hits

Dette bildet satte fart på ryktene !

 

Dette bildet viser noen av mine fritidsaktiviteter,

og av og til litt helgehygge.

En god bok,meditasjon,levende lys og

kanskje et glass eller to med god vin i ny og ne er

livskvalitet for meg :)

 


 

Da jeg for flere år siden postet dette bildet -

- som eksempler på noe av det jeg liker,

satte det umiddelbart fart på rykter om at

jeg er en håpløs alkoholiker,rykter som fortsatt forfølger meg den dag i dag -

- av folk som aldri har sett meg,snakket med meg

eller kjenner meg,og som tror de kjenner meg personlig

gjennom en blogg !

 

Hilsen synskepeggy.

14 kommentarer

Lille My

19.08.2018 kl.19:18

Men det burde jo en som er synsk kunne forutsett...

Livet mitt som klarsynt.

19.08.2018 kl.19:54

Lille My:
Har jeg sagt noe om at jeg IKKE forutså det ?
Uansett så var det ikke hva jeg evt.forutså eller ikke som var poenget her.
Hilsen synskepeggy.

Toril

21.08.2018 kl.21:30

Jeg skjønner det ikke hvorfor disse nettrollene setter ut slike rykter pga ett bilde? Akkurat som de ikke drikker vin de også. Du snakker om å være dobbeltmoralistisk!

Den som satte ut ryktene om at du var alkoholiker har ikke anelse om hva vedkommende snakker om. Det verste er at disse som setter ut slike rykter tror de kjenner bloggere som person ut fra bare det å lese bloggen.

Du er er og blir en anonym blogger, for du har aldri fortalt noen om hva navnet ditt er, du har aldri røpet hvor du bor, du legger aldri med mailadressen din i kommentarfeltet når du kommenterer, du har aldri publisert bilder av huset ditt eller nærmiljøet der du bor og har aldri skrevet navnene på ungene dine. Dermed er du en anonym blogger. Det er ingen som aner noe om identiteten din bortsett fra de ansatte i blogg.no som har din mailadresse og navnet ditt pga retningslinjer på bloggplattformen.

I seg selv er det ren og skjær idioti å sette ut rykter om bloggere man ikke kjenner, men i tillegg å sette ut rykter om en anonym blogger? Det er latterlig, at den som begynte å sette ut ryktet skal være glad til at han/hun ikke vet det selv :)

Hva slags glede gir det den/de som setter ut slike rykter om at en blogger man ikke kjenner personlig er alkoholiker? Hvor tar den/de det fra? I hvert fall en av de som har brukt denne beskyldningen mot deg vet vi jo har en overløpsk fantasi, og en "ikke-tilstedeværende-evne- og magefølelse" :)

Jeg rister på hodet av slike mennesker som uten grunnlag setter ut usanne rykter om bloggere man ikke kjenner! i det virkelige liv!

Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld <3 :)

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2018 kl.10:15

Toril:
Hei,hei Toril :)
Ja,vi vet jo hvem som startet rykteflommen og seinere så var det flere "uskyldige engler" som hang seg på.Fremdeles i dag antydes det at jeg med uttalelser som jeg "har kommet for dypt ned i vinflaska"eller "det er best du lar vinflaska stå" osv.osv.
Alt det tullet kunne ikke brydd meg mindre !
Jeg la ut bildet på nytt som et eksempel på at det man legger ut kan få uante konsekvenser og at andre noen ganger kan ha en annen oppfatning av det man poster enn det man har selv,det er ikke alle som er ukritisk positive og skamroser alt,det er jo ikke mulig å skamrose eller være positiv til bilder av lettkledde barn,detaljerte sykehistorie til familiemedlemmer og sensitive (og burde være taushetsbelagte) tekster om egne barn.Sånt er iallefall ikke jeg positiv til og jeg sier det også.
Hvem har vi forresten løyet om som har skrytt på seg et stort og fint bad ?
Jeg har ingen kjennskap til "siste nytt" fra ufyselige dramadronninger....

Jeg har et stort og fint bad,men jeg gidder ikke skryte av det :)

Ha en flott onsdag :) Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2018 kl.10:24

Toril:
-Og en ting til,Toril :
Jeg er helt sluttet med å gi de "uskyldige englene" og ufyselige dramadronningene klikk og lesertall,de har jo ikke annet å skryte på seg enn sutring og offerrolle for å få sympati og oppmerksomhet.Det er ynkelig og patetisk og jeg har ingen interesse av det.
Hilsen synskepeggy.

22.08.2018 kl.06:43

Der var det rette rævva som feis Toril K.

Hvor mange løgner har ikke du sagt om andre,som har tråkket deg på tærne?

Nå må du tenke deg grundig om, før du svarer, Toril K. Eller Kommer du med sinna svar , som anonym eller dine fantasi figurer igjen. Noe du er kjent for i hele Norges Land.

Og flere kjenner SP i virkeligheten. Langt fra anonym.

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2018 kl.10:00

Anonym:
Nå blir vi beskyldt for å være løgnere også,det er ikke måte på øknavn,alt fra stalkeren,løgner,fantasifigurer.....
Jeg vet ikke om vi skal le eller gråte,det siste nå er at vi er beskyldt for at noen har skrytt på seg et stort fint bad.....
Hvem bryr seg,de er jo ikke helt i vater noen av de såkalte uskyldige englene,men atter en gang kommer de med grunnløse og løgnaktige anklager og beskyldninger mot oss - denne gangen (også) er vi løgnere !
Og,dette er ikke Toril K sin blogg,så har du noe du skulle ha sagt til henne får du ta det med henne,i hennes blogg !!
Hilsen synskepeggy

Toril

22.08.2018 kl.11:04

Synskepeggy: Vedkommende anonym som det patetiske feige nettrollet hun er! Skjule seg bak anonym når vi er mange som vet at vedkommende ikke er helt i vater som du sier. Du snakker om at noen dummer seg loddrett ut med sine løgner. Det er typisk lystløgnertegn at de går rett i forsvar.

De tåler ikke å høre sannheten, for de tåler ikke at du og jeg får støtte fra våre felles gode bloggvenner som har selv erfart den ekle og motbydelige bloggoppførselen til en viss dame som har herjet rund som det verste nettrollet og er beryktet på blogg.no. Jeg fikk tidlig advarsler fra mine bloggvenner (som jeg enda har kjempegod kontakt med) om denne bloggeren. Er Linn Elisabeth falsk blogger også nå? Tro ikke det. Hun er en av mine bloggvennere som skjuler seg for å ikke få med den verste bloggeren å gjøre. I 2008 skrev hun et blogginnlegg om denne ene blogger sin oppførsel, og hun advarte andre bloggere om henne :)

Du har rett Synskepeggy! De er ikke i vater, og de skyter seg selv i foten ved å kalle andre løgnere når de selv lyver om magefølelser, evner osv. Kyss meg på det stedet som står høyest når jeg plukker potet i potetåkeren!

Ønsker deg Synskpeggy en kjempefin onsdag :)

Purr, purr (til irritasjon for en annen blogger har jeg fått høre) fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2018 kl.11:32

Toril:
Noen skyter seg selv i foten i dag som går langt i å antyde at det er vi som har løyet om at en blogger har skrytt på seg et "stort og fint bad".Denne bloggeren lyver om at vi lyver - hvor dum kan man bli....
Det vises også at noen er litt i overkant dum,dummere og naiv her på blogg.Det skal legges ut bevis og bilder på at vi lyver - alle vet at nettet er fullt av interiørbilder av fine og store bad,det er bare å "låne" og kalle det sitt eget.Den eneste måte å motbevise de påståtte løgnene som vi skal ha kommet med,er å invitere oss hjem til seg.Hvor dum,blond og naiv kan man bli !
Jeg har boikottet alle sutreblogger,IngerJ vet det,hun har O spionkamera på bloggen sin og har kontroll på alle som går inn og ut,prøver hun å si noe annet så er det blank løgn !
Du snakker om idioti - en løgner anklager oss for løgn ! Men,bloggeren må passe seg på overskriftene ellers bruker nok BloggToril knappen igjen !
Er det ikke drama her fra før så klarer jammen meg den der Blondie å lage det selv med anklager,løgn og beskyldninger mot oss som er tatt ut av løse luften,det finnes ikke sannhet i at vi har løyet om at noen har skrytt på seg noe som helst.Men,anklagene er vel "godt bloggfyll" og fa er det så som så med troverdigheten,man har jo sett hva enkelte får seg til å gjøre for oppmerksomhets skyld.
Sannheten oppfattes alltid som "tråkking på tærne" når de blir tatt med buksa nede !
Klem fra synskepeggy.

Toril

22.08.2018 kl.11:51

Jeg hørte min gode bloggvenninne som alltid kommenterer under anonymt nick på mine blogger fortalte med om innlegget. Vedommende blogger får ikke et eneste klikk fra meg!

Både du og jeg er fullstendig klar over at en eller flere nettroll som lager seg falske ip-adresser for å lage helvete for andre bloggere!

Dette vet jeg fra sikre kilder at noen holder på. Vedkommende som fortalte meg det jobber faktisk i blogg.no! Dette med å lage seg falske ip-adresser er ikke noe nytt. Bare det i seg selv forteller meg at den/de som driver på slikt har mye å skjule!

Vi to fikk jo falske kommentarer fra en eller annen som gjør alt hva hun kan for sverte oss to for andre bloggere! Du fikk jo en falsk kommentar fra "meg" på din blogg, og jeg fra "deg" min blogg.

Sannheten er jo at den bloggeren som prøver seg på et nytt stunt med løgninnlegget sitt faktisk ikke tålte at jeg valgte deg som bloggvenn fremfor vedkommende! Det er derfor vedkommende har et horn i siden til meg. Vedkommende blogger prøvde alt bloggeren kunne til å få meg på sin side i en konflikt vedkommende blogger på egen hånd hadde havnet i med deg og en blogger til! Bloggeren mente at det var mobbing! Hverken du eller den andre bloggeren mobbet på noen måte.

Du har helt rett. Sannheten er at de føler det at de blir tråkket på tærne, og de er tatt med buksene nede for lenge siden. De skjønner det ikke selv :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, purr, purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2018 kl.12:05

Toril:
Det er rett og slett synd på dem sånn som de holder på og når de ikke eier ryggbein og viljestyrke nok til å gi slipp på gammelt hat og nag,da gir det seg sånne utslag som vi ofte ser.De beskyldningene mot oss i dag er fullstendig grunnløse,hvem av oss skulle gidde å beskylde noen for å ha skrytt på seg noe som helst.Den eneste grunnen jeg kan se er at den bloggeren VIL ha drama sånn at det kan spilles på offerrolle og oppmerksomhet.
Toppen av dum,naiv idioti var da en viss blogger fant det for godt å "fremsnakke" en blogg som ikke har vært aktiv på åresvis,den naive og dumme trodde nok at vi ikke skjønte det stuntet og hvorfor.
Vi blir nok aldri kvitt nettrollene,i det øyeblikket vi har jaget vekk et så dukker det opp et nytt.
Jeg har stoppet mye av tullet på min blogg,jeg slipper ikke lenger gjennom alt tullet som folk kommer med.
Det har vist seg,gang etter gang,at de som roper høyest om mobbing,stalking og løgn er de verste selv,men fremstår som "uskyldige engler" og offer i egne blogger.Det er til å spy av !
Klem fra synskepeggy.

Livet mitt som klarsynt.

22.08.2018 kl.12:47

Toril:
- Ja,jeg husker at den bloggeren forsøkte å kontrollere og bestemme og ville tvinge deg til å velge side.Og derfor så forskrekker det meg ikke at den samme bloggeren forsøkte å styre og kontrollere hvem som fikk og ikke fikk kommentere i en annen bloggers blogg,det blei stilt spørsmål om hvorfor bloggeren godkjente kommentarer fra meg og deg etter at vi hadde "vært så stygge" .Bloggeren svarte for seg og som sant var,at du og jeg og bloggeten hadde ikke noe ugreie mellom oss.Da forsto den kontrollerende bloggeren megatabben og kom krypende tilbake og sa at,selvfølgelig måtte hun gjøre som hun selv ville i sin egen blogg.Det var en ynkelig og patetisk affære,og det la lista for inntrykket av bloggeren.
I noen tilfeller bør man ikke skryte på seg noe som helst,særlig ikke etter først å ha opplyst at samboer "tjener over gjennomsnittet bra",mens man selv "går på avklaring"... Det skader ikke akkurat å være litt tilbakeholdende med faktainfo av og til for,som jeg sa,andre får kanskje et annet inntrykk enn det man ønsker å gi.Men,når man er dum,naiv og nybegynner kan man lett havne i feller som kan være vanskelig å rette opp og komme seg ut av.
Klem fra synskepeggy.

Else Marit

23.08.2018 kl.14:49

Du snakker om at to bloggere kan synke så dypt;(( Eier de ikke skamvett og samvittighet? Alle forstår hvem som blir omtalt i kommentarfeltet hos den yngste bloggeren. Fy faen så råttent gjort. Og hun som skrev innlegg etter innlegg hvor hun beskyldte deg en annen bloggvenninne av deg at dere mobbet henne? Hun skal holde tåta si. For hun er tredobbelt så ille som noen andre bloggere noen gang har vært.

Jeg kokte da jeg leste kommentarfeltet til den bloggeren.

At noen jævla feige anonyme beskylder meg og flere andre for å være fake personer bryr jeg meg ikke. Det fosser usaklige beskyldninger og løgner ut av kjeftene til NETTROLLENE. De må bare fortstte. Og jeg håper de får smake samme medisin som det spesielt du og Toril har gjennomgått.

Hva vil de oppnå? Jeg forstår at de ikke tåler at der har et godt vennskap. De kan gi meg 10 gode grunner hvorfor de mener at det er feil at du og Toril ikke skal være bloggvenner. Sann mine ord. De klarer ikke å komme opp med en eneste god grunn.

Inger J har alltid mislikt Toril og ditt vennskap. Men nå er hun sjalu på dere to. Det har hun alltid vært.

Vær så snill ikke la dere knekke av trollene. De fortjener ingen oppmerksomhet. Og de er bitre kjerringer i overgangsalderen full av hat.

Du og Toril vet at vi sitter mange bloggvenner av dere og støtter dere to 100%. Vi kommer aldri til å svikte dere.

Det skrev jeg på blogginnlegget som Toril skrev på sin andre hverdagsblogg om saken.

Ha en fin ettermiddag;))

Hilsen

Else Marit

Livet mitt som klarsynt.

23.08.2018 kl.15:01

Else Marit:
Det er et ekte nettroll vi har fått på nakken nå,det er sikkert.Ikke bare kommenterer den ufyselige blonda med PMS (og andre D ) alt som skrives i denne bloggen,men hakket verre er det at trollet slenger om seg med psykiske diagnoser også - godt hjulpet av (ingen andre enn "engelen" selv) IngerJ.
Den PMS-blonda er både en løgner og en tyv !!! Det er flere enn meg som sitter med sikre bevis for det !!

Jeg tror jammen vi har fått oss en stalker til,Toril K og jeg - de er i godt selskap,samme ufyselige ulla hele gjengen,gjennomsyret av gammelt hat og nag som de er !
Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

59, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv