hits

Skam deg !!!!

 

Jeg er stolt av skoleungdommene

som nå reiser seg i protest mot 

usa sin vannvittige våpenlov.

De skulle ha hevet stemmen

for lenge siden !

 


(Bilde fra Google.no)

 

Og hvordan svarer donalden,

jo han vil bevæpne lærerne,uten å

ofre en tanke på den byrden

han samtidig legger på

lærernes skuldre.Han regner med at en lærer vil 

løfte våpen og skyte en 

elev om nødvendig,men jeg er ikke så

sikker på det.

Jeg hadde sluttet som lærer på dagen om

jeg blei påtvunget et sånt ansvar.

Det er umenneskelig,men donalden mener det er helt greit.

Jeg er redd for at galskapen utvikler seg til

en stående ordre for lærerne :

skyt først og undervis etterpå.

Hilsen synskepeggy.

17 kommentarer

Doc og Dask

22.02.2018 kl.21:42

Ja den der er litt tricky.. i noen tilfeller kan det redde liv, men det kan også gå riktig ille..

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.22:18

Doc og Dask:
Ja,veldig tricy.I verste fall beordret en fredelig lærer til å Skyte for å drepe,noe som i mine øyne er langt forbi normal moral og langt fra hva man kan forvente av vanlige sivile.
Det er bare soldater og politiet som bør beordret til sånt og det etter grundig opplæring,psykiske vurderinger osv..
Hilsen synskepeggy

Livet mitt som klarsynt.

22.02.2018 kl.22:21

Doc og Dask:
Stavekontrollen er ute av kontroll.....beklager skrivefeil :)
Hilsen synskepeggy

Helena Westergren

22.02.2018 kl.22:15

helt enig!

l0velly

22.02.2018 kl.23:26

ENIG

23.02.2018 kl.09:50

Hvor var Obama og de andre presidentene, når det var skoleskyting?

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.10:04

Anonym:
Ja,skam dem også !
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

23.02.2018 kl.15:42

Jeg er sååå enig. Og råbra skrevet;))

Ha en fin fredag;))

Hilsen Else Marit

ingerslilleverden.blogg.no

23.02.2018 kl.16:53

Flott fornuftig ungdom som bruker stemmen sin nå!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.23:00

ingerslilleverden.blogg.no:
Ja,den neste generasjon oksen har mye mer makt enn det de selv er klar over - det har jo vi også,men bruker den ikke.Ungene våre lever som de lærer...
Hilsen synskepeggy.

ingerslilleverden.blogg.no

23.02.2018 kl.23:02

Nei, vi er nok for dårlige til å kjempe enkelte saker. Ser det på ulike demonstrasjoner her, få folk som møter opp, dessverre. Men blir så glad når ungdommen roper høyt ut mot denne gale mannen- han er ikke i vater en plass. God helg!

Livet mitt som klarsynt.

23.02.2018 kl.23:38

ingerslilleverden.blogg.no:
Jeg er en sånn type som elsker å ta på meg utfordringer og saker som kommer fellesskapet til gode.Jeg går gjerne infremste rekke og har ingen problemer med å ta ordet i enhver sammenheng..Sånn har jeg vært hele livet og det er jo ikke til å,unngå at jeg har jo fått meg noen par trøkker underveis,det har lært meg å se sak fra person noe som er en uvurderlig egenskap.
Jeg mener at de to beste verktøyene vi kan gi barna våre for å få en god start i livet er at de blir klar over at de har en stor stemme og å lære dem å ha orden i økonomien,klarer vi å lære dem det vil de alltid klare seg.
Akkurat nå holder jeg på med en sak om prosedyrer ved kontraktinngåelse på treningssentre,jeg tror det er mye grums i koppen der.Jeg vil at D skal vedta å ikke tilby kontrakter på mer enn ti timer til ungdommer under 25-åring og så vil jeg at de ansvarlige skal forholde seg til kredittlovgivningen,altså at de innhenter opplysninger om betalingsevne,inntekt osv.og ikke som praksis er nå at enhver kan skaffe seg kostbare kontrakter som de gjerne ikke klarer å innfri økonomisk.Begrunnelsene mine for å,ta en sak på dette er at vis om voksne folk må hjelpe ungdommene våre,en ungdom på ca 20 vet neppe konsekvensen av at de inngår kontrakter på store beløp og ikke får de informasjon om det heller,de som tilbyr den type kontrakter driter i hvordan det går vidre og om ungdommen får ødelagt sin kredittverdighet og alt dette må vi forsøke å sette en stopper for og jeg har påtatt meg oppgaven.
Så er jeg jo også sånn av natur at det jeg har begynt på,det fullfører jeg om jeg så må fullføre i tingretten eller helt til høyesterett.Fullføres skal det.
Nå kom jeg litt vekk fra tema,men poenget er at ungene våre lever som de lærer og lærer de å bruke stemmen,redskapene de faktisk har for å få noe gjennomført og ikke finne seg i alt så er mye gjort.
Vi må vise dem hvordan man gjør det,det er vår simple plikt.
Hilsen synskepeggy.

ingerslilleverden.blogg.no

24.02.2018 kl.18:32

Så utrolig flink du er! Og du har så rett så rett. Masse lykke til , jeg blir ikke overrasket om det er endel grums der nei..... God helg !

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2018 kl.11:12

ingerslilleverden.blogg.no:
Takk så mye :)
Jeg tror ikke det har så mye med flink å gjøre,det gjenstår jo å se hvor flink jeg har vært når saken er over.
Det handler vel mer om et ønske om å hjelpe alle ungdommer til å få en så god start på livet som mulig,ikke bare min egen.
Denne saken startet da jeg fikk høre om at en gutt på 20'hadde inngått en treningsavtale på et treningssenter.Kontrakten lød på 60 timer til en pris av over kr.46.000; selve kontrakten,måten den blei presentert for gutten og selgers plikter ved kontraktskriving var punkter man kan stille store spørsmål ved og derifra begynte ballen å rulle.
Det første jeg gjorde var å ta kontakt med treneren som hadde skrevet under på kontrakten,mye han sa virket temmelig i gråsonen for meg.Jeg spurte han om det var vanlig praksis å tilby 20åringer slike kontrakter og han hadde ikke et godt svar på det.Han sa at etter kontraktskriving hadde han strekt seg langt for å etterkomme denne 20åringens ønsker og forsøkt å legge forholdene best mulig til rette for ham,det mentejeg var et stort paradoks,for om han virkelig ville guttens ve og vel så hadde han ikke tilbudt han en slik kontrakt.
Det var mye fram og tilbake om dette inforrige uke,jeg tok kontakt med advokaten min og jeg fikk mye god veiledning fra han.Bla.sa advokaten at de fleste treningssentre hadde mottoet : ikke be om tillatelse,be om tilgivelse.Og da fikk jo jeg enda mer blod på tann.
Fredag ettermiddag ringte den aktuelle treneren til meg og jeg forsto at han og senteret var klar til å legge seg flat,men det er ikke det jeg vil.
Jeg vil,ha en presidens på to ting for å forsikre meg om at dette ikke må skje.Det ene er at de aldri tilbyr den type kontrakter til noen under 25 år,eller,aller best,fjerner tilbudet helt fra menyen.Dernest vil jeg ingen slike kontrakter skal ha bindetid,man skal kunne komme seg ut av kontrakten før ungdommen har kommet i betalingsproblemer.Så vil jeg at treningssentrene følger vanlig prosedyre ang.kredittsjekk,betalingsevne osv.og utvise ansvar og skjønn i forhold til opplysningene.
Dette får jeg ikke presidens for uten å få et offentlig vedtak og dom gjennom domsavsigelse i rettsapparatet.Og det er jeg klar for !
Så får vi se hvordan det går :)
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2018 kl.11:27

ingerslilleverden.blogg.no:
Jeg glemte å få med at den aktuelle kontrakten skulle betales i avdrag kr.2061; pr.måned,dermed faller den inn under kredittlovgivningen som har fått nye og strengere retningslinjer de siste årene og som ikke er fulgt eller svært mangelfullt fulgt i dette tilfelle.
Jeg forstår ikke at voksne folk har samvittighet til å utsette ungdommer for ting som kan få betydning for dem i lang tid.Hvilket voksent oppegående menneske mener at en 20 åring har forutsetning økonomisk til å gjøre opp for seg.Treningssentrene driter imungdommene,får ungdommen problemer så bare selger de gjelde til et innkassoselskap og lar ungdommen seile sin egen sjø.Det er så,hjerterått at noen må steppe opp,å,ta ansvar for å,prøve å få det stoppet.
Hilsen synskepeggy.

Ufo

26.02.2018 kl.08:52

Synes det har tatt helt av. Hva vil skje hvis en lærer klikker?

Dem burde istedenfor strammet inn på våpenreglelene. Hvor mange liv til må til for å få opp øynene til våpen lobbyen i USA.

Hvis ikke noe blir gjort er jeg redd for at det kan bli enda verre der nede. Heldigvis ser jeg at det er mange fornuftige ungdommer der nede. Kanskje det blir bedre når dem kommer til makten.

Ønsker deg en fin dag.

Livet mitt som klarsynt.

26.02.2018 kl.12:44

Ufo:
Jeg kan si deg en ting som temmelig sikkert etter at vedtaket om at lærere kal bære våpen trer i kraft,klikker det for en lærer og han begynner å skyte så vil han oppfattes som et offer og ikke en gjerningsmann.
Jeg tror de vil bli like paranoide som det politiet har blitt.De skyter så intenst på ubevæpnede og uskyldige offer at de tror de selv blir beskutt.
Med våpen følger paranoia.Det er sikkert.
Jeg såg en dokumentar en natt på jobb som tok for seg akkurat dette.Den handlet om et ungt kjærestepar som blei stoppet av politiet,i det som var en rein rutinekontroll.Da de blei stoppet bøyde sjåføren seg fra for å finne fram fører og vognkort fra hanskerommet.Politimannen som stoppet dem trodde at ungdommen tok fram våpen og begynte å skyte samtidig som han tilkalt forsterkninger.Da forsterkningene kom til stedet holdt politimannen fortsatt på å skyte så de kastet seg ut av bilen å begynte å skyte mot bilen de også i den tro at de selv blei beskutt,det samme skjedde da to politibiler til kom til stedet.De skjøt så intenst at de selv trodde de blei beskutt og fortsatte å skyte
Seinere blei det ikke funnet våpen i billen,men den var beskutt med over hundre skudd !
Dokumentaren kom med mange eksempler på politiskyting mot ubevæpnede og uskyldige.
Det blei silt nettopp det spørsmålet om politiet er så rammet av paranoia at de skyter vilt om seg.
Så ille er det,blir lærene bevæpnet er det ikke gitt at det ikke skjer det samme på skoler.Skrekksenarioet er jo om læreren tror at elevene tar frem våpen når de strekker eg etter bøker i sekken,hvor mange danger gjør ikke elevene det i løpet av en skoledag,man kan bare tenke seg.....
Vi syns våpenlovgivningen i USA er reinspikka galskap og imgenting annet,men så lenge de er besatt av behovet for å forsvare seg selv blir det ingen endring.
Jeg har alltid stilt spørsmålet : forsvare seg mot hva - og har enda ikke fått et svar på det som jeg kan akseptere.
Ha en fin dag,ufo :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv