hits

Arrogante folk altså - det verste jeg vet !!

 

Jeg trengte akutt hjelp

og ringte i håp om å få det,

en automatisk,hyggelig damestemme svarte :

 


 

Gjelder henvendelsen annet enn

skader oppstått etter frost og kulde,

vennligst prøv igjen seinere.

Hva kan man si.....

 

Hilsen synskepeggy.

3 kommentarer

Forslag til hva du kan si: "Ha en kjempefin tirsdag", eller ansett en til å besvare disse telefonene.

Enkelte av disse beskjedene tar slik tid også, først får du valg om å trykke 1, 2 eller 3. Når det er gjort får du et nytt valg om å tast 1, 2 eller 3 osv, osv. Slik går dagene :o

Håper du får hjelp til å løse det :)

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

06.03.2018 kl.16:10

Toril sin hverdag med musikken:
Det var ikke "bare" å ta en telefon for å få tak i en rørlegger asp.Ventetiden er ca to uker,om man ikke har istykkerfryste rør,da får man nødhjelp med en gang.
Jeg bruker legge på når valgene blir for mange og så skriver jeg heller en mail Istedet,sparer mye tid og frustrasjon på den måten.
Ha en kjempefin tirsdag du og,Toril :) Klem fra synskepeggy.

znippen

06.03.2018 kl.20:21

Arrogante folk er ikke noe hyggelig...

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv