hits

Hun fikk en diagnose - endelig !

 

Endelig fikk hun en diagnose

og det er bra,

da kan hun få 

rett behandling

 


 

for sin uhelbredlige sykdom :((

 

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

anonym

14.02.2018 kl.22:12

Stakkar pusen:D

Hva feiler det henne?

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.22:22

anonym:
Ja,det er trist,men vi prøver å gjøre livet lettere for henne nå som hun får rett medisin for sin sykdom.Hun blir aldri mer frisk og prognosene er ikke så gode som vi håpet på :(
Hilsen synskepeggy.

Doc og Dask

14.02.2018 kl.22:13

Stakkar liten.. Du får klø den god bedring fra meg ;)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.22:16

Doc og Dask:
Det skal jeg gjøre :)
Men,det hjelper ikke på hennes sykdom dessverre,hun er uhelbredelig syk :(
Hilsen synskepeggy.

Doc og Dask

14.02.2018 kl.22:50

Da ønsker eg henne en fin tid og alt godt så langt det lar seg gjøre ;)

Livet mitt som klarsynt.

14.02.2018 kl.23:15

Doc og Dask:
Takk,det blir mye medisin å ta,noe hun hater og mange dyrlegebesøk fremover for henne,men vi gjør det vi kan for å gjøre situasjonen så smertefri som mulig for henne :)
Hilsen synskepeggy.
Huff stakkars <3 :(

Jeg får kjempevondt inni meg når dyr blir syke, for vi som har dyr elsker jo dyrene våre av hele vårt hjerte <3 Vi vil jo gjøre alt som står i vår makt for dyrene våre, og vi vil jo det beste for dem samme hva.

Du gjør det beste slik at katten han ha det så godt som over hodet mulig <3 <3 <3

Selv har jeg en blant kattungene som ikke kan suge. Han har svelgerefleksen iorden, men han kan bare ikke suge. Jeg har snakket med andre oppdrettere som sier de har hatt kattunger som ikke kunne det. Når de begynte med mat ved 4-ukers alder så var de kjempeflinke.

Jeg har fått kritikk fordi at han har blitt matet. De som har kritisert har sagt den samme standardfrasen: "Det er jo bare en katt!". Det er ikke bare en katt. Kattungen er mer enn bare enn en katt. Han har like mye livets rett han som kullsøsknene hans selv om han ikke kan å suge fra mamma patt. Slike kommentarer provoserer meg kjempemasse, og blir lynende irritert når tankeløse kommer med slike uttalelser.

Du gjør det riktige for katten din når du vet hun hater dyrlegebesøk, og du vil at hun skal ha smertefri dager <3

Ønsker deg en kjempefin torsdag :)

Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.11:57

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
Jeg også reagerer kraftig på at noen tror at en katt bare er en katt.Det stemmer ikke og det er mange katter som lider på grunn av en sånn holdning.
Nå er katten min forholdsvis frisk og stabil.Hun er en utekatt og vant med å gå ut og inn som hun vil.Den største utfordringen akkurat nå er at hun graver i stykker dørlister og vinduskarmer i forsøk på å komme seg ut,hun vet jo ikke at hun må holdes inne i en uke etter doktor strenge ordre.I morgen er det gått en uke siden hun blei utskrevet,er formen hennes like fin i morgen har jeg lovet henne en liten luftetur.
Ha en kjempefin torsdag du også,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Anonym

15.02.2018 kl.11:17

Tror ikke det er katten innlegget er myntet på.

Søt katt da:D

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.12:10

Anonym:
Det er nettopp sånne kommentarer som dette som mater trollet og får det til å fortsette med sin besettelse og stalking !
Hilsen synskepeggy.

My

15.02.2018 kl.11:22

Anonym,

Alle ser hvem det er myntet på.

Livet mitt som klarsynt.

15.02.2018 kl.12:13

My:
Jeg håper da det at alle ser hvem det er myntet på,men vrangforestillinger,besettelse og paranoia bringer frem det utroligste i noen folk,og når noen i tillegg er litt i overkant kverulerende og idiotiske så ser man ofte hvor galt det kan gå !
Hilsen synskepeggy.

Kari

15.02.2018 kl.12:42

Nå får Anonym og My skjerpe dere. Pokkers til nettroll som er besatt av og ødelegge bloggen til Sp. Slike nettroll som dere burde blitt fratatt datamaskinen deres for dere sitter som hauker og slår til som gribber med nedlatende kommentarer på bloggen til Sp.

Tilbake til innlegget ditt Sp.

Jeg synes det vinter om kjærlighet at dere gjør henne så smertefri som mulig at hun kan ha fine og trygge dager sammen dere.

Du er en dyrekjær person <3

15.02.2018 kl.20:56

Kari :Er du eier av denne bloggen?

Om ikke, hvorfor blander du deg i alt, som kommenteres her?

Else Marit

15.02.2018 kl.21:18

Anonym:

Kari gjør som alle gode bloggvenner gjør. Hun støtter en god bloggvenn av oss som litt for ofte får spydige og stygge kommentarer fra feige anonyme nettroll som det du er.

Vi har lært noe vesentlig gjennom vår oppvekst. Og det er å støtte den som ligger nede og blir sparket av nettrolltamp som det du er. Kari har noe som heter SAMVITTIGHET til å ta avstand fra UFYSELIG oppførsel på nett.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv