hits

Ikke skybert,men ooooiii så skummel...

 

Han her sier at han aldri fikk noen 

varslingssaker i hele sin

partisekretærkarriere som var i perioden 

2001 - 2009.

Det er forståelig,når

 


Bilde lånt fra google. 

 

man har friskt i minnet at 

han oppførte seg som en bølle mot alle

som,av en eller annen grunn,ikke var

"på hans lag".

Jeg ville ikke ha varslet til noen som

var mer interessert i om jeg

"visste hvem han var" enn å ta 

varslingen seriøst.

Han hadde hørt rykter,men han syns 

ikke at ryktene var grunn nok til å 

aksjonere.Nei,der har han bare  igjen 

for å opptre som en truende bølle,

man tør å snakke om,men ikke til !

Han er nok svært stolt over det nå i ettertid.

 

Hilsen synskepeggy.

 

35 kommentarer

anonym

11.01.2018 kl.14:35

Hvem er han å hvem er skypert?Har ikke fått med meg så mye nytt i det siste-:D

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2018 kl.13:14

anonym:
Han på bildet er velkjent for bruk av bølle og trusseloppførsel.
Skybert er IngerJ sin fantasifigur som hun tror gir henne en ansvarsfraskrivelse i sitt hets,løgn,personangrep og anklager mot andre bloggere.
Må si at forsøket var "smart" nå som bloggen hennes er under oppsyn,men det viste seg det at igjen hadde IngerJ det bare i kjeften,da interessen,omtalen og lesertallene hennes sank som en stein i vann så var verken bokprosjekter eller nedrakkingen av andre bloggere så gøy lenger.
Det blei stilt her i min blogg også og det stemmer godt med to faktorer : IngerJ sin eneste bloggvenninne er igjen på jakt etter nye diagnoser og er fulltidsopptatt med det,det virker på meg som å få en,mer eller mindre tilfeldig diagnose,er,for enkelte folk,som å vinne i lotto ! Og det andre,ingen har lenger snev av interesse for fantasiene til IngerJ - og,tipper jeg riktig,er det KUN et spørsmål om tid før hun begynner å forsøke å provosere igjen,på sin vanlige ufyselige og løgnaktige måte,bare vent å se......
Hilsen synskepeggy.

Grrrr!!!

18.01.2018 kl.13:54

Jeg ler av deg"ja jeg slettet et innlegg"

Det har flere gjort,stepbystep har rekord i sletting av innlegg.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2018 kl.13:59

Grrrr!!!:
Mulig jeg er treg i dag,men denne kommentaren forstår jeg ingenting av !
Hva mener du ?
Hilsen synskepeggy.

Kari

18.01.2018 kl.16:46

Det denne anonyme mener er at hun ler av Veskeguri som har slettet et innlegg som hun skrev i går og det ble vel for tøft og stå for det hun skreiv.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2018 kl.18:49

Kari:
Åha,da forstår jeg litt,men ikke hvorfor den anonyme gir inntrykk av at det er meg som har slettet noe,det gjør jeg aldri.Jeg vet at IngerJ er svært ivrig på sletteknappen,særlig etter å ha skrevet krenkende innlegg mot andre bloggere i forsøk på å fremstå som uskyldig offer selv.Og så leste jeg er innlegg i veskeguris blogg som i hovedsak handlet om å sette nye diagnoser på seg selv som unnskyldning for sin oppførsel,jeg husker ikke om det var i går eller en annen dag,jeg tenkte ikke mer over det heller,men fikk med meg nå at noen er så egobefengt og oppmerksomhetssyk at de til og med shouter at man har slettet innlegg.Step by step har jeg aldri hørt om,har ikke fått med meg om det er et bloggnavn heller.
Men,jeg syns ærlig talt at den anonyme kunne ha forklart seg når den anonyme skjønte at jeg ikke forsto kommentaren,nettopp fordi at den anonyme ikke har forklart seg så mistenker jeg at den anonyme hadde helt andre hensikter med kommentaren sin.
Takk så mye for oppklaring,Kari :) Hilsen synskepeggy.

Inger J

18.01.2018 kl.21:58

Du verden for en innbilsk blogger dette er.

Når jeg hadde Skypert bloggboka oppe, så tror du og dine kamphøner at det var om dere jeg skrev.

Kjente du deg igjen i det jeg skrev? Høres slik ut. Da er det merkelig, for jeg skrev om noe som bor i Oppland Fylke. Men for all del. Du føler dere truffet. Hehe. Mer innbilske personer skal man lete lenge etter. Eller er det noe annet som spillet inn? Jeg skjønner at jeg treffer når du tror alt er om deg som jeg blogget om. Bare fortsett og være innbilsk. Man vet aldri når jeg starter opp med nytt prosjekt. Og da skal bloggboka hete Synske Peggy bloggliv. Hehe. Da kan du glede deg.

Nå vet jeg at jeg ikke holdt avtalen. Men jeg lo så jeg gråt av kommentaren din. Over her. Og takk for sammenligninger.

Jeg elsker deg.

Livet mitt som klarsynt.

18.01.2018 kl.22:16

Inger J:
Selvfølgelig lo du så du gråt,det er din vanlige patetiske reaksjon når du er tatt i løgn og falske beskyldninger og med buksa nede :)))))
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.01.2018 kl.00:42

Det er tydelig at Inger J kjeder seg Sp. Det er en patetisk reaksjon når hun har blitt tatt i løgn og falske beskyldninger og det minner meg om en barnslig og umoden barnehagebarn i treårstrasset.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.01:28

Kari:
Ja,det er tydelig at oppmerksomheten dalte da hennes ufine angrep på andre bloggere samt vrangforestillinger om unge menn som hun i sine fantasier trodde var interessert i henne ikke lenger blei omtalt her.
Om IngerJ tror at man ikke husker hennes syke fantasier,vrangforestillinger og slemme,løgnaktige angrep på andre bloggere,først og fremst mine bloggvenner og jeg,må hun tro om igjen.
Selv om hun sletter og later som om hun er uskyldig så vet alle sannheten.
Hun har gjort store anstrengelser i håp om tåkelegge og pynte på sine ufyselige angrep.
IngerJ minner om et barn som holder seg for øynene og tror at ingen ser det !
Det nye bloggprosjektet høres lovende ut,skrevet rett ut fra fantasi,vrangforestillinger,løgn og grunnløse beskyldninger.Kanskje hun kunne krise bloggbok om sin eneste bloggvenninne og hennes desperate jakt på diagnoser som kunne forsvare oppførselen sin.Det hadde nok blitt en bestselger !
Jeg er impulsiv,jeg og,og jeg er utålmodig,men jeg føler ikke at mine egenskaper i så måte må forsvares og forklares med en eller flere diagnoser.
Jeg sa jo det,litt lenger opp her at det er b are et spørsmål om tid før KM-ene er tilbake...
Hilsen synskepeggy

Inger J

19.01.2018 kl.07:55

En ting er jeg virkelig glad for, av hele mitt hjerte.

Og det er at jeg BRØT UT fra dette gjenge vennskapet som foregår her.

Kall meg hva dere vil. Jeg har fakta på bordet skriftlig, så for meg gjør det absolutt ingenting. at dere faller ned på deres eget nivå.

Det forteller meg bare enda mer, hvorfor jeg tok valget mitt.

Lykke til i deres egen fantasi verden, om hvem som er hvem, og hvem jeg blogger om. Man kan ikke forvente mer fra slike som deg som eier bloggen, og dine bloggvenner. Folk kjenner til dere. Derfor er det bare psyke anonyme, som kommentere her inne. Hva mer kan man forvente?

Hehe.

Du snakker om at dere synker lavt. Og ja ikke sant, T var din trapp jeg skulle sitte på. Ergo ser jeg hvor mange navn/nick du bruker på nett. Ikke bare 1. Hehehe. Takk for at du røpte deg T.

Da sier jeg god helg.

Og takk for meg.

Og takk for bevisene. På hvem som lyver, er falsk osv. Jeg fikk den bekreftelsen jeg ønsket. Tålmodigheten min vant.

Lykke til på ferden, med og finne dere et nytt offer. For dere finner nok et nytt og krangle med rimelig fort.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.09:44

Inger J:
Du har vrangforestillinger igjen,IngerJ du "brøt ut fra dette gjengevennskapet som foregår her " - vær ærlig å innrømme at du hadde ikke store valget om å "bryte ut" når ingen vil ha noe med deg og din ufyselige oppførsel å gjøre.Noen av mine bloggvenner skriver som anonym i frykt for å måtte forholde seg til deg og din oppførsel i sin egen blogg.Så ille er det,IngerJ !
Jeg skal ikke kommentere mer av kommentaren din,den er som alltid,full av faktafeil og vrangforestillinger og igjen setter du deg på din høye hest og spiller helt uskyldig !
Vi vet sannheten IngerJ og det gjør du også,men du er for feig til å innrømme det.Det hjelper ikke å slette innlegg etter innlegg der du angriper og anklager oss andre for så å Atle som du er uskyldig.
Bevisene ?
Eneste bevisene du vet noe om er de bevisene på din oppførsel som du har slettet.
Magefølelse ? Den har vært på så ville veier at du har rotet deg helt bort - fortsatt bommer du stygt på dine forsøk på å "avsløre" hvem de anonyme er. - Og du må bare akseptere at du aldri får vite hvem de anonyme er heller !
Hilsen synskepeggy.

Toril

19.01.2018 kl.08:35

Inger J: Nå tar du deg sammen for i helvete!!!!!

Nå slutter du å blande inn meg i dine konflikter! Det mener jeg! Du holder meg utenfor! Hvis ikke lover jeg deg at det skal bli månelyst for deg!!!!!!!!

Du slutter med de sinnsyke beskyldningene dine mot Synskepeggy og alle vi som er hennes bloggvenner!

Du vet ikke noe hvem de som kommenterer her inne er. Synskepeggy har avtale med flere bloggere om at de får være anonyme når de kommenterer her inne, og det er rett og slett for sin egen sikkerhets skyld. De ønsker ikke slike parasitter som deg på kommentarfeltet.

Du er sykelig sjalu fordi Synskepeggy har kjempegode bloggvenner som støtter henne mot dine angrep mot Synskepeggy og bloggvennene hennes!

Vær så god sett deg på trappa du. Da er jeg redd for at du kommer til å fryse på deg blærekatarr fordi du blir sittende rett på bakken 😂 Du skal få en kopp te når du sitter der for å holde varmen 😂

Jeg mener det! Du holder meg utenfor! Synskepeggy og jeg har klar avtale oss imellom at jeg ikke skal kommentere når du og andre kvalmende mennesker kommenter ødelegger kommentarfeltet til Synskepeggy med krangling og bråk. Sannheten er at du er sykelig sjalu fordi Synskepeggy og jeg er kjempegode bloggvenner, og har vært det i mange år! Du har aldri tålt å vite at Synskepeggy og jeg har god kontakt med hverandre utenom bloggen også!

Nå får du en gang for alle respektere at de av Synskepeggy sine lesere og bloggvenner ønsker å bruke retten sin til å være anonyme når de kommenterer her inne uten at du har noe rett i å spekulere og beskylde andre for hvem som er anonyme. Det har du ingenting med å blande deg bort i! De har like mye rett som deg til å kommentere som anonym!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.11:02

Toril:
IngerJ er helt fra seg av sjalusi og misunnelse,når hun i tillegg lider av vrangforestillinger og fantasier som aldri har hatt eller vil få rot i virkeligheten,er de to faktorene,i seg selv,en svært uheldig kombinasjon som,uten unntak,vil få uheldige konsekvenser.
Jeg tror ikke det siste innlegget er skrevet som en slags "hjelp" eller antydninger mot noen av oss.Jeg tror det er IngerJ sitt forsøk på å strekke ut en hjelpende hånd til sin eneste bloggvenninne,som bruker syyykt mye tid på å leite frem diagnoser som kunne passe som unnskyldning og ansvarsfraskrivelse for egen ukontrollerte oppførsel.
Ha en flott fredag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

19.01.2018 kl.08:44

Inger J: Du skriver så usammenhengende og snakker bare tull. Og jeg er ikke en bloggvenninne av noen. Jeg er en person som bare leser blogger av og til, og kjenner ingen av dere bloggere. Du snakker hele tiden om at du avslører folk og at tålmodigheten din vinner. Hva mener du egentlig? Hvis du skal blogge, må du lære deg å skrive så folk forstår. Hva er fakta på bordet skriftlig? Ingen skjønner hva du mener ! Er det noen som lever i en fantasiverden, så er det jammen meg deg. Du fantaserer om unge menn, Skypert og alt mulig annet tull ! Jeg er rystet over at du har jobbet i helsevesen. Jeg ønsker ikke å bli tatt vare på av slike som deg.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.09:57

Anonym:
Dette usammenhengende gnålet om sannhet,bevis,evner,tålmodighet og magefølelse har IngerJ holdt på med i alle år - og hun har til dags dato ikke hatt rett en eneste gang.
Det er helt klart for meg,vrangforestillinger og syke fantasier hun gnåler om.
Hadde det ikke vært for de notoriske og evige løgnene,anklagene og grunnløse beskyldningene motvind bloggvenner og meg så er jeg så godt som helt sikker på at ingen av oss hadde brydd oss - og det er akkurat det hun vet,for å få oppmersomhet må hun oppføre seg ufyselig mot oss.
Du kan ta det helt med ro,i dag kreves det formell kompetanse for å kunne jobbe som hvilende nattevakt/assistent og jeg tviler på at IngerJ har den kompetansen som kreves.
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.01.2018 kl.09:45

Bevisene dine Inger J er på villspor som det går an og bli. De falske evenene og den falske magefølelsen din gjør at du er på villspor. Evnene dine og den magefølelsen du jabber om hele tiden er LØGNAKTIGE FANTASIER I HODET DITT. Sp har avslørt de falske og løgnaktige fantasier for lenge siden men du forstår det ikke. Sannheten din kan du tørke deg i baken med for sannheten din er ikke mye verd. Du har hørt om at for og ha ekte evner må du ha noe viktig med deg som er hjertet? Hjertet ditt har du ikke med deg.

Anklagene dine mot Sp og T er hinsides en hver fornuft. Du skyter beskyldninger i vildens sky og vet ikke hvor du treffer. Jeg begynner og bli jævlig lei de beskyldningene dine om at den og den er andre nick som skriver kommentarer. Den konspirasjonsteorien har du holdt på med siden dag en og at du aldri blir lei når du gang på gang beviser for Sp og bloggvennene hennes at du er på skautur.

Jeg forstår godt at Sp, Toril og de andre bloggvennene til Sp blir sinna og irritert når du aldri kan la de og andre av Sp sine bloggvenner være i fred.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.10:10

Kari:
IngerJ har ikke en eneste bloggvenn som støtter hennes side av saken,de som leser her ser fort hvor landet ligger,for å si det sånn.Samtidig hevder IngerJ at hun har en bloggvenninne som hun stoler helt på og er helt trygg på,men hvor god bloggvenninne er det egentlig når man til stadighet ser at,istedenfor å komme IngerJ til unnsetning er denne bloggvenninnen mer opptatt av seg selv,nå i det siste har bloggvenninnen vært svært opptatt med å sette nye diagnoser på seg selv i forsøk på å unnskylde sine handlinger som nå begynner å blistore problemer.En sånn egobefengt bloggvenninne ville ikke jeg hatt.
IngerJ har flere ganger skrevet støttekommentarer til seg selv,når hun blir avslørt på det,kommer den vanlige leksa om at noen har gitt seg ut for å være henne i mitt kommentarfelt.
IngerJ er så lett å "lese" at det er ikke en utfordring engang.For noen dager siden "spådde" jeg at det ikke var lenge til hun ville gi lyd fra seg igjen,og hva skjedde - jeg fikk rett igjen.
Må vel egentlig takke IngerJ for at hun gjør det lett for meg å bekrefte mine synske evner !
Hilsen synskepeggy.

Grrrr!!!

19.01.2018 kl.11:49

Det er ikke bare du som legger merke til den desperate selvdiagnoseringen,men bra at du tør ta sånt frem i lyset.Det er ikke bra slik enkelte holder på å det bør diskuteres på et generelt å saklig grunnlag og ikke dra frem enkeltpersoner.Begynner folk å selvdiagnosere uavhengig av grunn er de allerede ute å kjøre psykisk,det er min mening å det er flere eksempler på det uten å nevne navn.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.12:09

Grrrr!!!:
Jeg er helt enig i dette :)
Jeg har selv sett flere bloggere som skriver innlegg etter innlegg om hva de selv tror feiler dem og hvilken psykisk diagnose som "passer best" til tilstanden de tror de lider av.En blogger,skal ikke nevne navn,er i overkant ekstrem på dette og har vært det lenge.
Hvor ofte ser man ikke fks : "jeg tror jeg har en (fks.) bipolar lidelse fordi....men mangler edisinske fakta for å understøtte sin tro på at man feiler noe psykisk.
Jeg er også enig i at,i det øyeblikket man starter jakten på en diagnose som passer er man ute å kjøre psykisk.Og det er ingen hemmelighet at selvdiagnosering og diverse psykiske diagnoser har blitt brukt som en sovepute,ansvarsfraskrivelse og forventning om å bli "tatt i med silkehansker" uansett hva man måtte finne på å gjøre og uansett hvem man rammer med sine handlinger.
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.01.2018 kl.12:42

Den kjerringa der ass. Du snakker om at hun snakker med splittet tunge med løgner for hvor mange ganger har ikke Inger J kommet med kvalmende selvskrytende kommentarer i kommentarfeltet ditt og innlegg på bloggen sin at hun ALDRI SETTER PSYKISKE DIAGNOSEMERKELAPPER på folk hun ikke kjenner og hva gjør hun?

Hun sendte mail til kommunen til bloggvenninnen sin og mente at bloggvenninnen var psykisk ustabil og måtte umyndiggjøres, hun beskylder deg Sp for og være alkoholiker og kjenner ikke deg og hun veit ikke hvem du er. Hun beskylder andre for og være dyremishandlere uten og kjenne dem og hun setter psykiske diagnosemerkelapper på bloggere hun ikke kjenner. Kvalmende og ekkel oppførsel. Jeg spyr av den arrogante nettoppførselen hennes.

Hun trekker inn bloggere som ikke blogger mer i sine utallige forsøk på bråk og krangling og jeg tror ikke disse tidligere bloggere ville blitt særlig happy hvis de hadde visst at Inger J støtt og stadig trekker dem inn.

Inger J er ikke faglig utdannet og hun har ingen rett til og sette psykiske merkelapper på andre.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.13:07

Kari:
Har tar IngerJ sin ekspertise fra som gir henne en rett til å prøve å få andre innlagt og umyndiggjøre på grunn av at hun tar på seg selv å mene at noen er psykisk ustabile.Er det den stadig sviktende magefølelsen ?? Det er straffbart i Norge å leke doktor !
IngerJ har alltid slengt om seg med diagnoser,når ingen forsøk på provosering har lykkes så tyr hun til diagnosering av folk hun aldri har møtt eller kjent.
IngerJ har vel ikke engang grunnkurs i medisinhåndtering,å jobbe som ringevikare på hvilende nattevakter er vel ikke så mye å skryte på seg og iallefall ikke i nærheten av nok kompetanse til å diagnosene folk.
Det siste nye (på blogg) er å selvdiagnosere,det ser ut for at det avløses av kosmetiske inngrep,som har vært i skuddet og populært en stund.
Spør du meg,er det en klar sammenheng mellom,først kosmetisk pynting,så selvdiagnosering !
Som sagt,ingen har,til nå,omtalt andre (bloggere) så løgnaktig,stygt og krenkende som det IngerJ har gjort.Det mest tarvelige var allikevel hennes indirekte oppfordring til selvmord til Toril K og meg,det viser til fulle hatet og sjalusien hennes mot oss to.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.13:35

Kari:
Jeg syns ikke det er det minste rart at IngerJ til stadighet trekker inn gamle bloggvenner - hun har jo ingen nye !!!
Hennes eneste bloggvenn er jo opptatt på annet hold så det holder !
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy

anonym

19.01.2018 kl.13:29

IJR er en feig og patetisk lystløgner.

Hun kan aldri svare for seg om alt hun slenger ut av seg og feiger ut på alle fronter da reagerer hun med å hevde at hun ler så hun gråter,og takker for bevis.Det er bare taperen som feiger ut på så tragisk måte.Det er bra at du ler da IJR,men pass på så den falske latteren ikke setter seg fast i halsen på deg.

Forøvrig er jeg enig med mye dere skriver om selvdiagnostering ol. Jeg mener at det er på tide å ta en diskusjon rundt temaet.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.13:44

anonym:
IngerJ sitt høyeste ønske er å få fjernet synskepeggy og Toril K fra blogg.no for godt og at vi sletter bloggene våre.Det har hun selv skrevet mange ganger.Hadde det skjedd hadde IngerJ vært lykkelig i sin vrangforestilling om at "hun hadde rett hele tiden" og at "sletting er beviset" som slår siste spiker i kista.
Den "gleden" får hun aldri og derfor kommer hun aldri til å gi oss fred heller.IngerJ er besatt av denne bloggen.
Hun reagerer akkurat som du beskriver når hun blir tatt i løgn,bedt om å forklare seg og tatt med buksa nede.
Latteren MÅ være skikkelig falsk og påtatt !
Hilsen synskepeggy.

anonym

19.01.2018 kl.13:59

Du har nemlig rett i det sp,hun har herjet og kverulert med dere i flere år og ingenting tyder på at hun har tenkt å trappe ned med det første.

Det er tydelig at hun kjeder seg stort når du er borte fra blogg,hun er avhengig av deg sp!

Nå har hun kommet til bunns i saken og da er saken grei den-:)

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.14:09

anonym:
Hun er besatt av meg og min blogg,hun har til og med innrømmet det selv,det er bare det at hun er besatt av sin egen vrangforestilling om at jeg er en mann som er interessert i henne og som er sur på grunn av hennes delvis avvisende holdning.....
Har hun kommet til bunns i saken nå ?? Hun skal få velte seg i sin egen fantasi-selvtilfredshet i fred for meg.
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.01.2018 kl.14:21

Det er flott og ha en eneste egosentrisk bloggvenninne som er opptatt av seg selv men aldri gir respons tilbake:))))))) God bloggvenn my as. Det er det nærmeste Inger J kommer en god bloggvenn.

Jeg ser at du og bloggvennene dine kommenterer på bloggene til hverandre på forskjellige innlegg og det er et gjensidig bloggvennskap.

Reaksjonen til Inger J når hun blir avslørt i løgn er ikke en normal reaksjon. Vanlige mennesker med sosiale antenner ville gitt seg og de ville hatt et lite snev av selvinnsikt i sin egen atferd. Inger J viser ikke en gang det. Damemennesket er 55 år gammel men har en oppførsel langt under hva en kan forvente av 55 åringer.

Hun baller seg inn i nye løgner og elendige forsøk på ro seg i land og hun har mistet begge årene slik at hun ikke kommer seg i land men blir liggende på sjøen og kave med armene.

Jeg leste den trusselen hvor hun oppfordret deg og Toril til og ta selvmord. Likevel fortsetter hun.

Jeg har skrevet det før at jeg er glad for at jeg ikke har slike venner i min vennekrets for da hadde jeg sagt dem opp som venner med øyeblikkelig virkning.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.17:53

Kari:
Løgnene og grove anklager og beskyldninger baller på deg for hver gang hun åpner kjeften.
Hun klarer aldri å forsvare løgnene sine og viser hver gang hvor feig hun egentlig er.Reaksjonene hennes er langt fra hva man burde kunne forvente av voksne oppegående folk og det var hennes reaksjoner som fikk meg til å stusse på hele mennesket for flere år siden.
Nå venter jeg på at en viss voksen dame skal komme å anklage noen for å gi seg ut for å være henne igjen - nå som hun er avslørt som anonym igjen.
Bloggvenninnenhennes er svært selvopptatt for tiden,hvis den bloggvenninnen er den eneste som IngerJ stoler på så viser det også svært dårlig dømmekraft fra IngerJ sin side.Og i tillegg har jo bloggvenninnen selv betrodd seg på blogg i full offentlighet tidligere at ,å være en utro tjener slett ikke er noe nytt for bloggvenninnen.
Det passer seg ikke at IngerJ anklager oss andre for å være utro tjenere når hun samtidig tar en ekte utro tjener mer enn gjerne inn i varmen til seg.
Hilsen synskepeggy.

19.01.2018 kl.16:09

Vi må hjelpe Skybert og holde laang avstand fra Inger J. De bør definitivt holde meget lang avstand fra hverandre.

Hjelp meg med dette.

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.16:41

Anonym:
IngerJ : Jeg tror man får ta grep om sine egne vrangforestillinger og fantasier selv,såpass viljestyrke må man ha (når man er så "tøff i tryne" ) ellers !
Er det hjelp til selvhjelp du ber om nå ? Det er rimelig patetisk !
Hilsen synskepeggy.

anonym

19.01.2018 kl.17:37

IJR skyr ingen midler for oppmerksomhet,denne var dog ny.

Be om hjelp for sine vrangforestillinger her på sp's kommentarfelt er en innertier av dumskap-:)

Jeg ler så jeg gråter-:)

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.17:40

anonym:
Det er lov å prøve seg og når man totalt mangler sosiale antenner slik som IngerJ gjør så begår man en bommert av og til og ber om hjelp der det passer seg minst.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

19.01.2018 kl.18:28

Herlig.

Nå får jeg ihvertfall være i fred, neste gang jeg reiser til Hamar.

Det sørger nettvennene for.

For jeg er heldigvis mislikt som pesten, i deres fingre.

Slipper og se en dust som banker en radiostyrt bil i fillebiter. For oppmerksomhet.

Jeg er heldig som er så misslikt, at vennegjengen hans stillet opp. Med og sky meg som ilden. Dere gjør meg en stor god tjeneste.

Takk for hjelpen folkens. Tror ikke dere forstår hvor lettet jeg et for og slippe stalkingen mer.

Sukk.

🤣🤣🤣🤣😋😋😋

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.18:48

Inger J:
Mener du at noen skal ta dette vrøvlet ditt seriøst ?
Spørsmålet er vel heller : hvor lenge klarer du å la være å prøve å provosere frem krangel med oss ? Ikke lenge tror jeg,du har jo allerede forsøkt deg "as we speak"
Du er så lett å "lese" at det rett og slett ikke er gøy lenger..
Hilsen synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv