hits

I dag skal jeg føle meg krenket - slutter meg til krenkekoret jeg og :)

 

I dag skal jeg føle meg krenket over

ett eller annet,jeg skal være i høyeste beredskap,leite med lys og lykter og

virkelig "go all in" for å finne en bagatell jeg 

kan føle meg krenket over.

Jeg må kanskje bite i det sure eple og 

måtte føle meg krenket på andres vegne - om jeg skulle være

så uheldig å ikke bli krenket selv.

Samma det,krenket skal jeg bli før dagen er omme ! -

 


( Stakkars hunden min,hun blei krenket for at

jeg kalte henne en pyse da hun ikke ville 

ut på tur og bli våt i regnet  - der ligger lista for krenking hos henne i dag,

min blir hakket lavere for ellers kan det bli vanskelig for meg å bli mer krenket....)

 

- Og jeg skal sørge for å få maksimalt 

med oppmerksomhet rundt krenkingen også,

for jeg er dum og deilig og skjønner ikke

helt det der med at jeg påkaller meg oppmerksomheten selv...

Håper jeg får blikk,mer enn ett,for da kan jeg

påberope meg å ha blitt beglodd - og krenket !

Kanskje jeg er heldig,kanskje jeg får hundretusener av klikk

og flere millioner på bok jeg også,

for det samme stuntet jeg har sett andre gjøre.

Må bare gå i tenkeboksen en stund nå for å finne ut av hva jeg skal 

føle meg krenket for i dag :)

Hilsen synskepeggy.

19 kommentarer

13.08.2018 kl.10:19

Nå måttejeg le! Glimrende innlegg! Er spent på om du fant noe som du vart skikkelig krenket av :)

Ha en fin dag videre :)

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2018 kl.10:52

Anonym:
Det var helt umulig for meg å finne noe å bli krenket av.Jeg lar meg ikke krenke så lett,men ettersom jeg har inntrykk av at absolutt alle må bli krenket av noe og at dette året mest sannsynligvis vil gå over i historien som det store krenkeåret,tenkte jeg at jeg ville kaste meg på krenkebølgen jeg og.
Jeg registrerer mye drittkasting og ufin omtale om meg i diverse blogger,men det er så hinsides tragisk,ufint og løgn det som skrives at jeg gidder ikke å bli krenket av det.
Det blei verre enn jeg trodde,det nærmeste jeg kommer krenking er vel vepsestikket !
Jeg har visst ikke de krenke-egenskapene som skal til for å bli krenket - hårsår,egobefengt og selvsentrert......
Jeg prøver videre,noe må vel dukke opp sånn at jeg kan påberope meg krenking jeg og.Håper krenking er dekket av en eller flere av mine mange forsikringer....
Ha en fin dag du også :) Hilsen synskepeggy.

13.08.2018 kl.19:59

Ja, nårdusierdet ,så har jeg sett mye ihuga forsøk på "krenkelse" i diverse blogger. Jeg har aldri kommentert hos noen før. Men jeg gjorde en test på den ene bloggen sist det stormet som værst. Jeg sendte en hyggelig kommentar om deg ,som gikk noenlunde sånn.... (Husker ikke nøyaktig hva jeg skreiv) men kommentaren gikk på at du for mange år siden faktisk hjalp meg med å sette fingeren på noe dramatisk som hadde skjedd i livet mitt (nesten bilulykke) Denne kommentaren sendte jeg på et innlegg der det var snakk om klarsynte. Bloggeren hadde da bedyret at hyggelige kommentarer var velkommen i hennes blogg, det stemte ikke for min kommentar vart ikke godkjent. Jeg sendte da en ny kommentar om at jeg bare testet ut hva slags person hun var..... Og det fikk jeg jo svar på! Jeg har aldri kommentert siden . Når det er sagt , så ser jeg jo lett hvem som "rakker" ned på hvem i kommentarfeltene i enkelte blogger. Så du har faktisk en grunn til å føle deg krenket. Men du imponerer med å le det bort!

Livet mitt som klarsynt.

13.08.2018 kl.20:55

Anonym:
Det har jeg også sett,folk som lar seg krenke av hva som helst og som sørger for å få oppmerksomhet på det.Det er hinsides tragisk.
Det er slett ingen engler,de som på død og liv føler seg krenket,det ser man på dritten og løgnene de sprer om andre i sine egne kommentarfelt.
Jeg holder meg i det minste til sannheten,slik de legger sannheten frem selv,jeg kommenterer bare det som legges ut,problemet deres er at jeg ikke alltid er enig.Det er mer enn hva man kan si om visse andre,de som påberoper seg å være stalket,løyet om osv...
Jeg er av den absolutte mening at når man stikker hodet frem,så må man tåle at andre har en annen mening enn det man selv har.Man får poste og mene hva man vil,men da forventes det at det finnes ryggbein hos dem som gjør det nok til at de ikke forsvarer seg med angrep.
Jeg kan jo ikke føle meg krenket,jeg er flere hakk over den type simple egenskaper.
Det føres streng sensur i noen blogger,men det er ikke noe nytt.Jeg ser på sensuren som temmelig feigt og temmelig falskt.
Ha en flott kveld :) Hilsen synskepeggy.

13.08.2018 kl.21:18

Bra svar! Tommel opp :)

Ha en fin kveld videre du og :)

Else Marit

14.08.2018 kl.13:24

Råbra skrevet;)) Jeg har lagt merke til dette fenomenet på blogg. Det verste er at de som sutrer og klager over at de føler seg krenket selv er verstingene med å være noen forbannede nettroll i sine egne kommentarfelt og i andres kommentarfelt.

Hos noen er selvinnsikten et fremmedord. Og noen tror at alt som skrives handler om dem. Det finnes flere bloggere enn dem.

Ha en fin tirsdag;))

Hilsen

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

14.08.2018 kl.14:24

Else Marit:
Det er helt sant,Else Marit :)
-Og det er nettopp det jeg vil frem til.De er slett ikke noen engler,de som sutrer og syter og inntar offerrollen.
Bare se på hva en viss annen blogger får seg til å "spy" utav seg om vår felles bloggvenn.Ingen "uskyldige engler" omtaler andre på en sånn ufyselig måte.

Ha en flott tirsdag du også :) Hilsen synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

14.08.2018 kl.14:56

Else Marit:
- Og nå prøver forsyne meg en av de selvoppnevnte "uskyldige englene" å manipulere og dirigere andre bloggere om hvem som får skrive hva i kommentarfeltene rundtomkring !!!!
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

14.08.2018 kl.16:29

Jeg leste kommentarfeltet til den bloggren. Og jeg forstod hvem den bloggeren var. Denne bloggeren skrev en kommentar hvor hun truet meg til å slette bloggen min hvis jeg fortsatte å skrive kommentarer på Toril og din sin blogg. Jeg akter IKKE å la en annen blogger true meg til taushet. Heldigvis gav Toril meg navnet hennes og jeg fikk blokkert tre facebookprofiler på henne. Hun kan ikke finne meg på facebook;))

Jeg slutter ikke å kommentere hos deg eller Toril. Men jeg skjønner hvem som har hjernevasket henne til å tro at jeg er en falsk person. Det ingen andre enn bloggeren som har evnene og magefølelsen sin i fantasien sin det;))

Og det er ikke nytt at du, jeg og ALLE vi som er bloggvenner med vår felles boggvenninne blir beskyldt for å være falske personer. For de vil IKKE godta realiteten at vi ALLE tar avstand fra en sånn KVALM oppførsel som det bloggeren med evner og magefølelse i fantasien sin viser. Det er IKKE en gang. Men MANGE ganger.

Sannheten ER at den bloggeren som prøver seg med manipulering var med i bloggfacebookgruppen for oss bloggere over 40 år. Hun har sett facebookprofilen til LIllja som er en av moderatorene. Lillja er IKKE en falsk blogger. Og hun har sett facebookprofilen min.

Bloggeren med evner og magefølelse i fantasien ER sykelig SJALU fordi vi er MANGE bloggere som står SAMMEN og er MOTSTANDERE av kvalmende bloggoppførsel.

Jeg lar meg faen ikke trues til taushet av noen. Og i hvert fall IKKE av blogger som IKKE kjenner meg. Eller vet hvem jeg er. Det er det som gjør dem jævla frustrert at både DU og jeg har vært forholdvis anonyme på bloggene våre. Jeg blogger om familien min. Men jeg har aldri lagt ut et bilde av ungene mine. Og jeg kommer aldri til å gjøre det. pga uærlige bloggere som den bloggeren med magefølelse og evner i fantasien sin.

Ha en fin ettermiddag;))

Hilsen Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

14.08.2018 kl.18:06

Else Marit:
Jeg er helt enig i det du skriver - femhundre%.
Hun med magefølelse og evner beskylder jo folk for å ryggsleike når man prøver å være litt hyggelig som er det motsatte av det ekte evner og ekte magefølelse ville ha sagt.
Den andre (som kalte hun med magefølelse for fiiiiningen) prøver i dag å manipulere en annen blogger,den bloggeren er så frekk at vedkommende stiller spørsmål og utrykker misnøye over at (hyggelige og saklige) kommentarer kommer gjennom spamsperren.Er det sånn og forstå at den ene bloggeren vil styre hva andre gjør i sine blogger,i så fall har det skjedd før,da bloggeren nærmest forlangte at gode bloggvenner måtte velge side.
Englene er slett ingen engler,men slue og manipulerende og blir piss-sur om de ikke får viljen sin.
Bloggeren som påberoper seg evner og magefølelse har atter engang trukket seg tilbake for å innta offerrollen,rakke ned,lyve og anklage andre for alt fra å stalke fra søppelbil til ryggsleiking.Det er lenge siden jeg har giddet å og lese alt det syke vanviddet den bloggeren lirer av seg.

Ha en fin ettermiddag du også :) Hilsen synskepeggy.

Lettlurt.no

15.08.2018 kl.15:34

Herlighet så dum du er Toril, som tror du klarer å lure alle med denne Else-Marit figuren din

Livet mitt som klarsynt.

15.08.2018 kl.15:47

Lettlurt.no:
Var det det beste du kunne komme opp med for å prøve å krangle,anklage Toril K for å være sin venninne ?
Tror Toril K er så lei av det tullet og vrangforestillingene at hun har sluttet å bry seg - så nå er det bare du som bryr deg....
Hilsen synskepeggy.

Else Marit

15.08.2018 kl.16:46

Skjønte det ikke at det kom en kommentar fra en med vrangforestillinger. At du lettlurt.no ikke vil erkjenne fakta betyr at du er fult opp av vrangforestillinger. Men ingen av oss bryr oss om de syke vrangforestillingene dine fordi DU er SYKELIG sjalu for at vi er MANGE som har sett med egne ØYNE hvor YNKELIG og PATETISK oppførsel DU din FEIGE og RÅTNE anonyme NETTROLL har holdt på i årevis.

Den ENESTE grunnen til at du har VRANGFORESTILLINGER i hodet ditt om at du tror at Toril er alle bloggvennene sine og også at du tror SP er falsk ER fordi DU aldri i livet finner ut hvem vi er. Både SP og jeg har holdt våre kort med PRIVATE opplysninger tett inntil brystet. Har det slått deg at jeg kan være SP? Hahaha;)) Nå fikk du ennå en ny konspirasjonsteori og forslag til VRANGFORESTILLING.

At du med dine uskre evner og magefølelse som DU bommer med gang på gang IKKE forstår at DU er på bærtur kan tørke deg i RÆVA med evnene dine og magefølelsen din. EVNENE og MAGEFØLELSEN din er en MANGELVARE. Det er i fantasiverdenen din du har evnene og magefølelsn din. Hvordan føles det at du blir avkledd som en LYSTLØGNER gang på gang når du prøver deg med IDIOTISKE og HJERNEDØDE beskyldninger.

Jeg har en ting å si til deg. Hold kjeften din.

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

15.08.2018 kl.17:25

Else Marit:
Noen prøver desperat å få Toril K sin oppmersomhet og
noen prøver desperat å få liv i gamle knokler og knytte " vennskapsbånd" grunnet en (misforstått) felles interesse.
At det er mulig !!!
Men,som man har sett mange ganger,mye (tror man) kan fixes på "bakrommet,og så kan man hygge seg så lenge det varer.
Jeg ville heller startet en tråd på rampelys i jakten på oppmerksomhet,det er mer ærlig og rederlig det,selv om man står i fare for å bli avslørt rimelig fort,eller ikke...
Hilsen synskepeggy.

Den Glade Fotografen

15.08.2018 kl.20:14

Else Marit: Herregud. De truslene burde blitt anmeldt. Tenk å falle så lavt at en truer andre. For en liten person 😡

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2018 kl.10:08

Den Glade Fotografen:
Mine gode,trofaste og pålitelige bloggvenner gjennom mange år har måttet tåle trusler,nedrakking,løgn og falske anklager bare fordi at de stepper opp og forsvarer hverandre og meg.Det er jeg evig takknemlig for.
Både mine bloggvenner og jeg ønsker oss saklige,objektive og gode samtaler og diskusjoner om de temaene vi tar opp og problematikken rundt mange av temaene.Vi har forstått for lenge siden at det ønsket er omtrent umulig å få oppfylt ettersom det alltid vil være noen som ikke evner å se sak fra person og som resultat av det angriper oss.Det er bare å beklage på deres vegne.
Vi ønsker oss at andre kunne forstå at det er det de selv,helt frivillig,legger ut offentlig på nett som kommenteres og ikke de som gjør det som person,allikevel ender ofte diskusjonene på et "personlig plan" fordi at andre føler seg personlig angrepet og når andre føler seg så til de grader angrepet personlig at de ikke makter å være saklig og objektiv,så har man vel truffet spikeren på hodet da....
Det har ikke manglet på trusler og nedrakking opp gjennom årene,både bloggvennene mine og jeg oppfatter sånt som temmelig ynkelig og patetisk,vi ser jo hvem som er de verste,det er de som er litt "over the top" opptatt av fremsnakking - vi har forlengst sluttet å prøve å forstå dobbeltmoralen !
Bloggere kommer og bloggere går,mine bloggvenner har stått sammen med meg i tykt og tynt i alle år - og det sier sitt om hvor sterkt vi står sammen.
Ha en flott dag :) Hilsen synskepeggy.

Den Glade Fotografen

16.08.2018 kl.13:23

Synes bare at dette skal dere ikke finne dere i. Trusler og hets/trakassering er jo straffbart i henhold til norsk lov. Dere skulle gått sammen om å få en advokat, som kunne representere dere alle og virkelig kjørt sak på dette.

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2018 kl.14:38

Den Glade Fotografen:
Det er ikke lurt å si for mye her,men det jeg kan si er at på grunn av hendelser tidligere har jeg hatt kontakt med både politi og advokat og fikk mye nyttig informasjon og hjelp der og vi er ikke ferdig med saken,for å si det sånn....
Det er vel alt jeg kan si om den saken på dette tidspunkt :)
Hilsen synskepeggy.

Den Glade Fotografen

16.08.2018 kl.15:10

Det er bra. Heier på dere :)

Livet mitt som klarsynt.

16.08.2018 kl.15:28

Den Glade Fotografen:
Det er jo et spørsmål om vi skal gidde ta oss bryet med å sette i gang en sånn prosess,når vi tenker på hvem som står bak tullet og hvorfor så ser jeg på dem som stakkars hevngjerrige og ynkelige folk som ikke har evnen til å se sak fra person og som ikke makter kvitte seg med gammelt nag og hat.Det er synd på dem rett og slett,de kan ikke ha det godt stakkars folk - det gjør den ufine oppførselen (til en grad) forståelig,men unnskylder den ikke.
Jeg bryr meg ikke om hva som skrives i andre blogger og andres kommentarfelt,jeg er helt sluttet med å gi dem klikk,lesertall og oppmerksomhet,men når de oppsøker min blogg blir det hakket verre å ignorere dem,selv om vi alle har blitt flinkere til det også i det siste.
Det blir uansett spennende å se hvordan ting utvikler seg nå som folk ser ut for å ha havnet i "riktig selskap" med hverandre.
Du må følge med å se hva som skjer videre,det er garantert sikkert noe "stort på gang".....
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

59, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv