hits

Vanskelige spørsmål.com

 

 

Livet er herlig er en myte ?

 


(Utsikten fra terassen min)

 

Alt for mange er meget misfornøyde ?

 

Hilsen synskepeggy.

2 kommentarer

Du har en kjempeflott utsikt fra huset ditt, og der må det være fred i sjelen å bo. Tenk det å sitte ute for å høre på stillheten :) Det i seg selv må være meditasjon for sjel og sinn.

Kjempenydelig bilde :)

Ønsker deg en kjempefin og god søndag <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

24.06.2018 kl.18:32

Toril sin hverdag med musikken:
Jeg sitter ofte ute å hører på stillheten og når været er bra sitter jeg alltid ute en liten stund før jeg går å legger meg etter nattevakt.
Det er terapi.
Ha en flott søndagskveld,Toril :) Klem fra synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv