hits

Blir ikke akkurat motivert av sånt !

 

Nå burde jeg vært i 

full gang med å rydde i hagen

å gjøre det litt fint til påske,

 


 

men jeg kan ikke si at jeg

klarer å leite frem den helt store

motivasjonen når det fortsatt

ser sånn ut.

Det går i snømåking

fremfor planting av løker,

påskeliljer og tulipaner -

- på ubestemt tid :)

 

Hilsen synskepeggy.

11 kommentarer

M

06.03.2018 kl.11:43

Får litt trim å bevegelse da å ikke tid til mobbe å hetse andre på nett:D

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2018 kl.11:44

M:
?? -
Hilsen synskepeggy.
Nå vil vi jo helst ha vår, men mars måned er lunefull den, og vi kan nok få mer vinter. Det gjelder å være forberedt slik at en ikke blir skuffet. Da blir ikke skuffelsen så stor når man våkner en dag og ser at det har lavet ned.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2018 kl.16:15

Toril sin hverdag med musikken:
Det hadde vært fint med litt farge i hagen til påske,men kan ikke plante ned noe i fryst jord.Det er jo enda noen uker til påske så mye kan skje til da,spesielt her jeg bor.Vi er ikke vant med snø og tele på denne tiden av året,men mars,april og noen ganger mai er lunefull her også.Det snødde tett den 06.mai det året min datter konfirmerte seg.Og det har snødd mange ganger på selveste 17.mai,så vi er ikke ukjent med luefullt vær her heller for å si det sånn.Det skjer bare ikke så ofte.
Ha en kjempefin tirsdag du og :) Klem fra synskepeggy.

ÆØÅ

06.03.2018 kl.13:39

Bedre å plante løken om høsten, så blomstrer det til våren.

Jeg skuffer snø som en gal dag ut og dag inn og trøster meg med at det er trim, det også.

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2018 kl.16:05

ÆØÅ:
Jeg plantet ut over trehundre løker i fjor,påskeliljer,tulipaner,liljer og jeg vet ikke hva.Men,det hadde jo vært fint med noen fix-ferdig fra butikken å sette ned mens man venter på at de man plantet i fjor skal spire og gro.
Håper jeg har måket snø for siste gang i denne halvdelen av året......er ikke bare bare å måke snø med mine knekte ribben som ikke ser ut for å bli noe bedre....
Hilsen synskepeggy

Ufo

11.03.2018 kl.09:09

Synes det er fint at det er mye snø nå. Her er det 1,5 meter med snø i hagen, så blir ikke vår rydding her før i mai tenker jeg. Nå skal det også komme 30 cm til her.

Men kan jo håpe på at våren kommer til Bergen snart da.

Ønsker deg en fin dag

Livet mitt som klarsynt.

11.03.2018 kl.12:41

Ufo:
Hei igjen ufo :)
Det er en fin vårdag her i Bergen i dag,med fin temperatur og noen snøklatter her og der.
Det er fint med mye snø,men her blir det litt seint på våren for mer snø nå.Holder været seg sånn i et par dager til så tror jeg det er tint så mye i jorden at det blir mulig å plante ned noe fint til påske allikevel.
Ha en flott søndag ufo :) Hilsen synskepeggy.

Glafo

18.03.2018 kl.17:25

Vi får se det fra den lyse siden, selv om vi holder på å fryse døden på oss:

Her i Bergen har det knapt regnet en dråpe siden nyttårsaften.

Livet mitt som klarsynt.

18.03.2018 kl.18:00

Glafo:
Ja,det er sant :)
Hundene mine fikk vårklippen i går,jeg tenkte ikke på at det var litt tidlig og ti minus om kveldene.Er det en ting tispa mi liker mindre enn regn så er det kulde.Nå må vi lufte før kl.seks om kvelden,etter det er det for kaldt.
Men,for et nydelig vær vi har for tiden,det er sjeldent her i Bergen så tidlig på våren.
Det er varslet skogbrannfare mange steder.
Hilsen synskepeggy.

evy sofie

30.03.2018 kl.16:28

Så vAKKERT!

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv