen måte også som hun ilkke er klar over selv 😂😂😂 Litt tilfeldig at en viss blogger postet et blogginnlegg omtrentlig på samme tidspunkt som kommentaren fra «Vilde 17» ble skrevet. Det andre er at en 17-åring er ikke våken kloklen halv seks på morgenen for og skrive kommentarer på bloggen til en voksen blogger 😂😂😂 😂Jeg fikk meg en god latter av denne ?Vilde 17?.

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2017 kl.14:05

Kari:
Da var du mer observant enn meg for jeg fikk ikke med meg akkurat det.
Noen har vært litt for raske på avtrekkeren og det kan gjøre hvem som helst litt tankeløse og slurver med å skjule hvem man er.
Lurer på om mistanken om "fyllekjøring" med traktor på glatten og etterlysning av alkotest er et nytt hint om påstanden om at jeg drikker (litt for mye av rødvinsflaska) av og til og derfor blir beskyldt for å være alkoholiker.
Hun syns vel det har blitt litt for stille her og da må hun forsøke å få litt action !
Hilsen synskepeggy.

Sara

28.12.2017 kl.13:45

Jeg må si jeg beundrer deg, Synskepeggy: Ikke bare har du åpent kommentarfelt og slipper alt av kommentarer gjennom. Men jammen så svarer du alle som vil si noe til deg også. Ikke EN kommentar lar du gå deg hus forbi, enten det er fine eller slemme kommentarer!

Dette står det stor respekt av, det må jeg si. :)

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2017 kl.14:15

Sara:
Jeg har respekt for folk uansett og svarer alltid når noen snakker til meg.
Dessuten er jeg kjent for å like å snakke på både inn og utpust og ikke bare liker jeg å snakke,men jeg er utrolig flink til det også.
Men,når det er sagt,så må jeg også si at jeg snakker til folk slik de snakker til meg,er de frekk og uforskammet får de tilbake med samme mynt,men er de greie og skikkelige så får de det tilbake også.
Jeg liker ikke at det klages og sytes over ufine trollkommentarer som aldri kommer gjennom spamsperren,jeg der på det som både feigt og et påskudd for å skaffe seg litt (ufortjent) oppmerksomhet og og sympati som kun varer i få sekunder.Det er greiere,ærligere og mer rettferdig å ha åpent kommentarfelt sånn at alle får mulighet til å forklare seg.Stengt kommentarfelt gir bloggeier en fordel og den fordelen holder jeg meg for god til å dra nytte av selv.
Takk så mye for den hyggelige kommentaren,det er alltid hyggelig at noe positivt blir lagt merke til også :) Hilsen synskepeggy

anonym

28.12.2017 kl.22:19

Mobbegjengen ble skremt no å stilt ble det Helt stilt.

Livet mitt som klarsynt.

28.12.2017 kl.22:54

anonym:
Skremt !!! Ja,jeg skjelver i buksene av redsel nå !!!
Det blei stilt,ja og det blei nok litt kjedelig for deg.Denne kommentaren din er selveste "oppskriften" om man er ute etter å holde krangel og bråk gående.Du vet hva som skal til,noen syke påstander om at man er skremt samt økenavn som fks."mobbegjeng" så har du sikret deg enda litt mer oppmerksomhet som igjen gir inspirasjon til nye løgnaktige og anklagene innlegg.
Nyttårsaften nærmer seg......
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.01:00

Alle med litt iq skjønner at du skrev god jul til Inger J i innlegget for å lage kvalme. Stygt gjort å oppføre seg sånn syns jeg, og i julen også da..

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.09:53

Anonym:
Og alle skjønner at det bare er ekle kverulanter som kan finne på å kalle en hyggelig julehilsen for forsøk på å provosere !
Hilsen synskepeggy.

Kari

29.12.2017 kl.01:19

Ærlig talt feige anonym for en hjernedød kommentar og skrive. Alle med iq skjønner at Sp skrev innlegget for og være hyggelig og hadde det ikke vært for den feige anonyme som begynte og provosere så opp til krangel hadde det aldri blitt krangel og hadde Inger J hatt vett nok hadde hun ikke fortsatt og provosere som hun har gjort under dette innlegget.

Det er kommentarer som det du har skrevet som gjør at kranglingen fortsetter.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.10:29

Kari:
Den "anonyme" over her prøver å provosere og vil så inderlig at bråket skal fortsette at "anonym" prøver seg på flere utspill og flere beskyldninger i håp om å starte mer bråk.
Høytidene er nok vanskelige og kjedelig for noen flere,men pussig nok ser det ut for at de tror det hjelper å bråke med andre folk som har det helt fint både i høytider,ferie og fridager.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.01:55

Nei det er innlegg som dette som gjør at det blir krangling. Det er jo skrevet for å provosere!

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.09:56

Anonym:
Du er nok en av de 1566 "drop in" som kjeder seg nå som det blei stille.
Forsøket ditt på å holde "debatten" gående,er avslørt !
Hilsen synskepeggy.

Inger J

29.12.2017 kl.06:18

Det er langt fra meg som provoseres.

MEN, det er andre, som langt fra tåler at jeg får en ekstra oppmerksomhet fra denne fantasifiguren SP.

GOD NYTTÅR.

Forventer langt fra et bedre år fra dere. Men jeg får meg nå, noen latterkuler, med og lese kommentarene fra mange som ikke skjønner en dritt da. Så det er virkelig verdt og følge med, på spøkelsene som tror de er anonyme.

Ja innlegget her er laget for og provosere DERE. Ikke meg.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.10:13

Inger J:
IngerJ,jeg er enig i at du sannsynligvis ikke lot deg provosere av min hyggelige julehilsen til deg.Og jeg er sikker på at du innerst inne vet at motivet mitt kun var for å være hyggelig,det er sånn jeg tolker takkekommentaren din.
Men,da du svarte på en ufin kommentar som anklaget meg for prøve å ryggsleike deg var bråket et faktum.For å holde bråket i gang har du flere ganger hevdet at du blei lokket i en felle osv.samtidig som du vet at om du ikke hadde svart den anonyme,så hadde det ikke blitt noe bråk.Hvorfor du svarte den anonyme er noe uklart for meg siden kommentaren var til meg og ikke til deg.
Jo,du lar deg provosere IngerJ både titt og ofte til å svare på kommentarer i mitt kommentarfelt og som ikke er rettet mot deg og du svarer alt av kommentarer som rakker ned på meg eller mine bloggvenner,så ja,du lar deg provosere til å bruke alle muligheter for å kaste deg på nedrakking og mobbing av det du kaller "mobbegjengen".
Jeg forstår at du har null selvkontroll,og det at du er besatt av meg og bloggen min gjør det ikke lettere å ha selvkontroll nok til å bare la det ligge,særlig når du ser at jeg helt INT klarer å svare for meg.Trenger jeg din hjelp til noe så skal jeg be deg om det.
Du må nok,enda en gang,bite i det sure eple å innrømme at det var DU og ikke jeg som fikk startet bråket da du bare måtte svare den anonyme ufine kommentaren.
Det er trist at en hyggelig julehilsen til deg skulle føre til så mye bråk og enda tristere er det at noen fortsatt ikke har selvkontroll nok til å la det ligge.
Den anonyme,som påstår at en hyggelig julehilsen er ment å provosere,er vel ikke helt i vater.og vedkommende har nok vanskelig med å ikke la seg provosere selv - over absolutt alt !!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.09:25

Nei du blir ikke provosert, men det er jo det SP håper så inderlig på. Hun vil jo lage bråk og krangling.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.09:57

Anonym:
Du håper nok på at bråket fortsetter !
Hilsen synskepeggy.

Inger J

29.12.2017 kl.11:06

Skal vi se hvem som har mest selvkontroll av meg og deg SP.

Se hvor lenge det tar før du prøver og provosere meg inn her. Og hvor lenge jeg ikke svarer deg.

HVEM tror du vinner? Lover og bruke mitt navn når jeg kommentere, slik at du vet det er meg, om jeg skulle si God Jul i 2018 og 2019.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.11:19

Inger J:
Jeg vil mer enn gjerne etterkomme ønsket ditt,men du må jo være enig i at det blir nesten en umulig oppgave for meg å etterkomme når så og si alt jeg skriver blir tolket som forsøk på å provosere og når så og si alt jeg skriver blir vrengt og vendt på og analysert "til døde" i jakten din på å finne noe som du kan la deg provosere av.
Jeg er ikke interessert i å inngå noen konkurranse med deg,det du kan gjøre og som ville hatt en god effekt er å begynne å oppføre deg og vise litt respekt for andre folk og andre folk sine meninger og kanskje begynne å åpne for at folk ikke er så slemme og ikke alltid har så slemme motiver som du tror.
Og,det hjelper på at du slutter å rakke ned,komme med stygge personangrep,lyve,beskylde og anklage meg og mine bloggvenner i innlegg etter innlegg i din egen blogg.
Innfrir du dette,er vi på god vei til å få et fredelig blogger i 2018 :)))) Og da vil det også vise seg hvem av oss to som har selvkontroll nok !!!!

Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.13:03

Så vidt jeg kan se SP er det alltid du som provoserer med et eller annet innlegg som er myntet på noen.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.13:24

Anonym:
Det er bare egobefengte,oppmerksomhetssyke kverulanter som tror at alt jeg skriver er MYNTET på seg,ikke sant "Anonym" ??
Det er synd for deg at du har stelt deg sånn at du mister både ansikt og troverdighet,samt bekrefter det jeg alltid har sagt om du viser hvem du er.Jeg skjønner at dumhar brukt opp alle triks som tenkes kan i forsøk på å dra flere lesere,det svir nok at lesertallet synker som en Stein dag for dag.Fra flere tusen leser til noen og hundre,huff så ergerlig !!!! Det hjelper ikke på lesertallet å fremstå som "Anonym" vet du,ikke sant "Anonym" - Trøst deg med at det er flere som har glimrende,korttenkte evner til å legge feller for seg selv.Ha ha ha ha.....
Den som ler sist blablabla....
Godt Nytt År !! - NB : Det er ikke et forsøk på å provosere !
Hilsen synskepeggy.

anonym

29.12.2017 kl.13:07

Hehehe-:)

Kjekt å se at du ikke gikk i fella IJR la ut,hun tenkte ikke så langt at du ville snu forsøket rundt å treffe henne selv der hun er høyest når hun plukker bær-:)

Hehehe godt jobbet sp:-)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.13:31

anonym:
Det er lov å prøve deg,det ser jeg på som en menneskerett.Men forsøkene slår tilbake på dem som prøver når de glemmer en vesentlig ting : mine glimrende synske evner !!!!
IngerJ er ikke den første og heller ikke eneste som har gått på tryne og også fått helt andre reaksjoner enn forventet.Det bruker å ende som en skinnfell for dem som lar ukontrollerte impulshandlinger styre og glemmer at jeg er synsk !
Hilsen synskepeggy.

synskepeggy

29.12.2017 kl.13:55

INGER J :

Nå må jeg virkelig ta hatten av for deg og idiotien,dumheten og frekkheten din,som,ingen av de nevnte "egenskaper" ser ut for å ha noen grenser når det kommer til DEG !

Du er så frekk at du skriver at du vil konkurrere med meg i hvem av oss to som har mest selvkontroll,vi trenger ikke konkurrere om det IngerJ DU har nemlig,i dag,vist tydelig hvem som er taperen i den konkurransen.At det er mulig sier jeg.Samtidig som du vil konkurrere med meg legger du ut et innlegg med overskrifter fra diverse innlegg i din blogg og som alle har en ting felles og det er at innleggene er fulle av stygge personangrep,løgn og usanne påstander om mine bloggvenner og meg.

Ikke bare har du TAPT en konkurranse som du tok til orde for,men å legge ut det innlegget er et skammelig dårlig og ikke til å ta feil av,et nytt forsøk fra deg på å provosere og å holde bråket i gang.

Unnskyld meg for ordbruken IngerJ,men hvor dum er det mulig å bli,og hvor dum er det mulig å få seg selv til å tro at bloggvennene mine og jeg er !!!

Ikke bare har jeg vunnet konkurransen før den i det hele tatt har begynt - du har blitt "gruset" og med et titalls nye,selvpåførte skudd i begge bein !

Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.14:42

Slutt å gnåle om dette nå, må da engang bli ferdig.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.15:00

Anonym:
Selvfølgelig vil du ha slutt på "gnålet" nå som det begynner å bli et forklaringsproblem igjen.
Det blir nok både for pinlig,flaut og avslørende for deg....
Hvor er ryggbeinet ditt,stepp opp !! Det var jo du som utfordret meg,men som sørgelig nok klarte du ikke selv å leve opp til utfordringen !
Det suuuuger,ikke sant...
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.15:08

Anonym:
So what !!!!
Slutt å lese,så blir du ikke provosert heller !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

29.12.2017 kl.15:13

Sp

Hun har mye å bite seg i når hun avslører seg selv som "anonym":)))) Hvorfor skriver hun som anonym når hun skryter av at hun alltid skriver nicknavnet sitt i alle kommentarer? Noen glemmer visst feilene de selv gjør og tramper i klaveret gang på gang. Pinlig for den "anonyme".

Hun tar aldri i mot utfordringen for det er hun for feig til.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.23:13

Kari:
Det er for pinlig å først sverge på at de ikke skal sette sin fot i denne bloggen igjen,for så å gjøre det igjen som anonym for å bli hørt !
Utfordringen det blei tatt til orde for og som jeg aksepterte var over før den var begynt,men det var ikke jeg som ikke hadde kontroll på impulsene og selvkontrollen.
Hilsen synskepeggy.

29.12.2017 kl.15:19

Takk for oppklaring Synskepeggy.Jeg ser på skrivemåte og ordvalg hvem marerittparasittene er nå som du har gjort oppmerksom på det.Morsomt at de tror de er Anonyme.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.23:09

Anonym:
Bare hyggelig du :)
Og nå som du vet det ser du også hvor hjernedøde,desperate og krampaktig forsøkene på mer bråk er ! Men,det gir mening når du vet hvem noen av de "Anonyme" er.
Hilsen synskepeggy.

Sjokkert tilskuer

29.12.2017 kl.15:26

Er drama og kaos bare skuespill for å få flere lesere eller?

OMG!

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.23:05

Sjokkert tilskuer:
Nei,det er blodig alvor som du sikkert ser på de hjernedøde Anonyme kommentarene her og det begynner å bli mange av dem,det til tross for at det er en av de Anonyme selv som vil ha slutt på "gnålingen".
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.15:47

Nei sjokkert tilskuer. Det er slik SP liker å drive bloggen sin!

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.15:52

Anonym:
Vil du ha slutt på gnålet så er det FØRSTE du må gjøre å slutte å gnåle SELV !
Selv en treåring i barnehagen skjønner så enkel logikk !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

29.12.2017 kl.15:53

Inger J

Du veit ikke en dritt om hvem de som et anonyme som kommenterer her er og det plager deg noe jævlig. Derfor synser du og lager deg fantasikonspirasjonsteorier om hvem de anonyme er.

Jeg forstår de anonyme godt jeg for hvis noen av de har blogg vil de ikke få deg inn på bloggene sine.

Mulig du ikke forstår at retten til og være anonym er lov på blogg.no og det er jævlig stygt gjort av deg og beskylde folk du ikke veit hvem er.

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.23:18

Kari:
Nei,IngerJ har ingen anelse om hvem flere av de anonyme er.Men jeg mistenker at hun vet om en foruten seg selv da.
Hun vet ingenting,og det er derfor hun stadig skyter seg selv i føttene også.
Noen av de anonyme har selv informert meg om hvem de er og hvorfor de vil være anonym og fet må jeg bare respektere,for,som du sier,så har alle som ønsker å beskytte seg selv med å være anonym rett til det.
De som har informert meg om at de ønsker å være anonyme er ikke her for å kverulere,krangle og forsøke å provosere.
Hilsen synskepeggy.

Sara

29.12.2017 kl.16:52

Inj: Ser vi deg ikke her inne flere ganger før du kommer med en God Jul hilsen til Synskepeggy i 2018 og i 2019?

Oh, the ironi. :D

Jippi Synskepeggy! Da slipper du jammen unna mer stalking av bloggen din, mesteparten av kverruleringen og hat-kommentarene. :) Og DER kom min tro på julenissen tilbake. ;)

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.23:44

Sara:
Ikke gled deg for tidlig nå :)
Jeg kan fortelle deg så mye at IngerJ og jeg inngikk en avtale for noen år siden om at vi ikke skulle kommentere i bloggene til hverandre,kan du gjette hvor lang tid det tok før IngerJ ga etter for fristelsen til å bryte avtalen ? Ca femten minutter var det vel,så var hun på plass her igjen !
Hun har plassert foten godt fast i kjeften på seg selv igjen og for ikke å få forklaringsproblemer (tror hun selv) vil hun nok opprettholde tempoet på kommentering,men da som "anonym".
Husk,hun er besatt av denne bloggen,hun følger den med falkeblikk flere ganger for dag,det har sin pris i form av null impuls og selvkontroll.
Jeg tror mer på julenissen enn at hun klarer å gjøre som hun selv har sagt hun skal gjøre.
For øyeblikket er det to "Anonyme" som sloss om oppmerksomheten her og jeg er sikker på at du kan gjette hvem de er.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.17:12

Det hjelper ikke på denne bloggen SP!

Livet mitt som klarsynt.

29.12.2017 kl.23:35

Anonym:
Ikke så lenge du er en ivrig kverulant her !
Hilsen synskepeggy.

Sjokkert tilskuer

29.12.2017 kl.18:42

Anonym:

Det er tull og tøys og løgn.Alle ser at det er anonyme troll som deg som ødelegger Synskepeggys blogg med trolling og mobbing.

Det er et paradoks at Anonym vil ha slutt på gnåling,men gnåler videre selv.

Må beundre deg Synskepeggy for du orker å forholde deg til nettrollene på en høflig og oppegående måte samme hva de kommer med.Du lar deg aldri vippe av pinnen og du lar deg ikke dra ned på nivået til nettrollene.Det står det respekt av.

Jeg ser frem til flere flotte bloggposter på bloggen din i det nye året.

Godt nytt år til deg:)))))

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.00:00

Sjokkert tilskuer:
Du er observant som ser akkurat det og det er det heldigvis flere som gjør :)
Svaret på at jeg ikke lar meg "rive med" å bli like ufin som flere av de anonyme er,er ganske enkelt at jeg har en godt utviklet evne til å ikke ta ting personlig og ikke så veldig seriøst heller i denne bloggbobbla.Allikevel må jeg si at grunnløse og stygge personangrep på mine gode bloggvenner liker jeg ikke og jeg gir krasse uttrykk for hva jeg syns om det.
Å klare å ikke ta ting altfor seriøst og petsonlig har vel mye med hva man velger å dele på bloggen.Det er jo klart at en blogger som fks.deler detaljerte tekst og nærbilder av giftinnsprøytninger i tryne og som får kritiske kommentarer vil jo ha problemer med å ikke ta kritikken personlig.Klarer man ikke å la være å ta ting personlig så er det jo bare å slutte å legge ut ting som gir andre mulighet for å gi noen blåveiser på egoet.Så enkelt er det,men akk,så vanskelig for noen.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.20:15

Morsomste jeg har hørt..Du som selv er anonym og spyttet ut av deg en kommentar isted :-D Vi får krysse fingrene for innlegg med litt mer mening, og at det blir slutt på dette!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.00:06

Anonym:
Selvfølgelig "spytter" folk ut av seg meninger som du ikke er enig i !
Få slutt på hva da ? Det må være forsøkene dine på krangel og kverulering du mener å få slutt på !
Jeg syns de fleste her,med to unntak,er ganske så enige om ufyselig forsøk på bråk.
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy

:-D

29.12.2017 kl.20:38

Anonym=KM:-D

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.00:08

:-D :
Nja....tja......
Hilsen synskepeggy.

Anonym

29.12.2017 kl.22:18

Hvem er KM:-D ??

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.00:09

Anonym:
Godt spørsmål !
Si det,du for jeg sier det ikke !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.02:24

Da var vi like langt....Hvorfor vil du ikke si det?

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.11:20

Anonym:
Hvis du kan komme med en troverdig grunn for at du har noe som helst rett til å få vite hvem "Anonym" er så skal du få vite det,men som jeg ser det så har du ingen rett til det.
En annen ting er at du ikke er særlig observant,du har jo ikke fått med deg ett eneste av hintene jeg har gitt - eller så er det nettopp det du har og ser at jeg er farlig (for deg) nær sannheten.....
Hilsen synskepeggy.

Jorun

30.12.2017 kl.07:19

Hjelpes! Her ble det bråk, gitt.....

Hvordan klarer folk å VRENGE din julehilsen om til å være et forsøk på å starte kverulering og krangling? Men ingenting forbauser meg lengre når det gjelder en viss annen blogger som er svært så ivrig på tastaturet.....

Vel vel, juledagene er omme, nå står 2018 for tur 😄

Ønsker deg alt godt for det nye året!!

Klem, Jorun

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.11:24

Jorun:
IngerJ får vridd og vendt på det meste til å bli til hennes fordel og grunn for bråk og krangel.Jeg ser at du har fått med deg at det er TO stykker som sloss om å kverulere mest og om oppmerksomheten.
Den ene av dem er så frkk at det bes meg om å avsløre anonyme kl.02.24 på natten.Tidspunktet er nok et hint...

I like måte,jeg ønsker alt godt i det nye året til deg også :) Hilsen synskepeggy.

anonym

30.12.2017 kl.11:01

Innlegget IJR har postet nå er ment å provosere deg.Skinnhellige å uskyldige IJR er ikke så uskyldig likevel å det beviser hun for alle selv.

Alt hun skriver er fullt av faktafeil!

IJR har tapt utfordringen hun ga deg og det så det ryker etter:))

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.11:40

anonym:
IngerJ må bare fortsette å sverte,forsøk på ryktespredning og blank løgn,men hun skyterr seg selv i føttene igjen,for alt hat,løgn og beskyldninger mot meg og mine bloggvenner kan tilbakevises her i min blogg.Her finnes nok av BEVIS for hva som er sannheten !
IngerJ gjør et nytt forsøk på å provosere med løgn og usanne påstander,hun vet det selv.
Nå gidder ikke jeg å bruke mer tid på det hatefulle kvinnemennesket,hun viser iallefall at hun ikke vil legge ned stridsøksen og slutte med nedrakkingen av meg og mine bloggvenner.
Jeg får vise meg som den VOKSNE her og ignorere hatet som kommer fra henne,men hun vil ikke gi seg av den grunn,innleggene hennes blir bare verre og verre i håp om å få en reaksjon.Hun får ikke det mer fra meg mer,alt jeg har å si til henne har jeg sagt før.
Og,når hun ikke lenger klarer å få meg til å reagere når hun rakker ned og lyver om meg,så forsøker hun seg med å rakke ned og lyve om mine bloggvenner i håp om å få en reaksjon for meg da.Mønsteret i hennes forsøk på å provosere er velkjent,for å,si det sånn.
Ja,hun tapte stort,og istedenfor å innrømme det blir hatkorstoget mot meg enda mer intenst.Stakkars IngerJ,for et stakkarslig liv hun må ha.....
Hilsen synskepeggy.

anonym

30.12.2017 kl.11:57

Jeg er imponert!

Du fikk rett med en gang.IJR har allerede kommet med nytt bittert stikk mot deg!

Herlighet så god du er:))

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.12:00

anonym:
Takk :)
Her bruker man vel mer erfaring enn synske" evner,men "synske" evner hjelper så absolutt :)
Hilsen synskepeggy.

Kari

30.12.2017 kl.13:11

Jeg er også imponert over deg og bloggvennene dine som står rakrygget når det hagler med hatefulle og løgnaktige innlegg og beskyldninger fra Inger J.

Total ignorering er en god løsning men det vil si at ingen av de faste leserne dine og bloggvennene dine må svare på anonyme kommentarer som prøver og helle bensin på bålet for og få flammene til og blusse opp.

Jeg gleder meg til 2018 og til og lese flere gode innlegg fra deg:)))

Jeg ønsker deg en fin nyttårsfeiring i morgen:)))

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.19:04

Kari:
Ja,vi er flinke bloggvennene mine og jeg :)
Og der kom selveste tungvekteren gitt,med eget navn denne gangen.Målet var å få kverulanten til å avsløre seg selv og jammen greide vi det ikke - denne gangen også.
Mine bloggvenner skal fortsatt ha mulighet til å forsvare seg mot stygge angrep her i bloggen,det skulle bare mangle, når feige idioter har spamsperre tykkere enn berlinmuren,så er det bare rett og rimelig å få forsvare seg på steder de vet at de blor lest.
Men,fra nå av vil alle stygge angrep rettet mot meg bli oversett og ignorert.
I ti år har IngerJ holdt på å slenge dritt og hun kan,for min del,holde på i ti år til,men hun får gjøre det uten min oppmerksomhet.
Hun kommer garantert sikkert til å prøve seg her og prøver hun seg som "anonym" vil jeg avsløre henne med en gang.
IngerJ og jeg inngikk en avtale for noen år siden,avtalen var at vi ikke skulle kommentere i bloggene til hverandre mer.Det gikk vel sånn ca ti minutter så hadde hun brutt avtalen og var tilbake her med noe oppgulp og løgn.Jeg har,til dags dato holdt min del av avtalen,jeg har ikke skrevet et ord i hennes blogg og det kommer jeg heller aldri til å gjøre.
Ha en flott lillenyttårsaften,Kari :) Hilsen synskepeggy.

Else Marit

30.12.2017 kl.15:36

Jeg håper at 2018 blir et fint bloggår for deg SP slik at du kan få blogge om de emnene du vil uten at visse personer skal føle seg provosert over det du skriver.

Og jeg er enig med Kari som skriver over meg at vi alle sammen bør ignorere Ijr sine kommentarer som anonym og under med navn i kommentarfeltet på bloggen din. Jo mer oppmerksomhet dette kvinnemennesket får jo mer trigger det den uspiselige og usmakelige oppførselen hennes.

Ijr kommer aldri til å forandre seg. Når hun har vist en sånn oppførsel i så mange år kommer hun aldri til å bli bedre.

Da får du SP og alle oss bloggvennene dine være de som er voksne. Og vi får bite i oss alle løgnene som Ijr vil prøve seg på når hun kjeder seg. Men hvis hun prøver seg på direkte ondskapsfulle løgner om deg og min aller beste venninne kommer jeg til å si fra. For jeg er lært opp til å stå opp for mine venner. Det er sånn jeg er.

Jeg skal fint klare å ignorere Ijr. Og det er null problem fra min side.

Ha en fin dag videre;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.18:44

Else Marit:
Jeg forventer ikke at våre bloggvenner skal finne seg i stygge personangrep,løgn og anklager fra IngerJ uten å ha mulighet for å forsvare seg,eller andre bloggvenner forsvare dem som blir stygt behandlet og det er nettopp det IngerJ regner med.Hun begynner forsiktig og får hun ingen reaksjon blir innleggene hennes bare verre og verre.
Toril K har ikke vist seg her i bloggen på lenge de gangene IngerJ har holdt påmsom verst,allikevel hindrer ikke det IngerJ i å fortsette å komme med stygge personangrep og løgn mot henne.
Jeg,for min del,har ingen problemer med å ignorere IngerJ sine stygge utspill mot meg.Det er verre å,ignorere stygge utspill mot mine bloggvenner.
IngerJ har igjen plassert foten godt i kjeften på seg selv etter alt snakket om Karma,hun er sykelig opptatt av Karma og at Karma vil ramme dem som hun mener fortjener det.Karmasnakket blir flaut og pinlig når hun i neste øyeblikk skriver nedrakking,løgn og stygge personangrep mot oss.Hun tror visst Karma bare rammer andre,selv tror hun at hun kommer unna Karma med hva som helst.
Inger J har fått nok oppmerksomhet fra meg,jeg gidder ikke mer.
Ha en flott lillenyttårsaften,Else Marit :) Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.17:52

Troverdig grunn?..Jeg spurte bare hvem KM var...

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.18:46

Anonym:
Javel - og det var viktig for deg å få vite kl.02.24 i natt fordi ??
Hilsen synskepeggy..

Kari Marita

30.12.2017 kl.18:45

Hei. KM er meg anonym. Når jeg kommenterer bruker jeg mitt eget navn!

Jeg hørte rykter om at det var snakk om meg her på denne bloggen igjen. Jeg vil bare oppklare hvem KM er.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.18:51

Kari Marita:
Ååååå,det blei for vanskelig for deg å,la være !
Du er nok for seint ute festen er nemlig over her !
Du har en skikkelig ugrei vane med å svare på kommentarer til meg i mitt kommentarfelt,gamle vaner er vonde å vende ser jeg.
Skulle gjerne fortalt deg hvem KM er,men samme regel gjelder for alle her og dessuten ville du vel ikke trodd meghellet,eller fått en unnskyldning til å fortsette å,kverulere her.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

30.12.2017 kl.19:11

Hva snakker du om SP? Jeg skriver her til anonym for å oppklare hvem KM er. Det er altså meg, Karimaritas blogg!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.19:29

Kari Marita:
Det er jo det jeg sier - du har en svært ugrei uvane med at du svarer på kommentarer til MEG her i MITT kommentarfelt !
Jeg er ingen TUGVEKTER i kverulering,men jeg syns selv at jeg svarer rimelig bra for meg så om jeg trenger din hjelp så skal jeg be om det !!
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

30.12.2017 kl.19:43

Du klarte jo ikke å fortelle anonym det, så da gjorde jeg det. Så slipper vi mere grubling på hvem KM er :) Du skal slippe mere «kverulering» fra meg her nå SP ;D Godt nytt år!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.19:48

Kari Marita:
Ok,jeg skal si hvem KM er,men da vil jeg ha slutt på GNÅLET ditt.Forøvrig vet den "anonyme" godt hvem KM er,det er derfor den "anonyme" skriver det sånn.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.19:58

Takk Karimaritas blogg, da vet jeg det. Jeg leser forresten bloggen din :)

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.20:02

Anonym:
Ha ha ha - hjelpes !!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.20:23

Er det morsomt? Fint jeg får deg i godt humør da SP :-D

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.20:38

Anonym:
Siden du er "Anonym" igjen så inkluderer jeg deg i KM !
Hahaha !!!!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.20:51

Hva du babler om vet du vel best selv..Håper jeg da. Jeg er ikke KM. KM er Karimaritas blogg!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.21:01

Anonym:
Du aner ikke hva KM er og det gjør heller ikke Inger J som også har fått det for seg at hun vet hva KM er.
Hilsen synskepeggy.

anonym

30.12.2017 kl.20:58

Inger ror for harde livet og Kari Marita har fått tvangstanker og tror at det du skriver er myntet på henne og Inger lider av vrangforestilling at noen er sjalu på dem to sitt bloggvennskap.Forvirringen er til å ta å føle på.Hvor skal det ende.Knegg,knegg hehehe.

Godt nytt bloggår Synskepeggy og takk for mange fine stunder fra det gamle-:D

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.21:15

anonym:
Ja,anonym det blei moro dette her :)
Jeg kunne ikke dy meg når sjansen datt rett opp i fanget mitt for å terge de to bloggvennene litt selv om jeg ikke burde gjøre det når en av dem lider av vrangforestillinger og den andre lider av tvangstanker.Det er ikke pent av meg hehe.
Bare noen få fortrolige bloggvenner vet hva eller hvem KM er.
Kanskje jeg røper det eller kanskje ikke.Jeg skal tenke på det mens jeg er ute å spiser middag.
En ting er sikkert at om jeg røper det er det to stykker som vil føle seg temmelig idiotisk,og jeg ler sist og best som alltid :)
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.21:06

Det er bare patetisk å nekte for at KM ikke er Karimaritas blogg. Dere dummer dere loddrett ut. Men det er jo ikke første gang da.. :-D

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.21:08

Anonym:
Tvangstanker !!!!!!!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.21:18

Tvangstanker må det vel være du som har her!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.21:22

Anonym:
Det er jo ikke jeg som tror at alt som skrives er MYNTET på meg !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.22:23

Er det noen som tror det her da? Bare at KM er Karimaritas blogg!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.23:31

Anonym:
Du tar feil KM er kun Kari Marita i ditt hode,ingen andre steder.
Hilsen synskepeggy.

anonym

30.12.2017 kl.22:35

Synskepeggy har bedt deg mange ganger høflig og fint om å slutte å gnåle.

Kan du i det minste respektere det?

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.23:30

anonym:
Ikke gjør deg for store forhåpninger om det,mest sannsynlig så hører hun ikke på deg.
Det har nok kommet en ny kommentar fra henne fortere enn jeg kan logge meg ut,eller "as we speak"!!
Hilsen synskepeggy

30.12.2017 kl.22:38

Anonym, det er meget enkelt å se at du er Kari M. Du skriver på en helt spesiell måte.

Sjokkert tilskuer

30.12.2017 kl.22:50

Uten navn:

Det er det sp har forsøkt å si lenge og samtidig forsøkt å unngå å gjøre Anonym/KariMarita til kommentarfeltet narr.Så real er sp!

Det er ille når en skriver og svarer på sine egne kommentarer på en annen bloggers kommentarfelt.

Hun holdt på med det samme på Kvinneguiden da ble hun avslørt etter surr med sine brukernavn!

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.23:28

Sjokkert tilskuer:
Det der hørte hun ikke !
Og,ja,hun har hatt noen flaue og pinlige stunt på KG.
Hilsen synskepeggy.

anonym

30.12.2017 kl.22:55

Kari Marita har takket for seg å fortsetter da som Anonym,sånn kan det også gjøres.

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.23:27

anonym:
Ja sånn kan det også gjøres og hun gjør det.
Hun har fått plassert foten godt i sin egen kjeft hun også nå.Jeg husker ikke hvor mange ganger hun har sverget på å aldri sette sine bein i min blogg mer.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

30.12.2017 kl.23:12

Dere er patetiske. Jeg er ikke KM, men i det minste har dere innrømmet at KM er Karimaritas nå da :-D

Livet mitt som klarsynt.

30.12.2017 kl.23:23

Anonym:
Det eneste som er innrømmet her er at Anonym er Kari Marita.
Du kan prøve å nede til dovre faller,men som jeg sa,du må holde styr på ipnr,tegn og skrivemåte.
Du husker vel hvordan det gikk på rampelyset da du startet en tråd med overskriften "Kari Marita" og fikk sånn ca fire sider med oppmerksomhet før argumentet ditt "Nei,jeg er ikke Kari Marita,men jeg er en god venn av henne" var brukt ca fem tusen ganger.Det er sykt det! Og det var ikke den eneste gangen du prøvde deg på å være "anonym" der !
Jeg sa at jeg skulle avsløre hvem/hva KM er,men du får velte deg i tvangstanker en stund til.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

31.12.2017 kl.00:14

Jeg vet ikke hva du snakker om. Jeg har aldri vært på Rampelyset å startet noen tråd. Hva er Rampelyset forresten? Da har dere alvorlige vrangforestillinger, for jeg er ikke Kari Marita! Navnet mitt er Therese om dere må vite det.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.00:26

Anonym:
Selvsagt,du kan nekte til dovre faller som du gjorde på rampelyset,som jeg sa,du må holde styr på ip-nr.,tegn og skrivemåte så kommer du kanskje unna med dine patetiske forsøk på å være "Anonym" en liten stund lenger.
Det eneste som er patetisk her er dine patetiske forsøk på å bortforklare deg.
Therese,ja det tror jeg på du ! Det er liketroverdig som dine patetiske forsøk på å nekte for tabbene på rampelyset !
Du kan jo ta en IngerJ - hun forsøker å få andre til å tro at noen gir seg ut for å være deg !
Therese - den var god,men jeg tror neppe at Therese liker at du gir deg ut for å være henne !
Hilsen synskepeggy.

anonym

31.12.2017 kl.00:34

SP:

Slett kommentarene fra Anonym etterhvert som de postes å se hva som skjer da-:)

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.00:36

anonym:
Takk for en god ide :)
Hilsen synskepeggy.

synskepeggy

31.12.2017 kl.12:42

Her kommer svaret :

KM er rett og slett en fellesbetegnelse som jeg (og noen bloggvenner) bruker for å beskrive KM = Kjerring-Monster,Kveruler-Mareritt osv....altså en fellesbetegnelse for dem som kverulerer,lager kvalme og bråker i andres kommentarfelt.

Må også si at det ikke var meg som fant det opp,svaret på hvem som fant det opp ligger i arkivet her i bloggen.

Da har man fått svar på det spørsmålet - verre var det ikke :)

Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.16:01

Kari :
Beklager så mye,men jeg klarte å slette kommentaren din mens jeg svarte på den.
Gidder du å sende den på nytt så skal jeg svare :)
Hilsen synskepeggy

Cathrine

31.12.2017 kl.12:55

Godt nyttår ❄️kom tilfeldigvis over bloggen da her . Lurte på om du kan fjerne tung energi i mitt hjem? Jeg føler en god energi også spes i av rommene da jeg føler en sterk ro og stillhet . Men også en veldig tretthet og tunghet hver dag ... huset er fra 1889...skjedd småting som feks at en dør jeg skulle lukke var lukket. Og at støvsuger gikk på plutselig. Fått høre mitt barn har mange som «passer på henne.av en synsk dame jeg kjenner.så lyskule på video og orber..

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.15:09

Cathrine:
Hei,jeg ønsker ikke å påta meg et sånt oppdrag på selveste nyttårsaften og håper på forståelse for det.
Ta kontakt igjen over nyttår så kan vi se om jeg kanskje kan hjelpe deg :)
Godt nyttår :) Hilsen synskepeggy.

Therese

31.12.2017 kl.14:48

SP det var det dummeste jeg har hørt hittil :-D..

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.15:07

Therese:
Mulig det er dumt i dine øyne,men det er sant.
Hadde forøvrig ikke ventet annet fra deg enn dette.Du må jo få en grunn for videre kverulering her.
Du gikk på tryne på rampelyset og sto igjen som en idiot,det tok sin tid før du innsåg nederlaget der også.
Hilsen synskepeggy.

Therese

31.12.2017 kl.14:49

Uansett er jo det også myntet på Kari Marita :-D

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.15:04

Therese:
Så du er en "god venn" som kommer til unnsetning plutselig ut av det blå ??
Du er temmelig tett i toppen hvis du tror at noen tror på den der.Ukens forsøk på bløff.
Og,pussig du,at du plutselig kommenterer som Therese nå som alle Anonyme fra deg slettes.Tilfeldig !!! Neppe !!!!
Hilsen synskepeggy.

synskepeggy

31.12.2017 kl.16:05

Kari :

Beklager så mye,men jeg klarte slette kommentaren din ved et uhell da jeg skulle svare på den.Gidder du å sende den på nytt,så skal jeg svare :)

Hilsen synskepeggy.

Therese

31.12.2017 kl.19:59

Jeg leser bloggen Karimaritas ja, men er ingen venn av henne. Dette med rampelyset vet jeg ingenting om, for jeg er ikke der. Det er jo ikke tilfeldig, for jeg heter Therese, og brukte anonym før jeg skrev det i en kommentar her hva navnet mitt var.

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.20:55

Therese:
Blablablabla........nøyaktig den samme hjernedøde argumentasjonen brukte du på rampelyset også !
Hilsen synskepeggy

Therese

31.12.2017 kl.21:16

Jeg har for 1000 gang aldri vært på rampelyset du babler om!

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.21:30

Therese:
Joooooda,det har du !!!!
Og du holder det gående der også til du blir kastet på hodet og ræva ut og trådene du har startet blitt slettet.
Selv etter at du har blitt kastet på hode og ræva ut,forsøker du deg igjen og selv etter at du er grundig avslørt av andre brukere på rampelyset så fortsetter du å kverulere med argumentet "jeg er ikke henne,bare en venn som dukker opp for å sutre over den dårlige behandlingen hun får -sutre,sutre,sutre.....
Hilsen synskepeggy.

Therese

31.12.2017 kl.22:08

Ikke har jeg vært på rampelyset og ikke har jeg sutret! Hva er problemet ditt?

Livet mitt som klarsynt.

31.12.2017 kl.22:28

Therese:
Nå får du slutte å GNÅLE !!
At du gidder !Alle vet jo at dy lyver så det renner av deg !
Alle ser at nesa di vokser og vokser.....
Hilsen synskepeggy.

LK

01.01.2018 kl.21:06

Synskepeggy, det er kun bloggeren KM som skriver et utropstegn eller et spm-tegn etterfulgt av «......», så denne Therese er henne. Hun sier hun alltid kommenterer med sitt navn og klager på de som skriver anonymt inne på hennes blogg. Så jævla patetisk. Når skal hun skjønne at hennes skrivemåte avslører henne? Jeg kommer fra samme bygd, og det er helt ille.

Livet mitt som klarsynt.

01.01.2018 kl.22:25

LK:
Flere av oss skjønte fort hvem det er,det hjelper ikke å skrive som "T","Anonym","A","B" og jeg vet ikke hva når enkelte andre lett gjennkjennelig ugreie uvaner går igjen i så og si alle kommentarer.
Ingen andre enn denne bloggeren skriver anonyme kommentarer og svarer sine egne anonyme kommentarer i en annen blogger sitt kommentarfelt,da vet man med sikkerhet hvem det er.
Jeg kan si så mye at det var ikke det som først avslørte denne bloggeren denne gangen,det var to helt andre (beviselige) ting som avslørte bloggeren først og det var etter det at jeg begynte å legge ut hint om hvem det var.
Jeg tror så gjerne at det er ille,det er ikke et "bekjentskap" jeg ønsker å ha noe med å gjøre.
Hilsen synskepeggy.

T

02.01.2018 kl.19:53

LK fra samme bygd.. Jeg er ikke KM, og hvis du har fulgt litt med, så er ikke KM en person i følge SP :-D Hahaha......

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2018 kl.21:50

T:
Det er flere PERSONER som kan passe til beskrivelsen KM - bare så det er sagt.
Hilsen synskepeggy.

LK

02.01.2018 kl.20:40

T: eller KM da rettere sagt: jeg skrev uansett KM fordi det er det du heter. Hva SP sier, hadde ingen betydning her. Jeg vet jo hvem du er...

T

02.01.2018 kl.23:48

LK : Nei det vet du ikke for jeg er IKKE KM. Men det er vel for vanskelig å skjønne for dere. Så dere får bare tro det da. Jeg leser Karimaritas blogg, men kjenner henne ikke personlig som du gjør LK.

Livet mitt som klarsynt.

02.01.2018 kl.23:58

T:
Men du kjenner IngerJ,du ønsket jo henne godt nytt år hrt på bloggen min !
Og,hvis du ikke kjenner KM,hvordan kan du da vite at LK kjenner henne ?
Bare her,i den siste kommentaren din er det MYE som skurrer !
Du kverulerer deg på full fart inn i et stort forklaringsproblem nå KM !
Hilsen synskepeggy.

T

03.01.2018 kl.03:13

Jeg ønsket hun godt nyttår fordi du ønsket henne spesielt godt nytt år i innlegget ditt.

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.10:35

T:
Jada...sikkert !!
Det er DUMT å undervurdere folk også KM - du må da ha lært at det bare slår tilbake på deg selv.
Hilsen synskepeggy.

T

03.01.2018 kl.17:26

Når skal du få det inn i hodet ditt at jeg ikke er henne? Du får si det du har å si til KM og ikke meg!

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.17:52

T:
SÅ SLUTT Å KOMMENTERE HER DA !!!!
DUM......DUMMERE !!!!!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

03.01.2018 kl.18:57

Si meg T er du dum eller later du som? Din kverulerende oppførsel i kommentarfeltet til Sp minner meg mistenkelig om disse KMene. Ta deg sammen.

T

03.01.2018 kl.20:24

Å kalle noen dum, når en kommenterer i noens blogg er jo veldig lurt. Får mange lesere da..

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.20:35

T:
Jammen så slutt å kverulere og kommentere her da !
DU er en KM,ingen tvil om det !
Hilsen synskepeggy.

T

03.01.2018 kl.20:43

Det er jeg ikke! Har du et problem?..

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.20:58

T:
Du er en KM !
Hilsen synskepeggy.

Kari

03.01.2018 kl.20:59

Selvfølgelig er det en KMer denne T. Fytti rakkern for en kverulant.

T

03.01.2018 kl.21:00

Du har virkelig et stort problem du! Du er jo helt besatt av KM. Hvorfor?

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.21:03

T:
Hahaha !!!
Besatt av en KM !!! Nei,du dette er MITT kommentarfelt !!!
Det er nok KM som er besatt av meg,det er jo KM som oppsøker og kverulerer i MITT kommentarfelt.Ikke jeg i KM sitt !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

03.01.2018 kl.21:03

Jeg har et problem? Jeg tror du har et problem for du er besatt av og kverulere på Sp sin blogg.

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.21:06

Kari:
Å antyde at andre har et problem er temmelig drøyt syns jeg og det er langt verre enn å kalle noen for dum,særlig når de som blir kalt dum helt åpenbart er det.
Selvfølgelig er det en KM som herjer her nå !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

03.01.2018 kl.21:12

Jeg er enig der altså. Det er åpenbart at denne versjonen av KM som herjer i kommentarfeltet ditt har et avhengighetsproblem når KMen må kommentere.

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.21:18

Kari:
KM er besatt !! Rett og slett !!
KM har i tillegg rotet seg på full fart inn i et forklaringsproblem,KM har,som alltid,ignorert bla.mitt spørsmål om forklaring på hvorfor hilse IngerJ Godt Nytt År på min blogg når KM tidlige har nektet for kjennskap til IngerJ.
Dum,dummere,dummest gjør fortsatt den største tabben av alle,å gi uttrykk for at alle andre er idioter !
Tenker at alt dette virker kjent for deg også Kari :)
Hilsen synskepeggy.

T

03.01.2018 kl.22:56

Ja det er ditt kommentarfelt, og jeg har ikke sett KM her mye. Det er jo du som hele tiden trekker henne frem. Det er klart du er besatt eller et eller annet av KM! Det skjønner jo alle uansett hvor dum du måtte mene vi er..

Livet mitt som klarsynt.

03.01.2018 kl.23:54

T:
Hvem "vi" jeg ser bare en KM her og det er DEG !!
Hilsen synskepeggy.

LK

03.01.2018 kl.23:57

T eller Kari M da: det er KUN du i denne verden som skriver slik : «?...»

Kun du. Man skal ikke ha punkter bak er spm-tegn. Det har du. Hele tiden.

Og slutt å vær irritert på anonyme folk på din blogg. Du gjør jo det samme selv, «T». My lord!

Kari

04.01.2018 kl.00:25

Har du blitt skitzofren nå T:)))) Du vet ikke hvem du er du Kverulerende Menneske (KM). Hahahahaha:))) Ler så jeg griner for du går deg vill i dine egne bortforklaringer:))))

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.00:43

Kari:
Ikke bare har KM rotet seg bort i sine egne bortforklaringer og forklaringsproblemer,men KM har også tabbet seg ut på rot med ip-nr.KM aner jo ikke hvilke ip-nr som blir sendt avgårde eller under hvilken kommentar,det blir lett surr når antall kommentarer blir flere enn man klarer telle.
IngerJ kom KM til unnsetning og skreiv et langt innlegg om at andre ga seg ut for å være KM - mysteriet vokser når KM selv fastholder at KM ikke har kjennskap til IngerJ annet enn ønsket om Godt Nytt År her i min blogg.
Dum blir stadig dummere....."As we speak"....
Hilsen synskepeggy.

T

04.01.2018 kl.00:58

Det er vel det beste at dere får ha vrangforestillingene deres. Så jeg kan jo late som jeg er KM for deres skyld. Da blir dere tydeligvis lykkelig.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.10:35

T:
KM spiller offer igjen !!!
Hilsen synskepeggy

Kari

04.01.2018 kl.00:58

Er'e mulig? Hahahaha:))) Dum, dummere, dummest:))) Denne Kverulerende Mennesket (KM) hadde glidd glatt inn i hovedrollen i filmen.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.10:42

Kari:
Etter at KM har forstått at KM har rotet med nr og navn,inntas offerrolle : "KM er så "snill" T KM lar andre får "havrangforestillingene sine" - det er like før mobbeofferkortet dras nå !
Fremgangsmåten er lik den KM alltid har brukt og det var også rot i nr og navn som avslørte KM på rampelyset.KM fortsatte å nekte der også.....
Hilsen synskepeggy.

Kari

04.01.2018 kl.13:14

Disse to KM'ene som er Kranglete Menneser er bloggere som fortjener hverandres vennskap for maken til nettroll og oppførsel på nett har jeg aldri trodd jeg skulle få oppleve. Den ene har holdt på siden 2007 og blir verre og verre. Lystløgnene, fantasiene og sjalusien hennes har blitt verre og verre med alderen.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.18:51

Kari:
Tidlig "alderdomssyndrom"unnskylder ikke den ufyselige,kverulerende oppførselen !
Hilsen synskepeggy.

T

04.01.2018 kl.15:13

Offerkortet og mobberkortet? Hva snakker du om? Jeg hverken er et offer eller blir mobbet. Nei nå har du vrangforestillinger så det holder her.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.18:49

T:
Den eneste med vrangforestillinger her er DU som fremdeles nekter for at du er en KM.
Hilsen synskepeggy.

Kari

04.01.2018 kl.19:29

Hahahaha:)))) Når du snakker om vrangforestillinger så slår Inger J kaka med et blogginnlegg om at hun har satt en tv kjendis på plass:o))) Noe er alvorlig gærnt når voksne folk ikke har noe som heter virkelighetsoppfatninger og lever i sin fantasiboble med løgner. Hallo. Jorden kaller. Alle som leser innlegget forstår at noe ikke er som det skal være.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.19:51

Kari:
Det er visst 2 kjendiser som sloss om hennes oppmerksomhet.Hun har,så langt,visst klart å sette på plass den ene - den andre plager henne visst fortsatt.
Hun bør heller gå til politiet å anmelde dem for uønsket oppmersomhet enn å dumme seg loddrett ut på blogg.
I mine øyne er både IngerJ og KM rammet av tidlig "alderssyndrom" ! Det er ikke rart at de to har "funnet tonen" !
Hilsen synskepeggy

T

04.01.2018 kl.20:24

Jeg kan ikke si jeg er KM når jeg ikke er det! Skal jeg lyve da?..

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.20:47

T:
Du er en KM,du lyver ikke om du innrømmer det - alle vet det jo allerede !
Du lyver om du fortsatt nekter for at du IKKE er en KM så du lyver hele tiden !
Hilsen synskepeggy

LK

04.01.2018 kl.21:30

«?....»

Altså Kari M. Kun du som skriver slik. Faan altså. Innrøm det.

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.22:17

LK:
Til og med katta til Leif er smartere enn KM.Katta er iallefall smart nok til å luske seg vekk,med halen mellom beina for å slikke sine blåveiser på egoet etter at den har blitt avslørt !
Vi får se hvor lenge KM gidder å kverulere seg til oppmerksomhet denne gangen,det er jo ikke helt det samme å kverulere og krangle som "anonym" og ikke kan KM dra mobbekortet heller som "anonym",så dette er ikke moro særlig lenge...
Hilsen synskepeggy .

Kari

04.01.2018 kl.21:34

Jeg har sett det samme som deg LK og du snakker om og avsløre seg:)))

Livet mitt som klarsynt.

04.01.2018 kl.22:20

Kari:
KM var avslørt etter tre-fire kommentarer som Anonym - kom da tilbake som Therese - kom så tilbake som B - kom så tilbake som T,får se videre,snart kommer KM ut av det blå......
Hilsen synskepeggy.

T

04.01.2018 kl.23:26

Jeg innrømmer aldri at jeg er noen jeg ikke er! Jeg er fra Tønsberg heter Therese og er 38 år. Det at jeg og KM har samme skrivemåte kan sikkert stemme, for noen kan ha det. Så LK du som kjenner KM får spørre henne om hun kommenterer her som Therese! Hun kommer sikkert ikke til å skjønne bæret av hva du prater om. Dette er min siste kommentar her i denne rare bloggen, om jeg så må si det!

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.00:04

T:
Så flott,KM,du har jo uansett aldri vært velkommen her !
Kan vedde på at det dukker opp et nytt nicnavn her hvert øyeblikk !
Du skal få et lite tips : husk å bytte ip-nr neste gang.....
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.00:13

Jeg forstår ikke hva du maser om. Jeg har mitt eget ip nummer. Så jeg kan umulig ha samme som KM??

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.00:29

T:
Du lyver igjen !!!
Din siste kommentar sa du - ja,særlig KM !!!
Det har blitt mange "siste kommentarer fra deg,både før og nå !!!
Kan tydeligvis ikke tro et ord som kommer fra deg KM !!!!
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.01:28

Kan tydeligvis ikke tro et eneste ord som kommer fra deg heller, og for siste gang: JEG ER IKKE KM!!

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.01:35

T:
Har jeg løyet ???? HVOR !!!
Kommer du med usanne beskyldninger også nå !!!
Det er DU og bare DU som lyver her !! Du er like frekk,kverulerende og løgnaktig som du alltid har vært !
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.16:34

Mange ganger....

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.16:35

T:
Falske beskyldninger og usanne anklager !!!!
Du nevner jo ikke en eneste gang jeg skal ha løyet !!
Skjerp deg KM !!!!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

05.01.2018 kl.16:46

Skjerp deg med de idiotiske beskyldningene dine T. Du kaster usaklige beskyldninger mot Sp uten at du har grunnlag for det. T har blitt avslørt for lenge siden. Skrivemåten avslørte det og når Sp skriver at hun ser at du roter med ip-nummeret så er det Sp som ser det og ikke du.

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.17:29

Kari:
Det ser ut for at KM er like besatt av denne bloggen og meg som KM alltid har vært !
Usanne anklager om at jeg lyver uten å komme med grunnlag for anklagene er temmelig drøyt - og et skikkelig sleipt forsøk på å holde kveruleringen sin gående.
Men,er det noe alle vet så er det at KM er en sleip egobefengt kverulant - verre enn,iallefall jeg,har sett på blogg noen gang !
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.17:57

Jeg har ikke oppfattet KM sånn, men deg derimot er en annen sak...

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.18:11

T:
Selvsagt ikke,sånne som deg er jo totalt forstokket og forblindet for egne feil !
Du er en KM i ordets rette betydning,du har jo gitt deg ut for å være en "god venninne" av KjerringMonsteret før,da blei du grundig avslørt,akkurat som det du har blitt her !
Jeg vedder på at det svir skikkelig nå som du ikke kan påberope deg at du blir mobbet.Tipper det ikke er lenge til du kommer her for å forsvare deg selv mot mobbing.....
Du anklager meg for løgn,men du klarer ikke vise til en eneste løgn,det er nedrig,simpelt og sleipt - akkurat som du er !
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.18:29

Nå er jeg overbevist på at du har en skrue løs....

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.18:34

T:
Selvfølgelig,som alltid,blir du frekk,kverulerende og ufin når du ikke kan svare for deg !
Jeg har etterlyst eksempler på hvor og hva jeg har løyet om og istedenfor å steppe opp og svare på spørsmålet,blir du frekk,kverulerende og ufin,og ikke bare det,du ignorerer spørsmålet og later som ingenting.
KjerringMonster = KM - det er DEG !!!!!
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.18:37

Er det mulig.....

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.18:45

T:
Vis deg troverdig og voksen nok og kom med et svar på spørsmålet mitt du KM !!!
Du fremstår jo som en kverulerende idiot som slenger om deg med falske og løgnaktige anklager,for så å bli stum som en østers når du blir bedt om å forklare deg !!!
Idioter kaller jeg sånne - og KverulantMareritt !!!!
Jeg syns det er suuuuperherlig at du har satt deg i en sånn knipe at du ikke kan trekke mobbekort eller innta mobbeofferrollen.Men,det er vel bare et spørsmål om hvor svar skyldig du blir før du kommer trekkende med skytset !!!
Svaret ditt på det jeg spør om er tafatt og stakkarslig - akkurat som du er !!!
Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.18:47

T:
KM - du gjør deg selv til spott og spe og bekrefter alt alle måtte finne på å kalle deg for så lenge du ikke svarer på mitt enkle spørsmål : Vis til en eneste løgn som har kommet fra meg ?
Hilsen synskepeggy.

T

05.01.2018 kl.18:58

For 1000 gang: Jeg er IKKE KM!!

Livet mitt som klarsynt.

05.01.2018 kl.19:35

T:
Det er ikke det jeg spør om heller - igjen unngår du å svare på hvor og hva jeg har løyet om !!!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

05.01.2018 kl.19:54

Nå er jeg fly forbanna på IJR. Hun er ikke god for fem flate øre. Og de løgnaktige beskyldningene hun skyter vilt rundt seg på bloggen sin er noe av det mest ondskapsfulle jeg har sett.

Nå beskylder hun en eller annen for å ha ringt noen som heter det samme som henne. Og utgitt seg for å være henne. Jeg tror det er deg beskyldningen er rettet mot. For hun avslutter som hun gjør at noen ikke må drukne i rødvinsglasset.

Fy faen. Jeg er fly forbanna. For kjerringmonster er et dekkende navn på sånne som henne også.

Løgnene til IJR er full av hat og hevn. Det er skummelt at hun skriver sånne løgner offentlig på bloggen sin.

Jeg kontaktet bloggplattformen hvor IJR blogget i dag. Og de skulle se nærmere på innleggene hennes. De fortalte at de hadde fått inn mange klager på bloggen hennes. Og de hadde bloggen hennes under oppsyn. Jeg sendte mail til denne adressen info@nouw.com Og det gikk ikke lang tid før jeg fikk et oppløftende svar fra dem.

Ha en råfin helg;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2018 kl.13:22

Else Marit:
Jeg har lest noen av innleggene til IngerJ nå og jeg må si at det er på tide at bloggplattformen reagerer på mye av det hun skriver.Jeg er glad for at bloggen hennes er under oppsyn og at det har kommet flere klager på den,det betyr jo bare at det er flere enn oss som reagerer på hennes ufyselige oppførsel mot,først og fremst Toril K,men også oss andre (som hun kaller mobbegjengen)..
Hun er tilbake i gammelt spor,antyder at jeg er alkoholiker,påstår at hun har blitt oppringt,først av en dame,seinere forandret hun det til å bli politiet,som skal ha kommet med nedsettende påstander om Toril K og meg samt gitt fra seg privat informasjon om oss.Det er like mye en blank løgn da som det er nå.
IngerJ er sjalu på kvinner i forhold og derfor fantaserer hun om å ta mannen fra dem.Det er symptom på sykelig sjalusi,spør du meg og innlegget om at hun ikke tror på varslerne i Giskesaken tyder på at hun har et generelt hat mot alle kvinner.
Hun tror at "mobbegjengen" er redd,skrekkslagen og grepet av panikk etter at hun har skrevet nok et innlegg ut fra fri fantasi om den evige gnålingen om at "sannheten kommer for en dag".
Hun er en KM - akkurat som KM som ikke kunne svare for seg etter anklager mot meg om at jeg skal ha løyet "så det renner av meg".KM valgte å stikke med halen mellom beina fremfor å steppe opp å forklare seg,akkurat som IngerJ bruker å gjøre.
At bloggen til IngerJ er under oppsikt og at flere har reagert på hennes hat ,hets og løgner mot oss ser ikke ut for å ha stoppet henne,innleggene blir bare verre og verre !
Ha en flott helg du også Else Marit :) Hilsen synskepeggy

Iris

05.01.2018 kl.20:20

Og hva er greia med at hun har så mange menn etter seg? Og nå; en norsk kjendis..

Hvem i himmelens navn vil rote seg bort i slikt..? Jeg mener ikke å være slem på noe vis, men jeg lurer oppriktig. Jeg skulle gjerne spurt henne selv, men alle de skybert-historiene skremmer meg litt.

Livet mitt som klarsynt.

06.01.2018 kl.13:02

Iris:
Menn er ikke idioter,de lukter trøbbel på mils avstand og tar beina fatt.Når man har en sånn påvirkning på menn er det lett for å tro at menn i tv-ruta snakker direkte til seg,og det kan misforståes til en sånn grad at man tror at man er "den eneste" mannen i tv-ruta snakker til.
Og så har vi mannen som kjører søppelbil,han stiller trofast rett ved huset på samme klokkeslett en gang for uke,det er klart at han må være interessert......og sånn fortsetter fantasiene til fantasiene blor besettelse.....
En sånn oppførsel og oppfatning av "virkeligheten" er et syndrom og syndromet er lett gjennkjennelig i bla.måten den som er rammet ordlegger seg på,som i dette tilfellet er på nivå med en ti-åring.
Det sørgelige faktum er at hun koker i hop sine syke fantasier om menn som skal være interessert i henne,det verste er at det bare er i hennes hode at interessen finnes.
Allikevel er det verste at hun ikke eier sperrer på hva og hvordan hun skriver om fantasiene sine.
Skyber-historiene er visst hennes måte å "snakke i gåter"...som er nedrakking av andre bloggere hun påstår er redd for henne og det hun kaller for ærlighet,andre bloggere skal visst være så redde nå at de skjelver i buksene og er fullstendig grepet av panikk - som også er en fantasi oppe i hennes hode og bare der.
Jeg,for min del,ser på henne som en stakkar som er svært sjalu og misunnelig på ALLE andre kvinner i verden,men mest sjalu og misunnelig på kvinner i forhold.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

07.01.2018 kl.23:04

SP

Skybertinnleggene blir verre og verre. Og ingen er dummere enn at vi forstår at innleggene er myntet på forskjellige bloggere. Hun prøver å pakke nedrakkingen inn i fantasi og løgnhistorier. Og det hun skriver gir ingen mening. Det er usammenhengende skrevet.

Den helvetes kjerringa der er jeg ikke redd. Jeg kommer aldri til å bli redd den kjerringa der. Unnskyld uttrykket mitt. Jeg står for det jeg mener. Og hadde jeg truffet henne i virkeligheten hadde sagt henne noen sannhetens ord. Jeg er glad jeg ikke kjenner noen som henne. For da hadde jeg kvittet meg med henne som venn før jeg hadde rukket å bli kjent med henne;))

Det er sykt skrevet når hun skriver at hun ikke tror på varslerne i Giskesaken. Og det viser at hun er sykelig sjalu på kvinner. Hun er sjalu på gifte kvinner. Og det kommer tydelig fram.

Jeg synes hun har blitt verre og verre og mer og mer sjalu som årene har gått. Hun er bitter og full av hat.

Hun har faen meg ingen rett til å beskylde deg som hun ikke kjenner for å være alkoholiker. Og det er nokså alvorlig beskyldninger å komme med.

IJR har satt seg fast i saksa i løgnene sine som hun ikke kommer ut av. Og hun har rotet det til for seg selv. Men hun skjønner det ikke selv.

Ha en råfin kveld;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

08.01.2018 kl.23:15

Else Marit:
Beskyldningene om at jeg var alkoholiker og at barnevernet burde kobles inn (min datter var mindreårig på den tiden,nå er hun 20 år) var etter et innlegg jeg la ut for flere år siden.Det var bilde av en bok,et tent stearinlys og en uåpnet rødvinsflaske,med overskriften : lørdagskos.Etter det ha IngerJ ofte anklaget meg for å være alkoholiker,men truslene om barnevern blei brått stilt da IngerJ skjønte hvor gammel datteren min er.
Jeg kan si så mye at vinflasken som blei avbildet uåpnet,er uåpnet fortsatt og om IngerJ ikke tror meg på mitt ord legger jeg mer enn gjerne ut et nytt bilde av den samme uåpnede rødvinsflasken.
Jeg må innrømme at jeg hadde vært litt urolig for hva IngerJ kunne funnet på å sendt på døra til meg på pur jævelskap om hun hadde visst hvem jeg er,hun er jo istand til det mest utrolige det vet vi av erfaring.Uskyldige bloggere har jo fått både mattilsyn,arbeidsgiver og psykiatri på nakken etter djevelske løgner kommet fra henne.
Som jeg sa,i mine øyne er IngerJ en stakkar som mangler de fleste sperrer som vi andre har fra naturens side,om sånne folk er farlige blir jo et relevant spørsmål og særlig når man omtrent bare har negative erfaringer med sånne folk.
Jeg skjelver ikke i buksene av rein skrekk,akkurat og jeg er heller ikke grepet av noen form for panikk jeg heller ! Det er også noe som finnes kun i IngerJ sitt hode,akkurat som feiloppringningen fra politiet som skal ha kommet med sensitiv informasjon om Toril K og meg.En sånn påstand er i beste fall idioti og i verste fall et forsøk på å sverte,latterliggjøre politiet og spre tvil om politiets kompetanse.Tror ikke politiet hadde sett med blide øyne på IngerJs stunt nei ! Samme straff som fks.legge hånd på offentlig tjenestemann eller spytting eller trusler og drittkasting,altså et saftig forelegg på x-antall tusen eller oppmøte i retten for å motta passende straff.
Tror IngerJ må passe seg litt for å spre løgn (om politiet) hun kan ikke vite hva vi kan finne på å gjøre heller,kanskje rapportering til "rett instans" er like om hjørnet !
Ha en fortsatt flott mandagskveld :) Hilsen synskepeggy.

Kari

07.01.2018 kl.23:49

Hahahahaha:))) Jeg dauer av latter:)))) De usammenhengende konspirasjonsteoriene til Inger J fortsetter for nå er du blitt mann Sp:)))))

Hun er frustrert fordi hun ikke veit navnet og identiteten din men det er til pass for henne:))) Det vi bloggvennene dine veit har vi godt av og det hun ikke veit har vi ennå mer godt av:))))

Livet mitt som klarsynt.

08.01.2018 kl.22:40

Kari:
Hun vil aldri få vite hvem jeg er og det er et av hennes smertefulle gnagsår at hun vet at Toril K og jeg er venner og snakkes både titt og ofte utenfor blogg.Det har hun aldri tålt og det er i fred med å "spise henne opp" av sjalusi og hat mot oss.
En av konspirasjonsfantasiene til IngerJ er at jeg er en mann med navn Lars og at jeg har sendt henne ufine e-poster og smser fordi at jeg ikke taklet å bli avvist av henne og at jeg nå har blitt sur og bitter som en følge av hennes avvisning.Det er sykt,det !!! Men,det er ogå et tafatt forsøk på å få fokuset vekk fra hennes syke fantasier og stalking av yngre menn i forhold.
De to KM'ene fortjener hverandre virkelig,begge er like store i kjeften,men stikker av i det øyeblikket de blir svar skyldig.Den ene KM beskyldte meg for løgn og jeg spurte høflig om KM kunne vise til et eneste eksempel på hvor og hva jeg hadde løyet om.Svaret tilbake var like hjernedødt som forventet : "Du har løyet mange ganger",Det er hjernedødt og åpenbart forsøk på å kverulere og sverte meg å forsøke å fremstille meg som en løgner - noe det ikke finnes snev av grunnlag for.Det skjønte selv den hjernedøde KM for KM var kjapp med å stikke herifra med halen mellom beina og x-antall blåveiser på sitt sprekkeferdige ego da forklaringsproblemet blei for stort for KM å takle !
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

08.01.2018 kl.16:16

Dette hatefulle kvinnemennesket henger nå ut deg og meg i det hjerndedøde skybertinnlegget sitt. Med de hjernedøde skybertinnleggene viser hun for alvor at hun det er noe alvorlig galt fatt. ¨

Og igjen kommer IJR med grove beskyldninger mot deg om at du er alkoholiker. Ingen og da mener inger normale og oppegående bloggere beksylder folk de ikke kjenner for å være alkoholikere. Jeg er omtalt som at jeg har et såkalt vennskap siden jeg er barndomsvenninne med Toril.

IJR er jævla sykelig sjalu for at jeg har kjent T siden vi var 5-6 år gamle. Det er ingen påtvunget vennskap. Toril og jeg har vært bestevenninner i over 40 år. Vi hang sammen som erterris, lekte sammen og var med i samme ungdomskor da vi var tenåringer. Og vi har til dags dato aldri kranglet. Toril er den beste venninne noen kunne ønske seg. For IJR gjør det henne sykelig sjalu at hun vet at jeg alltid stiller opp for Toril. Og det kommer jeg alltid til å gjøre. Toril har stilt opp for meg hun også. Og hun er den beste venninnen som noen kan få. Jeg kommer aldri til å svikte Toril.

IJR vil ha det til at du har oss i din hule hånd og at vi er redd deg. Jeg er faen meg ikke redd for SP. SP tvinger ingen til å være bloggvenner med seg. At IJR er sykelig sjalu for at du SP har trofaste bloggvenner som avskyr IJR sin hatefulle og ondskapsfulle nettoppførsel kan alle samme se. Jeg for min del kan tenke selv. Og jeg har gjort meg opp min mening om IJR sin ondskapsfulle oppførsel på nett for mange år siden. Fra den dagen jeg fikk kopi av mailen fra hennes bloggvenninne fra Nord Norge som IJR sendte til kommunen hvor hun ba om at bloggvenninnen måtte bli umyndiggjort fordi IJR mente at bloggvenninnen var psykopat. Hvor jævlig ondskapsfull og full av hevn går det an å bli? Jeg bare spør? IJR skal være glad for at bloggvenninnen hennes ikke anmeldte dette. Selvfølgelig greide IJR å snakke bloggvenninnen sin trill rundt sånn at bloggvenninnen ikke anmeldte dette. Det hadde ikke vært meg nei.

Ha en råfin mandag;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

08.01.2018 kl.22:21

Else Marit:
Hei,hei Else Marit :)
De der "skybertfantasiene" er ikke annet enn sleipe og simple måter å kamuflere fortsatt hets,hat og forsøk på ryktespredning om oss.Alt sammen er jo et skuespill fra hennes side i et forsøk på å bortforklare og tåkelegge sine syke fantasier og trakassering og stalking av yngre menn som fks.espenk og han "kjekkasen" med containeren....med flere...
Hun skriver i et av innleggene at hun lurer på hvordan hun vil bli husket i verden (på nett) etter at hun har forlatt den og da kan jeg svare så mye at : Alle blir husket som de levde og det er hver og en sitt ansvar å leve på den måten man vil bli husket ! Lever man et liv i bitterhet,hat og sjalusi så er det sånn man blir husket også !
Hun forsøker stadig å spre hatefulle rykter om at jeg er alkoholiker,at "mobbegjengen" er redde for hverandre,hjernevasker hverandre osv.osv....og det er lett å kjenne igjen hvem hun mener.
En ting som får meg til å lure på hvor ærlig hun er,er at hun stadig nevner ting som for oss andre er så selvfølgelig at vi ikke nevner det engang,som fks.at hun har kontroll på egen økonomi,hvorfor nevne det støtt og stadig,er det kanskje fordi at hennes kontroll på egen økonomi har vært "truet" på noen måte - og da er det i så fall fritt frem for å spekulere i hvorfor,og med alle de andre "tegn" i minnet,så er enkelte tanker nærliggende....
Jeg er overbevist om at hun har store problemer med å skjule sitt hat,sin mistenksomhet og sin sjalusi mot andre kvinner.
Det hun gjorde mot bloggvenninnen fra nord mangler sidestykke i frekkhet på alle bauger og kanter og viser til fulle at alt IKKE står så bra til med henne som hun gjerne vil fremstå som !
Ha en flott kveld,Else Marit :) Hilsen synskepeggy.

Wenche

09.01.2018 kl.07:32

Uten tvil er IJR (p)syk.Hun skriver usammenhengende og i tilegg med så mange skrivefeil at en kan bli helt svett.Å ha dyleksi er ingen skam,og det finnes staveprogram,men jeg tror ikke det er der det ligger.Inntrykket jeg har av henne er at hun er veldig ensom,bitter og hatefull og tar det ut på kvinner på nett som både har kontakt IRL og i bloggammenheng.

Hun har "telepatiske samtaler" med en mann,og søppelkjøreren er interessert i henne.Her hentes søpla en gang i uka og det slo meg nå at det må være for at mannen bak på bilen er interessert...

Haha:)

Jeg syntes egentlig synd på henne,hun lever sitt lille,stusslige liv på nett og har neppe noen venner i det virkelige liv.

Men,for å sitere et gammelt ordtak:Man høster som man sår.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.11:45

Wenche:
Du har helt rett,hun framstår som en sur,bitter og ikke minst hatefull stakkar.Jeg har også inntrykk av at hennes sosiale liv begrenser seg til legetimen en gang for uke...
Hun ønsker nok at hun hadde venner både på nett og ellers,hun startet jo opp bekjentskapet med meg med å inviterer meg som bloggvenn,jeg aksepterte,men det gikk ikke lang tid før hun sporet av og blei ufin og anklagende mot meg og da slettet hun meg som bloggvenn med den begrunnelse at hun ikke ville venner med "utrope tjenere".Sannheten er at hun ikke hadde regnet med at Toril K og jeg ordnet opp som voksne folk etter en misforståelse som IngerJ var svært ivrig etter å ha en finger med i spillet i,bla.med å rakke ned på Toril K og meg og forsøk på å sette oss to opp mot hverandre,det klarte hun ikke da og etter utallige forsøk etter har hun ikke klart det til nå.At IngerJ mislykkes så totalt i sitt forsøk på å sette Toril K opp mot hverandre,samt at hun ser at vennskapet vårt har vokst både på nett og ellers,blei for mye for IngerJ - hun la oss for hat for alltid.
Man høster som man sår,det er helt sant og IngerJ har nok fått erfare det mange ganger.
Hilsen synskepeggy.

Kari

09.01.2018 kl.10:22

Telepatiske samtaler my ass. De telepatiske samtalene finne en plass og det er i hodet og fantasiene hennes.

Innleggene om skyberthistoriene hennes er en dekkform for og lyve, spre hatefulle løgner om Sp og bloggvennene og følgerne hennes. Det er ikke noe annet.

Dama tror at hun kjenner igjen hvem vi er men sannheten er at hun ikke har peiling på hvem vi er.

Mange av oss som kommenterer på kommentarfeltet til Sp har avtalt med Sp om at vi ikke vil linke til bloggene våre og skrive bloggnavnene våre. Det er fordi vi ikke ønsker og få KjerringMonstrene inn på bloggene våre og det at hun ikke veit hvem vi er og hvem eieren av bloggen er gjør henne frustrert.

Vi har sett at Inger J er i stand til og angi venninner som mobbere slik at arbeidsgiver ble ringt opp. Hun sendte en mail til en hjemkommunen til en bloggvenninne som Else Marit har skrevet om på bloggen sin med grove anklager om at bloggvenninnen var psykisk syk, hun har ringt mattilsynet og hun har truet med og kontakte barnevernet fordi hun mener at Sp er alkoholiker.

En av bloggerne har hun truffet og det var den bloggeren som Inger J anklaget og løy om som mobber og hvor arbeidsgiver ble kontaktet. De andre bloggerne har Inger J aldri truffet og hun kjenner dem ikke privat.

Hun har alltid vært bitter og full av hat. Jeg husker at hun provoserte mange bloggere i 2008 da hun skrev på bloggen sin den gangen at alle kvinner som ble voldtatt hadde skyld i egen voldtekt. Det fikk bloggere til og se svart på henne.

Inger J tror i fantasien sin at andre er sjalu på henne. Jeg er ikke sjalu på den dama og jeg er ikke sjalu på en bitter dame med hat mot andre.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.11:26

Kari:
Det IngerJ driver med nå er sleipe forsøk på å kamuflere hat og sjalusi mot meg og mine bloggvenner.Hun gjør det selv klinkende klart med sin siste setning om å "ikke drukne i rødvinsflaska i dag heller".
Hun innbiller seg at hun har fått flere lesere fordi at andre (bloggere) er "nyfiken" på hennes "kreative" evner - kreative evner my ass !!!! Grunnen til at hun har flere lesere nå er at hun omtales her i min blogg og det er ikke første gangen jeg har bidratt til økt lesertall hos henne,samt at man må jo inn å lese galskapen,ingen tror på dette her før de ser det.
Nå som bloggen hennes er under oppsyn så må hun jo bruke simple og sleipe metoder for å fortsette nedrakkingen og håpe på at hun kommer unna med det.
Det er flere av mine bloggvenner som skriver under andre nicnavn nettopp av den grunn du nevner,de vil ikke ha det der ufyselige nettrollet inn på bloggene sine.
Jeg ville aldri møtt IngerJ IRL,aldri i livet !!!
Hun er så "smart" at hun bruker "telepati" for da får hun de svarene hun vil ha.Hun har jo til og med hevdet at hun "vet hvor hun har meg" takket være "telepati - joda,i sitt eget hode har hun nok det !!!
Hun aner ikke hva telepati er,like lite som hun aner hva det er å ha evner.IngerJ har ingen evner whatsoever og "telepati" er hennes måte å fraskrive seg ansvar for galskapen hun presterer å lire av seg.
Er vi sjalu på IngerJ ? Eller redd for hennes "sannhet" - hun kunne ikke tatt mer feil,men hun er "smart" nok til å skjønne at hun får oppmerksomhet på sånne fantasipåstander.
IngerJ er en ynkelig stakkar som bruker tiden sin på å rakke ned,lyve,beskylde og anklage andre - og ingenting annet !
Hilsen synskepeggy.

Sjokkert tilskuer

09.01.2018 kl.14:22

Å våge å gå ut mot folk og markere at en tar avstand fra hets/hat/hersketeknikker er en modig ting å gjøre,men det finnes ingenting modig ved og gå ut mot folk på den samme måten en beskriver andres oppførsel.Å gå ut med hersketeknikker/hat/hets selv og deretter hyle høyt om at en går ut mot folk for å skremme dem med falske sannheter å bevis som ikke finnes til å slutte og hetse og hate,er metoder en bruker i treårsalderen og har ingen virkning på problemet en hevder å ville stoppe.Hva med bloggere som daglig opplever krenkelser/løgn/beskyldninger fra Inger selv ? Hvordan få stoppet henne og hennes hat å provosering ? Bloggbok ? Slutte å gi denne såkalte bloggboka oppmerksomhet å se hvor lenge den består ?

Ettersom Inger er en kjenning er det også nærliggende og spekulere i om ikke Inger vil fortsette og provosere enkelte bloggere ved sin måte å markere seg på som,i noen tilfeller,er grovt krenkende mot den/de det gjelder.

Og være ett godt eksempel på godt nettvett er ikke Ingers sterkeste side.

Ingers utspill tolkes mer som provosering enn et ønske om og slutte fred!

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.23:46

Sjokkert tilskuer:
Det slo meg nå når jeg leste kommentaren din at IngerJ vil ikke slutte fred.Ikke bare er hun besatt av bloggen min,men hun er også avhengig av at jeg og mine bloggvenner reagerer på hennes ufyselige oppførsel mot oss.I hennes vrangforestillinger og fantasier så tror hun at hun blir omtalt her fordi at hun tror at hun er "høyt elsket" og "savnet" .Hvor sykt og tragisk er ikke det !
Hun fatter jo ikke at det er hennes ufyselige oppførsel og hennes grunnløse angrep på meg og mine bloggvenner som er årsaken til omtalen.
Stakkars menneske !
Det er ikke bare du som ser IngerJ sine dårlig skjulte forsøk på å provosere.
Hilsen synskepeggy.

Iris

09.01.2018 kl.16:50

Har denne IJR virkelig sittet på nettet siden 2008 og spredd sine grusomheter? Det er jo 10 år av livet..hjelpes, at denne bloggeren ikke har blitt fratatt alt som kan kobles på nett er for meg en gåte..

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.23:26

Iris:
Jeg begynte å blogge i 2010 og IngerJ var en av de første som sendte meg en venneforespørsel,noe jeg aksepterte.Etterhvert som dette bloggvennskapet "utviklet" seg,var det flere ganger at noe skurret for meg,samtidig begynte andre bloggere å advare meg mot "for tette bånd" og å avsløre for henne hvem jeg er.Disse advarslene stemte godt med det jeg selv følte så det var ikke vanskelig å skjønne at "her var det noe".omtrent samtidig fikk flere oppleve at mine klarsynte evner stemte forbausende godt i mange sammenhenger og det falt IngerJ tungt for brystet,det var da hun begynte å påberope seg å ha evner selv,noe jeg alltid har tvilt sterkt på og gitt uttrykk for min skepsis mange ganger.Seinere blei det ugreie med en "healer" fra Voss som jeg advarte mot i sterke ordelag fra dag en,noe som viste seg var helt riktig å gjøre,midt oppi bråket med "healeren" oppsto det misforståelser mellom Toril K og meg og dette frydet IngerJ seg stort over og ga uttrykk for det ved enhver anledning.Det IngerJ ikke hadde tatt høyde for var at Toril K og jeg ordnet opp oss i mellom og endte opp med å bli gode venner,som vi er fortsatt i dag.Det resulterte i at IngerJ la både Toril K og meg og våre felles bloggvenner for hat og det har hun vist ved enhver anledning som har bydd seg.
IngerJ er helt besatt av bloggen min og meg,til en grad som er ganske uhyggelig.
Hun har i alle år oppsøkt bloggen min for å provosere - jeg har aldri oppsøkt hennes.Hun kan komme ut av det blå med helt hinsides anklager bare for å forsøke å provosere og kverulere,som da hun kom med sine vanlige svindelanklager under innlegget der jeg trekker kort.
IngerJ tåler ikke at det er en hyggelig tone og at folk debatterer saklig og greit,da må hun prøve å skape krangel og avsporing,noe som hun klarer fordi at ingen finner seg i oppførselen og gir beskjed om det.
Hun kan være i ro i bloggen sin i korte perioder,men så begynner hun å ville krangle og bråke igjen.Det starter alltid med litt forsiktige påstander i hennes egen blogg,får hun ingen reaksjon blir påstandene og anklagene verre og verre,noen ganger rein personhets,samtidig som hun begynner å beskylde meg og mine bloggvenner for de mest idiotiske ting i mitt kommentarfelt.
I det siste har hun påstått at noen gir seg ut for å være henne og eller hennes eneste bloggvenn i mitt kommentarfelt.
IngerJ kommer stadig med nye anklager mot oss,men hevder samtidig at det er hun som blir mobbet av oss.
Hun er også feig som få,når hun blir tatt i løgn og usanne anklager med buksa nede og til spott og spe, lusker hun seg tilbake i egen blogg med halen mellom beina og fortsetter sin hets og løgn mot oss der.Ikke ulikt sin eneste bloggvenn sin oppførsel.
De siste fantasiinnleggene hennes er kun hennes måte å fortsette hatkorstoget mot oss,nå som bloggen hennes er under oppsyn er det like greit å forsøke å kamuflere hstet sitt så godt hun kan.Men vi lar oss ikke lure - og ikke er vi redde for "sannhetene" hennes heller !
Sånne som henne burde fratas all tilgang på Internett så lenge hatet er større enn vettet.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

09.01.2018 kl.17:29

Sjokkert tilskuer

Tro meg det har blitt prøvd med å overse Inger J. Men til ingen nytte.

Jeg vet at Toril K som er god bloggvenninne av SP har en avtale med SP at hun ikke skal kommentere i kommentarfeltet til SP når Inger J blir diskutert. Og årsaken til at SP og Toril har en klar avtale med SP er fordi SP vil skåne Toril fra å få mer pes enn det hun har hatt de siste årene fra Inger J.

Inger J er raskt ute med å bruke det Toril skriver på bloggen sin mot Toril. Som for eksempel da hun skrev et nedlatende innlegg om en som hadde operet hånden sin. Alle vi som er bloggvenner med Toril forstod med en gang at innlegget som Inger J skrev var myntet på Toril.

Hva med da Toril skrev råbra, reflekterende og saklige blogginnlegg om bloggere og kosmetiske behandlinger? Inger J fikk KM til å tro at innleggene var myntet på henne enda innleggene var på grenerellt grunnlag. Det er flere bloggere enn KM som benytter seg av kosmetiske behandlinger.

Vi som leser bloggen til Toril vet at hun har holdt på med styrketrening vel ett år. Og Inger J skrev et blogginnlegg for en ukes tid som igjen var myntet indirekte på Toril. Toril har fortalt åpent og ærlig på bloggen sin at hun har reumatisme.

Innlegget som Inger J skrev handlet om at hun lenge hadde sagt i fra at trening var sunt for de med reumatisme. Og det kvalmeste av alt var at Inger J tok på seg æren for at hun kunne lese på en annen blogg at en annen blogger hadde begynt å trene flere ganger i uka. Jeg snakker med Toril flere ganger i uka på sms, på mobil og på chat på facebook. Og jeg tipset henne om innlegget som Inger skrev. Det Toril sa til meg at det IKKE er Inger J sin fortjeneste. Toril har mange ganger fortalt på bloggen sin hvor hun henter inspirasjonen sin for trening og kosthold fra. Og det er IKKE fra Inger J.

Å overse Inger J har blitt forsøkt. Det går en stund. Men plutselig dukker Inger J dukker opp som troll av eske med et innlegg på bloggen sin eller i form av anonym på bloggen til SP med et stikk til SP og bloggvennene.

Jeg vet at jeg har trukket fram gamle ting som Inger J har gjort. Men det er for å vise de som ikke har så god kjennskap til Inger J hva hun er i stand til å finne på. Og jeg mener de har krav på å få vite hva Inger J er i stand til å finne på.

Det verste er at Inger J uten forvarsel trekker inn bloggere som ikke blogger mer i sine forsøk på krangling. Og beskyldninger mot tidligere bloggere blir skutt tilfeldig ut. Jeg tviler på de hadde likt å vite at Inger J mange år etter de sluttet å blogge fremdeles trekker dem inn i konflikter.

Jeg har bevisst valgt å støtte SP som hennes bloggvenninne. Og jeg liker innleggene som SP skriver. For hun tar opp bra temar som jeg liker;))

Jeg kjenner Toril personlig fra da vi var 4-5 år gamle står jeg opp for henne. Og støtter henne. Det faller Inger J tungt for brystet. Og hun prøvde seg med å skrive i et blogginnlegg at vennskapet med Toril var påtvunget. Vennskapet mellom Toril og meg har aldri vært tvang. Vi har vært bestevenninner fra vi var barn. En bedre venninne enn Toril skal jeg lete lenge etter. Hun er omtenksom, snill, flink til å lytte, setter alle vennene sine før seg selv, er venninnegjengens humørspreder og hun er den ærligste jenta jeg kjenner. Jeg vet at det irriterer Inger J grønn når hun leser mine positive ord om Toril. Men fra meg kan hun ikke forvente noe annet. For det er det som er fakta.

Inger J har prøvd å skremme meg til taushet også. Det gjorde hun i kommentarfeltet til SP i januar 2015 og i ett blogginnlegg som hun skrev rett etterpå. Inger J svarte meg på en kommentar at hun hadde funnet adressen min og hvor jeg bodde gjennom facebook og 1881. Men det var blank løgn fra Inger J. Hun kan ikke finne meg på facebook. For jeg har blokkert henne. På 1881 er det mannen min som står oppført siden det er han som har registrert mobilnumrene på seg selv, ungene våre og meg. Hvis hun skulle finne meg må hun vite hva mannen min heter. Og det gjør hun ikke;)) Jeg har aldri skrevet navnet til mannen min på bloggen min. Og jeg kommer aldri til å skrive navnet hans. Han har ikke samme etternavn som meg en gang;))

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.22:42

Else Marit:
Og,bare for legge til en vesentlig ting du glemte å få med : alle de stygge øknavn IngerJ har kalt oss for,bla.stygge øknavn som går på utseende.
Og,hennes indirekte oppfordring til selvmord til Toril K og meg om at vi " burde gjøre verden en tjeneste å fjerne oss selv fra den".
Det er temmelig drøye ting som har kommet fra IngerJ oppigjennom årene.
Hilsen synskepeggy.

Kari

09.01.2018 kl.18:33

Hun der kjerringa er et kapittel for seg selv og det har hun alltid vært og hun kan tørke seg selv midt i rassen med sannhetsgreiene sine for hun veit ikke hva sannhet er. Sannheten til Inger J = løgn og fantasier. Det er ikke en normal atferd for en som er voksen.

Jeg ler så jeg dauer:)))) Hun vet hvem som er hvem:))) Not. Hun veit ikke hvem vi er og det fryder meg inni granskauen. Når hun ikke veit hvem vi er kommer hun alltid med de samme beskyldningene hinsides en hver fornuft at hun veit hvem som skriver på bloggen til Sp. Det gjør hun ikke. Hun er langt fra sannheten for hun veit ikke.

Herre min gode skaper for ei kjerring.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.22:48

Kari:
Nå driver IngerJ å gnåler om den "velfungerende magefølelsen" igjen,som hun påstår har avslørt enda flere "sannheter" i fag.
Det er jo bare helt latterlig hvordan "magefølelsen" styrer henne på ville veier i sin fantasiverden.
Hun er totalt forvirret,hun vet ingenting og får ikke vite noe heller - med mindre politiet feil,men forsyner henne med informasjon allikevel....
Hun påstår nå at det er en PG samme som kommenterer her under forskjellige nicnavn.I morgen er hun vel tilbake i blindsporet om at det er meg som er alle sammen !
Ja,Herre min Gode Skaper for ei KM !!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

09.01.2018 kl.22:50

Kari:
Beklager skrivefeil her - skyld på stavekontrollen :))
Hilsen synskepeggy.

Kari

10.01.2018 kl.00:36

Det med stavekontrollen skjer fort på mobil og nettbrett. Jeg sitter på jobb på nattvakt. Det er stille frem til klokken tre i natt. Jeg koser meg med en bok og ser på serie på nettflix. Nytraktet kaffe har jeg også:)))

Magefølelsen hos Inger J er den dårligste magefølelsen jeg har hørt om. Normalt sett skal en magefølelse lede oss på rett vei men til henne blir den ledet på ville og gale fantasiveier:))))

Hun er forvirret ja.

At hun aldri blir lei og gnåle om sannheten hun mener og ha men som hun ikke har et fnugg av og de mislykkede forsøkene med og spekulere i hvilket nick til hører hvem. Det er ikke hennes oppgave og vite det for det er en menneskerett og få være anonym.

Blogg.no har den muligheten for oss som kommenterer på bloggene deres at vi kan være anonyme hvis vi ønsker det og det samme gjelder dere bloggere også. Du har valgt og være en anonym blogger og det er en rettighet som blogger på blogg.no du har. Da er det respektløst av andre og spekulere på din identitet.

Selv om vi som skriver kommentarer har mulighet for og være anonyme velger jeg og stå fram med mitt riktige fornavn i stedet for og utgi meg som anonym uten nick og navn.

Hun er en KM i ordets rette forstand.

Livet mitt som klarsynt.

11.01.2018 kl.12:22

Kari:
IngerJ har alltid spekulert på min identitet og det må være fryktelig frustrerende å ikke komme noen vei,selv med en "velutviklet magefølelse",den magefølelsen ville ikke jeg stolt på,den er jo på villspor hele tiden!
Skybert blei temmelig svak og ynkelig nå som han har truffet sin overmann og det var bare et spørsmål om tid før det skjedde.
IngerJ har svært vanskelig for å akseptere andres rett til å være anonym.Når man kommer ut for sånne som IngerJ er det en "gudegave" å ha retten til å verne om sitt privatliv og sin identitet - alternativet har jo flere fått merke på kroppen i form av angiveri på falske grunnlag,personforfølgelse og besettelse osv.bare for å nevne noe...

Hilsen synskepeggy

anonym

11.01.2018 kl.14:33

IJR sitt forsøk på provosere er ikke imponerende,tenker lufta har gått ut av ballongen for denne gangen.

Hun ender opp som patetisk taper gang etter gang.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2018 kl.13:19

anonym:
Ja,en skikkelig taper også,så mye at hun sletter alle innlegg som hun tidligere var så stolt av at det til og med skulle bli en bok om det.
IngerJ er sitt vanlige jeg,har det i kjeften og ingen andre steder.
Opp som en bjørn og ned som en skinnfell - det er IngerJ i et nøtteskall + litt fantasi og løgn !
Hilsen synskepeggy

ugla

21.01.2018 kl.16:03

Jeg har fulgt bloggen din en god stund og jeg syns du skriver mye bra og til ettertanke.Noen av postene leser jeg flere ganger,som det du skriver om alternative ting,teknikkene du lærer bort har hjulpet meg mye.

Jeg måtte lese bloggen Espen K ettersom den er et tema her.Det første man legger merke til er Inger,Tyra og andre bloggnavn hun bruker.Hun legger ikke fingrene imellom der nei,hun kaller Espen K for Espen min og Lykketrollet mitt og snakker om at han pirrer henne og det er ikke ok mot en som mange ganger snakker om samboeren sin Ine,som Inger får til å bli Inger.Mest sjokkerende var det hun sier om en annen blogger,det er synd det har kommet nye regler for tvangsinnleggelse her i landet.Det er en uttalelse som er langt over streken.Jeg tror det er henne hun ville få tvangsinnlagt.

Inger har holdt på i alle år,og du har vært klok som ikke har latt henne få vite hvem du er.

Stå på og fin dag :D

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2018 kl.20:28

ugla:
Så fint at du kan bruke mine teknikker og at de hjelper deg,det er godt å høre :)
Du er grundig og tydeligvis fått med deg litt mer enn jeg har gjort av oppførselen til IngerJ.Jeg syns det er helt topp at espenk ikke har slettet han heller sånn at man kan finne bevis for oppførselen der også.
Jeg sletter ingenting og det at man kan gå tilbake og faktisk se hvordan folk har vært tidligere er en av grunnene for det.Det blir jo uansett feil å diskutere noe som er slettet for lenge siden,og når det fortsatt ligger der blir det jo vanskelig å anklage folk for løgn også.
Hilsen synskepeggy.

ugla

21.01.2018 kl.21:36

Den pirregreia fikk Inger en irettesettelse for og spørsmål om hva hun innbilte seg.

Flaut og kvalmende hele greia.Hun forsto at hun hadde gått i baret der.Prøvde og bortforklare det,men uten hell.

Hun skulle stoppet der!

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2018 kl.21:46

ugla:
Avvisning på grått papir er det ikke det man kaller det......Klart det er flaut og pinlig,det ville det vel vært for alle,men det er vel ikke alle som er rammet av fantasi og vrangforestillinger heller heldigvis.
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy

Inger J

22.01.2018 kl.07:32

Må si enkelte menn har faen så laaaang ledning. Og forstår IKKE et hint, når de blir avvist av en kvinne. Man må leke med dem i mange år, før de forstår de er avvist.

Endelig ser jeg at NÅ, etter 10 år forstår den mannen at han er avvist fra min side. Og ja, jeg har lekt på lik linje , som jeg har blitt lekt med av den mannen.

KARMA kom, og karma gikk folkens.

Husk at jeg tar IKKE innover meg hva dere driver med på denne bloggen om meg. jeg vet hvem jeg stadig har møtt over alt jeg har ferdes på mine bosteder og reiser. BLIND er jeg ikke. jeg har oversett han i mange år nå, og kommer til og fortsette med det. Galskapen fra den siden av en mann, som er leken, tar ingen ende. Og bli så greneresøst sjalu, når jeg finner en ny og date, ja det ser man på denne bloggen. Og det etter og blitt avvist fra meg i 10 år, hahahaha.

Nei det er ikke morsomt dette. Det er regelrett tragisk. Bo 45 mil unna her jeg bor, og være rundt meg her jeg borfør/ nå. ?????? Hvem har da et problem. Jeg reiser IKKE til hovedstaden og stalker en mann ihvertfall. Kunne ikke falle meg inn, og stalke noen jeg IKKE LIKER.

Leker mannen , da leker jeg. Det er svar på min oppførsel mot den mannen.

Forventer IKKE at det noen gang blir fred og få fra den mannen. men nå har han ikke BK, til og springe ærend for seg. BK, og forloveden, konfronterte meg med hvordan den mannen oppførte seg. GALSKAP.

Og du vet jeg vil fortsatt IKKE treffe den mannen. Har aldri snakket med hab IRL, selv om jeg har sett han minst 10 ganger rundt stedene jeg har bodd/jobbet. Og når det er 45 min mellom våre bosteder. Da er ingenting tilfeldig. Så det så.

Så nei, det er langt fra morsomt. men nå får han ikke info fra BK lengre, Ikke fra meg heller. det er 9 år siden det ble slutt på det.

Så nei morsomt er det ikke.

Og bare fortsett og kall meg GAL og si at jeg lyver. Jeg har skjønt mye mer en du tror bloggeier, med såkalte venner.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2018 kl.12:03

Inger J:
Etter denne uforståelige kommentaren her,som jeg antar er et ynkelig forsøk på forsvar av egen uhørt og simpel oppførsel mot andre (kjent eller ikke) samt din store patetiske anstrengelsenmed å prøve å skyve skylden over på uskyldige,ser jeg at anonyme "ugla" har truffet sannheten hardt !
Den anonyme "ugla" har nemlig rett i alt som skrives,alt sammen står å lese i espenk sin blogg bla.under innlegget hans om man liker sendingene hans på sonen og der du kuppet kommentarfeltet i fri utfoldelse.
Du kan prøve å vri DG unna med å trekke inn andre du har hatt syke fantasier om,det gjør at du fremstår enda mer patetisk og desperat og det hjelper så lite når bevis for sannheten er lett å finne.
Det spiller ingen rolle om dette var for ti eller tredve år tilbake så lenge adferden vedvarer,med uforminsket styrke den dag i dag !
Til og med norske politikere er ikke lenger fredet for gamle synder,så hvorfor tror du at du er det !
Jeg leste også kommentaren om pirring og jeg leste også at espenk blei temmelig irritert over det,forståelig nok,han spurte hva du mente og at han ikke hadde noe ønske om å pirre deg noen steder,heller ikke på nesen og svarte deg generelt krast,men ikke uhøflig,på antydningene dine.Du sto også bak forvirring og spørsmål om samboeren hans het Inger,noe han tilbakeviste flere ganger.Du fortsatt da med å kalle han for "Espen min" og "Lykketrollet mitt" osv.noe han oversåg totalt og kommenterte det ikke.Dine svar var da som nå når du blir tatt med buksa nede : ynkelige forsøk på bortforklaring og avsporing :" hehehe,jeg mente det ikke sånn".
Du skreiv også en kommentar som omhandlet en annen som kommenterte under bla. nicnavn "Catwoman" der du skriver at det var dumt at regelverket for tvangsinnleggelse var endret og det var ikke til å misforstå hvem du mente og at du var godt kjent med å kaste om deg med psykiske diagnoser på ukjente allerede den gangen !
Denne klarer du ikke å ansvarsfraskrivelse deg i fra og heller ikke all dritten du har lirt av deg i min blogg oppigjennom årene,uansett hvor mange fantasifigurer du må gjøre deg bruk av underveis i forsøket.
Ære være dem som aldri sletter noen ting,de sitter på udiskutable bevis !
Å prøve å spille offer her og påstå at andre kaller deg gal,at andre er besatt og forfølger deg osv.kommer du ikke langt med her,og prøver du fremstår du bare mer ynkelig og patetisk.
Og tør jeg minne deg på at det ikke er lenge siden du skreiv innlegg etter innlegg om fantasier om bla.å "sitte i armkroken" til den fantasifiguren du trodde ferdes rundt huset ditt av interesse for deg,kanskje det endelig har gått opp for deg nå da,at søppelbilen kommer en gang for uke,ikke fordi at sjåføren har interesse for deg,men for å hente søppelet ditt !
Sannheten er kommet frem og det er ingenting du kan si eller gjøre som kan pynte på den !
Hilsen synskepeggy.

Wenche

22.01.2018 kl.09:08

IJR,hva har dette innlegget på denne bloggen å gjøre?

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2018 kl.11:25

Wenche:
Det her bare hennes ynkelige,usammenhengende og uforståelige forsøk på noe,hvis man legger MYE godvilje til,kanskje kan kalle et slags forsvar for sin oppførsel.
En ting er sikkert,den anonyme "ugla" har nok truffet noen sannheter her ja.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

22.01.2018 kl.13:13

Det siste nå er at noen på nett "får panikk" pga politiet,hehe:) At det går an å skrive så mye rør uten rot i virkeligheten.At hun lider av en eller annen psykisk sykdom er åpenbar.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2018 kl.13:25

Wenche:
En av IngerJ sine faste vrangforestillinger er at "mobbegjengen" blir grepet av panikk og redsel bare IngerJ nevner politi,hun fantaserer om at grunnen for panikken er at vi ikke har reint mel i posen.
IngerJ forsøkte seg med politikortet tidligere også,men fikk ikke reaksjon på det,da måtte hun ty til sterkere midler så politihistorien endret seg til at politiet hadde ringt henne opp ved en feil og de skulle da,ifølge henne,ha forsynt henne med sensitiv informasjon om Toril K og meg.Som hun selv skreiv : hun fikk vite nok ut fra den feiloppringningen til at hun forsto hva som foregår,etterfulgt av noen innlegg der hun gnåler om sannheter og karma.
Først var den ngivelige feiloppringningen fra en dame som visste fryktelig mye om Toril K og meg og som villig delte sine informasjoner videre til IngerJ.Da IngerJ skjønte at den historien var vanskelig å komme unna med,alle forsto at hun løy,endret hun historien til at det skal ha vært politiet som hadde ringt feil og forsynt henne med sensitive opplysninger.Noe som er enda mindre troverdig.Jeg skulle med glede ha anmeldt den politimannen som utviste så dårlig dømmekraft og elendig kompetanse til nærmeste leder - om det fantes snev av troverdighet i historien.
Hun ror for harde livet nå,i forsøk på å avspore fra "den ubehagelige sannhet" !
Hilsen synskepeggy.

Wenche

22.01.2018 kl.15:14

Jeg har etter beste evne prøvd å finne ut hva denne "sannheten" består i,men jeg gir opp.:)Den finnes nok bare i IJR sitt hode.

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2018 kl.15:29

Wenche:
Jo lenger IngerJ har rotet seg vekk fra sannheten og mer har hun hardnakket påstått at hun kjenner den.Noe hun absolutt ikke gjør.Hun kommer med den ene hinsides feile sannhet etter den andre,påstår seg å ha lokket frem sannheten hos folk og de evige bevisene som hun gnåler om har ingen sett noe til.
Det er et patetisk rop om oppmerksomhet alt sammen og det er en gåte for meg at en med en så "velfungerende magefølelse" kan bomme så grundig på alt alltid.
Den sannheten som snakkes om her nå og som blei aktuell igjen etter kommentarer fra en anonym (ugla) står som bevis i Espen k sin blogg.
Der skriver hun bla.under nicet "Tyra".Bla.skriver hun en fantasi om å "ligge i den varme armkroken hans hva med en varm dusj" osv.Alt dette skriver hun i hans kommentarfelt og mere til og derfor prøver hun desperat å redde det som reddes kan i kommentaren sin under "Ingen gjemt,ingen glemt" og i uvanlig mange innlegg i sin egen blogg i dag.
I dag har virkelig IngerJ anstrengt seg,det skal hun ha,men ingenting forsvinner eller slettes for det.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv