hits

Vinglepetra på høyt plan - det er meg !

 

Jeg tror jeg må skylde på været.

Jeg klarer ikke å bestemme meg og

vingler verre enn noen gang før.

Grillen skal snart fyres opp så 

jeg må skjære gjennom,ta ansvar 

og bestemme meg rimelig fort nå.

 


Skal jeg legge noen biffer på grillen,

eller skal jeg ofre de nydelige nykokte sjøkrepsene

jeg kjøpte i dag...

Blir det sjøkreps må jeg bestille nye 

til helgen.....

Nå er jeg så vinglete at det er en 

viss mulighet for at det ikke ligger noe

på grillen når den er klar.

Kjøpte en pakke grillpølser også,bare

i tilfelle av at det blei for mye vingling...

 

Ha en nydelig dag alle sammen og

gjør det beste du kan ut av den :)))

Hilsen synskepeggy.

Én kommentar

Da handler du fort, og du griller i dag :) Godværet skal jo nytes til det fulle :) Her er det strålende sol. Jeg sitter på verandaen med en kopp kaffe, og prøver å overhøre gravemaskin- og lastebilbråk fra byggetomten. Maisolen er et must å nyte når vi først har den :)

Ønsker deg en kjempestrålende onsdag <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

23.05.2018 kl.13:12

Toril sin hverdag med musikken:
Det er planen å grille i dag,men vinglete som jeg er så får vi nå se hva det blir til.
Jeg var til veterinæren med den ene katten min for sin årlige sjekk,tannpuss,vaksine osv.Da katten var levert skulle vi bare rett bortom senteret å kjøpe oss noe frokost,der vi parkerte måtte jeg gå forbi fiskehandleren,fikk øye på sjøkrepsene og dermed var vinglingen et faktum.I går kveld var planen at vi skulle grille biffer så de blei tatt opp fra frys i går kveld og er nå klar for grill.Sjøkrepsen er fortsatt lunken,jeg syns de er for gode for grillen rett og slett.
Håper jeg lander på en både og løsning her.....
Vi har kun lydene fra sjøen her vi bor,en båt forbi i ny og ne og noen fugler av og til - vi bor så nærme "paradis" som man kan komme på en så nydelig dag tror jeg.
Ha en kjempefin onsdag du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv