hits

Spill uskyldig,innta offerrollen og håp å komme unna med det !

 

Det er noe de her to bandittene er 

blitt

 


 

skikkelig gode på,

og det funker hver gang :)

Hilsen synskepeggy.

15 kommentarer

Rørleggerfrue ♥

08.06.2018 kl.14:42

Så søte 😍😍

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2018 kl.13:32

Rørleggerfrue:
De er veldig søte - og bestevenner :)
Hilsen synskepeggy.
Ha, ha, ha :) Jeg kjenner nøyaktig igjen disse blikkene der. Nå holder jeg på å lære opp Hera og Hammurabi (kattungene) til å ikke gå på kjøkkenbenken, men da ser de på meg med et blikk som sier: "Vi er helt uskyldige, for det var kjøkkenbenken som kom til oss!" :)

Kjempeherlig bilde av dem <3 <3 :)

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2018 kl.13:38

Toril sin hverdag med musikken:
Heldigvis så er det ingen av mine dyr som prøver seg på bord eller kjøkkenbenk,men vi har andre utfordringer,klær og sokker som plutselig er borte...sko som vi finner igjen ute i gresset osv.altså tyveri.
Charlie kommer på kjøkkenet med en gang noen holder på med noe der og der ligger han tålmodig og venter og håper på at man mister ned en godbit,og skjer det at noe havner på gulvet så er han lynrask :)
Charlie og Baldor er partners in crime,men Baldor liker seg best som tilskuer til Charlie sine fantestreker :)
Hilsen synskepeggy.

Anne

08.06.2018 kl.20:07

Så nydelige de to er 😍😍

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2018 kl.13:31

Anne:
De er nydelige,men to fantegutter,men hva gjør vel det,de blir tilgitt fantestreker gang etter gang :)
Hilsen synskepeggy.

Crazy catlady

08.06.2018 kl.21:12

For noen søtnoser! 😍

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2018 kl.13:30

Crazy catlady:
Ja,de er skikkelig søte :)
Hilsen synskepeggy.

08.06.2018 kl.23:17

Typisk meg😎😊

Livet mitt som klarsynt.

09.06.2018 kl.13:29

Anonym:
Typisk flere man kunne ha nevnt :))
Hilsen synskepeggy.

Sara

10.06.2018 kl.00:39

Hei Synskepeggy. :)

DET var to uskyldige skapninger ja. Herlig! :)

Jeg har en liten ulydig og frekk hund når det gjelder tyveri, og vi har også et lavt bord i stuen vår, der vi ofte sitter og spiser. Hunden hopper opp og spiser bare jeg forlater bordet for å gå på toalettet, (uansett hvor mye straff hun får) som består i kun hard kjefting altså vedrørende dette problemet. Vi må passe på, alltid. Jeg får ikke denne uvanen vekk. Hunden er og blir håpløs på dette området.

En gang gikk det galt. Jeg skulle ut og ta siste røyken for kvelden/natten i ett -tiden. Jeg pleier alltid å rydde vekk mat og godteri fra bordet hvis jeg forlater rommet. Jeg glemte meg i nattens mulm og mørke, og på bordet lå det 4 ruter med mørk sjokolade. Da jeg kom inn igjen, stod det en lykkelig hund og gnafset i seg de fire bitene.

Jeg ringte og vekte dyrlegen i sin dype søvn, og av gårde det bar med oss for å gi henne sprøyte så hun kastet opp. Det ble dyre sjokoladebiter for å si det sånn. Nesten 3000 kr. kom regningen på, siden det var midt på natten,helg,samt kullsprøytene jeg fikk med, som hunden skulle gå på i 3 døgn etterpå.

Det endte godt, heldigvis. :)

Toril: Jeg lo høyt av kommentaren din, der dine katter sier med uskyldige blikk at "kjøkkenbenken kom til oss". SÅ morsomt! :) Det er jo det samme som hunden min sier.

Livet mitt som klarsynt.

10.06.2018 kl.11:21

Sara:
Hei,hei :)
Det var da et dramatisk forsøk på å få hunden til å slutte å stjele mat på bordet :) Hjalp det ?
Mine dyr har heldigvis aldri prøvd seg på å stjele fra bordet,men tigging når vi selv spiser er vi godt kjent med,for å si det sånn :)
Ha en flott søndag,Sara :) Hilsen synskepeggy.

Sara

10.06.2018 kl.19:17

Vi slapp heldigvis unna forgifting siden jeg dro til veterinær med en gang hunden hadde spist sjokoladen. Takk og lov. :)

Og tyven min fortsatte i samme stil med å prøve å stjele ifra bordet. :( Hun er helt håpløs på det området, desverre. Det går fint så lenge vi voksne er i rommet. Forlater vi henne et lite øyeblikk, så benytter hun seg av muligheten til å rane bordet. Vi flytter alltid mat og snop til et høyere bord der hun ikke rekker opp, men denne ene gangen glemte jeg å fjerne sjokoladen. Der fikk jeg meg en lekse. Nobody is perfect: I am nobody! ;)

Ønsker deg en fin søndagskveld tilbake, Synskepeggy. :)

Livet mitt som klarsynt.

11.06.2018 kl.13:38

Sara:
Hei,hei :)
Bra det endte godt :)
De har sine issuer mine dyr også,de er ikke helt "problemfrie :)
Valpen er helt "gal" etter hestemøkk og det er det nok av her i området rett ved travbanen.Han er alltid kjappere enn meg og har derfor fått slukt litt før jeg får stoppet han.Veterinæren sier at det ikke er farlig og at hunder ofte spiser hestemøkk fordi at det er stoffer i den som gir hundene en slags rus.
Tispen min er en skikkelig diva,det er slett ikke alt som passer for henne og når hun setter seg på bakføttene og er sta,da hjelper ingenting for å få henne for å forandre mening.
Kattene blir kastet på dør når de ikke oppfører seg.
Ha en fin dag :) Hilsen synskepeggy.

Anonym

18.06.2018 kl.00:22

Din Chakra er i ubalanse - gjør bot. Du står i fare for å miste din evne - som klarsynt vet du hvem som kaller deg til bot.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv