hits

Jeg hørte ikke !

 

De sa jo ingenting,

så derfor hørte jeg ikke da mine to 

dyrebare skatter prøvde å si,

 


 

vær så snill å ikke ta oss

med ut i den steikende varmen som er så ubehagelig for oss,

vent heller til seinere når solen ikke er så varm,da

blir vi gjerne med.

Til da har vi det best her inne :)

Hilsen synskepeggy.

8 kommentarer

Anna

27.05.2018 kl.21:02

Er du dum ? Man tar ikke med hunder ut på tur i steikende sol!

Jeg har kun en innekatt.

Du er forresten en revsleiker. Nytt offer og da går du inn å gir " gammelt offer" råd om arv. Jeg har sagt det tidligere at du slett ikke kan være helt i vater.

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2018 kl.21:18

Anna:
Nei,man tar ikke hundene ut i så varmt vær,32+ her midt på dagen i dag !
Poenget mitt var følgende : Hvor mange hundeeiere bruker fornuft når det kommer til hundevelferd.Jeg har sett flere hunder på tur på glohet asfalt i dag,mine har ikke vært ute annet enn i hagen i helt nødvendig ærend !
jSleiker jeg ræv på KM så er det vel ikke noe du har noe med,jeg er velsignet med noe du ikke engang vet hva er,evnen til å se sak fra person,jeg skjønner jo at du ikke engang har evnen til å kjønne det !
Nytt offer ? Jeg trenger såvisst ikke gjøre noen til offer for noe som helst,det klarer "ofrene" fint selv !
KM skjønte hva jeg ville med kommentaren(e) men at du skal skjønne det er vel alt for mye forlangt !
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2018 kl.21:27

Anna:
Jeg er nok den eneste av oss to som faktisk er i vater - kommentarene dine bekrefter det for meg !!! Folk som er i vater skriver ikke sånne kommentarer som du gjør !
Jeg forstår at du har et horn i siden til meg,men for meg er det bare komisk,du vet,folk som ikke liker å bli påminnet om sannheten blir ofte ufine,anklagende og kverulerende !
Hilsen synskepeggy.
Man skulle tro at hundeeiere visste bedre. I avisen her stod det nemlig om hva hundeeiere burde passe på nå som det er så varmt. Det var potene på varm asfalt! Galskap at noen hundeeiere tar hundene med ut midt på varmeste tiden på dagen.

Bildet av hundpoten som var avbildet på nettavisen var ikke særlig pen, og det så kjempevondt ut <3 Stakkars hund <3

Vet jo fra katter at hvis de er varme kan man ta en håndduk og fukte håndduken med kaldt vann for så å legge over katten.

Ønsker deg en kjempefin søndagskveld :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

28.05.2018 kl.00:57

Toril sin hverdag med musikken:
Jeg har ikke lest det,men jeg har sett noen skrekkeksempler de siste dagene.I dag såg vi en hund som sto fastbundet mellom to søppelspann,midt i solsteiken utenfor en bensinstasjon,det var tydelig å se at den ikke hadde det noe godt der den sto.Heldigvis sto den ikke der da vi kjørte forbi på tilbakeveien.
Lidelsene er kun et resultat av tankeløshet og er så unødvendig.
I dag har det vært så varmt at fotbadet som naboen laget til sin egen hund og som mine blei invitert il å prøve ikke fristet heller.De ville ikke ut,i titiden i kveld var det mer behagelig ute og da gikk vi en liten tur.
Kattene mine går inn og ut,ytterdøren står åpen sånn at de kan gå inn og kjøle seg ned og drikke vann om de vil.
Vi tar aldri hundene med i bli i varmen,men det gjør vi ikke i kulden heller.
Ha en fortsatt fin søndagskveld :) Klem fra synskepeggy.

Anna

27.05.2018 kl.23:22

Ikke mye i vater, ser jeg. Hvilken sannhet? Ja alt du skriver er jo riktig. Men det er jammen meg kun i ditt hode. Og der er det jo gjennomtrekk til gangs. Må du ha et eller flere offer for at du skal ha det bra? Det virker veldig slik. Du er den mest ondskapsfulle personen på denne portalen. Kanskje på tide at noen rapporterer deg!

Livet mitt som klarsynt.

27.05.2018 kl.23:45

Anna:
Det er jo DU som fortsetter å skrive ufine kommentarer til meg !
Det sier jo sitt !!
DU er nok ikke den rett til å anklage meg for noe som helst,DU som viser tydelig hvem som ikke er i vater,ondskapsfull osv med kommentarene DU skriver her.
Ro deg ned og prøv begynn å oppføre deg så kan vi kanskje snakke !
Dette her gidder jeg ikke,det blir for dumt !
Hilsen synskepeggy.

anonym

28.05.2018 kl.00:16

Anna

Nå må Du slutte å bevise sp rett.Hun får vann på mølla å du fyrer opp

Livet mitt som klarsynt.

28.05.2018 kl.00:27

anonym:
La bare denne "Anna" fortsette å gjøre sitt beste i forsøk på å fremstå som en komplett idiot med x-antall skudd i begge føttene,oppførselen viser tydelig hvem av oss som ikke er helt i vater !
Denne "Anna" kommer helt umotivert inn på min blogg og er så frekk å anklage meg for alt det vedkommende gjør selv her i min blogg !!
Det er ikke bare utrolig frekt,men det er også symptom på flere ting jeg kunne ha nevnt her.
Hjelpe meg altså,hvor idiotisk noen kan få seg til å oppføre seg er virkelig grenseløs......det er ikke tull engang !
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv