hits

Mitt dyreste og beste kjøp noensinne !

Er huset mitt med denne utsikten

fra øverst i trappen en

grytidlig morgen på vei

hjem fra nattevakt.

 


 

Det var mye frem og tilbake med

kjøpet av dette huset,men

etter at kjøpet var et faktum har

jeg aldri angret en eneste dag.

Alle burde hatt et sånt

nydelig lite sted i verden som bare

var sitt eget :)

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

Britt

09.07.2018 kl.19:59

Hei😊 Nå er det jammen lenge siden. 8 år snart kanskje. Ser du holder koken. Jeg selv fikk for mye å tenke på, så la fra meg bloggen. Var inne på kvinneguiden og leste, og der sto det at din blogg var den verste. Da ble jeg nysgjerrig da vettu. Hehe.. Håper du har hatt en fin sommer så langt. Klem fra brittmo68

😉

Livet mitt som klarsynt.

09.07.2018 kl.20:05

Britt:
Hei Brittmo,ja det var jammen lenge siden :)
Håper alt går bra med deg og dine :)
Jeg har blitt omtalt på KG flere ganger,og er blitt vant med den kritikken bloggen min får der.
Kanskje du skal begynne å blogge igjen nå,du er fortsatt en av mine følgere :)
Klem til deg og,Brittmo :) Hilsen synskepeggy.

Sara

09.07.2018 kl.23:53

Kjære synskepeggy. :)

Skjønner hva du forteller. Herlig at du kjøpte hus og område du ble forelsket i.

Vi bodde midt i Oslogryta i mange år, og valgte å flytte på landet/bygda p.g.a astmaplager for det ene barnet vårt. Det har vi aldri angret på. For hun ble kvitt plagene. :)

Her i ødelandet, som forøvrig er et svært så populært turistmål, har vi det bra. Vår utsikt har kongen og dronningen fått malt. Og det henger faktisk på soverommet deres. Er ikke det stilig, så vet ikke jeg. :) Og dette er fakta, ikke løgn.( Må faktisk briefe når jeg kan.)

Klem.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2018 kl.00:27

Sara:
Hei,hei Sara :)
Du får selvsagt skryte litt her :)

Historien om hvordan det gikk til da jeg kjøpte dette huset tør jeg påstå er helt spesiell.Det skjedde utrolig mye og mange helt utrolige tilfeldigheter som gjorde at jeg nå bor på et lite paradis på jord.
Jeg har alltid visst om dette huset,det ligger ti minutter gåavstand til mitt barndomshjem,men aldri i livet om jeg kunne forestilt meg at jeg en dag skulle eie dette huset selv.
Jeg kjøpte huset i 2002,dengang var huset en rønne og,sammenlignet med den standarden jeg var vant til (i et fire år gammelt rekkehus med høy standard) var det,etter min mening,ubeboelig.
Men,så er det jo sånn at for å kunne være så heldig å få bo på et så unikt ste så må man inngå noen kompromisser,man får ikke bygget nytt på sånne steder,det er for nærme sjø og folk som eier sånne perler de selger sjeldent.
Jeg hadde to absolutte krav da jeg begynte å se meg om etter hus ca i 2000-2001,jeg skulle ha trygg skolevei fordi datteren min skulle begynne på skolen og jeg skulle ha sjøutsikt,jeg fikk begge deler pluss mye mye mer.
Nå nyter jeg livet her,jeg har sjøutsikt og bølgeskvulp hele tiden,nydelig natur og mye himmel på alle kanter,og det beste av alt,det finnes ikke noen reguleringsplaner her i nærheten så området får bli som det er,det var også viktig for meg da jeg kjøpte hus.
Klem til deg og :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

10.07.2018 kl.00:33

Sara:
Glemte helt (nesten) det viktigste,jeg bor gratis fordi utleie av hageleilighet betaler alle utgifter på huset,boliglån,eiendomsskatt osv.
Hilsen synskepeggy.

Sara

10.07.2018 kl.16:30

Jeg misunner beliggenheten din. Du er så heldig som bor ved sjøen. Bader du mye?

Jeg er en badenymfe. Elsker vann. :) Er isbader også. Det blir aldri for kaldt for meg.

Fikk "skreket" meg til stort badebasseng i hagen for noen år siden. Og det er en av de beste investeringene vi har gjort, selv om det er en del jobb for å holde vannet rent. Og denne sommeren har det blitt benyttet hver eneste dag. Fytti bikkja så varmt det er!

Ønsker deg en strålende kveld. :)

Livet mitt som klarsynt.

13.07.2018 kl.15:30

Sara:
Jeg kan ikke si at jeg er en badenymfe akkurat,men det skjer at jeg tar meg en dukkert :)
Dette huset og stedet valgte meg,det er jeg helt sikker på nå.Da jeg kjøpte blei jeg frarådet av absolutt alle mot å kjøpe,de mente det var for mye å gjøre med det og det at jeg solgte et "upperclass" rekkehus,med panoramautsikt i et "upperclass" område gjorde jo sitt til at valget mitt var ufortåelig.I dag,16 år etter og betydelige oppgraderinger sier samtlige at jeg er heldig som har dette stedet.
Jeg kan,etter så lang tid,innrømme at valget var uforståelig for meg også,jeg visste bare at jeg måtte ha det.
Før jeg kjøpte rekkehuset bodde jeg i boligblokk,i første et.i et (dengang,belastet område i 11 år.Man kan trygt si at det var de verste 11årene i mitt liv,jeg trivdes ikke i ett minutt av de årene og jeg kan ikke huske at jeg kalte det for mitt hjem.Da jeg solgte leiligheten hadde prisene steget så mye,samt at den var nedbetalt for lenge siden,at jeg kunn spandere på meg et helt nytt liv,som vi fikk da min lille familie jeg jeg flyttet inn i rekkehuset.Vi storkoste oss der i de årene vi bodde der,vi hadde til og med sjøutsikt,men den var langt unna.
Da tilfeldighetene ville at jeg skulle høre om dette huset,som da hadde vært til slags i over et år,kunne jeg ikke la det gå fra meg.
Det er bare folk som heter KIR og som har kompiser i JS sjiktet som har en liten sjanse til å få bygge i strandsonen rundt omkring,og jeg er ikke en av dem.
Hos oss er det alltid litt sval sjøbris på terassen så ulidelig varmt har det ikke vært akkurat her,men rett oppi veien,rundt svingen slår varmen mot oss som en vegg.Til og med hundene vil snu og gå ned igjen.
Ha en flott fredag og god helg : ) Hilsen synskepeggy.

Lise

13.07.2018 kl.13:44

Hun "engelen" Inger driver å rakker ned på deg i bloggen sin ang ditt hus og mye annet oppgulp... Spesiell dame ass. Har f.... ikke sett på maken til idioti.

Livet mitt som klarsynt.

13.07.2018 kl.15:56

Lise:
Hun har jo ikke så mye å skryte på seg så derfor rakker hun ned på meg.
Tja,idioti....Jeg velger å kalle det noe annet.
Hilsen synskepeggy

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

58, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv