hits

Tror jeg er litt ustabil for tiden !

 

Men jeg tror ikke det kvalifiserer

for en psykisk diagnose,

eller kanskje det gjør det

om jeg spiller rollen min 

som en som er i psykisk ubalanse

svært  godt !

 


 

Jeg tror det skjer noe kjemisk i kroppen 

min for tiden.Jeg er

humørsyk,utålmodig,

rastløs,tar til tårer for filleting,

er antakelig en plage for omgivelsene mine,

er kronisk trøtt og har kronisk

lyst på en røyk !

Det er nok den selvpåførte 

torturen som følger med 

røykestopp som rir meg som 

en mare,dag og natt for tiden.

Nå har jeg bestemt meg,

selv om suget blir uutholdelig og 

jeg gjerne innrømmer at jeg 

smugrøyker litt innimellom,så skal jeg

klare å være helt røykfri på den 

datoen jeg har bestemt,

den 15.03.2018 - da håper jeg

at jeg er en ex-røyker for alltid !

 

Hilsen synskepeggy.

47 kommentarer

Det klarer du, og jeg heier på deg! Jeg sluttet å røyke i 2014 jeg. Ble forkjølt med lungebetennelse, og da var det stopp for min del. Når jeg greide det, greier alle det!

Stå på!

Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.23:52

Toril sin hverdag med musikken:
Du har vært flink,Toril :) Det gjenstår å se om jeg er like flink som deg.
Jeg er egentlig både viljesterk og sta,men når det kommer til sigaretter er jeg ikke så tøff lenger.
Jeg har kvittet meg med to skikkelig plagsomme uvaner i det siste.Den ene er uvanen min med å stå opp å spise på natten.Det kommer seg selvsagt av jobben jeg har og at jeg har brukt å spise på natten på jobb.Spisebehovet om natten førte til at jeg fikk lite søvn på frinettene og det er jo "livsviktig" for en nattevakt.Jeg sluttet å spise om natten på jobb og det gikk forbausende greit,så sluttet jeg å stå opp når jeg våknet sulten på natten og det var verredet er ikke lett å sove når sulten gnager,men jeg holdt ut og nå har jeg ikke lenger behov for mat om natten.På jobb tar jeg med meg kun en liten sjokolade og en liten flaske cola,det funker som en oppstiver når blodsukkeret begynner å falle og man blir trøtt utpå natten.
Jeg er optimistisk og jeg er sikker på at jeg klarer det,eg kan ikke se or meg at jeg sitter på gamlehjem nitti år gammel,med knallrød leppestift og damper i vei på sigaretter,jeg har alltid syns at det er noe feil med det bildet.
15.03.2018 er datoen og da blir det sånn.
Har ikke sagt noe om planen min til noen,ikke engang til min datter.Det er bedre at ingen vet noe i tilfelle av at jeg ikke klarer det.
Ha en kjempefin fredagskveld du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

Sara

19.01.2018 kl.22:40

Åh,så flink du er som skal bli røykfri, Synskepeggy. :) Jeg heier på deg!

Røyking er så harry og helt ut. Noe herk som ikke fører noe godt med seg.

Jeg har 3 barn, og stoppet de 3 gangene jeg ble gravid og imens jeg ammet. Dagen etter jeg var ferdig å amme, så spurtet jeg til butikken og kjøpte sigaretter. Og jeg tuller ikke. Jeg har så vondt i viljen når det gjelder å slutte at jeg er flau! Har alltid røykt utendørs, men likevel. Jeg har prøvd å gi meg med svineriet 2 ganger etter dette, men jeg ble et monster av ei kjerring. Til og med ungene mine sa: "Mamma, gå ut og ta deg en røyk. Vi orker ikke at du er så sur lenger!"

Så jeg røyker den dag i dag, desverre.

Men lykke til, jeg håper du klarer det. :)

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.23:26

Sara:
Jeg har vært der og gjort det,røykehistorikken din kunne vært min :)
På tre år nå har jeg prøvd å slutte to ganger,det har gått greit (men smertefullt) begge ganger,for meg har røyksuget fått ta overhånd etter ca en måned begge ganger - og jeg har følt meg uten viljestyrke begge ganger.
Begge gangene har jeg sluttet på dagen og det har jo i ettertid vist seg å ikke funke så godt for meg,så denne gangen trapper jeg gradvisned til en sluttdato og håper på det beste.Jeg røyker nesten ikke nå,har tatt den siste sigaretten i en pakke nå i kveld og den kjøpte jeg for seks dager siden,men selv om jeg røyker lite og bare når suget virkelig blir ille så er ikke det nok til at jeg kan kalle meg røykfri og det er jo målet med å "torturere" meg selv med abstinenser.
Til tider er vel jeg også et monster å være i hus med for tiden,det føles som om jeg ikke har styring selv,jeg er jo ingen av de beskrivelsene over,heller tvert imot,men mangel på tobakk gjør de utroligste ting med meg nå om dagen.
Takk så mye :) Hilsen synskepeggy.

Minrefleksjon

19.01.2018 kl.23:02

Lykke til!!

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.23:17

Minrefleksjon:
Takk :) Denne gangen skal jeg klare det ! :)
Hilsen synskepeggy.

Helen

19.01.2018 kl.23:18

Hei på deg😊 Kom tilfeldigvis over bloggen din og leste innlegget.

Jeg har klart meg uten røyk siden 30.des. Ikke så lenge, men gikk da fra 20-30 om dagen til 0. Promte. Var megamotivert og møkklei røyk(elukt), pengesluket og hostinga. MEN hadde aldri klart d uten nikotinplasteret. At jeg ikke har prøvd det før! Anbefales👍

Nå merker jeg helsegevinsten, å motivasjonen fortsetter. Ulempen er at jeg plukker i og leter etter mat/snop mer enn jeg bør. Men det får så være, en ting om gangen 😁

Stå på, håper du lykkes.

Mvh Helen

Livet mitt som klarsynt.

19.01.2018 kl.23:37

Helen:
Det er jo kjempefint og bra gjort av deg,du har tross alt vært røykfri i nesten en måned,det står det respekt av :)
Jeg har vel litt av den samme motivasjonen som deg for å slutte,jeg er lei av det,rett og slett og jeg er lei av røykepausene på altanen både hjemme og på nattevakt.Og for ikke å snakke m hosten som ofte er årsak til svært dårlig og urolig nattesøvn.
Denne gangen skal jeg klare det,jeg har bestemt meg,men etter at å prøve å slutte tvert ikke har funket for meg før,så prøver jeg en annen strategi denne gangen.Jeg skal ta rotta på det der hersens røykesuget !
Fortsatt lykke til med røykeslutt :) Hilsen synskepeggy.

Inger J

20.01.2018 kl.06:02

Lykke til.

Ja, nå får du testet stahet don.

Og dette innlegget forklarte det jeg har forstått i lengre tid.

Da fikk jeg rett atter en gang. Atter engang, skal noe gå utover andre. Takk

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.06:58

Inger J:
Nå må du jammen meg slutte med de der vrangforestillingene dine !
Du er jo like besatt av at alt skal være myntet på deg som din eneste bloggvenninne.
At jeg slutter å røyke har ingenting med deg å gjøre og dette hadde du ikke fått greie på om jeg ikke hadde sagt det selv.
Det er DU som til stadighet kommer med sleivspark mot meg og mine bloggvenner,IngerJ,som du håper å få oppmerksomhet på.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

20.01.2018 kl.07:33

Jeg sa ikke at din røykeslutt har med meg og gjøre.

Jeg sier dine humørsvingninger går utover folk du IKKE liker. Som meg. Ja de sleivsparkene, går visst RETT INN, der de skal passe inn. Fra meg ser jeg.

jeg har måtte tålt mye fra deg, derfor kommer mine spydige innlegg og kommentarer mot deg. Slik at du selv ser hvordan du er mot andre. Forstår du IKKE et hint? Nei, ser ikke slik ut, Du forventer andre skal ta hint fra deg, men du klarer absolutt ikke og ta imot noe som helst fra andre. Om de ikke er enige i alt du sier da. men det vett, jeg ikke er.

Så ta det som det er SP. er du DRITTSEKK mot andre, forvent at folk er drittsekk tilbake. ikke ALLE gidder og jatte med deg.

Ha en fin røykeslutt.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.13:49

Inger J:
Det er fint at du innrømmer at de løgnaktige,krenkende innleggene dine faktisk er myntet på meg.Da har du løyet hele tiden og vi har hatt rett hel tiden.
Igjen er du tatt med buksa nede og løgn,,at du aldri lærer,IngerJ,du som påberoper deg både en "velfungerende magefølelse'" og "evner" - Du viser igjen at du har mindre magefølelse og evner enn katta til naboen Leif.
Du får bare igjen med samme mynt,og det har ingenting med forbigående humørsvingninger å gjør,det har med at du aldri slutter å lyve,anklage og personangripe mine bloggvenner og meg i dine forsøk på å provosere og oppmerksomhet.
Husk,jeg leser deg som en åpen bok - mønsteret ditt har vært det samme i snart ti år.
Det er en stor skam at sånne som deg påberoper seg evner de ikke har - for om du hadde hatt snev av evner og magefølelse hvorfor tar du ikke en av utfordringene mine og på den måten viser bevis for dine påstander,det er fordi at du vet selv at du ville kommet sørgelig dårlig ut av en slik utfordring.
Tipper jeg rett så har du vel allerede fått skvist et krenkende og løgnaktig innlegg ut av at jeg slutter å røyke !
Hilsen synskepeggy.

Kari

20.01.2018 kl.10:03

Nå får du skjerpe deg ass Inger J.

Er'e jatting når leserne og bloggvennene til Sp skriver hyggelig kommentarer hvor de ønsker henne lykke til? Du viser igjen at du er sykelig sjalu på at Sp har trofaste lesere og gode bloggvenenr som oppmuntrer henne og det er du som surner til kommentarfeltet. Jeg ser ingen andre enn som ødelegger kommentarfletet til Sp med hjernedøde kommentarer som er lystløgnerfantasier.

Hvor sykt er det ikke at du Inger J tror at blogginnlegget igjen handler om deg når du ikke er nevnt med et eneste ord. Herre gud ass. Er'e mulig? Voksne kjerring ta og skjerp deg a.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.14:06

Kari:
Jeg vil vite hvor IngerJ tar påstanden om at jeg oppfører meg som en drittsekk mot andre fra ? Det er alltid en grei tone her til hun eller hennes eneste bloggvenninne dukker opp med sitt vanlige kvalmende behov for oppmersomhet.
IngerJ har flere ganger innrømmet at hun er besatt av bloggen,meg og mine bloggvenner.I dag har hun innrømmet (som jeg spådde) at hennes innlegg om syke fantasier,falske anklager,løgn og beskyldninger ER rettet mot meg.Altså,er hun tatt i enda en løgn,hun har jo tidligere sverget på at innleggene hennes er på generelt grunnlag,men at hun ikke kan hjelpe for at vi tror de er om oss.Hun blei gjennomskuet på den løgnen for flere år siden og hun har løyet hele tiden.
De "bevisene" og "sannhetene" hun påberoper seg er ikke annet enn løgn det også,som påstandene om "evner" og "velfungerende magefølelse" er blank løgn og bare et spill for galleriet og et forsøk på å virke mer interessant enn hun noen gang kan bli.
IngerJ lyver så det renner av henne for leserne sine ? Det gjør henne til en falsk blogger ! Og hun beviser selv at hun er en løgner !
Hilsen synskepeggy.

anonym

20.01.2018 kl.14:18

IJR har aldri tålt at det er en hyggelig tone på din blogg,da må hun ødelegge,ikke bare for deg men for alle.

Hun har det skikkelig vondt når alle er hyggelig mot hverandre da kommer KM frem fra intet for å bråke og lage kvalme med.

Sjalusien IJR plages av er ikke lett for henne å skjule.

Lykke til sp med forhåpentligvis vellykket røykeslutt-:)

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.14:32

anonym:
Takk så mye :)
Det er ikke mange,om noen, kommentarfelt i denne bloggen som IngerJ og-eller hennes eneste bloggvenninne ikke har ødelagt med sine ufine og grunnløse anklager mot meg og mine bloggvenner.IngerJ har vært svært aktiv her fra dag en jeg begynte å blogge.
Alle IngerJ sine krenkende og løgnaktige innlegg i sin egen blogg blir jo slettet - og i hennes hode har det aldri skjedd,men hun glemmer det faktum at her i denne bloggen blir ingenting slettet så bevisene for hennes fremtoning her gjennom alle år er lett for alle å finne.
Sjalusien tar helt overhånd når det diskuteres på en saklig,objektiv og voksen måte da klarer hun ikke å holde seg borte,men må komme med sitt vanlige svada og løgn.
Hilsen synskepeggy.

T

20.01.2018 kl.14:36

Tror heller det er du som er sjalu synkpiggy!

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.15:24

T:
Du må ha hodet i en annen verden om du antyder at jeg er sjalu på IngerJ !
Det er absolutt ingenting å være sjalu på når det kommer til henne,absolutt ingenting !
Når det er sagt,antar jeg at kommentaren din mener meg,er litt usikker på hvem du mener siden kommentaren er full av skrivefeil.
Uansett er det helt feil måte å prøve å komme bloggvenninnen din til unnsetning på med å gi inntrykk av å fornærme meg i forsøket.Det er bare barnslig og tåpelig og når det er såkalte voksne folk som oppfører seg sånn så er det også pinlig og flaut på dine vegne.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

20.01.2018 kl.15:41

Du må ha lykke til med røykestoppen. Men det tror jeg du klarer;))

Jeg sluttet å røyke da jeg var gravid med eldstemann. Og har ikke savnet røyken etter det. Det er 23 år siden. Men ett godt råd er å finne på noe annet å gjøre etter middag. Jeg måtte slutte med å drikke kaffe om morgenen. Det hjalp meg. De første ukene er verst. Men etter to uker var røyksuget borte.

At ikke IJR gir seg. Kommentarene hun har postet under dette innlegget er et klart bevis for at noe er alvorlig galt fatt med henne. For det første lyver IJR så det ryker av henne når hun skryter av at hun aldri setter medisinske merkelapper på andre. Det har hun gjort mange ganger. Ikke bare på sin egen blogg. Men også i ditt kommentarfelt. IJR har INGEN rett til å sette medsinske merkelapper eller psykiske diagnoser på noen hun IKKE kjenner personlig.

Når du og oss bloggvennene dine skriver at IJR er en sjalu løgner med vrangforestillinger er IKKE det medisinske eller psykiske diagnoser. Det er en REELLE observasjoner gjennom MANGE år.

Hun er som besatt å spre hat og løgner mot det og bloggvennene dine på din blogg. Og hun er den mest usympatiske bloggeren jeg har opplevd i mine år som blogger.

IJR takler ikke at du og oss bloggvennene dine har en fin tone og saklige debatter på bloggen din. For det stemmer på en prikk det som Kari skrev at da beskylder IJR deg og oss bloggvennene dine for å jatte med hverandre. Det ER vranforestilling som IJR har.

IJR kan ikke forvente at bloggvennene dine sitter stille og ser på den motbydelige oppførselen hun har på DITT kommentarfelt. Jeg er opplært til å si fra når noen viser lavmål oppførsel. Hvis dette hatte vært et barn kunne vi hatt en forklaring på hvorfor. Og vi finner en god unnskyldning. Men når det gjelder den ufyselige atferden til IJR finnes det ingen forklaring eller unnskyldning.

Æsj og fysj IJR har en motbydelig og ufyselig atferd.

Ha en råfin lørdag SP;))

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.16:34

Else Marit:
Hei,hei Else Marit :)
Jeg er ikke helt røykfri enda,men jeg er det etter 15.03.2018 (om alt går etter planen).Jeg begynte å trappe ned på julaften fra ca ti sigaretter for dag,gradvis til dags dato som er max fire for dag.Jeg syns at kaffi smaker helt annerledes nå enn da jeg tok meg en røyk samtidig,så jeg har mer eller mindre sluttet å drikke kaffi også nå.
Når røyksuget blir for ille så går jeg en tur med hundene og i dag har vi vært en lang tur i finværet.Turene hjelper ikke bare mot røyksuget.

Det som har skjedd under dette innlegget er helt typisk oppførsel fra IngerJ.Alle har en hyggelig tone,de som kommenterer deler sine erfaringer med røykeslutt,noe jeg setter stor pris på :) Alt er greit til IngerJ bestemmer seg for å komme med sin dårlige energi.Hun kunne ha sagt noe hyggelig som fks.lykke til,men som vanlig må hun komme med sitt evige gnål om bekreftelser,synsing og direkte ufin oppførsel.Jeg trenger motivasjon og gode energier - det motsatte av det IngerJ har å bidra med.
Eneste som er bra i dag er at hun selv har avslørt seg i nok en løgn.
Hun syter og sutrer for negativ omtale av seg på nett,men ut fra hennes oppførsel kan hun ikke forvente annet.Hun har fått tusen beskjeder fra meg om at visst hun oppfører seg voksent,har respekt og ikke begynner å anklage andre så får hun det samme tilbake selv.Og det vet hun,de få gangene hun har klart å oppføre seg,så har vi alle vært grei og høflig mot henne og inkludert henne i diskusjonene som ar vært.
Når hyggelige bloggere skriver hyggelige kommentarer bør de få såpass mye respekt fra IngerJ at hun i det minste ikke beskylder dem for å "jatte med",det er krenkende og fornærmende overfor folk som IngerJ ikke på noen måte har hatt noen form for kontakt med før.
IngerJ har i dag,i en kommentar lenger oppe her,innrømmet at de usanne anklager,løgn og beskyldninger hun skriver om er rettet og myntet på meg,så da kom iallefall sannheten frem om det.
Adferden hennes er et resultat av hennes grenseløse hat,sjalusi og misunnelse av oss (som hun kaller mobbegjengen)
Ha en råfin lørdag du også Else Marit :) Hilsen synskepeggy.

Kari

20.01.2018 kl.16:43

Som om det ikke er nok at Inger J herjer på kommentarfeltet ditt holder denne Veskeguri på og herje inne på en tråd som handler om en som ville ha tips til gode bloggere som skrev om slanking.

Veskeguri kom raskt på tråden og tipset om sin blogg som en bra blogg:))))) Hahahahaha:))))) Tråden har tatt helt av og har gått over til og handle om falske eller ikke falske vesker til Veskeguri:)))) Hun dummer seg totalt ut denne Veskeguri når hun skal rapportere de som ber henne slutte og kverulere for mobbing.

Amen og takk for at lystløgneren med vrangforestillinger og Veskeguri har funnet hverandres bloggvennskap:)))))) Den ene ille på en måte og den andre på en annen måte.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.17:26

Kari:
Stakkars brukere av tråden,de har fått hendene fulle med den der egobefengte veska igjen forsår jeg !
Jeg fulgte med litt med på den tråden du nevner,men jeg gidder ikke og blir fort sliten av kveruleringen til de hysteriske veska og etter at hun blandet seg så ser jeg bare innom av og til.
Hysteriske veskeguri kan umulig ha verken selvinnsikt eller skam i livet.Først postes et innlegg om uheldige egenskaper,som fks.i overkant impulsiv som igjen har ført til skakkjørt økonomi som igjen er så ille nå at de/den som har stelt istand det økonomiske uføret er på jakt etter en diagnose (helst flere) i forsøk på å skaffe deg en "legitim" grunn for økonomisk misbruk.Etter disse "intime betroelsene" fortsetter man å krangle om veskene er ekte eller ikke.Det er direkte flaut.
Jeg ville heller falle død enn å legge ut bilder eller påstå meg å eie ekte vesker,jeg ville heller aldri i livet legge ut bilder og tekst fra ferieturer som var betalt for penger jeg ikke har,jeg ville syns fet var alt for flaut og pinlig.
Når det er sagt,er jeg klar på at folk må få bruke pengene sine som de ønsker,da mener jeg penger de har og ikke penger fra forbrukslån og andre kreditter.
Det har jo blitt stilt spørsmål om pengebruken tidligere og samtlige som har spurt har blitt avspist med frekke og kverulerende svar.Nå er saken den t bloggeren selv har tatt til orde for sin skakkjørte økonomi og angivelig grunn for det.Og allikevel fortsetter man å skryte av ekte vesker,dyre ferieturer osv.
Jeg hadde holdt godt kjeft om både økonomisk uføre og ihvertfall hva lånte penger har gått til.
Stakkars folk,sier jeg bare,både hysteriske veskeguri og lystløgneren,godt at de fant hverandre på nett og stoler "blindt" på hverandre !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.17:42

Kari:
Må vel legge til at det er ingen andre enn bloggeren selv som har delt,det jeg vil kalle,sensitive informasjoner,når det er gjort og etter omtale av de veskene,samt kosmetiske inngrep,samt dyre ferieturer så må man også forvente at andre har meninger om saken.
Det er ikke mobbing,det er ikke trakassering og heller ikke kverulering,det er objektiv og konstruktiv menining om opplysninger som bloggeren selv har delt på nett og som forklarer en hel del som ikke har blitt godt mottatt stilt spørsmål ved tidligere.
Hilsen synskepeggy.

anonym

20.01.2018 kl.17:49

Tråden vektnedgang er nok til moderering eller slettet.Det er prosedyre hver gang veskeguri herjer å uhemmet reklamerer for sin blogg.Begynner å bli rutine dette for moderatorene på rampelyset.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.18:54

anonym:
Kari har rett,tråden ligger enda.
Det er etterhvert en kjent sak at Hysteriske Veskeguri lager seg falske brukernavn både titt og ofte og det ender alltid med at hun blir avslørt og kastet ut.
Hun har enda ikke klart å toppe den da hun utga seg for å være en venninne av henne og navnet på tråden var hennes eget navn.Jeg tror ikke vi får oppleve at hun topper den - kanskje...
Hilsen synskepeggy.

Kari

20.01.2018 kl.18:14

Den ligger enda ute i sin helhet anonym men denne gangen må jeg ta Veskeguri i forsvar for det var ikke henne som begynte å trekke frem dette med veskene først. Det var en annen som var med på å diskutere.

Veskeguri burde være voksen nok til å overse dette og hun burde ikke ha svart dem men så finner du dem som må fortsette å diskutere veskene til Veskeguri. Når det gjelder Veskeguri viser hun at hun ikke har viljestyrke nok til og ikke svare. Hun bare må svare og kverulere.

Diskusjonsteknikk er et fremmedord for Veskeguri.

Veskeguri var med på å ødelegge tråden om vektnedgang.

Til beskyldte hun de andre for å mobbe. Typisk Veskeguri.

K

20.01.2018 kl.19:04

Når blir noen av de 2 beskyldt for sexuell trakassering da tro? Det hagler med annet dritt her.

Spent.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.19:15

K:
Da får du vente lenge i spenning.Det er KUN objektive,saklige og egne erfaringer med diverse bloggere over år som kommenteres her.
Å dra inn spekulasjoner om seksuell trakassering er rimelig spekulativt,usaklig og provoserende.
Sånne debattanter med åpenbare motiver trenger man ikke her og ingen andre steder heller :)
Hilsen synskepeggy.

T

20.01.2018 kl.19:09

Jeg skal ikke forsvare denne veskeguri,jeg syns ofte hun overreagerer på mye og mye det blir bråk av kunne hun lett latt være å kommentere,men rett skal være rett,det er mange der inne på forumet som liker å lokke henne utpå.Bare i dag har det startet to nye tråder som kan få veskeguria på banen igjen.

Just saying

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.19:17

T:
Dette vet hun jo,men det blir bråk fordi at hun mangler både impulskontroll og selvdisiplin - og det vet brukerne på KG veldig godt nå - etter utallige erfaringer med vedkommende.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.20:30

T:
Hun er allerede lokket tilbake dit,og det tror jeg var hensikten også med de trådene.Om ikke lenge står hun i bråk til knærne,hun har advart om at hun er "forbanna" på de brukerne som kommenterer der - og hvem vet hvor det bærer avsted.,...
Hilsen synskepeggy.

K

20.01.2018 kl.19:21

Gjengen på ditt kommentarfelt finner på det meste. De går ikke av veien for noe som helst. Ingenting overrasker her inne. Bloggeier elsker jo krangel med provosere. Selv om alt er løgn.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.19:24

K:
En KM på farten ser jeg - hvorfor er jeg ikke overrasket over at du er her igjen tro.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.20:21

K:
Den som lyver det er DU - jeg venter i spenning på bokprosjktet - "synskepeggys bloggliv - den må jo bli selve oppskriften på løgn,oppspinn og falske beskyldninger.
Men,det er jo det DU kan best,der er DU en 1-er :)
Hilsen synskepeggy.

Inger J

20.01.2018 kl.20:43

BLOGG bok om deg blir det ikke.

For den blir så kort.

2 ord.

Hat og missliker.

Blir en kjedelig og kort bloggbok for dere og lese.

Gjorde nå kort prosess på kommentarfeltet her.

Da er boka om deg skrevet.

Ferdig.

Liker ikke deg jeg heller, så det er gjensidig det hatet du har mot meg.

Når det er sagt.

God påske.

Du skal slippe meg som du missliker så sterkt her inne på din blogg mer.

Og til de andre kranglefantene din store sorg.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.20:49

Inger J:
Du gikk rett i fellen min nå IngerJ - jeg ville bare lokke frem den anonyme K - jeg ante ikke at jeg hadde rett før jeg nå fikk bekreftelse og det gjorde du selv.Har du ikke forstått at du ikke er anonym så veldig lenge her....
For å være en som påberoper seg både evner og magefølelse viser du tydelig at det har du ikke annet enn i kjeften og skryte på deg !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.20:59

Inger J:
At DU hater og misliker meg har jeg forstått etter alle år med nedrakking,besettelse,løgn og beskyldninger mot meg - fra deg.
Men DU klarte å spore av en hyggelig diskusjon denne gangen også med ufyselig oppførsel.
DU tåler jo ikke at andre kan oppføre seg som voksne folk,da må du ødelegge.
Bøkene du skrøt på deg at du skulle skrive viste seg å være enda en ting som du bare hadde i kjeften !
Hilsen synskepeggy.

Inger J

20.01.2018 kl.20:45

Glad jeg slipper beskyldninger om sexuell trakassering mot en eller annen.

Livet mitt som klarsynt.

20.01.2018 kl.20:51

Inger J:
Du går for langt igjen IngerJ,du vet at det eneste som diskuteres her er vår egen erfaring med din ufyselige oppførsel mot oss gjennom mange år.Sier du noe annet så lyver du igjen !
Hilsen synskepeggy.

Glafo

21.01.2018 kl.19:20

Dette klarer du! Det er utrolig tøft i begynnelsen, men plagene går over og plutselig er du røykfri og med lunger som en 19-åring.

Selv har jeg sluttet hele 2 ganger. Jeg sluttet første gang for snart 30 år siden, men begynte igjen da jeg giftet meg første gangen (kremt...) Jeg sluttet på nytt i 2003 og har vært røykfri siden.

Nå vet jeg ikke om Røyketelefonen eksisterer lengre, men jeg fikk god hjelp der. Det er også mange fastleger som kan komme med gode råd når det gjelder røykeslutt.

Masse lykke til

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2018 kl.19:59

Glafo:
Jeg har bestemt meg,dette skal jeg gjøre og klare denne gangen for godt !
Bare tanken på at jeg kanskje sitter som nittiåring på sykehjemmet og damper på sigaretter er motivasjon nok.
Jeg har selv prøvd å slutte to ganger de tre siste årene,da har det blit sluttet tvert,noe som ikke har vært så lurt i og med at jeg har begynt å røyke igjen etter en stund.Nå har jeg en plan på gradvis nedtrapping frem mot den endelige datoen og håper at det funker bedre for meg.Jeg har ikke tenkt å bruke hjelpemidler og jeg har heller ikke tenkt å begynne å snuse i stedenfor,som jeg ser at mange gjør.
Jeg er nok røykfri jeg også etter 15.03,det er målet mitt.
Tusen takk,jeg trenger masse lykke til og god energi :)
Hilsen synskepeggy.

Iris

21.01.2018 kl.21:11

Nå røyker jeg ikke selv, men er iallefall veldig glad for at jeg aldri begynte. Du får holde motivasjonen oppe ved å tenke på helsefordeler og økonomi + det og holde bloggen gående i mange år til:) (kanskje til noens store frustrasjon..:)

Livet mitt som klarsynt.

21.01.2018 kl.23:49

Iris:
Det kan du være veldig glad for,skulle ønske at jeg heller aldri begynte :)
Motivasjonen er ikke først og fremst økonomi da jeg har råd til å røyke,men allikevel ville det vært fint å kunne bruke de pengene på andre ting.
Det er nok helsegevinst,jeg er drittlei dårlig søvn på grunn av hosting om natten og det at jeg rett og slett ikke vil røyke lenger som er den største motivasjonen.
Men,det er ikke så ille å tenke på frustrerte bloggere som har som sitt fremste mål å bli kvitt meg på blogg må fint fortsette å være frustrerte i mange år til,jeg har ikke tenkt å slutte å blogge.
Hilsen synskepeggy.

Anne

22.01.2018 kl.16:51

Hei Synskepeggy! Godt nyttår ! Ikke ofte jeg skriver men du er ikke glemt :-) din blogg er en av de få jeg leser ! Ser det er de samme som herjer og skaper ufred på din blogg , herlighet for en tålmodighet du har !! Syns du er grei , hvor mange ganger har ikke du strekket ut en hånd for å bli angrepet tilbake ? Men vit det, vi er mange som leser din blogg , og også leser bloggen fra enkelte bråkmakere . Og du har myyyye støtte blant oss blogglesere ! Siste ting , masse lykke til med røykeslutt , ikke i tvil om at du klarer det:-)

Livet mitt som klarsynt.

22.01.2018 kl.21:44

Anne:
Så fint å høre at du liker bloggen min og leser den fast :)
De fleste som følger med har jo sett med egne øyne hva som foregår,det er ikke mange innlegg og kommentarfelt som ikke har blitt ødelagt av bråkebøtter og haters i denne bloggen.Det er jo både fordeler og bakdeler med det å blogge,jeg har fått meg mange gode bloggvenner som,noen av dem har fulgt bloggen helt fra jeg begynte å blogge,men så har man også noen haters som i tillegg er helt besatte og full av vrangforestillinger som aldri klarer å oppføre seg.
Røykeslutt skal jeg klare,jeg tenkte faktisk i dag at jeg kanskje klarer det før den bestemte datoen for jeg røyker nesten ikke lenger.
Takk så mye både for støtte og lykke til med røykeslutt :) Hilsen synskepeggy.

Ufo

14.02.2018 kl.08:57

Ønsker deg lykke til med å bli røykfri. Er sikkert hardt å motstå fristelsen i begynnelsen før det blir enklere. Men tror du klarer det.

Har ikke hatt noe særlig tid til å lese bloggen din i det siste. Mye som skjer og de dagene hvor jeg har fri blir brukt til å måke snø. Er vel snart 2 meter i hagen her, og det skal komme enda mye mer.

Håper du har det bra. Og ønsker deg en fin dag:)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.10:58

Ufo:
Hei,hei ufo :)
Røykeslutt går etter planen og det går faktis mye bedre enn jeg hadde sett for meg,det er en måned til jeg slutter helt,men allerede kan det gå flere dager uten at jeg røyker i det hele tatt.Jeg får større og større tro på at jeg skal klare det denne gangen :)
Jeg ønsker meg litt av den snøen,her har det ikke vært mye snø og vintervær å skryte av,det snødde i går,men i dag er den borte igjen.
Det er kjempehyggelig å høre fra deg :)
Ha en fin dag du også :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv