hits

Hadde ikke høye forventninger - må innrømme det !

 

Forventningene var i laveste laget kan man vel si,

men dagen har vist seg å bli

en drømmedag så langt i dag.

Jeg må bare sitere en av mine favoritt tekstforfattere med 

dype ord :

" In this moment I'am happy "

 


 

Og så håper jeg at noen har lært

at å henge ut,anklage og legge ord i munnen på folk,

spesielt folk som av ulike årsaker ikke 

kan eller vil ta til motmæle,

bare for å spille offer for egen oppmerksomhets skyld,

er FEIGT og simpelt og

ikke så smart som man først tror.

Folk må puste med magen,ikke fyre seg opp,

telle til ti -og prøve på nytt.

 

Ha en fantastisk dag alle sammen 

og god helg :))

Hilsen synskepeggy

5 kommentarer

Kjempeherlig bilde, og du verden for en nydelig utsikt du har :)

Vi har også hatt det kjempefin her, og det er lenge siden mai måned har vært slik. Det har rett og slett vært fantastisk :)

Torsdag ettermiddag kjørte jeg over til Sverige med Helios (den ene kattungen) som er solgt dit. Normalt sett i Østersund blåser det, og det er alltid en kald trekk. Nå var det vindstille og varm. 23 grader da jeg ankom motellet på torsdagskveld :)

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2018 kl.12:09

Toril sin hverdag med musikken:
Det er et fantastisk nydelig sted jeg har,en naturperle de fleste (dessverre) bare kan drømme om å få eie.
Det er utsikten fra soveromsvinduet mitt du ser.Jeg våknet i dag til lyden av bølger mot land,noen fugler og noen båter i det fjerne.
I dag skal hvert ledige minutt tilbringes ute,jeg trenger ikke reise noen steder,terassen min ligger ca ti meter fra sjølinjen og stranden er et steinkast unna.
Hundene er ikke like glad for varmen,ingen av dem har blitt fristet til å gå ut enda i dag.Kattene får være i fred,de orker ikke bry seg med å løpe etter dem,de har ikke engang giddet å kjefte og bjeffe på naboen som holder på borte i hagen sin,det sier sitt om varmen.
Her jeg bor er alle årstider like velkommen,det er fordi at vi har så mye natur rundt oss på alle kanter og ikke minst havet.
Ha en kjempefin lørdag du også :) Klem fra synskepeggy.

Doc&Dask

26.05.2018 kl.13:07

Ja den utsikten misunner eg deg litt ;) Er fra Vestlandet, men bor på Østlandet uten å se sjøen.. Men er langt ut på bygda, med jorder i alle retninger, er ikke så verst det heller ;)

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2018 kl.14:27

Doc&Dask:
Selvfølgelig er åpne landskap,skog og mark flott det også,men det er noe med meg og sjøen.Jeg er oppvokst i nærheten av sjø,mine besteforeldre,som jeg besøkte i ukesvis hver sommer) bodde nær sjø,så jeg har det vel i blodet og jeg trives ikke uten sjø og sjøutsikt i umiddelbar nærhet.
Jeg var så heldig da jeg fikk kjøpe dette stedet i 2002 og så tilfeldig som det hele var den gangen er fortsatt ikke til å tro.Det var stedet jeg ville ha og stedet ville ha meg !
Sånne steder som dette er jo også svært vanskelig å få tak i,enten er det kun noen få utvalgte som er bemidlet nok til å ha råd til å kjøpe de få gangene det legges ut sånne eiendommer for salg,folk som er så heldige at de eier et sånt sted selger ikke,men lar eiendommen følge familien i generasjoner.Å bygge seg nytt på sånne steder,om man er heldig å få tak i tomt,etter at byggeforskriftene med krav om avstand fra strandlinje for nybygg begynte å gjelde,en eller annen gang på åttitallet.Man hadde ikke fått bygget på denne tomten i dag for å si det sånn.
Jeg tenker at alle steder er fantastiske på sånne dager som i dag,kanskje med unntak av en knøttliten veranda i fjerde etasje i en boligblokk.
Nyt dagen og god helg :) Hilsen synskepeggy.

Anna

26.05.2018 kl.21:13

Du gir ikke opp. Man ser godt hvem den voksne er. Dame på snart 60 år? Mistet du vettet på din vei? Du kan dessverre ikke ha det godt med deg selv. Du er full av hat !

Livet mitt som klarsynt.

26.05.2018 kl.21:15

Anna:
Nå må ikke du uttale deg om ting du overhode ikke har greie på,det er et symptom på lav iq,men det vet du vel ikke !
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv