hits

Jeg er visst en sikkerhetsrisiko på sosiale medier - utestengt !!

 

Jeg er utestengt fra ett sosialt medie,

av sikkerhetsmessige årsaker

heter det seg.

Ikke vet jeg hvilken risiko det er snakk om,

jeg heter ikke akkurat PS heller,

noen tar kanskje feil av meg og en annen,

sånt skjer om man er hardt rammet av paranoia.

Det er ikke første gang,i så fall,at noen har tatt feil,grunnet paranoia 

og falske beviser og bekreftelser - som bare finnes i sitt eget hode.

 


 

Utestengt fra sosialt medie på grunn av sikkerhetsrisiko,

jeg tar ikke det så tungt akkurat.Hva blir det neste ?

Høyrisikofengsel ?

 

Hilsen synskepeggy.

6 kommentarer

Toril

08.08.2018 kl.16:19

Ha, ha, ha :) Det var det jeg visste at du var en "skummel" terrorist :)

Det blir Ila Landsfengsel på deg :) De har best bevertning der, og du slipper ikke ut før du heier på VIF (Vålerenga) :)

Ønsker deg en kjempefin og høyrisikofylt ettermiddag <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

08.08.2018 kl.17:55

Toril:
Noen vil nok være enig i at jeg er både "terrorist" og nettroll - beskyldningene har vært mange i det siste,men jeg tror neppe at det aktuelle nettstedet er enige i beskrivelsen.
Det blir ikke ILA,jeg har jo et tipp-topp høyrisikofengsel i mitt eget nabolag,så det blir Bjørgvin - kortreist og i gåavstand hjemmefra.
Jeg bør få velge selv om jeg lover å være fotballnøytral.
Ha en kjempefin onsdag :) Klem fra synskepeggy.

Den Glade Fotografen

08.08.2018 kl.16:20

Hva i alle dager er det som har skjedd??? Du er da ingen sikkerhetsrisiko. Fatter ingenting jeg

Livet mitt som klarsynt.

08.08.2018 kl.17:50

Den Glade Fotografen:
Jeg fatter ikke jeg heller,men jeg tenker at enten må jeg ha lirt av meg noe som min noe rustne,"aldersbelastede" hukommelse ikke huske i farten,eller så må je ha gemt noe som jeg burde ha husket,et av to må ha skjedd.
Det er jo "betryggende" at diverse nettforum er så påpasselig med sikkerheten at det (i verste fall) rammer helt tilfeldig og jeg vil påstå,i dette tilfellet,svært ubegrunnet og urettferdig.
Hilsen synskepeggy.

hjelpes

08.08.2018 kl.19:19

Og en viss ijr jubler...

Du er jo ikke skummel i det hele tatt:D De som mener det, må jo lide av alvorlig paranoia og det som verre er.

Livet mitt som klarsynt.

08.08.2018 kl.20:09

hjelpes:

Neida,jeg er ikke skummel,ikke ond eller slu eller falsk heller,men det er det ikke alle som vet.De som kjenner meg vet det og det holder for meg,alle andre får tro hva de vil.
Har Ijr tid til å juble i dag da,jeg trodde at hun var travelt opptatt med å spre eder og galle,løgn og falske anklager mot meg og Toril K i en annen blogg.Ijr og en annen (ufyselig) blogger har jo lokket og lurt en uskyldig blogger trill rundt,de misbruker bloggen til bloggeren til sin egen fordel og jeg tror neppe at "offeret" er klar over det.
Jeg sier det igjen,de der sannhetene og (falske) bevisene,synsingen og løgnene rammer hardt når de de blir sparket hardt bak - det gjelder begge to og den uskyldige bloggeren også,ettersom det er bloggeren som tillater og slutter seg til svertingen og løgnene.
Ijr kan da ikke gjøre seg så idiotisk å juble over noe ingen vet mer om enn det jeg bestemmer at de skal vite,kan si så mye at det er mer til denne historien om utestengelse....
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

59, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv