hits

Det er som det er - hva kan man gjøre !

 

Det er et fryktelig vær på våre kanter i dag,

det bøtter ned - nei,det er forbi bøtter ned,det fosser ned !

Det har buldret og braket,lynt og tordnet frem og tilbake

siden fem i dag morges !

 


(Bilde lånt fra Google.no)

 

Først forsvant signalene på tv og 

strøm har kommet og gått i hele dag.

Det begynner å bli nok nå !!

 

Ha en fin fredag og god helg :))

Hilsen synskepeggy.

9 kommentarer

17.08.2018 kl.15:41

Alle bildene pågoogøe tilhører en nettside, så 'google' er ikke noe konkret kilde. :)

Lyner og tordnet mye i sommer her, ikke så mye lå da her jeg er fra.. :)

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2018 kl.16:15

Anonym:

Det er første gang det tordner her på over et år - tror jeg og nesten ikke nedbør siden tidlig i mai,har fått igjen for det nå i det siste døgnet.
Tispa mi er livredd når det tordner så natten og store deler av dagen har gått med til å trøste henne.

Ok,jeg fjerner bildet så blir ikke det et diskusjonstema her,men jeg lurer på om du hadde kommentert det om jeg ikke hadde skrevet noe under ?
Hilsen synskepeggy.
Tidligere i dag tenkte jeg å skrive en kommentar hvor jeg tenkte å skryte av at vi ikke har hatt torden og lyn i sommer hos oss, men der tok jeg alvorlig feil. Bare for en time siden tordnet og lynte det. Han "Tor" kom med hagl mange plasser i Trondheim :o Stakkars Hera har jo aldri opplevd torden og lyn, og hun reagerte litt på smellene ja.

Irriterende når det går utover strømmen i huset m.m. Jeg så det blinket i lys noen ganger. Nå har det roet seg. Slo av TV'n og PC mens det holdt på som verst.

Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

17.08.2018 kl.20:08

Toril sin hverdag med musikken:
Hei,hei Toril :)
Det har roet seg her også,men det er noen voldsomme regnbyger innimellom.
Vi klarte å komme oss tørrskodd hjemmefra og opp i bilen for å reise på shopping og det samme på tilbakeveien,men vi var ikke kommet inn døren hjemme før det styrtregnet igjen.Jeg vil si det var glimrende god timing :)
Skal bli spennende å se om jeg får med Luca på kveldstur i da,hun har vært livredd i snart et døgn og nekter å gå forbi dørstokken og ut i hagen for å tisse.Hun stoler nok ikke på at bråket fra torden er helt over enda.
Ha en kjempefin fredag du også Toril,og god helg :) Klem fra synskepeggy.

Ufo

18.08.2018 kl.11:32

Håper du har det bra, har vært mye å gjøre i det siste så derfor jeg ikke vært her inne.

Kom noen tordensmell her i går også. Har alltid vært fasinert av tordenvær. Jeg pleier å se ut når det er tordenvær.

Men deilig med litt mer ustabilt og kjøligere vær igjen. Har vært bare sol og varme i hele sommer her, så naturen trenger regn. Håper på en regnfull og kjølig høst.

Ønsker deg en fin helg

Livet mitt som klarsynt.

18.08.2018 kl.23:51

Ufo:
Hei,hei ufo :) Det er alltid hyggelig å høre fra deg :)

Jeg liker torden jeg og,men jeg har veldig vondt av hunden min som er livredd og skrekkslagen så lenge uværet holder på og lenge etter.Denne gangen var hun så redd at hun fikk dårlig mage av det.
Det var godt med litt regn nå,men alt med måte,her er det opplett mellom bygene,men når det regner så styrtregnet det.Så langt har regnet ødelagt fellesveien vår fordi dreneringen lenger oppe er tettet seg,så alt vannet fosser nedover i trapper og hager.Vi tre naboer har lenge snakket om å gå sammen om å oppgradere veien ned hit,men krangel mellom to av naboene om hvordan det skal finansieres har stoppet alle planer.Nå er det vinnende nødvendig å gjøre noe så jeg venter i spenning på en enighet om løsning på problemet.
Jeg storkoser meg om høsten,det er vel fordi jeg er så nærme naturen og naturkreftene,det gir en helt spesiell atmosfære.
Ha en fin kveld,ufo og god helg :)
Og takk så nye for at du tok deg tiden til å stikke innom igjen :)
Hilsen synskepeggy..

Den Glade Fotografen

19.08.2018 kl.18:58

Synes det er herlig med skikkelig rufsevær. Jo kraftiger, jo bedre, sålenge det ikke blir ødeleggelser og folk/dyr mister livet.

Jeg har kjedet bakdelen av meg i det fine været som var nå i sommer :)

Livet mitt som klarsynt.

19.08.2018 kl.20:00

Den Glade Fotografen:
Jeg og :)
I sommer har jeg fått hugget ned endel trær ned mot sjø,så nå gleder jeg meg til høststormene setter inn,får vi vind fra sør så slår bølgene nesten opp på vinduene i hageleiligheten.Og lyden fra havet,den er helt spesiell :)
Jeg er enig med deg,sommeren har vært ganske kjedelig,det har jo vært så varmt at man ikke orker så mye av det man vanligvis holder på med om sommeren.Det har for det meste gått i pesing og svetting her,både hos to og firbeinte.Men jeg er sikker på at vi kommer til å savne det når kuldegradene kommer krypende selv om det har sin sjarme det også :)
Hilsen synskepeggy.

Den Glade Fotografen

20.08.2018 kl.19:51

Åh så heldige dere er som bor så nært havet. Ingenting er som havlukt om morgenen (misunneliiiig) <3

Livet mitt som klarsynt.

20.08.2018 kl.22:58

Den Glade Fotografen:
Jeg er fullt klar over hvor heldig jeg er som fikk kjøpe dette nydelige stedet i 2002.I dag hadde jeg ikke hatt den samme muligheten,mye på grunn av den eventyrlige prisøkningen på sånne eiendommer.Tomter og hus i strandsonene er jo generelt svært ettertraktet.
Det er rein terapi å være her,å være så heldig å få eie det er en drøm :) - Og det er faktisk noe å være misunnelig på :)
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

59, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv