hits

Måtte ta grep - hadde ikke noe valg !!!

 

Det har ikke vært så kaldt 

på mine trakter på åtte år !

Det var bare en ting å gjøre,

 


 

jeg måtte skru opp

varmepumpen på fullt,

og det funket som bare det,

det var skikkelig godt og varmt i huset

i dag morges 

akkurat som vi liker det.

Merker faktisk ikke noe til 

kulderekordene det snakkes om jeg -

her inne :)

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

Anonym

01.03.2018 kl.13:25

Forsøke provosere På overskRifter,pass deg at Du ikke blir utestengt fra bloggshoute.
Huff nå er det kjempekaldt hos oss også. Vi har ikke varmepumpe vi da, men ovn, og ikke noe er som å fyre opp med ved, ta en kaffekopp, lese avisen og sitte ved ovnen :)

Svigermor har varmepumpe, og jeg husker hennes den første vinteren etter at hun hadde fått det. Det var så mye tull med den, og hun hadde fagfolk der flere ganger til å finne ut hva som var feil.

Virker som om det er kaldt i store deler av Norge nå, men det kommer vel mildere dager etter disse :)

Der var et feigt nettroll av en anonym på banen igjen ja med en hjernedød kommentar. Jeg har et svar til dette anonyme nettrollet, og det er: Ja, Synskpeggy prøver å provosere forhandleren og leverandøren av varmepumpa :) Huff, og huff :) Ha, ha, ha :)

Lurer på mer på om "heisen ikke går helt opp" når slike patetiske og feige anonyme nettroll som det du er for fult alvor mener at Synskepeggy provoserer med et innlegg om varmepumper. Fri og bevare meg vel. Noe er alvorlig galt med dagens nettroll.

Jeg ønsker deg Synskepggy en kjempefin torsdagsettermiddag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

01.03.2018 kl.17:44

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
Jeg har vært heldig med begge varmepumpene,både den jeg har selv og den som er i hageleiligheten.De har funket over all forventning og har så langt bare hatt vanlig service på den en gang for året.

Jeg vedder på at den "Anonyme" som påstår at jeg provoserer med overskrifter også klarer å lage drama av til og med potetkoking og klarer antakelig også å innkludere alle som er så uheldige å svare i dramaet.
Når noen prøver å lage drama av noe som er så uskyldig som dette,så skjønner man at nettrollene fortsatt vil bråke og trakassere meg og mine bloggvenner.
Fatter egentlig ikke at ikke ALLE ser det,det gjør de vel,men de elsker drama de og,beste måte å gjøre det på er å "gi støtte" og fyre opp nettrollet.
Ha en kjempefin torsdag du også :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv