hits

Trodde aldri at jeg skulle si det - men nå gjør jeg det !

 

Bergenser,som jeg er,så skjønner jeg det

om noen skulle finne på å si at jeg tuller,men

 


(Bildet lånt fra Google)

 

jeg ønsker meg litt regn nå,

ikke mye,bare nok til at blomster og plen får litt vann,

dyr finner litt å drikke og

at temperaturen blir litt mer behagelig.

I morgen kan solen skinne igjen :)

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Er ikke det ønsket i Bergen spesielt å be om å bli bannlyst fra Bergen siden det stort sett regner der for det meste? : Ha, ha, ha :)

Jeg tror ikke du er alene om dette ønsket akkurat nå. Har sett blant mine facebookvenner over hele Norge at de ønsker noen dråper regn, og de ønsker også litt kjøligere vær noen dager for å avkjøle seg.

Naturen har godt av regn, og bøndene også ber jo om regn nå pga avlingene til bøndene. Når det enkelte steder i Norge ble forbud mot å bruke vann. Da vet man at det var krise.

Hos oss har det vært overskyet, og enkelte regnbyger. Det trenger ikke være slik i syv fjortendager da!

Kroppen min har det best når været var slik det var med sol og varme, men det pga den kroniske betennelsesreumatismen min.

Vi i Norge er jo ikke vant til slik hete. I syden er vi nær svømmebasseng eller sjø vi kan bade. Her må vi dra en stund for å komme oss til stranda, og de færreste av oss har svømmebasseng i hagen. Derfor tror jeg det er hardere for oss når en slik hetebølge slår inn enn når vi er f.eks. på ferie i syden.

Ønsker der deg en kjempen mandag, og ei kjempefin og god uke :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

04.06.2018 kl.20:00

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
Det er som å banne i kirken det,Toril at en erkebergenser ønsker seg regn og sier det høyt !
Det været som er nå er jo bare helt fantastisk og det er jo en ekstra bonus at vi bor så nærme sjøen.Det kunne ikke blitt bedre :)
Men,vi er ikke tilpasset denne varmen og derfor oppleves den litt ubehagelig etter en tid.Jeg vil ikke klage,og som deg så føler jeg at mange av mine fysiske utfordringer blir litt bedre å leve med når temperaturen stiger.
Det er en ting jeg virkelig ser frem mot nå og som setter prikken over sommer-ien for meg,de norske jordbærene,som er de beste i verden fra før,men som bare blir bedre av sånt vær :)
Det er ikke regn i sikte her før tidligst 16.06 om man skal tro på værmeldingene.
Ha en kjempefin mandag du og,og en fin uke :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv