hits

Bare å ignorere nettrollet !

 

Sånn ser jeg for meg at nettrollet ser ut

der nettrollet sitter bak tastaturet og

klekker ut nye grunnløse anklager,beskyldninger og løgner

og eder og galle i desperate forsøk på

å provosere noen,bråke og krangle.

Nettrollet sitter i sin egen blogg og

har ikke annet å fare med

enn løgner,fantasier uten noen form for rot i virkeligheten,

forsøk på ryktespredning og nedrakking av 

andre bloggere som nettrollet uten grunn

har bestemt seg for å hate.

 


Det er helt greit for meg,

jeg har også bestemt meg - dette er

siste gang nettrollet får oppmerksomhet fra meg.

I mine øyne er nettrollet en 

patetisk,hatefull og bitter stakkar som

skriker som en trassig treåring etter oppmerksomhet

Jeg er ferdig med å mate egoet til nettrollet og bidra til å gi nettrollet

det nettrollet vil ha.

Det er ikke så moro for nettrollet å

terrorisere noen som ikke gidder å la seg terrorisere.

Nok er nok ! Rett og slett og

sånn er det med den saken - ferdig snakka !

 

Hilsen synskepeggy.

723 kommentarer

Helen

11.02.2018 kl.22:03

Det var jammen på høy tid!

Andre bør også la vær å kommentere nettrollet i kommentarfeltet ditt. Aldri opplevd sånn krangel og kverulering hos voksne bloggere som forekommer i ditt kommentarfelt. Og over så lang tid! Det er så ukoselig å lese.

Bra du setter foten ned -ikke fór dyret ;)

Livet mitt som klarsynt.

11.02.2018 kl.23:07

Helen:
Dette nettrollet har holdt på å provosere i årevis,det har aldri vært greit,men i det siste har trollingen eskalert til et nivå som jeg ikke vil være med på lenger.
Nettrollet påstår seg terrorisert,truet og "frykter for sitt liv",det er grove løgnaktige påstander som i verste fall kan tolkes som om nettrollet vil prøve å fremstille oss som kriminelle kjeltringer som i verste fall ønsker livet av folk.
Det er jo tvert imot nettrollet selv som har truet,personangrepet,indirekte oppfordret Toril K og meg til å "fjerne oss selv fra denne verden"samt en rekke grove anklager opp igjennom årene.
Dette nettrollet har gått alt for langt nå med sine siste beskyldninger og påstander.
Hilsen synskepeggy.

Doc og Dask

11.02.2018 kl.23:11

Herlighet, pågår det enda? Nei best å bare ignorere fullstendig. Bare smil og drit i det, funker alltid ;)

Livet mitt som klarsynt.

11.02.2018 kl.23:22

Doc og Dask:
Ja,dette blir den siste gangen jeg gidder å kommentere noe av det som kommer fra det nettrollet.
De siste innleggene til nettrollet som tok for seg løgnaktige og grove anklager var dråpen for meg,jeg vil ikke være med på det nivået nettrollet legger opp til nå.
Selv om både blogg og innlegg blei slettet rimelig kjapt så betyr ikke det at det ikke blir lest.Nettrollt forsøker seg forøvrig med enda en ny blogg og nye anklager i dag.
Hilsen synskepeggy.

Toril

11.02.2018 kl.23:21

Hun får heller ikke oppmerksomhet fra meg! Aldri!

Jeg er kjempeglad for at vi to har avtale oss to imellom at jeg ikke skal skrive en eneste kommentar, motkommentar eller kommentar generelt som handler om to visse bloggere, og at jeg skal holde meg unna fra å kommentere på kommentarfeltet ditt når det stormer. Den avtalen vi to har holder jeg ord på!

Ingen nettroll får oppmerksomhet fra meg. Overhodet ingen! Slike nettroll overser jeg, og i mine øyne er det død og begravet. De eksisterer ikke.

Dersom man skal diskutere slike nettroll er gjør det det privat på chat på facebook med dere som er vennene mine der!

Nettrollet får bare holde på så lenge hun gidder, men nettrollet har allerede tapt kampen for lenge siden med lystløgnene og de ondskapsfulle beskyldningene sine.

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

11.02.2018 kl.23:38

Toril:
Ja,og det at vi to har den avtalen gnager og plager nettrollet noe inn i granskauen mye.
Det blir spennende å. se nøyaktig hvor langt nettrollet er villig til å gå med løgnene,anklagene og personangrepene i håp om å få reaksjoner nå som avgjørelsen om total ignorering er tatt en gang for alle.

Ellers er jeg fornøyd med at "godgutten" Pål Anders vant finalen på farmen :))
Ha en kjempefin søndagskveld du også Toril :)
Klem fra synskepeggy.

Helen

11.02.2018 kl.23:24

Ikke vanskelig å lese/skjønne at hun ikke er helt i vater nei. Alle ser d. Jaja, nok er nok. Håper du får fred fremover. Ignorér ja.

Livet mitt som klarsynt.

11.02.2018 kl.23:31

Helen:
Jeg tror ikke at det blir fred fra det nettrollet,erfaring gjennom flere år har vist at nettrollet blir verre og verre inntil man reagerer og vil forsvare seg selv.
Jeg vemmes over hvordan det nettrollet har drevet rein personhets og ondskap mot min gode bloggvenn,det er rett og slett en skam hvordan hun har holdt på og jeg er sikker på at sjalusi på grunn av Toril K og jeg er venner både på blogg og ellers er en svært sterk drivkraft.
Nok er nok,jeg kan ikke være med på at nettrollet får fremstille mine bloggvenner som kriminelle som ønsker livet av folk,et sted går grensen og for meg går den her.
Hilsen synskepeggy.

Helen

11.02.2018 kl.23:39

Forresten, hvordan praktiserer du klarsyntheten din? Er det bare for deg selv, eller hjelper du andre sånn direkte? Hvordan går du frem? Fortell gjerne litt hvis du vil.

Jeg er nok litt skeptisk, men også nysgjerrig. Det er mye mellom himmel og jord ;)

Livet mitt som klarsynt.

12.02.2018 kl.00:11

Helen:
Ja,hvordan praktiserer jeg og hvordan forklarer jeg klarsynet,der kan bli en lang kommentar før jeg vet ordet av det.
Klarsynet er en del av min personlighet,det er der alltid og jeg tar det i bruk hele tiden og ofte ubevisst helt spontant.Det er alltid mer enn det andre ser og hører,men for det meste holder jeg det for meg selv.Jeg bruker klarsynet ofte her i bloggen både i innlegg og svar på kommentarer og,ikke for å skryte,så har jeg alltid rett i mine "spådommer".
Jeg er sterk motstander av det kommersielle alternative miljøet og ser en god del direkte svindel knyttet til det kommersielle derfor blir det nok mer privat for min del,men selvsagt svarer jeg om jeg blir spurt om noe.
For meg er det ingen spesiell måte å praktisere klarsyn på,det bare er der og det er helt udramatisk og ganske enkelt også,det er det kommersielle alternative miljøet som,helt bevisst,har gjort det alternative generelt så komplisert at folk flest ikke skjønner noe av det.Grunnen er såre enkel,hadde folk flest visst hvor enkelt det er så hadde ikke de alternative tjent penger på det.
Jeg mener tvert motsatt,man kan ikke tjene penger på noe man har fått gratis selv.Penger og profitt er ikke forenlig med det alternative for meg.
Jeg er klar over at jeg kunne tjent meg rik og vel så det på dette,men jeg er ikke villig til å gi opp min overbevisning og min intensjon for rikdom.
Nå snakker jeg meg visst bort fra spørsmålet då jeg stopper her for nå,men du er velkommen til å spørre mer du lurer på.
Hilsen synskepeggy.

Helen

12.02.2018 kl.00:27

Tusen takk for tilbakemeldingen. Spennende å høre. Og blir ikke mindre nysgjerrig.

Men for nå -ha en riktig god natt.

Brutal Truth

12.02.2018 kl.05:15

"har ikke annet å fare med enn løgner, fantasier uten noen form for rot i virkeligheten"

Beskriver du klarsynte her?

Mennesket som setter dere til veggs.

12.02.2018 kl.06:39

Har du endelig forstått det nå.

At ikke ALLE LIKER DEG OG GJENGEN.

PÅ TIDE.

Og du beskriver deg selv veldig godt.

Farer kun med løgn og fantasier, ja dette passer godt på deg. SP, T, Kari og A.

Hehehehe. Ler så jeg griner.

Tapet

Stakkars dere, som har blitt dolket i rævva.

Livet mitt som klarsynt.

12.02.2018 kl.11:06

Mennesket som setter dere til :
Jeg forventet en sånn reaksjon,det er helt i tråd med hvordan du alltid reagerer når du blir tatt i løgn og med buksa nede.
Nå er det bare du som gjør en idiot av deg selv her og det er også helt i tråd med tidligere erfaringer med deg.
Hilsen synskepeggy.

L

12.02.2018 kl.08:49

Du, Inger: Jeg er ikke venn med verken deg eller SP. Jeg vet ikke hvem dere er, og jeg bor et stykke unna dere begge. Men jeg må si at jeg holder med SP her. Det er DU som fantasier. Den bloggen din var HELT syk, spør du meg. Dårlig skrevet og helt tragisk innhold.

Ler så du griner? Det skriver du alltid. Det er så dumt å skrive det. Alle skjønner at du ikke sitter å ler hele tiden. Jeg hadde ikke ledd hvis jeg hadde hatt så store problemer som det du har. Ingen her har blitt dolket i ræva, så vidt jeg vet. Jeg tror SP henviser til deg, og at det er du som er nettrollet. Ingen har dolket noen.

Jeg er utenforstående, og liker denne bloggen 100 ganger mer enn din blogg. Hvor normalt er det å slette og opprette nye blogger hele tiden? Og alt det tragiske innholdet? Nei, hoff. Du stakler folk og du fantaserer om at mannfolk følger etter deg. DU må seriøst komme ned på jorda.

I r l i n

12.02.2018 kl.09:07

YES! Bra innlegg!!

Livet mitt som klarsynt.

12.02.2018 kl.11:04

I r l i n:
Noen går svært langt i håp om å provosere og lage bråk,når løgnaktige anklager og beskyldninger eskalerer til et nivå som man kan tolke dithen at noen ønsker livet av folk,truer og terroriserer som igjen kan tolkes dithen at vi er kriminelle kjeltringer,så må nok være nok.
Jeg fikk rett i går også da jeg "spådde" at hatet,hetsen og provoseringen ville bli verre enn før.Og måten nettrollet velger å oppfatte det jeg sier bare viser hvor sykt det hele er.
Tidligere i dag leste jeg noen innlegg i den bloggen som virkelig viser til fulle hvordan det står til der i gården,de er selvfølgelig og som vanlig slettet nå,men allikevel,folk fikk lest dem.
Jeg ser også at nettrollet fortsetter å forsøke å provosere,helt som jeg "spådde" i går.
Nettrollet får bare holde på,folk ser jo hva dette er.
Hilsen synskepeggy.

anonym

12.02.2018 kl.11:11

Det er ingen andre enn du IJR som setter deg selv til veggs.SYnskepeggy er ferdig med deg å du er desperat etter oppmerksomheten hennes.

Livet mitt som klarsynt.

12.02.2018 kl.11:22

anonym:
Det er helt riktig og kort fortalt :)
Dette er det siste innlegget og det siste kommentarfeltet som gir det der nettrollet oppmersomhet fra meg.
Nettrollet får smi mens jernet er varmt,etter dette er nettrollet ikke-eksisterende for meg uansett hva nettrollet måtte finne på av anklager og løgn.
Nettrollet har jo fra nå av bare seg selv å diskutere med.Vanlige folk flykter jo fra sånn troll-oppførsel på nett.Og hvem tør ta sjansen på å ha noe med sånne nettroll å gjøre,før man vet ordet av det så blir man anklaget,angrepet og løyet om,det er jo ingen som er ved sine fulle fem som nærmer seg et sånt ormebol som nettrollet klarer å stelle istand.
Nok er nok !!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

12.02.2018 kl.11:24

anonym:
Det er jo en svært god grunn til at de fleste som kommenterer oppførselen til det der nettrollet ønsker å være anonyme !
Hilsen synskepeggy.

J

12.02.2018 kl.11:38

Enig med deg sp,den beste finalisten vant farmen kjendis:-)

Livet mitt som klarsynt.

12.02.2018 kl.11:45

J:
Av de to som sto igjen i finalen var det,etter min mening,den rette finalisten som vant.
Jeg sluttet å se på det programmet etter at Aune Sand røyk ut,jeg liker han og han sier så mye pent om alt.Da han måtte forlate gården blei jeg lei meg og sluttet å se på det,allikevel fikk jeg med meg litt og mitt inntrykk av den andre finalisten var ikke godt nok for en farmenseier.
Hilsen synskepeggy.

Kari

12.02.2018 kl.13:31

Han var en flott vinner og jeg liker årets farmen kjendis vinner:))))

Jeg har sansen for Aune Sand og hans ordspill. Han sier mye flott og vakkert og han tegner beskrivelser med ord:)))

Over til Inger J har jeg ikke mer og utfylle enn hva de andre har skrevet. Jeg ser hun prøver hardt å fyre opp til en krangel når hun prøver på å skrive bosktavforkortelser i innleggene sine som er bokstaver med navn på bloggere som ikke blogger lengre. Jeg lurer meg på om de som ikke blogger mer hadde likt at Inger J hadde trukket dem inn i sine patetiske forsøk på krangling og bråk. Hun er avhengig av bråk og krangling for hvis ikke er ikke hverdagen hennes komplett og hun ar seriøse problemer med mye som jeg itte vil nevne en gang.

Sara

13.02.2018 kl.07:35

Hei Synskepeggy. :)

God avgjørelse du har tatt. Jeg skjønner godt at du har fått nok, og velger å ikke gi mer oppmerksomhet til et visst nettroll. Hun har gått for langt.

Nå blir bare spørsmålet: Hva i alle dager skal hun skrive om på sin egen blogg nå som hun ikke får oppmerksomhet herifra lenger, noe som hun tydeligvis er avhengig av? For det er jo hun som kommer inn her og lager kvalmende stemning, stalkeren som hun er av din blogg. Hun kommer jo ikke til å ha noe å blogge om?

Å jo forresten: Jeg glemte at hun er "omringet av unge, spenstige forelskede menn" hele tiden. Det elsker hun jo å fortelle om. Mon tro om søppelbilen henter boss i nabolaget hennes denne uken? Det blir det jo lange, varme og actionfylte blogginnlegg av. :)

Ønsker deg en strålende dag, Synskepeggy. :)

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:41

Sara:
Vi vet allerede svaret på det,nå som hun har bestemt seg for å hate sin eneste bloggvenninne også.Tipper det kommer mye "interessant lesestoff" fremover.Samt noen svært pinlige og flaue fantasier om søppelkjøreren som kaster et blikk på henne mens han kjører forbi....
Hilsen synskepeggy.

M

13.02.2018 kl.10:51

Men Inger J har jo ingen blogg lenger. Eller har hun en ny igjen?..

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:01

M:
Du får sjekke det opp selv jeg har kommet ut av tellingen på antall blogger,innlegg og kommentarer som er slettet.
Hilsen synskepeggy.

Wenche

13.02.2018 kl.11:05

Hun har "Dagboka 26.blogg.no"Ihvertfall for en time siden,hehe.:)

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:01

Wenche:
For en time siden - mye kan ha skjedd på en time der i gården :)
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

13.02.2018 kl.14:14

Hei. Jeg vet vi ikke er særlig til venner, men nå må jeg si meg enig i at Inger J virker litt ustabil. Plutselig er hun sint på meg uten noen grunn...Skjønner ingen ting?..

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.20:59

Kari Marita:
Hvem bryr seg om hva du skjønner.Erfaring med deg er at du skjønner svært lite av svært mye !
Hilsen synskepeggy.

Kari

13.02.2018 kl.14:47

Godt forsøk fra deg du "Kari Marita" som jeg tror IKKE ER KARI MARITA men derimot noen som prøver seg med og misbruke Kari Marita sitt navn...... Denne har Sp avslørt flere ganger i kommentarfeltet uten at noen av de idiotiske som prøver seg med dette stuntet skjønner at de har blitt avslørt.

Hvis det stemmer at EN ELLER ANNEN IDIOT forfalsker Kari Marita sitt bloggnavn er det MEGET ALVORLIG og faktisk også straffbart.

Jeg mistenker at dette er et spill fra galleriet fra de to gode bloggvenninnene for å lokke oss i edderkoppnettene sine. Det skurrer av kommentaren fra denne "Kari Marita"....... 1+1 det er alltid SANNHETEN FOR OSS OG LØGNEN FOR NOEN ANDRE..........

Kari Marita

13.02.2018 kl.15:14

Jeg er karimaritas blogg! Eller Kari Marita som jeg heter. Jeg er aldri feig og anonym, men bruker min identitet når jeg kommenterer i forskjell fra enkelte andre her! Tror du jeg har latt det gå hvis noen har misbrukt mitt navn eller bloggadresse? Å nei du Kari!

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.20:58

Kari Marita:
Det der er BLANK LØGN - du er ofte FEIG og anonym her !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

13.02.2018 kl.15:32

Jeg for min del som følger av bloggen til Sp tror deg ikke og for meg kan du være kongen. Det som stod skrevet i den første kommentaren er et falskt spill for galleriet og lokke oss som følger Sp sin blogg og bloggvennene til Sp til og tro at du har i mot Inger J. Særlig;))) Du skal ha for forsøket men ingen biter på agnet om noe som helst fra dere to.

Inger J kan oppføre seg på det måten hun vil mot deg for jeg tror ikke at noen bryr seg om hva hun sier og gjør mot deg;)))

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:38

Kari:
Hysteriske veskeguri får ikke sympati her og reagerer da med å bli ufin og kalle oss for kranglefanter,det er helt i tråd med tidligere erfaringer med den hysteriske kverulanten.
Det kom ikke som noen bombe akkurat at det "perfekte" bloggvennskapet begynte å slå sprekkerEplekjekka Sverteinger har jo tidligere gitt uttrykk for at hun er drittlei bloggvennskap som går bare en vei og når bloggvennen KUN er opptatt av seg selv og ikke har tid til å følge opp bloggvenner mellom slagene så må det jo gå vestover.Den eneste bloggvennen til Eplekjekka Sverteinger har ikke tid hun er for opptatt av å fylle på,telle vesker og kalorier,jakte på nye diagnoser og jeg vet ikke hva hun ofrer nok ikke Eplekjekka Sverteinger en tanke før Eplekjekka Sverteinger porer av og begynner å anklage og beskylde sin eneste bloggvenn som ikke skjønner noenting.
For noen prakteksemplar av noen bloggvenner de to er !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita! Ja det er meg!

13.02.2018 kl.15:38

Jeg er Kari Marita, men tro hva pokker du vil for min del! Og Inger J er av en eller annen grunn sint på meg. Men det beste er å ikke ha noe med noen av dere kranglefanter å gjøre! :)

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.20:57

Kari Marita! Ja det er meg!:
Hvorfor syter,sutrer du og klager her.Du skriver igjen,for ørtende gang at du ikke vil ha noe med noen her å gjøre,men du fortsetter å kommentere.Er det,i tillegg til alle de andre diagnosene du ønsker deg (til jul) selektiv hukommelse du lider av nå,har du,bekvemmelig "glemt" hva du nettopp skreiv.. Det er i då fall ikke første gangen....
Hilsen synskepeggy.

A

13.02.2018 kl.15:51

Er det virkelig mulig?

Enn å være så korket i topplokket at de tror at vi går fem på når de har en liksomkrangel i kommentarfeltet til en viss lystløgnerblogger IJR. Det lukter grisgjødsel av dette opplegget med den uenigheten de to har. Avslørt :-)

Vi som kjenner IJR vet at hun aldri godkjenner kommentarer som denne som Kari Marita skrev på bloggen hennes. Aldri. Derfor er det merkelig at hun skulle godkjenne den kommentaren nå.

Skitten måte å få oppmerksomhet fra både IJR og Kari Marita bare for å få oss inn på bloggen til IJR.

Denne liksomuenigheten kommer ikke tilfeldig. De har avtalt dette en stund. Jeg tror bloggeier og vi bloggvennene hennes skjønner mer enn hva de to tørr å innrømme :-)

Kari Marita! Ja det er meg!

13.02.2018 kl.16:15

Jeg vil aldri ha noe mer med Inger J å gjøre. Nå er det andre gangen hun plutselig ikke vil ha noe mer med meg å gjøre uten noen grunn. Nok er nok!!

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.20:53

Kari Marita! Ja det er meg!:
Hva i all verden er det som får deg til å tro at jeg bryr meg.
Å komme hit i min blogg etter utallige beskjeder om at du ikke skal sette dine bein her mer og sverget på at du ikke vil ha mer med meg å gjøre,er temmelig patetisk.
Du får sutre med du vil i din egen blogg.Jeg bryr meg like mye som katta til Leif,altså ingenting.
Hilsen synskepeggy.

M

13.02.2018 kl.17:26

Skjønner deg godt Kari Marita! Jeg tror alle er litt skrullete i denne hønsegjengen :-D

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.20:50

M:
Veskeguri svarer seg selv nå - snakk om å være patetisk !
Hilsen synskepeggy.

Vilde 17

13.02.2018 kl.17:33

Hva skal kverulerende veskeguria inn på bloggen til sp å sutre å klage.Det blir helt teit å drive på sånn etter at hun har innrømmet at hun ALDRI vil ha noe mer med sp å gjøre,jeg tror ikke sp ser med blide øyne på denne måten å provosere på.Sp har sagt at hun ikke vil ha noe med veskeguria å gjøre å vil ikke se kveruleringen og hysteriet til dette kvinnemennesket på bloggen sin,å ikke respektere bloggeiers ønske er kvalmt og respektløst.

Kari

13.02.2018 kl.17:51

Hva forventer du "Kari Marita" når du helt ut av det blå kommer inn på bloggen til Sp og begynner og liksom slenge dritt om Inger J og at du ikke vil ha noe med henne og gjøre. Jeg kunne ikke brydd meg mindre og vet du hvorfor? Det er et ufint stunt fra deg og Inger J og fortsette og prøve og holde krangelen i gang for felles for deg og den lystløgneren av en bloggvenninne som du har er at dere begge to elsker og krangle og dere elsker og provosere. Etterpå tar dere på dere et ukledelig mobbeofferrolle som er noe av det mest motbydelige jeg har sett.

Forsøkene på og late som om du og Inger J R har en konflikt mellom dere kan du bare selge på torvet til lavest mulig pris. Kanskje noen andre kjøper den. Ikke jeg. Du får ikke min medlidenhet:))))))

Anonym

13.02.2018 kl.18:30

IngerJR skriver kommentarer til seg selv som navnløs og skryter seinere av at navnløs har rett,noe hun aldri har med sine kraftige skivebommerter om både det ene og det andre.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:28

Anonym:
Har sett det og det er temmelig patetisk !
Hilsen synskepeggy.

M

13.02.2018 kl.18:43

Tror nok ikke Kari Marita er ute etter medlidenhet fra hverken deg Kari eller noen andre av dere, men bare få sagt hvor patetiske dere alle er :-D

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:08

M:
Du skriver og svarer deg selv ! Patetisk !
Hilsen synskepeggy.

Mikkel rev

13.02.2018 kl.18:46

M=Kari Marita hahaha.lol

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:07

Mikkel rev:
Det er ikke vanskelig å se ....fks : ?....
Det er et sikkert tegn.
Hilsen synskepeggy.

Kari

13.02.2018 kl.18:51

Selvfølgelig er det M den du sikter til Mikkel rev. Hun viser som Sp har sagt mange ganger at hun ikke har noe som heter selvbeherskelse.

Hun er samme ulla som sin bloggvenninne Inger J R.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:27

Kari:
Ingen av de to eks-bloggvennene kan skryte på seg selvbeherskelse og impulskontroll.
Eplekjekka Sverteinger og jeg inngikk en avtale for flere år siden at vi ikke skulle kommentere i bloggene til hverandre mer - fordi Eplekjekka Sverteinger ikke-voldelige ha noe mer med meg å gjøre,det var greit for meg så jeg aksepterte avtalen.Hun klarte å styre impulskntrollen sin i ca fem minutter så var hun her igjen.Jeg har enda ikke brutt min del av avtalen,jeg har aldri kommentert i bloggene hennes etter at vi inngikk avtalen.Hun har kommet med mange grunnløse beskyldninger om at jeg har kommentert,sendt SMS og e-post til henne,men det er blank løgn og forsøk på å sette troverdigheten min på spill.
Den andre bloggvennen,hva kan jeg si.Hun har utallige ganger sverget på at hun ikke setter sine bein i denne bloggen mer og hun har holdt ord i ca fem sekunder.Også under dette innlegget her.
De to,Eplekjekka Sverteinger og veskeguri fortjener hverandre absolutt ! De er like patetiske og feige begge to !
Hilsen synskepeggy

M

13.02.2018 kl.19:46

Dessverre dere tar nok engang feil :-D MEN DET ER JO VELDIG VANLIG HER SER JEG! Tror nok Kari Marita fint klarer å snakke for seg selv.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:07

M:
Det er jo det du gjør og har gjort opp til flere ganger allerede.Det fremstår temmelig idiotisk og patetisk at du skriver og svarer på dine egne kommentarer.
Men,det forskrekker meg ikke,du har gjort det samme mange ganger før - og alt ligger i arkivet her i bloggen.
Hilsen synskepeggy.

M

13.02.2018 kl.21:49

Gidder ikke engang å svare på den kommentaren. Hvor mange ganger må jeg si at jeg IKKE er KM?..Har dere vanskeligheter med å skjønne Norsk?

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.21:54

M:
Kanskje en wannabee ? Eller en copycat ?
Det kvinnemennesket er virkelig noe "å se opp til" !!
Hjelpes !
Hilsen synskepeggy.

M

13.02.2018 kl.21:59

Ja Kari Marita er en ærlig blogger, og blogger om både negative og positive ting i livet sitt. Og hun trener mye, og er veldig flink med kosthold og vektnedgang nå. Hun har mange egenskaper som er å se opp til. Jeg er en leser av bloggen hennes, og hverken en wannabee eller copycat! Grunnen til at jeg forsvarer KM her inne er fordi dere behandler henne så stygt!

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.22:04

M:
Flink !!! Det ser ut for å være mer desperat oppførsel enn flink - ærlig,ja særlig ærlig !
Selvskryt kan gjøres i egen blogg !
Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.22:08

M:
Egenskaper å se opp til !!! Hvilken planet er du på !!! Jeg kunne ha nevnt de der "egenskapene" du skryter på deg,men skal la være !!
Hilsen synskepeggy.

anonym

13.02.2018 kl.22:00

Folk som selvdiagnoserer og er på jakt etter diagnoser å skryte på seg gjør de rareste ting for å få dem.Som denne alter ego over her.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.22:05

anonym:
Det er sant,og det er helt utrolig at helt uskyldige må plages med sånt.
Hilsen synskepeggy.

13.02.2018 kl.22:17

Kari M, alle ser det er deg. Det er bare du som skriver spørsmålstegn med prikker bak. Altså slik : ?....

Egenskaper å se opp til?? Jeg er fra nabobygda, og vet alt det fæle du har gjort mot andre. Det egner seg faan ikke på trykk en gang.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.23:49

Anonym:
Etter å ha lest diverse betroelser på blogg som hun selv har kommet med så tror jeg på at det er MYE mer enn det som kommer frem i lyset.
Det viser seg igjen og igjen at der det er noe er det alltid mer...
Hilsen synskepeggy.

anonym

13.02.2018 kl.22:21

Det er det rene vanvidd å snakke om gode egenskaper hos en blogger når store deler av bloggverden tar sterk avstand fra egenskapene til vedkommende.Enten må man være forstokket,blind eller helt blottet for innsikt og fornuft.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.23:46

anonym:
Det er flere "egenskaper" man kan stille spørsmål ved som hun selv har omtalt i egen blogg.
Men,å se opp til den type "egenskaper" blir i drøyeste laget for meg!
Hilsen synskepeggy.

Kari

13.02.2018 kl.22:27

Hahahahah:)))) Du er sikker på at du ikke har røyka sokkene dine nå M? Ærlig blogger ja. Fint for deg at du har funnet en blogger du liker...

Jeg har tittet innom bloggen hennes noen ganger men bloggen er langt under pari og jeg ville aldri inneha hennes egenskaper for alt i verden.

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.23:43

Kari:
Bloggen er dørgende kjedelig,desperat og pinlig "ærlig".
Jeg er iallefall ingen fast leser og kommer heller aldri til å bli det.
Bloggeren må jo være fullstendig idiot som fortsetter å kommentere her etter å ha kalt oss for kranglefanter som hun ikke vil ha noe med å gjøre.
Hun får shoppe seg noen nye vesker på nett for penger hun ikke har istedenfor å gjøre seg til idiot her.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

13.02.2018 kl.23:21

Du vet det er straffbart å spre usanne rykter om folk du fra nabobygda? Å nei jeg er ikke M. Det er en veldig hyggelig leser av bloggen min. Du burde lære deg å behandle ALLE folk bedre SP uansett om du liker de eller ei!

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.23:34

Kari Marita:
Jeg behandler alltid folk pent,men enkelte bloggere oppfører seg og har oppført seg på en så ufin og ufyselig måte at de ikke lenger er velkommen her.
Ang.spre usanne rykter,det diskuteres KUN hva man selv observerer og det bloggeren selv skriver i egen blogg,vil man ikke at "egenskaper" man selv avslører blir diskutert så lar man være å skrive om det.Enkelt og greit.
Hilsen synskepeggy.

13.02.2018 kl.23:32

Straffbart å spre usanne rykter? Hvilken straffelov da? De er uansett ikke usanne, og det vet du godt.

Herregud, legg årene nå. Behandler DU folk du ikke liker, godt? Nei, det gjør du ikke. Se deg i speilet!

Livet mitt som klarsynt.

13.02.2018 kl.23:39

Anonym:
M= KM er blottet for flere egenskaper som de fleste har,deriblant selvinnsikt.
KM er og blir en egobefengt,selvsentrert sutrepave og kverulant og det er vel omtrent de eneste egenskapene jeg har sett at hun er i besittelse av.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

13.02.2018 kl.23:55

Du kjenner ikke meg SP, så du har ingen grunnlag for å uttale deg om noe som helst! Er det noen som oppfører seg ille her, så er det deg og enkelte av leserne dine. Det er straffbart å ærekrenke andre med usanne onde rykter. Det er noe som heter ærekrenkelse! Jeg behandler folk fint jeg, verre med visse andre jeg kjenner..

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.00:01

Kari Marita:
Snakker DU om å spre usanne rykter,det er så frekt at jeg har ikke ord !!
DU er den som sprer usanne rykter om folk,du forsøkte å sverte meg og bloggen min samt forsøkte på ryktespredning på rampelyset om at min blogg var en "rein mobbeblogg" noe du skjøt deg selv i begge beina med da du ikke fikk medhold fra noen av brukerne på rampelyset,samtlige stilte seg uforstående til din påstand!
Men,treg i toppen som du er så fortsatte du å gjøre en tulling av deg selv der også.
Du er velkommen til å forsvinne her ifra med en gang !!
Hilsen synskepeggy.

14.02.2018 kl.00:11

Du snakker om ærekrenkelse...

Har flere screenshot der du har krenket flere i familien din og viet hele innlegg for å sverte deres rykte.

Hva gjør du i det hele tatt på denne bloggen?

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.00:33

Anonym:
Det er det jeg sier,det hun løgnaktig beskylder andre for gjør hun selv og det er ikke tull engang.
Jeg har mistanke om at det er mye mer,og det kan se ut som at det er riktig.
Jeg spør det samme,ha gjør hun på denne bloggen,det er rimelig hjernedødt å oppsøke en blogg som er så "stygge mot henne" og som hun flere ganger har sverget på å ikke vise seg mer.
Bare under dette innlegget har hun kalt oss for stygge økenavn flere ganger,vi er hønsejener,kranglefanter,usanne ryktespredere og løgnere.Så jeg sier igjen,det der hysteriske kvinnemennesket er totalt blottet for innsikt i noe som helst !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.00:40

Jeg har aldri svertet noens rykte, det som er skrevet er sannheten! Men jeg er blitt behandlet som lort under skoene av enkelte i «familien»!! Jeg har heller aldri spredd noen som helst usanne rykter om deg SP, men du derimot om meg er en helt annen sak!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.00:47

Kari Marita:
Det er reinspikka løgn og du vet det selv,nekter du for forsøk på usann ryktespredning og forsøk på sverting av meg og min blogg på rampelyset ?
Mener du at det aldri har skjedd ?
For å friske opp i hukommelsen din som svært ofte ser ut for å være svært selektiv kan du jo selv lese hva du selv har skrevet av LØGN om meg og mine bloggvenner på rampelyset.Om du ikke husker tråden skal jeg hjelpe deg med å huske : "Hvilke blogger er verst ?"
Du mener altså at å skrive "sannheten" ikke er forsøk på usann ryktespredning ? Hvordan kan du da anklage andre for usann ryktespredning når andre skriver det de leser og observerer,altså sannheten,eller er det bare deg dette gjelder for,alle andre er løgnereog ryktespredere ? Det forteller i så fall en hel del om deg !
Hilsen synskepeggy.

14.02.2018 kl.00:43

Ok, så når det er sannheten, er det greit? Har du lyst til at jeg skal fortelle hva DU har gjort og som er sannheten?? Nei, det vil du ikke. For da er det plutselig ærekrenkelse. Flott at du lager regler som bare er for deg da. Trivelig.

Kari Marita

14.02.2018 kl.00:48

Jeg vet hva jeg har gjort og ikke! Og er det den ene tingen du sikter til for mange år siden. Har jeg gjort opp for meg for lenge siden, og alle vet det allerede. Jeg har skrevet blogginnlegg om det også! Men ja det er ærekrenkelse hvis du slenger med leppa om noe du ikke har noe med!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.00:53

Kari Marita:
Det er IKKE ærekrenkelse å si sin mening om sine objektive observasjoner,som er tilfelle her.
Regelen gjelder alle,selv om du helst vil at den bare handler om deg !
Jeg regner med at du ikke svarer på min forrige kommentar,for hva kan du si til beviser for dine løgner !
Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.00:58

Kari Marita:
At man har "gjort opp for seg" betyr ikke at man ikke har gjort det - og det er ikke ærekrenkende å ha en mening om handlingen !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.00:52

Jeg har sagt bare hva jeg syns om bloggen din, og det jeg har skrevet om den mener jeg. Det er det den tråden handler om. Jeg syns bloggen din er dårlig, og at du blogger kun for å skape krangel og drama! Det står jeg for.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.00:56

Kari Marita:
Ok,men hvalutstilling mener bortforklarer ikke det faktum at du forsøkte å sverte meg og bloggen min og forsøkte deg på ryktespredning,så jeg syns du skal holde godt kjeft nå når du er tatt med buksa nede og oppførsel som du beskylder andre for.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.01:00

En må tåle å høre andres mening om bloggen sin, det har jeg også tålt mange ganger på KG! Det er ikke ryktespredning.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.01:09

Kari Marita:
Usanne påstander om at bloggen min er en rein mobbeblogg er forsøk på sverting og usann ryktespredning.Heldigvs var det ingen som var enig og delte det synet ditt noe som burde fortalt deg noen par ting,men nei,ikke DU !
Jeg tåler godt meninger om bloggen min,både ris og ros,men forutsetningen er at påstandene og omtalen er sanne og ikke løgn !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.01:52

Påstandene er jo absolutt sanne! Det er på mange måter en mobbeblogg. Jeg blir jo ikke særlig pent behandlet her i kommentarfeltet! Også enkelte andre blir mindre pent behandlet.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.02:11

Kari Marita:
Da spør jeg igjen,hva har du her å gjøre.Du må være helt tett i toppen som oppsøker en blogg du ikke liker og som er så stygge mot deg.Det er jo min blogg og du oppsøker den gang etter gang.
Det skurrer !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.02:30

Pga innlegget!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.10:41

Kari Marita:
Pga innlegget ??? Det er enda en løgn fra deg !
Du har ikke kommentert innlegget med ett ord,du kommer inn her og syter og sutrer over at IngerJ skal ha slått hånden av deg og når du ikke får medhold på det begynner du å bli ufin,kalle meg og mine bloggvenner for stygge økenavn,anklager oss for ærekrenkelse og kverulerer.
Men,du viser med oppførselen din at du kvalifiserer til beskrivelsene i innlegget !!
Hilsen synskepeggy.

14.02.2018 kl.07:16

Det handler såvisst ikke om den ene handlngen din nei.

Din blogg, Kari, er faktisk dårligere enn denne. Den har dårlig kvalitet når det gjelder bilder og innhold. Du tar de samme bildene hele tiden. Av ei mølle, din vekt, vesker osv. Aldri noe som inspirerer. Når det er sagt, er jeg ikke stor fan av noen sin blogg, foruten de store, som Caroline Berg Eriksen feks.

Jeg sier hva jeg vil til hvem jeg vil. Gjør ikke du også det? Og jeg har aldri i mitt liv gjort noe ulovlig(bortsett fra å bryte ei fartsgrense i ny og ned).

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.10:49

Anonym:
Jeg er ingen fast leser av den bloggen.Jeg blir pinlig berørt av mye av det som skrives.Hun eier jo ikke skam i livet heller når hun bla. syter over at økonomien er kjørt i grøfta og at hun er belånt til over pipa for så å selvdiagnosere seg og håpe på at selvdiagnose kvalifiserer til medlidenhet for overforbruket.Den ene dagen skrives det om skakkkjørt økonomi,den neste skrives det om nye innkjøp,turer for å fylle på med neglelakk og botox og kjøp av "treningstur" til syden.Noen gjør det på den måten,stikker hodet i sanden og kjøper enda mer for penger de ikke har.Jeg syns det er pinlig og flaut på hennes vegne.
Ang.de toppbloggerne du nevner så leser jeg ingen av dem,de er for falske for meg og det er ille at mange av dem fremstår som forbilder for andre.
Hilsen synskepeggy.

Kari

14.02.2018 kl.07:58

Du kommer uten forvarsel og kommenterer på bloggen til Sp og det etter at DU ALENE ØDELA kommentarfeltet på bloggen til Sp i flere måneder i 2015. Du kranglet og provoserte på her på bloggen. Jeg hadde skjemtes hvis jeg var deg.

Hvis det er tilfelle at du og Inger J ikke er på bølgelengde for tiden ser det ikke ut som du får støtte fra Sp og oss følgerne/bloggvennene hennes.

Du får ordne opp med Inger J for dere to er fine bloggvenner sammen 😊

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.11:16

Kari:
Det er vel ingen av oss som bryr oss om hva som foregår mellom Eplekjekka Sverteinger og den der hysteriske og løgnaktige kverulanten.Og når hun skjønner at hun ikke får medhold og at ingen bryr seg så blir hun ufin og kverulerende,akkurat som før.
Den andre,Eplekjekka Sverteinger fortsetter å forsøke å provosere.Hun skryter uhemmet av at "kommentarfeltet hennes kokte" i natt og antyder at jeg eller mine bloggvenner skal ha vært årsaken til aktiviteten.Det er samme leksa derifra,uhemmet skryting av hvor "populær" hun tror hun er,men ikke en eneste kommentar viser til at det er noe form for sannhet i påstandene.Nå blir jo jeg både titt og ofte beskyldt for å kommentere i den bloggen,så det bryr jeg meg ikke om,hva skulle man vel ha kommentert på de "syke" innleggene.
KM = kjerringmonsteret blir konfrontert med synder fra fortiden lenger oppe her,det svir skikkelig tenker jeg.
Hilsen synskepeggy.

AAA

14.02.2018 kl.11:27

Herlighet,holder de to på enda å ødelegge bloggen din,ja her var det stor ståhei for ingenting,men underholdende for utenforstående å følge med på.Jeg beundrer deg for din tålmodighet sp,den må være av en annen verden:-D

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.11:36

AAA:
Eplekjekka Sverteinger og den ufyselige kverulerende veskeguri forstår vel at de må smi mens jernet er varmt.
Dette er siste gang noen av dem blir nevnt med ett ord i denne bloggen,uansett hva de måtte finne på av ugreie,løgn og anklager i håp om å få oppmerksomhet her - det får de ikke av meg mer.
Hilsen synskepeggy.

Kari

14.02.2018 kl.11:49

Eplekjekka Sverteinger har ikke fått en eneste kommentar for hvis hun hadde fått så mange som hun sier hadde hun villig vist dem på bloggen sin. Der for er den kvalmende skrytingen over hvor populær hun er kvalmt og ekkelt. SANNHETEN ER AT INGEN KOMMENTERER HOS HENNE AV DE ANDRE 40+ BLOGGERNE FOR DE VIL IKKE HA NOE MED HENNE OG GJØRE. DE HOLDER SEG KLOKELIG PÅ LANG AVSTAND.

Hvis noen kommenterer må det være de yngre bloggerne som er på jakt etter å få flest mulig følgere til bloggene sine og som tar hvem som helst.

Bare vent å se og sann mine ord. Eplekjekkasverteinger og Veskebotoxguri er nok allerede perlevenner igjen. Denne uoverensstemmelsen mellom de to er glemt om ikke så alt for lenge for Eplekjekkasverteinger trenger en bloggvenn som hun kan stole 100 % på:)))))))

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.12:10

Kari:
Det er riktig,sidevisninger og lesertall tyder på at Eplekjekka Sverteinger lyver så det renner av henne igjen.
Veskebotoxguri har tatt de løgnaktige anklagene mot oss ett hakk hvassere,nå er det ikke lenger mobbing,det er æekrenking - Gud,så redd jeg blir.
Veskebotoxguri ærlig ???? I går blei hun tatt i løgn etter løgn lenger oppe i kommentarfeltet her,hun lyver like mye,om ikke mer enn sin "sannhets"-venninne.
Det er en grunn for at mange kommenterer anonymt her og den grunnen er ene og alene frykt for å få sånne ufyselige figurer inn på sin egen blogg.Det har jeg full forståelse for.
Eplekjekka Sverteinger har jo så mange "ærlige" venner som "er 100% til å stole på IRL (etterfulgt av den ekle hehehe) at hun velger å ikke ha "en eneste utro tjener" som venn på nett,hvem tror på det vaset ? Ikke jeg iallefall,ikke når påstanden avsluttes med "latter",det er kvalmt og ekkelt !
Jeg tror begge fe to "vennene" har et svært mangelfullt sosialt liv,sosiale antenner ser ut for å være fraværende hos begge to.
Eplekjekka Sverteinger er jo svært så "hyggelig" en stund,men det går aldri lang tid før hun sporer helt av og blir ufin og løgnaktig igjen.Det skjer hver gang,men etter dette nytter ikke den metoden her lenger.
Det er litt av noen perlevenner,det må jeg si !!!
Hilsen synskepeggy.

:)

14.02.2018 kl.11:55

Kari Marita: Kjeder du deg? På tide å starte krangel på KG?

PS Ærekrenkelsesbegrepet er fjernet fra straffeloven

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.12:19

:):
Jeg tror hun har hatt sine glansdager og fem minutter i rampelyset på KG.Brukerne der går o i fistel i rein irritasjon over henne.Forsøker hun seg der igjen,med falsk brukernavn så er det for å sverte meg og mine bloggvenner og forsøke å få sympati.Hun ar aldri fått det hun er ute etter der før og hun vil ikke få det seinere heller.
Hadde jeg vist sånn oppførsel på rampelyset som Veskebotoxguri har gjort så hadde jeg vært så flau at jeg ikke hadde vist meg der igjen,at hun gjør det samme gang etter gang og blir pinlig avslørt viser jo at hun ikke eier skam i livet.
Når æreskrenkelsesbegrepet er fjernet fra straffeloven (noe jeg ikke visste forøvrig) må hun bruke formiddagen til å pønske ut nye "begreper" å anklage oss for,eller tar hun letteste utvei og faller tilbake på løgnaktige anklager om mobbing igjen.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.12:23

Jeg har ikke kalt noen av dere her med økenavn, men du derimot har det! Ikke ønsker jeg vennskap med noen av dere her heller, eller støtte fra deg. Du er jo verre enn Inger J på alle måter. Jeg bare kommenterte på innlegget, som handler om Inger J, og ikke prøv å si noe annet for da dummer du deg loddrett ut. Jeg har ingen syke innlegg på bloggen min, men dette innlegget kan vel kalles på grensen....Jeg skriver ærlig på bloggen min om både oppturer og nedturer i livet, for alt er ikke rosenrødt hele tiden. Det kalles en ærlig blogg! Du vet heller ingenting om min økonomi, som for tiden har ordnet seg til det beste. Jeg skal ikke skrive innlegg om det flere ganger, for det blir totalt misforstått. Ikke har jeg noe å skjule fra hverken fortid eller nåtid, så den trusselen kan dere bare stoppe med. Jeg er et vanlig menneske med feil jeg også, men for det meste gjør jeg ting riktig! Alt du og disse bloggvennene dine, og noen som slenger seg på er ute etter er å sverte andre mennesker, og fremstå som feilfri og perfekt selv! Voksne mennesker holde på sånn, dere burde skamme dere!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.12:25

Kari Marita:
Da er vel du ferdig her med oss slemme mennesker - for godt !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.12:24

Og ødeleggelse av kommentarfeltet i denne bloggen greier dere supert helt alene SP, uten noens andre hjelp!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.12:27

Kari Marita:
Du er ikke akkurat en passiv tilskuer,det kan jo alle se !!!
Du prøver å fremstå som "offer" igjen - det er kvalmende og sykt !
Hilsen synskepeggy.

Kari

14.02.2018 kl.12:31

Hvilken verden kommer du fra Kari Marita når du mener at bloggen din er en ærlig blogg? Hjelpe meg, hvilken planet kommer du fra? Den planeten hvor de mangler selverkjennelse og selvinnsikt?

Je bare spør.

Bloggen din er den mest patetiske, dårligste, elendigste bloggen på 40 + på blogg.no uten innhold og med pjatt, pjatt, pjatt. Det ække rart at du har fjortiser som lesere. Hvor er alle de voksne 40+ i din målgruppe? De gidder ikke bruke energi på og lese bloggen din. Akkurat som meg som er i godt opp i 50 årene:))))

Stikk tilbake og ordne opp med Inger J i stedet for og ødelegge kommentarfeltet til Sp. Det er DU KARI MARITA SOM ØDELEGGER OG HAR ØDELAGT KOMMETNARFELTET TIL SP MED DIN PATETISKE OG TRASSIGE OPPFØRSEL OG DU MANGLER VILJESTYRKE TIL OG HOLDE DEG UNNA SP. SELVBEHERSKELSEN DIN ER SØKK BORTE OG DU ER BESATT AV SP.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.12:45

Kari:
Veskebotoxguri har holdt på å herje her i kommentarfeltet i ett døgn og fått ALT til å handle om henne,så inntar det der løgnaktige kvinnemennesket offerrollen og,som vi vet,holder koken i noen døgn til og spiller på syting,stakkars meg,offer for grusomme mennesker osv.osv.
En blogger som syter over at økonomien har gått overstyr og samtidig legger ut innlegg etter innlegg om botoxinnsprøytninger,rådyre ferier,manikyr osv.er IKKE en ærlig blogger i mine øyne.
Økonomien bruker å ta seg opp en stund etter at man har drevet brannslukking med å ta opp nye lån for å betale gamle samt finansiere videre overforbruk....Når folk som har et nøkternt forhold til sin egen privatøkonomi og derfor ikke sitter i gjeld som man ikke kan håndtere stusser over overforbruket,ser elt klart hva som er problemet og gir uttrykk for det,blir man beskyldt for å "misforstå" og mobbe.I mine øyne er det ingenting å misforstå,å bruke penger som man ikke har,til en sånn grad som noen får seg til å gjøre MÅ før eller seinere gå vestover og gi ekle og ubehagelige konsekvenser,uavhengig av om man er så "heldig" å få en diagnose som kan bortforklare ansvar for sitt eget uansvarlige pengebruk.
Hilsen synskepeggy

Labbene på jorda

14.02.2018 kl.13:12

Her er det jo helt sinnsykt med oppmerksomhet til den dere kaller nettroll ( ha meg unnskyldt, for jeg vet ikke hva vedkommende har gjort eller skrevet).

Ting går stort sett to veier, husk det. :) Det trengs mer enn en person for å krangle. Nå har jeg riktignok hørt at enkelte som har tiltet over eller er dritafulle, kan gå og kjefte og krangle med seg selv, men det er noe annet.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:23

Labbene på jorda:
To veier,det er riktig,den ene veien gjør alt i forsøk på å provosere,det er ikke grenser for hva den ene veien kan lire av seg - til målet er nådd og den andre veien prøver å forsvare seg mot løgn og personangrep og falske anklager - da er bråket et faktum og den ene veien har fått det som den vil.
Men,som jeg sa,nettrollet må smi mens jernet er varmt - og det gjør det til gangs her,for dette er aller siste gang nettrollet får oppmerksomhet fra meg.
Hilsen synskepeggy.

AAA

14.02.2018 kl.13:18

Folk som finansierer forbruket sitt på kreditter og forbrukslån er ikke ærlige,de lever på en løgn som sprekker smertefullt og brutalt.

Da fasaden sprekker er det et stygt fenomen at alle andre får skylden for uføret de har havnet i.

Det finnes ikke synd på disse folkene,de har seg selv og takke og ingen andre.

Forstår godt de som prøver å få en diagnose og ansvarsfraskrivelse seg problemene.Problemet er ofte at det rammer andre familiemedlemmer like hardt som dem selv å det er overforbrukerene for egoistiske for å innrømme.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.16:39

AAA:
Det er helt riktig,alt man gjør av godt og gale får konsekvenser for andre enn en selv.
Jeg har vanskelig for å tro at noen som ikke ofrer annet enn seg selv og sitt eget ve og vel en tanke klarer å se at oppførselen kan påvirke andre.
Hisen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:22

Innlegget handler om »nettrollet» Inger J, men når jeg skriver 1 kommentar her bryter, unnskyld språket, helvete løs..... Når det gjelder leserne mine, har jeg lesere i forskjellig alder, men de fleste er nok 30+, og også 40+, så hvor dere har disse fjortisene deres fra vet ikke jeg..

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:26

Kari Marita:
Du skreiv en kommentar for å syte og sutre og prøve å skaffe deg sympati - det trassige og barnslige greiene der har ingenting med innlegget å gjøre - som forøvrig,etter din ekle og ufyselige oppførsel her,også er myntet på deg !
Nettroll er enhver som kommer inn på andres blogger og skaper årlig stemning - du passer utmerket i den kategorien !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:31

Nettroll er anonyme feige som ikke tør stå for det de skriver, eller troller for å være ekkel. Det er nettroll! Jeg er hverken anonym eller ekkel her! Jeg har ikke skrevet noe for å syte eller få sympati her, kun sannheten! Den er kanskje vanskelig å svelge for deg og andre her?......

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:37

Kari Marita:
Men,du tok ikke beskjeden om at vi overhode ikke er interessert i sytingen og sutringen din,faktisk så er det mer enn mistenkelig at du kommer hit for å sutre om at Eplekjekka Sverteinger har slått hånden av deg,noe mer upassende skal man leite lenge etter,men at det kommer fra deg er ingen overraskelse,du eier jo ikke antenner.
Etter at du har blitt bedt om å ha deg vekk med sutringen din så fortsetter du å kverulere og fremstille deg som et offer,fortsatt får du beskjed om å ha deg vekk med kveruleringen din så fortsetter du og blir da ufin og ekkel og inntar offerrolle.
Om ikke DU kvalifiserer som nettroll så vet ikke jeg hvem som gjør det - dårlig stemning klarer du å lage hvor du enn viser deg om det er her eller på KG eller noen andre steder.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:47

Kari Marita:
Det var rette ræva som feis,du er avslørt nå med buksa på knærne ! Jeg visste det jo,men nå fikk jeg bevis....?...og det til og med i dette kommentarfeltet - takk for at du er såpass dum at du gjør det enkelt å avsløre deg - igjen !
Det er fint at DU beskriver deg selv som det du er,et feigt,anonymt nettroll !
Hilsen synskepeggy.

14.02.2018 kl.13:36

Kari, kan du slutte å skrive slik : ?.....

Det er helt feil !

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:40

Anonym:
Det er M som skriver slik - og Veskebotoxguri ingen andre,det er komisk hvordan hun desperat prøver å utgi seg for noen andre !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:47

Jeg kunne ikke brydd meg mindre om Inger J vil ha noe med meg eller ikke. Jeg vil ikke ha noe med henne å gjøre mer, det er sikkert! Og jeg skriver akkurat som jeg vil.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:49

Kari Marita:
Jeg driter i hva du mener om IngerJ.Poengert mitt er hva du gjorde her i mitt kommentarfelt i går og som førte til at du begynte å bråke her - og i dag,på andre døgnet nå.
Hilsen synskepeggy.

Kari

14.02.2018 kl.13:47

Kan du M slutte og late som du er noen andre vi har avslørt hvem du er for lenge siden. At du ikke fatter det er meg en gåte.

M = KARI MARITA SOM ER AVSLØRT.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:57

Kari:
Ja,og hvor lenge vil hun bråke om det denne gangen.
M = KM = kjerringmonster !
Man trenger ikke se langt for å finne bevis for det engang.Bevis ligger over her i kommentarfeltet.
Skal vi vedde på hvor mange minutter det tar før hun prøver seg på et nytt "anonymt" nic for å skamrose og hylle seg selv som en ærlig og rederlig blogger.
Det er ikke det minste rart at brukerne på KG har kastet henne på hode og ræva ut og de gangene hun får slippe til ender det meste i sletting og moderasjon.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:47

Takk M :)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.13:58

Kari Marita:
Takker du deg selv nå - hvor sykt vil du fremstå som !
DU ER JO M ..?... og det nytter ikke å nekte for det.Du er den siste som bør kalle andre for nettroll.Du er ikke god altså,det er sikkert.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:49

Tro hva du vil, men jeg er ikke M. Men jeg vet hvem det er :)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.14:00

Kari Marita:
Hahaha - ikke prøv deg engang !!
Beviset er ...?...Du gikk fullstendig på tryne i egen idioti der !
Det blei antydet at du var avslørt flere ganger i går også,men det går ikke inn i hodet på deg !
Hilsen synskepeggy.

M

14.02.2018 kl.13:53

Bare la de lure Kari Marita. Vi vet hvem jeg er :-)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.14:08

M:
Du kan jo tro det selv,men ingen andre tror deg,du fremstår som en idiotisk hønsehjerne og bekrefter det vi allerede vet.
Hilsen synskepeggy.

Kari

14.02.2018 kl.13:54

DU KARI MARITA DU ER DEN VERSTE KVERULANTEN SOM JEG HAR OPPLEVD PÅ BLOGG OG JEG TRODDE ALDRI AT DET FANTES SLIKE KVERULERENDE KVINNEMENNESKER PÅ BLOGG SOM ER OVER 40 ÅR. OPPFØRSELEN DIN ER IKKE FORENELIG MED ALDEREN DIN FOR OPPFØRSELEN DIN MINNER MEG OM MIN EGEN SØNN DA HAN VAR I 6 ÅRS TRASSET.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:56

Ja det gjør vi :) Men jeg ser SP fjerner kommentarene dine M. Lurer på hvorfor?

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.14:02

Kari Marita:
Det er ikke rart at flere tror du har vrangforestillinger,det er jo helt uhyggelig hvordan du skriver IG svarer deg selv - det er ikke normal oppførsel !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.13:58

Du Kari minner meg om min sønn når han var i trassalderen :D

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.14:03

Kari Marita:
Skjerp deg !!!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

14.02.2018 kl.14:17

Skjerp deg Kari Marita.

La meg få minne deg på noe som kanskje du ikke vil høre.

28.desember 2014 skrev SP et blogginnlegg som het for Nei,eg e ikkje aleine her eg bor.....Diskusjonen på blogginnlegget var en fin tone mellom SP og IJR. Men respektløs som du er Kari Marita ødelegger hele kommentarfeltet. Første kommentar fra deg er 29.desember 2014 kl.23.15.

Kari Marita fortsetter å skrive provoserende kommentarer 30.desember 2014. Og til og med natt til nyttårsaften kverulerer og provoserer du. Det meste av nyttårsaften sitter Kari Marita og krangler i kommentarfeltet på bloggen til SP. På nyttårsaften når andre er opptatt med selskaper og nyttårsmiddager. Kari Marita fortsetter kveruleringen og kranglingen med SP 1.januar 2015. Det meste av våren 2015 frem til mars-april var Kari Marita av og på med kranglende og kverulerende kommentarer.

Glem ikke at det endte med at Kari Marita, Inger J og SP mistet retten til å shoute innlegg. Respektløs som Kari Marita var ble Kari Marita avslørt da hun hadde åpnet en ny blogg samme kvelden som hun ble utestengt. Mange bloggere på avslørte Kari Marita sitt forsøk. Og jeg vet det var mange bloggere på 40+ som sa fra til blogg.no om at du som hadde fått sanksjon fra blogg.no ikke respekterte sanksjonen. Bloggen som Kari Marita åpnet ble fort slettet.

Du kommer inn på kommentarfeltet til SP med anklager mot IJR. Hva forventet du da du skrev kommentaren hvor du klaget på IJR sin måte å være på ovenfor deg?

Hvis jeg hadde oppført meg som det du har gjort i kommentarfletet til SP hadde jeg aldri turt vist meg på bloggen hennes. Og det er fordi jeg har i motsetning til deg noe som heter selvrespekt og samvittighet ovenfor mine handlinger.

Hva IJR angår er det ikke SP eller noen av oss bloggvennene sitt problem om IJR har satt deg på plass. Og det like lite som om dere to er gode bloggvenner. Det bryr meg ikke. For det er ikke min interesse.

Oppførselen din er langt under det noen kan forvente av en voksen dame på din alder. Men istedet så dummer du deg loddrett ut med en oppførsel som ikke likner noe. Og når du ikke har noe som kalles for sosial inteligens nok til å forstå at du burde trukket deg tilbake for lenge siden fortsetter du å kverulere som en bortskjemt barn i verste trassalderen.

Jeg forstår at du kjeder deg uten venninnen din IJR men da foreslår jeg at du blir venner med henne igjen og tilgir henne sånn at dere kan gå videre. For da hører SP mindre fra deg.

Nå tar du deg sammen Kari Marita.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.14:57

Else Marit:
Hei,hei Else Marit :)
Det er helt riktig oppsummert,men vi bør også grunngi hvorfor hun kom inn på bloggen og begynte å bråke,for det vil hun helt sikker heller ikke høre.
Grunnen var at jeg kommenterte saklig og objektivt min mening om kosmetiske behandlinger og det blei ikke tålt.Da jeg såg det svært ufine og aggressive svaret jeg fikk på den kommentaren bestemte jeg meg for å ikke svare henne mer.Jeg ville ikke ha noe bråk med henne.Det var ikke godt nok for henne så hun fulgte etter meg inn på min egen blogg og fortsatte å prøve å kverulere og krangle her.På det tidspunktet blei IngerJ og jeg enige om å ignorere henne,vi mente begge to at hun ikke var helt god.Noe som seinere skulle vise seg en riktig konklusjon.Men hun ga seg ikke og til slutt fikk vi nok og begynte å svare tilbake.Etter det holdt hun på med kverulering,krangel og bråk non-stop i ca ett og ett halvt år.Jul,nyttår,påske og øvrige helligdager passerte med den samme ufyselige oppførselen fra henne.Hun truet både titt og ofte med politi fordi hun mente seg mobbet,men hun gjemte hver gang at det var hun som oppsøkte meg,ikke jeg henne,jeg har aldri mer skrevet ett ord i den bloggen etter den første kommentaren som avstedkom den ufyselige oppførselen.
Det betyr ikke at jeg ikke,mange ganger har hatt lyst til å kommentere,særlig når hun drar sjalusi og misunnelseskoertet når det er snakk om kosmetiske behandlinger.Hun tror,i sin vrangforestilling,at andre er sjalu og misunnelig på henne,at andre ikke har råd til sånn "luksus".Det er jo det reine galskap når det seinere kommer frem at hun slett ikke har råd hun heller ! Hvor idiotisk og dum kan man bli !
Jeg har aldri gitt etter for lysten til å kommenterer slike påstander i hennes blogg og grunnen bør være soleklar - jeg vil helst unngå å ha noe med henne å gjøre og begrense hennes oppførsel her i min blogg.Som vi ser,det hjelper lite.
Jeg vet med hundre pst.sikkerhet at flere bloggere skyr henne som pesten og går til store steg for å unngå at hun kommer inn på bloggene deres og klarer hun det blir hun slettet omgående.Dette er hun fullt ut klar over selv og hun vet også at det er hennes ufyselige oppførsel som er grunnen.Det samme gjelder forøvrig IngerJ.
Igjen har hun fått alt til å handle om seg selv og nå som påstander om ærekrenking er et ikke-eksisterende begrep er det ikke lenge før mobbekortet dras for alt det er verdt + et utall av "anonyme" som "støttespillere.
Hilsen synskepeggy.

Ufo

14.02.2018 kl.14:58

Blir målløs over kommentarene her. Hvorfor har godt voksne mennesker behov for å komme med all drittkastingen som foregår her.

Kari Marita du bør forlate denne bloggen her. Hvorfor er du her egentlig? Hvis du ikke liker den så slutt å les den. Mye bedre for alle, da kan vi som liker den være i fred og du sparer deg for unødig irritasjon.

Håper det roer seg her inne snart synskepeggy. Du fortjener ikke å få alle disse trollene i kommentarfeltet ditt.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.15:39

Ufo:
I dette innlegget skriver jeg at når nettrollene lar anklager og beskyldninger eskalere til en grad så alvorlig at jeg og mine bloggvenner,i verste fall kan oppfattes som kriminelle kjeltringer som truer folk,terroriserer folk og ønsker livet av folk så har behovet for enkelte nettroll sitt behov for krangel,bråk og oppmerksomhet eskalert til et nivå som jeg ikke ønsker å være en del av.Jeg nekter å være en indirekte årsak til at mine bloggvenner får den type anklager mot seg.Det virkelig oppsiktsvekkende her,er at nettopp det har gått kverulantene og nettrollene hus forbi,de vil vel ikke bli påminnet om sin egen ufyselige oppførsel.Ett av nettrollene lever jo i den vrangforestilling at når noe er slettet så har det aldri skjedd.Det andre nettrollet fortrenger det faktum at ingen bryr seg og fortsetter sin ufyselige oppførsel som om ingen har bedt henne om å ryke og reise.
Så fort jeg har lagt ut et nytt innlegg er min fartstid med de to nettrollene her på blogg over,de blir ikke nevnt med ett ord mer fra meg,uansett hvor hardt de prøver på å få meg til å reagere på forsøkene på provosering.
Det er et løfte !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.15:04

Og SP mistet retten til å shoute! Jeg var ikke mer kverrulerende enn noen av dere andre i de innleggene, og hvor lenge skal du gnåle om gammelt nyttT? Bli ferdig da menneske! Jeg har aldri vært venner med Inger J i det virkelige liv, bare på nett. Og har ikke tengt å ha mer kontakt med hun på nett. Ta meg sammen? Det er jo dere som driver skittkasting her.....Den var god du! Ta dere en bolle å bli ferdig med gammelt gruff, og blogg om noe annet enn Inger J og ting for å få til drama og krangling. Dere er jo over 50 år de fleste av dere!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.15:15

Kari Marita:
Næææmenn,Kari Marita da,du må ikke hisse deg opp bare fordi noen minner deg på ufyselig oppførsel som du helst vil glemme.
Husk hva jeg sa i går,selv om noe er gammelt nytt og kriminelle handlinger kanskje er gjort opp for så betyr ikke det at gjerningsmannen/kvinnen ikke har gjort det og det er fritt fram for alle å diskutere og si sin mening om saken.
Det er sååååå moro at du hisser deg så mye opp at du til og med skjerper kruttet og kommer med tomme trusler ! Igjen !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.15:09

Dere er og blir noen kranglefanter. Det er jo derfor dere har blogger. Gjør som dere vil, jeg gidder ikke krangle med dere lenger. Det er jo virkelig patetisk hele greia.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.15:19

Kari Marita:
Det som er patetisk er dine forsøk på å innta offerrollen og dine tomme trusler om at du "har fått nok" og at "du ikke gidder mer" og "skal holde deg unna" - hvor mange ganger skal du komme med tomme trusler ..?...M
Jeg ser ikke vekk ifra at du er tilbake før jeg har logget meg ut,altså ca noen sekunder !
Hilsen synskepeggy.

Jorun

14.02.2018 kl.15:14

Kari Marita! Stopp! Ha deg langt unna denne bloggen. Selv ønsker jeg å lese alle de koselige innleggene til SP, spesielt om hunden hennes, men også om f.eks trekking av kort.

Og så kommer du der med alt ditt oppgulp som du like gjerne kan ha på din egen blogg!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.16:36

Jorun:
Hun der fryktelige kverulerende Veskebotoxguri hevder igjen og igjen at hun ikke liker meg,bloggen min eller mine. Loggvenner.Hun kaller bloggen en rein mobbeblogg og i det siste har hun lært seg et nytt ord som hun har brukt mye,vi har ærekrenket henne.Jeg kan ikke skjønne annet enn at hun er desperat etter oppmerksomhet og kverulering ettersom hun,tiltross for at hun ikke liker noe med denne bloggen,ut av det blå dukker opp her med sutringen sin.
Men,etter dette er det slutt for Veskebotoxguri også.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

14.02.2018 kl.15:18

Jeg skrev jo det Kari Marita. De som ble stengt fra å shoute var du, SP og IJR. Det handler IKKE om hvem som var verst av dere. Saken er den at dere ble det alle tre. Men DU var frekkere enn flatlusen at du åpnet en ny blogg den samme kvelden som du hadde mistet retten til å shoute. Det gjorde IKKE de to andre.

Jeg bryr meg midt i gamperæva om du og IJR er nettvenner eller ikke.

Det er DU som kverulerer og krangler. Og det er DU Kari Marita i EGEN person som IKKE har selvrespekt nok til å la være å kommentere på bloggen til SP.

De som svarer deg svarer på NØYAKTIG det de OBSERVERER av en nettatferd som ikke hører hjemme for en godt voksen blogger på 43 år. Takk er 48 år.

Glem nå for IJR. Nå handler deg om deg fordi DU og bare DU kverulerer. Bli voksen Kari Marita. Æsj motbydelig kverulant der du er.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.15:21

Else Marit:
Veskebotoxguri har,som alltid,"glemt" at hun blei utestengt selv ! Det er vel en sannhet som er vanskelig for henne å svelge,det også.
Hun får ta seg en bolle,så kanskje hun husker litt bedre !
Hilsen synskepeggy.

A horse with no name :)

14.02.2018 kl.16:25

Herregud, for en kranglete mobbe-gjeng. At dere gidder!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.16:32

A horse with no name:
Se der ja,det gikk litt mer enn fem sekunder,som jeg "spådde" før nye beskyldninger dukket opp,men jeg bommet ikke mye :)
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.16:43

Nei jeg gidder ikke å bruke et sekund tid på disse kranglefantene. Det er sikkert heretter!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.16:59

Kari Marita:
Jippppi !
Den beste kommentaren fra deg så langt,men om du holder ord denne gangen er jeg mer tvilende til.
Hilsen synskepeggy

Kari

14.02.2018 kl.16:56

Stikk tilbake til din ærlige bloggvenninne Inger J for når dere to er gode bloggvenner holder du deg unna bloggen til Sp og du kjeder deg ikke som du gjør nå.

La Sp være i fred. Ha viljestyrke nok til og holde deg unna som du sier. Det er DU KARI MARITA SOM ER DEN VERSTE KRANGLEFANTEN SOM FINNES. Beviset har Else Marit delt i kommentaren hun skrev. Jeg kaller slike kverulanter og kranglefanter som Kari Marita som plagsomme igler som ikke vet hvor grensen går. Det skal en dame på 44 år ha lært for lenge siden.

Britt

14.02.2018 kl.17:36

Nå må du ikke juble for tidlig da SYnskepeggy!

Er redd hun nekter å gi seg.Hun er besatt av bloggen din og har null selvkontroll til å holde seg vekk.

Anne

14.02.2018 kl.17:46

Hei Synskepeggy ! At du holder ut :-(( herlighet ! Hadde ett av mine barn oppført seg slik på nettet med trakassering i form av ord så hadde jeg gjort en dårlig jobb på forhånd som mamma. Og dette kommer fra voksne damer på min alder ?? Pinlig !!! Jeg syns dette er skikkelig flaut slik du holder på KM, du gir deg ikke !! Jeg har en i min familie som minner meg om deg. Den personen har blant annet borderline - personlighetsforstyrrelser . Noen utslag hos den personen : grandiose tanker om seg selv , tar aldri selvkritikk , ber ikke om unnskyld når personen har såret noen, alltid rett. Ingen i hele verden har det så tøft som den personen , d værer seg helse , økonomi , relasjoner med andre . Og slik fortsetter listen. Slike personer kan man kun sette grenser for ved en ting : holde seg unna de! Så da lurer jeg på hvorfor du er her? For å få næring ? For slike folk som deg elsker bråk ! Så klart det er underholdning for oss å lese men jeg tenker på din sønn og mann , hva tenker de om dette ?

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.18:01

Anne:
La oss si det sånn at jeg er glad for at jeg ikke blir belemret med sånne folk i virkeligheten ! Det hadde jeg garantert ikke holdt ut i mer enn førsteinntrykket og deretter brukt litt tid på å unngå.
Verre er det for dem som er så uheldige å måtte forholde seg til sånne,i familiesammenheng eller i andre "påtvungede" relasjoner.Jeg hadde kuttet tvert selv om det hadde vært nær familie,jeg hadde tenkt på meg selv og min helse først og fremst.
Får håpe hun blir opptatt resten av kvelden med å selvdiagnosere seg til å være rammet av en eller flere av diagnosene du nevner.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.20:53

Sånn som jeg holder på? Les kommentarene på dette innlegget, så ser dere hvem som holder på..Og det er IKKE meg!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.21:36

Kari Marita:
Det var DU som kom hit med tullet ditt,jeg har aldri gjort det damme i din blogg,faktisk så hareg aldri kommentert noe der.
Hilsen synskepeggy.

Sara

14.02.2018 kl.20:58

Nå ønsker jeg ikke å kaste meg inn i et hvepsebol her, men jeg leser Kari Marita sin blogg fast og jeg er 52 år gammel. Det treningsopplegget hennes synes jeg det står stor respekt av, og hun er en vakker kvinne i mine øyne. Jeg synes ikke at hun har overdrevet botox og restylanebehandlingen. Det ser naturlig ut etter min mening. Hun har ikke tatt av.

Jeg har kommentert kosmetiske behandlinger her på din blogg en gang tidligere, Synskepeggy, og jeg sier det igjen: Jeg driter i hva andre gjør med sitt utseende! Det er deres kropp, deres valg.

MEN jeg tror mer på at unge jenter blir mer påvirket av jenter som SE og Isabel Raad m fl.

Vedrørende KM, hennes økonomi, dyre veskekjøp m.m så tar jeg selvsagt ikke min mening opp her i din blogg. Om jeg lurer på noe, så spør jeg Kari Marita selv.

Ja ja, Synskepeggy. Jeg ville bare være ærlig, og fortelle at jeg liker bloggen hennes. Det må være lov. Men du vet jammen at jeg digger og respekterer deg og bloggen din, samt mye av det du står for. :)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.21:34

Sara:
Takk for det Sara :)
Jeg her helt enig med at folk må få gjøre som de vil med eget utseende og EGNE penger,det skulle bare mangle,men problemet er ofte at når man gir utrykk for motstand mot det blir de som bedriver sånt både aggressive og sure og nekter å akseptere at det faktisk finnes veldig mange motstandere mot kosmetiske behandlinger,det tåles ikke og det blir bråk.Det var jo uenighet om dette som førte til bråk fra start og det begynner å bli noen år siden nå.
Jeg liker verken henne eller bloggen hennes og jeg liker heller ikke noe av det hun står for.Jeg trodde en stund at vi hadde en ting felles,men det forandret seg fort etter at hun fikk avlivet helt friske katter.Det kunne jeg aldri ha gjort uansett hva grunnen var.
Dessuten syns jeg ikke at hun er ærlig og det er noe frebrilsk og desperat over hele kvinnemennesket.Hun og jeg er vel så forskjellig i det vi står for som det er mulig å komme.
- Og jeg er glad for at du og jeg kan oppføre oss som voksne folk og rett og slett være enige om å være uenig (i denne saken) uten at det blir krangel og bråk.Det er jo sånn det skal være når man respekterer andre sin mening og syn på ting.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.21:02

Takk Sara :)

Kari Marita

14.02.2018 kl.21:41

Storsinnet til deg å være SP! Jeg skrev en kommentar, og det var ikke tull! Du er velkommen til å kommentere på bloggen min om du vil, jeg har aldri nektet deg det.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.21:48

Kari Marita:
Nei,du vil ALDRI se meg kommentere NOE i din blogg noengang !
Hvorfor i all verden skulle jeg ha interesse av å gi utrykk for noe som helst til en blogger i en blogg som jeg tar sterk avstand fra !!
Det henger ikke på greip det du skriver her,er du sikker på at du forsto kommentaren min til Sara ?
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

14.02.2018 kl.21:55

Jeg er ikke dum, så jeg forstår mye mer enn du tror! Helt greit at du ikke liker bloggen min, og ikke vil kommentere i den. Jeg liker heller ikke din, men kommentere kan jeg gjøre for det. Men å bli behandlet som jeg blir i ditt kommentarfelt er langt ifra greit, men det er jo sånn du og enkelte andre er her, så det preller av meg like fort.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.21:59

Kari Marita:
Det er jo bare EN grunn til at du kommenterer her og den har vel alle sett til nå.
Som jeg sa,du er mer enn velkommen til å pelle deg tilbake i din egen blogg !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.21:58

Når det er sagt er det også greit du ikke liker meg, men du kjenner meg ikke irl. Jeg liker heller ikke deg som du fremstår her og mot meg.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.22:01

Kari Marita:
Jeg forstår mer enn du tror,skjønner du,en ting jeg forstår er at jeg bør takke min lykkestjerne for at jeg ikke kjenner deg eller noen som deg i IRL !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.22:15

Veldig stygt sagt. Jeg er både en snill og omsorgsfull person. Det at du har fått for deg det motsatte skjønner jeg ikke, men jeg kan tenke meg at du får høre usanne og onde rykter og du velger å tro på det. Men helt greit, det bryr meg ikke, for jeg vet jeg er en bra person!

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.22:17

Kari Marita:
Det er MYE man får med seg bare ved å høre etter - også personligheten til folk !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.22:23

Da tror jeg ikke du har hørt godt nok etter.... Må faktisk le :)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.22:25

Kari Marita:
Det er akkurat det jeg har,skjønner du og det er derfor jeg kan si det jeg sier og mene det jeg mener om deg !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.22:28

Du er virkelig ikke sann :)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.23:13

Kari Marita:
Det samme til deg - DU er VIRKELIG ikke sann !!
Hilsen synskepeggy.

14.02.2018 kl.23:19

Kan dere ikke avslutte krangelen?

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.23:24

Anonym:
Si et til kverulanten,men jeg er redd for at du snakker for døve ører - hun er den mest utholdende kverulant jeg noen ang har hatt erfaring med og det inkluderer alle IRL også.
Et skikkelig nettroll er hun og er ekspert på å lage dårlig stemning overalt hvor hun viser seg - bare spør fks.brukerne på KG,der ser de rødt bare navnet blir nevnt og her på blogg.no er hun utestengt fra flere blogger - det sier ikke så reint lite om henne og hennes oppførsel !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.23:22

Avsluttet, selv om det ikke er jeg som skaper krangelen her.

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.23:26

Kari Marita:
Det er DU som kommer inn i fenne bloggen,ikke jeg som kommer inn i din for å bråke !!!
Og du har fått mange beskjeder om å pelle deg vekk herifra....
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.23:31

Uansett ikke jeg som starter noen krangel :) Men skal pelle meg vekk nå :D hehehehe......

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.23:33

Kari Marita:
Flott,får se om du har selvkontroll nok til å holde ord nå da !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.23:34

Jeg er ikke utestengt fra noe som helst, hverken på blogg.no eller på KG, men nå skal jeg pelle meg vekk :D

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.23:35

Kari Marita:
Nei,du greide ikke å holde ord denne gangen heller.Jammen er du potte tett i toppen altså.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

14.02.2018 kl.23:47

Da er vi vel like potte tett i toppen begge to da :D Nå er dette blitt komisk altså, hahaha..

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.00:14

Kari Marita:
Nå må du innse at du forsøker å skvise noe ut av OE som er over for lenge siden !
Nå oppfører du deg som en idiot som gjør sitt siste desperate forsøk på å få oppmerksomhet.
Nok er nok - har du problemer med det så ta det opp i din egen blogg !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.00:19

Oppmerksomhet? Det er ikke så mange som leser bloggen din :D

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.00:21

Kari Marita:
Nå må du slutte og pelle deg tilbake til din egen blogg.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.00:24

Hahahaha :D....

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.00:26

Kari Marita:
Nå må du slutte å oppføre deg som en komplett idiot og pelle deg tilbake i din egen blogg.
Du bekrefter jo alt som er sagt om deg sånn som du holder på nå.
Hilsen synskepeggy

anonym

15.02.2018 kl.00:30

Noe er alvorlig galt med hun Kari maritas.Jeg grøsser

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.00:43

anonym:
Jeg er enig i at det kan virke sånn nå ja.Og jeg er enig i at oppførselen er uhyggelig.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.00:40

Det er jo ikke annet å gjøre enn å le av dette dramaet på denne bloggen. Det bekrefter vel at jeg er helt normal vil jeg tro :)

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.00:41

Kari Marita:
Du er ikke akkurat passiv her.Så det er bare å le i vei,men gjør det i din egen blogg og ikke her !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

15.02.2018 kl.09:42

Kari Marita er tydeligvis nettrollet.Herregud ass,hun har ikke vett til å gi seg heller.

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.12:08

Anonym:
Ja,du ser det selv,hun måtte slettes noen par ganger i går kveld og natt før hun ga opp.Hun må stoppes med tvang ellers holder hun på non-stopp i månedsvis og år !
Hilsen synskepeggy.

Kari

15.02.2018 kl.12:35

Je fikk ikke med meg det som skjedde i desember 2014 og våren 2015 som Else Marit skrev om og jeg brukte ettermiddagen i går på å lese meg opp på innleggene dine i de månedene. Ordet sjokkert er ikke dekkende for Kari Marita sin oppførsel men jeg vil målløs over at en voksen dame i 40 årene sin lavmålte og kverulerende oppførsel i andre sitt kommentarfelt og det i seg selv viser at hun mangler alt som heter for respekt for andre.

Hun ble mer og mer trassig som en treåring i trassalderen i kommentarene sine i går etter at Else Marit i kommentaren sin minnet KM om hva som skjedde i desember det året. Takk Else Marit:))))

KM har ikke noe som heter selvinnsikt til sin egen nettoppførsel, hun er respektløs ovenfor andre bloggere her deg og hun har ikke sosiale antenner når hun skal stoppe noe de fleste har.

Når KM msbruker at hun blir mobbet blir jeg forbannet og jeg har lyst til og fortelle henne noen kraftige gloser. Jeg vet det nytter ikke for KM er blind for andres meninger. DET ER IKKE MOBBING AT SP SINE FØLGERE OG LESERE SKRIVER SAKLIGE KOMMENTARER UTEN PERSONANGREP MED HVORDAN DE OPPLEVER NETTOPPFØRSELEN TIL KM. DET ER IKKE MOBBING. AV RESPEKT FOR DEM SOM BLIR MOBBET SKAL INGEN MISBRUKE MOBBEBEGREPET.

Hvis KM mener at det er mobbing at noen ikke liker bloggen hennes må hun for alvor lese seg opp på hva mobbing er. Bloggen til KM er en blogg som ikke frister og besøk mer og som jeg ikke har besøkt siden.

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.21:13

Kari:
Jeg tror heller ikke på at hun har blitt "alvorlig mobbet" hun er for ufyselig i sin væremåte,rett og slett.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.14:34

Ja du sletter det du ikke liker SP. Blir dere aldri ferdig med å diskutere meg? Bare så det er sagt så ble jeg mobbet i 9 år på grunnskolen, så ikke kom her å si jeg ikke vet hva mobbing er!

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.21:12

Kari Marita:
Jeg sletter ingen andre enn deg og det er fordi at du må tvinges vekk !!
Du slettes eller blokkeres overalt hvor du viser deg - folk orker simpelthen ikke å ha noe med deg å gjøre.
Hilsen synskepeggy.

15.02.2018 kl.14:43

Enn du da Kari M; du sletter/godkjenner ikke det du ikke liker du også. Derfor er bloggen din lite troverdig. Hvorfor kommer du innpå her i dag også?

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.21:20

Anonym:
Når en blogger legger ut bilder sv sine nyinnkjøpte designervesker,detaljerte bilder av giftinnsprøytninger,rådyre ferier for så å komme med et skikkelig sutreinnlegg om hvordan det står til med økonomien ispedd noen selvdiagnoser,samt innlegg som henger ut folk i nære relasjoner så har den bloggeren strippet seg selv ned til beinet av troverdighet og andre oppegående folk vil sky bloggen og bloggeten som pesten.
Bloggeren skryter uhemmet av et helt sinnsykt overforbruk for penger som ikke tilhører bloggeren,det er å leve ut "drømmen" på en løgn og sier MYE om troverdigheten til bloggeren.
Hele bloggen er en stor blank løgn fra ende til annen !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

15.02.2018 kl.14:44

Er dette din eller Sp sin blogg? Du turer fram som bortskjemt liten drittunge som ikke får viljen sin.

Du har en motbydelig og ekkel atferd som jeg blir kvalm av og være vitne til.

NÅR DU KARI MARITA HAR DEN ATFERDEN DU HAR KAN DU IKKE FORVENTE AT SP SINE BLOGGVENNER/FØLGERE SKAL SITTE OG SE PÅ HVOR LITE RESPEKT DU HAR FOR ANDRE MENNESKER.

Hvis du har blitt mobbet på skolen burde du være den første til og forstå konsekvensen av din egen handling eller har mobbingen ført til at du har mistet sosiale antenner og respekt for andres eiendom her bloggen til Sp og kommentarfeltet hennes.

Jeg tror ikke noe på den falske mobbehistorien din for den er like falsk som hele din atferd. Hold kjeften din om denne mobbingen du har opplevd. Jeg synes ikke synd på deg men hadde du oppført deg med respekt ovenfor Sp hadde jeg skulle hatt medfølelse for hva du har opplevd men slik patetisk og respektløs atferd du viser nå skyter du deg selv i foten.

Kari Marita

15.02.2018 kl.15:01

Jeg ble alvorlig mobbet! Og det er farlig og uttale seg om noe en ikke vet noe om! Jeg er her fordi dere diskuterer meg! Jeg sitter ikke å ser på at det kommer usanne beskyldninger mot meg. Det er ikke jeg som oppfører meg patetisk her inne, det er helt sikkert! Jeg forsvarer meg mot all dritten dere slenger etter meg, som enhver annen person ville gjort! Hun bør vel stenge kommentarfeltet sitt da hvis det ikke er lov kommentere her, eller blokkere meg fra å kommentere. Men neida dere vil ha krangling!

Kari

15.02.2018 kl.15:29

Ha det klart for deg Kari Marita. DET ER INGEN, INGEN, INGEN, INGEN, INGEN, INGEN, INGEN, INGEN, INGEN som slenger dritt til deg. Det er DU, DU , DU, DU, DU, DU, DU, DU, DU, DU, DU, DU, DU, DU som har en patetisk og lavmålt nettatferd når du har en sykelig trang til å hele tiden svare.

Ingen av oss som skriver mobber deg! Vi skriver KUN DET VI OBSERVERER AV DEN LAVMÅLTE OPPFØRSELEN VI HAR SETT HOS EN VOKSEN KJERRING PÅ 44 ÅR. Det er det vi reagerer på. Det er INGEN SOM HOLDER PÅ MED PERSONHETS. Du er verre en den bortskjemte nabogutten Kåre på 3 år som ikke får viljen sin.

DET ER DU SOM OPPFØRER DEG PATETISK OG INGEN ANDRE.

Klarer du ikke og styre deg at du bare må skrive? Hahahahaha:)))) Der innrømmet du det og du ber bloggeier om å blokkere deg. Er'e mulig sier jeg. Du som er 44 år skal vite bedre enn som så og du skal klare og styre unna bloggen til Sp som du ikke liker.

Je har lov til og utale meg om hva jeg vil jeg for je tror ikke noe på at du har blitt mobbet. Da burde du ha vært den første til å forstå hva slags atferd som ikke er bra men det gjør du ikke.

FÅ DET INN I HODET DITT AT DU HADDE IKKE BLITT DISKUTERT OM DET IKKE VAR FOR AT DU VAR SÅ IDIOTISK AT DU BEGYNTE OG KOMMENTERE PÅ KOMMENTARFELTET TIL SP UT AV DET BLÅ ETTER ALT BRÅKET DU HAR FORÅRSAKET PÅ BLOGGEN HENNES SIDEN DESEMBER 2014.

TA KONSEKVENSENE AV EGNE HANDLINGER OG SLUTT OG SKYLD PÅ ALLE ANDRE ENN DEG SELV.

15.02.2018 kl.16:14

Kari M, jeg bare lurer: hva mener du er farlig? Det er farlig alt det stygge du har skrevet også, selv om du mener det er sannheten. Jeg mener at det jegvet om deg er sannheten, så da er det ikke farlig da. Det sier du selv.

Kari Marita

15.02.2018 kl.20:00

Det bråket du refererer til var SP og enkelte andre like mye skyld i! Få det inn i hodet ditt! Hvilke handlinger? Jeg tar alltid konsekvenser av mine handlinger. Ikke det at jeg har gjort så mye som får negative konsekvenser heller da, men innimellom gjør vel alle feil, det er menneskelig. Men du er vel perfekt du «Kari» eller skal vi si Toril..ser det på skrivemåten. Det er farlig å nekte for at andre mennesker ikke har gått gjennom de dem sier, i den forstand at det er stygt og ondsinnet. Hva stygt har jeg skrevet? Jeg kan ikke se jeg har skrevet noe stygt om noen på bloggen, heller aldri nevnt navn. Sannhet ja, og det kan vel virke stygt i dine øyne kanskje. Og ja det er stygt, men stygt gjort mot meg! Så bare kom med denne sannheten din, så skal jeg virkelig fortelle hvordan den er!

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.21:10

Kari Marita:
Det bråket var det DU som startet etter at jeg hadde skrevet en høflig,saklig og objektiv kommentar i ditt kommentarfelt der jeg gjorde rede for at jeg var uenig med deg om kosmetisk behandling og hvorfor jeg var uenig.Svaret fra deg var både frekt og ufint og jeg bestemte meg for ikke å kommentere mer i din blogg.Da du ikke fikk matet egoet ditt i ditt eget kommentarfelt fulgte du etter meg inn på min egen blogg og fortsatte å kverulere og være ufin.IngerJ og jeg blei enige om å ignorere deg,men blodigle som du er,blei det etterhvert umulig å ignorere din ufyselige oppførsel.Så kom ikke her å skyld på andre enn deg selv !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

15.02.2018 kl.20:34

Nå får du slutte ditt kverulerende kvinnemenneske der du er.

Je heter Kari og det har je må skuffe deg at JE ER IKKE TORIL. JE ER IKKE TORIL. JE ER IKKE TORIL.

Du føler deg så truffet at du tåler ikke og høre sannheten om din motbydelige, kverulerende og patetiske atferd i kommentarfeltet til Sp. Når du føler deg truffet blir du usaklig og ufin.

Je satt og leste kommentarfletet på bloggen til Sp fra 28 desember 2014 da DU, DU, DU, DU, DU begynte og kverulere og krangel. Det var DU, DU, DU, DU, DU som begynte og INGEN, INGEN, INGEN, INGEN, INGEN ANDRE. Je satt og leste blogginnleggene i går og til informasjon kan je faktisk lese og je husker hva jeg har lest Kari Marita eller Lovelulu som du kalte deg.

Je vil minne deg på at frem til du begynner og kverulere respektløst på kommentarfeltet til Sp holdt Inger J og Sp og diskuterte saklig seg mellom. Du ødela alt.

Du er en patetisk kverulant som ikke har en normal atferd til og være 44 år. Ta deg sammen du er voksen kjerring jo.

Else Marit

15.02.2018 kl.21:10

Kari Marita:

Ta deg sammen. Nå slutter du å BESKYLDE Toril for å være alle som skriver kommentarer til SP. Toril er IKKE Kari.

Kari har vært en bloggleser og følger av mange forskjellige bloggere LENGE før DU begynte å blogge. Og jeg har sett henne kommentere hos MANGE forskjellige bloggere på forskjellige bloggplattformer.

Plager det deg at du IKKE vet hvem Kari er fordi hun IKKE har blogg?

Jeg skrev det som var fakta i kommentaren min til SP;)) Men dessverre glemte jeg å ha med at den kvelden FØR du begynte å KRANGLE og KVERULERE på kommentarfeltet til SP 28.desember skrev du et blogginnlegg hvor DU ville vite lesernes meninger om kosmetisk behandlinger. Jeg skrev et par kommentarer på blogginnlegget ditt. Og du kalte meg og andre for å være skrukketroll fordi vi var mot kosmetisk behandling. SP skrev en saklig kommentar. Og kommentaren VAR saklig. Det HUSKER jeg godt. Reaksjonen din var noe av det verste jeg har sett av en voksen blogger. Du beskyldte SP og oss andre som var mot kosmetisk behandling i kommentarfeltet ditt for å mobbe deg. Jeg forteller hvordan det VAR. Og det er SANNHETEN. Men sannheten kan være vond å høre.

Du ble kastet ut fra bloggruppa for 40 + på facebook. Og det var fordi vi IKKE orket å ha deg som medlem lengre. Vet du hvorfor? Jeg er en av moderatorene på facebookgruppa sammen med bloggeren Lillja, Diva Andrea Mona Elisabeth og Toril.

Reaksjonsmåten din og oppførselen din er langt fra det jeg som 48 åring forventer fra en dame på min alder. Jeg er dypt RYSTET. Og når jeg VET at DU er 44 år skjemmes jeg på dine vegne.

Du oppfører deg langt fra den normen som forventes av en 44-åring.

Kari Marita

15.02.2018 kl.21:12

Tror du skal passe deg litt for ordvalget her «Kari»!

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.21:25

Kari Marita:
Kari har helt rett i ALT hun sier om deg !
Hun er faktisk forsiktig i forhold til,alt trollingen du har holdt på med her.
- Og beskyldningene dine om at Kari er Toril - er ikke de beskyldningene gammalt nytt og tilbakevist utallige ganger nå !
Nei,unnskyld,jeg glemte et øyeblikk at du må ha alt inn med teskje og sel ikke da går det inn !!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

15.02.2018 kl.21:22

Kari Marita:

Nå slutter du for faen. Kari er Kari. Jeg har blogget mye lengre enn hva du har. Og Kari har vært MIN følger siden 2010.

Du prøver IKKE å skylde på Toril. Kari er IKKE Toril. Lar du IKKE Toril være i fred skal jeg sørge for at det blir månelyst for deg.

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.21:45

Else Marit:
Det er tydelig at hun vil ha Toril K på banen og jeg har mistanke om at det er etter ordre fra IngerJ.Det er tydelig for meg at IngerJ sier hopp og KM spør hvor høyt !
Toril K og jeg har en avtale om at Toril K ikke skal blandes inn i trollingen til de to bloggvennene og den avtalen kommer vi til å holde til evig tid,bare så det er klinkende klart for KM-trollet !
Jeg blir kraftig irritert over de simple forsøkene på å gi Toril K skyld i noe som helst når hun er helt uskyldig og fraværende her.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

15.02.2018 kl.21:25

Du kommer IKKE inn på bloggen til SP og truer SP sine bloggvenner. Der går går grensen for oss. Og da sier vi fra at nok er nok enten du liker det eller ei.

Kari Marita

15.02.2018 kl.22:07

Er det noen som blir hetset og truet her er det meg! Jeg har ikke truet noen, men bedt «Kari» passe ordbruken sin mot meg! Jeg vil ikke ha noe med den facebookgruppa å gjøre. Skjønner jo hvorfor jeg ikke er velkommen der når jeg ser hvem som styrer den. Jeg vet den gruppa brukes til å baksnakke bloggere som ikke er likt. Når jeg var medlem der fikk Inger J gjennomgå, og nå er det vel meg blandt annet. Men bryr meg ikke om det, eller noe annet dere måtte mene om meg. Jeg vet jeg er en bra person som står for mye bra. Det er alt som teller. Deres meninger betyr ingenting for meg, og jeg har vennlige koselige daglige lesere, flere enn dere faktisk :)

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.22:11

Kari Marita:
Du er helt besatt av å få ALT til å handle om deg deg og deg igjen og så deg igjen.
Du eier ikke skam i livet og eier ikke grenser for hvor langt og simpelt du vil gå for å få ALT til å handle om DEG så du får mate egoet ditt og innta rollen du liker best - offerrollen - rollen som du elsker mest er den rollen vi andre avskyr mest,den er feig,patetisk og tragisk !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.22:14

Blir du lykkelig av å rakke ned så til de grader på meg? Er det det du og bloggvennene dine har blogger for, å finne noen offer å rakke ned på? Er dere ferdig med Inger J nå da?..

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.22:21

Kari Marita:
Ingen rakker ned på deg,alle her gir uttrykk for et fakta,men selvfølgelig må,du få det til å bli nedrakking av deg det er bare på den måten du kan fortsette å få alt til å handle om deg så du kan forsette å tro at du er i offerrollen.
Du er ikke i noen offerrolle her og så vidt jeg kan se så er det ingen som "forsvarer" deg heller,alt sammen er du skyld i selv !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.22:25

Er ikke det dere skriver om meg å rakke ned på, så vet sannelig ikke jeg hva som er det! Men dere er vel bare sånn av natur. Må være ekkel med andre for å føle dere vel selv. Det sier alt om deg og enkelte andre her!

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.22:29

Kari Marita:
Det er den ufyselige respektløse oppførselen din som diskuteres her og vet du hva,den kan du endre til noe bedre !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

15.02.2018 kl.22:33

Det er ikke jeg som har en ufyselig og respektløs oppførsel her! Har du lest kommentarene?...

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.23:32

Kari Marita:
Jeg forventer meg ikke noe annet enn et nytt hjernedødt svar fra deg på noe som du BURDE høre på og ta til etterretning.
Hilsen synskepeggy.

15.02.2018 kl.22:44

?......

Hoff!!!!!!

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.23:37

Anonym:
Det lurer jeg på også :Hoff ????
Hilsen synskepeggy.

Kari

15.02.2018 kl.23:28

Du Sp skriver i kommentaren din til Else Marit at du tror KM det kverulerende marerittmennesket prøver å få Toril på banen. Og je mistenker Inger J som er uærligheten selv til og stå bak og trekke i trådene.

JE ER IKKE TORIL, JE ER IKKE TORIL, JE ER IKKE TORIL, JE ER IKKE TORIL. JE ER EN VANLIG BLOGGLESER SOM HAR FULGT MED MANGE BLOGGERE SIDEN 2008. JE HAR ALDRI HATT BLOGG SELV.

Ta deg sammen du kverulerende marereittmenneske KM.

Det er du som dummer deg loddrett ut og du er respektløs mot Sp og vi som er følgerene og bloggvennene hennes. Du kommer med falske beskyldninger. Og kaller du ikke det respektløst vet ikke jeg men det er respektløst bare når det gjelder deg.

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.23:36

Kari:
Jeg tenker at IngerJ får marerittparasitten til å gjøre jobben med å prøve å få Toril K på banen for så å dukke opp her selv med sine vanlige løgnaktige anklager og ufyselige personangrep mot henne.
Det er det jeg tror,men jeg vet at Toril K ikke ønsker å mate egoet til de to nettrollene der så hun får det ikke som hun vil der.
Hilsen synskepeggy

Anonym

15.02.2018 kl.23:33

Ja anonym skrev ?.... Vet at du er KM. Du har blitt avslørt for lenge siden.

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.23:38

Anonym:
Ja,ser det.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.00:17

Jeg lar meg ikke lede av andre, og har ingenting med Inger J å gjøre! Jeg liker heller ikke Toril, sånn som hun har oppført seg mot meg. Så den teorien din kan du bare se bort fra. Den eneste jeg er her er meg Anonym.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.00:24

Kari Marita:
Den kommentaren skreiv jeg IKKE til deg,men egobefengt som du er så MÅ du svare på ALT med dine hjernedøde og svært lite troverdige forsøk på bortforklaringer
Jeg forventet meg ikke annet fra deg !
Det er helt uforståelig at du ikke ser til å pelle deg vekk herifra ! Jeg skjønne rett og slett ikke hvordan du vil forsvare at du bruker så mye tid i en blogg til en blogger og bloggvenner som du hater !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.01:42

Hate er et sterkt ord. Jeg har ikke møtt noen av dere irl. Og du er jo anonym SP. Vanskelig å hate en anonym person. Jeg liker ikke deres oppførsel. Når det gjelder Toril har jeg hatt kontakt med henne, og liker henne ikke etter det hun gjorde mot meg. Det samme gjelder Inger J. Hun liker deg en dag, og missiliker deg den neste, derfor vil jeg ikke ha noe med henne å gjøre mere. Du kan jo like gjærne være mann, som Inger J hevder du er...

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.13:46

Kari Marita:
Alt bråket (under dette innlegget) startet med at DU kom og blandet deg inn med sutrekommentarer over at IngerJ hadde slått hånden av deg.Videre skriver du kommentar etter kommentar om hvor slemme vi er,vi er kranglefanter,hønsehjerner,mobber deg osv.osv.Du skriver flere ganger at du ikke liker oss og at du ikke vil ha noe mer med oss å gjøre.Tiltross for sånne uttalelser,som ikke akkurat er med på å få stemning eller holdning mot deg noe bedre,så fortsetter du å kverulere,bare under dette innlegget ligger det 55+ kommentarer bare fra deg !Det henger ikke på greip og det er iallefall ikke en oppførsel man forventer av et godt voksent menneske.Hva hadde du ventet deg av "velkomst" her etter din ufyselige og kverulerende oppførsel her tidligere og etter dine utallige svergelser på at du aldri skulle sette dine bein i denne bloggen mer.Sympati får du aldri her,så mye kan jeg garantere og ingen bryr seg om hva som skjer mellom deg og Eplekjekka Svarteinger,hun er omtrent like lite likt her som du er.
Du står for så og si alt jeg tar sterk avstand fra og derfor holder jeg meg vekke fra både deg og bloggen din,noe som er en helt normal holdning til ting man tar avstand fra,man oppsøker det ikke.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.14:41

Det betyr ikke at dere har rett til å hakke på meg med1000 kommentarer etter at jeg har skrevet 1. Dere kunne også bare oversett den, men det gjorde dere altså ikke. Da må du /dere regne med at jeg forsvarer meg, når jeg får ørten hat kommentarer mot meg her inne.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.15:16

Kari Marita:
DU er vel ikke den rette til å anklage oss for noe som helst.DU svarer jo på ALT som blir skrevet her !
Min forrige kommentar til deg var ærlig,ikke ufin på noen måte ogsannheten.DU må respektere det,DU som anklager alle andre for ikke å respektere det,bør i det minste gjøre det selv før du begynner å anklage andre.
Jeg gjorde det klinkende klart for deg at du ikke er velkommen her,det er kvalmende og motbydelig at du ikke tar det til etterretning.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.15:26

Kari Marita:
Spørsmålet er vel hvorfor i all verden skulle du inn her å sutre for i det hele tatt !
Hilsen synskepeggy.

anonym

16.02.2018 kl.15:32

Amen.Der kom spørsmålet jeg banner på at hun ikke vil svare på,hva skulle hun inn her å gjøre?hva var hensikten å hva var motivet?

Inger J

16.02.2018 kl.15:58

Unnskyld meg.

Men.

Kan noen fortelle meg hvorfor jeg er skyld i krangelen i denne tråden?

Må innrømme, skjønner ikke en jævler dritt av dette.

God bedring SP. 8 ukers smerte helvete?

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.16:30

Inger J:
I mine øyne er du ikke skyld i noe denne gangen.Det var kverulantmarerittet som helt ut av det blå dukker opp her og begynner å sutre og prøve å få oppmerksomhet etter at du slo hånden av henne av grunner som er uvisse for meg.Seinere blei du nevnt da man skulle forklare hvordan hele marerittet med den der kverulanten startet da du og jeg hadde en,for en gangs skyld,god tone oss to imellom.Det er alt,så vidt jeg vet.
Smertehelvete ja,jeg har fortsatt et smertehelvete som kommer og går etter bruddet i ankelen for to år siden.Eg kan garantere deg at ingen ville vært i mine sko når smertene i ankelen begynner ca kl.23.00 om kvelden og man vet at det blir verre utover natten og man har ni timer igjen på jobb.De har skjedd at smertene har vært så intense at jeg har lurt på hvordan det er mulig å ikke gå ut av sitt gode skinn.Hvis disse bruddene viser seg å gi sånne seinskader,da gir jeg opp - orker ikke mer !!! 8 ukers smertehelvete skal jeg klare med god smertelindring underveis,men jeg klarer rett og slett ikke se for meg mer smerter enn jeg har i mange år fremover.
Takk og god helg.Hilen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.16:04

Jeg svarte på en kommentar på det innlegget du skrev, fordi jeg har skjønt at Inger J ikke er å stole på og at dere kanskje hadde litt rett i noe av det dere har sagt om henne. Det var derfor, men skjønner nå at det var dumt...Nå prøver Inger J å smiske seg inn til deg igjen, for nå er hun sur på meg..Hva annet enn å le av dette skal en gjøre? Å god bedring forressten, og det mener jeg!

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.16:32

Kari Marita:
Takk !
Og,klarer du å overse IngerJ sin kommentar tror du ?
Hilsen synskepeggy.

Inger J

16.02.2018 kl.16:17

Råder deg og søke psykologi time KM

Nå tar jeg helg fra dette psykologiske heksejakt spillet på denne bloggen.

Kari Marita

16.02.2018 kl.17:05

Ja da SP. Men si meg en ting. Hvorfor skriver du et innlegg om at Inger J er et Nettroll for så å nesten virke som venner med henne når hun kommenterer her? Dere fremstår som bitre fiender, men egentlig virker det som du innerst inne liker Inger J. Dette er for meg et mysterium.... Og du Inger J har jeg en ting å si til. Gjør det samme selv!

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:11

Kari Marita:
Det er du som trekker forhastede slutninger her ! U har absolutt ingen grunnlag for påstanden om at innlegget handler om IngerJ,Det er en påstand du i så fall er aleine om !
Jeg skjønte jo at impulskontrollen sviktet igjen,du måtte svare !
IngerJ og jeg er ikke venner,men jeg har gitt henne et løfte for mange år siden og jeg er ikke en som bryter mine løfter til noen.
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.17:14

Se på alle kommentarene her, så er det ikke vanskelig å skjønne det handler om Inger J. Det blir det for dumt å nekte på selv for deg SP.... Og klart Inger J ikke kan si sånt til meg, hun er jo mer ustabil en vinden selv!

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:16

Kari Marita:
Nå må du slutte å være ufin og vrangforestillingene dine kan du gå et annet sted med.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.17:21

Jeg er ikke mer ufin enn dere. Og les kommentarene så ser du jeg ikke har vrangforestillinger. Er det mulig? Nekte for at innlegget handler om Inger J, der overgår du deg selv SP. Jaja, hva skal en si.... :)

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:24

Kari Marita:
Kan du slutte å prøve å krangle med meg !
Nettroll handler om alle som lager kvalme og dårlig stemning på blogg/nett - inkludert DEG !!! Og du er jo så tett i toppen at du ser det ikke selv.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

16.02.2018 kl.17:26

Elsker meg hit og dit. Hehe.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:31

Inger J:
Nå må ikke du trekke opp igjen det der skrekkelige nettrollet !!
Hilsen synskepeggy.

Inger J

16.02.2018 kl.17:33

Jeg svarte faktisk ikke henne, Dette var en generell kommentar på hele tråden tilsammen.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:34

Inger J:
Det vet jeg,men hva hjelper det når hun svarer ALT og tror at ALT er myntet på henne !
Hilsen synskepeggy.

Ijr

16.02.2018 kl.17:38

:)

M

16.02.2018 kl.17:48

Smilefjes fra IJR,du verden hva skjer..?..

Trodde dere var bitre fiender jeg:D

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:57

M:
Å gi utrykk for at man ikke liker ufyselig oppførsel,løgn og usanne anklager betyr ikke at man er "bitre fiender",ikke i mine øyne iallefall !
Hilsen synskepeggy.

a

16.02.2018 kl.17:50

Det lurer jeg å på,hva skjer nå?

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.17:55

a:
Jeg og mine bloggvenner ga IngerJ et løfte for mange år siden og det er at hun er velkommen til å kommentere her og blir behandlet skikkelig og høflig når hun oppfører seg skikkelig og høflig selv.Ingen av oss har tenkt å bryte det løftet.
Det er ikke et større mysterium enn det.
Hilsen synskepeggy.

Kari

16.02.2018 kl.18:02

Det var fint at du sa fra til Inger J at hun ikke har noe skyld når det gjelder kommentarene på innlegget. Rett skal være rett. Og jeg forstår at Inger J ikke forstod så mye.

Den som har ødelagt kommentarfeltet er ingen andre enn KM uten hjelp fra andre enn seg selv.

Ijr

16.02.2018 kl.18:09

Til opplysning.

Jeg er eller forblir ALDRI nettvenn med SP, og bloggvennene til SP. hverken på blogg eller IRL.

Jeg lurte på hva som foregikk i dette innlegget, og fikk svar på det. Og for 1 gangen på 8 år, var det ikke jeg som fikk usaklig beskyldninger fra KRETI og PLETI på denne bloggen. Som har vært helt normalt siden 2009.

Og jeg går nå ut igjen, for jeg har fått svar på det jeg spurte om.

En verre psykologisk KRIGFØRING på nett, har jeg aldri sett på noe annet sted. Det er reine helvete på denne bloggen fra A til Å, men så passer bloggvennene her godt sammen da.

Selv Kari fra østlandet har blitt venn igjen, med dem. Da vet man hva man har med og gjøre.

Så jeg trekker meg vekk. For jeg har mer fornuftige ting og gjøre, enn og være på dette galehuset, som denne bloggen er. Grøss og gru. Ikke rart folk reagere negativt på bloggen ihvertfall.

Lykke til med fremtiden. Ikke at det er noe håp. men for all del, man kan ikke forvente undre, når man ser hvordan denne psykologiske krigføringen pågår.

God helg.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.18:29

Ijr:
Nå lager du stor ståhei for ingenting IngerJ ! Jeg vil ikke bli bloggvenn med deg heller og det samme tror jeg sikkert at jeg kan si om bloggvennene mine også - ingen av oss er der !
Men,det betyr ikke at man ikke kan oppføre seg som voksne folk og med respekt og et minimum av høflighet.
Du sporer av,hisser deg opp og egynner å slenge om deg med beskyldninger igjen og det helt uten grunn !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.18:19

Er det mulig? Alle er jo helt på rotur her. Jeg kan ikke gjøre annet enn å le :D Bare gi meg skylden for alt, jeg bryr meg ikke! Dette er jo bare komisk!

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.18:31

Kari Marita:
Slutt nå med trollingen din !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.18:42

Trollingen? Jeg er ikke et anonym nettroll.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.18:46

Kari Marita:
Slutt med trollingen din !
Hilsen synskepeggy.

Maria

16.02.2018 kl.18:49

Til Kari Marita

Nå må du snart se at i denne sammenhengen er du den tapende partigrupper burde ikke kommentere noe som helst. Skjønner ikke at du gidder

Maria

16.02.2018 kl.18:51

Helsikes autokorrekt! Skulle stå part, ikke partigrupper. (note to self: ikke skrive på mobil)

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.18:54

Maria:
Ikke nettbrett heller,har samme problemet selv.Så lenge det jeg skriver er noenlunde forståelig så lar jeg det gå,har gitt opp å rette for lenge siden :)
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.19:52

Er det forbudt for meg å kommentere på denne bloggen altså? :) Skal gi deg et tips da SP, blokker meg så slipper du flere kommentarer fra meg. Men det vil du ikke, for du elsker at jeg kommenterer så du og dine venner har noen å kalle nettroll med mere. Komisk hele greia :D....

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.20:02

Kari Marita:
Du må da ha så mye selvkontroll selv at det skulle være helt unødvendig å tvinge deg vekk !!! Er ikke du et voksent normalt oppegående menneske som skjønner såpass !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.20:09

Hvis du ikke vil ha meg her blokker meg, enkelt og greit!

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.20:41

Kari Marita:
Det du driver med her nå er rein TRAKASSERING og ingenting annet.Før i gamle dager,før Internett kalte man det telefonterror !!!
Du må ha såpass vett i skallen at du stopper nå !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

16.02.2018 kl.20:14

Ta deg sammen. Forstår du ingenting? Det er tydelig at du mangler fullstendig impulskontroll når du har en sykelig trang til og komme på bloggen til Sp og kverulere og krangle som du gjør. Oppførselen dine er lavmål og du står fram som en komplett idiot på måten du oppfører deg på.

Alle vi bloggvennene/følgerne til Sp har retten på vår side og si fra at vi IKKE TOLERERER, KVERULERINGEN, KRANGLINGEN OG DEN BARNSLIGE OPPFØRSELEN DIN.

Du er 44 år Kari Marita og som jeg forstår er du mamma til en voksen sønn. Hadde jeg vært sønnen din hadde jeg skjemtes over at mammaen min hadde sittet og skrevet slike kommentarer på nettet. Jeg er mamma selv men jeg synker ikke så lavt at jeg sitter på andres kommentarfelt og provoserer, kverulerer og krangler for og få oppmerksomhet.

Det er som og snakke til en murvegg når det gjelder deg for du er den verste bloggeren overfylt med ditt ego.

Kari

16.02.2018 kl.20:22

SKJERP DEG KARI MARITA DITT KVERULERENDE MARERITT. DET BEVISER AT DU IKKE

HAR SELVKONTROLL.

Kari Marita

16.02.2018 kl.21:04

Trakassering? Nå må du gi deg! Hvem er det som blir trakkassert i dette kommentarfeltet? Les så ser du!

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.22:16

Kari Marita:
Det er rein trakassering du holder på med her.Før i gamle dager før Internett blei det kalt telefonterror.
Det er DU som trakasserer.Det er DU som kommer hit i min blogg og trakasserer - ikke jeg i din !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.22:29

Tullsnakk rett å slett! Når du har blogg, må du finne deg i kommentarer, selv fra de du ikke liker. Og hvis ikke er det ditt ansvar som bloggeier og blokkere meg hvis du ikke vil ha kommentarer fra meg. Jeg har ikke sagt noe stygt til deg, men du derimot har sagt mye stygt om meg. Det er vel det som er trakassering.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.22:37

Kari Marita:
Det er DITT ansvar å se til at du har selvkontroll nok til å la være,men det har du ikke og det er ikke min feil !
Når man opplever at noen ber om å blokkert fordi at de mangler vilje og selvkontroll selv,da får man enkelte ekle assosiasjoner,men jeg forventer ikke at du forstår at du har en sånn påvirkning på folk !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

16.02.2018 kl.23:02

Det har ingenting med selvkontroll å gjøre. Vil du ikke ha mine kommentarer her blokkerer du meg.

Livet mitt som klarsynt.

16.02.2018 kl.23:12

Kari Marita:
Det har ALT med selvkontroll og vilje å gjøre !
Du har blitt bedt om å komme deg vekk herfra mange ganger og det er rein trakassering å ikke ta det til etterretning !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

16.02.2018 kl.23:25

Er du på riktig planet Kari Marita? Du mener at du blir trakassert? Når ikke heisen helt opp eller? Av og til lurer je på om du skriver før du tenker. Ikke dum deg mer ut enn hva du allerede har gjort.

Det er ditt ansvar og ha selvkontroll nok til og holde deg unna kommentarfeltet til Sp som du ikke liker. Je forstår ikke logikken din hvorfor du på død og liv må kommentere på en blogg som du ikke liker? Det ville aldri je har gjort. Je liker ikke din blogg og derfor kommenterer jeg ikke på bloggen din. Når du har skrevet bortimot 50 kommentarer i et kommentarfelt hos en blogger du har fortalt du ikke liker forstår je ikke poenget med annet enn og kverulere og krangle.

Maria

16.02.2018 kl.23:56

Jesus Maria, nå må du gi deg, Kari Marita. Skal jeg tipse Kvinneguiden om hvordan du driter deg ut her?

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.00:05

Maria:
Det syns jeg absolutt at du skal gjøre,men jeg tipper at brukerne der vet det allerede.Dessuten har de svært dårlig erfaring med dette her marerittet der også :)
Du kan jo tipse dem for de brukerne som ikke vet hva de roter seg borti om de er så uheldig at de mater trollet og gir det oppmerksomhet,denne trakasseringen som dette marerittet bedriver krever en stor advarsel til alle som ikke allerede vet det :)
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

17.02.2018 kl.00:03

Ja tips i vei du, for det er ikke jeg som driter meg ut :)

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.00:06

Kari Marita:
Ikke det ?? Bare i ditt eget hode isåfall !
Hilsen synskepeggy

Maria

17.02.2018 kl.00:27

Hahaha! Noen andre hadde allerede laget en tråd der inne, men den er allerede slettet :-D

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.00:31

Maria:
Ja,det gikk fem sekunder etter at kverulermarerittet viste seg det.De på KG vet hva de har i vente så snart hun er på plass- et våkent mareritt venter !
Hun er forhatt og uønsket hvor hun viser seg og det er fullt forståelig med den ufyselige oppførselen hun har.
Toppen er nådd når hun ber meg om å blokkere henne for hun har verken selvkontroll eller viljestyrke til å komme seg vekk.Det er som en alkoholiker som ber meg om å fjerne flasken.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.00:31

Ja jeg rapporterte den :)

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.00:35

Kari Marita:
Det var jo rette ræva som feis !! Du hadde uansett blitt slettet etter kort tid som alltid !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.00:42

Det har heller ikke vært min feil :) Trådene blir slettet på KG pga dårlig oppførsel mot meg, akkurat som her.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.00:49

Kari Marita:
Dårlig oppførsel mot deg !!!
Det er ikke dårlig oppførsel å fortelle et nettroll akkurat hva man mener om trakassering og trolling som du holder på med.
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

17.02.2018 kl.00:43

Jeg velger å svare på en kommentar fra en Elisabeth som skrev en kommentar på bloggen til Kari Marita fordi jeg vet at kleggen Kari Marita saumfarer bloggen din.

Hvis jeg hadde skrevet min kommentar på bloggen til Kari Marita hadde hun vært jævla feig at hun ikke hadde godkjent kommentaren min.

Ha det klart for deg Kari Marita Ytterland Bakøy jeg er IKKE Toril.

Jeg ER og BLIR barndomsvenninne fra Toril K,. Og jeg har kjent Toril K siden vi var 4-5 år gamle. Vi vokste opp i samme nabolag. Jeg har katt fra Toril K sitt oppdrett hvis det er av interesse for deg.

Er det så jækla vanskelig for deg og disse falske og kvalme nettvennene dine å

GODTA at jeg og ALLE de som kommenterer på bloggen til SP er REELLE og VIRKELIGE personer?

Det er kun EN grunn til at du og dine falske og kvalmende bloggvenner dikter opp slike løgner.

Og det er fordi DU og dine falske og kvalme bloggvenner IKKE tåler at Toril K og SP får FULL støtte.

Du ER og BLIR sykelig sjalu for at SP og Toril K har mange gode bloggvenner som bryr seg om dem. Og bloggvenner som står opp og sier fra om at vi ikke AKSEPTERER ufin nettoppførsel fra nettroll som DEG og flere andre.

SP har fortalt at det er MANGE av bloggerne på 40+ listen som har PERSONLIG avtale med SP om og ikke bruke bloggnavnet sitt. For de vil ikke ha sånne som DEG inn på kommentarfeltet sitt.

Du er av den oppfatning at VI som kommenterer på bloggen til SP er falske personer. Gjelder det samme på DIN blogg? Det samme gjelder for de som kommenterer på bloggen din. Og det er DU Kari Marita som har skrevet ALLE de ANONYME kommentarene i kommentarfeltet ditt. Du ER og BLIR avslørt;)) Heheheheh;))

Sannheten er at du IKKE tålte at jeg skrev SANNHETEN i kommentaren min da jeg refererte til hvordan ALT begynte da DU begynte å trakassere SP på hennes kommentarfelt 28.desember 2014. Nå er du i gang igjen med samme ufine, stygge og kvalme nettoppførsel som du hadde i 2014 og MANGE måneder i 2015.

Du tålte ikke å lese SANNHETEN om deg selv. Og derfor MÅ du ha det til at jeg er Toril K noe jeg IKKE er.

Flere av oss som er bloggvenner med SP er også facebookvenner med SP. Men det er synd at du ALDRI finner ut hvem VI er og hvem SP er. Det er fordi vi er FLERE bloggere som har BLOKKERT deg fra å oppsøke oss på facebook;)) 1-0 til oss;))

Nå er jeg fly hakke forbanna på deg Kari Marita. Du prøver alt for å få Toril K på banen. Men du klarer det ikke. Nå lar du Toril K være i fred. Hvis ikke LOVER jeg at jeg skal gjøre det månelyst for deg. Og det mener jeg. Nå er jeg forbanna lei av dine ufyselige utfall mot Toril K og SP. Og jeg er kvalm av deg.

Jeg tar mer enn gjerne turen over til Leksvika i påsken. Og jeg kommer gladelig en tur på en kopp kaffe hjemme hos deg i påsken. For jeg skal besøke slektningene mine som bor i Leksvika. Jeg er i familie med Lyng fra Leksvik. Og jeg ville likt å se hvordan du hadd reagert hvis jeg ringte på døren din og bedt om en kopp kaffe. Du ville fått angst for allle de STYGGE og LØGNAKTIGE beskyldningene du og dine såkalte bloggvenner dikter opp i et forsøk på å vri dere unn det som er FAKTA.

Du blander faen IKKE Toril K inn i dette her. Tålmodigheten min når det gjelder din kvalme og ufyselig oppførsel er SLUTT.

Toril holder seg klokelig unna kommentarfeltet til SP når slike kvalmende folk som deg krangler og trakasserer bloggeier. Toril K og SP har en PRIVAT avtale seg i mellom om at Toril K IKKE skal kommentere. Synd for deg Kari Marita.

Jeg fryder meg grønn for at Toril K avslørte falskheten og hvilken løgnhals du er. Og jeg fryder meg grønn over at DU ble utestengt fra facebookgruppa som du var med i. Det var JEG som blokkerte og slettet deg fra gruppa i samråd med ALLE de andre som er med på facebookgruppa;)) Den LØGNEN du forteller andre at SP er med i facebookgruppa trekker du tilbake med en gang. SP er IKKE med i facebookgruppa. Hvordan kan du vite at hun er med i facebookgruppa når DU ikke vet navnet til SP? Forklar meg den du?

Skjerp deg Kari Marita. Du er 44 år. Og du er 4 år yngre enn meg. En sånn kvalmende og patetisk oppførsel som det du holder på med i kommentarfeltet til SP er det verste jeg noen gang har sett.

Ha det klart for deg. Og det er at jeg sitter IKKE stille og ser på når du og dine falske og kvalme bloggvenner sprer STYGGE, HAETEFULLE og ONDSKAPSFULLE løgner om en av mine aller beste venninner gjennom 45 år.

Jeg sitter heller IKKE stille og ser på hvor stygt DU alene oppfører deg mot SP i HENNES kommentarfelt. Hadde jeg vært deg ville jeg skjemtes. Men du eier IKKE noe som heter SAMVITTIGHET og SELVERKJENNELSE. For disse to egenskapene er blåst bort som vinden for deg.

anonym

17.02.2018 kl.00:46

Nei,det var ikke mye støtte å sympati å hente på rampelyset gitt,helt fraværende faktisk.

Det var ikke tvil om hva de mente der om saken.Det passet selvsagt ikke kverulerdronninga så hun fikk tråden slettet rimelig raskt ja.

Sånn kan det også gjøres om en ikke liker å få høre sannheten.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.01:14

anonym:
Det er helt utrolig hvordan det der marerittet klarer å ignorere ALT som voksne normale folk prøver å si og den totale mangelen på virkelighetssans.
Det er forbi meg !
Det er ikke rart at brukerne på KG gir kraftig uttrykk for at hun er uønsket så ufyselig,egobefengt og selvsentrert som det der marerittet av en kverulant er.
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.01:30

anonym:
Ser ikke bort i fra at det blir startet en tråd på KG som BARE handler om kverulermarerittet KM og som en fantasivenninne har startet for å støtte kveruleringen og trakasseringen hennes,fantasivenninnen kjenner ikke kverulanten,men leser bloggen hennes og finner det på sin plass å støtte den ufyselige oppførselen.
Det stuntet har kverulermarerittet prøvd seg på før og da fikk hun oppmerksomhet i ca fem minutter før hun blei avslørt og slettet.
Det der marerittet er jo dum nok til å forsøke seg igjen....
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

17.02.2018 kl.00:48

Det ER du Kari Marita som dummer deg loddrett ut. Og IKKE SP. Du må virkelig leve i din EGEN fantasiverden hvor du IKKE vet opp ned på hva som er reelt og ikke.

Når en 44 åring mangler evnen til å styre sine impulser er det ikke håp for den personen.

Else Marit

17.02.2018 kl.00:58

Hvilken verden lever Kari Marita i? Den verden kalles for en VIRKELIGHETSFJERN verden. Eller FANTASIVERDEN hvor alt handler om seg selv og sitt. Og hvor det alltid er ALLE andre sin feil.

Jeg synes synd på de som omgås deg. Og jeg er glad for at jeg IKKE har noen sånne som deg i min nærmeste vennekrets. Jeg hadde IKKE orket å ha sånne venner som deg.

Kari Marita

17.02.2018 kl.01:01

Else Marit du er hjertelig velkommen på kaffe besøk :D Jeg har ikke gjort noe galt mot noen av dere, så ønsker du å komme på kaffebesøk etter all eder og galle du har sagt om meg, så bare kom.

KG

17.02.2018 kl.01:29

Den tråden på KG ble rapportert med en gang, lenge før du dukket opp og skrøyt av bloggen din, Kari Marita. Så tror ikke du skal ta det så nøye angående hvem som «fikk den fjernet».

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.01:33

KG:
Det såg jeg,den var rapportert flere ganger FØR kverulermarerittet begynte å fiske etter oppmerksomhet og sympati - heldigvis fikk hun ikke matet egoet sitt denne gangen.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.01:44

Jeg rapporterte før jeg kommenterte skjønner dere :)

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.01:54

Kari Marita:
Det er det INGEN som tror noe på alle vet at du var ute etter oppmerksomhet og sympati og det var de andre brukerne kloke nok til å avstå fra å gi deg.De har nok lært en lekse etter å ha hatt med trakasseringen og kveruleringen din å gjøre !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.02:00

Det er jeg som har blitt trakassert på KG, men jeg svarer tilbake og da blir trådene fjernet. Det fordi jeg har rapportert fo å føle meg trakassert. Derfor blir også tråder om meg fjernet, fordi det er et ønske fra meg:)

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.02:05

Kari Marita:
Som det egobefengte trollet du er så tror du at folk er like dum som du er !
Den løgnen der er det ingen som tror på ! Du lyver om at du blir trakassert og du lyver om at det var du som fikk tråden slettet !
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

17.02.2018 kl.02:03

Så dra inn årene nå damer, og slutt å dikte opp usanne ting om meg. Ikke det at jeg bryr meg, og heller er det nok ikke mange som tror på oppspinnet deres uansett.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.02:07

Kari Marita:
Ingenting er oppspinn her,det er ikke min feil at du velger å "glemme" din pinlige og flaue oppførsel !
Hilsen synskepeggy.

Kari

17.02.2018 kl.11:02

Else Marit je leste den kommentaren på bloggen til Kari Marita fra en oppdiktet Elisabeth og je leste også et løgnaktig innlegg som Inger J R har skrevet med de samme beskyldningene.

Det er typisk Inger J R og Kari Marita for de er sykelig sjalu på Sp og Toril K som får støtte fra gode bloggvenner og følgere og Inger J har alltid vær sykelig sjalu på at de to får støtte. Den sykelig sjalusien hennes gjør at hun dikter opp fantasihistorier i hodet sitt som ikke har rot i virkeligheten.

At Inger J R og Kari Marita DIKTER OPP LØGNER OG FANTASIER OM AT JE OG ANDRE ER FAKE PERSONER ER FLUKT FRA VIRKELIGHETEN FRA KARI MARITA OG INGER J R.

Når Inger J R og Kari Marita mister oversikten at de ikke veit hvem vi som kommenterer på bloggen til Sp er tyr de til sine løgner i et forsøk på og redde sitt eget skinn og slik har Inger J R holdt på siden 2008. Inger J R er livsfarlig. Je tenker med skrekk og gru det hun gjorde mot bloggvenninnen sin fra Nord-Norge da hun sendte mail til kommunen hvor bloggvenninnen bodde og ba om at bloggvenninnen måtte umyndiggjøres. Hvem faen gjør det mot noen DE IKKE KJENNER? Den gærne Inger J R og det verste av alt at hun nekter på hva hun har gjort.

Je sitter med kopi av den mailen som. Den mailen fikk je PERSONLIG FRA DENNE BLOGGVENNINNEN TIL INGER J R. Else Marit sitter med kopi av denne mailen, Toril K sitter med samme kopi av mailen og en tidligere blogger som blogget før har også fått kopi av mailen.

Inger J R kommer seg aldri unna det stygge og jævlige hun gjorde mot sin bloggvenninne og det verste var at Inger J R klarte og snakke seg ut av en politianmeldelse den gangen for denne bloggvenninnen tilgav Inger J R. Det hadde ikke vært meg for je hadde anmeldt på flekken. Je kaller hennes bloggvenninne for dumsnill i den saken.

Inger J R er sykelig sjalu for at Sp og Toril K er gode venner utenom blogg. Det har hun aldri tålt. Je veit hvor mye hun har prøvd og overtale mange av oss som var bloggvennene hennes en gang i tiden til og sette Sp og Toril K opp mot hverandre.

Det er sjalusien, bitterheten og hatet til enkeltbloggere som skremmer meg med Inger J R og hun har ikke skrupler for hvilke løgner hun dikter opp. Løgnene hennes blir verre og verre og Inger J R har ramlet dypt ned i en fantasiverden som hun ikke kommer seg ut av. I den fantasiverdenen er alt fylt med løgner.

Kari Marita

17.02.2018 kl.14:53

Jeg er ikke sykelig sjalu på SP og Toril! Det var dagens :D Og gi en grunn til at jeg skulle vært sjalu på de to?....Ikke bryr det meg at jeg ikke vet hvem SP eller Kari er heller. Jeg har nok med å vite hvem Toril og Inger J er, noe jeg godt kunne vært foruten å vite! :)

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.15:01

Kari Marita:
Du er iallefall besatt forbi ord !!!! Det kan du ikke åle deg fra,for det er noe alle ser,din sykelige besettelse av denne bloggen !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

17.02.2018 kl.15:26

Sp Hvor er logikken til Kari Marita når hun kommenterer hos en blogger hun misliker? Jeg forstår det ikke. Normale mennesker ville holdt seg unna en blogger de ikke liker men Kari Marita gjør det motsatte.

Noe er seriøst galt med denne damen. Jeg gremmes på vegne av alle oss som er voksne når hun viser at hun har en nettatferd som er rystende. Hvis jeg hadde vært i slekt med henne hadde jeg skjemtes over å vite hvordan hun holder på.

Kari

17.02.2018 kl.15:35

Så så Kari Marita. Du behøver ikke reagere slik når jeg beskylder deg for å være sjalu:)))) Det er samme på samme måte når DU PÅ DIN EGEN BLOGG SKRIVER SVAR TIL DINE FALSKE OG LØGNAKTIGE BLOGGLESERE SOM IKKE HAR NOEN BLOGG OG LINKE TIL. DU BESKYLDER SP, TORIL K OG OSS ANDRE SOM SØTTER SP OG VÆRE SJALU PÅ DEG. Det er akkurat det samme.

Kari Marita

17.02.2018 kl.16:11

Må en like alle bloggere for å kommentere i bloggen deres? Grunnen til at jeg fortsetter å kommentere her er jo fordi dere snakker så nedsettende om meg. Klart jeg forsvarer meg, det ville du gjort også! Å skrive at noe er seriøst galt med et menneske fordi jeg kommenterer i en blogg, og dere ikke liker meg er ganske på kanten! Mye mer som er sagt her inne om meg er ren trakassering, husk det. Og det hjelper ikke om det er SP blogg. Ingen har noe med å beskylde meg for ting og si jeg ikke er helt god! Jeg har aldri sagt slike ting til dere, og alle mine blogglesere som kommenterer er virkelige! Å jo noen har blogg å linke til. Du har jo heller ikke det, så hva så?

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.16:19

Kari Marita:
Jeg liker ikke deg eller din blogg,eller rettere sagt,liker ikke er ikke dekke nok !
Jeg avskyr alt det du står for,den ufyselige måten du oppfører deg mot de som ikke er enige med deg,måten du omtaler familien din på,selvdiagnoseringen som grenser til sykelig,ditt vannvittige penge/overforbruk osv.osv alt jeg avskyr og tar sterk avstand fra - jeg holder meg laaaangt unna bloggen din og jeg ville aldri finne på å kommentere noe som helst !!!!!
Jeg holder meg for god for å kommentere i din blogg,fordi jeg på alle måter er bedre enn det du og bloggen din representerer !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.16:14

Når det gjelder nettadferd er det rystende og se deres! Og du Kari er en av de verste!

Kari Marita

17.02.2018 kl.16:31

Så du mener du er et bedre menneske enn meg SP? Bra du er høy på deg selv da.... Denne kommentaren sier alt om deg, og hvordan menneske du er! Jeg har hverken oppført meg dårlig mot noen, eller satt diagnoser på meg selv! Og mitt pengeforbruk har jeg full kontroll på, så bare ro ned!

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.16:37

Kari Marita:
Aksepter at det er min ærlige mening om DEG,kom deg over det å gå videre !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.16:41

Ja og du bør akseptere at jeg har mine meninger om deg og dine bloggvenner! Kom meg videre? Akkurat som dette bråket med deg betyr noe for meg..Du har virkelig høye tanker om deg selv..

Kari

17.02.2018 kl.16:44

Je kjenner deg heldigvis ikke og hadde je kjent deg hadde du ikke fått være min venn for je synes du er direkte ufyselig blogger. Merk je skrev blogger for den UFYSELIGE OPPFØRSELEN DU VISER PÅ BLOGGEN TIL SP ER DET VERSTE JEG HAR LEST I HELE MITT LIV. FÅ DEG ET LIV DIN DRITTBLOGGER.

Unnskyld Sp men je er forbannet mer enn je har vært på lenge og det veit je du forstår.

Kari Marita

17.02.2018 kl.18:08

Hva er det som er så ufyselig på bloggen min da Kari? Og pass på blodtrykket :D

Kari Marita

17.02.2018 kl.18:10

Og hva er det jeg har skrevet her som er mer ufyselig enn det du har gulpet opp?..

Kari

17.02.2018 kl.18:17

Les hva je skriver da for pokker. Je har ikke skrevet noe om bloggen din men je skrev om deg som blogger. Du som blogger skriver UFYSELIGE OG GRUSOMME KOMMENTARER PÅ BLOGGEN TIL SP OG DU VISER MANGLENDE RESPEKT FOR ANDRES EIENDOM som her er bloggen til Sp.

Det er derfor je mener du er en ufyselig blogger og ATFERDEN DIN ER MOTBYDELIG OG UFYSELIG.

Je kaller det ikke og være ufyselig når ALLE VI SOM ER SP SINE BLOGGVENNER OG FØLGERE støtter henne mot ekle blogginsekter som deg.

Du er den verste bloggeren je har vært bort i og du er en bloggterrorist. BLOGGTERRORIST, BLOGGTERRORIST, BLOGGTERRORIST, BLOGGTERRORIST, BLOGGTERRORIST, BLOGGTERRORIST, BLOGGTERRORIST.

Kari Marita

17.02.2018 kl.18:25

Har du det helt bra?.....Dette er jo en offentlig blogg, da er det lov å kommentere selv om man ikke er bloggvenn. Kanskje dere heller burde lage en privat gruppe på FB da eller SP kan skrive dagbok for seg selv? :)

Kari

17.02.2018 kl.18:34

Maken til frekk, kvalmende og ufyselig blogger som deg skal vi lete lenge etter.

Om bloggen til Sp er en offentlig blogg har skal du ha noe SOM HETER FOLKESKIKK OG RESPEKT. Det er STORE MANGLER HOS DEG SOM JE SER DET. Det gir deg faen itte retten til og holde på slik du gjør for i helvete.

Du spør om je har det bra men da må je få si takk i like måte:)))))) Je har det bedre enn deg for din atferd vitner om at du er en blogger MED STORE PROBLEMER.

Fy faen for en patetisk og ufyselig drittsekkblogger du er.

Utenforstående.

17.02.2018 kl.18:52

KARI¦ HUSK DET ER BARN NED I2 - 13 ÅRS ALDEREN SOM LESER BLOGGER.

KAN DU MODERNE DITT SPRÅKBRUK NOE?

DU ER IKKE BEDRE EN KM I SPRÅKBRUKEN DIN.

Mvh sjokkert leser.

Kari

17.02.2018 kl.19:23

Je beklager det Utenforstående men je blir forbanna når en voksen blogger på 44 år har en slik motbydelig og ufyselig atferd på en annen bloggers kommentarfelt. Det er langt fra normal atferd og je finner ingen unnskyldning for at bloggeren Kari Marita skal få fortsette og ture frem slik hun gjør.

Utenforstående.

17.02.2018 kl.19:32

Folk reagere på deg Kari.

Se på din egen oppførsel.

Slutt med den tåpelige brølinga de, der du kaller andre stygge ting. Det er slik 3 åringer i trassalderen holder på.

Jeg finner ingen formildende tanker om din væremåte.

LA dette ligge nå. Håper i deg selv, sammen med dine bloggvenner.

Husk at mindre årige leser på blogger.

Det er virkelig utrivelig å se hvordan du Kari oppfører deg. Du et langt fra et forbilde.

Mvh

Sjokkert leser.

Kari Marita

17.02.2018 kl.19:43

Ja jeg er sjokkert over språkbruken til Kari jeg også! Jeg har aldri skrevet sånn.

Kari

17.02.2018 kl.20:00

Kari Marit KAN DU FOR SØTTEN GI DEG MED KVERULERINGEN DIN. Du er som en trassig bortskjemt treåring.

Kari Marita

17.02.2018 kl.20:24

Du kverulerer like mye selv!!

Kvinneguiden

17.02.2018 kl.20:26

Jeg ser at du som blogger opplever ubehageligheter med Kari Marita. Denne bloggeren har skapt store problemer for noen forum på kvinneguiden.

Mange tråder hvor Kari Marita har vært delaktig har blitt stengt grunnet brudd på forumets regler som å reklamere for egen blogg og ikke holde seg til forumets diskusjonsregler. Det har blitt slettet tråder som Kari Marita selv har åpnet under eget brukernavn og falske brukernavn knyttet til hennes ip-nummer.

På kvinneguiden ser man hvilke ip-numre de forskjellige brukerne har og mange tror de kan åpne flere brukere uten at det blir oppdaget.

Jeg beundrer din styrke som bloggeier når du opplever at Kari Marita som en voksen blogger er respektløs ovenfor deg og din blogg, og at hun nærmest driver med terrorisering og trakassering av deg og dine bloggvenner. Det er på grensen til trakassering som Kari Marita holder på med.

Hvis det er til trøst skal du vite at Kari Marita viser den samme respektløse oppførselen på forum på kvinneguiden, og mange medlemmer reagerer på hennes væremåte.

Kari Marita

17.02.2018 kl.20:32

Det skal dere få meg til å tro, at Kvinneguiden kommenterer her i denne lille bloggen, med usannheter til og med. Tror du jeg er stokk dum og så lettlurt Kari? Må le :D

17.02.2018 kl.20:32

Kvinneguiden går ikke rundt på blogger, og bryter taushetsløftet sitt.

SÅ dette er i så fall brudd på reglene som de moderatorene har og forholde seg til.

T har her gått for langt.

Kari

17.02.2018 kl.20:41

Kan dere for i helvete slutte og skylde på T? Du Kari Marita og dine ondskapsfulle og hatefulle medsammensvorende må ha et voldsomt hat til T.

Nå bryr jeg meg ikke om at mindreårige leser bloggen til Sp og jeg ber deg Kari Marita, Inger J og andre hatefulle i gjengen deres for i helvete ta dere sammen. Slutt og legg skylda på folk som ikke er på kommentarfeltet og kommenterer.

Fy faen så jævlig ekle dere er.

Kari Marita

17.02.2018 kl.20:41

Akkurat!

Kari Marita

17.02.2018 kl.20:43

Jeg har ingen gjeng, og heller ikke skyldt på T, men deg Kari!

17.02.2018 kl.20:46

Nemlig.

Amen,

Ha haha.

Kari er en møll spist grå mus.

17.02.2018 kl.21:07

Km, du bør kontakte ledelsen i kvinneguiden, så de kan ta grep om den uærlige som kommentere under kvinneguiden nick. Straffbar handling.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.21:34

Anonym:
Kan du slutte å mate trollet IngerJ !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.21:13

Ja jeg vurderer det! Det er viss mye en skal finne seg i, og jeg har screen shootet det.

Kari Marita

17.02.2018 kl.21:37

Kan dere slutte å trolle SP?.. Det kan få konsekvenser.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.21:45

Kari Marita:
Truer du meg også nå ???
Det kan i alle fall få konsekvenser !!!
Hilsen synskepeggy.

Inger J

17.02.2018 kl.21:38

Jeg er enig med den anonyme.

Det et straffbar handling KM. Om den kvinneguiden nicket.

Stå på ditt,

Lykke til KM.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.21:43

Inger J:
Seriøst IngerJ !!!
Den "anonyme" er jo deg !!!
Fint at du er eig med deg selv da !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

17.02.2018 kl.21:41

Jo takk!

Inger J

17.02.2018 kl.21:58

Bare hyggelig KM.

Snakker til KM jeg SP. Klapp igjen. Du har åpent for kommentarer. Dette må du tåle.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.22:01

Inger J:
Klapp igjen,den var drøy !!!
Og hvis ikke jeg klapper igjen,hva da,skal du komme med trusler også kanskje ???
Hilsen synskepeggy.

Inger J

17.02.2018 kl.23:28

Det trenger ikke jeg og komme med. De truslene styrer du godt selv, ser jeg.

Og gått langt over det som er normalen.

Dere minner meg om min x sin oppførsel når han var ruset. Oppførte seg slik han og.

Livet mitt som klarsynt.

17.02.2018 kl.23:57

Inger J:
Anklager du meg for å være ruset også nå ???
Hilsen synskepeggy.

Anonym

17.02.2018 kl.23:58

Jeg er sjokkert over å lese dette kommentarfeltet. Hva er det jeg er vitne til? Hvor gamle er dere som kommenterer her inne? 12-14 år?

Hva er det jeg leser? At bloggeren får beskjed om å klappe igjen? Det var litt av en trussel å komme med å be bloggeier klappe igjen.

Ta dere sammen alle sammen. Dette er galskap fra ende til annen.

Alle sammen av dere som kommenterer er like ille i deres ytringer. Er det virkelig slik dere vil fremstå offentlig på nettet? Tenk over at alt dere skriver på nettet blir liggende der for alltid.

Ingen skal be den som eier bloggen om at han - hun skal klappe igjen. Den var drøy.

Jeg håper denne galskapen stilner for jeg som utenforstående leser synes denne lesningen var pinlig.

Jeg forstår at jeg legger hodet mitt på sølvfat til ulvene, men det får så være. Jeg følte jeg måtte si fra.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.00:03

Anonym:
Nå har de to bestevennene kommet med trusler,forlangt at man klapper igjen samt anklaget meg for å være ruset !
Hva blir det neste de finner på for å overgå seg selv ?
Mange er sjokkert over de to der,botoxguri og Eplekjekka Sverteinger,tro meg !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

18.02.2018 kl.00:12

Hvor har jeg kommet med trusler til deg? Det har jeg aldri gjort!!

Kari Marita

18.02.2018 kl.00:14

Jeg har heller ikke bedt deg klappe igjen eller beskyldt deg for å være ruset! Nå får du slutte å lyve om hva jeg sier!!

Kari Marita

18.02.2018 kl.00:16

Ikke er jeg bestevenn med Inger J heller!

Anonym

18.02.2018 kl.00:16

Jeg leste tråden på kvinneguiden i går før den ble slettet, og jeg fikk lenken til bloggen din av en bruker på kvinneguiden som følger deg. Jeg forstod at det var noe som hadde hendt på bloggen din, og nysgjerrigheten tok overhånd, men at det var så ille hadde jeg aldri i min villeste fantasi drømt om. Jeg har sett hvordan Kari Marita under Lovelulu har holdt på å skrive på kvinneguiden, og jeg vet at de som er moderator på kvinneguiden følger med henne når en tråd om henne dukker opp. Trådene som Kari Marita skriver på ender alltid med at Kari Marita krangler med andre brukere.

Jeg som utenforstående leser som kommer fra en lenke på kvinneguiden mener at anklagene du og bloggvennene dine har fått på bloggen er rystende. Det er meget alvorlig og på grensen til krenkelse av privatlivets fred å anklage noen for å være ruset.

Kjenner Inger J deg eller de andre bloggvennene dine i virkeligheten? Hvis ikke er det ennå mer alvorligere å komme med anklager om at noen er ruset.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.01:04

Anonym:
Jeg leste litt på den tråden jeg og,det var ikke akkurat skamros og sympati av botoxguri d diskuterte,det var vel heller det motsatte !
Listen er lang over hva vi har blitt anklaget for fra de to bestevennene og som har vært løgn fra ende til annen.Botoxguri har anklaget oss for alt fra mobbing,løgn,falske identiteter og i tillegg kommet med flere trusler.Eplekjekka Sverteinger ligger ikke på latsiden med anklagene,det har vært alt fra anklager om rus,løgn,falske identiteter,alkoholiker og beskjed om å "klappe igjen".I tillegg har bla.jeg blitt anklaget for så mange forskjellige identiteter at det er godt gjort at jeg vet med sikkerhet hvem jeg er.
Botoxguri sine pinlige og flaue bidrag på KG har alltid endte med at hun har blitt slettet og kastet på hode og ræva ut,det står ikke bedre til med Eplekjekka Sverteinger sine bidrag der inne heller.
De er to nettroll begge to den ene prøver å overgå den ante med kvalmende,ekkel og ufyselig oppførsel.
Hilsen synskepeggy.

Inger J

18.02.2018 kl.00:48

Anonym.

Ja, Inger J kjenner til flere av bloggvennene her inne irl. Ikke bestandig så edru.

Har opplevd og sett nok fra flere.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.00:50

Inger J:
Det der har du absolutt ikke NOE grunn til å,anklage meg og mine bloggvenner for.Det får være grenser !!
Hilsen synskpeggy.

18.02.2018 kl.00:53

Jeg er en utenforstående her. Er godt opp i 30-årene, og en meget god utdannelse. Altså, en normal person. Jeg må bare få si; det dere holder på med her er galskap. Slik kan dere ikke holde på. Dere er voksne mennesker som er verre enn alt jeg har sett på en blogg. Kan dere være så snille å slutte? Dette er sykt.

KG

18.02.2018 kl.00:56

Bra det blir tatt opp at Lovelulu er et mareritt å få inn i en tråd på Kvinneguiden, det betyr bare at tråden blir stengt etter at Kari Marita har kverulert og fremmet seg selv og sin blogg. Nivået i diskusjonen daler alltid til bunnivå fordi KM ikke er i stand til å holde seg til tema, akkurat slik som i dette kommentarfeltet.

Selvsagt kan moderatorene se hvem som oppretter de forskjellige nickene, de er jo ikke dumme.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.01:13

KG:
Som du ser så er ikke problemet med det der botoxmarerittet ukjent her heller.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

18.02.2018 kl.00:57

Du anonym: Trådene på KG har blitt slettet pga all trakasseringen mot meg der! Nei jeg krangler ikke med brukere på KG, de er ufine mot meg med engang de ser meg. Begynner å lure på at disse brukerne på KG som holder på slik mot meg er gjengen til SP og kanskje henne også! Jeg har ALDRI anklaget noen her for å være ruset!!

Kari Marita

18.02.2018 kl.00:59

For det er bare enkelte brukere på KG som spytter ut eder og galle bare jeg sier hei..

Anonym

18.02.2018 kl.01:06

Å det vet du med 100% sikkerhet med hånden på hjertet?

Ut fra svaret som bloggeier gir deg skjønner jeg at Inger J lyver.

Du kjenner ikke bloggeier og hennes bloggvenner i det virkelig liv.

Det er løgn fra deg, og det er meget alvorlig og brudd på privatlivets fred å sette ut rykter om at noen du ikke kjenner har rusproblemer, og det straffbart og krenking av privatlivets fred. Søk opp krenkelse av privatlivets fred, og du finner at det er straffbart.

Hvor gamle er dere som kommenterer her? Fjortiser som er i pubertetskrisen?

Jeg spør for jeg nekter å tro på at dere kan være voksne i 40-50 årene. Det er ikke en slik oppførsel på nettet jeg forbinder med voksne mennesker. Dere burde skjemmes alle som en. Alle er like ille.

Anonym

18.02.2018 kl.01:18

@KG Jeg har lagt merke til det at når Kari Marita entrer en tråd på kvinneguiden ender det alltid med at hun krangler og provoserer, og moderatorene stenger tråden fortere en hva vi rekker å tenke.

Åh nå nei det helt og holdent pga Kari Marita alene at trådene på kvinneguiden blir stengt.

Moderatorene gjør en superduper jobb når Kari Marita setter igang.

Det er betenkelig at Kari Marita viser den samme elendige oppførselen i dette kommentarfeltet og i ulike tråder på kvinneguiden. Fellestrekket er at Kari Marita skriker høylydt om at alle mobber henne, og at hun er feilfri. Huff stakkars deg Kari Marita :-( Nei :-) Det er ikke noe synd på deg. Det er like greit at Kari Marita ikke skjønner det selv at det er hun alene som dummer seg ut, og ikke dere andre.

Kari Marita

18.02.2018 kl.01:20

Jeg har ALDRI sagt at noen her har rusproblemer!!! Hvor får du det ifra. Det var SP som mente Inger J insuerte det! Det har ingenting med meg å gjøre!

Kari Marita

18.02.2018 kl.01:24

Nei Anonym Kvinneguiden beskytter meg og sletter trådene om meg fordi jeg blir hetset av enkelte der etter sekunder. Jeg rapporterer alle tråder om meg skal bli slettet, og KG respekterer dette.

anonym

18.02.2018 kl.01:30

KM:

Hos normale tenkende personer ville det ringt noen bjeller eller to når en opplever å bli hetset gang etter gang i alle tråder og blogger du dukker opp i.

Tanken på at det kan være DU som forårsaker det med din fremferd slår deg selvfølgelig ikke.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.01:34

anonym:
Botoxguri er fullstendig og helt forstokket og stengt for at den tanken kan slå henne.At det er hun selv som har skyld i hvordan andre oppfører seg mot henne er helt fjernt for henne "stakkar" !!!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

18.02.2018 kl.01:51

@Kari Marita

Du lyver. Hver eneste gang jeg har rapportert en tråd på KG hvor du har bråket og kranglet har den midden son jeg har rapportert til skrevet og sagt at de følger nøye meg deg, og de har skrevet svart på hvitt til meg at de er klar over at det er du som forårsaker bråk og krangel på trådene.

Kari Marita

18.02.2018 kl.02:04

Så fint du ikke har annet å gjøre enn å lyve Anonym. Til meg har de sagt at de følger nøye ned enkelte som hetser meg mye der. Så litt rart dette. Det er jo ikke så rart jeg blir hetset av enkelte brukere der, når de hører til denne gjengen! Mysteriet løst.

Kari Marita

18.02.2018 kl.02:07

Og jeg har bilde av den som forsøkte å utgi seg for KG. Det er ikke lovlig.

Anobym

18.02.2018 kl.03:08

@Kari Marita

Vet du hva du gjorde i dine kommentarer nå? Du truer meg og du beskylder meg for noe jeg ikke aner hva du babler om, og du reagerer på at andre beskylder deg for noe og truer deg. Så gjør du nøyaktig det samme selv. Ta ut bjelken fra ditt eget øye du. Huff dakar du blir mobbet ja. Glemte at det går en vei.

Kari Marita

18.02.2018 kl.03:12

Hva babler du om, truet deg?

18.02.2018 kl.06:19

Km:kontakt Kg og send dem bildet av den kommentaren du. Du vet at de moderatorene der, bryter reglene de har fått for ansettelse for brudd for taushetsplikt.om det var 1 av dem. Noe jeg tviler på. Og det er meget alvorlig om noen bryter den. Det er det samme som noen års fengselsstraff. Så man bør ikke la en slik meget straffbar sak, få gå KG HUS FORBI. At noen utenforstående utgir seg for og være noen som jobbet som moderator. Og det viser seg og være løgn.

18.02.2018 kl.11:27

Fy faen så ekle dere er mot Kari Marita! Jeg er sjokkert, voksne (gamle) damer, oppføre seg sånn! Dette er nettmobbing på høyt nivå! Jeg støtter Kari Marita selv om jeg i deres øyne er en falsk bloggleser siden jeg ikke har blogg selv!

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.11:37

Anonym:
Ja,dette kommentarfeltet er en stor advarsel til alle om å unngå de der to nettrollene for alt det er verdt !!!
Og det er vel neppe noen tvil om hvem de to nettrollene er heller ! Her får man beviset enda en gang,svart på hvitt !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

18.02.2018 kl.11:51

Sverteinger og veskeguri burde vært pålagt advarselplakat på bloggene sine,besøk bloggene på eget ansvar hehe-:D

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.12:02

Anonym:
Slett ingen dum tanke det der :)
Hilsen synskepeggy.

18.02.2018 kl.11:53

Hæ? Jeg er hverken Kari Marita eller Inger. Jeg kjenner ikke til Inger, men jeg har ikke sett Kari Marita oppføre seg dårlig på nett. Dere, derimot... Ikke veldig hyggelig å kalle henne Veskeguri, boroxguri, troll og alt det dere lirer ut av dere. Rotter dere sammen mot en person! Hva har hun gjort dere egentlig? Fortell en ny bloggleser nå. Om det er noe å fortelle....

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.12:02

Anonym:
Hæ..?...
Skjønner du..?..
Hilsen synskepeggy.

18.02.2018 kl.12:16

Fortell meg nå, hva har hun gjort dere? HÆÆÆÆÆÆH? Den mobbingen dere driver gjør meg vondt.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.12:18

Anonym:
Sier du det ! Stakkars deg da !!
Hilsen synskepeggy.

Gjezp

18.02.2018 kl.12:28

I hele denne tråden er det ikke Kari Marita eller Inger J R som oppfører seg ufyseligst, faktisk. Det er en hel drøss av dere andre, hvor mange dere enn er.

Himmel og hav for en gjeng! Vrenger og vrir på det meste og påstår folk har skrevet ting de ikke har skrevet. En sammenlikning er ikke en påstand.

(Får legge til at : Nei, jeg kjenner ikke de to jeg omtaler her,, og jeg er ikke en av dem! )

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.12:32

Gjezp:
Neivel - helt greit for meg det altså !
Hilsen synskepeggy.

18.02.2018 kl.12:42

Er nok ikke meg det er synd på her... Herregud Peggy, du er snart 60(!!!!) og driver nettmobbing! Synd, for bloggen din er egentlig fin. Altså de innleggene hvor du ikke mobber. Du skriver godt og tar fine bilder. Men de mobbeinnleggene er lavmål selv om det sikkert gir mange klikk og du stiger på lista. Folk liker drama vet du.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.12:43

Anonym:
Jeg sa det var greit - har du vanskelig for å akseptere det så får du gå litt i deg selv !!!
Hilsen synskepeggy.

18.02.2018 kl.12:50

Er det noen som bør gå i seg selv er det vel deg. Du mobber og det provoserer meg! Jeg er sjokkert over at en dame godt over bestemoralder driver og mobber!! Prøv å snu på det, hva om det var deg alle rottet seg sammen mot?

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.13:04

Anonym:
Jeg sa det er greit !!
Hilsen synskepeggy.

Anonym

18.02.2018 kl.13:36

SP kan ikke åpne kjeften uten det starter bråk.Det er urimeli å gi SP skylden,hva hun enn skriver om er ikke nettrollene langt unna.

En ting til jeg har fulgt SP lenge jeg har aldri sett henne oppføre seg ufint i andres blogger.Nettrollene kommer til hennes blogg å bråker.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.13:40

Anonym:
Det er helt korrekt faktisk,jeg ville aldri oppført ufint,kverulerende eller frekt i andres blogger.Det skjer ikke,den type adferd strider mot mye av det jeg står for.
Det er blogger jeg ikke syns noe om, og derfor holder jeg meg unna dem også og ihvertfall ikke kommenterer noe.
Hilsen synskepeggy.

Maria

18.02.2018 kl.14:16

Jeg får vondt av deg SP og det er forferdelig at du ikke kan skrive et eneste innlegg uten at nettrollene begynner å bråke i kommentarfeltet ditt.

Jeg kommenterte mye før på bloggen din for 5 år siden, men jeg mange andre ting å gjøre og da blir det ikke til at jeg får tid til å sette meg ned å skrive kommentarer.

Jeg trodde at blogging skal være noe hyggelig å gjøre, men hvor er hyggen når nettrollene har trangen på å ødelegge for andres blogger? Er det derfor de blogger? Jeg forstår ikke drivkraften deres til å oppføre seg slik og de ødelegger for dere som vil ha det hyggelig.

Det hadde aldri falt meg inn å holde på slik inne hos en blogger jeg ikke likte og jeg forstår ikke hvorfor.

Du og dine bloggvenner har god grunn til å bli oppgitt og sint på nettrollet (ene) som ødelegger for deg og bloggvennene dine.

Lov meg at dere knuser og gruser nettrollene ned i støvlene, og stå på.

<3

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.14:36

Maria:
Det er helt greit og det har jeg forståelse for,det er svært hyggelig at du prioriterer å lese her når du har tid da :)
Jeg har en eneste gang kommentert en kommentar til hver av de to veste nettrollene her.Den ene kommenterte jeg et innlegg som tok for seg at hun ville sparke irriterende småhunder som kom i veien for henne på hennes spasserturer.Den andre kommenterte jeg et innlegg om kosmetiske behandlinger.Det er alt jeg har kommentert i de bloggene og det er flere år siden.Begge kommentarene var saklige og høflige,men jeg ga uttrykk for hva jeg mente og et blei ikke godt mottatt for å si det sånn.
Det er ikke lett å bnle noe inn i hodet på nettrollene når det eneste de er opptatt av er sykelig oppmerksomhet og behov for å mate sitt eget ego,og ellers er de totalt tette i toppen og døv for hva andre mener om oppførselen.
Bare det at jeg fortsatt gidder å blogge er en seier over dem i mine øyne.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

18.02.2018 kl.15:32

Takk for støtten. Ja dette er nettmobbing. Men heldigvis vet jeg hvordan disse er, så det går ikke inn på meg. Ja jeg skal kontakte Kvinneguiden, for dette er ikke akseptabelt!

KG

18.02.2018 kl.18:59

Kari Marita:

Hvis du er så opptatt av at det ikke skal være noe om deg på Kvinneguiden, hvorfor går du da inn i tråder som eksisterer og får dem til å handle om deg? For eksempel den om bloggere og slanking og den om bloggere og reklame for kosmetiske inngrep, - hvis du ikke hadde gått inn i de trådene selv - for å skrive om deg selv - ville det ikke vært et problem (for deg). Jeg har ennå til gode å se at du går inn i en tråd for å diskutere på generell basis, altså uten å bruke deg selv eller bloggen din som argument.

Kari Marita

18.02.2018 kl.19:54

Det gjør jeg heller ikke! Og hvorfor ble Kvinneguiden et stort diskusjonstema her?

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.20:40

Kari Marita:
Du lyver og du har alvorlige vrangforestillinger når du påstår at KG er et stort tema her.Derimot sørger du ettertrykkelig for at det er DU som er et stort tema her og du NYTER det,å få det sykelige egoet ditt matet.
Jeg har bedt deg utallige ganger op å komme deg vekk herifra,at du ikke tar det til etterretning viser bare hvor motbydelig frekk og arrogant du er !!!!
Hilsen synskepeggy.

Maria

18.02.2018 kl.20:48

Det samme har jeg sett på kvinneguiden KG.

Kari Marita oppsøkte trådene den om kosmetiske behandlinger og den om bloggere og slanking. Hun snur det til å få tråden til å handle om seg selv. Hva med trådene hvor en ts ville vite om den dårligste blogger. Vips der var Kari Marita og hun Injr på plass i tråden. Tråden ble ødelagt fordi ingen av dem tålte å lese at noen ikke likte bloggene deres.

Livet mitt som klarsynt.

18.02.2018 kl.20:55

Maria:
Ja,på tråden om hvilke blogger som er verst forsøkte både botoxkjerringa og sverteinger seg på ryktespredning om at min blogg var en rein mobbeblogg samt jamring og sutring over hvor slemme bloggvennene mine og jeg var med botoxkjerringa.
Heldigvis,får vi si så stilte brukerne på KG seg fullstendig uforstående til påstandene og mente at det var de to som var verst og at de hadde bedt om bråk selv med sin oppførsel.Det blei ikke godt mottatt selvfølgelig og tråden blei mange sider lang med ett innhold,botoxkjerringa,botoxkjerringa og botoxkjerringa igjen.Etterhvert blei mesteparten av jamringen og sutringen slettet og fjernet av moderator der inne.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

18.02.2018 kl.21:40

Bare løgn på dere, men det er jo gammelt nytt. Å er ikke Kvinneguiden diskusjonstema her, så vet sannelig ikke jeg!., Bra flere her i kommentarfeltet ser hvordan dere virkelig er. En mobbegjeng!

KG

18.02.2018 kl.23:57

Kari Marita: Kvinneguiden ble et tema straks du påsto at du aldri kverulerte på noe, fordi trådene der har blitt stengt nettopp på grunn av det. Hvorfor kom du inn i dette kommentarfeltet? Det var vel for å få oppmerksomhet? Akkurat på samme måte som du gjør på Kvinneguiden: jeg, meg, mitt, og aldri en utdypet og begrunnet mening, bare «jeg gjør som jeg vil», «det er ytringsfrihet», og slike fraser.

Nå kan du få siste ordet, det vil du jo alltid ha. God natt.

Kari Marita

19.02.2018 kl.01:10

Ingenting av det du skriver her er sant! Og jeg bokstavlig talt driter i løgnene deres. Bare ta siste ordet for min del, kunne ikke brydd meg mindre!....Det er visse andre her som kverulerer, det skal være sikkert! Jeg er bruker på Kvinneguiden og kommenterer med mine meninger som andre gjør, hverken mer eller mindre!

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.01:13

Kari Marita:
Du kan jo bare slutte å svare,enkelt og greit,akkurat det samme som du ba meg om å gjøre i mitt eget kommentarfelt.
Det er ikke verre enn det,slutt å svare !!!
Hilsen synskepeggy.

a

19.02.2018 kl.01:38

KM har aldri kommet med en fornuftig mening på kg.Hun dundrer inn som en bulldoser å spammer kommentarfeltet som det hun gjør her.Det blir utrolig mye støy med den dama der ass.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.09:48

a:
Beskrivelsen din passer perfekt.Ei dundre på hundre er jo ikke så langt fra fakta heller.
Og akkurat som en bulldoser så dundrer hun inn og forsøker,som bulldoseren,å legge flatt alt som kommer i veien - og ikke er det helt lydløst heller,den gjør mye av seg bulldoseren....
Argumentene hennes på KG er heller av den syltynne og usaklige sorten.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

19.02.2018 kl.02:16

Jeg har kommet med like mange fornuftige meninger der som andre. Og vi har alle forskjellige meninger. Jeg skjønner nå hvorfor jeg blir så hetset av en gjeng på Rampelyset KG, fordi mange av de er av denne gjengen! Kvinneguiden har forressten taushetsplikt ovenfor sine brukere, så jeg skal komme i bunns i hvem som utgav seg for å være en moderator derifra på dette kommentarfeltet.

Anonym

19.02.2018 kl.06:20

Hjelpes. Det er ingen kommentarer hvor det står skrevet at de er moderator på kvinneguiden. Si meg kan du lese eller? Det viser det faktum at du skriver før du tenker.

Maria

19.02.2018 kl.07:13

Jeg leser nøyaktig det samme som anonym. Ingen utgir seg for og være moderator på kvinneguiden kommentarer.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.09:52

Maria:
Det er bare nok en vrangforestilling botoxkjerringa har fått for seg.Det er en vrangforestilling at KG er et stort tema her,det inntrykket er det også bare hun som har,jeg har ikke det inntrykket.
Hilsen synskepeggy.

a

19.02.2018 kl.11:03

Hehehe:D

Dundre på hundre,den er god.Venter på rundt 60+kommentarer til og anklager om mobbing!

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.11:11

a:
La meg gjøre det helt klart,det var ikke ment som mobbing,men heller et syn eller et inntrykk man får når man leser beskrivelsen.
Kall meg gjerne ei dundre på hundre når som helst,jeg kunne ikke finne på å kalle det mobbing av meg.
Men jeg er klar over risikoen for at det vil komme noen anklager nå eller hundre...
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.02.2018 kl.11:30

Alvorlig talt a. Den kommentaren fra deg hvor du skriver dundre på hundre synes jeg gikk over grensen for du kommer med en beskrivelse av utseende til en blogger og det synes ikke jeg noe særlig om.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.11:37

Kari:
I denne sammenhengen kan ikke jeg se at det kan oppfattes som mobbing,jeg syns egentlig det var litt morsomt i denne sammenhengen og jeg tror virkelig ikke det var ment som mobbing heller.
Av og til må man ha litt takhøyde også og kanskje se at i denne sammenhengen er utrykket helt harmløst.
Hilsen synskepeggy.

Kari

19.02.2018 kl.11:33

Sp jeg tror kanskje a mente dundre på hundre ikke var ment på deg men på KM fordi KM har brukt de ordene selv på bloggen sin i et innlegg før hun begynte med kostholdsendringen sin.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.11:39

Kari:
Om det var meg a mente så har jeg ikke noe problem med det,jeg føler meg ikke mobbet.
Mulig du har rett,jeg har ikke sett innlegget du nevner.Kan godt være at det er en sammenheng der ettersom uttrykket plutselig blir brukt her.
Hilsen synskepeggy.

Britt

19.02.2018 kl.11:49

Jeg er ikke alltid enig med deg SYnskepeggy,men nå er jeg det.Det er som du sier,helt harmløst,men noen vil alltid lage storm i et vannglass for ingenting.Sånn er det bare:)))))

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.12:14

Britt:
Jeg sier bare at om kommentaren var myntet på meg så tar jeg med ikke nær av det på noen måte.Jeg tåler fint å,bli kalt ei dundre på hundre og iallefall i denne sammenhengen da jeg oppfatter kommentaren mer som forsøk på humor enn ondskapsfull.
At det kanskje var en skivebom og forsøk på å være morsom får man,i denne sammenhengen heller ha litt takhøyde for.
Når det er sagt så må jeg også si at om jeg hadde oppfattet kommentaren som ondskapsfull så,hadde jeg også reagert annerledes på den.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

19.02.2018 kl.13:01

Det var en kommentar her i dette kommentarfeltet som skulle være ment fra Kvinneguiden, skrevet av en ansatt i Kvinneguiden. Men jeg tror ikke den var fra KG selvfølgelig, men en av dere som utgir seg for å være det. Jeg har bilde av kommentaren og gått videre med den! For dette er ikke lovlig. Og hva babler dere om, dundre på hundre?

Kari

19.02.2018 kl.13:41

Her er den kommentaren du mener

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kvinneguiden

17.02.2018 kl.20:26

Jeg ser at du som blogger opplever ubehageligheter med Kari Marita. Denne bloggeren har skapt store problemer for noen forum på kvinneguiden.

Mange tråder hvor Kari Marita har vært delaktig har blitt stengt grunnet brudd på forumets regler som å reklamere for egen blogg og ikke holde seg til forumets diskusjonsregler. Det har blitt slettet tråder som Kari Marita selv har åpnet under eget brukernavn og falske brukernavn knyttet til hennes ip-nummer.

På kvinneguiden ser man hvilke ip-numre de forskjellige brukerne har og mange tror de kan åpne flere brukere uten at det blir oppdaget.

Jeg beundrer din styrke som bloggeier når du opplever at Kari Marita som en voksen blogger er respektløs ovenfor deg og din blogg, og at hun nærmest driver med terrorisering og trakassering av deg og dine bloggvenner. Det er på grensen til trakassering som Kari Marita holder på med.

Hvis det er til trøst skal du vite at Kari Marita viser den samme respektløse oppførselen på forum på kvinneguiden, og mange medlemmer reagerer på hennes væremåte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvor dum går det an og bli? Hvor står det at kommentaren er skrevet av kvinneguien? IKKE ETT ENESTE ORD.

Det står IKKE ETT ENESTE ORD SKREVET at det er moderator på kvinneguiden som har skrevet kommentaren.

Det er noen som har brukt kvinneguiden som et navn på denne kommentaren.

Det ER IKKE ULOVLIG. Navnet kvinneguiden ER IKKE BESKYTTET. Hadde navnt kvinneguiden vært beskyttet hadde det vært straffbart.

Jeg kan kalle meg for Dronning Kari uten at det er straffbart. Navnet er ikke beskyttet.

Hvis jeg hadde skrevet en kommentar på bloggen til Sp med ditt fulle navn for og etternavn hadde det vært straffbart.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.14:28

Kari:
Det er absolutt ikke noe ulovlig eller straffbart med denne kommentaren.
Det hadde vel ikke blitt hauset opp heller om det ikke hadde vært for at IngerJ (som anonym) fikk giret opp botoxkjerringa såpass mye at hun gikk så langt at hun rapporterte - jeg mistenker FØR botoxkjerringa hadde lest hva som faktisk står der.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

19.02.2018 kl.14:04

Men uansett er det noen som utgir seg for å være fra KG, og det er ikke greit at det blir gjort!

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.14:25

Kari Marita:
Bare rapporter du og dum deg loddrett ut !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

19.02.2018 kl.14:39

Det er nok ikke jeg som har dummet meg ut her!

Kari Marita

19.02.2018 kl.14:43

Syns du som voksen dame at det er fin oppførsel og sitte anonym og kalle noen botoxkjærringa? Det er ikke rart barn og ungdom blir utsatt for mobbing på nett, når voksne damer gjør det. Å bare så du vet det så tar jeg meg ikke nær av det, men forstår ikke at det er mulig med en slik oppførsel fra en 50+ blogger!

19.02.2018 kl.14:49

Kari Marita. Jeg er en utenforstående her. Men har lest litt på bloggen din også. Det er vel en hel del på din blogg også, som ikke passer til 45 år+. Bildene du tar (snapchat-filter), teksten du skriver, måten du svarer lesere på etc etc. Du må også gå i deg selv litt. Ikke bare angripe. Jeg synes også at det er mye på denne bloggen som er ganske drøyt ang kommentarer/svar. Synes både du og SP kan gi dere nå. Dette er seriøst verre enn barn, og den som avslutter her, får min respekt iallefall. Det ser jo ut til å bli rene uendelighet på dette.

Kari Marita

19.02.2018 kl.15:06

Jeg kommenterer høflig på bloggen min, og utsetter ingen for slike kommentarer! Snapchat har vel ingenting med alder og ufinhet å gjøre!

Vibeke

19.02.2018 kl.15:07

Jeg er også utenforstående her, men synes dette går over alle støvleskaft. Jeg trodde innlegget handlet om å ignorere nettroll, men det gjøres jo ikke her i det hele tatt. Snarere tvert imot. Vis dere som voksne mennesker og stopp nå.

19.02.2018 kl.16:10

Kari Marita, du kommenteter ikke høflig på bloggen din. Det kan du ikke påstå. Klart du svarer høflig til de samme kommentarene som : «fine bilder», «fine vesker»,»så flink du er»..osv osv. Det er samme greia om og om igjen. Med at du svarer «takk».

Men, med en gang noen er kritiske, så kommer piggene ut. Du må jo tåle begge deler og likevel svare som ei voksen dame på 45 år. Regner du med å få bare skryt på bloggen du din? Snapchatbilder gir bloggen din dårlig kvalitet. Det var det jeg mente. Barnslig på en måte.

Kari Marita

19.02.2018 kl.16:36

Hvis noen kritiserer uhøflig, så selvsagt får de svar med samme mynt, men jeg kaller ikke folk med økenavn! Jeg er fortsatt saklig og høflig. Ja det er ordet takk som er brukt når noen gir deg et kompliment. Jeg er 44 år.

19.02.2018 kl.19:09

Herregud har aldri lest maken til hønekakkel!! Hvor gamle er dere egentlig? seriøst!! Er det mulig ? Blir helt sjokkert av at voksne folk oppfører seg slik som dere !! Dere burde være flaue over dere selv alle sammen! LATTERLIG !

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.19:48

Anonym:
Hadde ikke du skrevet denne kommentaren så hadde bråket med den egobefengte kverulanten stoppet her.Med mindre hun begynner å svare seg selv,det har hun gjort før.
Tenkte du på det da du skreiv kommentaren at hun furer seg opp igjen ?
Du legger sikkert merke til hvor passiv jeg har vært selv her og det er en grunn for det :)
Hilsen synskepeggy

Therese

19.02.2018 kl.20:02

Pleier å titte her innimellom, kommenterer aldri da. Men i den siste uken har det gått langt forbi grenser jeg virkelig ikke trodde "voksne" damer kunne krysse. For en ordbruk på enkelte, og for noen kallenavn! Begynner faktisk å lure på om det er voksne folk eller ubehøvlete unger som kommenterer.. Greit nok å ikke være enig i saker og ting men sånn som det snakkes til enkelte her inne, ting som blir fortalt om enkelte?!? er helt utrolig at voksne mennesker kan stå bak dette. Jeg syntes bloggen din er en koselig blogg å titte innom men syntes at disse innleggene hvor dere fyrer hverandre opp er teit å ligge ut. Er vel ikke første gangen kommentarfeltet ditt ser ut som det er bombadert av en haug fjortis jenter med seriøs Pms.. Dette burde dere være for voksne til, rett og slett. Kan aldri tenke meg dere hadde snakket til mennesker på samme måte om dere hadde stått "face 2 face". Det er visst alltid lettere å være "tøff" på tastaturet men det er og mulig å oppføre seg voksen og sivilisert :) På tide å gi seg nå. Nyt dagene og livet og kutt ut dramaet :)

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.20:04

Therese:
Ok "Therese" !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.20:13

Therese:
Hvem er den voksne nå ???
Denne kommentaren din kaster garantert bensin på bålet som var på vei til å slukne,bortsett fra noen par krampaktige og desperate og ynkelige forsøk på å fortsette å kverulere.
Hilsen synskepeggy.

Therese

19.02.2018 kl.20:36

"Therese" ?? Hvis min kommentar kaster bensin på bålet så sier jo det og litt om enkelte. Min kommentar er kun utifra observasjoner og min egen mening :) Ha en fin kveld videre :)

Livet mitt som klarsynt.

19.02.2018 kl.22:07

Therese:
Ja,det sier MYE om det kverulerende kvinnemennesket som MÅ svare på ALT her og som MÅ ha siste ordet.
Jeg har selv vært ganske passiv her i det siste - og du kan jo gjette grunnen til det...
Hilsen synskepeggy.

20.02.2018 kl.06:57

Det verste nettrollet her er faktisk deg selv!

Livet mitt som klarsynt.

20.02.2018 kl.12:46

Anonym:
Her er det enda en som lider av alvorlige vrangforestillinger,ser jeg :(
Hilsen synskepeggy

20.02.2018 kl.17:46

Splitte mine bramseil!

Therese k

21.02.2018 kl.12:34

Det her kommentar feltet er noe av det vært jeg har lest. Får vont i magen av å lese dette.

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.12:38

Therese k:

SAMME HER !!!!!!!!

Hilsen synskepeggy.

Britt

21.02.2018 kl.12:55

139+kommentarer:O

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.12:57

Britt:
Ja,noen er helt besatt av denne bloggen,det er sikkert !
Hilsen synskepeggy.

Therese k

21.02.2018 kl.18:18

At du er villig til å ha et slikt kommentarfelt gjennomsyret av mobbing mot andre mennesker er kvalmt. Hva om feks noen av dem dere henger ut og mobber faktisk hadde gått å tatt livet av seg? Hva da? Kan dere med hånden på hjertet virkelig godta slik mobbing, voksne attpåtil? Jeg bare lurer for det her er rett å slett kvalmt.

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.18:43

Therese k:
Tja....hvem mobber hvem - og er det mobbing når man kommer inn i andres kommentarfelt med støy,øknavn,løgn osv.....
Alt er relativt her i livet,min venn - også dette kommentarfeltet !
Hilsen synskepeggy.

Britt

21.02.2018 kl.18:48

Er det noen som blir mobbet her er det SP og gjengen.

Det er ikke mobbing og være kritisk til andres oppførsel.Nå må dere slutte og skylde SP for alt.SP er slett ikke den værste her:O

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.18:51

Britt:
Jeg skjønner hva som foregår nå,mulig jeg kommer tilbake til det,men akkurat nå utdyper jeg ikke mer :)
Hilsen synskepeggy.

Therese k

21.02.2018 kl.18:49

Syns du tar lett på det, men til slutt så er det du selv som sitter der med din egen samvittighet. Håper du kan si til deg selv at din er ren. God kveld.

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.18:50

Therese k:
Jeg skjønner hva som foregår - og avslutter med det !
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

21.02.2018 kl.21:34

Ja jeg håper for din del SP at du ser hva som foregår her inne på din blogg!

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.21:42

Kari Marita:
Du rett og slett klarer ikke å holde kjeft du !!!!
Hvor mange ganger hat du fått beskjed om å pelle deg vekk,men frekk som du er så ignorere du det fullstendig.
DU TRAKASSERER denne bloggen - DU og ingen andre !!!!
Men selvfølgelig ser du ikke det selv !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

21.02.2018 kl.22:00

Det er DU som ikke ser hva som foregår her i denne bloggen, og det er ikke jeg som trakasserer noen her!

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.22:04

Kari Marita:
Hahahaha,ja,det tror du vel på selv !!!! - Og da er det vel greit !
Hilsen synskepeggy.

SynskeHeggy

21.02.2018 kl.22:48

Er jo du Synskepeggy som kjem med økenavn og mobber! Haha ! Men du ser jo tydeligvis ikkje lenger enn til din egen nasetipp

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.22:57

SynskeHeggy:
Hahahaha....Javel !!!
Hilsen synskepeggy hehehe....

Britt

21.02.2018 kl.23:09

KM:

En av dine tilhengere er ute etter å fyre deg opp igjen.er visst ikke fornøyd med at bråket slutter.Tenk litt,det er ikke mange som har gitt deg medhold her:O

Livet mitt som klarsynt.

21.02.2018 kl.23:13

Britt:
Jeg sa jo at noe foregår og det er bla.forsøk på å fyre henne opp igjen,men det er mer....
Hun forstår ikke det hun,at hun blr "brukt" som tåkelegging for noe annet.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

22.02.2018 kl.00:04

Du har virkelig en livlig fantasi SP!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.00:11

Kari Marita:
Det gjenstår å se,ikke sant.Og jeg kan si så mye at det blir ikke du som får oppmerksomhet og fokus!
Only time will tell !!
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy

Siv

22.02.2018 kl.10:34

Er det mulig å være så patetisk Synskepeggy?

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.10:37

Siv:
Ja,for folk som ikke eier sperrer er det nok det !
Hilsen synskepeggy

Siv

22.02.2018 kl.10:56

Det er jo du som ikke eier sperrer..

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.11:04

Siv:
Haha,ja !!!
Kjære deg,tolk det akkurat som du vil ! Men,det må da være mulig for deg å tolke det et annet sted enn her - om det ikke er sånn at du på død og liv MÅ kverulere her. Og ettersom det var DU som startet denne hjernedøde "debatten" nå,så stiller jeg meg spørsmål om hvem som er den mest patetiske.
Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.11:11

Siv:
Skal vi si det sånn at den som setter strek her IKKE er den patetiske !
Det er vel et rimelig kompromiss - og kun viljestyrke og impulskontroll det står på !
Hilsen synskepeggy.

Mari

22.02.2018 kl.11:21

Det er jo rett å slett mobbing av Kari Marita her. Motbydelig blogg!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.11:57

Mari:
Mari/Siv : Takk så mye for at du gjør "drittjobben" for meg - du slår klinkende klart fast hvem som er den patetiske her.Og ytterligere bekreftelse på det får man når det byttes nicnavn,men ikke ip-nr.
Hvor dum er det mulig å bli - eller er du så besatt etter å kverulere at du "glemte deg" - fort gjort !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Mari

22.02.2018 kl.12:19

Jeg er Mari, ikke Siv!?..

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.12:46

Mari:
Mari/Siv - det må du vennligst forklare,håper du klarer det uten å stå igjen som en komplett idiot - jeg sitter tross alt med ip-nr.
Hilsen synskepeggy.

Kari

22.02.2018 kl.12:21

Hahahahahaha:))))) Da snakker en om at Mari/Siv eller den mange nicknavn dummer seg ut:))))) Dumt gjort av Mari/Svi men bekreftelse om at Mari/Siv etc er besatt av bloggen din.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.13:19

Kari:
Ja,nå fikk det der kverulermarerittet litt av et forklaringsproblem,men jeg tipper at det ikke er slutt med dette.Hun har ingen ide om når nok er nok !!
La det der marerittet av et kvinnemenneske bare drite seg ut !
Hilsen synskepeggy.
Hilsen synskepeggy.

Kari

22.02.2018 kl.12:23

Avslørte deg selv nå Mari/Siv/KM+++ Vi referer til bruken av dette !?.... Hahahahahaha:))))))

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.12:50

Kari:
Jeg sa jo at det kommer mer -da beskyldte hun meg for å ha livlig fantasi - besatt av bloggen - det er bare fornavnet - hun er sykelig besatt av den !!!
Samt at hun har begynt - igjen med å skrive støttekommentarer til seg selv og svarer på dem selv både her og i sin egen blogg,hvor sykt er ikke det !!
Hilsen synskepeggy.

Kari

22.02.2018 kl.13:25

Je gikk inn og leste det og er'e mulig spør jeg. Det er merkelig at navnet Therese k plutselig dukket opp på bloggen til kverulerendekranglekvinnemonsteret. Du og vi som er bloggvennene dine legger sammen 1+1 og får mer enn to:))

Dette kverulerendekranglekvinnemosteret har den mest ufyselige, ufordragelige, kvalmende og motbydelige nettoppførselen jeg noen sinne har lest på blogg og jeg har lest blogger siden 2007 eller 2008 og jeg må ærlig innrømme at bloggvenninnen til det kvrulerendekranglekvinnemonsteret har aldri vist en slik oppførsel som km for hun tusler tilbake til bloggen sin med halen mellom beina og har fornuft nok til og gi seg når løgnene og fantasiene hennes har blitt gjennomskuet.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.15:01

Kari:
Hehe :)
Det der kverulerende kvimmemennesket er jo kjent for bla.utallige "anonyme" nicnavn og selv ikke etter å ha blitt avslørt med buksa nede har hun såpass vett at hun skjønner at hun gjør en komplett idiot av seg selv.
"Jeg er ikke Mari,"Siv","Therese K",Therese osv.osv,syns jeg har hørt det før mange ganger.hver gang det der ufyselige nettrollet blir avslørt kommer hun igjen med et nytt nicnavn.
At hun IKKE er feig og IKKE skriver "anonymt" er enda en BLANK LØGN og jeg har nok av beviser på hvor løgnaktig og feig hun er !
Eplekjekka Sverteinger er ikke noe bedre,når hun blir tatt i løgn,falske anklager og personangrep lusker hun seg ut med halen mellom beina,ja,men bare fortsetter sine ufyseligheter og løgner i sin egen blogg !
Leste enda en ny definisjon på nettroll i et kommentarfelt på vgnett i dag : Et nettroll er en som hardnakket står på sitt selv etter at nettrollet beviselig tar feil !
Hilsen synskepeggy.

:D

22.02.2018 kl.15:39

Må le av hele greia,ser godt hvem som er besatt kverulant her ja.

KM ta deg en bolle å prøv å roe ned,tenk på blodtrykket,det er ikke bra å gire seg opp slik,du har overtenning det meste av tida:D

Mari

22.02.2018 kl.17:06

Du påstår jo så mye du, at det halve kunne vært nok..

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:30

Mari:
Mari/Siv/Therese osv.osv = KM,ha det klart for deg : Jeg konstanterer FAKTA som jeg og flere med meg har observert her i kommentarfeltet - det er ikke en påstand,men en sannhet.Jeg har ip-nr......
Du skriver støttekommentarer her i mitt kommentarfelt til deg selv og svarer selv : "Takk for støtten" - jeg spyr av hvor patetisk DU er.
På rampelyset er de godt kjent med deg og dine "anonyme" stunt - stort sett støttekommentarer til deg selv der og,og de blir fort avslørt !!
Hilsen synskepeggy

Mari

22.02.2018 kl.17:31

Mobbing er ikke mye å le av. Og nei jeg er ikke KM!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:33

Mari:
Herregud ! Nå MÅ DU GI DEG !!! Du er sååååå PATETISK !!!!
Innse at du er avslørt og gå videre !!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:35

Mari:
Du fikk fire sider + på rampelyset der du gikk på repeat på samme dritten : "jeg er ikke ".....
Hilsen synskepeggy.

Mari

22.02.2018 kl.17:37

Er du helt god? Jeg må bare spørre.....

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:39

Mari:
Nå gir du deg,du er en parasitt og du trakasserer denne bloggen !!
Hvor lavt skal du synke !!!!!
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.17:41

Døh, synske peggy! Du er snart 60! SEKSTI!!! Slutt og mobb småjenter! For Kari Marita er bare en småjente i forhold til deg. Du kunne faen meg vært moren hennes! Lavmåloppførsel, er det det er! Kari Marita er hyggelig, i motsetning til visse andre.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:48

Anonym:
Jeg spør igjen : Hvordan vil DU forklare at Mari/Siv/KM/og diverse "anonyme" kommer fra SAMME IP-NR !!!!
Og du LYVER og sier at du er ingen av dem - forklar meg det DU !!!!
Hilsen synskepeggy.

Mari

22.02.2018 kl.17:51

Jeg for min del er meg, og har vel mitt eget ip nummer. Har vel med hvor en befinner seg kanskje. Men å beskylde meg for å være Siv KM osv er lavmål!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:54

Mari:
Og hvordan VET du det,du aner jo ikke hvilke ip-nr jeg har.DET ER SANNHETEN !!!
Hadde det vært "stuerent" så hadde jeg lagt ut ip-nr.med en gang,så lenge DU vet at jeg ikke kan gjøre det så fortsetter du å TRAKASSERE denne bloggen !
Du er en PARASITT !!!! Og et NETTROLL !!!
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.17:53

Ta på deg brillene nå, så ser du at jeg ikke har samme ip-nr som dem. KM bor i Trøndelag, jeg i Oslo, er 50 mil unna det! Syns det er rart at du som er synsk og greier tror jeg er Kari Marita, ser du det i krystallkulen din får du kjøpe en ny en. Eller aller helst, slutte å lyve og mobbe. Om KM er den samme som de andre kan jeg ikke svare på, men bare jeg er jeg ihvertfall.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.17:57

Anonym:
Forklar meg hvorfor de er de samme du ! Det er en forklaring og den er det bare DU som kjenner til.
DU lyver så det renner av deg !
Og du er så besatt at du gjør amatørtabbe etter amatørtabbe !!
Hilsen synskepeggy.

Mari

22.02.2018 kl.17:59

Helt utrolig!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:02

Mari:
Ja,det er helt utrolg !!!!!
Du har ikke bidratt med annet enn nedrakking av meg og mine bloggvenner,på ca250 + kommentarer og du VÅGER å påberope deg at DU blir mobbet !!!
Det er bevist at botox går i hjernen på folk !!!
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.18:02

Hahahaha, jeg må le. Tro hva du vil, jeg gir faen, men jeg er ikke Kari Marita eller noen av de andre. Må si jeg er skuffet over synskheten din når du ikke ser det. Er skuffet over din evne til å lese ip-adresser også, du trenger kanskje sterkere briller? Jeg driter en lang marsj i hva du tror, det viktigste er at KM får den støtten hun fortjener. Ikke kan jeg forstå hvorfor du hater henne sånn heller. Misunnelig på veskene hennes kanskje?

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:04

Anonym:
Jeg vet hvem DU er !!
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.18:06

Jeg skjelver i buksene.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:08

Anonym:
Hvorfor det ? Har du hemmeligheter å skjule kanskje ? Skumle planer kanskje ?
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.18:08

Sarkasme er visst vanskelig å forstå...

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:10

Anonym:
Godt kamuflert humor&satire.......kanskje......
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.18:08

Dasker til deg, med håndveske er mine. Azzå.......!?

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:13

Anonym:
Step by step vet du !!!
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.18:09

Dask med håndveske.?!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:30

Anonym:
Næmæn,nå må du ikke fyre deg opp så det er fare for at du tyr til vold ! Fy og fy sånt er lavmål.Her argumenterer man,man slå ikke,er ikke vokabularet ditt godt nok så har du havnet i feil selskap nå !
Hilsen synskepeggy

22.02.2018 kl.18:13

Se opp for veskenappere!

Mari

22.02.2018 kl.18:21

Jaja, Hva skal en si..

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:23

Mari:
Hvem har bedt deg om å,si noe som helst - det er vel ikke mulig å bli dummere nå !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

22.02.2018 kl.18:23

Gi deg nå Mari/Siv/KM DU ER AVSLØRT FATTER DU IKKE DET for du har gått deg vill i bruk av ip-numrene dine og da blir du tatt på fersken UTEN AT DU VEIT DET SELV:))))))

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:25

Kari:
Akkurat.Og sånn går det når man er besatt og imtillegg har overtenning 24/7 !
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.18:27

Sp/To/catzy/ofma,/EM osv.

Det er en nøtt til Kari.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:31

Anonym:
Vrangforestillinger !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.18:35

Anonym:
Nøtt til Kari,den var god ! Kari kjenner oss godt alle sammen du nevner.Og jeg personlig tar det som et stort kompliment å bli sammenlignet med disse.Det er flotte folk !!!
Hilsen synskepeggy.

Mari

22.02.2018 kl.18:59

Tror du må vurdere briller, for det ser ut som det er du som har gått deg vill i ip nummer her....

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.19:00

Mari:
Nei du ,ikke prøv deg !!!!
Hilsen synskepeggy.
Ønsker å få si noe her, og det kommer jeg til å si klartekst. Nå er jeg lyne hakke forbanna på deg Kari Marita!

Nå slutter du å dra meg inn i noe jeg ikke har noe med. Få det inn i hodet ditt at jeg er meg selv og ingen andre, men din sykelige sjalusi for at Synskepeggy og jeg får godt med støtte av våre felles bloggvenner gnager deg voldsomt. Det tåler du ikke, for du er så sykelig sjalu. at dikter du og din eneste bloggvenninne Inger J R opp løgnaktige fantasier om at Synskepeggy er meg, jeg er den og jeg er den!

Du og de andre er så inderlig sjalu fordi Synskepeggy og jeg er kjempegode bloggvenner utenom blogg, og at vi har kjempegodkontakt med hverandre utenom blogg. Det har du og dere som hater Synskpeggy aldri tålt! Ondskapdfull og sykelig sjalu kaller jeg slike som deg og dine Synskepeggyhatere!

Hvis du vil ta kontakt med meg for å prate med meg kan du ringe meg på mobilen, men det er du for feig til etter all løgna og beskyldningene dine du har sagt og skrevet på din blogg om bl.a meg.

Du skal være den siste som roper om mobbing, for du er indirekte selv med på å mobbe når du godtar og publiserer kommentarer som handler om andre bloggeres kropp og utseene som f.eks. en kommentar du fikk på bloggen din for en stund siden fra en som hadde fulgt med. Den kommentaren tok jeg printscreen av og la ut på bloggen min, og jeg kan gjerne lenke til bloggen din hvor den kommentaren stod skrevet for å vise til at du driver med indirekte mobbing!

Du slettet den kommentaren etter noen timer ja, men fremdeles godkjente du den kommentaren som handlet at jeg hadde stygge klær som tydeligvis var kjøpt på loppemarked, og at alle 40+bloggere ikke var "freshe". Det kaller jeg delaktighet i mobbing. Jeg ville aldri i livet lagt ut en slik kommentar på bloggen min som handlet om andres utseende!

I tillegg har du Kari Marita også fått inn flere anonyme kommentarer som har vært myntet på meg bl.a med beskyldninger for å mishandle kattene mine.

Jeg har sikret meg printscreen av alle de anonyme kommentarene som har vært skrevet på din blogg hvor noen har omtalt meg, og jeg deler dem mer enn gjerne på bloggen min som bevis for at du er medskyldig i mobbing! Tar ikke fem flate øre for å skrive et innlegg på bloggen min hvor jeg legger ut alle printscreenbildene av de stygge kommentarene som har blitt skrevet om meg på din blogg.

Nå lar du Kari Marita og de av Synskepggyhaterne Synskepeggy være i fred! Plager det dere at hun blogger? Noe må det være. Gjør det noe for dere at jeg er venner med Synskepggy, og at dere aldri i livet klarer å sette oss opp mot hverandre samme hva? Plager det dere at vi har felles gode og ærlilge bloggvenner som støtter oss?

Hvis du vil skal du få et tilbud Kari Marita, men det er du vel for feig til. Du kan gjerne ta kontakt på sms eller ringe meg på mobilen slik at vi to kan ordne opp oss i mellom? Tør du det? Tar du sjansen?

Vet du hva jeg tror? Jeg tror at det er du for feig til, og særlig etter å ha vært indirekte med på medmobbing iform av å godkjenne stygge kommentarer som har handlet om meg på en eller annen måte.

Jeg skal ikke høre ett eneste ord om at jeg har skrevet kommentarer på bloggen til Synskepggy, for det har jeg ikke!

Synskepggy og jeg har en klar avtale om at jeg skal holde meg langt unna å kommentere når det bryter ut uenigheter, og det løftet har jeg holdt. Nå greide jeg dessverre ikke å holde kjeft lengre. Beklager på det sterkeste Synskepggy!

22.02.2018 kl.19:23

Du skrev jo nettopp en nå Toril.

Hvorfor lyver du?

Kari

22.02.2018 kl.19:30

Gi deg nå Anonym = Kari Marita

Gro

22.02.2018 kl.19:52

Ho,ho,ho alt er som før, ser jeg. De galne har det ikke godt. Ønsker deg en fin kveld.

22.02.2018 kl.20:09

Ei er ikke KM.

Hoho. Ja dei gale har det ikke godt.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:04

Anonym:
Nei,du er Inger !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Gro

22.02.2018 kl.20:15

Husk at nettrollene er noen ensomme sjeler,med tanke på kun seg selv. Men at det går utover dere,ja da kjenner jeg at jeg eksploderer. Husk at de har gleden av å forrstyrre og manipulere på nett. De rer eksperter på å lokke andre inn meningsløse diskusjoner. De blir aldri bedre. Det verste av alt er at de ikke er anonyme men står frem med fullt navn, bare det viser hvor lite som spinner oppi hodet. Stakkers de som må leve med slike personer.

Hege

22.02.2018 kl.20:31

Det her er helt sjukehus! Men takk for underholdningen.

Kari Marita

22.02.2018 kl.20:41

Har det fullstendig tørnet for dere nå eller? Jeg har vært opptatt i hele dag med vipper, negler og shopping i dag. Har så vidt hatt tid til å spise, og satt meg nettopp i sofaen for å se om det var skrevet mer dritt om meg her. Og ja da det var det selvsagt. Du bør virkelig roe ned Toril, for det er ikke jeg som har skrevet kommentarene på bloggen min, som også er slettet. Hva med SP og alle dritt kommentarene her om meg. Jeg bruker ikke økenavn og mobber noen! Og ikke er jeg noen av de som har kommentert her i dag heller. På tide å roe ned nå!

Kari

22.02.2018 kl.20:52

Nå må du lese Toril sin kommentar SAKTE OG NØYE EN GANG TIL og les alt og ikke det du vil lese.

Det var ikke det Toril skrev. HUN SKREV IKKE AT DU HADDE SKREVET KOMMENTAREN. Hun skrev at du var medskyldig til mobbing som godkjente den kommentaren som en eller annen postet på bloggen din. DA ER DU MEDSKYLDIG I MOBBING OG TRAKASSERING. Så klapp igjen geipen din du.

Slutt og unnskyld deg med løgner. Sp har avslørt at du har skrevet kommentarer her i hele ettermiddag og IKKE PRØV OG VRI DEG UNNA.

Kari Marita

22.02.2018 kl.21:02

Ikke er jeg medskyldig i mobbing og ikke er jeg sjalu på vennskapet deres, hva er det å være sjalu på?.. Å jada jeg har lest våset hennes..

Kari

22.02.2018 kl.21:07

Mere vås hos deg du Kari Marita DU SOM TRAKASSERER OG TERRORISERER BLOGGEIER. Du er medskyldig i mobbing.

Det burde du vite du som mener at du har blitt mobbet selv hvis du har blitt det. Den mobbingen du har opplevd har gjort deg til en mobber og en som trakasserer og terroriserer andre.

Kari Marita

22.02.2018 kl.21:14

Nå syns jeg du skal roe kraftig ned på disse løgn beskyldningene dine!!

22.02.2018 kl.21:29

Kan dere slutte å mobbe Kari Marita?

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.21:37

Anonym:
Hvem ???
Hun bruker så mange anonyme nicnavn at det går i surr for flere enn meg,dessuten er det ikke den ufyselige botoxkjerringa som blir mobbet og trakassert her !
Hilsen synskepeggy.

22.02.2018 kl.21:42

Men Peggy. Nå mobber du igjen. Ufyselige botoxkjerringa? Er ikke det mobbing å kalle noen noe sånt så vet ikke jeg! Det er greit du/dere ikke liker henne, men jeg reagerer veldig på mobbingen. Om hun kommenterer under flere navn eller ikke legger jeg meg ikke oppi, for det vet jeg ikke. Jeg forstår godt at du går i surr om det er så at hun opererer under flere nick, men kutt ut den mobbingen og kallingen av henne.

22.02.2018 kl.21:43

Jeg kan med hånden på hjertet si jeg ikke er Kari Marita!!?!!?Har blitt beskyldt for det, i 4 år, her inne nå.

HVEM jeg er? Det er ikke så viktig.

Det som er viktig, et at hylekoret, ikke har kontroll i det heletatt, inkludert bloggeier. Om hvem som er hvem. Det kan jeg bekrefte.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.22:13

Anonym:
Om du kan bekrefte hvem som er hvem er det BARE fordi DU vet det selv.Der forsnakket du deg vel litt kanskje.....
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

22.02.2018 kl.21:59

Nei hylekoret har ikke kontroll på noen ting, det vil bare gjerne tro det. Jo å kalle noen botoxkjærringa gjentatte ganger er mobbing!!

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.23:27

Kari Marita:
Du er stappfull av giften botox,du er en kjerring,altså en botoxkjerring,det er ikke mobbing,det er fakta og en objektiv observasjon.Aksepter det,du er skyld i navnevalget selv !
Jeg er ikke stappfull av giften botox,men jeg er en kjerring (under tvil),kall meg gjerne en kjerring når du vil....
Hilsen synskepeggy.

Kari

22.02.2018 kl.23:00

På samme må som når dine lesere i ditt kommentarfelt skriver stygge kommentarer som handler om utseende om en blogger om at bloggeren har stygge klær kjøpt fra fretex, at bloggeren er dyremishandler eller at bloggeren bør ta seg en tur på treningssenteret. Det er mobbing det som je beskriver også.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.23:23

Kari:
Selvfølgelig er det mobbing,Kari og det der botoxtroll har kommet med mer enn ett øknavn på OSS i dette kommentarfeltet,bare så det er sagt,uten at noen av oss har hylt og skreket om mobbing av oss.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

22.02.2018 kl.23:14

Den med klærne har jeg slettet, og noen kommentar om dyremishandling kan ikke jeg huske. I såfall er den slettet, for jeg godtar ikke at slike kommentarer blir stående i mitt kommentarfelt. SP er motsatt! Hun tillater mobbing blir stående, og slenger ut økenavn i øst og vest selv også!..

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.23:21

Kari Marita:
Det hjelper ikke at du sletter for den er sett og lest og vi vet at du må GODKJENNE kommentarer,det betyr at DU har lest den og ment at den er ok FØR du godkjenner den.Jeg sa det til deg,ikke prøv å bortforklar deg! Alle forsøk på bortforklaring tolker jeg som REIN LØGN !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

22.02.2018 kl.23:31

Jeg slettet det nettopp fordi jeg ikke godtar slike kommentarer. Men hva med deg, du lar alle mobbekommenrarer stå! Jeg har ikke kommet med stygge økenavn på noen av dere! Tolk ting som du vil, for den tolkingen din er ikke mye troverdig.

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.23:39

Kari Marita:
Du lyver igjen,det er flere kommentarer her som kaller meg og mine bloggvenner for øknavn,vet du ikke selv hva du skriver lenger.
Jeg foreslår at du går gjennom kommentarene dine,også de anonyme for å påminne deg selv - da holder du kjeft i noen minutter i det minste mens du er opptatt med det !
Hilsen synskepeggy.

anonym

23.02.2018 kl.00:26

KM:

Du føler deg mobbet,hvorfor holder du deg ikke borte fra denne bloggen.

Du føler deg urettferdig behandlet at andre farer med løgn om deg.

Du har brukt stygge navn om bloggeier og enkelte som kommenterer,når du blir konfrontert med det svarer du at du tar igjen med den samme mynt.Det er trasssymptomer og gjør deg ikke det grann bedre enn andre,verre egentlig fordi du lyver.De andre her innrømmer i det minste at de ikke er grei mot deg,men de sier samtidig at det er oppførselen din de reagerer på.

Du har kalt SYnskepeggy stygge ting,hønsehjerne,patetisk,nettroll og beskyldt henne for løgn mange ganger.Du husker det tydeligvis ikke,men du må huske på at flere følger med.

Det har blitt uttrykt tvil om du har vært utsatt for alvorlig mobbing eller du bare tror det selv,det er ikke ubegrunnet og spekulere i det etter å ha sett hvordan du turer frem her.

Stå på SYnskepeggy:-D

Kari Marita

23.02.2018 kl.00:37

Det er stor forskjell på økenavnene dere og SP har brukt på meg her, i forhold til en uskyldig hønsegjeng kommentar. Les så ser dere selv. Og jeg har kun kommentert med mitt eget navn her!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.00:56

Kari Marita:
Nå får du jammen gi deg - og du kaller deg hardhuda !!
Øknavn er øknavn og du har ikke akkurat lagt på latsiden med å kalle meg/oss for både det ene og det andre,og nå er du så PATETISK at du prøver å åle deg unna med å bagatalisere det DU selv gjør !!
Herregud botoxkjerrig det er visst ikke bunn i lavmålet ditt !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.00:42

Jeg har nok vitner på mobbing gjennom 9 år på grunnskolen, så det trenger dere ikke tvile på!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.00:57

Kari Marita:
Det tror jeg ikke på - jeg tror at du tror at du har blitt mobbet,akkurat som du tror det her.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.00:44

Det er vel derfor jeg er så hardhudet nå, og tåler mobbingen fra dere!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:00

Kari Marita:
Du er ikke hardhuda i det hele tatt,du syter,sutrer og hyler og skriker om at man mobber deg kun i forsøk på å få oppmerksomhet og sympati,quess what - du får ingen av delene her.Du oppfører deg som et ufyselig nettroll,du er en parasitt som det er umulig å bli kvitt og du trakasserer denne bloggen - og det er sannheten.
Ingen støtter deg her bortsett fra deg selv !
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.00:58

Jeg er overhodet ikke Kari Marita. Jeg bor i lågendalsveien i Larvik kommune. Syns det er mye mobbing her, og det må jeg vel få lov til å si uten å bli hogd hue av.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:01

Therese k:
Jada jada jada ........?........
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.01:04

Seriøst? Jada jada, er det din kommentar på grov mobbing?

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:17

Therese k:
Jada jada jada.
Det er jeg som blir grovt mobbet og trakassert her.Det der botoxtrollet kommer tross alt inn her på min blogg og hyler og skriker og har argumenter omtrent like hjernedødt som en pissemaur !
Det der marerittet har fått hele kommentarfeltet til å handle om seg i flere dager.
Så kom Ikke her med beskyldninger om mobbing !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.01:16

Tro hva du vil SP, det kunne ikke brydd meg mindre! Jo mennesker som ikke er så motbydelige som du og dine tilhengere her, støtter meg. For de ser hva som foregår!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:18

Kari Marita:
Du er ikke sann, og iallefall ikke et mobbeoffer !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.01:20

Jo jeg var et mobbeoffer i 9 år! Og det dere nå driver med er nettmobbing, men det preller heldigvis av.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:22

Kari Marita:
Jeg tror ikke på at du har vært et mobbeoffer i 9 år,sorry !
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.01:23

Du er faen meg ikke sann synskepeggy, virker ikke som du har et eneste dråpe av empati for andre medmennesker i kroppen. Det er rett å slett synd på sånne onde mennesker som deg. Sitte på nett å rakke ned på andre mennesker, du skulle hatt en omgang juling.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:35

Therese k:
Så du er voldelig......
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.01:42

Ja, kanskje det... Er vel ikke være enn psykisk terror, vil jeg si. Bruk hue da, du skjønner vel at det er en talemåte, forstår bare ikke hvordan du kan se gjennom fingrene med mobbing. Hva sier det til barna som vokser opp, når gamle damer som deg holder på som du gjør?

Men du har ikke svar å komme med engang, så at du skal forstå hva jeg mener blir kanskje i tyngste laget for deg.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:46

Therese k:
Et nytter ikke å pynte på det du sa - du truet meg med juling !!!!
Det er ikke akkurat smigrende for IQ-en dette !!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.01:48

Therese k:
Og banningen,i tillegg til trusler om vold er også et symptom og en bekreftelse på at man har med folk som ikke er helt stabile å gjøre.Sorry !
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.01:55

Trangsynt hos deg. Jaja. Gir meg her. Som å diskutere med med en nedsatt rullegardin. Tror du virkelig burde ta en sjekk hos psykiater, hvis du tok dette som trussel. Tror du forstår at det var en talemåte, men gjør deg vanskelig. Nok om det. Du får kose deg her i "vepsebol" ditt, i din egen lille regnbue og enhjørning verden. Det er nok her du hører hjemme.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.02:06

Therese k:
Hva kaller du denne kommentaren din om ikke det er rein personhets og mobbing mot meg !!!! Men det er vel ikke annet å vente fra folk som truer med juling !!!!
Skjerp deg !!!!
Hilsen synskepeggy

23.02.2018 kl.02:37

Jeg har lyst på popcorn.

Kari

23.02.2018 kl.07:25

Je er sjokka over de ufyselige og kvalmende kommentarene du har fått. Det er rystende og at noen truer med og gi juling er ikke greit 🤬👹 Jeg er sinna 👹

Det er merkelige klokkeslett denne «Therese» og Kari Marita skriver på og omtrent samme tidspunkt og på natten. Jatta jatta jatta 1+1+1.,.... 🤣

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.10:21

Kari:
Det viser seg at den der botoxkjerringa er tøff i tryne bak tastaturet som anonym.De siste kommentarene kan tolkes i svært negativ retning.Mot meg !
Å true med julig sier litt om nivået hun er på - et absolutt bunnivå i mine øyne.Det hjelper ikke å forsøke å pynte på tidligere uttalelser med ynkelige unnskyldninger som at "det er en talemåte"- nei,det er ikke en talemåte i mine kretser !
Man ser for seg en type folk når det bannes og trues med vold og det er ikke sjarmerende.
I mine kretser verken banner man eller truer med vold,i mine kretser gir man da uttrykk for hvor simpel,ynkelig og patetisk man er som person og sånt vil ikke jeg være bekjent av ! Jeg blir pinlig berørt på vegne av folk som holder på sånn.
Når det er sagt så er trusler om vold og banning et symptom på lite eller helt fraværende selvkontroll,totalt fravær av normal og høflig oppførsel,null sosiale antenner,dårlig ordforråd og svært lav iq.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.09:41

Det er umulig å ha en fornuftig samtale med deg SP!

Det er nok bare å gi opp. Jeg sier som Therese, bare sitt her på bloggen din og kverulere i din egen verden.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.09:59

Kari Marita:
Det er umulig å ha en samtale med folk som er totalt forblindet og forstokket,kverulerer,sutrer,lyver,bruker mye tid på å prøve å åle seg ut av tidligere uttalelser og avsløringer,banner og truer med vold og har en iq på høyde med en pissemaur - det er klin umulig det - og sånn er det å prøve å ha en fornuftig samtale med deg og dine utallige nicnavn.
Du bruker tiden på å fly rett i strupen på folk her med beskyldninger,løgn og anklager - hva forventer du deg !!!!
Pell deg tilbake i egen blogg og bli der !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

23.02.2018 kl.09:55

Må du Kari Marita din ufyselige og motbydelige bloggkverulant og krangleguri hele kommentere på Sp sin blogg? Hakke Sp skrevet og bedt deg mange ganger om og komme deg på hue ut av bloggen.

Du viser SANNEHTEN SOM SP HAR SKREVET AT DU IKKE EIER NOE SOM KALLES FOR RESPEKT FOR ANDRE BLOGGERE, DU HAR IKKE VILJESTYRKE NOK TIL Å HOLDE DEG UNNA SP OG BLOGGVENNENE HENNES SOM DU HATER OG IRRITERER DEG OVER OG DU ER SOM EN BESATT DJEVEL OVENFOR SP.

Ble du tatt med buksa nede nå Kari Marita/Therese og avslørt:)))) Hahahahahahahaha:))))) Det ække oss som dummer oss ut:))))))

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.11:02

Kari:
Den der kvalmende botoxkjerringa kan ikke fortsette å sutre om at hun blir mobbet etter dette,såpass må hun skjønne seg - ikke at jeg tror hun skjønner såpass,men allikevel,det er lov å håpe.
Hun avslørte seg selv i flere "anonyme" kommentarer i går,spesielt en,da var jeg sikker.Det samme dagen før,hun bommet i en kommentar og da var resten enkelt å finne ut av.
Hun kan nekte til hun dauer,det hjelper bare så lite mot bevisene.
Jeg er rystet selv over oppførselen som,om mulig,har sunket enda lavere.Det bekrefter hva jeg sa,det finnes visst ikke en bunn for lavmålet der i gården.
Hilsen synskepeggy.

Britt

23.02.2018 kl.10:34

KM:

Du røpet deg selv da du fortalte du var ute på reise i går.Det forklarer hvorfor du røpet deg selv med ipadresser.Det er essensielt viktig å ha kontroll på dem vet du.Første bud er,du må vite hva du holder på med:D

SYnskepeggy du er toppers:D

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.10:45

Britt:
Det er rimelig idiotisk å utgi seg for å være flere forskjellige "anonyme" når ip-nr.er det samme.Den der totalt idiotiske botoxkjerringa skjønner i sin dumhet at hun BARE kan blånekte fordi at jeg ikke kan legge ut ip-nr som bevis.
Hun er ikke så forstokket dum at hun ikke skjønner at hun ikke kan påberope seg mobbing osv.når hun driver med det samme selv,fa er det greiere å prøve seg som "anonym" og håpe på at man kommer unna med det.
Hun får anmelde da,tyveri av ip-nr.så holder hun iallefall kjeft her mens hun er opptatt med det.
Hilsen synskepeggy.

Inger

23.02.2018 kl.11:13

KM: Man kommer lengst, når man kvervulere med seg selv som bloggeier gjør i dette innlegget. Man blir jo aldri enig da.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.11:18

Inger:
Holder det ikke nå ? Må du kaste bensin på bålet igjen !
Du er ikke et hår bedre enn booxparasitten - du flyr rett i strupen på folk med løgn og anklager.
Den svært så aktive "anonyme" her er det der marerittet,og hun kan BARE blånekte fordi at jeg ikke kan føre bevis i saken.Hun hadde nok fortsatt å blånekte etter bevis også - noe må hun jo ha.....
Hilsen synskepeggy.

Kari

23.02.2018 kl.11:40

Ta deg sammen Inger J i forsøket ditt med og lage kvalme og bråk på bloggen til Sp.

Hold deg til din egen blogg med de sinnsyke, kvalmende, ondskapsfulle og hatefulle fantasiene og løgnene dine. Det er typisk deg ditt forbannede nettroll at du sitter på gjerdet og når man minst venter det hoppe du ned for og angripe med løgner og usaklige beskyldninger. Veit du hva det er KVALMT OG UFYSELIG.

Jeg fryder meg grønn at du med dine løgnaktige evner og magefølelsen som villeder deg ut i svarteste skauen tar feil på alle de påståtte sannhetene eller kanskje løgnene og fantasiene du skriver.

Det er forskjell på magefølelse/evner kontra løgner og fantasier. Je veit forskjellen men du gjør det ikke.

Hvem sitter med sannheten om oss selv? DET ER VI OG IKKE DEG. Hahahahahahahahah:))))

Du er flink til og kaste bensin på bålet bare for å få til at bålet blusser opp igjen og det er typisk deg. Det har vært typisk deg siden du hadde konflikt og krangel med bloggvenninnen din fra Nord Norge. Hver gang vi som fulgte med kranglingen deres trodde at nå var det over var du der og fyrte opp bålet til en ny runde med krangling og trusler om at dere skulle anmelde hverandre.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.13:06

Kari:
Jeg skjønner ærlig talt ikke hva de nettrollene og de utallige "anonyme" nicnavn de tror de skjuler seg bak forventer.Etter erfaring gjennom årevis med trakassering,hets,personangrep,løgn,falske anklager og nå også trusler om juling kan de jo,ikke i sin villeste vrangforestilling ha forventninger om å bli godt mottatt her,særlig når de konstantlig flyr i strupen på oss uten forvarsel.
Enhver normal person vil jo automatisk ha piggene ute etter å ha blitt flydd i strupen på i så mange år.
Den eneste forventningen jeg kan se at de må ha er mer bråk !
Hilsen synskepeggy.

Inger

23.02.2018 kl.15:06

Det er da IKKE noe nytt at jeg INGER J, ikke vil ha noe med Toril, EK, Kari, SP, KARI M , eller la oss si det kort. Toril med gjeng og gjøre.

Hva er det da dere er så PISSE sur for?

Tåler dere ikke at noen trekker seg vekk fra dere?

Og når dere sitter i denne bloggen og diskutere nedsettende og ufint. Så klart jeg svarer på tiltale. Jeg står alene, mot en mann og noen få kvinner. Og jeg kunne rett og slett ikke brydd meg mindre.

Jeg er for GOD, for alle dere tilsammen.

Ihvertfall for ærlig, det er visst bevisst mange ganger.

NÅR SP, begynner og benelte ting, som jeg vet med 100 % sikkerhet, for jeg har sett det med egne øyne IRL. Da må selv jeg le av den patetiske oppførselen til dere alle.

Dere er IKKE verdt noen ting for meg.

Dere eksisterer faktisk ikke i mine tanker.

Jeg er innom, 1 gang i mellom, og ler meg skakk, av hvor dum, menneskeheten fremstår på denne bloggen.

TRIST og meningsløs oppførsel fra bloggeier, og de fortapte hønsehjernene. Trist at folkoppfører seg slik.

Menmen. dere klarte nå og åpne mine øyne, om litt av hvert. Det har reddet meg mer en 1 gang, mot svindel forsøk.

TAKK.

Og jada, jeg går videre, men UTEN DERE, hehehe.

MVH

Det store NETTROLLET, i deres øyne.

Og takk for at dere beviser, at dere er langt fra noe bedre selv. hehehehe..!!!! PS: Dere trenger IKKE legge skylden på KM, for denne kommentaren.

23.02.2018 kl.15:26

Guri meg for et drama. Verre enn days of our lives dette jo.

Else Marit

23.02.2018 kl.15:39

Jeg er sjokkert over det som har skjedd i kommentarfeltet til SP.

Godt over 100 kommentarer skrevet av Kari Marita selv på innlegget til SP. Men som om det ikke er nok forstår jeg på SP at Kari Marita har skrevet anonyme støttekommentarer til seg selv som for eksempel Therese.

Jeg lo så jeg ristet når jeg leste kommentarer fra Kari Marita og Therese;)) Og jeg forstod fort fort at ikke alt var som det skulle være når jeg leste kommentarene fra There og Kari Marita. Våkne om natten og kommenterer omtrent på samme klokkelsett. Det er ingen tilfeldigheter. Men likheter;))

Kari Marita/Therese du har sunket lavt når du truer med vold. Den gikk langt over grensen. Og jeg er glad for at SP avslørte det ekle nettrollet lenge før kommentaren ble skrevet.

Det er LANGT fra NORMALT å sitte og kverulere og krangle i kommentarfeltet til en blogger som man IKKE liker. Noe forteller meg at MYE ikke er som det SKAL være. Nettrollet Kari Marita har gravd sin egen bloggrav for godt. Og det er mange bloggere som har avslørt hvor ekklet og fælt nettroll hun er.

Og IJR som vips kommer inn på kommentarfeltet. Kom ikke å fortelle meg at hun IKKE har sett hva som foregår. IJR har sittet på gjerdet. Og hun har ventet på å angripe. På sin EGEN blogg prøver hun å egge opp til krangel ved å avsløre ip-numre til sine besøkende på bloggen sin.

Hva faen feiler det deg IJR? Jeg bare lurer. Jeg husker GODT at IJR bedyret at det var STRAFFBART å avsløre ip-numre på sine lesere på grunn av PERSONVERN? Gjelder ikke det samme når DU gjør det? Vent litt. Jeg glemte jo at det gjelder ALLE andre BORTSETT fra deg selv. IJR sine regler.

Dette sier Datatilsynet om det å offentlggjøre ip-numre:

Personopplysning er en opplysing eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer). Hentet fra datatilsynet.no.

Nå er det nemlig slik at IP-adresser har lovpålagt anonymitet i Norge. For det er nemlig slik at EU-domstolen har bestemt at dynamiske IP-adresser SKAL regnes som personopplysninger. Kilden min er bloggomtoppbloggere.

IJR går langt over streken i ditt hat mot SP og Toril. Og det UTEN at de de har gjort deg noe. IJR sine ONDSKAPSFULLE og HATEFULLE lønger om SP og Toril er noe av det styggeste jeg har sett fra IJR sin side.

IJR har ALDRI tålt at vi er MANGE bloggere og bloggvenner av SP og Toril som STØTTER de to ÆRLIGSTE og RETTFERDIGE bloggerne som finnes. Og at vi er MANGE bloggere som tar LANG avstand fra IJR sin HATEFULLE oppførsel på nett.

IJR har bevist hvor ONDSKAPSFULL hun kan være når hun sendte mail til en kommune i Nord-Norge om en bloggvenninne med STYGGE beskyldninger om at bloggvenninnen var psykoptat og måtte bli umyndiggjort. Det verste var at IJR IKKE kjente denne bloggvenninnen PERSONLIG.

Jeg fikk PERSONLIG denne mailen fra IJR sin bloggvenninne. Og jeg sitter med mailen som BEVIS. Vi snakker om bloggeren dagboka26.

En annen ONDSKAPSFULL hevneaksjon var da IJR kontaktet mattilsynet slik at Toril fikk besøk av mattilsynet på døren. Noe så ONDSKAPSFULT og HATEFULT gjort av IJR som IKKE kjenner Toril PERSONLIG en gang. Og det IJR gjorde var ONDSKAPSFULT og HATEFULT gjort av henne.

IJR - dagboka26 har kommet med drapstrusler mot SP og Toril da de fikk beskjed om at de hadde gjort verden en tjeneste å fjerne seg selv fra den. SP avslørte at det var IJR som hadde skrevet kommentaren.

IJR har havnet så langt ned som det går an å komme. Og hun er den mest ONDSKAPSFULLE, LYSTLØGNEREN og HATEFULLE BLOGGEREN noen kan komme ut for.

Nå lar IJR og Kari Marita SP og Toril K være i fred. Hvis ikke skal jeg finne frem så mye møkk om dere to som jeg kommer til å PUBLISERE på bloggen min. Jeg har MANGE beviser liggende over hva IJR har skrevet og sagt gjennom FLERE år.

Og jeg har kopier av FLERE stygge kommentarer som Kari Marita prøvde å sende på MIN blogg. Disse kommentarene har ALDRI sett dagens lys. For de ble stoppet av kommentarsperren.

Men jeg har tatt vare på kommentarene. Og jeg kommer til å publisere disse kommentarene slik at andre bloggere får se HVORDAN en voksen blogger på 44 år holder på. Det er flau lesing det også.

Kari Marita

23.02.2018 kl.15:51

Dere er ikke sanne, noe er virkelig ikke som det skal være. En gjeng med damer godt over 50 år sitter slik og lager kvalme og mobber andre, da meg og Inger J i et kommentar felt i en blogg. Det er ikke normal oppførsel! Bare så det er sagt er jeg kun meg selv når jeg kommenterer i denne bloggen, jeg er ikke så feig at jeg trenger å være anonym! Og jeg har kontakt på snap ned Therese, og hun syns dere oppfører dere helt forferdelig mot meg! En av de andre dere påstår er meg er fast leser av bloggen min! Å bare så det er sagt så hadde ikke jeg hatt tid til å sitte å kommentere med nick navn når jeg var i Trondheim i går. Det tok 2 timer med vippeextention, 2 timer med gelenegler, 1 time til optiker + andre avtaler. Så bloggen til SP var det siste jeg tenkte på! Nå har dere holdt på sånn i mange år på blogg, når skal det ta slutt? Blir dere sittende slik på gamlehjem og slenge dritt på blogger også? Det skulle ikke forundre meg.. :D

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.15:57

Kari Marita:
Du er ikke troverdig.
Du skriver anonymt her.Du satt til og med i juleselskap og skreiv "anonyme" kommentarer til deg selv i mitt kommentarfelt og det INNRØMMET du til og med da du hadde forsnakket deg og ikke greide å åle deg ut av avsløringen.
Jeg tror ingenting som kommer ut av kjeften din - du har løyet før og du gjør det igjen !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.16:10

Nå fantaserer du igjen..Juleselskap? Du må være helt besatt av meg, jeg har ingen annen forklaring på denne oppførselen!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.16:15

Kari Marita:
Du husker ikke nei,som vanlig,men du må gjerne ta en titt bakover i bloggen het,til forrige gang du oppførte deg som en parasitt og blodigle det var umulig å bli kvitt.
Tenker det frisker opp hukommelsen din !
Du lyver så det renner av deg - det er MANGE som kjenner til dine forsøk på å være "anonym".Bare spør hvem som helst av brukerne på KG.Der GRØSSER de bare navnet ditt blir nevnt.
Du nådde toppen av idioti da du utga deg for å være en venninne av deg selv.
Hilsen synskepeggy.

Kari

23.02.2018 kl.16:18

Synskepeggy;

Hvorfor synes du det er greit at Toril kommenter med så mange forskjellige nick? Vi som har fulgt med i bloggverdenen de siste 10 år vet jo at det er Torill som er både Else Marit, Kari og sikkert mange figurer som kommenterer.Hvorfor syns du det er ok??? Du ser jo og vet nok at det er henne!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.17:01

Kari:
Toril kommenterer IKKE under noen nicnavn i min blogg,det har hun aldri gjort.
Toril og jeg har en klar avtale om at hun ikke kommenterer her når DU og Sverta herjer.Det respekterer jeg fullt ut.
Velger TORIL K allikevel å kommentere her så gjør hun det ALLTID under eget navn og jeg respekterer også det at hun velger å kommentere.
Ikke prøv deg på den løgnen om TORIL K,du kaster beskyldninger rundt deg uten å ha fjerneste anelse om hva du snakker om !!!
Som vanlig for deg å være !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

23.02.2018 kl.16:20

KAN DU KARI MARITA HOLDE KJEFT OM AT DU BLIR MOBBET. Du er motbydelig når du mener med din ufyselig bloggterror mot Sp at du blir mobbet. DET ER DU SOM TERRORISERER SP.

Vi som er bloggleserne hennes prøver så godt vi kan å støtte henne mot den ufyselige terroriseringen SOM DU HOLDER PÅ MED. DET ER IKKE NORMALT OG OPPFØRE SEG SLIK DU GJØR VOKSNE KVINNEMENNESKE.

Else Marit

23.02.2018 kl.16:35

Du falske Kari som kommenterer her. Jeg ER meg selv. Toril er IKKE meg. Kan dere for i helvete slutte å si at Toril er meg! Dere er syeklig sjalu fordi SP og Toril har full støtte fra oss bloggvenner mot deres HAT mot Toril og SP.

Sannheten er at dere IKKE tåler at dere ikke vet hvem SP og jeg er. Det skjærer dere rett i hjertet. Og da MÅ dere lage dere LØGNER og FANTASIER i hodene deres.

Jeg er venn med SP på facebook. Synd for dere.

Kan dere for i HELVETE slutte å MOBBE og TRAKASSERE SP og Toril K! Nå er jeg fly forbanna på den hatefulle oppførselen deres. Ingen av dere kan ha det særlig bra med dere selv. Og dere må være oppsist av det innvendig hatet dere har inni dere.

karimaritas

23.02.2018 kl.16:47

Jeg husker alt jeg SP, og din oppførsel er uakseptabel!

Det er vel strengt tatt jeg som blir utsatt for bloggterror her Kari! Else Marit jeg har ikke mobbet noen av dere eller påstått noe om hvem som er hvem her! Kari er en bloggvenn av SP som er veldig stygg i kjeften, og Toril vet jeg hvem er, og du har jeg sett profilbilde på på Facebook gruppen, så du er ikke Toril, men en av gjengen.Jeg trodde Kari var Toril en stund, men skjønner nå at hun er en Kari fra østlandet som er venn med SP. Hvem SP er vet jeg jo ikke for hun er anonym, så kan jo være hvem som helst.....

Else Marit

23.02.2018 kl.16:56

Nå lar du Inger J R og Kari Marita SP og Toril for i helvete være i fred. Jeg skal publisere alt jeg har av beviser for ALT det ONDSKAPSFULLE Inger J R har skrevet av kommentarer på FORSKJELLIGE kommentarfelt hos MINE bloggvenner. For da får ALLE se hvor ONDSKAPSFULL Inger J R er.

Jeg kommer til å gjøre akkurat det samme med kommentaren på bloggen min fra DEG Kari Marita. Kommentarene fra deg Kari Marita skal SE dagens lys.

Jeg er IKKE redd for noen av dere. Og jeg kommer til å publisere innlegget mitt om dere to på FORSKJELLIGE facebooksider for oss bloggere som jeg er medlem på.

Inger J R , Kari Marita og dere andre hatere er sykelig sjalu for at SP og Toril er de to som har TROFASTE bloggvenner som står 100% ved deres side. Det tåler dere ikke. Og SANNHETEN er at dere da DIKTER og LAGER dere LØGNER OG FANTASIER som dere selv tror på i et forsøk på å sverte SP og Toril.

Det har DU Inger J R og dine hatere gjort fra dag nr.1 da jeg begynte å blogge. Du tålte og tåler fremdele IKKE at vi er MANGE bloggere som støtter SP og Toril mot ONDSKAPEN du og haterne du holder sammen med holder på med.

Jeg VET at DU truret Toril sånn at hun skulle oppgi for- og etternavnet mitt til deg og gjengen din som du hang sammen med. Men som den GODE og ÆRLILGE bestevenninne Toril ALLTID har vært holdt hun ord. Det har du og dine tidligere bloggvenner ALDRI godtatt. Og det var vanskelig for deg og dine å svelge.

Jeg vet med 100% sikkerhet at de bloggvennene du en gang hadde har vendt deg ryggen for godt. Det var et STORT nederlag for deg.

Nå lar dere ONDSKAPSFULLE lønghalser og hatere SP og Toril være i fred. Det mener jeg for nå er grensen min nådd og gått over til ren bloggterror mot SP og Toril. Og jeg sitter IKKE på gjerdet og ser på hva dere holder på med.

Et råd til deg SP. Slett innelgget. For galskapen vil aldri ta slutt så lenge innlegget blir stående.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.17:16

Else Marit:
Å slette innlegget er slett ingen dum tanke,men det holder ikke for de to motbydelige parasittene,som vi kjenner dem,så finner de seg bare et nytt innlegg og begynner med den samme hetsen,mobbingen,truingen og trakasseringen der.
Dette vet vi om dem etter årelang erfaring med dem.
Alternativet er å ha dem her,samlet på et sted.Rett og slett gjerde dem inne som man gjør med......fks.saueflokker.
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

23.02.2018 kl.17:14

Publisere hva du vil Else Marit for det er jo bare slike innlegg med krangling og mobbing dere skriver! Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Folk som ikke er i gjengen deres ser hvordan dere holder på. Så det er jo klart du ønsker dette innlegget slettet, for her er det beviser nok!....

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.17:19

Kari Marita:
Bevis i bøtter og spann som beviser DIN ufyselige MOBBING av oss !!!
Det er bare å ta for seg - botoxkjerring !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.17:16

Bare så det er sagt har jeg screen shootet all mobbing med økenavn på meg her, så jeg kan skrive et langt innlegg om det. Men vet dere hva, dere er ikke verdt tiden det tar!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.17:17

Kari Marita:
Jeg skjelver i buksene ......
Særlig etter å ha mottatt trusler...
Hilsen synskepeggy.

23.02.2018 kl.17:20

Det er klart ikke SP vil slette innlegget. Sånt drama som dette må jo gi enormt med klikk! Alle bloggere vil jo ha klikk, selvfølgelig. Det finnes ikke noe sintere enn damer i overgangsalderen, det er sikkert og visst. :D

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.17:24

Anonym:
Vrangforestillinger !!! Og blank løgn !!!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

23.02.2018 kl.17:24

Takk Kari Marita. Det stemmer det du sier. Vi var med i samme bloggruppe sammen.

Jeg skal være enig i at en del av kommentarene som Kari har skrevet går litt over streken. Men mobbing er det ikke. Noen av kommentarene fra Kari er temmelig usaklig og på et fjortisstadie.

Det å kalle noen for botoxkjerring eller hva det nå stod i noen kommentarer er ikke greit. For det har med NEGATIV beskrivelse av utseende å gjøre.

Men jeg foreslår at alle sammen av dere går videre. SP blogger om det hun vil. Kari Marita om det hun vil. Inger J R om det hun vil. Toril om det hun vil. Dere blogger ikke om det samme en gang. Og jeg tviler på at dere har de samme bloggvennene.

Kjenner dere iritasjonen komme over å lese ett innlegg som en av dere skriver tell til 100.

Jeg må ærlig innrømme at over 500 kommentarer med kranglekommentarer om hvem som har rett og ikke rett fra alle sammen er FLAUT. Det gjelder det ALLE sammen. Inkludert meg selv.

Et godt råd til. Kari Marita nevner i kommentaren sin at Kari kan være hvem som helst. Hun kan være naboen til SP for alt det vi vet. Det er ikke sikkert at det er en blogger en gang. Og da har hun ikke blogg å linke til. Derfor er det IKKE vår oppgave å sitte og spekulere om hvem som hvem av de som kommenterer som anonym eller bare med ett navn. Alle bloggere får sånne kommentarer hvor bloggleserne våre velger å kommentere bare med fornavn.

Vær så snill å gå videre. Aksepter at dere blogger på samme bloggplattform. Ikke bruk energi på å irritere dere over veskene til Kari Marita. Og ikke bruk energi på å irritere dere over at Toril blogger om kattene sine. Bruk ikke energi på å irritere dere over SP sine innlegg hvor hun trekker kort for leserne sine. Det blir for dumt. For da blir blogging lite koselig for dere alle sammen.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.17:32

Else Marit:
Amen til det !
Avslutningsvis vil jeg si at jeg har vært ute en vinternatt før og tar dette dramaet med knusende ro.
Det kunne ikke falle meg inn å være sjalu og misunnelig eller irritert over NOE de to marerittene av noen bloggere står for - jeg mente det da jeg sa at jeg tar fullstendig avstand fra omtrent alt de står for,fra overforbruk til løgn og anklager - jeg oppsøker det heller ikke slik som de to gjør.Ingen av dem kan vise til en eneste kommentar fra meg i sine blogger - og der ligger den store forskjellen på oss og dem også :)
Ha en flott fredagskveld og god helg,Else Marit :) Hilsen synskepeggy.

Inger.

23.02.2018 kl.17:55

Hurra.

Og måtte du og dine bloggvenner holde dere bort fra min blogg og

Ønsker ærlig talt ikke kontakt med noen av dere.

Har heller aldri ønsket det.

Jeg kuttet dere ut for 7 år siden.

Men du vet.

NOE m må la alt irritere seg. Har jeg sett.

Og nei EM jeg heller har ikke samme interessene som dere.

SÅ da forventer jeg det heretter blir stille fra bloggen her.

Jeg kommer til og følge om det kommer noen i temainnlegg om noe som er samfunnsrelatert. Ellers så kommentere jeg ikke. Da det ikke intresere meg.

Nå ga jeg min side av saken over den oppmerksomhet jeg fikk. Utover det bryr jeg meg overhodet ikke om noen KM er bestevenn med dere. Noe jeg håper g

Faktisk. På tide dere gamle gjengen finner h er dere igjen. Og ikke bryr dere om meg.

Jeg klarer meg meget godt uten dere.

God helg.

Mvh

Inger J

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:00

Inger.:
Etter at jeg har begravet stridsøksen så kommer du og flyr rett i strupen på oss igjen med nye anklager,løgn og vrangforestillinger.HVORFOR ????
Jeg har aldri ALDRI noen gang stalket bloggen din eller kommentert der,heller ikke i botoxmarerittet sin.
Jeg har skrevet en kommentar til dere hver for mange år siden,begge blei slettet rimelig fort og det var ikke på grunn av at de var ufine på noe vis,de var kritiske til det dere skreiv om,det blei ikke tålt.
Påstår du noe annet så lyver du igjen !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.18:04

Endelig en normal kommentar. Enig i mye av det Else Marit skriver her. Og jeg holder meg gladelig unna alle dere. Og da bør også du SP, Kari og visse andre slutte å kalle meg stygge ting! Enig i at vi bør blogge om det som opptar oss hver enkelt, og godta at ingen er like. Slike innlegg som dette er helt unødvendig og barnslig.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:06

Kari Marita:
Ingen kaller deg noe som helst når du holder deg borte med trakasseringen din !!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:10

Kari Marita:
Innlegget er helt ok og svært relevant - det er MANGE nettroll der ute som lever og ånder for å trakassere andre !
At noen tar det jeg skriver personlig til en grad som man ser eksempler på i dette kommentarfeltet kan man strengt tatt ikke klandre meg for.Dessuten sier det mye mer om dem enn meg !!!
Du må roe ned,ikke fyre deg opp å tro at ALT er myntet på deg,så,går det nok bra dette her og !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.18:11

Du kan også slutte å si jeg trakasserer deg, for det vet du like godt som meg at jeg ikke gjør! Jeg svarer på ufine kommentarer her i ditt kommentarfelt om meg. Slutter dere, slutter jeg. Enkelt og greit!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:29

Kari Marita:
DU trakasserer meg på min blogg når du vet at DU er uønsket her og har fått beskjed om det flere ganger,men ikke pokker du gir deg.Det er TRAKASSERING !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.18:13

Jeg vet innlegget ikke var myntet på meg, men Inger J, men i kommentarfeltet ble det om meg.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:26

Kari Marita:
Og det kom du hit og sutret og prøvde å få deg sympati for og da du ikke fikk det sørget DU for å starte bråket samtidig som DU fra da av fikk ALT til å handle om DEG,DEG,DEG !!!!Det er sånn DU holder på og det er derfor du forhatt og uønsket STØY overalt hvor du prøver deg !!
Dette er ettertrykkelig bekreftet i dette kommentarfeltet + mange flere du har vist deg i her i min blogg !!
DU hadde ingen grunn for å vise deg her,allikevel har du klart å få ALT til å handle om deg i flere dager - oppførselen din er kvalmende og ekkel og til å spy av - og det mener jeg,men jeg mener også at det er mulig å skjerpe seg om man virkelig vil !!
Hilsen synskepeggy

Therese k

23.02.2018 kl.18:23

Det at du tror at jeg, Therese er Km, sier meg hvertfall at du ikke er spesielt synsk, ha ha ha.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:31

Therese k:
Det der gidder jeg ikke svare på en gang,selv om du går på repeat så gidder ikke jeg å gjøre det samme !!!!
Hilsen synskepeggy.

Ufo

23.02.2018 kl.18:26

Vet ikke om jeg skal le eller grine, føler for det første egentlig. Hva er problemet til enkelte mennesker? Hvem oppegående voksene mennesker gidder å poste hundrevis av kommentarer på en blogg dem hater så mye. Ser du har mottatt kommentarer mitt på natta også, og det mitt i uka. Har dem ikke en jobb å gå til dagen etter?

Hvem gidder å bruke så mye tid på å kommentere andres blogger? Ute er det fantastisk vintervær, ta dere en tur ut istedenfor å bruke all energien deres på å kommentere negativt på bloggen her. Det vil spare oss som faktisk liker å lese denne bloggen for all denne negativiteten, samtidig som det også vil øke livskvaliteten deres også.

Kari Marita hvorfor er du her inne? Hvis du bruker energi på å irritere deg, får du ikke annet en negativ energi tilbake og alt du sitter igjen med er en følelse av sinne og bitterhet. Da stenger du ute det positive og fine.

Kari Marita, anbefaller deg virkelig å la være å lese denne bloggen hvis det irriterer deg så mye. Bruk tiden på ting du liker. Har du en hobby, bruk tiden på det. Livet er for kort til å kaste det vekk.

Synskepeggy Håper virkelig det roer seg her inne. Blir trist av å se alle kommentarene her inne nå. Håper det går bedre med deg etter fallet på glatta. Er speilglatt her noen steder også og falt en del i vinter, men har heldigvis ikke slått meg.

Ønsker deg en fin lørdag:)

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.19:01

Ufo:
Hei igjen ufo :)
Jeg er bedre nå.Skulderen er veldig mye bedre,men kjenne det fortsatt godt i de knekte ribbena.Det er verst når jeg kjører bil og ligger,ellers er det det jeg kaller moderate smerter,r der hele tiden men blir mindre og mindre plagsomme.Det verste nå er å få en hel natts søvn.Jeg tar kun smertestillende ved leggetid nå og da over jeg noen timer,men våkner av smerter etter en stund når pillene slutter å virke.Jeg er såpass bra nå,at jeg vurderer å gå på jobb igjen natt til tirsdag,om ikke noe uforutsett skjer så er jeg nok på plass på nattevakten min mandag kveld.

En ting er klinkende klart,folk som er i jobb kan ikke sitte sånn på blogg døgnet rundt.De må,enten være sykemeldt,tatt ut ferie eller trygdet.Folk som jobber har en helt annen prioritering på,tiden sin.
Dette om skjer her nå er ikke noe nytt,det mest påfallende er at det er det samme botoxmarerittet som herjer nå som før.Hun er innblandet i mye spetakkel her på min blogg.
Jeg tror mye om det der marerittet,hun skulle visst hvor mye jeg IKK har sagt,det er fordi at hun er en ekspert på å ignorere normale folk og det normale folk mener om oppførselen hennes.Hun har fått flere beskjeder om å pelle seg vekk,men som alltid så overser hun totalt alle andres ønsker enn sine egne.
Nå tar jeg helg,må psyke meg opp til å begynne på jobb igjen på mandag,natt til tirsdag,så blogg må bli nedprioritert noen dager.Tirsdg morgen går jeg på langfri og da blir det kanskje blogging igjen,vi får se :)
Ha en flott fredagskveld og god helg du også :) Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.18:39

Det var rette ræva som feis, det at du har kommentert 250 ganger på dette innlegget, så har du repeterer deg selv du og. Bare slutt å mobbe andre mennesker. Det er ikke greit.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.18:44

Therese k:
Er du helt idiot !!!
Det er MIN blogg og ikke botoxmarerittet sin - jeg forstår at det er lett å ignorere det faktum,men det er ikke særlig smart !!!!
Ignorering,ignorering - noen kan det der !!!
Hilsen synskepeggy.

Britt

23.02.2018 kl.18:40

KM kan en ting å den tingen kan hun sinnsykt godt.Avsporing,avsporing,avsporing,skulle nesten tro at leseferdigheten er mye begrenset.

Kan ikke se at hun har svart på et eneste spørsmål til seg,derimot å svare på alt som kan krype å gå her som påskudd for mer trakassering og mobbing av deg og gjengen er imponetende,der er hun virkelig på hugget 24/7

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.19:06

Britt:
Dette er velkjent oppførsel fra det der marerittet og det har blitt kommentert flere ganger lenger oppe her.
Det siste jeg sier i denne sammenheng er at du aner ikke hvor sjeleglad jeg er for at jeg ikke kjenner noen som henne og hennes eneste bloggvenninne IRL.Det føles som å,ha vunnet i Lotto å være så heldig å slippe å ha med sånne å gjøre !
God helg :) Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.19:42

Jeg gir faktisk opp...Trodde det var et lite håp etter kommentaren til Else Marit, men nei da.....

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.19:49

Kari Marita:
Det tror jeg så gjerne,dunhadde nok et håp om å få det siste ordet ,du gir deg ikke før du innser at det er UMULIG her.
Du kunn spurt deg for denne (forhåpentligvis) siste kommentaren,ingen har spurt deg om noe du må svare på - men,neida ikke du !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.19:51

Kari Marita:
Det kan ta en dag eller to,eller en uke,hvem vet,men det siste ordet får du IKKE her - aldri,så det er bare å gi opp !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.19:58

Hva er dette med siste ordet, jeg har 0 interesse av å ha det. Enda en tvangstanke du har fått for deg?..

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.20:08

Kari Marita:
Da gjør du som du sa da - gir opp !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.20:34

Hva skal jeg gi opp?..Å få siste ordet? Er vi i barnehagealder eller?..

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.20:56

Kari Marita:
Jeg visste det.....
Vis et lite minimum av selvkontroll nå og GI DEG !!!!!
Du lyver igjen,du påstår at du har 0 interesse av å få det siste ordet.Du viser her at du har ALL interesse av å få det siste ordet !
Hilsen synskepeggy.

Kari

23.02.2018 kl.20:50

Fin kommentar du skrev Else Marit og je støtter meg til kommentaren hennes.

Je går inn i meg selv og beklager at je har kommet med personkarakteristikk.

Je har alltid sagt at je imot når diskusjoner blir så usaklige at de ender opp med unødvendige personkarakteristikk som ikke skal skje i kampens hete mister alle hodene våre.

Je håper at også anonyme som kommenterer kan la ting ligge og ikke holde på og fyre opp under for og få det til å brenne igjen.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.20:58

Kari:
Jeg er enig med deg Kari :)
Men så ser vi at det er EN her som nekter å gi seg,selv etter utallige oppfordringer...
Ha en flott fredag og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:05

Hvorfor skal jeg ønske å få siste ordet her da SP? Det jeg ønsker er at du skal slutte å kalle meg botoxkjærringa osv, og vise at du er voksen. Kanskje burde du prøve botox, siden du er så opptatt av det. Kanskje har du blitt mer medgjørlig også da.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:12

Kari Marita:
GI DEG NÅ !!!!
Nå viser du alle at DU har all skyld for bråket her.Og at oppførselen din ER frastøtende og kvalmende.
Du er einbotoxkjerring ! Du sprøyter deg stappfull av giften og du er ei kjerring = botoxkjerring !
Jeg er ei kjerring,men ikke stappfull av botox = kjerring !
Prøve giften selv - neitakk ! Det er så lite dokumentasjon på bivirkninger at alle burde sky det som pesten.Dessuten er det vitenskapelig bevist at botox påvirker hjernen.Så velbekomme !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:18

Nei det er ikke vitenskapelig bevist! Hvor har du den dokumentasjonen? Er jeg frastøtende og kvalmende? Det er ikke jeg som skriver stygge økenavn på noen her! Men vet du hva, bare fortsett med tullet ditt. Du er jo som å snakke med en vegg uansett, som tvinner alt til din fordel.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:22

Kari Marita:
Oppførselen din er frastøtende og kvalmende !!
Link til dokumentasjon ligger i ett kommentarfelt her i bloggen,du får leite den frem sjøl,ikke at jeg tror du har størst interesse for bivirkninger av giften du bruker.
Du fremstår som desperat etter å få det siste ordet her.
GI DEG NÅ !!!
Hilsen synskepeggy.

Meg

23.02.2018 kl.21:28

Du har en Engels tålmodighet Peggy.

Respekt-:))

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:38

Meg:
Kanskje det :)
Jeg gidder bare ikke å fyre meg opp over sånne nettroll og ikke gidder jeg å påberope meg å bli mobbet her heller,selv om det er det er.
Jeg gidder ikke rett og slett :)
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:34

Det var virkelig dagens, meg!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:36

Kari Marita:
GI DEG NÅ !!!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:40

Kari Marita:
Du er desperat nå !!!!
Kommentaren du svarte på var til meg med navn !!!
GI DEG NÅ !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:40

Gi deg selv SP!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:42

Kari Marita:
NÅ FÅR DU GI DEG !!!!
Du er så,desperat at du svarer på kommentarer til meg.
GI DEG !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:42

Gi deg selv SP! Og det er helt riktig Therese k.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:43

Kari Marita:
Jesus,er det MULIG !!!
GI DEG NÅ !!!
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:46

Du er deg selv lik!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:51

Kari Marita:
Du ignorerer fortsatt det faktum at du har blitt bedt om å GI DEG x-antall ganger.Hva sier det om DEG tror du !!!!
Noen må være klin gal eller drita fulle eller begge deler om de kan finne på å støtte denne desperate oppførselen din nå !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:48

Hvorfor slettet du Therese k sin kommentar? Ble det for mye sannhet om botox?..

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:53

Kari Marita:
GI DEG NÅ !!!!
Alle unntatt den som har skrevet kommentaren forstår hvorfor jeg sletter den - du forstår det tydeligvis ikke !!!!
GI DEG NÅ !!!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:54

Ja det er det nok.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.21:55

Kari Marita:
Dettebher er GROV TRAKASSERING DU driver med her nå,vær klar over det !!!!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:57

Jeg svarte på Terese k sin kommentar, men den ble slettet igjen. Så det er nok fordi du ikke har dokumentasjon på botox påstanden din at du sletter hennes kommentarer. Det sier litt..

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.22:01

Kari Marita:
Du er jo helt hjernedød,du svarer IKKE på kommentarer til meg !!! Du har ingenting med å blande deg inn !!!
Det er GROV TRAKASSERING du driver med her nå,det er vemmelig og kvalmende å se på hvor ynkelig og patetisk du fremstår !!!
GI DEG NÅ !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.21:58

Nå får du gi deg SP! Det er jo du som trakasserer meg med stygge ord!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.22:02

Kari Marita:
SÅ GI DEG DA !!
Enkelt og greit - SLUTT !!!
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.21:59

Da skjønner vel du, SP, som sitter der på dataen å trakassere andre hvordan det føles. Du er ei falsk dame (u)synskepeggy, du er jammen meg like lite synsk som jeg er kongen av Saba.

23.02.2018 kl.22:02

Hva sto det i botoxkommentaren? Hva gikk jeg glipp av? Ble sannheten for hard, SP? Knegg

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.22:04

Anonym:
Linken til dokumentasjon ligger under innlegget om botox og annen fix -ta å,les det du !
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.22:04

Tydeligvis.

Kari Marita

23.02.2018 kl.22:37

Botox er helt ufarlig i de mengdene som blir brukt i medesin og kosmetisk behandling.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.22:57

Kari Marita:
Det er akkurat det folk har blitt hjernevasket til å tro på !!
Du kan lese dokumentasjonen "bivirkninger ved botox" i linken som ligger i bloggen her.Det var en som kommenterte som linket.

Hilsen synskepeggy

Therese k

23.02.2018 kl.23:27

Tror det er du som er hjernevasket her synskepeggy, tydeligvis at du har lite greie på både botox og synskhet. Har du dokumentasjon på synskheten da? Forresten så kan hvem som helst legge ut såkalt "dokumentasjon" på nett, betyr ikke at alt av såkalte kilder stemmer med virkeligheten. Kan ikke ta alt for god fisk heller. Er du så lettlurt??

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.23:49

Therese k:
Det er jo en typisk uttalelse fra en idiot som ikke kan forsvare botoxbruken og bivirkningene det fører med seg,de som bruker botox har en ting felles,de driter i alt annet enn sitt eget utseende.Hadde de brydd seg hadde de sluttet å sprøyte i seg gift på dagen.
Typisk er det også å avvise all form for kritikk av bruken som løgn.
Vi får se da,hvem som lyver om ca noen par år med regelmessig bruk av giften.
Hvordan det hele begynte med bruk og tilbud om botox - giftinnsprøytninger - er til å få mareritt av,jeg gidder ikke komme inn på det her,du vil uansett avvise fakta som løgn igjen.
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

23.02.2018 kl.23:41

Det er langt ifra alle kilder som stemmer med virkeligheten. Det er mye kilder der ute på nett som ikke er forsket på eller har tilstrekkelig dokumentasjon.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.23:57

Kari Marita:
Nei,og du kan kkke påberope deg å vite hva som er "ekte" dokumentasjon og hva som ikke er det.Bare det aleine bør være nok til at alle holder seg langt unna.
Hilsen synskepeggy.

Therese k

23.02.2018 kl.23:46

Stemmer det Kari m. Det er mange useriøse kilder. Botox brukes også på migrenesmerter, hvorfor gis det da om det er farlig? Tror du burde undersøke skikkelig før du snakker over hodet på deg sp.

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.23:55

Therese k:
Typisk forsvar for bruk av giften !
Hvis du har rett så er den "seriøse" dokumentasjonen like tvilsom som de "seriøse" og har du noen kompetanse til å forstå hva som er hva.
Jeg kunne ikke brydd meg mindre om folk vil ødelegge seg selv og ser ut som griser i tryne - jeg bruker ikke giften og kommer aldri til å gjøre det heller.
Hilsen synskepeggy.

Meg

24.02.2018 kl.00:06

Det er trist at dem som bruker dritten ikke ser hvordan de ser ut etter kort tid.

Her må jeg være enig med deg,de begynner å ligne mer og mer på grisetryner,det er kanskje meningen at de skal se sånn ut,hva vet vi som ikke bruker dritten....?...

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:22

Meg:
Jeg tror at botox-gift- brukere ikke aner hva de får sprøytet i seg og de vet det selv.Det er derfor at påfallende mange blir aggressive til kritikken.
Jeg såg en dokumentar en gang som tok for seg hvordan det hele startet og det var skremmende rett og slett !
Det hele startet med at man hadde et giftstoff å hanskes med som det var umulig å bli kvitt på grunn av manglende forskrifter for den type giftavfall.Det var da man kom på den geniale ideen om å porsjonere det ut som skjønnhetsbehandling og i ettertid vet man to ting,det solgte som hakka møkk og de som tidligere hadde et stort giftavfallproblem blei kvitt det.Og resten er historie
Noen vil jo hevde at dette er blank løgn,men akkurat dette er grundig dokumentert og man finner faktainformasjon om det på nett.Akkurat som man gjør når det gjelder forskning bla.at giften påvirker hjernen.
Giftbrukere vil jo naturlig nok avvise alt dette som løgn og "useriøs" informasjon og noe annet fra brukersiden er ikke å forvente.De vil forsvare giftbruken i takt med sitt ødelagte utseende,det vet vi også !
Hilsen synskepeggy.

Erremulig

24.02.2018 kl.00:13

Dere ser ut som rynkete griser. Dere har ikke satt dere spesielt mye inn i bruken av botox, skjønner jeg, men trangsynte gamle damer på bygda henger jo langt etter resten når det kommer til nye metoder innen medisin. Er vel farlig med blodprøver og da? Eller er du mer på årelang, kanskje...

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:25

Erremulig:
Jeg forventer useriøse,usaklige og hjernedødt forsvar for bruk av giften fra de som bruker det.Det er en gjenganger på repeat....
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

24.02.2018 kl.00:15

Jeg er faktisk så sjokkert nå at jeg ikke har ord..Toril K har tatt botox og restylane i leppene. Hun som var den største motstanderen av alle! Nå er jeg faktisk sjokkert! Hva syns du om det da SP?

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:27

Kari Marita:
Det er hennes valg,jeg tar fortsatt sterk avstand fra bruken,men ikke fra brukeren (i dette tilfellet)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:30

Kari Marita:
Og det har med personligheten hennes å gjøre,man har takhøyde nok til å se sak fra person.Det kalles vennskap til tross for mulige uenigheter.
Hilsen synskepeggy.

Therese k

24.02.2018 kl.00:34

Falske kjærringer med andre ord. Plutselig ble botox greit allikevel. Kviselegene på bygda sa det var greit. Det vakke fali, gett... Haha

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:38

Therese k:
Enda en hjernedød og usaklig kommentar !!
Skal du diskutere TorilK så bør du ha skam nok til å ta det andre steder - du er sikkert velkommen på hennes blogg med saklige og objektive meninger,du som alle andre.
Hilsen synskepeggy

Kari Marita

24.02.2018 kl.00:37

Jeg har virkelig fått gjennomgått pga botox, restylane og juvederm bruken av Toril K. Så dette bekrefter nok engang for meg hvor utrolig falsk hun er!

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:43

Kari Marita:
Denne bloggen er min,har du noe utestående med Toril K så ta det med henne,Må si at du viser et lavmål av respekt for Toril K og mitt vennskap når du syns det er helt greit å slenge dritt om henne her.
Dette burde selv du holde deg for god for og respektere vårt vennskap !
Hilsen synskepeggy.

Kari

24.02.2018 kl.00:38

Jeg mistet respekten for den helvetes dobbeltmoralisten og jeg trodde hun hadde mer vett i skallen enn som så.

Toril får aldri respekten min mer og jeg som så på henne som en fornuftig dame men ikke nå.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:44

Kari:
Som jeg sa,respekter at Toril K og jeg er venner og slutt å slenge dritt om henne her.
Hilsen synskepeggy.

Therese k

24.02.2018 kl.00:40

Sånn er bygdemonsteret, kritiserer i øst og vest, plutselig er det greit for en eller annen plausibel grunn. Og dere har drevet heksejakt på Kari m i alle år. Skjems burde dere.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.00:51

Therese k:
Dere ??? Jeg er fortsatt sterk motstander av botox-gift-bruk.
Toril K og jeg er venner og det bør respekteres,jeg vet at du prøver å få henne inn her nå og ønsket ditt er at TorilK og jeg ryker i tottene på hverandre her i bloggen,DET er det du vil !
Da kan jeg fortelle deg at det skjer ikke,om Toril K og jeg er uenige om noe kan jeg garantere at vi tar det på privaten,ordner opp som voksne folk og er fortsatt gode venner.Tror du Toril K og jeg ordner opp oss imellom om eventuelle uenigheter i full offentlighet på blogg,det skjer ikke,ikke minst på grunn av gjensidig respekt for hverandre !
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.00:54

Desverre er hun for feig til å publisere mine kommentarer, men det viser jo nok engang hvor falsk hun er. Sier jeg skal ringe henne, og hun publiserer ikke en saklig kommentar engang. Og jeg slenger ikke dritt om henne, men sier hun er falsk som har uttalt seg så sterkt mot kosmetiske behandlinger, og så går hun å gjør det selv! Det finnes andre alternativer mot kviseproblemer. Jeg har vært igjennom en hard medesinkur mot det, og det virket bra. Men det er mulig botox hjelper mot kviser, men har ikke hørt det før. Og kviser på leppene har hun vel ikke. Hun som mente at det så unaturlig ut samme hvor lite man tok. Er ikke det å være dobbelmoralsk og falsk, så vet ikke jeg hva som er det!

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.01:02

Kari Marita:
Du må slutte å prøve å få en diskusjon om Toril K her !
Hva jeg mener om hva TorilK gjør eller ikke gjør tar jeg direkte med henne som hun gjør med meg.Det er i så fall en privatsak mellom Toril K g meg og du har ingenting med det å gjøre.
Jeg syns du skal respektere at Toril K og jeg er venner og slutte med å rakke ned på henne her.
Såpass skjønner vel du også at det du gjør nå er svært upassende !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.01:05

Jeg aksepterer deres vennskap. Men nå må du jo kalle henne en botoxkjærring å da..

Klarte ikke dy meg.. :D

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.01:21

Kari Marita:
Nei,du klarte ikke å dy deg - som vanlig !!!
Jeg diskuterer ikke noe om Toril K her,det bør du respektere,men du prøver deg igjen og igjen !
Hilsen synskepeggy.

Fnatt

24.02.2018 kl.01:08

Toril, kattene og botoxen. Det er vel ikke lenge før katten får ei dose botox å tenker jeg...

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.01:22

Fnatt:
Du bør slutte å prøve å få en diskusjon om Toril K her !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.01:29

Det gjør vel ingenting om din gode venninne er dobbelmoralsk og falsk mot andre mennesker...Hun er vel fredet her! Men det er greit hun snakker nedsettende om andre både her i dette kommentarfeltet, og om hvor idiot jeg har vært som har tatt kosmetiske behandlinger, og så gjør hun det selv! Hvor mange innlegg har hun skrevet som er så nedsettende om kosmetiske behandlinger? Det er mange! Er det rart jeg reagerer mener du? Og ja jeg skriver det her pga hetsingen om meg og mitt bruk av kosmetiske behandlinger! Det passer seg helt.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.01:40

Kari Marita:
Du LYVER når du påstår at Toril K er for feig til å slippe dine kommentarer gjennom" det er INGEN spamsperre på hennes blogg så om du føler for mer nedrakking av henne då ta det i hennes blogg - og så GIR DU DEG HER NÅ !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.01:47

Slutt å lyve, hun har spamsperre!

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.01:56

Kari Marita:
Da må det være spamsperre for DEG og det er jo fullt forståelig at hun ikke vil ha et sånt mareritt som det er umulig å bli kvitt inn på bloggen sin.
Jeg har sagt det før,flere som kommenterer her kommenterer av samme grunn ! Noe å tenke på for deg kanskje det !
NÅ GIR DU DEG HER !!!
Hilsen synskepeggy.

Kari

24.02.2018 kl.01:50

Toril en helvetes møkkadame som er ekkel, motbydelig, ufyselig og kvalmende damen jeg har opplevd på en blogg. Det var på tide hun gjorde noe med seg selv ja for det var på tide.

Jeg skjønner deg Kari Marita at du hater den damen for når hun er så dobbeltmoralistisk som hun er må folk våkne opp og ta avstand fra henne.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.11:01

Kari:
Kari,jeg må si at jeg er svært skuffet overvdeg nå !
Du kjenner Toril K og du vet,som jeg,at Toril K står for så uendelig mye mer enn et valg som vi to (tilfeldigvis) er uenige i.
Dette hadde jeg ikke trodd om deg,Kari og Toril K har slett ikke fortjent det !
Hilsen synskepeggy.

Therese k

24.02.2018 kl.01:57

Ja det har hun

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.01:59

Therese k:
Det var nok enda en forsnakkelse det der,særlig ettersom ett av dine ip-nr har kommet gjennom !!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.01:59

Så hvorfor har ikke du spamsperre for meg da som mener jeg er en plageånd?..

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.02:02

Kari Marita:
Det har du ingenting med å gjøre !! Og dessuten skader det ikke meg at alle får se med egne øyne det marerittet av et kverulermonster du er !
NÅ GIR DU DEG !!!!
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.02:07

Det skader ikke meg at alle ser hvordan du er heller. De få som leser bloggen din da!

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.02:10

Kari Marita:
NÅ GIR DU DEG !!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.02:23

Kari Marita:
Alle kommenterer fra deg blir slettet heretter,du er jo ikke riktig klok !!!
Det er i min blogg du herjer vilt og sinnsykt !!!
Og jeg sletter alt hjernedødt vas fra deg.
Rett til å ha dine meninger - du har jo ikke en eneste fornuftig mening om noe som helst - ikke om botox engang !!!!
Hilsen synskepeggy.

Sara

24.02.2018 kl.02:10

Hei Synskepeggy. :)

Selvsagt bør alle respektere deres vennskap fordi om din veninne har fikset på utseendet sitt. Jeg hadde heller reagert om du hadde kuttet henne ut p.g.a kosmetisk behandling. DET hadde vært dårlig gjort av deg. Nå er jeg så trett etter å ha vært på jobb, så sorry om det blir mye skrivefeil her. Det er Toril sin kropp, Toril sine valg. Du kan ikke bli hetset for noe hun har gjort! Det blir jo helt håpløst. Og selvsagt kan du ikke svare for henne. :)

Alle bør også respektere ditt syn på kosmetisk behandling.

Så dere som har noe å si om Toril, gå til hennes blogg og fortell henne det. Ikke her.

Nå må ihvertfall jeg subbe til sengs. Sov godt, Synskepeggy. :) Håper du får sove godt om nettene nå etter det stygge fallet du hadde på glatta. Vi snakkes. :)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.11:20

Sara:
Hei,hei :)
En som bruker flere nicnavn har brukt halve natten og vel så det på å prøve å få meg til å diskutere Toril K,hun kom ingen vei og sluttet å prøve kl.03.15,etter å ha fått minst ti+ kommentarer slettet.
At Toril K har tatt dette valget påvirker ikke min mening om henne som person eller vårt vennskap.

Jeg er mye bedre nå,men det er verst når jeg ligger,så god nattesøvn blir det ikke foreløpig.Jeg er allikevel optimistisk og kjenner for hver dag at jeg blir bedre og bedre :)
Ha en flott lørdag og god helg :) Hilsen synskepeggy.

A

24.02.2018 kl.06:37

Der røpte Kari Marit seg ja Therese :-) Hold styr på ip nummere neste gang du lager deg en aliasfigur :-) Det er ikke ulovlig, men dumt når du nekter selv om Peggy avslørte deg , og Kari Marita fortsatt nekter som gjør en brøler at hun glemmer å endre navnet Therese tilbake til seg selv når hun skal svare Kari :-)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.10:56

A:
Det var akkurat det som skjedde da "Therese k" bekreftet at kommentarfeltet ditt var stengt,det bekrefter at det blei brukt samme ip-nr og det er ytterligere bekreftet ettersom det der msrerittmonsteret tidligere innrømmet at hun var blokkert i ditt kommentarfelt.
Jeg hadde ingen problemer med spamsperre da jeg kommenterte.
Det der marerittet har avslørt seg selv flere ganger i dette kommentarfeltet og blånektet,selvfølgelig hver gang jeg har antydet at hun er avslørt.Denne gangen gjorde hun det selv,avslørte seg uten min hjelp i det hele tatt.
Hun holdt jo på å ta fyr her i går kveld sånn som hun fyrte seg opp,det er lett for å gjøre en megatabbe da !
Hilsen synskepeggy.

24.02.2018 kl.09:56

Kari Marita. Jeg er utenforstående her. Men jeg har skrevet mange kommentarer på din blogg som ikke kommer på trykk. Så da er jo du også falsk da. Husk at reglene du lager i hodet ditt, også gjelder deg selv.

24.02.2018 kl.10:15

Alle i denne gjengen er like falsk. Ikke bare SP og KM.

At de røpte seg så ille på 1 uke, overasket ikke meg.

Dobbelmoralsk og falskhet, er kjennetegnet på bloggen, eier og bloggvennene til bloggeier.

Glad jeg så det før jeg ble manipulert inni denne gjengen her.

Hehe.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.10:42

Anonym:
IngerJ :
Du også bør respektere Toril K og mitt vennskap så mye at du holder deg vekke herifra med dritt og nedrakking av henne.
Jeg kan fortelle deg en ting,men det må ha gått oppmfor deg og ettersom tiden har gått og du har sett med egne øyne at vennskapet mellom Toril K og meg bare har blitt sterkere og sterkere,jeg sier det allikevel : Toril K har utrolig mange flotte egenskaper som jeg setter stor pris på som hennes venn,jeg beundrer folk som har stor integritet,er ærlige,viser tillit og får det tilbake og ikke minst,hun viser omsorg og at hun virkelig bryr seg når noe står på.
Jeg er ikke alltid enig i valgene hun tar og det samme går for henne med meg,men ingen av oss vil finne på å la det gå ut over vennskapet.Istedet blir vi enige om å være uenige,respekterer og støtter hverandre i de valgene vi tar og er der for hverandre underveis.Jeg legger meg ikke bort i de valgene hun tar,men jeg er klar for å være der for henne når dom helst uansett grunn og det vet jeg er gjensidig.
Nå er det sånn at hun har valgt å ta botox,det er greit,det påvirker ikke min mening om henne som person og jeg dømmer henne ikke for valget hun har tatt.
Ha det klart for deg IngerJ og slutt å rakke ned på henne her !!!
Hilsen synskepeggy.

A

24.02.2018 kl.10:26

Kjenner igjen hvordan du ytrer deg anonym = Inger J ;) Hva med deg selv da? Du som påstår at du alltid kommenterer under fult navn eller nick. Hva gjør du nå? Du kommenterer som anonym ;) Løgnere som deg forblir løgnere vet du ;)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.11:22

A:
Hun har kommentert "anonymt"under flere forskjellige nicnavn i dette kommentarfeltet,så mye kan jeg si deg,så du har helt rett i det du sier :)
Hilsen synskepeggy.

24.02.2018 kl.11:27

Jeg tviler på at Kari Marita har røpet seg som Therese. Da ville du vel latt det stå for å hevne deg og røpe henne? Jeg sover om natten, så har visst gått glipp av det. Uansett om hun har skrevet under flere nick eller ikke er ikke denne svertingen OK. Og sannheten sitter du på siden bare du ser ip-nr. Om du lyver eller ikke kan ikke vi vite.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.11:33

Anonym:
Alt jeg sier om hennes forsøk på å være "anonym" er sant ?
Hvorfor skulle jeg lyve om noe sånt,særlig når sjansen er stor for at hun da hadde skrevet 300+ kverulerende kommentarer for å bedyre sin uskyld - etter at jeg utallige ganger har bedt henne pelle seg vekk.
Det ville jo vært helt meningsløst og idiotisk av meg å gjøre.At det der marerittet blånekter,er ikke overraskende,ingen vil bli tatt i løgn og med buksene nede,ikke hun heller.
Nå ligger det to kommentarer lenger oppe her begge fra henne,som bekrefter min påstand !
Hilsen synskepeggy

Else Marit

24.02.2018 kl.11:39

Fy for noe grusomme hatkommentarer som har blitt skrevet om Toril og SP.

Det var ikke mye hold i de ordene du skrev. Og din sykelige trang til å kommentere på bloggen til SP er åpenbar. Du er som en besatt djevel. Normale folk ville hatt hjerneceller nok til å gi seg. Men du turer på som om du eide bloggen til SP.

Og når Kari Marita avslører seg selv og ikke ha kontroll på ip-nurmene var det dagens høydepunkt;)) Therese - Kari Marita - Therese - Kari Marita. Kari Marita som benekter at hun er Therese. Men går rett i revesaksen;)) Like it;))

Kari Marita ER og BLIR blogg.no største BLOGGTERRORIST. Men som ikke eier skamvett til og skjemmes.

Nettoppførselen til Kari Marita og Inger J R vil jeg beskrive som EKKEL og fylt av HAT og ONDSKAP.

Vær klar over at jeg sitter med MASSE kommentarer som Kari Marita har prøvd å sende meg på MIN blogg. Jeg godkjente ALDRI kommentarene. Men jeg tok printscreen av dem. Et negativt ord til fra Kari Marita og kommentarene vil bli publisert på MIN egen blogg. Og postet på facebookgruppene for oss bloggere som jeg er med i. Du kan benekte så mye du vil at du ikke har skrevet kommentarer. Men da er du dement så det holder. Jeg sitter med KLARE bevis.

Inger J R snakker om å være dobbeltmoralsk. Den som er dobbeltmoralsk ER Inger J R. Fordi Inger J R mener at hun ALLTID skriver navnet sitt eller nicknavnet sitt på kommentarene. Det er BLANK løgn. Hva gjorde Inger J R i kommentaren sin som SP avslørte? Inger J R kommenterer som anonym. Inger J R = dobbeltmoralist. Ta den bjelken ut av øyet ditt før du dømmer andre. Men øynene dine er fulle av bjelker og fliser at du har STORE problemer med å få dem ut.

Jeg er også sterkt uenig med Toril sitt valg om det hun har gjort. Og det VET Toril.

Men som bestevenninnen hennes fra barne- og ungdomsårene vil jeg ALDRI i verden miste Toril som venninne. For bedre venninne finnes ikke. Toril er den mest ÆRLIGE og OPPRIKTIGE venninnen som finnes. Hun er omsorgsfull, hun ønsker at ALLE rundt seg skal ha det bra, hun er godhjertet og hun er der for oss venninner når vi trenger noen å prate med. Slike venninner som Toril vokser IKKE på trær.

Jeg kommer ALLTID til å være der for Toril slik hun ALLTID har vært for meg.

Ekte vennskap tåler at den ene kan ta et valg som ikke alltid den andre er enig i. Og ekte vennskap TÅLER alt;))

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.13:05

Else Marit:
Det er helt utrolig hatkommentarene blir verre og verre i takt med at forvirringen hos nettrollet blir større og større !
Var det helt bevisst og del av en vellykket plan ?
Og,hva var i så fall motivet ?
Påskekrim på forskudd takker jeg aldri nei til :)
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

24.02.2018 kl.11:48

Anonym

Beviset for at Kari Marita avslørte seg selv som Therese k ligger som SP skriver litt lengre opp i kommentarfeltet.

Klokken 01.50 skrev Kari en kommentar med en henvendlese til Kari Marita.

Og svaret kom klokken 01.57 fra Therese k hvor hun svarer

Therese k

24.02.2018 kl.01:57

Ja det har hun

Klokken 01.59 er Kari Marita på plass i kommentarfeltet. Trenger du flere bevis? Eller later du som du er dum;))

Slutt å rakke ned på SP.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.12:52

Else Marit:
Der kom du med det endelige beviset,2 + 2 = 4 !
"Therese K = KM har brukt samme ip-nr i kommentarfeltet til Toril K som hun tror har spamsperre,hun bekrefter det selv når hun skriver "Ja det har hun".
Omtrent samtidig opplever ikke jeg å bli stoppet av spamsperre da jeg kommenterer.
Så,da må "Therese k" = KM forklare dette utrolige "sammentreffet" som ingen her tror er tilfeldig,så,den bortforklaringen kan hun bare glemme.
Hilsen synskepeggy..

Anonym

24.02.2018 kl.12:39

Venter spent på hva Km har til forsvare seg med etter bevis for å fare med løgn

Du er rågod som klare å fange opp fusk å løgn midt i kaoset hun får til

God helg-:D

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.12:44

Anonym:
Hehe,ja,man kan ikke annet enn å spørre seg om et og annet - uten håp om å få en fornuftig stavelse fra henne !
Hadde jeg vært henne nå så hadde jeg holdt godt kjeft,ligget lavt og prøvd å finne trøst i at om hundre år er allting (sannsynligvis) glemt !
Ha en god helg du og :) Hilsen synskepeggy.

Else Marit

24.02.2018 kl.13:17

SP

He he he he;)) Jeg forstod det sånn etter jeg leste Toril sine kommentarer på sin EGEN blogg til en Therese k og erremulig eller noe sånt. Og da er det på tide å roe ned LØGNENE og BORTFORKLARINGENE.

Det er over grensen til å være idioti dette her. Men når en voksen dame IKKE forstår at hun har blitt avslørt pga ikke å ha oversikt over ip-numrene er håpet ute for lenge siden.

Det andre jeg mekret meg da jeg leste igjennom kommentarene dine og de kommentarene Toril fikk på bloggen sin er at kommentarene fra Kari Marita og Therese k begynner og slutter samtidig som Kari Marita begynner og avslutter.

Det er ingen OPPEGÅENDE lesere som vil støtte den AVSKYELIGE oppførselen til Kari Marita og den FÆLE terroriseringen på bloggen din hun har holdt på med i dagesvis.

Og Kari Marita er den ENESTE bloggeren som sitter på andres kommentarfelt om NATTEN og terroriserer andre bloggere. Det husker jeg hun gjorde da hun holdt på med psykisk trakassering og terrorisering på bloggen din i desemer 2014 og januar, februar og mars 2015.

Ha en fortsatt fin lørdag;))

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.13:37

Else Marit:
Jeg er helt enig i det :)
Jeg skriver det til og med : enten må man være klin gal,drita full eller begge deler hvis man kan finne på å støtte den der bloggterroristen sin trakassering - og det inntrykket blir bare forsterket av at det skjer midt på natten !
Vanligvis sitter ikke jeg oppe på natten,jeg er helt avhengig av god nattesøvn når jeg har fri for å klare nattevaktene mine,men i de siste to ukene har det blitt dårlig med nattesøvn på grunn av smerter etter ribbensbruddene jeg pådro meg.
Uansett så eskalerte det hele til trusler da bloggterroristen gjentatte ganger kom med trusler : " Jeg gir meg aldri når det gjelder deg SP" det omfatte jeg som trusler som blei gjentatt i flere kommentarer som blei slettet,jeg talte tolv slettede kommentarer fra henne ,etter at jeg utallige ganger hadde bedt henne å holde opp og gi seg,den siste kommentaren fra terroristen kom kl.03.15 i deg morges.Da hadde hun holdt på non-stopp i timevis.Man kan si hva man vil til galskapen,men en ting er klinkende klart,det er IKKE normal oppførsel av et voksent menneske som i tillegg påberoper seg at "alt er i orden her"
Jeg fryder meg som et barn over det faktum at nettrollet ikke har den fjerneste anelse om PLANEN,men det er en annen som skal få æren av å avsløre den ! Hehehe - !
Ha en fortsatt fin lørdag du også :) Hilsen synskepeggy.

A

24.02.2018 kl.13:30

Hun har et stort forklaringsproblem nå etter at hun har blitt tatt på fersken nok en gang ;) Jeg måtte løpe inn på Toril sin blogg for å lese hva det stod. Sannheten kommer alltid fram til slutt. Det er synd at de to som skryter av at de er ærlige bloggere ikke vet hva ærlighet er ;)

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.13:43

A:
Det er ikke overraskende at det er de to som terroriserer med "anonyme" kommentarer som i hovedsak gir støtte til seg selv og sin egen ufyselige oppførsel - ingen andre ville finne på å støtte noe slikt !
Jeg kan si så mye at de to er de to som tilsammen har skrevet "anonyme" kommentarer her,med klar margin,og seinere har,ikke bare blånektet når de blir avslørt,men også anklage andre for å gjøre det samme.
Det er ikke mye troverdighet og ærlighet å finne hos noen av de to !
Hilsen synskepeggy.

Anonym

24.02.2018 kl.14:00

Hm..Merkelig stille fra KM&alias i dag..?..

Men sikkert godt for deg det da-:D

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.14:09

Anonym:
Kanskje hun er bortført av ufoer og aliens - og kommer snart tilbake....
Hilsen synskepeggy.

Kari Marita

24.02.2018 kl.16:50

Du sa jo at mine kommentarer aldri mer skulle bli publisert, så kanskje ikke rart det ble stille..

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.17:16

Kari Marita:
Det er helt riktig observert av deg det.Atmosfæren ble plutselig mye bedre og god energi overtar.
Jeg forstår at du ikke i din villeste fantasi kan begripe hvorfor !!!
Det bør fortelle deg en ting eller to om hvem som er den STØRSTE bloggterroristen,kverulanten,løgneren og som er den som virkelig trakasserer her når det plutselig blei stille her,etter at jeg måtte TVINGE deg vekk eyyer å ha kommet med det som jeg oppfatter som gjentatte trusler mot meg,den siste kl.03.15 i dag morges.
Jeg vet med hundre pst sikkerhet at det er MANGE som har måttet TVINGE deg vekk etter ufyselig og ekkel oppførsel på blogger og på KG !
Men,jeg forventer ikke at DU fatter noenting av DIN egen rolle i dette her dramaet !
Nei,nå kommer du ikke tilbake hit - iallefall ikke så langt som til kommentarfeltet - roen som har senket seg i kjølevannet av ting mot deg,er helt fantastisk !!!!
Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.17:18

Kari Marita:
I kjølevannet av TVANG mot deg,skal det stå.
Hilsen synskepeggy.

24.02.2018 kl.17:19

Dramaqueens.

Livet mitt som klarsynt.

24.02.2018 kl.17:20

Anonym:
Det er fornavnet på den ufyselige bloggterroristen som har terrorisert bloggen her i dagevis.
Men må er det slutt !!!
Hilsen synskepeggy.

Gry

24.02.2018 kl.20:12

Noe som dette trodde jeg aldri jeg kom til å se på en blogg, for dette var noe av det mest pinlige jeg har lest. Stakkars deg Synskepggy, og stakkars bloggvennene dine. Kanskje spesielt deg og Toril.

Jeg har lest litt av hva som har hendt. Det er flere bloggere på blogspot hvor jeg blogger som snakker om Kari Marita sin unormale oppførsel på nettet.

Hvis denne Kari Marita er 44 år og voksen finner jeg ingen unnskyldning for hennes oppførsel i ditt kommentarfelt. Når denne Kari Marita oppfører seg utidig og frekt på ditt kommentarfelt kan jeg levende forestille meg hvordan hun er i det virkelige liv. Tanken på det skremmer meg :o Kverulanter som Kari Marita er nøyaktig på samme måte i det virkelige liv, for de elsker å kverulere, tanne og krangle.

Jeg er glad jeg ikke omgir meg slike mennesker i livet mitt, og slike mennesker er ikke velkommen til å bli mine venner.

Når jeg leser kommentarene fra denne Kari Marita blir jeg veldig sint, fordi hun påberoper seg retten til å være et mobbeoffer. Det er Kari Marita i egen person som terroriserer deg som bloggeier og noen av vennene dine. Grunnen til at jeg blir sint er fordi jeg jobber som sosiallærer på en ungdomsskole, og når en voksen dame som Kari Marita er misbruker at hun er mobboffer når hun er den som har all skyld blir jeg sint. Det er respektløst og stygt gjort når man tenker på de som opplever grov mobbing og vold hver eneste dag på skolen og i arbeidslivet. Jeg forstår ikke hvordan Kari Marita kan ha samvittighet til å si at hun er mobbet når hun ikke er mobbet.

Det er noe veldig galt med virkelighetsoppfattelsen til denne bloggeren. Jeg kjenner ikke til denne bloggeren, men det jeg har lest i kommentarfeltet ditt har vært mer enn bevis nok.

Vi har jevnlig undervisning for de ulike klassene om nett og nettvett. Mobbing på nettet er et tema elevene ønsker å ta opp. De engasjerer seg i det temaet.

Jeg lurer på om jeg kan få henvise og vise til bloggen din neste gang vi skal ha fagdag for elevene på skolen om temaet nett og nettvett? Det er et utmerket eksempel for å vise hvilken avskyelig nettoppførsel èn voksen blogger viser en annen bloggers kommentarfelt. Fortvilelsen og maktesløsheten til deg som eier bloggen og hvordan dine flotte bloggvenner prøver å støtte deg er rørende å lese, og det bør elevene få se. Jeg vet elevene kommer til å bli sjokkerte, men kommentarfeltet på bloggen din er et utmerket eksemepl på nettoppførsel som ingen skal akseptere.

Jeg er ingen aktiv blogger selv, og blogger når jeg finner det for godt.

I 2005-2007 var jeg med i et nettforum for håndarbeidsentusiaster på internett. Vi delte bilder av det vil laget, og vi diskuterte håndarbeid.

4-5 andre håndarbeisentusiaster blogget, og de delte oppskrifter over det de laget. Jeg syntes det så moro ut, og jeg fikk lyst til å prøve blogg selv. Min første blogg åpnet jeg på blogg.no, men mine håndarbeidsvenner fikk meg til å åpne blogg på blogspot. Etter facebook kom har det blitt mindre med blogging, for vi som var med på håndarbeidsnettforumet har funnet hverandre på facebook, og der har vi en egen facebookgruppe. Det er hyggelig :)

Jeg håper det blir ro på bloggen din, for ingen bør oppleve det du har opplevd med nettrollet. Vi snakker om nettroll i ordets rette forstand. Jeg tar sterk avstand til en slik oppførsel utført av en voksen dame.

Stå på videre både du og bloggvennene dine :) Dere har allerede vunnet over Kari Marita.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.12:35

Gry:
Denne kommentaren blei jeg glad for :) Takk så,mye:)
Du må bare bruke dette kommentarfeltet og flere lignende som det nettrollet har vært innblandet i her i bloggen som et skrekkens eksempel på hvordan man ikke oppfører seg i andres blogger.Spre budskapet !
Takk igjen og ha en flott søndag :) Hilsen synskepeggy.

Ufo

24.02.2018 kl.21:23

Anonym, jeg tokk henne med meg i ufoen min og setter henne av på en øde planet. Kommer ikke til å sende henne tilbake før etter påske.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.12:32

Ufo:
Takk så mye,ufo :)
Det var akkurat hva vi trengte nå,et etterlengtet pusterom fra galskapen til det der nettrollet :)
Nå er det bare å stålsette seg til neste runde med et annet nettroll som følte at tiden og anledningen var inne til å,forsøke å få,satt inn noen hat-støt mot meg og bloggen min
Jeg trodde ikke heller at det andre nettrollet klarte å en så gullkantet mulighet gå fra seg.
Ha en flott søndag ufo :) Hilsen synskepeggy.

slarveposten

25.02.2018 kl.11:24

Hell Yeah!
Jasså, så du holder på fremdeles din gamle gås, og resten av disse patetiske kjerringene med inngrodde tånegler holder hoff ser jeg *lol*
Savnet meg Synska? Kjedelig uten litt intellektuell kverulering tipper jeg :) Ser jo meget trått ut i kommentarfeltet, dere sier dessverre samme gamle gnålet som for tre år siden. OMG ... jeg trodde ikke det kunne være mulig å bli mer stupide, men dere har bevist at det faktisk er mulig og at innavl ikke er helt heldig :)
...djiiiiiiz :)

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.11:39

slarveposten:
Jeg tror heller det er DU som har savnet å fortsette din personlige vandetta og å endelig få gi uttrykk for ditt personlige hat mot meg.Jeg er rimelig sikker på hvorfor også ! Det har neppe noe med blogg å gjøre lenger for din del.
Du vet,får man ikke utløp for intenst hat så begynner det å spise deg opp !!
Jeg har lenge sett dette komme - har til og med antydet det flere ganger allerede !!!
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.11:53

slarveposten:
Tenker det var en strek i hatplanen din å bli stoppet av spamsperren,det er vel en syk form for hevn at du peprer kommentarfeltet mitt med meningsløst svada etter at det har gått opp for deg at du ikke får kommentarer godkjent her.
Det samme gjelder din nye bestebloggvenn.
Hilsen synskepeggy.

Kari

25.02.2018 kl.12:57

Ha ha ha!! Og der Gry-figuren til Toril opp fra skuffen også. Du gir deg aldri med disse fantasivennene dine Toril :) :)

A

25.02.2018 kl.13:18

Der kom nok en ny hatsk kommen med hatsk og ondskapsfull beskyldning mot noen du ondskapsfulle feiging anonym hater. Hvordan er det mulig å bli spist opp av innvendig hat som det du og de andre haterne blir? Du kan neppe ha det bra med deg selv.

Du og alle haterne gnager fælt om at Peggy og Toril sine støttespillere er falske. Gå for pokker inn i deres skinnhellige og perfekte væremåte. Det har dere god og ren samvittighet. Ta dere for helvete samme Peggy og Toril hatere. Dere hatere er perfekte og feilfri 👹🤬

Kari

25.02.2018 kl.13:22

Jeg er den ekte Kari og har IKKE SKREVET den kommentaren fra Kari over.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.13:27

Kari:
Vet det,det er Tarva - utestengt med ett ip-nr og forsøker seg nå med et nytt...
Hilsen synskepeggy

A

25.02.2018 kl.13:33

Et lurt tips er også å sette opp sperre på ord som går igjen i kommentarene du har fått inn. Det vet jeg hjelper. Da kan du skrive opp ordene som nettrollene bruker mest. Skriver de Toril i kommentarfeltet blir de stoppet, skriver de Synskepggy blir de stoppet. Prøv det ;)

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.13:38

A:
Takk for tips :)
Det viser seg at det er umulig å stenge ute de der hatske nettrollene med ip-nr.De har jo utallige forskjellige nr.og det er jo sånn de opererer - de blir frekkere og sluere "as we speak" i sin syke iver etter å få,spre sitt hatbudskap.
Tipset fra A er et kjempegodt tips, og det har hjulpet meg. Jeg har vært heldig og har fått minimalt av stygge kommentarer på bloggen min. Kan kanskje telle kommentarene på en hånd.

Så fikk jeg tips fra Lillja om å blokkere ord, og det hjalp. Husker da nettrollet KM skrev en kommentar med et falskt navn som hun angivelig hadde skrevet på en fest hvor hun skrev at hun hadde hørt fra noen at jeg satt og baktalte henne. Jeg la navnet inn rett inn på ordblokkeringen. Nettrollet KM prøvde seg igjen under det samme navnet, men ble stoppet tvert.

Da jeg skrev et av innleggene mine om kosmetisk behandling på bloggen min forsøkte nettrollet KM å skrive 3-4 kommentarer under falskt navn. Jeg satte navnet som KM brukte inn på ordblokkeringen, og visp neste gang hun forsøkte å kommentere ble hun blokkert :)

Jeg har også satt inn forskjellige bloggnavn, forskjellige ord og uttrykk som går igjen. Hvis noen av bloggvennene mine forteller at de blir stoppet av spamfilteret er det pga ordene de bruker i kommentarene sine. Sender deg en sms med hvilke ord du som er lurt å sett inn på ordfilteret.

Personlig synes jeg ordfilter er bedre enn ip-filter, for de verste nettrollene som KM osv bruker flyttbar trådløs Wifi slik at ip-nummeret forandrer seg for hver gang som. Jeg aner ikke hvordan de får det til jeg.

Selv har jeg bærbar PC med vårt faste IP-nummer, og skriver jeg fra mobilen får jeg samme ip-nummer som når jeg skriver fra datamaskinen. Jeg får ikke til å bruke internett på mobilen når jeg er borte. Da kommer jeg ikke inn på vg.no f.eks. Aner ikke hvorfor. Kan være noe med innstillingene.

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.14:39

Toril sin hverdag med musikken:
Her i huset får vi samme ip-nr fra nettbrett og bærbar pc,men vi får to ulike på to forskjellige mobiltelefoner og som ingen av dem er lik det på PC og nettbrett.
Jeg har heller ikke forstått hvordan de greiene funker,har aldri hatt behov for å finne det ut.Jeg vet også at man skal ikke langt opp i veien her med mobilen før man får enda et nytt ip-nr,det holder om man runder svingen rett oppi her.
Jeg stenger for bloggere som må fjernes med TVANG,jeg vil ikke stenge for alle.
Hva nettrollene skriver insinuerer egen blogg bryr jeg meg ikke om,men jeg vil begrense tilgangen deres til å trolle og trakassere her.
Jeg fikk rett og slett ekle frysninger av uhygge da det marerittet av et trakasserende nettroll kom med trusselen "JEG GIR ALDRI OPP NÅR DET GJELDER DEG SP" og,ikke nok med det trusselen blei gjentatt flere ganger etterhvert som jeg slettet så kom trusselen på nytt.Det var da jeg forsto at dette trakasserende nettrollet er så sykt at det faktisk krever rett kompetanse,kompetanse som jeg ikke har.
Nå skal jeg ut en lang tur med kattene og glemme hele greia en stund.
Ha en flott søndag,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

25.02.2018 kl.14:40

Toril sin hverdag med musikken:
Mente hundene :) Tur med hundene :)
Klem fra synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv