hits

Har fått nok nå !!

Sol og varme er herligt,

men det må være måte med alt,

jeg får vel innrømme det,

varmen blei for mye for meg i dag.

 


 

Jeg måtte ta en pause fra solen og fant meg en

mer kjølig plass innomhus -

der airkondition fra varmepumpen blåser rett på meg,

og det passer meg mye bedre :)

Hilsen synskepeggy.

7 kommentarer

Det kan fort bli litt nok for både oss uten pels og de med pels i sommervarmen. Vi er jo ikke så vant til dette. Når vi er i syden er vi mer vant det, og vi har alltids en strand eller et basseng vi kan hoppe ut i.

Ser at kattene er slappe. Voksenkattene har vett nok til å trekke inn i skyggen, men de to kattungene (Hera og Hammurabi) har ikke vett i det hele tatt. At de holder på å herje som noen durasellkaniner i sommervarmen er mer enn hva jeg skjønner :)

Det er meldt regn i slutten av uken. Greit nok med litt regn, for naturen har godt ut av regnet. Det trenger ikke regne i syv fjorten dager for det!

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

29.05.2018 kl.19:59

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
I dag er enda en varmerekord slått her,det er fryktelig varmt,så varmt faktisk,at jeg ikke har klart å være ute mer enn et par minutter om gangen.Jeg har satt varmepumpen på aircondition så vi svaler oss under den både dyrene og jeg.
Vi har samme problem her.Luca kjenner varmen godt og vet hvordan kjøle seg ned best mulig.Charlie skjønner det ikke,så han sitter eller ligger i varmen til han blir bært vekk.I dag var jeg litt ngstelig for han så han har tilbragt ettermiddagen inne,det er best for dyrene inne nå som temperaturene nesten er uutholdelige.
Det er ikke meldt regn her,det siste jeg hørte var at varmen og været skulle forbli uforandret fram til og med 12.06.Får håper på litt regn etter det da.
Ha en kjempefin tirsdagskveld Toril :) Klem fra synskepeggy

ufo

29.05.2018 kl.22:33

Hyggelig å se du er tilbake igjen:) Håper du har det bra. Det er svært varmt her også, har vært opp mot 30 grader her på det meste, og varmere skal det vist bli mot helgen ser jeg. Her har det knapt regnet i hele mai, bortsett fra litt regn i går kveld. Begynner å bli bekymret for skogbrann nå, er knusk tørt i skogen.

Er svært varmt på soverommet også. Men tar meg alltid en avkjølende dukkert før jeg skal legge meg, da merker jeg ikke så mye til varmen. Bare håper på at vi ikke bruker opp godværet før juli.

Ønsker deg en fin kveld:)

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2018 kl.00:46

ufo:
Hei,hei ufo,det er hyggelig å høre fra deg også :)
Her går det bare bra,har hatt noen par forskjellige utfordringer,et arveoppgjør,dårlig helse og forskjellig annet som har krevd min oppmerksomhet,men nå har alt roet seg ned og endt godt :)
Jeg kan ikke huske at det har vært nedbør her i Bergen i løpet av hele mai måned.Det er grill/bål og åpen ildforbud i hele Bergen nå og det blir vel ikke lenge til man får pålegg om å spare på vannet også,det har skjedd en gang før,i 1983 tror jeg det var.
Jeg syns varmen begynner å bli plagsom nå,i dag har jeg ikke klart å være ute før etter kl.22.00 i kveld.Det blir ikke tropenatt,akkurat nå er det 19,2+ ute og ganske behagelig - hadde det ikke vært for enorme mengder mygg.
Det sies at været skal være stabilt varmt til og med 12.06,så vi får se.
Jeg syns varmen på soverommet er verst på morgenen,jeg har soverom og vindu mot soloppgangen og våkner nå hver morgen i halv syv-tiden helt våt av svette.Og det er svært ubehageligt.
Ha en fin kveld og natt du også ufo :) Hilsen synskepeggy.

kattemamma88

30.05.2018 kl.06:13

Jeg selv bare nyter superværet og håper det varer hele sommern:) jeg liker varmegrader som dette bedre en kulde :p hehe

Forresten, jeg tror på klarsynte evner:) tror også på spøkelser og åndeverden :) aldri opplevd no sånt, men har lest et av bøkene til klarsynte Lena fra Åndenes makt, og forstår hvordan sånt er mulig :)

Livet mitt som klarsynt.

30.05.2018 kl.10:35

kattemamma88:
I dag er det litt mer behagelig ute enn det var i går.Det er litt vind og da føles varmen bedre med en gang.I dag skal jeg plante ned noen blomster som jeg kjøpte for noen dager siden,men som jeg ikke orket å plante ned i går på grunn av varmen.
Jeg nyter sommerværet jeg også,men jeg har en regel og det er at jeg ikke utsetter meg for sol,mer enn jeg må,før etter kl.16,men da kan jeg sitte i solen en god stund.Jeg har aldri vært solbrent,jeg har heldigvis en hud som tåler solen godt og jeg blir brun rimelig fort.
Det er mange klarsynte,mange vet det ikke engang selv PG det er klart for meg at etter så mange historier fra folk om opplevelser med det alternative så er det klart at "det er noe".Ellers må man jo anklage en stor del av verdens befolkning for ting man helst ikke vil anklage noen for.
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

kattemamma88

30.05.2018 kl.21:49

:-) hehe :) bra du tåler solen godt og ikke blir solbrent da :)

sant. da jeg var tenåring, hadde jeg et såpass åpent sinn for det overnaturlige og en så dyp tankemåte om livets sirkel og mennesket, jordas og universets eksistens, at jeg en dag mye mulig kjente vinden til min åndelige guide. er ihvertfall en vind som kom forbi bak meg som jeg ikke skjønte hvor kom fra. og bare jeg merka det.

Takk, ha en fin kveld videre :)

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv