juli 2014

Sommerens siste

norske. Hilsen synskepeggy.

Ikke gal jeg nei,men...

..helt i takt og harmoni med meg selv. (google.no) Livet er stappfult av øyeblikk, får nesten ikke gjort annet enn å nyte dem alle :) Hilsen synskepeggy.

Klarer du å knekke denne koden ?

Eller kanskje du allerede har gjort det, i så fall er du heldig du :) (Kilde : visdomsnettet.dk) " Gå ut og lek " sa Gud. " Jeg har gitt deg Universer å boltre deg fritt i ! Og her - ta d...

Torden - terror !!!

...rammer oss... (Kilde : uib.no) ...as we speak !!! Jeg velger å se stort på det og gir dem rett i at terror rammet.... Hilsen synskepeggy.

Mye godt kan komme ut av....

(Kilde :ainaiusa.blogg.no) ....tilsynelatende ingenting. Hilsen synskepeggy.

Orker ikke ta det alvorlig,det er for varmt !

- Og,jeg spurte katten hva han mente om denne plutselig oppståtte dramatikken,han sa at det var kraftig opphauset....Jeg må innrømme at jeg er temmelig lei av nyhetsbildet for tiden som stort sett ...
Livet mitt som klarsynt.

Livet mitt som klarsynt.

55, Bergen

Jeg er klarsynt og har vært klarsynt hele livet.Jeg har en stor lidenskap for det åndelige og lever hver dag i takt med min egen åndelighet og i mitt eget tempo.Jeg er svært kritisk til det kommersielle alternative miljøet og mener at det alternative miljøet i alt for stor grad bidrar til at man får oppfatning av at åndelighet,klarsyn,healing og alt annet innen det åndelige er uoppnåelig for alle andre enn dem selv - det er det ikke,det er tilgjengelig for alle og det er helt gratis.Jeg håper at denne bloggen og mine erfaringer kan bidra til å lette litt på det mystiske sløret og at flere finner sin egen åndelighet og tar det store steget mot å våge å leve i den på sine egne betingelser og bare dem.Ett av mine mange motto i livet er det faktum at en person kan gjøre mye,en stor forskjell,hele forskjellen faktisk i en gitt situasjon og alle slike situasjoner må ønskes velkommen som det de er - gaver.Historien som fremdeles følger meg hver dag er historien om jenta,presten og sjøstjernen.Den enkle filosofien er så lett å følge og så sann. Ellers er jeg svært samfunnsengasjert,er interessert i det aller meste som skjer i verden og har en bestemt mening om mangt og mye. Hilsen synskepeggy.

Kategorier

Arkiv

hits