hits

Her skal det slankes så det svir - etter knalltøff metode !

 

Det er ingen bønn nå skal det slankes så det vises.

Dyrlegebesøket i går bekreftet det jeg allerede vet,men det var allikevel tøft å få en sånn beskjed,og hvordan jeg skal klare å gjennomføre det har jeg ingen annen plan på enn at jeg

må prøve å bli tøffere og klare å si nei til fire tiggende øyne.

 


 

Tispa mi veier 8,4 kilo,hun er overvektig og

må slankes ned i normalvekt som er mellom 5,5 og 7 kilo.

Hun kan ikke bli og gå gravid før hun har gått ned i vekt.

Så da blir det planlagte kullet enda mer utsatt - på

ubestemt tid.

Valpen min veier 11,1kilo og han er kraftig overvektig.

Normalvekt for han er mellom 7 og 8,5 kilo.

 

Fra i dag av innfører vi et strengt matregime her i huset,

uten mer om og men !

Jeg er helt sikker på at hundene klarer

å gjennomføre det.

Jeg er mer usikker på om jeg er 

tøff nok.....

 

Hilsen synskepeggy.

13 kommentarer

Jeg prøver hardt med Elvis her jeg også, men det er neimen ikke lett når man har to kattunger som skal ha kattungemat for å få nok proteiner for å vokse. Elvis synes kattungematen er mye bedre enn den kastratmaten matmor serverer ham!

En voksen kastrat abyssiner skal vei 4 - 4,5 kg, men Elvis er 5,5 kg, og jeg kaller ham "bolla" mi.

Han får oppmålt mengde mat i skålen sin, og den setter jeg frem flere ganger om dagen slik at den skal vare dagen ut. I begynnelsen var han kjempefornærmet, men nå går det bedre. Elvis la på seg voldsomt da han ble kjemisk kastrert. Det er aberet med kjemisk kastrering.

Jeg setter frem maten til kattungene annenhver time slik at de får spise, og de vet å benytte sjansen :)

Lykke til, og jeg heier på deg i kampen her!

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

17.06.2018 kl.11:43

Toril sin hverdag med musikken:
Det er akkurat det som er problemet med Charlie,han begynte å legge på seg voldsomt etter at han blei kjemisk kastrert for litt over ett år siden.Han spiser absolutt alt han får tak i.
Jeg måler opp tørrfor til dem to ganger for dag,morgen og kveld,i tillegg får de hver sine fire vomboller to ganger i uken + litt kokt kylling på søndagen.Problemet er at Charlie har slukt sitt før Luca har kommet seg til matfatet og da sluker han hennes også med det resultat at det er så "synd" på henne at hun får tigge seg til gobiter hver gang vi spiser selv.
Jeg bare må være tøff på dette,det er tross alt hundene mine sin helse som står på spill.
Ha en flott søndag du også Toril :) Klem fra synskepeggy.

Anne

17.06.2018 kl.19:11

Hei! Jeg har to likedane hunder som deg , begge gikk opp i vekt etter kastrering. Nå får de kun tørrfôr beregnet som « slankemat» , tørrfôr uten fett og karbohydrater. Og de har gått ned nå, kjøpt hos dyrlege. Kan anbefales . Dyrlegen sa det er helt normalt de går opp i vekt etter både kjemisk og vanlig kastrering. Lykke til :-)) dine hunder er skjønne :-))

Livet mitt som klarsynt.

17.06.2018 kl.20:09

Anne:
Hei,så herligt at du har Sihi Tzuer du også :) Jeg lurer selvsagt på om jeg kjenner til oppdrettere du har kjøpt fra..:)
Dette med slanking på mine to er litt forvirrende for meg.Alt høres greit ut hos veterinæren,du forer etter mål en eller to ganger for dag (kan velge selv).Du må kjøpe dette foret Metabolic fra Hills,noe jeg gjorde.Og alt skulle gå så bra så...Kom innom å veie dem om tre uker.Men det er i teorien,i praksis er det ikke fullt så enkelt.
Tispa mi er uvanlig kresen og hun har ikke rørt det nye foret så hun har ikke smakt mat siden fredag.Valpen har en appetitt av en annen verden,så han har stjelt fra hennes matskål og derfor fått i seg dobbel dose for dag.
Jeg fant etter langt om lenge noe for som tispen spiser,det er Sihi Tzu foret til Royal Kanin,det spiser hun,men med måtehold det også,hun er ingen storspisere,men har allikevel klart å legge på seg farlig mye.
Så,for å gjøre forvirringen total så hadde jeg en venn på besøk i helgen som frarådet meg å bruke foret anbefalt og kjøpt hos veterinæren,han mente det foret var beregnet til større hunder enn det jeg har.
Hva skal man tro og,ikke minst,hva skal man gjøre...
Jeg har kommet til et kompromiss,først og fremst av hensyn til tispa som nå har gått til sultestreik.Jeg fortsetter å fore med Royal Kanin,det spiser både valpen og tispa,men slutter fra nå av å gi vomboller (hver fjerde dag) kylling (en gang for uke) og andre godbiter i tide og utide.Det må da hjelpe på vekten det også mener jeg.
Tispa skal etter planen få et kull til og så steriliserer jeg henne umiddelbart etter,planen var at vi skulle få dette til før hun fyller seks år i november,men nå er det litt usikkert om planen holder,da hun må slankes først.
Valpen blei kjemisk kastrert for ca ett år siden og begynte å legge på seg så og si med det samme etterpå.Han er svært aktiv og er ute på løpeturer flere ganger for dag sammen med nabohunden som er på damme alder så det er litt rart for meg at han har lagt på seg så mye som han har gjort.
Vi får prøve oss frem til den beste løsningen på slankingen,men å sulte tispa mi er ikke aktuelt,da gir jeg heller for som jeg vet at hun spiser.
Hilsen synskepeggy.

Anonym

18.06.2018 kl.00:20

Din Chakra er i ubalanse - gjør bot. Du står i fare for å miste din evne - som klarsynt vet du hvem som kaller deg til bot.

Livet mitt som klarsynt.

18.06.2018 kl.00:23

Anonym:
Det er helt åpenbart for meg - ut fra det du skriver at du er en person med store problemer - og full av feilinformasjon :)
Hilsen synskepeggy.

Bjørg

18.06.2018 kl.00:33

Om tispa ikke vil spise foret sitt, så la henne bare "sulte" noen dager. Tilby henne mat, og hvis hun ikke spiser det, så ta det bort. Så kan du by henne igjen litt seinere. Ettersom hun er overvektig, har hun spist "mer enn nok", men hun vil nok helst ha det hun liker best. Kanskje hun snart skjønner at hun ikke får favorittmaten sin, uansett, og at hun da spiser sin tilmålte dose. Og pass på, så valpen ikke tar maten hennes. Overvekt er IKKE bra for hunder.

Jeg sliter litt med det motsatte. Har en gml hund som går på spesialfor pga krystaller i urinen. Hun liker IKKE maten sin, og har blitt litt for tynn.

Livet mitt som klarsynt.

18.06.2018 kl.00:40

Bjørg:
Det er jo nettopp det jeg sliter med,å være tøff nok til å nekte henne favorittmaten sin :)
Hun hadde et spiseproblem som vi har slitt med i flere år,hun spiste så og si ingenting,men etter at hun fikk sitt siste kull og vi beholdt en valp selv har problemet blitt motsatt,hun spiser alt for godt og for mye.
Jeg prøver å være tøff,men er svært svak for blikket og kroppsspråket hennes og det vet hun å utnytte :)
Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

18.06.2018 kl.10:23

Inger J:
Jeg er klar over det IngerJ - at jeg har et stort problem med å være tøff nok.
Jeg skjønner egentlig ikke det,i alle andre ting er jeg så tøff som enhver situasjon krever,men akkurat når det er snakk om hundene da er jeg svak og har en ryggrad av gelé :)
Jeg holder på å øve meg på å bli tøffere og det går bedre....
Hilsen synskepeggy.

Inger J

18.06.2018 kl.10:23

Har jeg hatt slankerne dine her en stund, da hadde de havnet i normalvekt innen noen uker. For jeg gir ikke etter for bedende øyne. Du må da vis hvem som er sjef, det er ikke hundene, men du.

Anne

18.06.2018 kl.13:35

Du er en god dame du Synskepeggy :-) jaggu ikke enkelt med disse blikkene våre hunder gir oss , jeg er svakere for dem enn for ungene he he ;-) prøv slankemat en stund , jeg lover , det hjelper . Jeg har det frem alltid , og de spiser fra skålen to ganger om dagen. Tipper de to røverne banner innvendig og tenker at i nøden spiser fanden fluer :-) jeg har to hannhunder , var litt uklar i forrige svar, de er blandingshunder , shih tzu og malteser , men han ene er veldig lik din:-) når jeg ikke klarer motstå blikkene har jeg i en boks ferdig oppskjært bittesmå biter av mager kalkunpølse. En liten bit får de av og til. Masse lykke til , dette klarer du :-)

Må spørre , hva skjer ellers i bloggverden? :-0 registrerer «noen « spiller sin rolle som martyr godt nå og sier du er en stalker ? Det tror jeg ikke du er , du er direkte ja , men mye heller en direkte ærlig person som sier det som det er enn en person som kanskje har flere bloggnavn og lager ett spill ikke alle ser og forstår ! Skjønte tidlig at « Irene « er en viss blogger , måtte le når Irene avslørte seg. Men hvem er det som ødelegger for Torill K nå? Klarer ikke henge med lenger jeg . Uansett , lykke til med dine firbeinte Synskepeggy , gi de en heller en ekstra kos for hver gang de sender deg de store bedende øynene :-)

Livet mitt som klarsynt.

18.06.2018 kl.14:38

Anne:
Det er ikke lett nei,det er sikkert :)
Men jeg syns det går litt bedre nå som vi har kommet til et kompromiss som vi alle tre kan leve med.Håper det hjelper på vekten,men vet jo ikke det før vi har vært på vektkontroll om tre uker.
Jeg prøver. å avlede dem når de tigger,kommer de på kjøkkenet for å tigge så slipper jeg dem ut i hagen og de elsker å løpe rundt i vår store hage.Det er bare det at valpen er en notorisk rømling,han stikker av hele tiden og da må jeg å hente ham - flere ganger for dag :)
Jeg har et lite oppdrett selv,Sihi Tzu oppdrett.Jeg merker at det er vanskelig å få tak i reinraset Sihi Tzu i Norge for tiden,for meg blir det å reise evt.til Sverige eller Spania for å finne en passende hann til min neste tispe.Tispen min skal parres med den samme hannen som sist,han bor i Stavanger.Men jeg kan ikke bruke han til en tispe fra kullet,han blir jo da faren.Så da blir det ut på leit,jeg har en halvveis avtale med en Sihi Tzueier her på Vestlandet,men det må gå tre år før jeg kan parre tispe fra kullet og hannen som halvveis er lovet bort til henne er åtte år nå så mye kan skje imellomtiden.Iallefall så har jeg tenkt å fortsette oppdrettet mitt,det er en kjempefin hobby og gir en pen ekstrainntekt ettersom man nesten kan ta hva man vil for valpene når de er så vanskelige å få tak i.
Ja,jeg ser at offerrolle og martyrrolle blir skviset "til døde" en viss plass.Jeg syns det er både ynkelig og patetisk å innta sånne roller.Bloggeren burde steppe opp å ta debatten og samtidig takke meg for massevis av gratisreklame og gratisklikk som bloggeten ellers aldri ville fått.Det er den dørgende kjedelig blogg,nå får bloggeten hjelp til å sprite den opp litt for en liten stund,det er klart at man skviser når muligheten blir lagt opp i hendene på folk.Ellers skjønner ikke jeg så mye av det som skjer på blogg for tiden heller,men det går ikke ut over nattesøvnen min for å si det sånn.For meg er bloggbobblen det den er,en fin og variert tidsfordriv og jeg tar ikke noe av det som skjer så veldig høytidelig og heller ikke personlig.Jeg skjønner at jeg har en svært annerledes måte å tilnærme meg "blogglivet" på enn det de fleste andre har.Kombinasjonen selvsentrert,personfokusert,egobefengt,selvhøytidelig - og blogg er,etter min mening,en kombinasjon som styrer mot katastrofe gang etter gang !
Ja,jeg har alltid vært direkte og ærlig,det har vært både min største styrke,men også min største fiende,men jeg har alltid stått i hva som helst,er aldri konfliktsky og har aldri verken spilt eller følt meg som offer for noe som helst.
Når man kjenner meg så vet man at jeg mener det jeg sier,sier det jeg mener og står for det.Jeg er ærlig,ingen trenger å lure på noe.Og om andre ikke forstår verdien av å omgås sånne som meg så er det deres tap og ikke mitt.
Ha en flott dag med hundene dine du også :) Hilsen synskepeggy.

Oraklet i Delfi

20.06.2018 kl.09:56

Dette er en kommentar til Inger J, Toril K og Synskepeggy. Og en advarsel til andre i mot disse tre.

En kommentar full av opplysninger. Som jeg da også vil gi den rammede for netthets virksomheten til de tre først nevnte. Sist nevntes opplysninger er ikke fullstendige ennå, men vil bli det i løpet av kort tid, da med både adresse, telefon etc.

Hvor det så er opp til poesimylife, med håp om at hun godkjenner det som kommentar det på sin side: poesimylife.blogg.no

Da det hun har blitt utsatt for fra disse tre ovenevnte ikke er annet enn pur netthets. Men det er jo forståelig når de tre nevnte utviser en slik kunnskaps mangel.

Kunnskaps mangel som har vist seg blant annet i at enkelte tror at en kommentar er beskyttet av åndsverkloven. Tenk da på hvor mange ganger pressen ville ha brutt loven dersom det var tilfelle.

En annen får jo Humanistiske FK til å bli Norsk Humanistisk Forbund, og skal ha send de melding om en kommentar etc. Tror de fikk seg en god latter der, da meldingen kom (spesielt med tanke på at vedkommende da sier seg selv klarsynt). Videre ble hun vel selv sperret fra å Shoute sine blogg innlegg.

Innholdet (tekst og bilde) på en blogg side er beskyttet av åndsverkloven, men gjelder da ikke de kommentarer du selv eller andre skriver. Der i mot så kan det som skrives på en blogg krenke privatlivets fred, spesielt med tanke på dersom man navngir noen spesifikt eller teksten er skrevet slik at vedkommende som omtales er lett gjenkjennelig. Noe da som klart har fremkommet i det som er skrevet, og selv utenforsående skjønner raskt hvem som det da siktes til.

Kunnskapen er så liten at de ikke tror e-mail adresser ikke kan forfalskes/genereres uten å være ekte.

I disse tre netthetserne sine kommentarer og tekster, kan man helt klart se spor av flere psykiske problemer. Det er lite trolig de noen gang vil bli friske. Derfor advares andre i mot disse.

Nå hetses også den uskyldige (poesimylife / poesimylife.blogg.no) også på Facebook - noe som faktisk kan medføre stegning av den gruppen der det skjer, dersom Facebook blir varslet om dette.

Så her er litt info om de tre (sist oppdaterte oppl. ifl. nærmeste data sentral), netthetserne (blir oppdatert kont.):

Nick: Livet mitt som klarsynt.

Blogg: synskepeggy.blogg.no

Alder: 58

Kjønn: Kvinne

IP: 89.11.136.0 - Geolocation data from DB-IP (Product: Full, 2018-6-2).

Bergen (Sandsli), Hordaland

Provider: NextGenTel AS

0.89-11-136.nextgentel.com

IP 2: 89.11.132.79

Masfjorden, Hordaland (like utenfor Bergen)

Provider: NextGenTel AS

79.89-11-132.nextgentel.com

Other Info: pending request.

Alt. info. om hennes synske evner (litt ned på siden): https://tjomlid.com/2011/09/01/synske-spadde-terroraksjonen-etter-at-den-skjedde/

Så til meg: Oraklet i Delfi

Min IP tilsier at jeg er i Moskva, Russland. (Yakimanka District)

Jeg har ikke noe med poesimylife / poesimylife.blogg.no å gjøre, bare for å få det avklart en gang for alle. Men kunnskaps nivået til de tre netthetserne vil jo at jeg skal være det, noe som burde fortelle litt om disse tre sin tanke evne.

Det er også registrert stor aktivitet i fra de tre i forsøk på å finne ut hvem den Anonyme, altså hvem jeg er. Men de har da ikke lykkes i dette, naturligvis. Og det kommer av manglende kunnskap og dårlig logisk evne.

Og med tanke på at det da skal finnes "klarsynte" i blant dem, så må man jo le. Men trolig så vil de nok igjen bare mistenke at den uskyldige her, også er den skyldige i dette.

Jeg håper da disse tre netthetserne går i seg selv, og om mulig (selv om det er lite trolig) skriver hvert sitt blogg innlegg hvor de ydmykt ber om tilgivelse for den netthets de har utsatt en uskyldig for, og ber om unskyldning.

Hvis ikke vil nok "Oraklet i Delfi", følge med de videre. For netthetsere og nettroll forfølges og vil bli objekt for videre handling, på lik linje med den måten de opptrer ovenfor andre.

Så nå vil disse tre på nytt prøve å spore opp meg, prøve å finne ut hvem jeg egentlig er, lykke til!

Å få ut info om meg fra Russiske myndigheter vil nok bli svært vanskelig for de. En lang retts prosses, som bare så vil gi dem et annet land, hvor samme retts prosess må skje på nytt, osv..

Til gjengjeld så er de tre satt under overvåkning fra vår side her, som de netthetserne/nettroll de er. Deres IP adresser er lagt inn under Black list, og blir den aktivert vil deres internett aktivitet begrenses kraftig.

Livet mitt som klarsynt.

20.06.2018 kl.10:03

Oraklet i Delfi:
Enda en feig anonym som forsøker seg på simple trusler,det er jo troverdig !
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv