hits

Dette forventet de helt sikkert ikke !

 

Datteren min og jentene var ute 

på kjøretur da de endte opp

ved en øde og forlatt kirkegård

og et gammelt kapell.

 


 

Tøffe som de er,

begynte de å ta bilder,

Men det var ikke før etter at de kom hjem at

de oppdaget hva de hadde tatt 

bilder av.3 kommentarer

Der var det tydelig aktivitet! Tøft gjort av datteren din og venninnene å oppsøke stedet, men kjempegøy å få fanget slik aktivitet :)

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

18.03.2018 kl.21:44

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
De er tøffe de jentene,men de blei selvsagt forskrekket da de såg bildene.Det rare var at det var bare de to bildene her som blei så uskarpe (på grunn av all aktiviteten) alle de andre bildene de hadde tatt,av hverandre,natur osv.var flotte og klare.
Dette er jo sånne bilder som man ser mer og mer på for hver gang man ser på dem.
Det tydeligste er damen på det siste bildet nede til høyre,jeg såg henne med en gang de viste meg bildet.
Ha en flott søndagskveld du også :) Klem fra synskepeggy.

Heidi

18.03.2018 kl.21:34

Så skummelt.Jeg ser en skikkelse i vinduet i den andre ruten til venstre på det øverste bildet og en dame i den nederste ruten til høyre på det nederste bildet.Tror jeg ser mer,men de to er det mest tydelige.

Livet mitt som klarsynt.

18.03.2018 kl.21:48

Heidi:
Det er ikke så skummelt,jeg syns at de to du nevner ser mer nysgjerrige ut enn skremmende eller skumle.
Jeg og ser mer på bildene,det virker som det dukker opp flere ansikter for hver gang jeg ser på dem.
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv