hits

På tide å ta av silkehanskene ?

 

I dag er den beste dagen 

i året til å sette ting i et

større perspektiv enn

sin egen nesetipp.

Gi slipp på hat,bitterhet,gammelt nag

og sinne og bli

effektiv -

- det er bare da man får noe konstruktivt gjort :)

 


 

Gratulerer så mye med dagen jenter :))

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Fjellooy

08.03.2018 kl.12:02

Kvinner i Norge gjør det bedre enn menn på nesten alle punkt. De lever lenger, har bedre (faktisk) helse, er lykkeligere, ser mer mening i livet, får oftere barn og partner. På de viktigste delene av livet, gjør kvinner det bedre. Mye takket være en stat som iherdig har arbeidet for å bedre situasjonen deres, selv om det ikke har vært moralsk rett å gjøre en slik forskjell.

Det eneste punktet menn i gjennomsnitt gjør det bedre, er når det kommer til inntekt. Menn arbeider hardere enn kvinner, fordi de blir selektert av kvinner basert på deres sosioøkonomiske stats, selvtillit osv. Kvinner derimot blir ikke selektert på dette grunnlaget og kan derfor (og jeg vil understreke kan) arbeide for moro skyld.

Vi kan også spørre oss hva i all verden som vil skje med alle mennene som aldri har kunnet (på grunn av læreplass ordningen og lite tilrettelagt skolesystem for gutter) opparbeidet seg en kompetanse og derfor er arbeidsledige/uføre, den dagen staten ikke har råd til å brødfø dem. For i fortiden, når 90 prosent av menn hadde arbeid, tok i alle fall de seg av kvinnene som ikke hadde arbeid. I dag vil ikke kvinnene røre mennene som ikke har et arbeid og uten staten, er det ingen som vil gi dem penger. Særlig når så mange familier er ødelagte.

Livet mitt som klarsynt.

08.03.2018 kl.12:09

Fjellooy:
Unnskyld meg,men din kommentar høres veldig bitter og sint ut og jeg stiller meg et stort spørsmål om hvor du har funnet fakta som støtter dine påstander.
Forøvrig så er det jo helt typisk at en mann prøver å innta en slags offerrolle....
Hilsen synskepeggy.

Fjellooy

08.03.2018 kl.12:20

Jeg har funnet det på SSB og i ulike artikler. Alle faktum som kommer frem her er ganske velkjent og vil være lett å lete seg frem til. Jeg har ikke inntatt en offerrolle, jeg skriver om gjennomsnitt.

Livet mitt som klarsynt.

08.03.2018 kl.12:45

Fjellooy:
Det er vel med dette som tema som med alle andre,mer eller mindre,potente temaer,det er et spørsmål om hvordan man velger å se det på og hvilke kilder man oppsøker for å,skaffe seg kunnskap.Det er nå engang sånn her i livet at man først og fremst tiltrekkes av meninger som kan understøtte sine egne,selv om de kanskje kan være feil.Man ønsker å finne "bevis" for egne påstander og ofte er de lett å finne.
Misforstå meg rett nå,jeg er ingen nesegrus tilhenger av "kvinnekamp" og kvinnekulturen som brer om seg som ild i tørt gress er KUN et samfunnsonde både profesjonelt og privat og jeg kan med stolthet si at jeg aldri har latt meg "sluke" av kvinnekulturen,men gått mine egne veier,noe som har vært tøft til tider og stadig motarbeidet av den livsfarlige kvinnekulturen.
Jeg angrer dog ikke et sekund,jeg er så heldig at jeg slipper å svare på noe for noen.Og det kan medlemmene,med begge beina midt i kvinnekulturen bare drømme om...
Menn har en lei tendens til å innta offerrolle og bla.påstå at alt er alle andres feil - hva med at menn tar litt initiativ selv slik kvinner gjør.
Hilsen synskepeggy.

Sara

08.03.2018 kl.23:04

Gratulerer med dagen til deg og, Synskepeggy. :)

Kvinnedagen er fin. Jeg er ikke en av de som går i tog for å demonstrere for vår rett og vår kamp.

Jeg synes at vi har fått det som vi vil, lenger trenger vi ikke å gå i likestillingskampen. Vi har fått vår frihet, rett til de jobbene vi vil ha i forhold til vår høye utdanning i Norge.

Jeg er i tillegg iimot kjønnskvotering. Den som har høyest utdanning, fortjener jobben, enten det er kvinne eller mann. :)

Livet mitt som klarsynt.

08.03.2018 kl.23:09

Sara:
Dette stiller jeg meg hundre og ti prosent bak,jeg er helt enig med deg :)
Hilsen synskepeggy.

Helene

10.03.2018 kl.17:31

Hei! :) Jeg lurer på om du kan hjelpe meg med en husrens i dette huset som jeg har bodd i i noen måneder og jeg føler/hører endel aktivitet, men kan du se om det er de som følger meg som har fulgt meg i mange år? og kan du be de gå de som ikke skal være her?

Håper veldig at du kan ta deg tiden og hjelpe meg og mine kjære som plages endel av at de blir skremt.

Lys fra Helene!

Livet mitt som klarsynt.

10.03.2018 kl.18:27

Helene:
Jeg tar ikke alternative oppdrag via blogg lenger,dessverre,men jeg er sikker på at du finner en annen like dyktig klarsynt som kan hjelpe deg.Det koster jo mye penger da,men det virker som om en husrens fra en dyktig klarsynt er verdt det :)
Lykke til :) Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv